Találatok a következő kifejezésre: Még soká kell, hogy (188 db)

ma 22:47: Merre laksz?
ha áll alatt van a labda, akkor a kutya hajlamos elöl menni. jobb inkább a bal hónalj alatt, de a legjobb ha zsebben van, végül is a dicséret jön elõbb, aztán a jutalom.
22 47-es vagyok, de ez Magyarország és Budapest széle (Békásmegyer). Valamikor volt itt kutyaiskola, most nem tudom, az is elköltözött, aki a kocsiján hírdette ezt.
A kérdező hozzászólása: 22:47 Slovákián lakom. és te? Hol találhatnák kutyaiskolát, vagy te hová mész?
A kérdező hozzászólása: En ma reggel probáltam vele, csinálta minden, mert még elotte nem reggelizet. Szepen csináltam, jott megkerult, mintha már 2 hónapja csinálná. Buszke voltam rá, dícsértem, játszottunk... Nekem nemigen kelletet az alapoktol tanítanom, mert tudja mi az a lábhoz, meg lassan lább mellet jonni, és ezért konnyebb volt....De ha így egy próba után megcsinálta, akkor van rá esélyem, ha gyakorolnák vele, csinálja akkoris, ha épp nemakaródzik? Mert ezt most épp kifogtam, mert lehult a levego, és volt kedve meg este be volt zárva.
Ez lehet :) De én a szemkontaktusra írtam az állat :)
Elõször is ingerszegény környzetet javasolnék, ahol semmi nincs, ami elterelheti a figyelmét. Az, hogy mivel tudod fenntartani a figyelmét, neked kell kitapasztalnod, nekünk a jutalomfalat vált be, imádja a hasát. Bal oldalon a kutya, szólsz neki, hogy lábhoz és elindultok, elõször csináld úgy, hogy a jutalomfalattal (vagy mással, amivel motiválható) az orra elõtt lesz a kaja és úgy vezeted, ha irányt váltasz, lassítasz-gyorsítasz, megint mondod, hogy lábhoz, közben a pórázzal is finoman korrigálhatod. Késõbb aztán ha ez nagyjából megy, fogd a jutalomfalatot/labdát, bármit és az állad magasságában tartsd, hogy a kutya rád nézzen, ha szépen megy láb mellett, add oda neki. Ha jutalomfalattal csináljátok, kezdetben sokat kapjon, szinte minden lépésnél, aztán késõbb ezt csökkentheted. Sok gyakorlás kell, aztán mehet olyan környezetben is, ahol ingerek is érik :)
Ez egy hosszú folyamat. A legfontosabb a motiváció, hogy legyen valami, ami miatt hajlandó összpontosítani és figyelni rád. Ha ez megvan, akkor lehet elkezdeni dolgozni. Mivel ennek a több hónapos folyamatnak minden mozzanatát esélytelen lenne itt leírni, ezért érdemes lenne beíratkoznod egy kutyaiskolába. Ja, és nem minden kutya alkalmas arra, hogy ilyen látványos lábnál követést produkáljon.
Én most keresek éppen a környéken kutyaiskolát, szeptembertõl mennék az 1 éves kannal. Szüksége van rá.
Ez a menetelés nem igazán utcára való, oda tökéletesen megteszi, ha megtanítod láb mellett, laza pórázon menni. Ha tojik a fejedre, akkor lesznek ott majd még egyéb gondok is. Így tényleg jó lenne kutyaiskolába ellátogatni legalább pár órára.
A kérdező hozzászólása: Nekem 1.6 éves, be van tanítva halgat is, csak nemolyan pontosan....Valamikor halgat, de csak masodpercekig. Ha nincs cica kutya, akkor ok. De pisil mindég, és nemfigyel arra amit mondok.
Mennyi idõs a kutyád? Én nemrég kezdtem el a pórázon járás tanulását az utcán a nemrég befogadott kutyámmal. Addig nincs nagy baj, amíg nem kezd el valamelyik kerítésen belül õrjöngeni egy vagy több kutya. Ágaskodik, támad, nagyon nehéz rávenni, hogy higgadjon le. Rövidre veszem a pórázt és kényszerítem, hogy mellettem menjen. Csakhogy alig múlt egy éves, nem könnyû. Ha jön valaki a járdán, rá akar ugrani, ekkor félrehúzom és leültetem. Elméletben járt egy rövid ideig kutyaiskolába a menhelyen. De ez a helyzet neki is új. (Menhely távol volt minden lakott területtõl).
Sokszor kell keveset gyakorolni, eleinte csak 1-2perc és mindig akkor kell abbahagyni a gyakorlást mikor még élvezi az egészet. Itt van jó pár videó egészen az alapoktól, de ez tényleg hosszú hónapokig tart: https://www.youtube.com/results?search_query=dog+heeling+&oq..
A kérdező hozzászólása: De ha van olyan sok dolog ami motiválja, de viszont, nemsokára ráun? ez mindég igy van...

Szerintetek hogy ha a csipőbőségem 89 a derékbőségem 67 mellbősegem 90 magasság 161cm 52kg és 16 éves vagyok akkor ezek megfelelő méretek vagy még sokat kell dolgoznom ahhoz?

Februártól járok rendszeresen konditeremben de sajnos változast nem nagon vettem magamon észre igyis folytassam vagy még máson is valtoztassak?

Legjobb válasz: Szerintem több, mint megfelelõ. Vagyis elég jó!

Szerintem több, mint megfelelõ. Vagyis elég jó!
folytasd-e:) ? a sportot az egészséges életért érdemes végezni elsõsorban, nem holmi méretekért. egyébként nem rosszak ezek a méretek, de testzsír% megadása, vagy kép nélkül végülis nem sokat mondanak, fõleg azt nem, hogy mihez képest kellene sokat dolgoznod. fitt modellhez, vagy mihez? étrend nélkül meg nem tudom milyen változásra számítottál.
elég alacsony vagy az 52 kilóhoz. Bár attól függ, hogy neked mi a megfelelõ.

Hogy vannak azok a kismamák, akik december vége, vagy január elején fognak szülni? Bevásároltatok már? Sokat kell pihiznetek, vagy van aki még birja? Mennyit hiztatok? Van még étvágyotok stb?

Legjobb válasz: Szia! Én jan. elejére vagyok kiírva.Már elég sok mindene megvan a babónak, márcsak pár apróság kell még.Én még teljesen jól vagyok, igaz a zokni és a cipõ vétel okoz a legnagyobb gondot, szerencsére nem túl nagy a hasam úgyhogy még bírom, igaz nagyon hamar elfáradok ezért próbálok sokat is piheni.Étvágyam már nincs,de azért ha valami nagyon izlik abból jó sokat tudok enni.Ezért már 12 kg fel is jött rám.És te, hogy vagy mennyit híztál mikorra vagy kiírva? Kiscsajszid lesz vagy fiad?

Szia! Én jan. elejére vagyok kiírva.Már elég sok mindene megvan a babónak, márcsak pár apróság kell még.Én még teljesen jól vagyok, igaz a zokni és a cipõ vétel okoz a legnagyobb gondot, szerencsére nem túl nagy a hasam úgyhogy még bírom, igaz nagyon hamar elfáradok ezért próbálok sokat is piheni.Étvágyam már nincs, de azért ha valami nagyon izlik abból jó sokat tudok enni.Ezért már 12 kg fel is jött rám.És te, hogy vagy mennyit híztál mikorra vagy kiírva? Kiscsajszid lesz vagy fiad?
Én jan. 14-re vagyok kiírva, egész jól vagyok. Néha vizesedik egy kicsit a lábam, de reggelre el is múlik. A hajlongás már nem esik jól. 9-10 kilónál tartok. Az étvégyam kicsit csökkent, de azért még bírok enni! :-)Majdnem mindent megvettünk épp a héten, már csak a fürdetõ szerek vannak. Ti mikor pakoljátok össze a kórházi holmit?
Szia! Én nem unatkozom, mert még mindig tart a lakásfelújítás. Ma pl. a tapétát szedtük le. Utána fõztem. Most kezdtem neki a babaruhák mosásának és vasalásának. Még nem vettünk meg mindent. De már csak apróságok vannak. A babaágy sincs még összerakva, kicsit félek is, hogy kicsúszunk az idõbõl. A jövõhéten tapétázunk, szõnyeget rakunk le. Húzos hét lesz megint! Amúgy december 7-re vagyok kiírva. Nekem csak egy gondom van mostanában: nagyon dagad a lábam és nem is múlik el. De csak a bokámig dagad és nem vizesedik. Üdv
Szia! Én dec. végére, pontosabban karácsonyra vagyok kiírva, de elképzelhetõ, hogy elõbb fog jönni a babóca, mert a 30 hetes ultrahangon 2 héttel nagyobb adatokat mért a doki. Én sok ruhát kaptam ismerõseimtõl, meg volt is eltéve az elõzõ két gyerkõc után. Azért egy párat veszek még, hogy újak is legyenek a kicsinek. A kiságyunk megvolt, babakocsit ismerõstõl vettünk nagyon jó áron, hordozóval és mózessel együtt. Már csak a cumisüvegeket, a kórházi betéteket, és textilpelust, meg eldobhatót kell vennünk. Ebben a hónapban be kell szereznem ami még hiányzik, mert a jövõ hónaptól már bár mikor jöhet a kisfiunk. 32 km
Utolsó vagyok. Bocsi azt nem írtam, hogy persze sokat pihenek, mert ha nem teszem estére a bokámon látszik. 8 kg-ot híztam eddig. Sokszor eszem keveset, egyszerre nem megy az ebédnél a kétfogásos sem már. Az éjszakai alvás rémes, minden éjjel 2-3x ki kell menni pipilni, sokat forgolódok, nagyon ébren alszom. Amúgy amit kell megcsinálok, én mindig is nagyon mozgékony voltam, nem tudok sokáig egy helyben ücsörögni. Jó babavárást! 32 km


Sokat kell tanulni, hogy bejussak az Állatorvosira? Lenne még több kérdésem lent leírom.

Imádom az állatokat és ?k is imádnak (szerintem) de nem volt olyan kutya/macska aki megharapott volna és nem félek semelyik állattól sem. Az utóbbi id?ben meghalt a kutyám és nagyon akartam rajta segíteni de nem tudtam. Így elterveztem, hogy állatorvos akarok lenni, hogy segítsek az állatokon. Az lenne a kérdésem, hogy sokat kell tanulni, hogy bejuss az állatorvosira? Én most megyek 7-be vagyis pályaválasztás van. Általános iskola után van olyan suli ami állatorvosi? Ha van valaki aki állatdoki az leírna, hogy hol tanult az általános sulitól fogva. Meg, hogy nap mint nap van m?tét? És, hogy milyen amikor dolgozol? Könny? a munka? Bocsánat a sok kérdésér de nagyon szeretnék állatdoki lenni és nem tudom, hogy milyen a folyamat. El?re is kösz! 12/L

Legjobb válasz: Ez sokkal késõbb tudod megnézni... Én is állatorvosnak készülõk, és én is a Szent Istvánba jelentkeztem,de sajnos olyan ...... volt az iskola hogy nem indult és egy másik iskolába jelentkeztem-gimnáziumba(semmi köze nincs a bioszhoz),ahonnan tovább tanulhatok,majd jõnnek az egyetemek,fõiskola,aztán orvosi meg még ami van külfõldön...itt Magyarországon csak az "alapképzést" tudod megtanulni az én véleményem szerint ugyanis több állatorvossal beszéltem és õk is azt mondták hogy külföldre mentek tanulni,és igen rohadt sokat kell tanulni,ott nem elég a 4-es:S hát ez van;azon gondolkodtam hogy ha a kõzépiskola olyan 50.000 ft akkor az egyetem meg a nagyobb iskolák 500.000 ftba kerülnek?!Ez itt a baj,sajnos nem vagyok gazdag és ha csak ez miatt nem lehetek állatorvos(lódoki)akkor biztos bemegyek a parlamentbe aztán jól.....elrendezek ott mindenkit:)

Ez sokkal késõbb tudod megnézni... Én is állatorvosnak készülõk, és én is a Szent Istvánba jelentkeztem, de sajnos olyan ...... volt az iskola hogy nem indult és egy másik iskolába jelentkeztem-gimnáziumba(semmi köze nincs a bioszhoz), ahonnan tovább tanulhatok, majd jõnnek az egyetemek, fõiskola, aztán orvosi meg még ami van külfõldön...itt Magyarországon csak az "alapképzést" tudod megtanulni az én véleményem szerint ugyanis több állatorvossal beszéltem és õk is azt mondták hogy külföldre mentek tanulni, és igen rohadt sokat kell tanulni, ott nem elég a 4-es:S hát ez van;azon gondolkodtam hogy ha a kõzépiskola olyan 50.000 ft akkor az egyetem meg a nagyobb iskolák 500.000 ftba kerülnek?!Ez itt a baj, sajnos nem vagyok gazdag és ha csak ez miatt nem lehetek állatorvos(lódoki)akkor biztos bemegyek a parlamentbe aztán jól.....elrendezek ott mindenkit:)
"Állatorvosi" középiskola nincs. Ellenben jó ötlet, ha gimnáziumban biológia tagozatra jelentkezel. Ott tanultok latint+több biológiát, kémiát.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Tudtommal többet kell tanulni, hogy állatorvosi egyetemre, mint "sima" orvosira, mert itt Mo-n csak egy állatorvosi egyetem van. Egyik ismerõsöm egész gimnázium alatt kitûnõ volt, az emelt biosz érettségije 91%os lett és még így is aggódik. Szóval igen, sokat kell. De legyél kitartó és akkor tuti összejön:)
még nem nagyon vagy képben érettségi ügyileg, szóval csak érdekességképpen leírom, hogy 425 volt idén a ponthatár (a max 480) szóval igen, tanulni kell, de nagyon. ami kell: biosz, kémia, a latin igazából nem létkérdés, amire szükséged van, azt úgyis megtanulod az egyetemen a napirended attól függ, hogy milyen állatorvos szeretnél lenni, mire specializálódnál. ha érdekel a képzés, nézz utána a felvi.hu-n: szent istván egyetem, állatorvos tudományi kar. itt leírják, hogy mibõl kell érettségizned, meg mibõl áll a képzés
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Most is Animal Planet megy és 4.5 voltam év végén, de csak azért mert fél évtõl kiköltöztem Amerikába 5 hónapra...Hát remélem menni fog.
A minimum a biosz kémia emeltszintû ötös érettségi és két nyelvvizsga középfokon. Maximális pontra kell készülnöd, ha azt akarod hogy felvegyenek. Érdemes lenne elszegõdnöd egy állatorvos mellé, hogy meglásd mivel is jár a mesterség.
A kérdező hozzászólása: Hány évesen mennyek el megnézni, hogy mivel jár?
A kérdező hozzászólása: Utolsó:Köszönöm szépen a választ! :)

Ha a szülés után lactoherbtől beindult még a kórházban a tej és sok tej van, akkor is kell inni a lactoherbet, amíg csak szoptatok végig, vagy ez csak ahhoz kell, hogy beinduljon a tej?

Legjobb válasz: Az elején érdemes rendszeresen inni,amíg a szervezeted fel nem veszi a ritmust a baba igényével,étvágyával.Utána meg alkalmakkor,nem napi rendszerességgel. Bár ha sok a tejcsi,és tényleg van bõven,akkor nem kell. Nekem 5 hónapos a kisfiam és én heti 1x még mindig iszok tejszaporító teát,pedig szerencsére van is tejem elég.De biztos,ami biztos alapon...ártani biztosan nem fog. :)

Az elején érdemes rendszeresen inni, amíg a szervezeted fel nem veszi a ritmust a baba igényével, étvágyával.Utána meg alkalmakkor, nem napi rendszerességgel. Bár ha sok a tejcsi, és tényleg van bõven, akkor nem kell. Nekem 5 hónapos a kisfiam és én heti 1x még mindig iszok tejszaporító teát, pedig szerencsére van is tejem elég.De biztos, ami biztos alapon...ártani biztosan nem fog. :)
Neked az ezek szerint már nem kell, próbáld ki milyen ha nem iszod. Mármint h a babádnak nem kezd-e el fájni a pocója, mert abban van édeskömény ami segíti az emésztését. Ha nincs gond akkor sutba vele!
Nem a teától indult be a tejed, hanem azért, mert mûködik a hormonrendszered! A méhlepény leválásával már nincs gátlás alatt a tejtermelõ hormon, ezért lövellt be a tejed. A teának ehhez semmi köze, az csak folyadék. (És egyébként szerencséd, hogy nem durrantál be tõle még jobban; akikre hat az összetétele, azoknak akár káros is lehet rögtön a szülés után elkezdeni. A Lactoherb tejSZAPORÍTÓ tea, vagyis akkor érdemes kipróbálni, ha nem elég a tej, nem akkor, amikor még be se indult a rendszer...) Ihatni ihatod, amíg jólesik és amíg nem okoz gondot; de elsõsorban nem ettõl lesz elég tejed a jövõben sem, hanem a megfelelõ szopis gyakorlattól. Az elegendõ folyadék persze fontos, ebbe a tea is beleszámít, de ez önmagában még nem elég.

Az miért van hogy ha letöltöttem valamit ncorrol, amit amugy sokan seedelnek meg sokan töltik is le, de nem tölti vissza, míg ha más egyéb honlapról töltök le azt seedeli vissza? Valamit kell csinálni az ncore honlapján?

Legjobb válasz: Ne törõdj vele, mert nem kell arányt csinálni, csak legyél 48 órát seedben mindennel. Amúgy én se tudok szinte semmit feltölteni. Valszeg a sok seeder/seed szerver miatt.

Ne törõdj vele, mert nem kell arányt csinálni, csak legyél 48 órát seedben mindennel. Amúgy én se tudok szinte semmit feltölteni. Valszeg a sok seeder/seed szerver miatt.
A kérdező hozzászólása: jaa hogy már nem kell arányt csinálni? nem is tudtam...akkor zsir:D. Akkor eltudnád mondani mi ez az hitnrun szabály?
Keresel olyat, hogy (Aktivitás) , arra rákattintasz és ott látod a tartozásod, hogy mennyi ideig kell még seedelni valamit. Havonta 5-öt elsumákolhatsz bünti nélkül. A Hit'n'run az, ha letöltesz valamit és meglépsz a seed-kötelezettség alól.

Azt nem értem hogy sokan rinyálnak hogy nicsen pénz, de akkor mi a fas*-nak kell cigizni, inni meg drogozni főleg ott ahol gyerek (ek) is vannak. Szerintem csomó pénzt meg lehetne ezzel sporolni. Nektek ezekről mi a véleményetek?

Legjobb válasz: Ugyanaz, de sok helyen általában akkora a stressz (nem csak a kilátástalanság, pénztelenség miatt), hogy nem hagynak fel ezekkel. Inkább ezt csinálják, mint mondjuk öngyilkosok lesznek... bár nem mondom, utóbbira is van elég sok példa, mindkettõ sajnálatos, de ez van. Ha másra nem, akkor a gyerekre figyeljenek - pénztõl függetlenül.

Ugyanaz, de sok helyen általában akkora a stressz (nem csak a kilátástalanság, pénztelenség miatt), hogy nem hagynak fel ezekkel. Inkább ezt csinálják, mint mondjuk öngyilkosok lesznek... bár nem mondom, utóbbira is van elég sok példa, mindkettõ sajnálatos, de ez van. Ha másra nem, akkor a gyerekre figyeljenek - pénztõl függetlenül.
Hát nézõpont kérdése. Volt velem is, hogy pl. volt több százezer mínuszom. Hetekig éjjel-nappal mindent megtettem, hogy valahogy megoldjam, de mindig zsákutcába jutottam. Aztán volt hogy elmentem a boltba és vettem pár doboz sört. De az a pár száz forint már nem sokat osztott vagy szorzott az egészen.
Én sem értem. Ha valaki mindig bajban van a pénzzel, akkor minek költi el arra, ami még inkább lehúzza? Ezek a szerek függõséget okoznak, szóval gondolom, hogy ezért nem tudnak szabadulni tõlük. Habár azt tegyük hozzá, hogy ha valaki bedrogozik, cigizik, akkor az általában kevésbé érzi az éhséget, a drog pedig köztudottan "örömöt" tud okozni. Lehet, így kompenzálják a boldogtalanságot.
A kérdező hozzászólása: köszi hogy le írtátok a véleményeteket:)

Miért nem értik meg sokan, hogy aki csúnya fiú az a csúnya lányoknak sem kell?

Én ritka ronda lehetek, mmert még egy lány sem jelezte, hogy bejönnék neki. :(

Legjobb válasz: ötöskének üzenem nem sok ésszel áldott meg a természet,te miként értékelnéd az egyest? én személy szerint szánalmas és gyenge jellemnek,nem hinném hogy a kérdezõ efféle kommentekre vágyik,ha valami nem tetszik küldd el nyugodtan a számod mailben megbeszélhetjük,nem zárkózom el senkitõl,senkinek sem egyszerû a párkeresés,nekem is volt vele anno problémám,de azért vannak a problémák,hogy megoldjuk õket,de azt mindnekinek magában kell keresnie..

ötöskének üzenem nem sok ésszel áldott meg a természet, te miként értékelnéd az egyest? én személy szerint szánalmas és gyenge jellemnek, nem hinném hogy a kérdezõ efféle kommentekre vágyik, ha valami nem tetszik küldd el nyugodtan a számod mailben megbeszélhetjük, nem zárkózom el senkitõl, senkinek sem egyszerû a párkeresés, nekem is volt vele anno problémám, de azért vannak a problémák, hogy megoldjuk õket, de azt mindnekinek magában kell keresnie..
Van egy tuti megoldás... legyen elég pénzed. Igaz szerelmet nem garantálok, viszont a nõk bizonyos fajtáinak körében megnõnek az esélyeid.
Ó Istenem, de óriási probléma, hogy van-e barátnõd vagy nincs... Én is csalódtam éppen eleget ahhoz, hogy soha ne akarjak barátnõt, de hidegen hagy. Van élet párkapcsolat nélkül is! :) Sportolj, legyél valamiben profi, ÉRD EL!
Elsõ válaszolónak gratulálok, megnyerted az év legnagyobb nullája díjat:)
a párkapcsolat és a szerelem nem feltétlenül jelenti ugyanazt.. de én is ismerek olyat akivel különösebb baj nincs, még se jön neki össze... sõt szerintem az a baj, hogy túl nagy hévvel próbálkozik.. bulikba látom, hogy volt olyan, hogy kb az 5 perce megismert csajnak majdhogy nem térden állva vallott szerelmet.. nem azt mondom, hogy nem jön össze neki soha, csak elég ritkán..
de a szerelemnél tényleg nem a külsõségek számítanak.. ez meg tényleg nagyon hülye hozzá állás, hogy úgy is elutasít.. próbáld meg játéknak felfogni, oda mész a csajokhoz, mintha poénnak fognád fel, ne pedig a negatívság sugározzon belõled, ha elutasít mész a másikhoz tovább mosolyogva, bedobsz néhány vicces dumát (lehetõleg ne agyon rágót dolgot), mit tudom én pl, bocicsoki a legjobb... meg inkább majdhogy nem haverkodos hangnem próbálkozz, mint szétgörcsölt csajozással.
W124300TD! Azt el kell ismerned, hogy nem mindenkinek az a rendeltetése, hogy xy mellett öregedjen meg. A népesség egy részének ez sosem adatik meg. Sok fajta ember van, valakinek könnyû a kapcsolatteremtés valakinek nehéz. Akinek nehéz az egy idõ után megtörik. Akinek van ereje keres másik célt, vagy próbálkozik tovább. Nagyon szép életcélt lehet találni úgy is, hogy egy másik fél nem szerepel benne.
De ez nem rendeltetésszerû, mindnekinek jár legalább egy elsõ szerelem egy szép nyár v vmi. A legnagyobb bökkenõ szerintem az hogy ezeknek az embereknek nincsenek igaz barátai akik mindig mellettük állnak, most hoy így elgondolkoztam rajta.Barátok nélkül nehéz lehet.Hál'istennek én nem tudhatom milyen ez, mindig voltak barátaim 17évesen én is félénk voltam a csajokkal szemben, de a barátaim sokat segítettek ennek legyõzésében, mondhatni nekik köszönhetek mindent..
A kérdező hozzászólása: Á, ezeknél a lányoknál már nincs erõm próbálkozni, úgyis mindegyiknek a külsõ számít, én meg ocsmány vagyok, ez van.
Nem csak "ezek" a lányok vannak. Ha gondolod küldj képet magadról, barátnõm kíváncsi rád, amiket írtál azok alapján Quasimodo-nak kellene lenned, amit erõsen kétlünk.Csak önbizalom kell neked semmi más.
W124300TD: talán az 1000 lány kicsit túlzás, de nem olyan nagy. Amúgy meg honnan veszed, h a csúnya fiúknak barátaik sincsenek? Nekem pl. vannak, barátkozásnál nem olyan fontos a külsõ.
Szóval te írtad az 1000-et. Nem túlzás? Szerinted... A barátok sokat segíthetnek, támogathatnak én úgy értettem, nem a csúnyáknak nincs barátjuk, hanem akik gyámoltalanok a nõkkel szemben, ha melletted állnak biztatnak, nógatnak, bátorítanak.
Biztatnak is sajnos, pedig jobb lenne ha inkább visszatartanának, úgyis tudják h csúnya vagyok, és semmi esélyem. Sajnos nem vagyok elég gyámoltalan, akkor már rég feladtam volna a hiábavaló próbálkozást.
Nem csak ocsmány vagy, hanem hülye is! Nem a lányoknak kell jelezniük te gyökér hogy bejössz nekik!
Írd be a az "Idegen szavak és kifejezések szótára"-ba a szerelem szót Nem áll mellette sem a pénz, sem a kigyúrt alkat sem a magasság elõnyt jelent kifejezés, de hiába írok én akármit, látom nem sok értelme van...
1000bõl egy se?Na ne, nekem ne. Ilyen hülyeségeket ne írjatok, egyébként miért kell mindig a legrosszabbra gondolni?Negatív kisugárzás, így neki se kezdj a csajozásnak.Mit meg nem adnék ha újra 18 lehetnék. Komolyna mondom kéne egy fakultéciós program önbizalomhiányban szenvedõknek, szivesen vezetném, nem vagyok pszichiáter de szerintem tudnék segíteni.
A kérdező hozzászólása: Á, nekem nem csak a képemmel van baj, hanem a testemmel is. Se kigyúrt nem vagyok, se magas, se pénzes. Így reménytelen, hogy változtassak. Az itthoni edzéssel sem sokra mentem még eddig. A lányoknál én már nem is tudok próbálkozni, annyira sokan elutasítottak, hogy már nem is van erõm odamenni egyhez sem, már belém van kódolva, hogy úgyis elutasít ez is. :(
És azt hogy egy csinos lánynak kellhet egy csúnya, v duci fiú is??? Én mindig küldtem a jelet, az úgymond " nem menõbb külsejû" srácoknak, mégis a félénkségetek miatt nem jött össze. Erre tessék, a suli leghelyesebb fiúja próbálkozott egy hónap után pedig kiismerve hogy õ is ugyanolyan aranyos mint ti, összejöttünk. ENNYIT A MINDENFÉLE ÁLTALÁNOSÍTÁSRÓL!!!
És azt miért nem értik meg sokan, hogy nem minden a külsõ? Nem hallottad még azt a mondást, hogy a férfi a szemével, a nõ a fülével lesz szerelmes?! Nem mondom, hogy nem számít, hogy nézel ki, de sokkal fontosabb, hogy hogyan adod elõ magad, a kisugárzás, beszéd, hang....ezek mind fontosak! Sokszor sokkal többet érnek mint egy kigyúrt test. Persze, mindig lesznek olyan libák, akiknek csak ez számít...de nekik az agyi szintjéhez kell mérni. Egyébként meg, az igazán csúnya, nagyon ronda..reménytelen lányok, nem nagyon válogathatnak a helyes pasik között, úgyhogy nekik meg kell elégedniük a kevésbé jóképû pasikkal. De az önbizalom, kisugárzás, ugyanúgy náluk is fontos!
Gratulálok harmadik! Megnyerted az év s*ggfeje díjat! :) Világi nagy féreg lehetsz, itt osztod minden kérdésnél az észt...de tudod a férgek azért vannak a talpunk alatt, hogy eltapossuk õket..
1-eske így nem is csodálkozok rajtad :) .. Am tényleg sokat számít az is, hogy te is hogyan állsz a dolgokhoz.. tényleg sokat számít mit mond a férfi, légy egy kicsit lazább és ne görcsölj állandóan a dolgokon.. pláne ne siránkozz állandóan, hogy nem jönnek össze a dolgok..
Én se vagyok jóképû, a menyasszonyom mégis bombázó, szóval ebben nem nagyon van logika.
Én se értem, pedig tényleg így van. A csúnya lányok se adják átlagos szintnél alább, az igazán csúnya fiúktól minden lány undorodik. Igenis csak a külsõ számít a lányoknak, csak a legtöbben nem veszik észre magukon.
Miért kellene elítélni a gyenge jellemû embereket? Mindenki gyenge valamiben. Miért lenne probléma az, ha valaki épp a társas kapcsolatokban gyenge? Válaszából látszik, hogy talált magának életcélt. Élhet teljes életet attól, csak mert kiábrándult a párkapcsolatokból...
Ez nem úgy mûködik, mindenkinek az kéne hogy legyen a célja hogy ne egyedül öregedjen meg.Akkora nagy problémát csinálnak a párkeresési problémából hogy õrület.Egy példa ezt mindneki tartsa szem elõtt: Pár éve haverom minden hétvégén addig ment oda csajokhoz míg egynek be nem jött.Mindig ezt mondta:-Ha kell odamegyek tízhez egynek csak bejövök.Ez nem csak discora érvényes.Aki mer az nyer.Ne csak panaszkodni járjunk már ide, és negatív kérdésre ne negatív válasz legyen már.
És aki 1000 csajhoz odamegy, és egynek se kell?
Ámen, van benne igazság..
De ha próbálkozom, és visszautasítanak, az azért elég egyértelmû jel, h nem jövök be :P
Szerintem már nem kell sok idõ :)
Kislányom 16 hónaposan tette meg az elsõ lépéseit teljesen egyedül, 1 éves korától egészen odáig nem engedte el a kezem, avagy a dolgot, amibe kapaszkodott. Ha egy picit is megingott, már nem csinálta tovább. Én úgy vettem észre, hogy egyszerûen nem merte megtenni, amyg nem biztos magában. Aztán, az elsõ lépések után, ami igazából már az volt, hogy egyik pillanatról a másikra elkezdett fel-alá járkálni a lakásban, pár napon belül már futott. Nála a billegés, a burulás, és az instabil járás kimaradt. Egyszerûen nem csinálta, amíg nem ment stabilan. Valszeg nálatok is ez lesz. Lehet, hogy holnap azt veszed észre, hogy járkál körülötted. :-)
A kérdező hozzászólása: Azóta elkezdett járni:)
15 hós a kisfiam, de ha elengedem a kezét, lecsücsül. Próbáljuk Apával azt csinálni, hogy ketten leülünk, és hívogatjuk magunkhoz, akkor 3-5 lépésst megtesz magától. Remélem, hamarosan elindul az enyém is, és a Tiéd is!
Az én lányom 12, 5 hónaposan tette meg az elsõ lépéseit, aztán rá két hétre már önállóan ment minden felé a lakásban. Szerintem nektek is kb. két hét kell még hozzá.
Az én lányom 14 hónapos volt amikor már csak járt és már nem mászott többet. 1-2 lépés után kb 2 hét telt el mire elkezdett rendesen járni.
A kérdező hozzászólása: ja és köszönöm a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Egyszer az én lányom is beverte a buksiját de nem volt vészes csak 1 pici pukli a homlokán.Azért mondom h nem volt vészes mert esett már annál nagyobbat is.Lehet emiatt nem mer elindulni?
Szia! Mi is így vagyunk :) Mindenbe kapaszkodik és ha fogjuk az egyik kezét lépeget, de egyedül nem mer. Amikor elindult 7 hónaposan nagyot esett, jobban mondva eldõlt és az asztalban majdnem kiütötte a szemét, a párom már nem tudta elkapni olyan gyorsan történt. Ha tud valamit fogni akkor több lépést is tesz, de önállóan még egyet sem. Most õ is 14 hónapos. Én azt gondoltam ha 16 hónapos koráig nem jutunk el odáig hogy tesz egyedül egy-két lépést akkor megkérdezem a gyerekorvost hogy mit javasol.
Ja, most olvasom csak.... :-)))) Na, hát akkor úgy lett, ahogy írtam. :-)

Kisbabámnak árthat a kiabálás? A munkahelyemen igen sokat kell kiabálnom (tanítok). Napi 4óra és sokszor kell felemelnem erőteljesen a hangom. De dolgoznom kell, legalább még 5hónapot, hogy kapjak gyed-et. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Szia!Én is tanítok,de én még csak ott tartok,h szeretnék teherbeesni.Ez az én esetemben nem megy könnyen,mivel gondok vannak,gyógyszeresen kell peteérést serkenteni,hormonkezelés,stb.Én úgy érzem ,nemhogy dolgozni tudnék majd a babával,de még teherbeesni sem..A nap végére érzem h egy görcsben van a méhem.Stressz,erõlködés,kiabálás,a gyerekek mellett nem lehet pihenõt tartani..a kiabálás megerõlteti az alhasat.Igyekezz nem kiabálni,próbáld más úton elintézni a dolgot..Miért kell dolgoznod még 5 Hónapot?Ez így embertelen.Menj el táppénzre!A saját életedet,gyerekedet nem teheted tönkre a munka miatt!

Szia!Én is tanítok, de én még csak ott tartok, h szeretnék teherbeesni.Ez az én esetemben nem megy könnyen, mivel gondok vannak, gyógyszeresen kell peteérést serkenteni, hormonkezelés, stb.Én úgy érzem , nemhogy dolgozni tudnék majd a babával, de még teherbeesni sem..A nap végére érzem h egy görcsben van a méhem.Stressz, erõlködés, kiabálás, a gyerekek mellett nem lehet pihenõt tartani..a kiabálás megerõlteti az alhasat.Igyekezz nem kiabálni, próbáld más úton elintézni a dolgot..Miért kell dolgoznod még 5 Hónapot?Ez így embertelen.Menj el táppénzre!A saját életedet, gyerekedet nem teheted tönkre a munka miatt!
Ja és mivel ennyire új tanár vagy a gyerekeknek, legyél szigorú, érezzék, h nem lehet veled szórakozni, kérj számon, adj nyugodtan egyest vagy mínusz pontot, de azért valahogy éreztesd h nem vagy hárpia, pl. beszélgess velük a szünetben pár szót vagy mosolyogj rájuk óra közben.
A kérdező hozzászólása: Szia! Mert új munkahely (2hetes) és még csak 1hónapos munkaviszonyom van. Sajnálom, hogy ilyen nehezen esel teherbe, mi is 10hónapig próbálkoztunk, mire sikerült. SOK SIKERT ÉS KITARTÁST NEKTEK!
Szia!Én is tanítok és én is szoktam idõnként kiabálni a gyerkõcökkel de nem gondolom, h gondot okozna a babának.Igaz, én inkább elnémulok elõször, megvárom, h észrevegyék, ha nagy az alapzaj.Ha nem sikerül, jön szó és gond nélkül a röpdolgozat, vagy kizavarom a fõbeszélõt és igazolatlant adok neki, így a kiabálásra csak ritkán van szükség.Mondjuk én felsõsöket tanítok, lehet, h ez kisebbeknél nem válik be.Amikor érzed, h fáradnak, próbáld újra a figyelmüket felkelteni.Én olyankor mesélek valami témához tartozó dolgot vagy bedobok egy poént, ami oldja a hangulatot, utána újra mehet a tanulás.
Huha...ez így valóban nagyon nehéz..kínszenvedés lehet így dolgozni:(Nagyon vigyázz magadra!Inkább menj el kis pihenõkre idõnként, 1-2 napokra, ha nem is hetekre, azt biztos nem néznék jó szemmel!És inkább hagyd rájuk a dolgot, ne hagyd h felmérgesítsenek és kiabálnod kelljen.Én pl. ha az udvar másik végében csinál vmit amit nem kellene, inkább odacaplatok hozzá..Kitartást neked is!
Én is tanítok, gyógyped. intézményben. Szerintem maga a kiabálás nem okoz problémát, inkább az, ha a sok gyangya gyerkõc hülyeségeit a szívedre veszed és emiatt görcsben áll a gyomrod meg mindened. Nekem sosem kell szerencsére kiabálnom, de van, hogy kicsit többet engednek meg maguknak mint kéne. Olyankor elhallgatok, mondok pár "jó szót" nekik halkan és megy tovább az óra. Viszont azt tudom, ha pozitív lesz a terhességi tesztem abban a pillanatban betegállományba megyek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!