Találatok a következő kifejezésre: Még van ha negatív (79 db)

Negatív teszt ellenére lehetek terhes? Volt már ilyen? 1, 5hete késik, és van egy negatív tesztem. De akkor miért késik? Mennyi idő múlva menjek orvoshoz, ha még mindig nem jönne meg?

Legjobb válasz: Én helyedben pár nap múlva tesztelnék még1-et. Ha az is negatív lesz, akkor elmennék mielõbb orvoshoz!

Én helyedben pár nap múlva tesztelnék még1-et. Ha az is negatív lesz, akkor elmennék mielõbb orvoshoz!
Szerintem tesztelj ujra.Ha az is negatív, menj dokihoz..Attól még lehetsz terhes hogy negatív..Jó ha minél elõbb lát orvos..
Ha 1, 5 hete késik és negatív volt a teszt, akkor más van a háttérben valószínûleg. Ha nem jön meg így is úgy is el kell menned orvoshoz, lehet hormonzavar vagy bármi más. Csak leírom, hogy nekem az elmaradt menzeszem napján (azaz ovu utáni 14. napon) 410 U/l volt a HCG a véremben, ami naponta-kétnaponta megduplázódik. Még ha sokkal kevesebb termelõdne a kérdezõ vérében, akkor is olyan mennyiség lenne, amibõl már bármelyik otthoni teszt kimutatja.
A kérdező hozzászólása: és mitõl lehet hormonzavar?elsõ gyerekem egybõl összejött gyógyszer abbahagyása után, most meg meg se jött.
Nekem ugyanez volt 2 hónapja. 2 hetet késett a mensim, és valószínûleg pszichésen vonzottam ezt be... Azóta lenyugodtam és napra pontosan megjön... Sajnos van ez így, hogy annira akarjuk, hogy ne jöjjön meg, hogy nem is jön... De nem baba miatt. :( Mindenesetre nem zárható ki, hogy nincs probléma, szóval orvoshoz érdemes elmenni, ha még 1-2 hét után sem jön meg. Amúgy én 2 éve abbahagytam a fog.gátlót, utána is napra pontosan megjött, viszont mikor idén hagytam abba, felborult és pár hónapig össze-vissza jött meg... Furákra képes a szervezet, nem mindig reagál ugyanúgy... :) Csak nyugi, az sokat segít!!! Ha az elsõ baba olyan könnyen összejött, össze fog jönni az a második is. :) ) Szurkolok!

Van meg esely, ha ovu teszt elso negativ napjan nem voltunk egyutt?

Amikor poztiv volt a tesz eggyut voltunk, de az elso negativ napon nem sikrult, s a masodik negativ napon igen.Elmeletileg ossze kellen jojjon nem?

Legjobb válasz: A második negatív nap már nem játszik sajnos, mert az elsõ negatív napon történt az ovulálás, és a petesejt csak max 24 órát megtermékenyíthetõ. De ha a pozitív napokon együtt voltatok, az teljesen jó, mert a hímivarsejtek 2-3 napot elélnek odabenn. :)

A második negatív nap már nem játszik sajnos, mert az elsõ negatív napon történt az ovulálás, és a petesejt csak max 24 órát megtermékenyíthetõ. De ha a pozitív napokon együtt voltatok, az teljesen jó, mert a hímivarsejtek 2-3 napot elélnek odabenn. :)
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszt, azert remenykedem!
A kérdező hozzászólása: Oke, majd megirom a poztiv valaszt ;)!
Azért írj majd 2-3 hét múlva, hogy sikerült-e. Biztosan úgy lesz. :)
Mi a pozitív napon voltunk együtt és az elsõ negatív napon nem és sikerült:) Úgyhogy sok szerencsét, remélem összejött!:)
A kérdező hozzászólása: Vagy mikor is kell pontosan eggyutt lenni, mert teljes ossze vagyok kavarodva?
A kérdező hozzászólása: Ma delben meg elkaptam a ferjem, hogy legyen biztos!:)
A kérdező hozzászólása: Koszi szepen, s nagyon koszonom a biztast, igazan ramfer!
Nyugodtan reménykedj, simán esélyes. Mint írtam, ha pozitív napon együtt voltatok, akkor elvben ha minden rendben van veletek, akkor össze kell jöjjön a baba. A pozitív napokon, és az elsõ negatív napon vagy termékeny. Megy a drukk!
A kérdező hozzászólása: Sajna megjott :(!, de sebaj, mert itt a kovetkezo honap, s akkor tuti ossze jon!!!

Mult héten negativ lett a tesztem. De ugyan ugy állandoan éhség érzetem van, hiztam 3kg, cickoim feszesebbek, nagyobbak és hányingerem szokot lenni és tul érzékenyebb lettem van amin elsirom magam. És nem jött meg. Ez mittöl van? Ha a teszt negativ.

Legjobb válasz: Hát ezek erõsen terhes gyanús tünetek! Nekem is ugyan ezek voltak a tüneteim. Lehet, hogy korán csináltad a tesztet, ismételd meg, vagy vegyél másik fajtát. Sok sikert! :-)

Hát ezek erõsen terhes gyanús tünetek! Nekem is ugyan ezek voltak a tüneteim. Lehet, hogy korán csináltad a tesztet, ismételd meg, vagy vegyél másik fajtát. Sok sikert! :-)
A teszt nem mindenkinek mutatja ki a pozitívat, ha terhes! Szerintem próbálj meg újra tesztelni és ha megint negatív akkor menj el dokihoz! Mióta késik egyébként?Sok sikert! 32 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: oksa tesztelek akkor mégegyet köszönöm a válaszokat
Tévedhetett a teszt vagy csak még nincs megfelelõ szintû hcg a vizeletedben ahhoz, hogy kimutassa a pontos eredményt.Mivel 1 hét eltelt azóta javaslom kísérelj meg még egy tesztet.Mikor kéne megjönnie?
A kérdező hozzászólása: hát ezen a hét elején kellet volna megjönnie.De semmi.
Akkor tesztelj és feltétlenül írd meg az eredményt!:-))Korán csináltad!
Mindenképp tesztelj, de nekem ez a 3 kg-os hízás nagyon fura. Ennyit azért a legelején egybõl nem szoktak felszedni a kismamák. Az is lehet, hogy felborult a hormonháztartásod.
Csinálj még egy tesztet, barátnõmnél is ez volt amikor az elsõ babáját várta, hogy az elsõ teszt negatívat mutatott. Ez a 3 kg plusz viszont igencsak terhességre utal, nekem eddig mindhárom terhességem úgy indult, hogy a mérleg 5 kg-val mutatott többet (amúgy emnstruáció ideje alatt +3-at szokott), az alakomon viszont nem látszott, a legszûkebb ruháim sem feszültek jobban rajtam. Ez azért van, mert sokaknál már a fogantatás pillanatától megduzzadnak a mirigyek, megnövekszik a víz mennyisége a szervezetben stb.


Variáns vércsoportú egyénekkel szeretnék beszélni. Hogy élitek meg, hogy nem tudják eldönteni, pozitív vagy negatív a vércsoport? És mi van ha vért kell kapnom?

Legjobb válasz: Gondolom a gyenge-D variánsra gondolsz. Legjobb tudomásom szerint ezt mindig úgy ítélik meg, hogy a lehetõ legnagyobb biztonságot adja (tehát ha vért adsz, akkor Rh pozitívnak, ha kapsz, akkor Rh negatívnak tekintenek).

Gondolom a gyenge-D variánsra gondolsz. Legjobb tudomásom szerint ezt mindig úgy ítélik meg, hogy a lehetõ legnagyobb biztonságot adja (tehát ha vért adsz, akkor Rh pozitívnak, ha kapsz, akkor Rh negatívnak tekintenek).
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudott még senki sem megnyugtatni, hogy hogy is van ez. Egyszer egy mûtétet kellett halasztani 12 éves koromban, mert nem állt rendelkezésükre ilyen fenotipusú vér. Írtak valami hosszu akármit, hogy csak ilyen fenotipusú vérrel transzfundálható. Igy mûtét halasztva. Azóta szültem 2szer, persze terhesség közben hol negatív, hol pozitív volt az eredmény. Majd az elsp szülésnél, mivel pozitív volt a baba, úgy döntöttek, hogy inkább negatív vagyok, ezért kell anti D. Második szülésnél úgyszint pozitív baba, ott meg szülésnél inkább pozitív voltam, így döntésképtelenek voltak, nem akartak anti D-t, de a 71dik órában csak megkaptam. Szóval nekem ezzel van tele a hócipõm. És azért ígíy rendesen bennem van a para, mert mennem kéne mûtétre, de nem merek nekiindulni az egésznek épp emiatt. Jó persze lehet hogy nem kell vér...de sose lehet tudni.És csak itt a két kicsi gyerkõc, nehogy már egy nyamvadt vérmegállapítás miatt ne legyen anyjuk. Tudom túlreagálásnak tûnik, de miután a klinikán ilyen bizonytalanságotz láttam, szerintem érthetõ. Nem tudom hova kéne menni, hogy tökéletesen megállapítsák, hogy mi is van. Az a papír amit gyerekkoromban kaptam jól eltûnt. Érdekes módon azóta nem kaptam ilyet.
sehogy. ugyan úgy, mint minden hétköznapi ember. hogyha vérre van szükséged Rh negatívat kapsz, hogyha adsz, akkor pozitív kerül a zacsira :)

Mitől van, hogy az LH teszt mindig negatív? Lehetséges, hogy ha volt már pé, és esetleg baba van, akkor negatívot mutat? (bár azt nem érzem még, hogy az lenne).12. napon vagyok és picit se akar látszódni, ja és kétnaponta tesztelek az jó?

Legjobb válasz: szia, úgy tudom, hogy az LH tesztet szokták jóstesztnek is hívni, de ez is csak 1-2 nappal elõbb mutatja a babát, mint a rendes terhességi teszt (és akkor pozitív ez is) a másik, hogy volt-e pé-d, azt úgy tudhatod meg,hogy a ciklus közepén, akkor amikor a legvalószínübb a peteérésed, akkor naponta kétszer (reggel és este is) tesztelsz sok sikert!

szia, úgy tudom, hogy az LH tesztet szokták jóstesztnek is hívni, de ez is csak 1-2 nappal elõbb mutatja a babát, mint a rendes terhességi teszt (és akkor pozitív ez is) a másik, hogy volt-e pé-d, azt úgy tudhatod meg, hogy a ciklus közepén, akkor amikor a legvalószínübb a peteérésed, akkor naponta kétszer (reggel és este is) tesztelsz sok sikert!
Valamit nem értek. Ha a 12. napon vagy akkor valószínûleg azért neg. a teszt mert még nem volt pé. Akkor még baba sem lehet. Szerintem még most lesz pé-d, bár nem tudom hány napos a ciklusod.
Szia!Lh tesztet 28 napos ciklusnál a 13. naptól csinálunk. Ha ennél hosszabb a ciklusod, kezdheted a 14., vagy 15. naptól is. Elõbb nem érdemes. Minden nap délután végezzük el, elõtte 2-3 órán keresztül nem iszunk, nem pisilünk. Az LH hormon délután, kora este a legmagasabb a szervezetünkben peteérés idején, ezért délután tesztelünk. Addig tesztelünk napi egyet, amíg pozitív nem lesz. Én még pozitív utáni napon is szoktam nézni, hátha 2 napon is poziív, mert ez elõfordulhat. A pozitív, és az utána következõ elsõ negatív napon érdemes együtt lenni, mert ekkor a legnagyobb az esély a babára. Sok sikert, remélem segítettem!
nézd ha az lh teszt nega akkor az nem babát jelent mert egyértelmüen rávan irva hogy peteérést nézi nem a terhességet.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Bocs, ha értetlenkedtem, de az tesztre az volt írva, hogy a 9.napom el lehet kezdeni. meg van akinek hamarabb van a pé. mint a 14.nap.
A kérdező hozzászólása: ja, és a ma délutáni teszten picit halvány volt.:) 13.napon vagyok.

Lányok, ha van párkapcsolatok és egy másik pasi elmondja vagy leírja az érzéseit azt ti miért nem szeretitek? Meg a másik, ha negatívat ír magáról pl hogy sok rossz dolog történt vele azt miért veszitek rossznak?

Legjobb válasz: Ezt attól kéne megkérdezned, aki így reagált. Én úgy gondolom, ha valakinek elmondod az érzéseidet párkapcsolaton kívül, akkor az a másik számára sokkolólag hat, és a legtöbb ember ezzel a szituval nem tud mit kezdeni, mivel a másikat nem akarja sem megbántani, sem bátorítani, és beleesik a 22-es csapdájába. Szerintem unfair dolog belekényszeríteni a másikat egy ilyen helyzetbe. Igazából én azt nem értem, hogy ebben a helyzetben a bevalló személy, miért teszi mindezt? Valamit el akar vele érni? Csak mert ha valaki párkapcsolatban van, akkor ideális esetben azért van, mert szereti azt a másikat. Szóval igazából nem értem, hogy mire számítottál? Hogy a nyakadba ugrik és azt mondja erre várt, hogy mikor mondod már ki? Ha jóban vagytok - és feltételezem abban vagytok, hisz a múltadról is meséltél neki - akkor tudnod kell, hogy õ a párkapcsolatában hogyan érzi magát. A másik, hogy mit jelent hogy "rossznak vette" a te múltadban történt eseményeket? Hogyan reagált? Nem lehet, hogy nem a megfelelõ embernek nyíltál meg? 28/n

Ezt attól kéne megkérdezned, aki így reagált. Én úgy gondolom, ha valakinek elmondod az érzéseidet párkapcsolaton kívül, akkor az a másik számára sokkolólag hat, és a legtöbb ember ezzel a szituval nem tud mit kezdeni, mivel a másikat nem akarja sem megbántani, sem bátorítani, és beleesik a 22-es csapdájába. Szerintem unfair dolog belekényszeríteni a másikat egy ilyen helyzetbe. Igazából én azt nem értem, hogy ebben a helyzetben a bevalló személy, miért teszi mindezt? Valamit el akar vele érni? Csak mert ha valaki párkapcsolatban van, akkor ideális esetben azért van, mert szereti azt a másikat. Szóval igazából nem értem, hogy mire számítottál? Hogy a nyakadba ugrik és azt mondja erre várt, hogy mikor mondod már ki? Ha jóban vagytok - és feltételezem abban vagytok, hisz a múltadról is meséltél neki - akkor tudnod kell, hogy õ a párkapcsolatában hogyan érzi magát. A másik, hogy mit jelent hogy "rossznak vette" a te múltadban történt eseményeket? Hogyan reagált? Nem lehet, hogy nem a megfelelõ embernek nyíltál meg? 28/n
Szia! :) Szóval én 20 éves fiú lennék. Én nekem is sok rossz van a múltamban ami miatt nagyon mély lelki sebeim vannak. És én is meg ismertem egy lányt, aki meghallgat, de nem szabad folyton folyvást sajnáltatni magad. Mert ez zavaró, és nagyon le rontod a hangulatot. Az a lány akit én meg ismertem mindig meg hallgat, de nem panaszkodom neki folyton. Csak, ha már nagyon nyomaszt a dolog... És én is bele szerettem, de õ ezt nem tudta viszonozni. Persze ez nagyon fáj nekem, de barátok maradtunk amolyan testvéri barátok. Persze rossz mással látnom, de elfogadom... Én a mondó vagyok ne azzal, próbáld magadat meg szerettetni, hogy sajnáltatod magad. Hanem, hogy erõs és ön magad leszel annak ellenére, hogy a múltad súlyát cipeled. :)
talán mert szeretik a párjukat, és nem érdekli hogy te szét akarod õket "szedni". gyökér... ezért mondja sok férfi hogy nem kell a párkapcsolat mellé pincsikutya
A kérdező hozzászólása: Egyszerûen nem tudom sehogy se elfelejteni azt a lányt nem tudom mit tegyek.
A kérdező hozzászólása: Békén hagyom csak egyszer vallottam neki úgymond "szerelmet" és tudtam is, hogy neki van valakije, csak abban a hitben voltam, hogy lehet örülni fog neki meg aranyosnak fogja találni. Amúgy mostanában is szoktam vele beszélgetni elég jól kijövünk egymással kivéve, ha néha sajnáltatom magam, mert van mikor semmi pozitívat nem tudok neki írni. Amúgy nem tudom, hogy találni fogok e egy hasonló értékel rendelkezõ lányt, mert eddig õ volt a legnormálisabb akivel életemben találkoztam.
Van pasija a csajnak, tehàt tabu. Nem értem, miért nem hagyod élni. Nekem is volt ilyen baràtom, aki többet akart, miközben tudta, hogy komoly kapcsolatom van. Pedig én soha nem biztattam! Odàig fajult ez bennem, hogy màr szinte menekülök elöle, mert idegesit, hogy nem érti azt amit màr többször a szemébe mondtam, hogy semmit nem akarok töle, se most, se màskor! Hagyd békén a lànyt!
Azért, mert egy pasi ne nyavajogjon nekem, mint egy kismacska. Nem tudom és nem akarom megoldani a problémáit, ugyanakkor meg sajnálom - nyilván, ha egyszer rossz dolgok történtek vele - és ez együtt elég zavaró...
találj más nõt.
A kérdező hozzászólása: Hát hogy felhoztam neki sok rosszat és ezek után nem akart beszélni. És ez nem az elsõ, mert sokszor ott jukattunk, hogy én hoztam fel a negatívat. De ha nem tudok sok pozitívat írni.
A kérdező hozzászólása: De, ha én is kedvelem, és szeretném õt dicsérni, mert tényleg ilyen jó tulajdonságokkal rendelkezõ lánnyal még nem beszélgettem.
Mert ha sok rossz dolgot felsorolsz, a lány elkezd sajnálni, mégsem tud mit csinálni, mert ott a barátja, ezért nem szeretne tõled semmit, hiába sajnáltatod magad. Nem kéne olyan lányoknak ezeket a gondokat írnod, akinek van barátja, mert nem fogja annyira meghatni, hogy miattad otthagyja a barátját.. L/18

11. dpo-n nem vártam, ha negatív lett a teszt, az még lehetett korai? Van még remény babára?

Mai a peteéréstől számított 11.napom, ez egy teszthez még lehet korai. Viszont ez a nem várt mensim napja is (26 napos ciklus), és nem jött meg, sőt máskor már napokkal előtte barnázni szoktam, most semmi, csak enyhe puffadás érzés. Érdemes később tesztelni még?

Legjobb válasz: Szerintem nagyonis erdemes meg tesztelni...ha kibirod akkor egy het mulva tesztelj ujra szerintem de ha nem birod akkor amelyik nap akarsz! Remelem nem jon meg! Drukkolok! En 14.ere nem varom de mar alig birom ki....

Szerintem nagyonis erdemes meg tesztelni...ha kibirod akkor egy het mulva tesztelj ujra szerintem de ha nem birod akkor amelyik nap akarsz! Remelem nem jon meg! Drukkolok! En 14.ere nem varom de mar alig birom ki....
Igen latom :-) nagyon nagyon halvany de ott van:-) kivancsian varom a holnapidat :-) en szerintem csak akkor csinalok megegyet ha nem jon meg 14.en. addig nem.amugy milyen tuneteid vannak?
Már napok òta erõsen szurkal, gorcsol a hasam alja. Mellfeszules, szedules, hanyinger. Hat remelem erosodik holnapra. Drukkolok. Irj reggel mi lett!:-)
Mindenképp a holnap az elso nap, ha megjon. 18-oraig megjott mensest szamolunk aznapra ami rendes piros. Oh, annyira sajnalom. :(( Bar en meg bizok benne, h nemjon meg rendesen neked! Aranyos vagy, de en meg ezt nem konyvelem pozitivnak. Majd, ha eros lesz :-) Holnap irok fejlemenyeket. Jo ejt mindenkinek.
Sziasztok csajszik! Kitartas! Meg van remeny!!!nem is keves- nektek! En mar nem hiszem hogy nekem pozi lesz....ma teljesen tunetmentes volta...kiveve a 11 ora alvast tegnap este ota+ delutan extra 2 vagy harom...ossz 13-14 ora alvas!!!! Jezusom....most szerintetek letezik hogy valaki ennyire kimerult legyen??!! En el vagyok ajulva magamtol eskuszom....napok ota ennyit alszom! De nem hiszem ennek ellenere sem hogy baba... majd ha kesik... de nektek nagyon nagyon drukkolok!!!!irjatok mindenkepp!!!
Sziasztok. Talan mintha erõsödne : http://kepfeltoltes.hu/view/130311/Teszt_www.kepfeltoltes.hu.. Drukk mindenkinek!
A kérdező hozzászólása: sziasztok! Ezen az utolsó teszten én sajna semmit sem látok... próbáld meg esetleg egy másik teszttel is, hátha az jobban mutatja! Én megköszönöm a drukkokat, sajnos ma reggelre rendesen megjött, és egész nap erõs görcseim voltak :( Azért nektek még szurkolok!
Sajnalom! Holnap masik tesztet csinalok. Sajna keson tudtam fotozni es nagyon kiszaradt. Remelem jo hirrel jovok! Fel a fejjel!
A kérdező hozzászólása: köszi, aranyos vagy! :)
En sem tudok kiigazodni az utolso teszten. Talan a holnapi kep jobb lesz;-) kedves kerdezo, egyutterzek veled de ne aggodj uj honal uj remeny. Nekem semmi jelem ill vannak tuneteim de valoszinuleg a csalodottsagtol es nem baba miatt. Talan jobb is ha 14- en megjon.ugyanis ma elhagyott a parom :_( a szivem megszakadt. ... vigyazzatok magatokra es jo babazast majd...nekem mar nincs remeny :_(
Ne hülyéskedj... Miért hagyott el??? :( Szívembõl sajnálom de kitartás, lehet, hogy te ennél jobbat érdemelsz!..
Azt mondta mar nem szeret. Szombaton volt egy nagyobb vitank egy hulyesegen. En azt hittem megoldjuk de o mar uj eletet kezdett. Majdnem het ev utan neki egy hetbe kerul uj eletet kezdeni es elvezni az eletet...mar maris mas nokkel ismerkedik :_( en meg gyereket akartam tole....egyszeruen nem birom ezt az egeszet feldolgozni...... Veletek mizujs? Varom a mai teszt eredmenyt:-)
Sziasztok csajok! Hova tunt mindenki? Nem akartam megolni a forumot a temavaltasommal..... de amugy ma nekem megjott ugyhogy nem kell aggodnom hogy az apja nelkul none fel a gyerekem.....
A kérdező hozzászólása: ohh nagyon sajnálom, szörnyû :( Tényleg jobb is, ha megjött... tudom, most nagyon rossz lehet, de hidd el, megtalálod azt az embert, aki méltó lesz arra, hogy gyereket szülj neki! Sok erõt kívánok neked, hogy "túléld"...!!! nekem mára már múlóban is van a menses
Sziasztok. Bocsi, h kimaradtam! Kerdezo sajnalom, h megjott. Uj honap! Utolso! Sok erot kivanok neked! Nekem 2 napja kesik.
Ez a mai. Foton annyira nem adja vissza sajna. http://kepfeltoltes.hu/view/130310/20130310_103231_www.kepfe.. Remelem holnapra erosodik.
Semmi baj, attol meg lehet pozi! :-) Aranyos vagy egyetemista lany! Èn is ilyen voltam, mint Te! :-)
Reggel en is megcsinaltam de 100% negativ :-( a tied viszont nagyon jo!!!! Gratulalok, csak igy tovabb!!!:-)
A kérdező hozzászólása: Jaj kicsit megnyugtattál, köszönöm :) Neked is drukkolok! Amúgy ez 10-es One step teszt volt (vaterás), elég sok véleményt olvastam róla, hogy negatívat vagy alig látható halványat mutat, amikor más tesztek már erõsebbek... Van még itthon egy másik fajta, de 25-ös érzékenységû, az meg lehet emiatt mutatna még negatívat... ill. van drágább minõségi teszt is, de már rég lejárt szav. idejû - de nem hiszem, hogy rossz lenne.. :D
Szerintem a 25-os tul eros meg, egy het mulva jo lesz.... a lejartat elloheted de az meg azert nem megbizhato mert lejart es olvastam mar olyat hogy vki pozit tesztelt vele aztan megis megjott neki. En is vettem ma egy tizes erossegut. En egyuttlet ota a 14. Napon vagyok, szerintem masnap volt ovum, de nem merem elloni... mert itt meg ahol vagyok nagyon draga a teszt es nem akarom szorni ra a penzt...igyekszem tutira menni...
Szia! én is 11. Dpo.n vagyok. Szinten negat teszteltem ma, illetve talan halvany, de alig lathato. 25-os xepilem van. De nagyon sok tunetem van. Mar varoma reggelt en ujra tesztelek.
Utolso...minden reggel fogsz tesztelni? Legszivesebben en is ezt tennem;-) elso voltam.
Szerintem igen! 13ra nemvarom. Ne is jojjon:-) drukkolok nektek! Irok reggel mit produkaltam. :D
Nyugi, még pár nap, ... halálosan nehéz kibírni... tudom, mert én még ott sem tartok, csak 4. dpo-n vagyok, de már majd megõrülök :) ))) Drukk neked! Még akármi lehet!
En akciosan betaraztam a tesztekbol. Ilyenkor rohamosan no a hcg. Meg akar pozi is lehet 2 nap mulva :-) Az utolso par nap a legnehezebb! 4.dpo kitartas! :-)
Szia, szerintem simán érdemes, lehet hogy csak korai volt a teszt.
Wow csajok nem semmik vagytok:-) akkor mar en is ellohetnem reggel...szerintetek??? Elso voltam.
Siman! :-) de mostmar rggel csinald meg ;) Nekem ilyen volt a mai 11.dpo. Teszt 25- os xepil. Haaaat negativ, de valami latszik picit http://kepfeltoltes.hu/view/130309/T_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Latok valamit rajta en is :-) ok akkor reggel megcsinalom...vegulis miert ne...ha baba van akkor mar ki kell h mutassa elvileg a 10-es teszt. Ugyhogy majd megirom... drukkoljatok! Megy a drukk mindenkinek tolem is!!!!
Nekem is 6 naposak a ciklusaim.Nem várt elõtt 2 nappal reggeli pisibõl nagyon halvány pozit teszteltem, a nemvárt után 1 nappal pedig már szép erõs volt a tesztem. Sok sikert mindenkinek!
De jó nektek... :) Én még csak egyetemista vagyok és barátom sincs :) )), de alig várom írhassak ebbe a rovatba már, imádom a babákat és nagyon vágyom egyre! Drukkolok mindenkinek!!!
Sziasztok! En raktam fel a tesztet. Csinaltam masikat rggel. Azon mar lampa neklul is halvanykan latom. Megprobalom ma lefotozni nektek! Ti teszteltetek?
Kerdezo en is sajnalom hogy megjott! De ahogy az elottem levo irja, uj honap uj remeny! Utolso! Drukkolok erted! Mikor tesztelsz? En majdcsak tulelem valahogy....meg nem tudon hogy de majd kiderul....valahogy csak uj eletet kell kezdenem, nincs mas valasztasom.

Szerintetek ha a hőgörbém ok, de a minimikroszkóp és az LH tesz (pisilős) negatív, attől még van peteérés és tüszőrepedés?

Sziasztok Segítene aki ért ehhez az egészhez? A méhem jól "vándorol" :) a nyák nem mérvadó, mert sosem volt tojásfehérje csak a sivatag ás a krésme esetleg a vízszer? váltakozik...Segítsetek...már 9 hónapja nem jön a baby...a n?doki még azt mondja várjunk a medd?ségi körberöhögne 12 hónap alatt, de én meg meg?rülök ebbe a várakozásba...Ami röhej, hogy ha 12 hónap után kivizsgálnak kiderülhet hogy csak valami vitamin kellett pluszba és megfogant volna, de ti kidobtatok az ablakon12 hónapot. Nevetséges ez az eljárás rend magarországon! Bocsi ha kicsit hosszú és keser? amit írtam de márkezdek belefáradni ebbe... :(

Legjobb válasz: Elõször is minden együtt érzésem. Másodszor ha egy "vitamintól" teherbe lehetne esni, nem lennének ennyien a meddõségin. Harmadszor azért ez a rendszer, mert egy tök egészséges párnak is sokszor kell egy év, hogy baba legyen, és "mindenkit A-tól Z-ig átvizsgálni" költséges és feleslege is lenne. (Nyilván ha magán úton mész, megcsinálják elõbb is pénzért) A nyákodhoz: nagyon is mérvadó, úgyan is a "vízszerû", az még a tojásfehérjénél is "termékenyebb típus", Nálad vélhetõen ez mutatja a termékeny idõszakot. Érdemes lenne megfigyelned és jegyzetelni, a hõgörbés papírra rá. Amúgy ha küldesz görbét, szívesen ránézek.

Elõször is minden együtt érzésem. Másodszor ha egy "vitamintól" teherbe lehetne esni, nem lennének ennyien a meddõségin. Harmadszor azért ez a rendszer, mert egy tök egészséges párnak is sokszor kell egy év, hogy baba legyen, és "mindenkit A-tól Z-ig átvizsgálni" költséges és feleslege is lenne. (Nyilván ha magán úton mész, megcsinálják elõbb is pénzért) A nyákodhoz: nagyon is mérvadó, úgyan is a "vízszerû", az még a tojásfehérjénél is "termékenyebb típus", Nálad vélhetõen ez mutatja a termékeny idõszakot. Érdemes lenne megfigyelned és jegyzetelni, a hõgörbés papírra rá. Amúgy ha küldesz görbét, szívesen ránézek.
A kérdező hozzászólása: Hát az van, hogy a vízszerû általában a menzesz elõtt szokott lenni, szóval biztos nem akkor van peteérésem.Olvastam, hogy másnak is a száraz idõszak után van 1-2 napig mensi elõtt és aztán megjön. Egyébként nem azt mondom, hogy mindenki rohanjon orvoshoz, csak azt, hogy ha 8 hónap után úgy érzem, valami nincs rendben ne hajtson el mindenki, legalább egy hormonpanelt kérjenek már ki ha fizetem a TB-t és 3 évente van egy megfázásom, amivel esetleg felkeresem a háziorvost. :) [url=http://kepfeltoltes.hu/view/130129/grafikon_www.kepfeltoltes.. azt hiszem ez talán így mûködni fog. A többi ciklusom meg még szebb, ott a hõleesés is egyértelmûbb a pé elõtt...
A kérdező hozzászólása: Khm... na ez a jó link :) http://kepfeltoltes.hu/view/130129/grafikon_www.kepfeltoltes..
A görbéd "szép", most volt aktuális a peteérés, bár 100%-ra a holnapi mért értékkel lehet megmondani, hogy megtörtént. Szóval ez alapján "baj" nem látszik. Amúgy csak még egy gondolat: nem szabad úgy tekinteni a 12 hónapra, mint "elvesztegetett idõre". A baba a legtöbb családba azért nem csettintésre érkezik. Õ a szerelmetek gyümölcse lesz, és a szerelem már ott van ebben a 12 hónapban is, meg még régebb óta gondolom, és ez számít. Kitartást Nektek és mihamarabbi babásodást kívánok!
A kérdező hozzászólása: Köszi.Persze egyébként abszolút igazad van és nem érzem "elvesztegetett idõnek" a szó szoros értelmében Rendegetg mindent éltünk azóta is meg, sõõt :) csak e téren nem halad az ügyünk ;) köszönöm. Nem vagyok egyébként elkenõdve, alapjában véve egy pozitív ember vagyok az év 300 napján. Néha becsúszank rosszabb napok, de kinek nem. Szóval inkább csak aggódok egy kicsit hogy minden rendben van e... Ksözönöm a hozzászólást! :) Szép napot! :)
A kérdező hozzászólása: Még valami. Akkor a te tudomásod szerint ha a hõ felugrik akkor 100% hogy volt pé? (és fennmarad legalább 3 napig)
A vitaminok igenis segítik a teherbeesést. Ha valaki nem figyeli a ciklusát, és úgy tervezik a babát, akkor szerintem is belefér az 1 év. De egyébként fél évnél nem adnék magamnak így többet. Javaslom a D, E, C, B vitaminokat, és a folsavat, omega3-at. Egyébként bármikor elmehetsz orvoshoz, és kérhetsz hormonpanelt. Verni kell az asztalt. Ha az a megérzése az embernek, hogy valami nem ok, az általában nem alaptalan. Egyébként ha 3 módszerbõl 2 nem mutat peteérést, én a hõgörbére annyira nem adnék. Meg az is lehet, hogy PÉ-d van, csak nem tud beágyazódni. Mielõbbi babavárást! :)

Még van esély, ha negatív lett?

Ma vagyok a 30.napon, mensi sehol....26-28 napos ciklusaim vannak, eddíg rendszeres volt...

Legjobb válasz: ja, az lemaradt, hogy cicfájás van, meg néha már 2 apja fájdogál, nyilalgat hasam A cicfájás miníg megvan mensi elõtt.... Már kínomba indítottam a kérdést, mert nagyon nehéz, türlemetlen vagyok és nem bírom ezt a bizonytalanságot....ha mensi akkor miért szivat?miért nem jön már????

A kérdező hozzászólása: ja, az lemaradt, hogy cicfájás van, meg néha már 2 apja fájdogál, nyilalgat hasam A cicfájás miníg megvan mensi elõtt.... Már kínomba indítottam a kérdést, mert nagyon nehéz, türlemetlen vagyok és nem bírom ezt a bizonytalanságot....ha mensi akkor miért szivat?miért nem jön már????
Szia! Ha tovabbra se jon meg, szerintem tesztelj ujra 3-4 nap mulva reggeli elso vizeletbol, lehet hogy van vmi csak meg nem mutatja ki. Sok szerencset!
Szia lehet korán teszteltél ha pár nap mulva sem jön meg tesztelj ujra és ha az is negativ menj orvoshoz attol még lehet baba szoritok neked
A kérdező hozzászólása: köszi-köszi:) ide majd beírom mi lett a végeredmény...hétfõig adtam haladékot magamnak
szia nekem az elsõ tesztem (4-5napos késéssel) reggeli elsõ vizelettel negatív volt.majd pontosan egy hét múlva délután csináltam újat, ami pozitív lett. sok sikert 28hetes kismama
Szerintem is pár nap múlva megint tesztelhetsz, lehet hogy akkor már + lesz és nem -. Kitartás! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!