Találatok a következő kifejezésre: Még van hetem a (1626 db)

Csütörtökön lesz két hete, hogy műtéti beavatkozással fejeződött be a terhességem, sajnos a panaszaim ma is meg vannak, fájnak a melleim, szurkál a hasam, stb, ma csináltam egy tesztet és pozitív lett, akkor most ez mi?

Legjobb válasz: Szia! Együttérzek veled, nekem 10 hete volt. Kb 2 hétig erõsebb terhességi tüneteket produkáltam, mint a két végig kihordott terhességem alatt. És a HCG sokára ürül ki a szervezetedbõl, még bõven benne van az emlék. Kitartást! :o)

Szia! Együttérzek veled, nekem 10 hete volt. Kb 2 hétig erõsebb terhességi tüneteket produkáltam, mint a két végig kihordott terhességem alatt. És a HCG sokára ürül ki a szervezetedbõl, még bõven benne van az emlék. Kitartást! :o)
Ez velem is így volt. A tünetek még egy darabig megmaradnak és a terhességi hormon majd idõvel kiürül. Én is kívánós voltam, fáfta mellem és a pocakom is olyan volt, mintha még terhes lennék.
a hcg szinted. az akkor nö mikor benned sejt növekszik. a terheség alatt nöta hcg ez amit kijelez a teszt is. gondolom a 2 hét alatt még nem ment le a hcg szinted, ez nem jelenti hogy terhes vagy csak azt hogy idö kell míg a szervezeted vissza áll. ezért húzodik amelled´is a hormon szinted sincs még rendben. pl a barátnömnek terhes érzése volt. elment a dokihoz aki korai terheséget állapított meg, és 2 nap múlva vissza rendelte. a hcg szint 2 naponta duplázódik, így két nap múlva pont 2x-e kellett volna lennie de ugyan annyi volt, így a doki egy elhalt petesejtet gondolt ami ki is jött egy menzesszel. de hogy ilyenkor mennyi idö mig le megy hcg szint nem tudom.
sajnos nekem is volt tavaly májusban egy mûtétem! nagyon sajnálom, hidd el nekem, és fel a fejjel, minden rendbe lesz. csak még annyit, hogy nekem utána egyáltalán nem volt semmi panaszom, és semmi terhességi érzésem. de persze ez nem jelenti azt, hogy az én esetem volt a normális. fel a fejjel, minden rendbe lesz.

Ez már hőemelkedés? Egy hete meg van fázva a babám, voltunk már dokinál de még nem írt antibiotikumot, hátha anélkül is meggyógyul. Nem nagyon javult, még mindig tele van az orra. Ma reggel melegnek éreztem, popsiban mérve 37.6 volt. Ez hőemelkedés?

ja ez nem a levont érték...

Legjobb válasz: Ez hõemelkedés. Fél fokot kell levonni. Még jó, hogy nem írt antibiotikumot, örülj neki, ugyanis tönkreteszi a babát. Az én fiam egyszer kapott, két hétig minden kifolyt belõle alul amit megevett, tönkrevágta teljesen a kis bélrendszerét. Egyébként sem túl hasznos antibiotikummal kezelni az ilyen kicsi babákat, sokkal erõsebb az immunrendszerük, mint hinnénk. Rengeteget kibírnak, és pont az a lényeg, hogy gyógyszer nélkül küzdjenek le betegségeket, attól is erõsödnek. Egy megfázás éppen az a katergória, amit ennyivel el is lehet intézni. 38 fokig még lázcsillapítás sem javasolt, mert egészséges hõemelkedés kiirtja a bacikat.

Ez hõemelkedés. Fél fokot kell levonni. Még jó, hogy nem írt antibiotikumot, örülj neki, ugyanis tönkreteszi a babát. Az én fiam egyszer kapott, két hétig minden kifolyt belõle alul amit megevett, tönkrevágta teljesen a kis bélrendszerét. Egyébként sem túl hasznos antibiotikummal kezelni az ilyen kicsi babákat, sokkal erõsebb az immunrendszerük, mint hinnénk. Rengeteget kibírnak, és pont az a lényeg, hogy gyógyszer nélkül küzdjenek le betegségeket, attól is erõsödnek. Egy megfázás éppen az a katergória, amit ennyivel el is lehet intézni. 38 fokig még lázcsillapítás sem javasolt, mert egészséges hõemelkedés kiirtja a bacikat.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ:-))remélem nem megy feljebb...

Sógornőm ma 3 hetes terhes, ha akkor fogant meg a pici amikor gondolja. A doki aggódik, mert meg van vastagodva a fala a méhének 12 mm de azt írta a papírra, hogy embrio nem sejthető benne, menjen 2 hét múlva. Baj lehet?

4 hónapja volt egy spontán vetélése, akkor is ugyan így nem volt ott embrio. Els? kislányánál ilyenkor már minden jól látszott...

Legjobb válasz: 3 hetes terhesen max a petezsák látszik, még nincs szikhólyag amibõl késõbb az embrió lesz. ezért hívták vissza pár héttel késõbbre, 7-8 hetesen már van szívdobogás, utána irhatja le a doki az élõ terhességet. Bocsi, de nem volt korai 4 hóval vetélés után? én úgy hallottam egy félévet célszerû várni a következõ próbálkozással... Azért szorítok nektek, remélem minden rendben lesz vele is meg a babával is!

3 hetes terhesen max a petezsák látszik, még nincs szikhólyag amibõl késõbb az embrió lesz. ezért hívták vissza pár héttel késõbbre, 7-8 hetesen már van szívdobogás, utána irhatja le a doki az élõ terhességet. Bocsi, de nem volt korai 4 hóval vetélés után? én úgy hallottam egy félévet célszerû várni a következõ próbálkozással... Azért szorítok nektek, remélem minden rendben lesz vele is meg a babával is!
3 hetes terhesen nem látszik még semmi.Vastagabb a méh nyálkahártya.Nekem 5hetesen látszott elöször, akkor is csak a petezsák.Szivhang 6hetesen volt.Ilyen korán az orvos nem tudja kimondani a terhességet.
Ilyenkor még nem látnak semmit! Ezért kell visszamennie. Akkor már valószínû fognak látni valamit!

Ha a teszt negativat mutatt és már 2-hete nem jött meg még van remény a terhességre?

Legjobb válasz: milyen tesztet használtál és mikor?Bár 2 hét késésnél már elég egyértelmû eredményeket kéne adjanak a tesztek!

milyen tesztet használtál és mikor?Bár 2 hét késésnél már elég egyértelmû eredményeket kéne adjanak a tesztek!
A kérdező hozzászólása: 14/14- es válaszolónak vannak tüneteid? Köszönöm a válaszodat.
Szia! Én is ebben a helyzetben vagyok. 12 napja késik, menszinek semmi jele. Teszt negatív. Csütörtökön megyek dokihoz, addigra kaptam idõpontot. Majd írd meg, hogy mi lett!
Elment dokihoz mikor késett neki, csak a teszt nem mutatta ki. Bár ez nekem egy kicsit magas hogy egy teszt nem mutatja ki.
A kérdező hozzászólása: és mennyi idõs terhes volt mikor a doki észrevette? És a teszt negativat mutatott neki is??
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszolónak. Igen én is meglepõdtem és csalodtam benne mert februárban mikor teszteltem ugyan ezzel és biztos választ kaptam. Köszi a válaszodat. Holnap már okosabb leszek és többet tudok meg. :)
Igen terhes volt.
A kérdező hozzászólása: és terhes volt??
Elsõ válaszoló vagyok! saját tapasztalatból tudok csak beszélni, hogy a clearblue Nálam eddig mindig teljesen megbízható volt.Sajnos ha negatívat mutatott akkor az is volt ugyanakkor mikor 4 nappal a nemvárt mensi elõtt erõs pozitívat akkor az is úgy volt:) Azért fel a fejjel és sok sikert!:)
3.vagyok Olvastam már olyat hogy nem mutatta ki a teszt.Az egyik rokonomnak se mutatta ki.Legalábbis õ ezt mondta.
A kérdező hozzászólása: A harmadik válaszolónak köszönöm a válaszod. Hát igen ez jó jel ha még nem jön meg de én ezt egy kicsit furcsának találom h ennyi késsésel a tesz miért - at mutat. Igen megyek holnap az orvoshoz és akkor minden elvállik h mi van a dologban.:(
A kérdező hozzászólása: A második válaszolonak köszönöm a válaszodat. Nagyon félek a rossz hirtõl de holnap megyek orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: az elsó válaszolónak. Köszönöm válaszodat. A Clearblue tesztet használtam. És tegnap csináltam meg de sajnos ezt az eredményt kaptam - :(
Az hogy nem jött meg az jó jel.De menj el dokihoz.
hat ket hetes kesesnel szerintem mar minden teszt kimutatna. menj el orvoshoz.
Nincs semmi tünetem. Már voltam terhes, sajnos elvetéltem. Akkor volt minden, haspuffadás, mellfájdalom...stb. De most semmi, ezért is gondolom, hogy inkább ciszta lehet a dologban. De remélem nemsokára kiderül, mert nagyon szeretnénk babát :)

Szedek fogamzásgátlót kb egy éve, de most, van még másfél hetem a gyógyszerszünetig és hetek óta pecsételő vérzés jelentkezik. Ez mire utalhat?

Majd megyek dokihoz, csak tudni szeretném a várható opciókat.

Legjobb válasz: lehet nemjó neked a tabletta, és így jelez.

lehet nemjó neked a tabletta, és így jelez.

Én egy 33. hetet betöltött kismama vagyok. Ugyan még van időm a szülésig de honnan fogom tudni hogy mikor jött el az idő hogy elinduljak a kórházba? Milyen jelei vannak hogy ha megindul a szülés? Várom a válaszokat.

Legjobb válasz: 1. Elfolyik a magzatvíz, meleg víz ömlik végig a lábadon. 2. Fájásaid lesznek, amik idõvel rendszerezõdnek, 10-8-5 percenként. 3. Távozik a nyákdugó, véres folyással egy idõben. Itt bõvebben is olvashatsz ezekrõl: http://www.csaladivilag.hu/cikkek/terhesseg-hetrol-hetre/a-t.. 37+6 h km

1. Elfolyik a magzatvíz, meleg víz ömlik végig a lábadon. 2. Fájásaid lesznek, amik idõvel rendszerezõdnek, 10-8-5 percenként. 3. Távozik a nyákdugó, véres folyással egy idõben. Itt bõvebben is olvashatsz ezekrõl: http://www.csaladivilag.hu/cikkek/terhesseg-hetrol-hetre/a-t.. 37+6 h km
Vagy a fent felsoroltakból valamelyik. Vagy lehet, hogy nem is fogsz érezni semmit. Esetleg bemész egy vizsgálatra, és nem engednek már haza. Általában azt mondják, hogy kb 10 perces rendszeres fájásoknál érdemes elindulni a kórházba (ez attól is függ, hogy milyen messze laktok). Ha elfolyt a magzatvíz, és zöldes, akkor azonnal menni kell. Ha áttetszõ, akkor még van idõ pakolni, tusolni, de utána indulni kell. Kb magzatvíz elfolyás után 24 órával már jó, ha megszületik a baba. A nyákdugó szülés elõtt akár 10 nappal is távozhat, úgyhogy ez kevésbé mérvadó jel.
Én anno fájásgyenge voltam, nekem egyfolytában keményedet a hasam ütemesen, ennyi volt a fájás, amíg nem kaptam oxit, ám ekkor már nem volt magzatvíz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget mindenkinek.

Még van remény a tejre, hogy beindul? Egy hete szültem, vasárnap már kézi fejésnél spriccelt az előtej-tej, de nem túl sok. Ma pedig semmi.

2 napig be volt keményedve a mellem, de ma már az sincs. A babám nem akar szopni, kézi fejéssel próbálkoztam, ma tudtuk megvenni a mellszívót, de szinte semmi nem jött.

Legjobb válasz: Persze, hogy van! Hogy érted, hogy nem akar szopni? Mit csinál és te mit teszel ekkor? Mesélj picit! Hogyan és hányszor próbálkoztok?

Persze, hogy van! Hogy érted, hogy nem akar szopni? Mit csinál és te mit teszel ekkor? Mesélj picit! Hogyan és hányszor próbálkoztok?
Szia, nekem is volt hasonló, csak késõbb, 2-3héttel a szülés után olyan volt mintha megcsappant volna a tejem. Fejésnél is csak csöpögött. Nekem azt mondták- így én is ezt tudom tanácsolni-, hogy tedd minél többször mellre a babát, lehet eleinte kicsit nyüglõdös lesz a dolog, mert eleinte még nincs sikerélmény. De próbáld meg, egyrészt, hogy ne gyulladjon be a cicid, másrészt, hogy beinduljon a tejcsi. Nekem bejött. Sok sikert! :) 3hós baba anyukája
A kérdező hozzászólása: Egyszerûen kiköpi a mellem. Ha 3-at szív, és nem jön kaja, elkezd ordítani. A kórházban próbáltak segíteni a csecsemõsök, és azt mondták, még õk sem láttak ilyet. Úgy tudom mellre tenni, ha már bekajált, és cumi helyett cicizik.
Egy ismerõsöm 7 azaz HÉT hétig küzdött (szó szerint), hogy legyen teje. Sikerült, 1 éves koráig szoptatta a babáját! Szóval ne add fel!
Van hát! Meddig fejed a géppel? Nekem 10 perc után indult meg, azért köpte ki a pici, mert nem bírta kivárni. (Tejcsatorna-gondok vannak nálam) Fejd csak, ha semmi sem jön, akkor is negyed óráig. A második nagy tejbelövellés a 14. nap körül várható. Te csak hidd hogy van tejed, és ne szorongj! Ha nem lesz, az sem tragédia. Életet adtál neki, az mindennél több!
10:46-os vagyok. Elsõsorban mellszívót használt, volt, hogy alig jött valami. Eleinte a napi adag, amit lefejt, 50 ml volt. De aztán nem adta fel, folyamatosan használta. Igaz, szegénynek fájt, és kisebesedett, de akkor még nem voltak ennyire speciális krémek, amikkel ez megelõzhetõ, vagy legalábbis jól kezelhetõ. Emellett a védõnõ segített neki, megmutatta, hogy hol kell masszírozni, hogy több jöjjön. Kiderült, hogy egészen fent, majdnem hónaljban is volt tejmirigyei, onnan is ki kellett masszíroznia. Szóval én azt javaslom, hogy kérj segítséget valakitõl (védõnõ, szoptatási tanácsadó). Hidd el, megtalálod, hogy neked mi a legjobb. Sok szerencsét! :)
A kérdező hozzászólása: Kedves 10.46-os, mivel sikerült az ismerõsödnek végül tejet fakasztania? Mikkel próbálkozott?
Eleinte az én fiam sem várt a tejadó reflexre. Ha nem jött rögtön, akkor üvöltött. Ilyekor megindítottam mellszívóval, és akkor adtam neki oda, mikor már megindult. Fejés elõtt masszírozd át a ciciket! Közben pedig gondolj arra, hogy a babádnak akrsz enni adni, és jöjjön a tejci. Nekem ilyenkor hamarosan mindig jött a reflex...
Felkeresnék a helyedben egy szoptatási tanácsadót, akit ki is megy házhoz és megnézi, mi lehet a gubanc! Az a baj, hogy ha ugye cumisüvegbõl eszik, akkor pláne kiköpi majd a cicit, amikor szopizni kellene. http://www.ibclc.hu/elerhetoseg http://www.lll.hu/telefon
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Én is használok mellszívót, de ha már 30ml jönne is örülnék... Elõtte masszírozok, utána még próbálok kézi fejni.

Kell aggódnom? A babám feje nagyon lennt van, de a méhszáj teljesen zárt, ugye bírja még pár hétig a picike odabennt?

nincsenek nagyon jóslóim, néha keményedem és folyamatos vizelési ingerem van! Néha nyilalgat a hüvelyem!

Legjobb válasz: nekem kb. 4 hónapig úgy feküdt, és túlhordtam egy héttel. szerintem ne aggódj.

nekem kb. 4 hónapig úgy feküdt, és túlhordtam egy héttel. szerintem ne aggódj.
Ez nem gond. Ne aggódj. Nem tud kipottyanni. Nekem a múltkor úgy helyezkedett, hogy 3 órán át majd meghülyültem a derékfájástól.
Nekem kb. a 26. héttõl be volt illeszkedve a babám fejecskéje, 30. héttõl 1000 volt a Cg-m, mégis úgy kellett indítani a szülést 41+1 hetesen. Úgyhogy szerintem nem kell aggódnod, sõt, legalább nem lesz olyan gond, hogy nincs beilleszkedve a baba :)
Szia! Pont ugyanennyi idõs vagyok. Nekem is ilyen tüneteim vannak. Nem lesz semmi baj. Most már kibirjuk:) ) Kitartás...
JÓ NAGY TAKARITÁS-NÁLAM AZ JÖTT BE
Szia! Sorstársak vagyunk, csak én 1-én töltöttem be a 40. hetet. Nekem pénteken indítják, ha addig nem jön magától a kisasszony. Én mindent kipróbáltam már: volt sex, költöztetés, lépcsõzés, meleg vizes tusolás... Sajna eddig ezek nem jöttek be. Szóval, ha valami új van szólj :) De addig is kitartást és sok türelmet!
Szia!!!Én 40 hetes vagyok nov.02-ra voltam kiírva nekem a külsö méhszáj már nyitva a belsõ zárva a nyágdugom lassan távozik és mondta az orvos, hogy ebbõl még nem lesz baba , ugy hogy türelmesnek kell lenni igaz én nem nagyon vagyok az , mert már nagyon nehéz nagy is a babám.Mindent ki probáltam itthon amivel be indul a szülés , de semi ugy hogy várok .Joslo fájasim hol erõsek hol gyengébek.Majd csak ki bujika a pocak lakom.Jo baba várást és kitartást!!!
Szia! A 3. válaszoló vagyok. Most jöttem NST-rõl, annyit mondott a doki, h. próbáljak meg kis csípõset enni. :) ) Hátha ez beválik!

Lányok, kinek van még 1 hete a nemvártig?

Hogy vagytok? Hogy fogjátok "átvészelni" ezt az utolsó hosszú hetet?

Legjobb válasz: Nekem 4 napom van. Írtam ki egy kérdést, hogy reggeli hányás lehet-e már a babától... 2-3 napja úgy érzem meg fog jönni, csak nem olyan erõsen. Te hogy vagy?

Nekem 4 napom van. Írtam ki egy kérdést, hogy reggeli hányás lehet-e már a babától... 2-3 napja úgy érzem meg fog jönni, csak nem olyan erõsen. Te hogy vagy?
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó válaszoló, drukkolunk Neked is, szép a görbéd! :)
Sziasztok! Én vagyok a 9- es. Ki hogy van? Hogy alakulnak a hõgörbék? Nekem a 10 dpon negatív lett a teszt, tudom , hogy korai volt , de ki bírja ezt kivárni?
2-es vagyok, én hétfõn szeretnék tesztelni, addig ki kell bírjam, a hõm fent van még mindig.
10. vagyok, és 29-ére nem vártam, csak a szervezetem ezt nem így gondolta ki. Reggel már tampon lett belôle, de már elôzô nem ez volt az érzésem... Fel pedig nem adjuk, hisz még nem régota munkálkodunk a babán. Ti hogy vagytok?
02-28 09:37 vagyok. Ma reggel produkáltam egy iszonyat halovány kétcsíkosat. Már csak azon aggódom, hogy erõsödjön, mert már jártam úgy, hogy 6 ilyen + teszt után megjött, így felhõtlenül boldog max. egy uh után leszek, de legalább ezen van 2 csík. :)
Utolsónak gratulálok, szorítok, hogy erõsödjön! :-) Nekem most sem sikerült :-( /O./
Az utolsó elõttinek egyenlõre csak halakan de gratula, biztos erõsödni fig az a csík. Én a 9-es vagyok nekem tegnap meg ma is esett a hõm és ma már egy icipicit vérzek is. De nem keseredek el még akkor sem ha ezek az idõk évtizedeknek tünnek is... Tudom és belül érzem is, hogy most érkezett el az idõnk és legközelebb már nem fog megjönni, ebben valamiért biztos vagyok. Holnap kezdem a következõ closti kúrámat. Mindenkinek mihamarabbi babásodást kívánok.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Nagyon örülök a pozitív teszteknek és szívbõl gratulálok, akinek még nincs eredmény, azoknak drukkolok. Nekem ugyan ma még fent van a hõm, de tegnap elõtt elkezdtem barnázni, mára már eléggé egyértelmû, hogy legkésõbb holnap meg fog jönni. Ma reggel nem bírtam ki, csináltam egy tesztet, de egyértelmûen negatív volt. Érdekes módon most nem borultam ki annyira, mint az elõzõ hónapokban. Akiknek most is csak 1 csíkos volt a teszt, azoknak üzenem, hogy itt a tavasz, tombolnak a hormonok, talán ez lesz a mi hónapunk és a karácsonyfa alatt már ott fog szundikálni mindenkinél egy (vagy két) baba. :)
Tegnapi 08:14-es vagyok. :) Mára erõsödött a tesztem, a tegnapit fényképezni sem lehetett, íme a mai: http://kepfeltoltes.hu/view/120305/DSCF1560_www.kepfeltoltes..
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó! Valóban, ez már sokat sejtet! :) )) Boldog babavárást kívánok Neked!
Köszönöm! Ma már egyforma a két csík, de még mindig nem vagyok nyugodt... :)
Szia! Gratulálok! Akiknek pedig nem sikerült sajnálom, de új hónap, új remény! Itt vannak a tesztjeim: http://kepfeltoltes.hu/view/120306/terhess_gi_teszt_www.kepf.. http://kepfeltoltes.hu/view/120305/terhess_gi_teszt_2_www.ke.. http://kepfeltoltes.hu/view/120307/terhes_gi_teszt_3_www.kep.. Ez a 7. hónapunk, de még én sem vagyok nyugodt!
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó! Szívbõl gratulálok Neked még egyszer! Apuka tudja már? Hogy mondtad/mondod el neki? Gondolom vele is madarat lehetne fogatni. :) Ahogy kérted, íme a görbém, ma reggelre visszaesett 36, 7-re: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/f898aef5231501cf31c958..
Köszönöm õ is örül, de ha egyforma lesz a két csík és az uh-n is minden rendben, akkor nyugodtabbak leszünk! Pedig a te görbéd is babagyanús volt, nem értem. :-( Az én hõgörbém: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/80623e9d521cb72082487a..
Én márc. 5-6 körül nem várom. :) Itt a görbém: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/613b13dfe3285d1b88f8d1.. egy nappal késõbb volt ovum, mint ahova behúzta. Most várok. :) A derekam nagyon fáj - pé-kor is ez a fõ tünet - és folyamatosan éhes vagyok. A mellbimbóm is érzékeny, de nem vészes. Nagyon kíváncsi vagyok, 1 hét és kiderül. :) Ez a második próbálkozós hónapunk, az elsõ két babám szintén a második próbálkozós hónapban sikerült. :)
sziasztok! én március 5-re nem várom. görbét nem vezetek, még csak a második hónapot nyomjuk, nem akarom elvenni a természetességét, szépségét. Remélem mindenkinek sikerül!!!
Március 4-re. Bocs valamiért kimaradt! /O./
Nekem! :-) Március 5-re nem várom. Te, hogy vagy? Mennyi ideje próbálkoztok? Remélem jól fog alakulni a hét, és sikerrel zárul! :-) Én jól, bár ma és tegnap este is mindjárt megjön érzésem van, leszakad a derekam. Hogy ez jó-e vagy sem, nem tudom. Amikor a lányommal lettem kismama (2 éves), akkor ilyenekre nem figyeltem, meg õ egybõl össze is jött, ahogy kigondoltuk. A kis tesó 7 hónapja várat magára. :-( Van hõgörbém is, jól alakul eddig!
A kérdező hozzászólása: Mi fél éve próbálkozunk, elsõ bab lenne. :) Nekem ma reggel jelentkezett a derékfájás, néha itt-ott enyhén beszúródik egy pillanatra a hasam. Néhány napja sokkal jobb kedvem van, nem kapom fel a vizet minden apróságon, a férjem is megjegyezte, hogy sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok. Persze lehet, hogy ez csak a közelgõ tavasz és a jó idõ miatt van, de sosem lehet tudni, a lényeg, hogy nagyon jól érzem magam a bõrömben. :)
A kérdező hozzászólása: Kedves 2. válaszoló, esetleg meg szabad nézni a görbédet?
A kérdező hozzászólása: Ez valóban biztató, szerencsére az enyém is hasonló. :) Remélem ez a február már a mi hónapunk volt! :)
A tiedet megnézhetem? :-)
A kérdező hozzászólása: Persze, bocsi! Be is akartam linkelni, csak elbambultam. :) http://www.ciklus.hu/images/diagramok/f898aef5231501cf31c958..
Szia! Én 6.ra nem várom. Szépek a gõrbéitek, csatolom az enyémet is, véleményeznétek nekem? http://www.ciklus.hu/images/diagramok/842dccaf83f5be1af5cb17..
Sziasztok! Én nem hõmérõzök, így görbét nem tudok csatolni, meg ugye véleményezni se, mert nem tudom hogyan kell kinéznie. Amúgy nekem már csak pár napom van hátra a nemvártig (febr. 29.). Volt idõszak mikor olyan telinek, nehéznek éreztem az alhasam, most inkább átállt szurkálósdiba. Emellett pedig fáj a derekam és a hátam is fájdogál. Na és a mellemet már nem is részletezem...melltartóba még türhetõ, de ha mellbimbó részen amúgy ha hozzáér valami kb. csillagokat látok. Remélem ez a baba jele, de hamarosan már minden kiderül. Tesztelni viszont leghamarabb csak a nemvárt utáni nap reggelén akarok. De ha sikerül tovább kitartani, akkor majd csak olyan 3-a körül. Csak azt nem tudom pontosan mi számít reggeli vizeletnek, mikor mondjuk hajnaltájt is arra ébredek, hogy menni kell. Felkelést követõ elsõ vizeletbõl jó?
Sajnos én sem tudom, melyik a jó görbe, mert én még csak most kezdtem el, ebben a hónapban. De amennyire értek hozzá, magasan van a hõd. Szóval jól alakul, de inkább tedd ki kérdésként és hátha válaszol olyan is szakértõ. Igen, a felkelést követõ elsõ (középsugaras) vizelet a legjobb, az tartalmazza a legtöbb HCG-t..
A kérdező hozzászólása: 9/11: A Te görbéd is szépen kúszik felfelé és ráadásul nem is cikk-cakkos. :) Ígéretes szerintem. 10/11: Szerintem ha hajnalban mész ki pisilni, már érdemes ellõni egy tesztet, mert ha néhány óra múlva az ébredés utáni elsõbõl csinálod, nem biztos, hogy lesz benne elég hcg ahhoz, hogy kimutassa.
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó, mikorra nem várod? :)
Igen, ha hajnalban mész pisilni, akkor már érdemes tesztelni. De várd meg a nem várt napját.
Szia! Március -re nem várom. Ma dél körül olyan nagyon szúrt és görcsölt a hasam, mint mensikor (vagy erõsebben), aztán amilyen hirtelen kezdõdött, olyan gyorsan el is múlt. Elõtte két napig nagyon érzékeny volt a mellbimbóm, de ez mára elmúlt. Egyébként megõrjítem saját magam, mert csak ezen jár az eszem :-/ Már azt kezdtem el olvasgatni itt az oldalon, hogy hogyan kell az ovu-tesztet jóstesztként használni. Aztán rájöttem, hogy nem érdemes, mert sokszor fals pozitív, és egyébként is csak az õrületemet fokozná :-) Hát én így állok most :-) /O./
A kérdező hozzászólása: Ó, a Tiéd valóban jó magasan szárnyal. :) Remélem az Uh-n is csupa jó híreket fogtok kapni. Érdekes, mert az elõzõ ciklusomban a 37C-t nem is érte el a hõm, a mostaniban meg mindig ott volt, vagy fölötte. Ma hajnalban meg iszonyatosan görcsöltem, pedig ne szoktam... Ki érti?!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!