Találatok a következő kifejezésre: Még szűz és lassan (25 db)

Nem ciki az hogy lassan 18 vagyok (félév) és még szűz vagyok? A fiuk részéről gáz ha egy lány 18 évesen még szűz?

Legjobb válasz: Na figyelj:) Én is 18 leszek lassan és szûz vagyok, próbálták elhitetni velem h gáz...elmondom h nem ment:D Sõt nemrég volt az elsõ csókom, azt mondom a jó dolgokra érdemes várni és egyszer tádámmm betoppanak :)

Na figyelj:) Én is 18 leszek lassan és szûz vagyok, próbálták elhitetni velem h gáz...elmondom h nem ment:D Sõt nemrég volt az elsõ csókom, azt mondom a jó dolgokra érdemes várni és egyszer tádámmm betoppanak :)
Azért mondják, hogy gáz, mert el akarják venni! ;)
Igen, nagyon ciki.. -.- Menj és k.úrj h. ne legyél gáz... Ilyet mán..-.-
Nem gáz, én még mindig az vagyok. És nagyon becsülöm azokat a lányokat, akik nem adják oda magukat minden jött-mentnek, véleményem szerint a szüzesség egy nagy kincs - én csak annak fogom odaadni, aki meg is érdemli. 19/F
Az értelmes, okos, kultúrált embereknek a szûzesség érték lesz mindig!!! a [email protected]áknak meg az alfahímeknek nem... Hidd el nem csak a csajoknál érték hanem a pasiknál is, nekem monta már csaj h örült volna ha õ vehette volna el(hazudtam és azt hiszi h már nem vok az... hülye voltam)
Hülye... Szerinted ha szeret a pasidm akkor zavarja? Téged nem az érdekel, hogy "gáz-e", hanem az a bajod, hogy nem vagy biztos abban, hogy találsz valakit, aki tényleg szeret.
Egyáltalán nem ciki, miért lenne az? Én 19/F vagyok és én is szûz vagyok. Így jobban belegondolva egy szûz lánnyal szívesebben elveszíteném, mint egy olyannal, akin már 16 éves korán 5en átmentek...
Sziasztok! Nekem a következõ a "bajom": Már lassan 29 éves leszek, és még mindig szûz vagyok. Nem járok/jártam soha semmiféle "diszkóba" és buliba, de nem is akarok. Undorodok ezektõl a helyektõl. Tanácsot várok, hogy mit tehetnék? Irigykedve nézem azokat a hasonló korú embereket akiknek már kész családjuk van, nekem meg még semmi. Attól félek, hogy már soha nem fog történni semmi "jó" velem. Regisztráltam már jónéhány társkeresõ oldalra is, de ott is a potenciális jelöltek vagy nagyon messze laknak, vagy k*rvák, vagy csak pénzért adják ki elérhetõségeiket. Ez szerintem szintén egy mocskos aljas dolog. Nem a topmodellt keresem, hanem egy normális társat, aki nem a pénzre hajt, hanem esetleg gyerekem/gyerekeim anyja lehet. 29/F
Én is 18 éves vagyok és szûz, de engem nem zavar, mert én nem adom akárkinek, nekem még az elsõ csók sem volt meg, mégse szakadt le az égXD.És nyugi nem gáz, az a gáz, ha elhitetik veled hogy ez ciki a szüzesség(kivéve ha poénkodnak).Csak pozítívan. 18/L
Én 22 éves vagyok, még sosem volt kapcsolatom, és nem is csókolóztam senkivel sem. Persze vágyom ezekre a dolgokra, de eddig még nem jöttek el... majd egyszer.. :) És legalább tudni fogom, h tényleg magamért kedvelnek :)
17:51-es: fiú vagy lány vagy?
Itt nagyon könnyen írjátok, hogy mi az érték, meg mi nem. Csak az életben ezt sokan nem így gondolják. Akinek nem inge, ..., de a válaszadók egy hányada csak azért mondja ezt, mert így akar jófejnek tûnni. Az életben is rengeteg ilyen srác van, de ugyanez nõben is fellelhetõ. Egyáltalán nem ciki, esetleg annyi, hogy ne hangoztasd. Elég, ha az az illetõ tudja, aki esélyes Nálad. Az emberek alapvetõen gonoszak, fõleg, ha kettõnél többen vannak. Ezzel én most nem ítélek el senkit, csak az úgynevezett társadalmi normákat, meg az erkölcs állandó minõségromlását. Az a bizonyos valaki pedig még valószínûleg értékelni is fogja, hogy szûz vagy. Egyik cimbi azt mondta, hogy az elsõ négy barátnõje nagyon örült, hogy õk vehették el a szüzességét. Ez nõknél nehezen eljátszható. Szerintem fontos dolog. Ne reklámozd, de ne is szégyelld.
19:22 Szerintem menj prostihoz és döngesd meg jól!Én csak 20vagyok és szûz de már így is rosszul érzem magam, ha 1 évig nem jön össze akkor én elmegyek prostihoz.
Az a gáz ha 40 évesen is szûz vagy. Egyébként szerintem 18 évesen nem probléma. 16/F
21:25 válasz küldõje vagyok Ha elolvasod az én kérdésemet nemkel külön magamról írni.. Lényeg az hogy én 22 éves vok és még szûz! Szerintem nem nagyon gáz, legalábbis szerintem.. Én értékelem az olyat, az lenne a gáz ha mán 13 évesen elveszteted vonat, én ismerek olyan lányokat, de nincs is komoly kapcsolata tegyük hozzá! Viszont olyant is ismerek aki szûzen ment férjhez és mán majd 30 éve boldog házaséletet él! Csak azért ne veszítsd el mert egyesek azt mondják hogy gáz, vagy mert cikinek érzed. Volt egy barátnõm aki csak azé hajtott rám hogy végre valaki elvegye neki, pedig nemvolt elkésve, 16 volt. Aszán hogy szakítottunk pár hétre sikerült is neki túlesni rajta_:P :)
barátom én 18születésnapom elõtt 2nappal vesztettem el és mivan abban? szerintem várd ki az igazit vagyis legalább aki szeret és ne az elsõ hónapban feküdjetek le
Bár már elmondták jó páran hogy nem gáz, én is szeretnélek megerõsíteni ebben a tudatban:) 4 hónapja vagyok 18 és én is rengeteget paráztam emiatt de 2 hónappal ezelõtt jött egy srác és kifejezetten örült h szûz vagyok még szóval nyugi :) )
Az a ciki ha egy tolokocsis nagypapával hetyegsz 18 éves létedre. Ez nem.
Pont a napokban beszélgettem két már nagykorú de 20 alatti sráccal, és azt mondták, hogy õk azt nem értik, hogy minek 16 alatt elveszteni a szüzességüket az embereknek, és hogy rendben van, ha valaki 18 elmúlt és szûz, sõt, egyiknek az a barátnõje, aki a legjobb volt az ágyban, 18 éves koráig szûz volt. A másik pedig 19 éves fiú és még szûz, nem néz ki rosszul, csak képes várni.
A kérdező hozzászólása: köszi h így gondoljátok nemtom miért jött ez így rám, csak elkezdtem azon gondolkozni h mindjárt 18 leszek és ez miatt gondolkozk így csak megijedtem
A kérdező hozzászólása: jah és megirnátok nekem h fiu vagy lány vagy e köszi:)
Nálam egyértelmûen elõny lenne. Azoknál hátrány csak, akik csak egy jót kufircolni akarnak. Szóval aki húzza a száját, amikor megtudja, hogy szûz vagy, dobd a francba.
ja 19/F
ne legyél már ilyen butus. nincs olyan h gáz. a fiúk is jobban értékelik a szûz lányokat. hidd már el. kismillió ilyen kérdés van..
De hogy gáz, számomra érték lenne 1 nõnél és mindíg is az volt.A mai fiataloknál nem érték, mert semmit nem értékelnek az életben ezért mondják azt, hogy gáz!!!! (34-éves srác)
Nem ciki, még én is szûz vagyok, de remélem nem sokáig:) Én örülnék ha találnék szûz lányt. 20f
szia! egyáltalán ne érezd cikinek! én 19 múltam mikor elvesztettem a szüzességem. nem maradtál le eddig sem semmirõl. és azért ne akard elveszíteni mert sok 15-16 éves már nem szûz. annak add majd oda magad akit igazán szeretsz majd! :) a szüzesség nem verseny kérdése! :)
*annak add majd oda magad akit igazán szeretsz. (itt egy -majd :$) 20/l
20:15-ös bocsi, de nem értek veled egyet, abban, hogy a mai fiataloknak nem érték. Léci ne általánosíts, én 18 éves srác vagyok, és nekem igenis jó érzés, hogy a barátnõm 19 évesen még szûz, és nem adja oda magát, 2 hónap után, hanem még várat. Szóval a kérdezõnek annyit, hogy ne zavarjon, szerintem becsülendõ ha valaki 18 évesen nem partyp.icsa, akit körbeadnak.
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm a válaszokat. örülök h fiúk és lányok is egyaránt úgy gondolják h egyáltalán nem gáz köszi:)

Lassan 18L leszek.4éve nem volt pasim, és még szűz is vagyok. Szerintetek lesz valaha barátom? Vagy egyedül és szüzen halok meg?

Legjobb válasz: Még fiatal vagy, simán lehet még valakid. Egyik ismerõsöm 27 évesen találta meg a párját és szûz is volt 27 éves koráig, nem viccelek.

Még fiatal vagy, simán lehet még valakid. Egyik ismerõsöm 27 évesen találta meg a párját és szûz is volt 27 éves koráig, nem viccelek.
"A szépfiúk külsõre nagyon bejönnek, de nem biztos, hogy összeállnék velük, félnék, h csak arra kellek nekik." ÓÓÓÓ, ettõl nem kell félned. A nem szépfiúknak is csak arra fogsz kelleni. Egy ideig.
Türelem..:) Rózsát pasit és boldog életet terem..:) De tényleg. Inkább legyél így mint , hogy több f*sz lenne már a kezedben mint kilincs... Tényleg jó ez így:)
18 évesen még nagyon fiatal vagy. Nézz körül, hány csúnya nõ él kapcsolatban, házasságban! Ne a csúcs pasik között nézelõdj, ha te sem vagy topmodell. És legyél rámenõsebb. a legrosszabb, ami történhet az az, hogy visszautasítanak. Na és? A legszebb nõkkel is megesik, emiatt ne érezd sz.rul magad, nem lehet mindenkinek tetszeni :)
Ha ez megnyugtat, én is 19 évesen veszítettem el a szüzességem és a világon semmirõl nem maradtam le. És természetesen volt barátom, nem is egy, ebbõl pedig 2 hosszú kapcsolatom eddig. Úgyhogy természetesen neked is lesz. Legalább te a minõségre mész, nem úgy mint a kortársaid többsége, akik ennyi idõs korukra már több f.szt fogtak mint kilincset és erre még büszkék is... 25 N
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :) valamennyire megnyugtattatok. tomcsa4: neked külön köszi :D szóval akkor lehetek száz kilós, de ha szép az arcom, akkor az okés? :D egyébként nyaktól lefelé az a gáz, h nagy a s.ggem, vastag a combom és a karom. amúgy létezik olyan, h valaki egyedül hal meg?
Kérdések: Hogy nézel ki? Félénk, visszahúzódó vagy? Sejted, hogy mi az oka? Mekkorák az igényeid? Csak a szépfiúk jönnek be? 22F
Nézd, az arc mindenkinek fontos. Aki mást mond, az maradék (a saját szemében is), szóval annak a véleménye nem számít. Láttam már molett nõt, kainek szép arca volt és a mai napig ha találkozom vele, akkor nem az jut eszembe ohgy milyen dagi, hanem hogy mennyire szép arca van. (Hozzáteszem az ismerõsöm nõies nõ, tehát a molettsége ellenére talpig nõ. Ami meg a legjobban vonzó egy férfi szemében.)
nyugii =] ne légy türelmetlen .. biztosan lesz még fiud és s nem szüzen fogsz meghalni .. ha próbálkoznak nálad meg ne egybõl pattinsdd le! beszélj vele ismerkedjetek hátha a belsõje megfog téged :) )
ja biztos lesz de ha nem tartasz tul tolakodonak ha kernek egy kepet rolad
18 vagy jobb esetben lesz még "pár éved". elõbb-utóbb lesz, nyugi.
Ha nyaktól lefelé vagy ronda, az még nem vészes. Mindenkinek elsõ az arc.
Szia! Nem kell aggódnod, fogsz találni magadnak pasit! Nagyon fiatal vagy, semmirõl nem maradtál, vagy késtél le! Hogy érted, hogy nyaktól lefelé randa vagy? Gondolom molett alkatú lehetsz!? Attól nem vagy ronda, sõt, sok férfi a teltebb nõket szereti! Legyen önbizalmad, ne félj! Egyébként meg csak az nem veszti el a szüzességét, aki nem akarja! Édesanyám szokta mondani, hogy "Egy lyuk partira mindig akad jelentkezõ!" Úgyhogy fel a fejjel!
Nekem is ez a "problémám", ha van kedved írj egy privátot 18/F
"Ebbõl követezik az önbizalomhiányom és hogy igencsak visszahúzódó vagyok" Ez lesz itt a probléma. Szoktak próbálkozni nálad? 22F
A kérdező hozzászólása: második: ez komoly? :)
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok jó csaj, sõt nyaktól lefelé randa. Ebbõl követezik az önbizalomhiányom és hogy igencsak visszahúzódó vagyok, nehezen ismerkedm. A szépfiúk külsõre nagyon bejönnek, de nem biztos, hogy összeállnék velük, félnék, h csak arra kellek nekik.
Sportolj!
Én már 6 éve nem vagyok szûz és még a normált is kellemetlen felhelyezni.Próbáld meg de szerintem most még elég a kicsi.
Nem is feltétlen a méretével van a 'baj', a nagyobb jobb akkor, ha erõsebben vérzel.. Ha a minit kicsinek találod, próbáld ki a "Light days"-t (OB), én is azt használom, nem vastagabb a mininél, csak kicsit hosszabb. 15L
Én szûzen csak a minit tudtam használni. A normál már kellemetlen volt. De barátnõm szûzen is tudta használni a normált. Szerintem embere válogatja. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)
próbáld meg, szerintem azis fölmegy ha erõs a vérzésed, óvatosan helyezd föl
Nekem a mini is a szûzhártyámba szorult és nõgyógyász szedte ki.De a barátnõm a nagyot is fel tudja tenni szüzen, a közepest szárazon. Szerintem a hártya vastagsága és a rése is befolyásolja.

20 éves fiú vagyok és szűz. Ez gond? Nem akarom csak úgy eldobni, bár tudom, ez más, mint a lányok esetében. Megakarom találni az igazit de lassan úgy érzem ez eléggé lehetetlen. Mindenesetre probléma vagy zavaró ha 20 évesen valaki még szűz?

Nem volt még párkapcsolatom se. Kinézetileg eléggé átlagos vagyok, tehát nem valami fogatlan rémség néz szembe a tükörből (nem mintha ez zavaró tényező lenne). A személyiségem sem olyan borzalmas talán. Istenhívő ember vagyok tehát embert nem őltem még és szeretek másokkal rendes lenni. Persze ez nem tesz engem valami kiváltságos emberré csak arra akartam utalni, hogy nem egy utálatos, mindenkibe belekötő alak vagyok.

Legjobb válasz: "embert nem õltem még" Ez egy jó pont a csajoknál!

"embert nem õltem még" Ez egy jó pont a csajoknál!
LeftBehind, attól, hogy te nem vagy egy ép ember, másmég lehet az. Nem kellene osztanod az észt, csak kárt tudsz tenni!
"nem öltem még" sííírok :DD
Nem akarok senki álmokkal telt szivárványába beleszarni, de 20 évesen ne az igazit keresd, hanem bárkit akinek tetszel annyira hogy lefeküdjön veled.
16tól 22éves koromig én is így voltam mint te. Aztán most meg prostihoz járkálok.
*családoT
Nem gond, csak te problémázol rajta. Remélem, megtalálod az igazit- ne érzed, hogy lehetetlen. Aki tetszik, annak udvarolj, hódítsd meg a szívét kérd meg a kezét és alapítsatok családoz. Ez a klasszikus, bevált módszer. Csak azt hiszik az emberek, hogy van ennél jobb. Nincs, sok bukdácsolás, csalódás, fájdalom és késõbánat van. Biztos vagyok, hogy ábrándozik rólad egy szelíd, kedves lány, holdvilágos nyári éjszakán. Meg kell keresned, fel kell lelned.
Nem gond.
Don't fos, én 19 vagyok, és idén nyáron kaptam puszit lánytól legelõször, ez a legnagyobb élményem eddig.
nem baj (zavaró tényezõ lenne ha egy fogatlan rémség lennél)
Nem. Kit érdekel. Bár ha ennyire jó vagy, kíváncsi vagyok miért nincs barátnõd, meg miért ezen az oldalon foglalkozol ilyenekkel...

Még szűz vagyok, és lassan szeretném elveszteni. Anyával hogy beszéljem meg ezt? (eddig még nem beszéltünk ilyenről. ) Hogy mondhatnám meg neki, hogy hagyjanak minket itthon kettesben a fiúval? 14/L

Legjobb válasz: Addig, míg meg nem történik, bõven elég idõd lesz rá, hogy fölvezesd édesanyádnak. Gondolom tudja, hogy van egy fiú, akivel jársz. (Mert ugye jártok, nem csak úgy el akarod veszíteni valakivel?!) Kezdj el neki mesélni róla, mutasd be otthon, kérj tõle tanácsokat, õk mit csináltak fiatalkorukban édesapáddal, említs neki olyanokat, hogy milyen érzés volt, mikor elõször megfogta a kezed, vagy mennyire szereted, ha megölel... Ne vágj egybõl a közepébe! Csak fokozatosan, szép lassú tempóban beszélgess édesanyáddal ezekrõl a dolgokról. Hidd el, nem kell ezt elkapkodni. Bõven ráérsz még vele. Nem hiszem, hogy a szüleid még tejszínhabot meg epret is tennének az asztalra a kis hancúrhoz örömükben... Ne siess úgy! A fiúval meg még csak ismerkedjetek egymás testével, lelkével. :) (23/L)

Szerintem te sem gondoltad, hogy ennyi ellenzõd lesz. De az az igazság hogy 14 évesen még nem vagy rá felkészülve... 16 éves vagyok és én is sokszor elgondolkoztam rajta, hogy talán az a fiú akivel épp vagyok az lesz akivel megakarom tenni de nem akarom utólag megbánni... hidd el fogsz még találkozni olyan sráccal akit szeretni fogsz... ne divatból akard elveszíteni legyen egy ok és ez az ok legyen a szerelem...
Szerintem, ha leülsz anyukáddal beszélgetni errõl, õ is el fogja Neked mondani, hogy várj még vele!Ezzel nem azt akarom mondani, hogy titokban legyél együtt a barátoddal, de szerintem nagyon meg fogod bánni késõbb! Én mindjárt 23 leszek és még szûz vagyok, ne rólam vegyél példát, tényleg ha megtalálod a megfelelõ fiút, nyugodtan tedd majd meg, de VÁRJ még 2-3 évet!!!!!! Még nagyon fiatal vagy, és tényleg nem ettõl leszel nagyobb és értékesebb sem, ne menj a sok 12-14 éves után!!!!Ezt értékes pasik késõbb, még értékelni is fogják, hogy nem 14 évesen vesztetted el!!!!!!:)
Addig, míg meg nem történik, bõven elég idõd lesz rá, hogy fölvezesd édesanyádnak. Gondolom tudja, hogy van egy fiú, akivel jársz. (Mert ugye jártok, nem csak úgy el akarod veszíteni valakivel?!) Kezdj el neki mesélni róla, mutasd be otthon, kérj tõle tanácsokat, õk mit csináltak fiatalkorukban édesapáddal, említs neki olyanokat, hogy milyen érzés volt, mikor elõször megfogta a kezed, vagy mennyire szereted, ha megölel... Ne vágj egybõl a közepébe! Csak fokozatosan, szép lassú tempóban beszélgess édesanyáddal ezekrõl a dolgokról. Hidd el, nem kell ezt elkapkodni. Bõven ráérsz még vele. Nem hiszem, hogy a szüleid még tejszínhabot meg epret is tennének az asztalra a kis hancúrhoz örömükben... Ne siess úgy! A fiúval meg még csak ismerkedjetek egymás testével, lelkével. :) (23/L)
jobban teszed ha nem hozod szóba mert bizti jól kinevet de ha lobbanékony le is ordíthat és ezekután olyan korlátok közé fog szorítani h else fogod képzelni(nem fog elegendi oylan helyekre ahova eddig szónélkül mehettél stb) és 1bõl az támad majd fel nála h vmit elkapsz a palitól
Nem ismerem a szüleidet, de abból amit elmondtál, szerintem 14 évesen sehogy. Alapból korainak tartom kicsit, de ez az én magánügyem. De ha még sose beszéltetek ilyesmirõl, és te azzal állsz elõ, hogy hagyjanak titeket kettesben, minimum égnek fog állni a haja. Rosszabb esetben eltilt a sráctól.
Szerintem is nagyn korai a 14 éves kor. Én 16 évesen veszítettem el, és hát így útolag aztmondom, hogy nem testileg hanem agyilag nem készültem fel rá. Én javasolnám, hogy várj még egy kicsit. Addig is ismerjétek meg egymást testileg de nem sexuálisan.
Sehogy! 1. Még fiatal vagy. Egyáltalán nem hiszem, hogy érett lennél rá (hogy kérjem meg, hogy hagyjanak itthon minket). Ilyet nem kér az ember. Mellesleg ha az én majdani 14 éves lányom ilyet kérne, én kérés nélkül lehet hogy akkora pofonnal jutalmaznám. Menjen tanulni és várja meg, amig legalább bioszból eljutnak eddig, lehetõleg középsuliba. 2. Én annak idején nem mondtam el anyunak, és igazából semmi köze nincs hozzá (17 voltam). Tudtam vele beszélni errõl, tudta hogy fog gátlót szedek, stb, de hogy mikor veszetettem el, arról jövése sincs, és ez így is van jól (szerintem). Te pedig Kedves Kérdezõ meg tudod mondani, hogy miért olyan fontos neked 14 évesen, hogy elveszítsd? Szerintem várj még vele.
Na na na.Nem lebeszélést kért, csak, hogy hogy beszélje meg az anyukjával. Volt itt egy hölgy, akinél ez volt a szitu csakugye neki a lánya volt "te".Neki nagyon jó a kapcsolata a lányával és amikor odament a lánya hozzá, hogy szeretnének már túllépni a pettingen, habár elõször ledöbbent, utána õ maga vette meg az óvszert, sõt náluk volt az elsõ együttlét, egy családi programra elmentek a szülõk õk pedig megbeszélten náluk voltak így ha baj lett volna hazaérnek könnyen és neked is jobb ha nálatok vagytok, kényelmesebb megszokottabb stb. Szóval azt tanácsolom, hogy menj oda anyud elé, mond meg, hogy túlszeretnétek már lépni a pettingen.Aztán lesz ami lesz.Ha jófej akkor segít, ha nem akkor megmondod, hogy mit szeretne, ha egy olyan helyen vezsítenéd el ami extra gáz és ez élne benned mint elsõ vagy segít.Ha nem érti meg akkor váj pár hetet és mégegy próba
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, még nem mertem beszélni vele..
Én is 14 voltam az elsõnél, és ahogy olvasom ezt mindenki korainak tartja. Én egyátalán nem bántam meg, nem tört össze a lelkivilágom stb. (Az elsõ csókot viszont nagyon megbántam!) nanana de a lényeg: Legyél anyukáddal õszinte, nem tudom milyen a viszonyotok, de mint írtad meg akarod beszélni vele, szóval gondolom jóba vagytok. Biztos el fogja mondani a szokásos ne, még fiatal vagy, biztos jól meggondoltad stb dolgokat, de hát ezért az anyukád.:) Azt viszont értékelni fogja hogy õszinte vagy vele. Ne kérd meg hogy menjenek el, az kicsit túlzás lenne. Fõ az õszinteség. Én szurkolok:) L/15
Szerintem tök jó hogy ennyi idõsen ilyen normálisan gondolkodsz, és nem egy kis liba vagy aki titokban csinálja, aztán meg parázik a következményektõl. És jó dolog ha meg akarod beszélni anyáddal. Nem mondom hogy meg fog dicsérni, de nem hinném hogy el fog tiltani, mert ha normálisan gondolkodik akkor belátja hogy jó dolog az hogy te õszinte szeretnél lenni vele, és ha eltilt a pasidtól azzal csak az ellenkezõjét éri el...Azt meg nem tartom normális dolognak, hogy valaki azonnal "felpofozná" a lányát ha ilyet kérdezne. Szerintem inkább pozitív hogy szeretné megbeszélni. Ha egy ilyen után pofon vágod a lányodat azzal azt fogod elérni (korábbi hozzászóló), hogy többet soha semmit nem fog kérdezni, és titokban fogja csinálni. Nem hinném hogy ez jobb. Szóval sztem kérdezd meg anyukádat, max azt mondja hogy nem, de mindenképpen értékelni fogja hogy megkérdeztem...Szerintem.

Ciki, ha már lassan 18 éves leszek, és még szűz vagyok? Emellett egy komoly kapcsolatom sem volt, csak pár hetesek. Velem van a baj?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül. Idõ kell ahhoz, hogy tudd mit keresel egy kapcsolatban, és ehhez megfelelõen elõszûrd a potenciális párokat.. A körülmények is tehetnek róla, valamint te is; ezt sem lehet kizárni. És ha 18 éves vagy? Nem kell rajta görcsölni, és mítoszt építeni köré.. pl.: hogy én az igazinak tartogatom, etc. Ez nem mûködik, ha lesz egy olyan kapcsolatod, amit te és a párod is élveztek, szerintem hamar elmúlik ez az állapot. :) Cikiség meg a ki nem xarja le kategória. :D

Nem feltétlenül. Idõ kell ahhoz, hogy tudd mit keresel egy kapcsolatban, és ehhez megfelelõen elõszûrd a potenciális párokat.. A körülmények is tehetnek róla, valamint te is; ezt sem lehet kizárni. És ha 18 éves vagy? Nem kell rajta görcsölni, és mítoszt építeni köré.. pl.: hogy én az igazinak tartogatom, etc. Ez nem mûködik, ha lesz egy olyan kapcsolatod, amit te és a párod is élveztek, szerintem hamar elmúlik ez az állapot. :) Cikiség meg a ki nem xarja le kategória. :D
Ha nõ vagy az nem ciki inkáébb erény, de ha pasi akkor már gáz. Talán nem szereted a lányokat?
Nem ciki és nincs veled semmi baj.
A való életben igen. De ne sírj-e miatt, keres inkább egy hozzád hasonló embert. A mai világban hatalmas nagy szégyen legtöbben 15évesen vesztik el.
Jaj , Te Lány!!! Nehogy már ilyen ajánlkozónak felülj! Mindenki ígér majd Neked minden szépet és jót , csak hogy megszerezzenek! Láthatod, hogy mi megy itt! Vigyázz! Hidd el jót akarok! (Gondolhatod , hogy egy rendes tisztességes ember , nem fogja az egész világ elõtt - tudván azt hogy szûz vagy - felajánlani , hogy lefekszik Veled!) Rémesnek tartom , hogy hol tart ez a világ!
merre felé laksz? :) 18/f
A legtöbben ezt tehernek élik meg, én szívesen megszabadíthatlak ettõl a tehertõl (már volt dolgom szûz lánnyal :) Írj privit!
A fiúknál még érthetõ hogy szégyenlik, de a lányoknál nem kell :)
nem veled van a baj, és ne szégyeld h szûz vagy..
A kérdező hozzászólása: hány éves vagy, és merre laksz?:)
Szia! Olvastam a kérdésed, amit nemrég írtál ki. Én fiú vagyok és én is szûz, de elég cikinek tartom, még idõsebb is vagyok nálad kicsit. Arra gondoltam talán ismerkedhetnénk ha lenne kedved, és ha megkedveljük egymást, akár el is veszthetnénk egymással. Benne lennél valami ilyesmiben? Amúgy merre laksz?
A kérdező hozzászólása: ja, amúgy lány vagyok:')
Nem gáz
Nem nem ciki.
Fiú vagy vagy lány?
Attól csak jó leszel ha komolyan veszed.

15 éves vagyok és még szűz a barátom már 18 már lassan fél éve járunk és ő már szeretne lefeküdni velem de én félek egy kicsit van okom rá?

Legjobb válasz: Szerintem, ha még félsz az együttléttõl, akkor ne feküdj le vele. Csak az õ kedvéért ne. Majd amikor már te is akarod. Egyébként is, még bõven van idõd, csak 15 éves vagy. Legyen az elsõ alkalom számodra is felejthetetlenül szép, ne egy kicsikart, szorongással teli óra. Ha a barátod ezzel nem ért egyet, akkor nem is szeret igazán, úgy meg miért feküdnél le vele?

Kérdezõ, teljesen mindegy, hogy az együttléttel kapcsolatban mitõl félsz, magától az aktustól, vagy a fájdalomtól, vagy attól, hogy "nem leszel jó az ágyban". Amíg bármitõl is tartasz, vagy úgy érzed, teljesítened kell, megfelelned a másik elvárásainak, addig szerintem ne vágj bele. Az együttlétben nincs helye elvárásoknak, amiknek meg kellene felelned. Legalábbis normális esetben nincs. Téged meg, finoman ugyan, de erõltet a barátod. Ne hagyd magad. Tudni fogod, amikor eljön az ideje.
Szerintem, ha még félsz az együttléttõl, akkor ne feküdj le vele. Csak az õ kedvéért ne. Majd amikor már te is akarod. Egyébként is, még bõven van idõd, csak 15 éves vagy. Legyen az elsõ alkalom számodra is felejthetetlenül szép, ne egy kicsikart, szorongással teli óra. Ha a barátod ezzel nem ért egyet, akkor nem is szeret igazán, úgy meg miért feküdnél le vele?
"nem mondhatod a barátodnak, hogy várjon még pár évet" aztán már miért ne mondhatná??? nem hogy mondhatja, de ezt KELL mondania.
fél év semmi, nem is ismered, 15 vagy gyerek majd ha KAPHATSZ JOGSIT (17) akkor már gondolkozz rajta addig ne, egy 18 éves csak megdugni akar, fõleg hogy már akarja, mi másra kellene neki egy kislány, várj még
Még fiatal vagy várj egy-két évet és majd akkor.
15 évesen még gyerek vagy, az ebédedet is anyuci fõzi és õ mossa a koszos bugyidat. Egy gyerek ne tegye szét a lábait.
van. 15 évesen ne dugasd magad. majd ha már vezetni tudsz legalább, akkor. most még gyerek vagy.
Van. Csak elakarja venni a szüzességed, megdug párszor, aztán dob.
Okod nincs rá, csak lehet, hogy kicsit fiatal vagy ehhez, a szextõl nem kell félni, az csodálatos, fõleg ha figyeltek egymásra. Ezzel az egésszel talán csak annyi a probléma, hogy valóban fiatal vagy, s orvosok szerint ilyen korban még nem miden adott, hogy maximálisan élvezni tudd a dolgot. Dehát ha téged most ért utól a szerelem nem mondhatod a barátodnak, hogy várjon még pár évet.Bizzál magadban és minden jó lesz
A kérdező hozzászólása: utolsó hozzászóló nem attól félek hanem egy kicsit attól hogy én még tapasztalatlan vagyok és hogy nem leszek"jó" az ágyban
Van, mert fiatal vagy ehhez, nem csoda, hogy nem akarod. Egy kislany nem tud olyan teljeskörû testi-lelki vágyat érezni, mint egy felnõtt nõ, hogy szõröstül-bõröstül magadba akarja olvasztani a masikat. Ehhez még kell min. 10 év érés a testednek és a személyiségednek. ;) És mélyebb kapcsolat.
én is 15 voltam a barátom 18 tapasztaltabb mint én, 4 hónap után feküdtem le vele, és másfél évig voltunk együtt. :)
ne halgas ezekre a b*lfaszokra ha te ugy érzed hogy le akarsz feküdni vele akkor nyugodtan nem a kor számit hanem amit érzel
Nem a tapasztaltság tesz jóvá az ágyban egy lányt, hanem a szerelem és a vágy! Ha izzik benned a vágy és a szerelem, akkor jó leszel az ágyban, ha pedig csak kényszerbõl mész bele, akkor meg nem leszel jó! Ez a tapasztalatom!Voltam olyan szûz lánnyal, aki elvarázsolt és olyan tapasztalt asszonnyal, aki azt sem tudta szerintem, hogy mire való a szex!
ha szeret akkor vár rág amig úgy érzed felkészültél rá. ne hamarkodd el, hidd el megbánod.
sztem még fiatal vagy csak sexelni akar -ha az vmegvan- aztán dob...
én 17 éves voltam mikor elvesztettema szüzességem és nem bántam meg mert életem szerlme volt aki elvette a szüzességem ö volt az elsõ az életembe és azóta is együtt vagyunk már a férjem egy éve vagyunk együtt
Van, mert fiatal vagy ehhez, nem csoda, hogy nem akarod. Egy kislany nem tud olyan teljeskörû testi-lelki vágyat érezni, mint egy felnõtt nõ, hogy szõröstül-bõröstül magába akarja olvasztani a masikat. Ehhez még kell min. 10 év érés a testednek és a személyiségednek. ;) És mélyebb kapcsolat.
normális, még nem állt be a ciklusod azért el kellene menned egy gyereknõgyógyászhoz, anyukáddal ... abból baj nem lehet
14 évesen még nem feltétlenül áll be a ciklusod, van akinek ilyenkor jön meg elõször (bár ez manapság már egyre ritkább). Szóval ne aggódj, de beszéld meg anyukáddal, vagy ha továbbra sem jön meg, keressetek fel egy nõgyógyászt, és akkor biztosan tudni fogod, hogy mi van!
Korábban rendszeresen megjött? Vagy hányszor jött meg eddig? Ha eddig rendszeres volt, akkor megnyugtatásképpen doki, de nem hiszem, hogy baj lenne. De mivel mi nem vagyunk orvosok... inkább egy hozzáértõt kérdezz meg. Jobb, mint idegeskedni.
én15 éves lány vagyok és nekem 1 éve jött meg elõször és utána mindig 2 hónaponta jött meg utána meg kimaradt egy fél évig és most jött meg nemrég fél év után elõször.Én is nagyon izgultam h nincs-e vmi bajom vagy ilyesmi de azt mondták h ilyen korba még elõfordulhat az ilyen h nem állt be a ciklus, ez több ok miatt is lehet: várszegény vagy, vagy túl vékony vagy vagy pedig hirtelen fogytál vagy stressz vagy hormonzavar, vagy egyszerûen csak be kell állnia, nekem ezeket mondták és nekem mindegyik közrejátszhatott h fél évig nem volt, szóval szerintem nincs semmi bajod, 18-20 éves korig kell beállni a ciklusnak, szóval 14 évesen nem jelenthet bajt, de ha mégjobban meg akarsz róla bizonyosulni h tényleg nincs-e bajod menj el anykáddal nõgyógyászhoz 15/L
mi lenne ha mondjuk elmennél egy orvoshoz?
Ha 14-ig nem jön meg akkor orvoshoz kell menni. Ha baj van õ megmondja, ha meg nincs, legalább megnyugodhatsz.
szerintem komoly mûtéten fogsz átesni
Nyugi:) Gondolom nem olyan rég kezdtél csak menstruálni, egyszerûen még nem állt be. Simán elõfordul, h fél évig nem jön meg. Mikor volt az elsõ? Ha nagyon aggódsz menj el dokihoz, de szerintem elég akkor, ha 16-18 éves korodig nem áll be, vagy a kimaradt menzesz mellett van egyéb panaszod is (pl. nagyon pattanásos bõr, túlzott szõrösödés)

Még szűz vagyok és lassan szeretnénk lefeküdni a barátommal! Mivel védekezzünk?

Az óvszert nem tartom túl biztonságosnak, tablettát még nem szeretnék szedni!Mit ajánlanátok? És kb mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Ne félj annyira az óvszertõl, ha rendesen használjátok, nagyonis biztonságos! De ha még biztosabbra akarsz menni, lehet kapni hormonmentes hüvelyi fogamzásgátló eszközöket (Amit rendkívül biztonságosnak reklámoznak, de az reklám! Az óvszer biztosabb.),használd azt is, meg az óvszert is. Pharmatex hüvelyi tabletta, kúp és egy tamponnak nevezett kis kerek szivacs. Ezek spermaölõ anyagokat tartalmaznak, gyógyszertárban recept nélkül megkapod. Az árát sajnos nem tudom. Én ezeket önmagában nem használnám, de óvszerrel együtt kész az ultra biztonság!

Ne félj annyira az óvszertõl, ha rendesen használjátok, nagyonis biztonságos! De ha még biztosabbra akarsz menni, lehet kapni hormonmentes hüvelyi fogamzásgátló eszközöket (Amit rendkívül biztonságosnak reklámoznak, de az reklám! Az óvszer biztosabb.), használd azt is, meg az óvszert is. Pharmatex hüvelyi tabletta, kúp és egy tamponnak nevezett kis kerek szivacs. Ezek spermaölõ anyagokat tartalmaznak, gyógyszertárban recept nélkül megkapod. Az árát sajnos nem tudom. Én ezeket önmagában nem használnám, de óvszerrel együtt kész az ultra biztonság!
Az elsõ pár alkalommal érdemes az óvszert használni, de ha komoly a kapcsolatotok, akkor nyugodtan szedhetsz tablettát! Ez a legbiztonságosabb, és emellett nem lesz pattanásos a bõröd sem és mindig tudod, hogy mikor jön meg, nem kell parázni, hogy ha nincs nálad tampon vagy betét!
EGyetértek, az óvszer a legbiztosabb. Ha úgy teszitek fel, hogy ne legyen alatta levegõ, akkor nem szakad ki. De a spermicid anyagokat is nyugodtan használhatod, akár magában is, van aki csak ilyenekkel védekezik. De ha tartós kapcsolatban éltek, és vagy már 16, irathatsz gyógyszert, énis abban hiszek legjobban. Okos vagy, hogy védekeztek, csak ílyen okosan tovább!!!
Az óvszer is elég egymagában :) Ne félj nem lessz baj:) (kivéve ha kilukad) De ha finoman, ésszel csináljátok nem történhet meg :) Sok szerencsét
hát pedig az a legbiztonságosabb... hacsak nem veszed ki a méhed vagy heréled ki a barátod de azt nem ajánlom:D

Ciki ha 17 evesen lassan 18 leszek es meg szuz vagyok? Nem is volt meg baratnom. Bovebben lent.

Ekezet nelkul irok mert telorol tettem fel a kerdest.

Legjobb válasz: Egyáltalán nem ciki. Az a gáz, ha te gondolod ezt..

Egyáltalán nem ciki. Az a gáz, ha te gondolod ezt..
Ez a probléma, a nõk azt szeretik ha a szobában ülsz és vered magad meg hasonlók.
szia! elõször röviden: nem, nem ciki. Az itt található kilencvenezer kérdés ellenére nem ciki, ha 18 évesen szûz vagy. Az a ciki, ha 15 évesen nem vagy az. Nagyon szomorú, hogy az a divat, hogy "próbálj ki minél több partnert, aztán majd döntesz 30 évesen, ha kiélted magad". Ezek a válaszok kifejezetten idegesítenek. Én hiszek abban, hogy a Jóisten mindenkinek ad egy társat, egy életre szóló párt, akivel nem csak testileg, hanem lelkileg is tökéletes harmóniában és egyetértésben lehet együtt. A testiség is csak olyan emberrel igazi és teljes, aki a szívedet is megkapja mellé. És a legszebb, amikor együtt fedezitek fel a szexualitást. "Tapasztalat" nélkül. Nem az a lényeg egy kapcsolatban, hogy mit hozol a múltadból. Hogy mit tanultál az exeidtõl. A lényeg, hogy a kettõtök között hogyan alakul ki a testi kapcsolat. Szóval légy igényes! Ne elégedj meg azzal, aki nem dobogtatja meg a szíved, várj az Igazira, el fog jönni ;) 18 évesen még semmirõl nem maradtál le. Ha nem ülsz otthon, az is csak elõnyödre válik, megismersz egy csomó embert, barátkozol, és egyszer úgyis szembejön valaki, akitõl "megõrülsz". Csak nyugalom, ne görcsölj ;) p.s.:a telefonon is van ékezet, az enyémen legalább is van. Nem ciki használni :) sok sikert, imádkozom érted is ;)
Egyáltalán nem ciki:)
Egyáltapán nek ciki én 19 vagyok és nem tartom annak xd ( még én is szüz stádiumba vagyok ) :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, kedvesek vagytok. :D
Dejó..már azt hittem hogy egyedül vagyok! :o én is köszönöm aválaszokat! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!