Találatok a következő kifejezésre: Még van mint (6743 db)

Más is így van ezzel, meg van minden szinte a babaváráshoz mégsem vagyok elégedett, úgy érzem hiányzik egy csomó minden?

Pedig csak még a pelenkát , fürdőkádat, fürdő szivacsot,gyerek ágyat nem vettük meg, 33 hetes kismama vagyok. Úgy érzem még nem vagyok felkészülve eléggé a bab váráshoz, mindennek meg kell lennie.

Legjobb válasz: Szia! Nekem is csak pelus meg popsitörlõ hiányzik, és én is ezt érzem, pedig nem az elsõ, hanem a 4. gyermekem lesz. Most elõször érzem azt, hogy túl gyorsan elrepült ez a terhesség, és én nem vagyok felkészülve rá. Pláne azért sem, mert 3 lányom van, a kicsi pedig fiú lesz...kicsit tartok is tõle. De legalább eddig nem volt idõm félni a császártól. :-) De szerintem ha a kiságyat megveszitek, és már azt rendezgeted, akkor elmúlik ez az érzés. Én pont ma csináltam meg, és kicsit megnyugodtam. 36hetes vagyok.

Szia! Nekem is csak pelus meg popsitörlõ hiányzik, és én is ezt érzem, pedig nem az elsõ, hanem a 4. gyermekem lesz. Most elõször érzem azt, hogy túl gyorsan elrepült ez a terhesség, és én nem vagyok felkészülve rá. Pláne azért sem, mert 3 lányom van, a kicsi pedig fiú lesz...kicsit tartok is tõle. De legalább eddig nem volt idõm félni a császártól. :-) De szerintem ha a kiságyat megveszitek, és már azt rendezgeted, akkor elmúlik ez az érzés. Én pont ma csináltam meg, és kicsit megnyugodtam. 36hetes vagyok.
Én is így voltam vele, gyakorlatilag minden megvolt már, mégis folyton azt nézegettem, azon agyaltam, mi hiányzik még. Sõt, voltak felesleges cuccok is így utólag nézve, bár apróságok. Szülés után rájöttem, mi hiányzott: a kicsikém az egészbõl. A gyerekcuccos minden csak vele lett teljes. Addig a cica meózta a babadolgokat. :D
Nekem már csak egy matrac a kiságyba és a babakocsihoz váz (mert a nagyobbik fiamtól örökölte és tönkrement) ami hiányzik.Minden elõkészítve, megvéve, kimosva, rendbetéve a helyén van, lakás gyönyörûen kitakarítva, rend, tisztaság, kaját elõre elkészítettem és lefagyasztottam arra a pár napra a férjemnek meg a 2 nagyobbik fiamnak, kórházi csomag startra kész...38+2 hetes vagyok és még mindig úgy érzem mintha semmi se lenne kéz.Lehet túl nagy volt a hajtás mostanában, hogy "gyorsan-gyorsan, legyen rendben minden, akkor is ha hirtelen menni kell" és még mindig ez van bennem.D ne aggódj, ez az érzés ilyenkor már természetes ;)

Esküvői meghívóba vicces idézet? Ami arra utal, hogy mivel már évek óta együtt élünk, meg van minden a háztartásban, ezért a pénz jobban jönne nászajándéknak!

Legjobb válasz: Valahol igaza van az elsõnek.Az ajándék,az ajándék.Kérdés nélkül kikötni,hogy mit adjanak,szerintem kínos.Ha megkérdezik,akkor természetesen el lehet mondani,hogy megvan minden használati tárgyatok és a pénz jól jönne,de így,még,ha szerinted viccesen is,közölni,hogy pénzt hozz,ez nekem olyan égõ lenne.Mi nem így csináltuk.

Valahol igaza van az elsõnek.Az ajándék, az ajándék.Kérdés nélkül kikötni, hogy mit adjanak, szerintem kínos.Ha megkérdezik, akkor természetesen el lehet mondani, hogy megvan minden használati tárgyatok és a pénz jól jönne, de így, még, ha szerinted viccesen is, közölni, hogy pénzt hozz, ez nekem olyan égõ lenne.Mi nem így csináltuk.
Család együtt régóta, A falon a szép óra, Tévé, lakás, mosógép, Pénznek jobban örülnék :)
most találtam ki amúgy :D de örülök, ha tetszik ;)
Azért hívsz vendéget, hogy adjanak neked pénzt? Nem azért, hogy jól érezzék magukat? Aki akar, az úgy is ad valamilyen ajándékot. Ma már ritka, amikor valamilyen tárgyat visznek.
A kérdező hozzászólása: 22/24-es pedig örüljön az ember, ha megtisztelik azzal, hogy meghívják egy ilyen eseményre és had ne én örüljek már, hogy meghívhatok valakit! Szerintem ez így logikus!
A kérdező hozzászólása: 21/23-as tényleg jól látod és köszönöm:) !
Konkrétan egy utazást kaptak volna, igy meg semmit. Azert voltunk felháborodva, mert az ember örüljön, ha vendéget hiv, hogy elmegy es esetleg ad valamit, ne követelozzon.m
azért az, hogy közlik, "nekik pénz kell, és semmi más" megint más dolog, mint ez a vers. Másrészt nem értem a felháborodást. Amúgy mit adtatok volna? Mikrót?
Nos, a barátikörömben volt egy par, aki hasonló elvárásokkal élt, mint te, kérdezõ. A meghívó átadásakor közöltek, hogy n, ik penz kell, semmi mas. A társaságban mindenki felháborodott es senki nem ment el az esküvõjukre.
A kérdező hozzászólása: Ja, és 23/25-ös, a hozzászólásodból is kiderül, hogy nem én jelentettem:) !Csak megköszöntem annak, aki megtette!!! A kettõ nem ugyanaz!!
26/26: Nem derült ki belõle. Te írtad, hogy nem te jelentetted (ami vagy így van, vagy nem) A 12/26-os írta, hogy jelentette. A vizsgálatig mindketten jelenthettétek. Sõt még többen is. De ha neked ez okoz örömöt......
Mindegy, hogy milyen verset ír, az üzenet ez: Pénzt hozzál, más nem jó. Ez így illetlen és bunkó dolog. Úgy, hogy a vendég megkérdezi, hogy és mit szeretnétek kapni és ti azt válaszoljátok, hogy hát pénznek jobban örülnénk, úgy nincs benne semmi rossz. De leírni jól elõre, hogy "pénz kell" az bunkóság. Gondolom olyanokat hívtok, akikkel szóba álltok. A meghívót személyesen illik átadni, ekkor kell sort keríteni az ajándék kérdésre is. De minimum telefonon kell beszélni, ekkor is lehet beszélni az ajándékról. De beleírni MINDEGY HOGYAN, mindegy milyen cukkerül, meg viccesen, egyszerûen bunkóság. És lenézik a vendégek. Nem fogják a szemedbe mondani, de gáznak tartják.
Nekünk 3 éve volt az esküvõnk, mikor elvittük a meghívókat mindenki megkérdezte mit szeretnénk. Mi ilyenkor azt válaszoltuk, hogy mindennek örülünk, de a leghasznosabb ajándék számunkra most a pénz lenne. Azt gondolom, hogy a meghívóra ráírni (bármilyen formában), hogy a vendégek pénz hozzanak nem elegáns dolog. Lehet ezt stílusosan is intézni és hidd el, szinte mindenhonnan pénz fogsz kapni anélkül, hogy bárkiben is rossz érzés maradna az esküvõddel kapcsolatban. Nekem ez a véleményem, ha töröltetni akar bárki, hát csak tegye.
"pénzt" akart lenni mindkétszer, bocsánat.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom miért kell, hogy századjára is leírjam, hogy nem vagyok kíváncsi sem a véleményekre, sem pedig arra, hogy ki, hogyan csinálta a saját esküvõjén! NEM ÉRDEKEL!!! és az ne is írjon, aki nem a kérdésre válaszol!!!!!
Amúgy aki nem kérdezi meg, hogy mit akarsz, annak mindegy mit írsz, az úgyse azt fog hozni, hanem elõhúzza a tesco tányérkészletet a spájzból. Ellenben, aki megkérdezné, és szívesen adna pénzt, ha azt kértek, azt rohadtul meg fogod sérteni, ha beleírod a meghívóba.
A kérdező hozzászólása: "Kedves" utolsó! Ha szeretnéd tudni nem én töröltettem ki, hanem a Moderátornak magától van ilyen jó ízlése, hogy az ilyen embereket, mit te is töröljön! Kár, hogy ilyen nehéz a felfogásotok vagy a szövegértelmezésetek, hogy nem fogjátok föl, hogy nem vagyok a véleményekre kíváncsi!!!!
Hú, de kemény a menyaszörny. Ami válasz nem tetszik, kitörölteti. Remélhetõleg a lagzin nem fogja szelektálni a násznépet.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszolóról inkább nem írnék véleményt......
A kérdező hozzászólása: A másodiknak nagyon köszönöm:) ! Nagyon ötletes és még enm is hallottam:) !!!!
A kérdező hozzászólása: Tényleg tetszik:) ! És, ha ilyen ügyes rímfaragó vagy, akkor írhatsz még többet is:D!
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló nagyon jó, amiket írtál! Fõleg az utolsó, mivel tényleg jön a Baba! nagyon köszönöm!!!!
A kérdező hozzászólása: Nem igazán érdekel, hogy ki, hogy csinálta! És, ha nem a kérdésre válaszol valaki, akkor NE ÍRJON IDE!!!!!! Véleményekre nem vagyok kíváncsi! ha az lennék, a, kor kiírtam volna!!!!
Kérdezõ: szerintem ezek a rímes marhaságok idétlenek, egy rendes vers megszégyenítõi. Szánalmasan hatnak. Ha esküvõre készültök, a meghívó átadásakor MINDENKI meg fogja érdeklõdni, hogy és minek örülnétek, és lehet tapintatosan közölni, hogy pénznek. De manapság ez az emberek 95%-ának evidens, tehát szerintem errõl versikét költeni felesleges.
én sem értem, hogy ha nem a kérdésre válaszoltok, miért vagytok itt??? Senki sem a véleményeteket kérdezte! amúgy az egyik verset én kicsit másképp ismerem, nekem így jobban tetszik: Minden Kedves Vendég és Rokon! Kérünk titeket, hogy ne vegyétek zokon, De hogy ne halmozódjon öt edénykészlet, Ennek elkerülése végett, Amit ajándékra szánnátok, Inkább borítékban a kezünkbe adjátok! Ígérjük, hogy nem vész kárba, Elõbb utóbb befektetjük egy szép kis családfába! (ja, és a kötözködõsöket jelentettem! ;) )
Még jó, hogy szabadon írhatok oda, ahova akarok. :) Én is szánalmasnak tartom a versikézést, miért nem lehet õszintén, egyenesen elmondani mindenkinek, hogy ne vegyenek ajándékot? Nyilván nem postán fogják kiküldeni a násznépnek a meghívót, mert ha igen, akkor végülis teljesen mindegy mit írsz bele, az a legnagyobb szánalom.
Meg ne sértõdj, de nekem ezek az idézetek nem viccesek, hanem erõltetettek és szánalmasak. Én abból indulok ki, hogy akik ott voltak az esküvõnkön, azok ismertek bennünk, és pontosan tudták, hogy két éve együtt élünk, tehát a lakásban minden megvan. A többségtõl kérés nélkül pénzt kaptunk. Kaptunk ajándékot is, volt, aminek nagyon örültünk (lecseréltük pl a régi kávéfõzõnket az újra), volt, amit késõbb továbbajándékoztunk. Arról nem beszélve, hogy szerintem ajándékot olcsóbban lehet venni, ami annak, aki szûkösebb anyagiakkal rendelkezik, ez könnyebb, mint a pénz, mert 5 ezer ft-ra húzza a száját az ifjú pár, de annyiért mondjuk már lehet venni nem giccses, jó ajándékot (oké, én imádom a cserepeket, szóval a milliomodik tortatál is mosolyt csal az arcomra, és hálásan köszönöm).
Szerintem sem érdemes beleírni... Mi is most hordjuk, a meghívókat.. Egytõ egyik rákérdeztek, hogy van-e elképzelés, vagy megfelel-e a pénz..? Vt aki kijelentette, hogy õk úgy gondolták borítékot adnak, remélik így megfelel... De volt aki mondta, mhogy szerete alami maradandót, hogy van-e kívánság (p, nagymamám mondta ezt, és a keresztanyám, hogy õk értékelik most azt amit akkor kaptak 30 nagyanyám 55 éve, persze õk is mellékesen...) En is gondolkodtam a verseken, de egészen elegans meghívót készítettünk, az esküvõ stílusa is az lesz, nem illett volna... Nem is bántam meg a fent írtak miatt
Bocsánat, az idézetem lemaradt Meghívót mi azért küldünk Tinektek, hogy esküvõnkön ott legyetek pihenten. Szép nap lesz ez meglátjátok, eszünk, iszunk, dalolunk. Víg táncunkhoz a nagy tálba, ezreseket dobhattok. Kell a pénz a kelengyére, útban van egy kisbaba. Mely hamarosan olyan lesz, mint életünk napsugara.
A kérdező hozzászólása: Kedves 12/16-os! Köszönöm, hogy Te is így látod és az idézetet is:) !
Igaza van az utolsónak aki tárgyat akar vinni azt a vers sem fogja visszatartani tõle. Nagyon ciki kunyerálós versike a meghívon.

35 hetes kismamik, hogy vagytok? Meg van minden ami kell, csomagok összepakolva, alvás, hízás, stb?

Legjobb válasz: Még csak 33 hetes vagyok.Minden folyamatban van.nem kapkodtam el, de második baba, úgyhogy valahogy ráérõsebb vagyok, pedig ugyan olyan öröm készülõdni.Utálok vasalni, de most szinte lelkesedem.Kórházi pakk szerintem 2-3 héten belül elkészül.

Még csak 33 hetes vagyok.Minden folyamatban van.nem kapkodtam el, de második baba, úgyhogy valahogy ráérõsebb vagyok, pedig ugyan olyan öröm készülõdni.Utálok vasalni, de most szinte lelkesedem.Kórházi pakk szerintem 2-3 héten belül elkészül.
Jaj, aludni nem alszom már lassan 2 hónapja, hízás 8 kg.Ezek lemaradtak.
36 hetes vagyok. Csomag 1 hete összepakolva. Az alvás szinte naponta változik, most jól aludtam :-) Hízás 20 kg :S
Én holnap kezdem a 33. hetet. Most mosok, a vasalásra még próbálom rávenni magam. :) De már mindene megvan a babócának, kivéve a babakocsi, de az annyira nem is sürgõs. Az alvás hol ilyen, hol olyan, ma pl. 1-tõl fél 5-ig fenn voltam, mert megfáztam. A baba is néha felébredt, jól elvoltunk. Õ azzal, hogy próbált belemászni a gyomromba, én meg az orrfújással. :) A hízás eddig kb. 4-5 kg. A kórházi csomagba már megvan minden, a szekrényben áll egy helyen, hogy csak táskába kelljen rakni. És veletek mi újság?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Olyan jó olvasni a válaszaitok. Nagyon várom már, hogy megszülessen a Baby, kíváncsi vagyok milyen kis Csoda lakik bent. :)
Minden készen áll a csomagok sorakoznak! Kisruhák nagy része kimosva kivasalva! Eddig 12kg híztam! Az alvás változo hol jobb hol meg borzalmas de azért 2-3 oránként mindenképp fent vagyok! Kitartás már nincs sok hátra! 35+3 napos kismama
3. vagyok. Nekem is elsõ baba, és furi, de nem félek a szüléstõl. Talán azért mert nem tudom, hogy mire számítsak. Jó tudom, hogy baromira fog fájni, de mégsem tudom mi vár rám majd. Igazából el sem tudom képzelni magam, hogy ott fekszek azon az ágyon. Ahogy elõttem írták, majd hagyom hogy megtörténjenek a dolgok, sodródom az eseményekkel.
34+3 hetes vagyok. Már mindenünk megvan, minden kimosva, levasalva. Csomagokat jövõhéten pakolom össze, mivel a 36. héttõl be kell feküdnöm, úgyhogy nekem lesz egy kórházas csomagom, a baba kórházas csomagja, és a hazahozós cuccok. Aludni hetek óta nem tudok, most meg még ráadásul meg is fáztam, nyûglõdök rendesen. 12 kilót híztam eddig, nem tudom, a kórház mit hoz majd, plusz vagy mínusz kilókat.
Szia! én holnap töltöm a 36 hetet.Kicsit kezdek izgulni, hogy minden rendben menjen a szülésnél.A kórházi csomagomat tegnap összeraktam a biztonság kedvéért.A kicsi ruháit is szépen kimostam, kivasaltam, a jövõhéten összerakjuk a kiságyat is. 13 kg híztam eddig.Aludni elég sz.rul tudok mostanában.Rengeteget forgolódom, igazából sehogy sem jó.És plusszba borzasztó légszomj gyötör. De már nem sok van hátra. A minap volt egy hatalmas fájásom, azt hittem egy pillanatra, hogy menni kell, de elmúlt néhány másodperc volt az egész.
Elsõ vagyok.Nem félek a szüléstõl.Igaz második baba.Nem féltem az elsõnél sem.Valahogy úgy voltam, hogy hagyom, hogy a dolgok megtörténjenek majd velem-így is történt.Elmúlik.A szoptatással is így voltam-hagyom, hogy menjen a maga útján. Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Megvan minden a Kisfiamnak, (1. bab)kimosva, kivasalva (amit nagyon utálok, de most nekem is jó volt). A kórházi csomag összerakva csak a cipzárt kell indulás elõtt behúzni. Hát az alvás borzalom, 2-4 óránként felébredek, visszaaludni csak 2-3 óra után sikerül :( 58 kg/172 kezdtem már 76 kg vagyok. Méhszáj 2100 volt utoljára. 18-án NST és UH. Várom már a szülést nem tudom miért, de nem félek! Ti féltek tõle?
Szia! 35+6 hetes vagyok. Most kezdtem el mosni a babaholmikat. Közben festegetem, díszítgetem a babaszobát. Húúú... a csomagok... a szülõstáska félig összepakolva, de a többi még nincs. Asszem struccpolitikát folytatok a kórházba menetellel és a szüléssel kapcsolatban. :( Alvás: Több hete alig tudok elaludni, mert jár az agyam folyamatosan. Éjjel 2-3 körül sikerül elaludnom, de akkor durmolok reggel 10-ig. Hízás: 1. trimeszter: +2 kg 2. trimeszter: +10 kg :) és a 3.-ban eddig 2 kg jött fel. 57 kg-al kezdtem, most tartok 71-72 között.
Halihó! mi 35+3 hetesek vagyunk, nem alszunk már és mindenünk ill. mindenem fáj. Már nagyon várom a végét, mert most beteg is lettem, összepakolva még semmi sincs a kórházi csomagból. egyszerûen semmi energiám sincs.


Örökbefogadás? Ha meg van minden papír, ami szükséges, akkor mekkora kell legyen havonta a jövedelem, (férj+feleség), hogy elbíráláskor a pár ne ezen csússzon el, hogy esetleg emiatt nem kapja meg a babát?

Legjobb válasz: Hát nem tudom,szerintem a bíztos állás a lényegesebb és lakás körülmények.A lakás méretétõl is függ,hogy milyen kiadásokkal kell számolni.Szerintem a lényeg,hogy ételre és a kisgyerek szükségletire maradjon pénz.Egy családiház és egy panel esetén is más lehet az úgymond pénzszükséglett.Ha mindketten dolgoztok,akkor egy 150-160000 Ft gondolom csak bejön,ez 2 dolgozó embernél elmegy.Ha meg megkaptátok a picit,úgy is változnak a dolgok,mert gondolom,hogy otthon maradsz.A lényeg,hogy minden tipp-topp legyen és sajnos sokszor éveket kell várni a babára.Sok szerencsét!

Hát nem tudom, szerintem a bíztos állás a lényegesebb és lakás körülmények.A lakás méretétõl is függ, hogy milyen kiadásokkal kell számolni.Szerintem a lényeg, hogy ételre és a kisgyerek szükségletire maradjon pénz.Egy családiház és egy panel esetén is más lehet az úgymond pénzszükséglett.Ha mindketten dolgoztok, akkor egy 150-160000 Ft gondolom csak bejön, ez 2 dolgozó embernél elmegy.Ha meg megkaptátok a picit, úgy is változnak a dolgok, mert gondolom, hogy otthon maradsz.A lényeg, hogy minden tipp-topp legyen és sajnos sokszor éveket kell várni a babára.Sok szerencsét!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, rám fér!
Remélem megkapjátok a babát és szorítok nektek, szerintem a szeretõ család lenne a legfontosabb.

Érezte már valaki magát úgy, hogy "Most minden oké! Meg van minden ami nekem kell! "?

Mikor, milyen helyzetben?

Legjobb válasz: Szerintem nem olyan nehéz ezt az érzést elérni, csak nem szabad sokat akarni. Nekem van szeretõ férjem, diplomám, a kisbabánk a hasamban, van jó állásunk, lakásunk... Azt hiszem, jelen helyzetben többet nem is kívánhatnék. Szóval: én most is ezt érzem :)

nem
A kérdező hozzászólása: köszönöm! 21:48, milyen igaz ...:)
Szerintem nem olyan nehéz ezt az érzést elérni, csak nem szabad sokat akarni. Nekem van szeretõ férjem, diplomám, a kisbabánk a hasamban, van jó állásunk, lakásunk... Azt hiszem, jelen helyzetben többet nem is kívánhatnék. Szóval: én most is ezt érzem :)
mikor saját lakásom lett!! és baráti köröm, akikkel állandóan voltam:) jóban, rosszban.. nos.. a lakást alig tudom fizetni, 1 év alatt a duplája lett, a barátaim pedig mind el tûntek, csalárd módon ráadásul....
Néha van ilyen, amikor nyugi van itthon is, meg anyuméknál is, szoval mindenkivel, akit szeretek. De valakivel mindig torténik valami rossz, szoval ezek csak ritka pillanatok. De hosszu ideig éreztem ilyet az eskuvom után - mosolyogva jártam dolgozni, szinte 24órában vigyorogtam mindenkire. Az ok: szinte minden smakkolt. Elvégeztem az egyetemet, találtam szuper munkát, jó fizuval, osszeházasodtunk és kulon lakásba koltoztunk a férjemmel, végre nem kellett foglalkozni a lagzi koruli gondokkal:)
vannak ilyen pillanatok, de nagyon hosszú távon még sosem
Igen!De ugy hogy nem akarok nagy dolgokat egyszerre megvalósítani csak apránként.Így ha sikerül akkor minden oké és jöhet a második "falat"!
Még soha, mert mindig valami közbenjön...
Persze, de ezek átmeneti idõszakok, a sors egy idõ után mindíg közbeszól, sajos.
Persze, rengetegszer. Egészen addig az õszi napig, amíg szakított velem a barátom...de már nem vagyok elkeseredve, hisz fiatal (17) vagyok még, tudom, leszek még nagyon szerelmes.
néha érzek ilyent, amikor béke van a családban :D :(
régen.
A kérdező hozzászólása: köszi nektek, írhattok még :) ritka érzés az biztos
Nagyon régen éreztem már ilyet utoljára, sok-sok évvel ezelõtt.
soha
Egyetlen egyszer, de utána óriási nagy csalódás ért.
Ha megvan minden oltása, akkor nyugodtan viheted sétálni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm hogy válaszoltál!

Egy Iskolában 255 órát lehet hiányozni. De én ezt javába túlléptem már kb 500-nál járok. Nagy a valószínűsége hogy pótvizsgáznom kell mindenből? Vagy ha pótolom a hiányos anyagokat és meg van minden jegyem és osztályozható vagyok Akkor átengedhetnek?

Legjobb válasz: Iskolától függ,valahol még ezt is megengedik...nálunk biztos nem :D de am. nem biztos hogy mindenbõl kell vizsgáznod,tantárgyanként nézik hogy az órák hány százalékán nem voltál ott,de gondolom nem mindig csak ugyanarról az órákról lógtál el,hanem hosszabb ideig hiányoztál szóval igen,mindenbõl.

Iskolától függ, valahol még ezt is megengedik...nálunk biztos nem :D de am. nem biztos hogy mindenbõl kell vizsgáznod, tantárgyanként nézik hogy az órák hány százalékán nem voltál ott, de gondolom nem mindig csak ugyanarról az órákról lógtál el, hanem hosszabb ideig hiányoztál szóval igen, mindenbõl.
Ennyinél nálunk kivágtak volna... De minimum évismétlés.
Már nincs ilyen 250 órás cucc. Tanár dönti el, ha megvan az óraszám, hogy megadja a jegyet így is ( ha van félévente 3 minimum), vagy osztályozó. Szakközépbe gyakorlati óráknál szigorúbb ez. Csak tudod, ilyen szintû hiányzásnál, még ha meg is van 3 jegy valahogy (bár kétlem), és a kettest is elérted attól a tanár tudja, hogy kb bent se voltál egész évben és ez a jegy így nem túl reális szóval jön az osztályzó vizsga. Nem tudom pontosan jogi dolgokhoz mennyire van kötve, mennyire veszik komolyan, de valahogy így szerintem.
Mondjuk ott vannak a témazárók is, ha mondjuk azok mind megvannak (bár ezt is kétlem xD) akkor szerintem át is engedhet. Bár attól még kell 3-3 jegynek lennie, meg gondolom tanára válogatja stb. Meg kell õket kérdezni. Ha van pl elektronikus naplótok akkor jó lenne ott is összeírni. Vagy ofót kérd meg segítsen. Bár kérdés: egyáltalán miért hiányoztál ennyit? Ha nem érdekel a dolog akkor inkább menj el egy szakmunkásba, minthogy elbasszad így olyan dolgokkal az idõt ami nem izgat nem érdekel.
500 óra, ez több mint 3 hónap...nálunk ez évismétlés.
nálunk mindenbõl vizsga, vagy évismétlés, vagy nagy eséllyel még ki is rúgnak.

Ha meg van mind a 32 fogam, attól még csináltathatok magamnak új fogsort? Mennyibe kerül egy ilyen?

tudom, hogy nagyon drága, de kb mennyi? 17 vagyok, és nem tetszenek a fogaim,nem elég fehérek, meg hollywood-i mosolyt szeretnék, mert számomra az a legmenőbb dolog, nem pedig az, ha valakinek 1 millió forintos karórája v cipője van:)

Legjobb válasz: Természetesen csináltathatsz, akár hármat is. A jelenlegi fogaid kihúzása foganként megvan kb 10000.- bõl. Az új fogakat meg 200000.-/db áron csinálják. Beültetett, menetes csappal van ellátva, és arra olyan fogat csavarsz, amilyent csak akarsz. De rakhatsz rájuk 4-es anyacsavart is ha úgy tetszik.

Természetesen csináltathatsz, akár hármat is. A jelenlegi fogaid kihúzása foganként megvan kb 10000.- bõl. Az új fogakat meg 200000.-/db áron csinálják. Beültetett, menetes csappal van ellátva, és arra olyan fogat csavarsz, amilyent csak akarsz. De rakhatsz rájuk 4-es anyacsavart is ha úgy tetszik.
Örülj neki, hogy meg van minden fogad :P Lehet javítani rajtuk és a fogfehérítés sem lehetetlen. Ne akarj új fogsort!
*alsó kockák.
A kérdező hozzászólása: Értem! Akkor fogok járni futni újból :) És akkor a lábemelést meg ezeket csinálom tovább akkor mennyi idõ alatt fogom tudni teljesen kockásra edzeni? :) )
Mert önmagában a hasedzés nem elég. Hogy láthatóak legyenek az elsó kockák is, ahhoz szálkásító diéta is kell és heti 3-4 aerob edzés is, pl. kocogás, bicaj.
A kérdező hozzászólása: Értem és köszi! Esetleg tudnál benne segíteni h mien legyen az aerob edzés? Mibõl álljon??
Ahogy írtam is, a kocogás vagy bicajozás jó lesz, heti min. 3-4-szer, 40-50 perc. De jó még az ellipszis tréner, lépcsõzõgép is.:)
Ez függ a genetikától is, nem lehet nagyon megtippelni. Ha rajtad nem sok zsír van (már pedig gondolom nincs sok, mert látszik a felsõ része a hasizomnak), akkor gyorsan leadhatod a maradék zsírt is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) hát már jó ideje gyúrok rendszeresen tehát azért, csak most tömeget szedtem fel és amiatt hogy leadjam.
Re: a chipsben.Ami azt illeti igen.kitapogatod a kártyát.
A kérdező hozzászólása: Okés köszi!Más valami??Szerinted ez a levegõs dolog jó?Hogy megnyomod a zacskót és ha van benne kártya akkor nem durran ki?vagy valami ilyesmi...:)
Hali!Nekem van 48 db, kártyám eladó 8000 FT-ért, egyébként 20 db-t 5 ezer fölött nem találsz:)
A kérdező hozzászólása: Szia!Köszi de nekem Dracomania 2 kell és abból csak 20 db van...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!