Találatok a következő kifejezésre: Még van hetem a nem vártig, (21 db)

Még 1 hét a nem vártig! De úgy szurkál a hasam alja, és a hőm 36, 9! Olyan mint ha lázas lennék pedig nem! Lehet, hogy most van a beágyazódás?

Legjobb válasz: Szia! Ez függ attól is hogy hány naposak a ciklusok,és mikor volt a peteérés! Én szívbõl kívánom neked hogy babás legyél. Nekem 25-26.án volt a peteérés. Szerdától mensi szerü görcseim vannak,pedig csak 13.-án kéne megjönnie.Nem tudom mitõl van.Ja és 28 naposak a ciklusaim.

Szia! Ez függ attól is hogy hány naposak a ciklusok, és mikor volt a peteérés! Én szívbõl kívánom neked hogy babás legyél. Nekem 25-26.án volt a peteérés. Szerdától mensi szerü görcseim vannak, pedig csak 13.-án kéne megjönnie.Nem tudom mitõl van.Ja és 28 naposak a ciklusaim.
Nem akarlak elkeseríteni, de ha volt már ennél magasabb és így leesett, akkor ez nem sok jót jelent. Bár én még szurkolok.
A kérdező hozzászólása: Nem használok mikroszkópot, de 19-én volt nyúlos, ragacsos folyásom, 25-én meg barna, ami két napig tartott, elsõ nap sötét, másnap meg ilyen világosabb, krémes.Tüneteim is voltak, mára már csak egy nagyon kicsi alhasi feszítést érzek, semmi mást. És azóta cikázik a hõm, szóval nem értem.
A kérdező hozzászólása: Mármint a beágyazódás teljes ideje alatt alacsonyabb a hõ, vagy már akkor is magasabbnak kell lennie?
Én úgy tudom, hogy a pé után fokozatosan emelkedik a hõmérséklet és csak a menstruáció elõtti napon vagy aznap esik le. Mennyi átlagosan a hõd?
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, nagyon alacsony, legalábbis én azt hiszem, hogy ez alacsony 36, 0-36, 1. Átlagosan ennyi. De 3 napja még 36, 7 is volt , ma regel meg csak 36, 3, pedig a mensi azért még odébb van. 25-én volt barna folyásom, reménykedtem, hogy talán beágyazódástól, de kezdek elkeseredni.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Nem keserítesz el, már el vagyok anélkül is, sajnos én is teljesen tisztában vagyok ezzel, csak azt nem értem, hogy már most miért esett le, mikor hol van még a mensi? Azért nem adjuk fel, majd legközelebb talán összejön.
Most azon gondolkozom, hogy lehet, hogy sárgatest elégtelenséged van, mert akkor szokott a hõmérséklet cikázni a peteérés utáni fázisban. Bár ne legyen igazam. Én lehet elmennék a helyedben dokihoz. Ha megmutatod neki a hõgörbédet, egybõl látni fogja. De az is lehet, hogy most nem volt peteérésed. Nem használsz mikroszkópot?
Peteérés után kb egy héttel a hõ leeshet 1-2 napra, a beágyazódás kezdetén. Utána viszont meg kell emelkednie.

Még van 1 hetem a "nem vártig", de tegnaptól a bal mellem rettenetesen fáj és a jobb mellbimbóm pedig nagyon érzékeny. Ez mitől lehet? Peteérés vagy netán más?

a hangulatom fura mód eléggé megváltozott, idegesebb vagyok mint szoktam lenni! akinek volt már ilyen tapasztalata kérem irjon!

Legjobb válasz: HA 1 heted van a nem vártig, akkor a peteérésen már túl kell, h legyél.

HA 1 heted van a nem vártig, akkor a peteérésen már túl kell, h legyél.
Szia! Én ugyanígy vagyok. PÉ már nem valószínû, inkább beágyazódás lehet, szerintem. Nekem ma nem kellene megjönnie. Eddig csak 3. nap barnázás, mellfájdalom, szédülés, hányinger. Ma reggel sajnos negatívat teszteltem. Nincs más, csak a hosszú várakozás... De remélem mindkettõnknek baba van a dologban! :)
A kérdező hozzászólása: én is remélem...:) köszi Nektek..
ha 1 hét van a mensidig, akkor ez igazából semmi.Elmondom miért:nekem amikor pé van utánna másnaptól egészen a mensi napjáig fáj a cicim.Hol az egész, hol meg csak nagyon érzékeny a bimbóm.Nálam ez minden ciklusban így van.

Pé-m után egy héttel 37.1-ről ma reggel lejjebb ment a hőm 36.95-37-re. Ez baj? Hisz még van egy hetem a nem vártig. A párommal jókor voltunk együtt, így remélem hogy sikerül a baba.

Remélem azért holnap visszaugrik a h?m. Volt már ilyen tapasztalat?

Legjobb válasz: De jó lenne!!! Nagyon aranyos vagy! :) Bárcsak úgy lenne. Elvileg 1 hete volt pé-m és akkor együtt is voltunk párszor. Így esély van rá. Neked is szurkolok ha akartok babát! :D

A kérdező hozzászólása: Szerintem egy nappal késõbb volt pé-m mint berajzolta. Nem?
A kérdező hozzászólása: De jó lenne!!! Nagyon aranyos vagy! :) Bárcsak úgy lenne. Elvileg 1 hete volt pé-m és akkor együtt is voltunk párszor. Így esély van rá. Neked is szurkolok ha akartok babát! :D
Ha még a coverline fölött vagy, akkor nem számít leesésnek. Szorítok!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi a linket a hõdrõl, megnéztem, és GRATULÁLOK! :) Akkor az enyém is bíztató lehet? http://www.ciklus.hu/images/diagramok/a85dddb5c0a5b0dd7202db..
Gratulálok az utolsó válaszolónak!
Szia! Hogy igazoljam az elõttem szólót, belinkelem az én görbémet. Nekem a pé utáni 6. napon esett le a hõ, aztán szép lassan araszolt vissza. A pé-t nem jól jelölte be vmiért, dec 31-én volt. Drukkolok!!! http://www.ciklus.hu/images/diagramok/570ddac124673295cf864d..
Köszi... Mi akarunk, csak õ nem akar jönni, már rég. De már kezelem magam, folsavval meg E-vitaminnal, és a véremet is már analizálják, lehet jövõ héten már egyéb gyógyszereket is szednem kell. Neked viszont nagyon szorítok!!! :-)
Újra én: sajnos saját tapasztalat híján, csak információim szerint mondom: akár jó jel is lehet, azt mondják, beágyazódáskoor is leesik a hõ. És ha valóban babás vagy, és AKKOR jött össze, amikor kellett, akkor pont most vagy beágyazódásnál. Kb. egy hét múlva tesztelhetsz! És remélem, nem jön meg! :-)))
A kérdező hozzászólása: Még jóval felette vagyok, a coverline 36.6-ra van húzva. Köszi a drukkot, reménykedem én is.
A ciklus össze-vissza rajzol, ne vedd komolyan :-))) a lényeg hogy legyen egy diagrammod, Te úgyis tudod, mikor volt ovulációd. Én egyébként a fertilityfriend-et használom. Nagyon pontos.
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/e2a10ac1a9a5283f5197ed..
lehetsz simán. szép a görbéd, az eleje kicsit cikk cakkos de tüszörepedés után fenn maradt a höd és ez jo. mikor tesztelsz?
A kérdező hozzászólása: 27-ére nem várom úgy gondolom akkor (ha ki birom várni).
Szerintem is lehetsz!Ráadásul jó szorgosan együtt voltatok!:) Én szorítok neked! Szerintem várd meg a 27.-ét és csak utána tesztelj. Megspórolod a tesztet is és a csalódásokat is. Saját tapasztalat. Én a nemvárt napján teszteltem és ma a 32. napon, de még mindig nagyon halvány a 2. csík. Úgyhogy szerintem érdemes várni. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a biztatást! kivárom 27-ét és csak akkor csinálok tesztet. Egyépként csalódásból már ép elég 6 hónapja folyton csak csalódom "de ez most valahogy más", remélem hogy sikerül nagyon vágyunk már egy BABÁRA
Néztem a görbéd, volt egy kis barnázásod vagy vérzésed? mert nekem is volt anno amikor nem vártam kb elött másfélhéttel, az volt a beágyazodás 5 hós pici anyukája
A kérdező hozzászólása: nem bírtam kivárni 24-én csináltam egy tesztet és + lett.
nagyon nagyon gratulálok. sok boldogságot:9 32
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen.

Még van 1 hetem a nem vártig mégis izomláz szerűen fáj a hasam alja, nem túl korai érzés ez?

még nem volt ilyen érzésem csak pár helyen olvastam hogy pár kismama ilyet érzet...

Legjobb válasz: de, sztem ez korai. mitol is lenne tunet, ha meg be sem agyazodott... legy turelmes, es foglald le magad!

de, sztem ez korai. mitol is lenne tunet, ha meg be sem agyazodott... legy turelmes, es foglald le magad!
szerintem amit mi éreztünk, az minden, csak nem izomláz szerû:) és nagyon, nagyon korai, ez más lesz.
A kérdező hozzászólása: én is furcsáltam, na mindegy majd kiderûl :) már 1, 5 éve nem jönn a baba voltam már orvosnál de azt mondta várjunk még fél évet :/
Nekem nemvart elott kb egy hettel kezdodott a hasszurka (nem izomlaz szeru). De nekem nem felidoben fogant a pici. Igencsak tevhit az, hogy csakis akkor johet ossze.

Még egy hét van a nem vártig, de tegnap óta görcsölök. Csak akkor szokott fájni a hasam, ha vérzek, de még folyásom sincs. Kétnaponta együtt voltunk, így esélyes a beágyazódás?

Legjobb válasz: igen.sok esetben menstruációs görcshöz hasonlót is érezhetnek az ujdonsült kismamák.szóval szorítok ezerrel.majd írj 1 hét múlva ha teszteltél

igen.sok esetben menstruációs görcshöz hasonlót is érezhetnek az ujdonsült kismamák.szóval szorítok ezerrel.majd írj 1 hét múlva ha teszteltél

Már két hete nagyon fáj a mellem? Még egy hét van a nem vártig. Lehet baba? Ilyen hamar nem szokott fájni csak menszi előtt egy héttel. Már régóta próbálkozunk eredménytelenül. Valakinek valami tapasztalat?

Legjobb válasz: Szia! Nekem pé.óta fáj a mellem,két nap múlva kéne megjönnie.Azt hittem babás leszek,de ma - volt a teszt.kicsit elkenõdtem.Viszont,én sem tudom,miért fájt végig a mellem.

Szia! Nekem pé.óta fáj a mellem, két nap múlva kéne megjönnie.Azt hittem babás leszek, de ma - volt a teszt.kicsit elkenõdtem.Viszont, én sem tudom, miért fájt végig a mellem.
Nekem pl. sosem fájt a mellem mensi elõtt, de amikor terhes lettem, akkor nagyon.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Remélem akkor most talán sikerült.

Ha terhes vagyok, de még nem tudok róla hisz a nem vártig még 1 hét van, ártalmas- e a szex "mármint a beágyazódásnak"?

Legjobb válasz: Dehogy ártalmas. Ha van megfelelõ megtermékenyült pete, akkor az beágyazódik, ha nem megfelelõ, vagy nem termékenyült meg, akkor nem.

Dehogy ártalmas. Ha van megfelelõ megtermékenyült pete, akkor az beágyazódik, ha nem megfelelõ, vagy nem termékenyült meg, akkor nem.
nem a szexen mulik a beágyazódás
A kérdező hozzászólása: tudom hogy nem a szexen mulik a beágyazódás!!!!!! nem így értettem csak ha szexelünk utána nagyon görcsöl a hasam alja és ez idegesít
A kérdező hozzászólása: méghozzá elég rendesen görcsõl és attól félek hogy a görcsök árthatnak a babónak (ha egyátalán ott van)
az bizony lehet nem árt vigyázni

Kíváncsi lennék, hogy akinek még 1 hete van a nem vártig érez-e valamit?

Nekem felpuffadt a hasam már hét elején, és fájt(fáj) mintha már most megakarna jönni, pedig még b?ven van id?. Én nem hiszem, hogy ez jó jel lenne. ja, és vízes folyásom van!

Legjobb válasz: Ha egy heted van a nemvártig az azt jelenti hogy mostanában ágyazódhatott be max. De mivel a méhed várja a beágyazódást úgy ahogy minden hónapban ezért elkezd megvastagodni és azért érzed a puffadást. Ha nem lesz beágyazódás akkor levállik és az a menstruációd.

Ha egy heted van a nemvártig az azt jelenti hogy mostanában ágyazódhatott be max. De mivel a méhed várja a beágyazódást úgy ahogy minden hónapban ezért elkezd megvastagodni és azért érzed a puffadást. Ha nem lesz beágyazódás akkor levállik és az a menstruációd.
Én már jól kimûvelem megam!36éves vagyok, és ugyan még csak 3.hónapja próbálkozunk, de azért kicsit izgulok, mi lesz.1. hónap után kiborultam, de most már a kíváncsiság hajt, mikor jön össze.De nem élem bele túlságosan magam.Ma pl.du.hányingerem volt, de szerintem a náthától.
Húh én úgy hallottam, h a láz megakadályozhatja a beágyazódást. De a hõemelkedés nem akadály.
Nekem még sose volt ilyen!Nem emlékszem, hogy a lányomnál tapasztaltam volna.Csak azért nem ilyedtem meg, mert itt olvastam, hogy szokott pecsételni beágyazódáskor.Mire jó ez az oldal!!!Elötte a hõm szépen emelkedett. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1576311cbf6e05a9f848cc..
A kérdező hozzászólása: Ne viccelj, ez fontos dolog! Egyébként egy szerintem, ha nincs magas lázad gond nem lehet, ráadásul a a folyásod bíztató, azt mondják ez a beágyazódás jele lehet. Hát nekem ilyenem nincs :(
Nekem is egy hét van a nemvártig. Most elöször történt velem az, hogy a hõm leesett peteérés után 4 nappal, majd ismét emelkedik, közel 37 fokos, lehet h a beágyazódástól? 1 éve próbálkozunk, már nagyon várom. Amúgy pár napja folyamatosan szúrkál a hasam, ami megintcsak nem volt még soha. :)
A kérdező hozzászólása: Nekem csak a fura, hogy állítólag a beágyazódást nem lenne szabad érezni. Bár nem vagyunk egyformák...
Van aki érzi, van aki nem. Legalábbis ezt mondják, mert én csak remélem, hogy én most érzem. Gondolom ez is egyéntõl függ.
szia! nekem ez volt: hõhullámok:egyfolytában vetkõztem-öltöztem. a mellem feszült, húzódott. a hasam picit fájt, pontosabban feszült, és enyhén de undorodni kezdtem a szagoktól.. 28.napon már + lett egy 16hetse mami
Nekem kedden volt pé-m, és azóta nagyon enyhén fáj a hasam, mint amikor megjön. Ma sokkal jobban fáj, és elég kemény a hasam is. Kb. 2 hete vizes folyásom is van. Nem tudom, már nem mondok semmit, mostanában mindig beképzelek mindenféle tünetet. Már 1, 5 éve próbálkozunk. Jó lenne már, ha történne valami jó!!!!!
A kérdező hozzászólása: Húú a hõgörbéhez én nem értek...sajnos Számomra nem sokat mondana, azt olvastam, hogy terhesség esetén nem esik vissza a hõ, de ennyi az össz tudományom
Nekem is 1 hetem van még. 3 nappal ezelõtt eléggé szurkált a hasam alja, most nem szurkál inkább olyan mintha feszülne. Ingerlékeny vagyok, kicsit puffadt nekem is alul, sokat járok wc-re.Nem élem bele magam semmibe, de remélem 2-3 nappal a beágyazódás érezhettem meg. :)
Nem merek neocitránt inni, csak sok tea, panadol, homeos bogyó.Bocsi, hogy belekérdeztem!!!!
Nekem ma reggel rózsaszín volt a wcpapír egy kicsit, és ennyi.A hõm nem tudom most, mert a lányomtól elkaptam a bacit, és másfél napha hõemelkedésem van.Nem tudjátok, hogy ez árt-e a beágyazódésnak?A mellbimbóm fáj szokásosan a pé.utáni fájdalommal.
A kérdező hozzászólása: Az a furcsa, hogy korábban szintén felpuffadtam menszesz elõtt, de nem ennyire, és nem ilyen korán. A hõmet sajnos nem mérem, bár hõhullámaim vannak nap közben, mintha hõemelkedésem lenne. Nem merem beleélni magam semmibe, mert már mi is lassan 1 éve próbálkozunk sikertelenül.
A kérdező hozzászólása: Gratulálok! Nagyon jó lehet most neked! :) Remélem mi is egy hét múlva már nem fogunk aggodalmaskodni, csak örülni :) Köszi mindenkinek a választ!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!