Találatok a következő kifejezésre: Még szűz és (946 db)

Barátnőmnek már nincs meg a szűz hártyája de viszont még szűz, és sexelnénk de parázik hogy az orvos látni fog valamit szerintetek észrevehető egy olyan személynél kinek nincs meg a szűz hártyája hogy történt-e behatolás?

Előre is köszönöm :)

Legjobb válasz: Elöször is a szûzhártya sportolástól is átszakadhatott volna, úgyhogy a nõgyógyász nem von le következtetést annak a hiányából, mert jól tudja, hogy nem jelent semmit. Ha dokihoz rendszeresen kell járnia, akkor sem fog változást észrevenni. Azt ti is meg tudjátok nézni, hogy esetleg maradt-e még valami a szûzhártyájából. Ha igen akkor az feltûnhet a dokinak, hogy már az is eltûnt, feltéve ha figyel erre egyáltalán. A dokinak nem az a feladata, hogy a szüzességet ellenõrizze, és hidd el ez érdekli legutoljára. A védekezésre figyeljetek oda!

Elöször is a szûzhártya sportolástól is átszakadhatott volna, úgyhogy a nõgyógyász nem von le következtetést annak a hiányából, mert jól tudja, hogy nem jelent semmit. Ha dokihoz rendszeresen kell járnia, akkor sem fog változást észrevenni. Azt ti is meg tudjátok nézni, hogy esetleg maradt-e még valami a szûzhártyájából. Ha igen akkor az feltûnhet a dokinak, hogy már az is eltûnt, feltéve ha figyel erre egyáltalán. A dokinak nem az a feladata, hogy a szüzességet ellenõrizze, és hidd el ez érdekli legutoljára. A védekezésre figyeljetek oda!
o.o a doki lyukasztotta ki a mûszerrel?...ez nagyon durva, mi volt a baja?
kamu doki nem lyukasza at soha ez nagy kamu volt te meg elhited
nem veszi észre, maximum megkérdezi:) és a nõgyógyásznál ugye alap a bizalom, és hinni fog neki, bár ne féljen ha megkéri a nõgyógyászt, 200% h nem szól a szüleinek ! :)
A kérdező hozzászólása: Igen a doki, ha jól tudom valamilyen fertõzése volt
A kérdező hozzászólása: Köszönöm utolsó ment a fel :)
igen észre veszi
A kérdező hozzászólása: akkor annyi erõvel ha földug egy tampont akkor aztis férfi nemiszervnek lehetne nézni nem? :) mikor húzza ki :)
sõt azt is meg tudja saccolni hogy kb mikor történhetett
A kérdező hozzászólása: Az anyja elvitte régebben nõgyógyászhoz és a hüvelyi ultrahang kilukasztotta :)
nem veszi észre.
Miért? Nagyot lépett és elhagyta? Valamit kihagytál a kérdésedbõl. Furdal a kíváncsiság, hogy hol hagyta el.
Ez nem úgy volt véletlenül, hogy lefeküdt a nõgyógyászával??? XD XD XD

Ha valaki megkapta a méhnyakrák elleni oltást és még szűz és a pasija is akkor kotonnal csinálhatják vagy azzal sem lehet?

Legjobb válasz: Kérdés, megkaptad-e mindegyik oltást? Ha nem, akkor ameddig meg nem kapod, nem kéne bekockáztatni. Az oltás csak akkor véd, ha még nem vagy fertõzött azokkal a HPV típusokkal, és hiába vagytok szüzek, a fiú is lehet hordozó. Persze ezt a nõgyógyászok nem mondják, és simán beoltják a nem szüzeket is, gyakran teljesen feleslegesen. Ha az összes oltást megkaptad, akkor természetesen nyugodtan lehet nemi életet élni óvszerrel.

Kérdés, megkaptad-e mindegyik oltást? Ha nem, akkor ameddig meg nem kapod, nem kéne bekockáztatni. Az oltás csak akkor véd, ha még nem vagy fertõzött azokkal a HPV típusokkal, és hiába vagytok szüzek, a fiú is lehet hordozó. Persze ezt a nõgyógyászok nem mondják, és simán beoltják a nem szüzeket is, gyakran teljesen feleslegesen. Ha az összes oltást megkaptad, akkor természetesen nyugodtan lehet nemi életet élni óvszerrel.
igen az utolsónak igaza van, az összeset meg kell kapnod, csak utána lehet
Miért ne lehetne csinálni, amiért megkaptad az oltást? Nem értem... Hogy gondolod? Hogy aki megkapja az oltást, az már soha többé nem du*hat??? Vagy mi?
kérdésedre válaszolni nem tudok De örülök hogy vannak akik még törõdnek az egészségükkel ;)
A méhnyakrák elleni oltás a terhességtõl nem véd. :) Szóval, ha máshogy nem védekeztek, akkor mindenképpen óvszer! Egyébként pedig tényleg az a kérdés, hogy az összes oltást megkaptad-e már vagy még nem.
"Nos én voltam már lánnyal de szüzzel nem. " Ergo faszi...
nem és kor ?
Elsõként ujjazd meg, és elégítsd ki orálisan(magyarul jól izgasd fel)És csak utána dugd be neki, de mondd meg h szóljon ha fáj, és ha azt mondja h fáj akk vedd ki, és elõször szépen lassan csináld a mozgást nem dúrr bele. sztem csak elsõ pár bedugásnál fog fájni neki utána már jó lesz:) de aért óvatosan csináld.Jaj es az is fontos hogy nyugis helyen legyetek.sok sikert
A kérdező hozzászólása: 22 Fiu vagyok, finom leszek minden féle képp és én is ujjal terveztem, esetleg elösször eggyel, és talán kettõvel is óvatósan ha az nem fáj még neki akkor megpróbálom mással is, csak érdekelt volna mások tapasztalata mert semmi féle képp nem szeretnék neki fájdalmat okozni, és elsietni sem.
Szerintem is jobb ha szûz. Amúgy ha igazi kapcsolat akkor nem nagyon számít...
Hátt nem ettõl függ.. (: csak legyen vmi. szerelem.. vagy nagy kötõdéss.. (= ne veszicsd el azért mert ez már talán ciki lenne 19 éves korban.. mert sokan azt hiszik ciki..soha nem késõ.. (: Én részemrõl mind1 csak ahogy mondtam "szereles" legyek.. õ iss érezzen valamitt..
Attól függ, hogy kit szeretsz. De szerintem, ha õ is szûz.
A kérdező hozzászólása: Alap hogy csak igazi kapcsolat legyen és a 2.kommentelõvel teljesen eggyetértek:) Szerencsére nem olyan vagyok mint eggyesek manapság ha értitek.
Lányfüggõ. Egy tapasztaltabb jobban tud irányítani, jobban tudja, hogy mire van szüksége. Ellenben egy szûzzel meg lehet az a belsõ, lelki plusz, hogy most mind a ketten elõször élitek át.
Ha nem szûz akkor õ tud irányítani, mit hogy kell, ha szûz, akkor óvatosan kell bánni vele, és vigyázni, mert az 1. szexuális kapcsolat nagyon fontos nekik, és ha nem, jó akkor...
Ha nem vagy olyan, mint "eggyesek", akkor miért tetted fel egyáltalán a kérdést? Ha ez alapján választasz barátnõt, akkor inkább meg se próbálj szaporodni...
A kérdező hozzászólása: Mondta valaki hogy ez alapján öcsisajt???!!!

Mi történik az első nőgyógyászati vizsgálaton ha valaki még szűz és problémamentes?

pl csak rutinvizsgálat vagy gyógyszerfeliratás megfelel? korban

Legjobb válasz: Nem voltam ilyen helyzetben. Véleményem szerint az orvos mindenképpen megvizsgálja, kitapogatja a szervek helyzetét, hogy tudja, minden rendben, csak úgy nem hiszem, hogy felírna gyógyszert. Ettõl nem kell tartani, sok szüzet vizsgáltak már meg, és nem lett semmi baj, nem szakad át a szûzhártya, ha erre gondolsz (annyira nem hártyavékony), nagyon óvatosak, viszont elõtte javasolt szólni, hogy még nem volt nemi kapcsolat, így még óvatosabb az orvos.

Nem voltam ilyen helyzetben. Véleményem szerint az orvos mindenképpen megvizsgálja, kitapogatja a szervek helyzetét, hogy tudja, minden rendben, csak úgy nem hiszem, hogy felírna gyógyszert. Ettõl nem kell tartani, sok szüzet vizsgáltak már meg, és nem lett semmi baj, nem szakad át a szûzhártya, ha erre gondolsz (annyira nem hártyavékony), nagyon óvatosak, viszont elõtte javasolt szólni, hogy még nem volt nemi kapcsolat, így még óvatosabb az orvos.
Nekem míg szûz voltam, csak ultrahangot csinált.
Hallottam olyat, hogy ebben az esetben végbélen keresztül vizsgálnak, de szerintem azt nem vagy köteles hagyni, biztos meg tud normális úton is vizsgálni úgy, hogy ne okozzon sérülést. De ha panaszmentes vagy, lehet, hogy nem is vizsgál, csak kérdezget.

Ha egy csajszi még szűz és lefekszik a pasijával, a srác tudni fogja h a lány még szűz volt?

Legjobb válasz: Valószínû hogy észreveszi, legalább is ha volt már dolga nõvel akkor biztosan, de jobb ha elõtte elmondod neki és akkor neked sem lesz annyira rossz.

Valószínû hogy észreveszi, legalább is ha volt már dolga nõvel akkor biztosan, de jobb ha elõtte elmondod neki és akkor neked sem lesz annyira rossz.
Igen jo eséjed van rä hogy észre vesziUgyhogy mond el nekiHogy ovatosabb legyen esetlegÉs tudd hogy a fèrfiak szeretik a szüz länyokat beavatniÉs örülnek annak hogy te neked ök az elsök puszi sok sikert
Észre fogja venni, ugyanis nem fog egybõl gyorsan menni a dolog, ugyanis még nem volt bejáratva :D Ne félj tõle , lehet hogy az elõs nem lesz vmi jó, de késõbb már igen.És nem mindenki szokott vérezni, ne aggódj!!!
Igen, szerintem észre fogja venni. Ez leginkább a lány aktus elötti, közbeni reakcióiból derül ki. Szerintem.
Nagy valószínûséggel észreveszi. Láthatja, hogy a lány tapasztalatlan, meg azt is, hogy esetleg a lánynak fáj a behatolás, egy-két vércsepp is árulkodhat az aktus után a lepedõn. Érdemesebb elmondani, hogy a lány még szûz, mert úgy a pasi mindenre jobban odafigyel, gyengédebben fog bánni vele.
Nembiztos, hogy észreveszi. Maximum abból, hogy máshogy viselkedsz. Én pl semmit sem véreztem az elsõ alkalomkor. Mondjuk valószínû azért mivel óvatos volt a srác. A vérzés nem velejárója az elsõ alkalomnak. Több ismerösöm is mondta, h nem vérzett, a srác nem szakította hanem tágította a szûzhártyát, azaz finoman tágult és nem szakadt..
Én anno elmondtam a barátomnak, tudott róla és nagyon óvatos volt velem, gyengéd volt. És én sem véreztem és egyáltalán nem is fájt! Mondjuk nekem az is közre játszhatott, hogy 10 évet sportoltam és ezáltal már szakadozott volt. Szóval szerintem mond el neki, nincs abban semmi szégyellni való :) Hajrá!
Csak akkor nem veszi észre, ha egyátalán nem vérzel (anno én se) és nem is görcsölsz.
ha bevállalos vagy és nem csak fekszel mint egy darab fa és nem görcsölsz meg aggodsz és már átvan szakadva aszüzhártyád akkor nem veszi észre. ha nem akkor érzi hogy nem tud olyna könnyen behatolni ami persze attol is leeht ha nem vagy tul nedves. de amugy észre veszi jobb ha tényleg elmondod neki. ha mondjuk ujjazd magad vagy ilyesmi akkr valoszinû már átszakadt a szüzhártyád és ha nagyjábol tudod mit kell csinálni mégha nem is ügyesen akkor nem jön rá, csak arra hogy nem vagy tul ügyes, de valaki több alkalom után sem ügyes tehát ebböl nem fog arra következtetni h szüz vagy.
en nem reg veszitettel el es nem vereztem egyalltalan, de elmondtam a pasinak mert kerdezte..elmondtam megertette es megtanitott mindenre..

Tudtok olyan (lehetőleg ingyenes) társkereső oldalt ahol a szexuális résznél be lehet írni, ha valaki még szűz és lehet így is szűkíteni a keresést? (Én ugyanis csak szűz lányokkal szeretnék ismerkedni. )

társkereső, szűz, ismerkedni

Legjobb válasz: Miért csak szûz lányokkal szeretnél ismerkedni? Miért akadály az, ha valaki már tapasztalt? Ezt kb. úgy mondod, mintha akkora istenkirály lennél, hogy ha veled egyszer valaki lefekszik, akkor csak és kizárólag a tiéd és csak veled fekhet le, se elõtted, se utánad nem lehet senkije... Szerintem azért nincs ilyen szûrõ a társkeresõkön, hogy a lányokat megkíméljék az ilyen fazonoktól, mint te. :) 20/F

Miért csak szûz lányokkal szeretnél ismerkedni? Miért akadály az, ha valaki már tapasztalt? Ezt kb. úgy mondod, mintha akkora istenkirály lennél, hogy ha veled egyszer valaki lefekszik, akkor csak és kizárólag a tiéd és csak veled fekhet le, se elõtted, se utánad nem lehet senkije... Szerintem azért nincs ilyen szûrõ a társkeresõkön, hogy a lányokat megkíméljék az ilyen fazonoktól, mint te. :) 20/F
rosszlanyok.hu Máskor ne a bõvítéshez írdd már a kulcsszavakat;)
Hülye vagy...
Gondolod, hogy van olyan, aki felregelne egy ilyenre, és a nyilvánosság számára kiírna egy ilyen infót? Én biztos nem írnám ki.
ne haragudj, de sráccal már találkoztam így, de csajjal nem, az nem is megy fel ilyen oldalra

Ha egy 21 éves fiú még szűz és nem nagyon mer kezdeményezni a lányoknál az szüzen fog meghalni?

Legjobb válasz: nyugi nemgáz...de nemértem mit nem lehet kezdeményezni...elmész valami utolsó diszkóba és midnen csajhoz odamész h szia jössz baszni? valamelyik csak lesz olyan gyökér...

nyugi nemgáz...de nemértem mit nem lehet kezdeményezni...elmész valami utolsó diszkóba és midnen csajhoz odamész h szia jössz baszni? valamelyik csak lesz olyan gyökér...
te biztos
vagyis a 15:43 szuzen fog meghalni te ne legyel olyan hulye mint o probalj kezdemenyezni es akkor nem jutsz az o sorsara:P
15:43 kommentezo nem tiszta:P
Szerintem nem gáz az én barátok 22 évesen is az volt, én voltam neki az elsõ, és nekem is õ volt sz elsõ. Amúgy a második válaszra reagálva vannak pasik akik a diszkóban felszedhetõ egy éjszakás csajokra nem gerjednek. Van aki úgy érzi hogy neki jobb is akad és nem teszi meg olyanokkal.
Az hogy nem mersz kezdeményezni azt jelenti hogy, még nem is láttál olyan lányt aki igazán tetszett volna, mert ha láttál volna olyat, automatikusan oda mentél volna hozzá. Én 20 éves vagyok és inkább szûzen fogok meghalni, minthogy olyan lányokat csináljak föl akiket igazából nem is szeretek. És halálom elõtt legalább elmondhatom azt hogy, én nem adtam oda magam akárkinek és hogy kiemelkedtem a többi férfi szürkeségébõl. Persze a szex egy nagyon jó dolog, de csak akkor, ha igazán szeretsz valakit!
Miért, gondoltod majd magától "elvesztõdik" a szüzessége?
igen én úgy fogok meghalni :) de ha feljön a téma jobban hazudok mint az aki csinálta is
Szedd össze magad és kezdeményezz.
állítólag 20 nõ közül egy bevállalja. 21 éves szûznek nem sok 19 pofon egy dugásért cserébe
Ajj dehogyis. Most nem értem mi a baj azzal, hogy még szûz vagy, hiszen csak 21 vagy. Nem kell már 15 évesen beleugrani. Biztosan találsz majd egy olyan lányt, akivel megjön hozzá a kedved, amúgy most már kezd újból divatba jönni a lányoknál, hogy szûzek maradjanak, szóval a lánynak is jobb lesz, ha úgy leszek együtt, ha mindkettõtöknek az lesz az elsõ alkalom. sok sikert!
sztem térj le a szex témáról egy kicsit:D ha ismerõst akarsz felszedni akkor sokat lógj vele, csináljatok hülyeségeket meg mindent... most még itt a hideg és ha fázik akkor melegítsd fel és õ is rájön h jókezekben van. ha akkor szépen néz rá akkor próbáld megcsókolni és ha minden stim akkor jöhet a többi szép lassan:P

Mi tévő legyek? A barátnőmel szüzek vagyunk és nem merünk egymáshoz ugy viszonyulni mint egy rendes pár ő már túl van 1 éves kapcsolaton amiben sok minden volt de még szűz és kinek kéne a bátrabbanak lennie hogy ki kezdeményezzen?

mert elég vad kis lányka és szinte hozzá igazodtam én is olyan vok mint ? de valamiért ez kevés..:S nem akarom megbéntani azzalhogy tulságosan rányomulok de már jó lenne kicsit mélyebre ásni a kapcsolatban..

Legjobb válasz: hát sztem te kezdeményezzél, mivel tevagy a pasi. a többi majd jön ösztönösen magától. mármint a szex.

hát sztem te kezdeményezzél, mivel tevagy a pasi. a többi majd jön ösztönösen magától. mármint a szex.
természetesen, ha a te agyadban fogalmazódott meg ez a gondolatmenet, akkor neked kell. te vagy a férfi. a lényeg hogy magabiztosan csináld, és megteremtsd hozzá a kellõ körülményt. pl: illatositott gyertyákkal, pezsgõvel, eperrel mézzel, stb.. igy életreszóló lesz.
Figyelj ha vad a csaj akkor fogd meg és menjen fel hozzátok kis filmnézés, kis simogatás ugyis észreveszed ha tetszik neki és áshatsz mélyebbre! Viszont vigyázz arra, hogy jó legyen neki ne legyél önzõ! Kotton legyen és nem 1-2, sok szerencsét!
Csak dugd meg azt jónapot, nem kell ezt túlspilázni! Eper, pezsgõ, gyertya-baromság!
A kérdező hozzászólása: ohh köszönöm szépen megfogadom a tanácsod :)
hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: hm oké köszi a segítséget ;) végülis már megoldottam a problemet :D megvagyunk szépen kettesben volt egy kis action nem olyan hogy sex vagy valami egy kis peting meg cumm az jó idõt :D nem kell elsetni.. köszimégegyszer ..
A kérdező hozzászólása: a bnõm 15 én pedig 17 vok
A elöbb tanulj meg helyesen írni!
A kérdező hozzászólása: ha nem ismered a szlenget ne szólj be!!! bnõm = barátnöm
Szerintem egy lánynak kijár, hogy ne csak úgy meglepetésszerûen akard lefektetni. Ne a pillanat hevében kelljen döntenie, amikor a józan esze nincs a helyén. Sokkal jobb megoldás, ha közlöd vele, hogy nagyon kívánod, és szeretnéd ha lenne köztetek szex. Kell egy 15 éves lánynak idõ ezt feldolgozni, eldönteni, akarja-e. Az hogy kívánja nem nagyon kérdés, de az igen, hogy valóban pszichésen és mindenhogy készen áll-e rá. Biztosan örül majd a felvetésnek, és annak hogy nem csak úgy lerohantad. Azt üzeni ez, hogy tiszteled.
A kérdező hozzászólása: teljesen egyet értek ezt nagyon szépen köszönöm télleg nagyon köszi :)

Fiúknak: ha összejönnétek egy lánynal, aki 18, és azt mondaná, hogy még az első csókján sem volt túl (és értelemszerűen még szűz), és még váratna magára, mit gondolnátok?

Tulajdonképpen arra vagyok kíváncsi, hogy mivel még sose volt kapcsolata, nem akar rögtön a dolgok közepébe vágni, hanem szép lassan haladni, illetve kívánja a szexet, de fél a fájdalomtól, szóval mit szólnátok? Nagyon mást várnátok abból kiindulva, hogy már 18 éves? (Nem kérem a "mai tinik miken aggódnak" válaszokat, mert biztos megvan az alapja, és én 18 évesen tettem fel ezt a kérdést, nem 15.)

Legjobb válasz: Én szívem szerint nagyon örülnék egy ilyen lánynak. Hogy miért? Mert én sem vagyok túl még azon a bizonyos elsõ csókon sem...

Én szívem szerint nagyon örülnék egy ilyen lánynak. Hogy miért? Mert én sem vagyok túl még azon a bizonyos elsõ csókon sem...
Lány vagyok, de úgy érzem, hogy ezt le kell írnom neked, mert én is hasonló cipõben jártam, csak 17 éves koromig tartott. Mert akkor lett az elsõ komoly kapcsolatom. Igaz, õ is szûz volt, viszont nagyon megértõ volt és gyengéd. Ha igazán szeret, akkor figyelmes lesz veled és megérti a félelmeidet, valamint segít a leküzdésében.:)
én összejönnék vele...nincs abba semmi :) járni is megtanult az ember....ezt is meg lehet, a csókot kb 5 perc alatt a többi meg idõ kérdése.De én szivesen...F 20
Örülnék neki.
A legjobb az ilyen nõ:) nekem legalábbis...
Most tuti le fogtok pontozni, de én tuti nem jönnék össze egy ilyen csajjal. Na jó, ha még az elején belezúgok, akkor nyilván igen, de amugy kizárt. Nem kell nekem az, hogy rajtam kísérletezgesse ki a saját érzésvilágát, azt hogy mit vár egy párkapcsolattól, hogy hogyan kell egy srácot kezelni, stb. És akkor a szexrõl még nem is beszéltünk, mert az is egy nagyon komoly plusz lelki út a nõknek. Nálam az alap az, hogy volt már a nõnek min. egy komoly kapcsolata (fél év+), és akkor tárgyalhatunk. Tapasztalatból mondom sajnos. 21f
21:20 Ment a zöld kéz, mert nagyon sok igazság van abban, amit mondsz. Ráadásul f.szom sem (átvitt értelemben és szó szerint) sem várna rá akár egy évet, mert nem áll készen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a negatív és pozitív válaszokat is (azt is felpontoztam, aki azt írta, h le fogom). Ki mondta, hogy egy évet?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!