Találatok a következő kifejezésre: Még szoptatok most derült ki hogy (2 db)

Még szoptatok és most derült ki hogy megint kisbabát várok. jut is marad is tejem a második babámra?

Legjobb válasz: Szia.Ha látja a hasadat nõni, és elmondod hogy a cici már a kistesóé, egy idõ után megfogja érteni.De ha esetleg akkor is kéri mikor már a baba is megvan szerintem az sem gond.Nagyon sok kismama szopiztat "tandembe".Ha eddig volt tejcsid, ezután is lesz ne aggódj,Gondolj csak az ikres anyukákra, õk is 2-t ciciztetnek.

Szia.Ha látja a hasadat nõni, és elmondod hogy a cici már a kistesóé, egy idõ után megfogja érteni.De ha esetleg akkor is kéri mikor már a baba is megvan szerintem az sem gond.Nagyon sok kismama szopiztat "tandembe".Ha eddig volt tejcsid, ezután is lesz ne aggódj, Gondolj csak az ikres anyukákra, õk is 2-t ciciztetnek.
2 évesen így is úgy is le kéne már lassan szoknia, és még jó 8 hónap a következõ babáig. De jájr utána, hallani olyat, hogy a szoptatás vetéléshez vezethez. Nem tudom, mi a jelenlegi orvostudomány álláspontja ezen a téren, érdeklõdj utána. A másik babának pedig tuti lesz tejed, ha most is ennyi van:-)
A kérdező hozzászólása: hozzáteszem hogy a kislányom juniusban lesz két éves és már csak esténként cicizik de akkor nagyon sokat.még éjjel is képes felkelni hogy megkapja amit akar.ha nem adom oda akkor senki sem alszik.nem tudtam leszoktatni róla.remélem ha meglesz a kistesó akkor õ már nem kéri.
A kérdező hozzászólása: már rég leakartam szoktatni de a doktornõ, védõnõ és még sorolhatnám mind azt mondta hogy ne vegyem el ezt az örömöt a gyermekemtõl!persze most más a szitu.feltétlen utánajárok ennek a vetélés dolognak ha még szoptatom az elsõt.könnyen jött a második és nem szeretném ha könnyen el is veszíteném.
Nem lesz semmi gond, ha tovább szoptatsz. Csak akkor hagyd abba a szoptatást, ha olyat észlelsz, hogy esetleg görcsölsz tõle. Ha nincs ilyen, nyugodtan szoptathatsz tovább, bár az elõfordulhat, hogy a kislányod magától hagyja abba a terhességed alatt, mivel a terhesség miatt idõvel csökkenni fog a tejmennyiség, majd végül elõtejjé alakul a születendõ babának. Ha ez zavarja a lányodat, magától el fogja hagyni, ha nem, az sem aj, kettõt szoptatsz majd :) Ha kérdésed van, fordulj hozzá: http://www.nlcafe.hu/szakertoi_oldalak/326621/3

Még szoptatok és most derült ki hogy 8 hetes terhes vagyok. A kettőt lehet együtt? Van aki szoptatott terhesen? Mik a tapasztalatok?

Legjobb válasz: Szia! Én igen kb 1 hónapig. Amikor rájöttem, h terhes vagyok, már nem esett jól szoptatni. Olyan fura lett, és abba is hagytam.

Szia! Én igen kb 1 hónapig. Amikor rájöttem, h terhes vagyok, már nem esett jól szoptatni. Olyan fura lett, és abba is hagytam.
Lehet, nem zárja ki a kettõ egymást, bár vannak olyan nézetek, hogy a szoptatás vetélést okozhat. Lányom 1 éves volt, mkor terhes lettem, mindjárt le akartam választani, de persze nem ment olyan gyorsan, 2 hónap kellett hozzá. A doki azt mondta, szoptathatok, a természet elvégzi úgyis, amit el akar. Sokan még a kettõt együtt is szoptatják, én nem kívántam...
4 hónapos terehes koromig szoptattam. A kisfiamat nehéz volt leválasztani. Õt nem zavarta hogy terhes vagyok. Sokan mondták hogy megváltozik a tej íze és majd nem fogadja el. Sok sírás árán, nehezen állt le 15 hónaposan. Engem annyiban zavart hogy egy idõ után már kényelmetlen volt a pocimon etetni. Sokan tartanak vetéléstõl. Egészséges terehes nõ szerintem nem emiatt vetél el.
Én is terhes vagyok igaz csak 6 hetes, de szoptatom a 17 hós fiamat.Mielõtt terhes lettem körbejártam ezt a témát. sok olyan anyuka van aki egész terhesség alatt szoptatott, és szülés után mindkét gyerkõcöt szoptatja.De hallottam olyat is, hogy a terhesség elõrehaladtával elapadt a tejcsi, vagy olyan is elõfordul, hogy a magzat nem fejlõdik rendesen és akkor a szopi megszüntetését javasolják!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Igazság szerint én is szeretném a picúrt leválasztani mert már nagyon fáradt vagyok. Érzem hogy ez nagy megterhelés a szervezetemnek. Pl. az elsõ terhességem 7. hónapjában voltak fog problémáim. Most már most olyan ronda az ínyem amilyet még nem láttam. Mi lesz késõbb? Csak hát nem nagyon megy a leválasztás.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!