Találatok a következő kifejezésre: Még soká kell, (368 db)

Tudnátok ajánlani, valami olyan készítményt, ami rövid időn belül tud segíteni a tanulásban, és nem is kerül olyan sokba? Kb.2 hetem van az államvizsgáig, és még sokat kell tanulnom, de úgy érzem elfáradt az agyam.

Legjobb válasz: Én csak azt tudom, hogy a memória az alvással stabilizálódik, tehát ha keveset alszol hiába tanulsz mert nem fogod rendesen megjegyezni. Én inkább pont, hogy többet aludnék a helyedben.

Én csak azt tudom, hogy a memória az alvással stabilizálódik, tehát ha keveset alszol hiába tanulsz mert nem fogod rendesen megjegyezni. Én inkább pont, hogy többet aludnék a helyedben.
ginkó bilóba de nem olcsó

Szerintetek hogy ha a csipőbőségem 89 a derékbőségem 67 mellbősegem 90 magasság 161cm 52kg és 16 éves vagyok akkor ezek megfelelő méretek vagy még sokat kell dolgoznom ahhoz?

Februártól járok rendszeresen konditeremben de sajnos változast nem nagon vettem magamon észre igyis folytassam vagy még máson is valtoztassak?

Legjobb válasz: Szerintem több, mint megfelelõ. Vagyis elég jó!

Szerintem több, mint megfelelõ. Vagyis elég jó!
folytasd-e:) ? a sportot az egészséges életért érdemes végezni elsõsorban, nem holmi méretekért. egyébként nem rosszak ezek a méretek, de testzsír% megadása, vagy kép nélkül végülis nem sokat mondanak, fõleg azt nem, hogy mihez képest kellene sokat dolgoznod. fitt modellhez, vagy mihez? étrend nélkül meg nem tudom milyen változásra számítottál.
elég alacsony vagy az 52 kilóhoz. Bár attól függ, hogy neked mi a megfelelõ.

8 napos babák mit csinálnak egy nap? Nekik még sokat kell aludniuk?

Legjobb válasz: Szia Elvileg eszik alszik pelcsi csere...es ez megy egesz nap...de ha a te babad is olyan mint az enyem...akkol eszik es orakon at nezelodik :) majd alszik egy picit es kezdjuk elolrol

Szia Elvileg eszik alszik pelcsi csere...es ez megy egesz nap...de ha a te babad is olyan mint az enyem...akkol eszik es orakon at nezelodik :) majd alszik egy picit es kezdjuk elolrol
Napközben 5-6 órát. De ha eltér ettõl és nyugodt baba ne aggódj. Minden baba más. Más szükségletei vannak. Az én fiam ébredés követõ 1 óra múlva elfáradt és alvás következett. Szépen kialakul majd, ahogy megismered a babát.
Az én babóm nappal inkább fent van, 3 óránként eszik és nézelõdik, néha meg bealszik.Éjszaka viszont csak enni kell fel azt is valamikor csak egyszer.


38 hetesen az nst kicsi hullámokat mutatott ki (méhtevékenységet mutatva) akkor még sok kell a szülésig?

Legjobb válasz: Lehet hogy holnap szülsz, lehet hogy 3 hét múlva. Nekem sem volt semmilyen jóslófájás, vagy ilyesmi, az nst sem mutatott semmit soha, 39+3. hétre szültem a babámat. Üdv.

Lehet hogy holnap szülsz, lehet hogy 3 hét múlva. Nekem sem volt semmilyen jóslófájás, vagy ilyesmi, az nst sem mutatott semmit soha, 39+3. hétre szültem a babámat. Üdv.
A kismamablog.hu-n olvastam, hogy sokan azt hiszik, hogy az nst adataiból lehet következtetni a szülés idõpontjára, de ez nem igaz. Bármikor szülhetünk :-) szintén 38 hetes
Nekem szó szerint egyik óráról a másikra változott a helyzet! Kereken 40 hetesen délután 3-kor még semmi, 4-kor már rendszeres tízperces, 6-kor pedig már 6 perces fájások voltak... Szóval teljesen bizonytalan, ahogy elõttem írták, erre nem lehet adni!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!

Hogy vannak azok a kismamák, akik december vége, vagy január elején fognak szülni? Bevásároltatok már? Sokat kell pihiznetek, vagy van aki még birja? Mennyit hiztatok? Van még étvágyotok stb?

Legjobb válasz: Szia! Én jan. elejére vagyok kiírva.Már elég sok mindene megvan a babónak, márcsak pár apróság kell még.Én még teljesen jól vagyok, igaz a zokni és a cipõ vétel okoz a legnagyobb gondot, szerencsére nem túl nagy a hasam úgyhogy még bírom, igaz nagyon hamar elfáradok ezért próbálok sokat is piheni.Étvágyam már nincs,de azért ha valami nagyon izlik abból jó sokat tudok enni.Ezért már 12 kg fel is jött rám.És te, hogy vagy mennyit híztál mikorra vagy kiírva? Kiscsajszid lesz vagy fiad?

Szia! Én jan. elejére vagyok kiírva.Már elég sok mindene megvan a babónak, márcsak pár apróság kell még.Én még teljesen jól vagyok, igaz a zokni és a cipõ vétel okoz a legnagyobb gondot, szerencsére nem túl nagy a hasam úgyhogy még bírom, igaz nagyon hamar elfáradok ezért próbálok sokat is piheni.Étvágyam már nincs, de azért ha valami nagyon izlik abból jó sokat tudok enni.Ezért már 12 kg fel is jött rám.És te, hogy vagy mennyit híztál mikorra vagy kiírva? Kiscsajszid lesz vagy fiad?
Én jan. 14-re vagyok kiírva, egész jól vagyok. Néha vizesedik egy kicsit a lábam, de reggelre el is múlik. A hajlongás már nem esik jól. 9-10 kilónál tartok. Az étvégyam kicsit csökkent, de azért még bírok enni! :-)Majdnem mindent megvettünk épp a héten, már csak a fürdetõ szerek vannak. Ti mikor pakoljátok össze a kórházi holmit?
Szia! Én nem unatkozom, mert még mindig tart a lakásfelújítás. Ma pl. a tapétát szedtük le. Utána fõztem. Most kezdtem neki a babaruhák mosásának és vasalásának. Még nem vettünk meg mindent. De már csak apróságok vannak. A babaágy sincs még összerakva, kicsit félek is, hogy kicsúszunk az idõbõl. A jövõhéten tapétázunk, szõnyeget rakunk le. Húzos hét lesz megint! Amúgy december 7-re vagyok kiírva. Nekem csak egy gondom van mostanában: nagyon dagad a lábam és nem is múlik el. De csak a bokámig dagad és nem vizesedik. Üdv
Szia! Én dec. végére, pontosabban karácsonyra vagyok kiírva, de elképzelhetõ, hogy elõbb fog jönni a babóca, mert a 30 hetes ultrahangon 2 héttel nagyobb adatokat mért a doki. Én sok ruhát kaptam ismerõseimtõl, meg volt is eltéve az elõzõ két gyerkõc után. Azért egy párat veszek még, hogy újak is legyenek a kicsinek. A kiságyunk megvolt, babakocsit ismerõstõl vettünk nagyon jó áron, hordozóval és mózessel együtt. Már csak a cumisüvegeket, a kórházi betéteket, és textilpelust, meg eldobhatót kell vennünk. Ebben a hónapban be kell szereznem ami még hiányzik, mert a jövõ hónaptól már bár mikor jöhet a kisfiunk. 32 km
Utolsó vagyok. Bocsi azt nem írtam, hogy persze sokat pihenek, mert ha nem teszem estére a bokámon látszik. 8 kg-ot híztam eddig. Sokszor eszem keveset, egyszerre nem megy az ebédnél a kétfogásos sem már. Az éjszakai alvás rémes, minden éjjel 2-3x ki kell menni pipilni, sokat forgolódok, nagyon ébren alszom. Amúgy amit kell megcsinálok, én mindig is nagyon mozgékony voltam, nem tudok sokáig egy helyben ücsörögni. Jó babavárást! 32 km

Sokat kell tanulni, hogy bejussak az Állatorvosira? Lenne még több kérdésem lent leírom.

Imádom az állatokat és ?k is imádnak (szerintem) de nem volt olyan kutya/macska aki megharapott volna és nem félek semelyik állattól sem. Az utóbbi id?ben meghalt a kutyám és nagyon akartam rajta segíteni de nem tudtam. Így elterveztem, hogy állatorvos akarok lenni, hogy segítsek az állatokon. Az lenne a kérdésem, hogy sokat kell tanulni, hogy bejuss az állatorvosira? Én most megyek 7-be vagyis pályaválasztás van. Általános iskola után van olyan suli ami állatorvosi? Ha van valaki aki állatdoki az leírna, hogy hol tanult az általános sulitól fogva. Meg, hogy nap mint nap van m?tét? És, hogy milyen amikor dolgozol? Könny? a munka? Bocsánat a sok kérdésér de nagyon szeretnék állatdoki lenni és nem tudom, hogy milyen a folyamat. El?re is kösz! 12/L

Legjobb válasz: Ez sokkal késõbb tudod megnézni... Én is állatorvosnak készülõk, és én is a Szent Istvánba jelentkeztem,de sajnos olyan ...... volt az iskola hogy nem indult és egy másik iskolába jelentkeztem-gimnáziumba(semmi köze nincs a bioszhoz),ahonnan tovább tanulhatok,majd jõnnek az egyetemek,fõiskola,aztán orvosi meg még ami van külfõldön...itt Magyarországon csak az "alapképzést" tudod megtanulni az én véleményem szerint ugyanis több állatorvossal beszéltem és õk is azt mondták hogy külföldre mentek tanulni,és igen rohadt sokat kell tanulni,ott nem elég a 4-es:S hát ez van;azon gondolkodtam hogy ha a kõzépiskola olyan 50.000 ft akkor az egyetem meg a nagyobb iskolák 500.000 ftba kerülnek?!Ez itt a baj,sajnos nem vagyok gazdag és ha csak ez miatt nem lehetek állatorvos(lódoki)akkor biztos bemegyek a parlamentbe aztán jól.....elrendezek ott mindenkit:)

Ez sokkal késõbb tudod megnézni... Én is állatorvosnak készülõk, és én is a Szent Istvánba jelentkeztem, de sajnos olyan ...... volt az iskola hogy nem indult és egy másik iskolába jelentkeztem-gimnáziumba(semmi köze nincs a bioszhoz), ahonnan tovább tanulhatok, majd jõnnek az egyetemek, fõiskola, aztán orvosi meg még ami van külfõldön...itt Magyarországon csak az "alapképzést" tudod megtanulni az én véleményem szerint ugyanis több állatorvossal beszéltem és õk is azt mondták hogy külföldre mentek tanulni, és igen rohadt sokat kell tanulni, ott nem elég a 4-es:S hát ez van;azon gondolkodtam hogy ha a kõzépiskola olyan 50.000 ft akkor az egyetem meg a nagyobb iskolák 500.000 ftba kerülnek?!Ez itt a baj, sajnos nem vagyok gazdag és ha csak ez miatt nem lehetek állatorvos(lódoki)akkor biztos bemegyek a parlamentbe aztán jól.....elrendezek ott mindenkit:)
"Állatorvosi" középiskola nincs. Ellenben jó ötlet, ha gimnáziumban biológia tagozatra jelentkezel. Ott tanultok latint+több biológiát, kémiát.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Tudtommal többet kell tanulni, hogy állatorvosi egyetemre, mint "sima" orvosira, mert itt Mo-n csak egy állatorvosi egyetem van. Egyik ismerõsöm egész gimnázium alatt kitûnõ volt, az emelt biosz érettségije 91%os lett és még így is aggódik. Szóval igen, sokat kell. De legyél kitartó és akkor tuti összejön:)
még nem nagyon vagy képben érettségi ügyileg, szóval csak érdekességképpen leírom, hogy 425 volt idén a ponthatár (a max 480) szóval igen, tanulni kell, de nagyon. ami kell: biosz, kémia, a latin igazából nem létkérdés, amire szükséged van, azt úgyis megtanulod az egyetemen a napirended attól függ, hogy milyen állatorvos szeretnél lenni, mire specializálódnál. ha érdekel a képzés, nézz utána a felvi.hu-n: szent istván egyetem, állatorvos tudományi kar. itt leírják, hogy mibõl kell érettségizned, meg mibõl áll a képzés
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Most is Animal Planet megy és 4.5 voltam év végén, de csak azért mert fél évtõl kiköltöztem Amerikába 5 hónapra...Hát remélem menni fog.
A minimum a biosz kémia emeltszintû ötös érettségi és két nyelvvizsga középfokon. Maximális pontra kell készülnöd, ha azt akarod hogy felvegyenek. Érdemes lenne elszegõdnöd egy állatorvos mellé, hogy meglásd mivel is jár a mesterség.
A kérdező hozzászólása: Hány évesen mennyek el megnézni, hogy mivel jár?
A kérdező hozzászólása: Utolsó:Köszönöm szépen a választ! :)

Az miért van hogy ha letöltöttem valamit ncorrol, amit amugy sokan seedelnek meg sokan töltik is le, de nem tölti vissza, míg ha más egyéb honlapról töltök le azt seedeli vissza? Valamit kell csinálni az ncore honlapján?

Legjobb válasz: Ne törõdj vele, mert nem kell arányt csinálni, csak legyél 48 órát seedben mindennel. Amúgy én se tudok szinte semmit feltölteni. Valszeg a sok seeder/seed szerver miatt.

Ne törõdj vele, mert nem kell arányt csinálni, csak legyél 48 órát seedben mindennel. Amúgy én se tudok szinte semmit feltölteni. Valszeg a sok seeder/seed szerver miatt.
A kérdező hozzászólása: jaa hogy már nem kell arányt csinálni? nem is tudtam...akkor zsir:D. Akkor eltudnád mondani mi ez az hitnrun szabály?
Keresel olyat, hogy (Aktivitás) , arra rákattintasz és ott látod a tartozásod, hogy mennyi ideig kell még seedelni valamit. Havonta 5-öt elsumákolhatsz bünti nélkül. A Hit'n'run az, ha letöltesz valamit és meglépsz a seed-kötelezettség alól.

Kisbabámnak árthat a kiabálás? A munkahelyemen igen sokat kell kiabálnom (tanítok). Napi 4óra és sokszor kell felemelnem erőteljesen a hangom. De dolgoznom kell, legalább még 5hónapot, hogy kapjak gyed-et. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Szia!Én is tanítok,de én még csak ott tartok,h szeretnék teherbeesni.Ez az én esetemben nem megy könnyen,mivel gondok vannak,gyógyszeresen kell peteérést serkenteni,hormonkezelés,stb.Én úgy érzem ,nemhogy dolgozni tudnék majd a babával,de még teherbeesni sem..A nap végére érzem h egy görcsben van a méhem.Stressz,erõlködés,kiabálás,a gyerekek mellett nem lehet pihenõt tartani..a kiabálás megerõlteti az alhasat.Igyekezz nem kiabálni,próbáld más úton elintézni a dolgot..Miért kell dolgoznod még 5 Hónapot?Ez így embertelen.Menj el táppénzre!A saját életedet,gyerekedet nem teheted tönkre a munka miatt!

Szia!Én is tanítok, de én még csak ott tartok, h szeretnék teherbeesni.Ez az én esetemben nem megy könnyen, mivel gondok vannak, gyógyszeresen kell peteérést serkenteni, hormonkezelés, stb.Én úgy érzem , nemhogy dolgozni tudnék majd a babával, de még teherbeesni sem..A nap végére érzem h egy görcsben van a méhem.Stressz, erõlködés, kiabálás, a gyerekek mellett nem lehet pihenõt tartani..a kiabálás megerõlteti az alhasat.Igyekezz nem kiabálni, próbáld más úton elintézni a dolgot..Miért kell dolgoznod még 5 Hónapot?Ez így embertelen.Menj el táppénzre!A saját életedet, gyerekedet nem teheted tönkre a munka miatt!
Ja és mivel ennyire új tanár vagy a gyerekeknek, legyél szigorú, érezzék, h nem lehet veled szórakozni, kérj számon, adj nyugodtan egyest vagy mínusz pontot, de azért valahogy éreztesd h nem vagy hárpia, pl. beszélgess velük a szünetben pár szót vagy mosolyogj rájuk óra közben.
A kérdező hozzászólása: Szia! Mert új munkahely (2hetes) és még csak 1hónapos munkaviszonyom van. Sajnálom, hogy ilyen nehezen esel teherbe, mi is 10hónapig próbálkoztunk, mire sikerült. SOK SIKERT ÉS KITARTÁST NEKTEK!
Szia!Én is tanítok és én is szoktam idõnként kiabálni a gyerkõcökkel de nem gondolom, h gondot okozna a babának.Igaz, én inkább elnémulok elõször, megvárom, h észrevegyék, ha nagy az alapzaj.Ha nem sikerül, jön szó és gond nélkül a röpdolgozat, vagy kizavarom a fõbeszélõt és igazolatlant adok neki, így a kiabálásra csak ritkán van szükség.Mondjuk én felsõsöket tanítok, lehet, h ez kisebbeknél nem válik be.Amikor érzed, h fáradnak, próbáld újra a figyelmüket felkelteni.Én olyankor mesélek valami témához tartozó dolgot vagy bedobok egy poént, ami oldja a hangulatot, utána újra mehet a tanulás.
Huha...ez így valóban nagyon nehéz..kínszenvedés lehet így dolgozni:(Nagyon vigyázz magadra!Inkább menj el kis pihenõkre idõnként, 1-2 napokra, ha nem is hetekre, azt biztos nem néznék jó szemmel!És inkább hagyd rájuk a dolgot, ne hagyd h felmérgesítsenek és kiabálnod kelljen.Én pl. ha az udvar másik végében csinál vmit amit nem kellene, inkább odacaplatok hozzá..Kitartást neked is!
Én is tanítok, gyógyped. intézményben. Szerintem maga a kiabálás nem okoz problémát, inkább az, ha a sok gyangya gyerkõc hülyeségeit a szívedre veszed és emiatt görcsben áll a gyomrod meg mindened. Nekem sosem kell szerencsére kiabálnom, de van, hogy kicsit többet engednek meg maguknak mint kéne. Olyankor elhallgatok, mondok pár "jó szót" nekik halkan és megy tovább az óra. Viszont azt tudom, ha pozitív lesz a terhességi tesztem abban a pillanatban betegállományba megyek.

Miért nem értik meg sokan, hogy aki csúnya fiú az a csúnya lányoknak sem kell?

Én ritka ronda lehetek, mmert még egy lány sem jelezte, hogy bejönnék neki. :(

Legjobb válasz: ötöskének üzenem nem sok ésszel áldott meg a természet,te miként értékelnéd az egyest? én személy szerint szánalmas és gyenge jellemnek,nem hinném hogy a kérdezõ efféle kommentekre vágyik,ha valami nem tetszik küldd el nyugodtan a számod mailben megbeszélhetjük,nem zárkózom el senkitõl,senkinek sem egyszerû a párkeresés,nekem is volt vele anno problémám,de azért vannak a problémák,hogy megoldjuk õket,de azt mindnekinek magában kell keresnie..

ötöskének üzenem nem sok ésszel áldott meg a természet, te miként értékelnéd az egyest? én személy szerint szánalmas és gyenge jellemnek, nem hinném hogy a kérdezõ efféle kommentekre vágyik, ha valami nem tetszik küldd el nyugodtan a számod mailben megbeszélhetjük, nem zárkózom el senkitõl, senkinek sem egyszerû a párkeresés, nekem is volt vele anno problémám, de azért vannak a problémák, hogy megoldjuk õket, de azt mindnekinek magában kell keresnie..
Van egy tuti megoldás... legyen elég pénzed. Igaz szerelmet nem garantálok, viszont a nõk bizonyos fajtáinak körében megnõnek az esélyeid.
Ó Istenem, de óriási probléma, hogy van-e barátnõd vagy nincs... Én is csalódtam éppen eleget ahhoz, hogy soha ne akarjak barátnõt, de hidegen hagy. Van élet párkapcsolat nélkül is! :) Sportolj, legyél valamiben profi, ÉRD EL!
Elsõ válaszolónak gratulálok, megnyerted az év legnagyobb nullája díjat:)
a párkapcsolat és a szerelem nem feltétlenül jelenti ugyanazt.. de én is ismerek olyat akivel különösebb baj nincs, még se jön neki össze... sõt szerintem az a baj, hogy túl nagy hévvel próbálkozik.. bulikba látom, hogy volt olyan, hogy kb az 5 perce megismert csajnak majdhogy nem térden állva vallott szerelmet.. nem azt mondom, hogy nem jön össze neki soha, csak elég ritkán..
de a szerelemnél tényleg nem a külsõségek számítanak.. ez meg tényleg nagyon hülye hozzá állás, hogy úgy is elutasít.. próbáld meg játéknak felfogni, oda mész a csajokhoz, mintha poénnak fognád fel, ne pedig a negatívság sugározzon belõled, ha elutasít mész a másikhoz tovább mosolyogva, bedobsz néhány vicces dumát (lehetõleg ne agyon rágót dolgot), mit tudom én pl, bocicsoki a legjobb... meg inkább majdhogy nem haverkodos hangnem próbálkozz, mint szétgörcsölt csajozással.
W124300TD! Azt el kell ismerned, hogy nem mindenkinek az a rendeltetése, hogy xy mellett öregedjen meg. A népesség egy részének ez sosem adatik meg. Sok fajta ember van, valakinek könnyû a kapcsolatteremtés valakinek nehéz. Akinek nehéz az egy idõ után megtörik. Akinek van ereje keres másik célt, vagy próbálkozik tovább. Nagyon szép életcélt lehet találni úgy is, hogy egy másik fél nem szerepel benne.
De ez nem rendeltetésszerû, mindnekinek jár legalább egy elsõ szerelem egy szép nyár v vmi. A legnagyobb bökkenõ szerintem az hogy ezeknek az embereknek nincsenek igaz barátai akik mindig mellettük állnak, most hoy így elgondolkoztam rajta.Barátok nélkül nehéz lehet.Hál'istennek én nem tudhatom milyen ez, mindig voltak barátaim 17évesen én is félénk voltam a csajokkal szemben, de a barátaim sokat segítettek ennek legyõzésében, mondhatni nekik köszönhetek mindent..
A kérdező hozzászólása: Á, ezeknél a lányoknál már nincs erõm próbálkozni, úgyis mindegyiknek a külsõ számít, én meg ocsmány vagyok, ez van.
Nem csak "ezek" a lányok vannak. Ha gondolod küldj képet magadról, barátnõm kíváncsi rád, amiket írtál azok alapján Quasimodo-nak kellene lenned, amit erõsen kétlünk.Csak önbizalom kell neked semmi más.
W124300TD: talán az 1000 lány kicsit túlzás, de nem olyan nagy. Amúgy meg honnan veszed, h a csúnya fiúknak barátaik sincsenek? Nekem pl. vannak, barátkozásnál nem olyan fontos a külsõ.
Szóval te írtad az 1000-et. Nem túlzás? Szerinted... A barátok sokat segíthetnek, támogathatnak én úgy értettem, nem a csúnyáknak nincs barátjuk, hanem akik gyámoltalanok a nõkkel szemben, ha melletted állnak biztatnak, nógatnak, bátorítanak.
Biztatnak is sajnos, pedig jobb lenne ha inkább visszatartanának, úgyis tudják h csúnya vagyok, és semmi esélyem. Sajnos nem vagyok elég gyámoltalan, akkor már rég feladtam volna a hiábavaló próbálkozást.
Nem csak ocsmány vagy, hanem hülye is! Nem a lányoknak kell jelezniük te gyökér hogy bejössz nekik!
Írd be a az "Idegen szavak és kifejezések szótára"-ba a szerelem szót Nem áll mellette sem a pénz, sem a kigyúrt alkat sem a magasság elõnyt jelent kifejezés, de hiába írok én akármit, látom nem sok értelme van...
1000bõl egy se?Na ne, nekem ne. Ilyen hülyeségeket ne írjatok, egyébként miért kell mindig a legrosszabbra gondolni?Negatív kisugárzás, így neki se kezdj a csajozásnak.Mit meg nem adnék ha újra 18 lehetnék. Komolyna mondom kéne egy fakultéciós program önbizalomhiányban szenvedõknek, szivesen vezetném, nem vagyok pszichiáter de szerintem tudnék segíteni.
A kérdező hozzászólása: Á, nekem nem csak a képemmel van baj, hanem a testemmel is. Se kigyúrt nem vagyok, se magas, se pénzes. Így reménytelen, hogy változtassak. Az itthoni edzéssel sem sokra mentem még eddig. A lányoknál én már nem is tudok próbálkozni, annyira sokan elutasítottak, hogy már nem is van erõm odamenni egyhez sem, már belém van kódolva, hogy úgyis elutasít ez is. :(
És azt hogy egy csinos lánynak kellhet egy csúnya, v duci fiú is??? Én mindig küldtem a jelet, az úgymond " nem menõbb külsejû" srácoknak, mégis a félénkségetek miatt nem jött össze. Erre tessék, a suli leghelyesebb fiúja próbálkozott egy hónap után pedig kiismerve hogy õ is ugyanolyan aranyos mint ti, összejöttünk. ENNYIT A MINDENFÉLE ÁLTALÁNOSÍTÁSRÓL!!!
És azt miért nem értik meg sokan, hogy nem minden a külsõ? Nem hallottad még azt a mondást, hogy a férfi a szemével, a nõ a fülével lesz szerelmes?! Nem mondom, hogy nem számít, hogy nézel ki, de sokkal fontosabb, hogy hogyan adod elõ magad, a kisugárzás, beszéd, hang....ezek mind fontosak! Sokszor sokkal többet érnek mint egy kigyúrt test. Persze, mindig lesznek olyan libák, akiknek csak ez számít...de nekik az agyi szintjéhez kell mérni. Egyébként meg, az igazán csúnya, nagyon ronda..reménytelen lányok, nem nagyon válogathatnak a helyes pasik között, úgyhogy nekik meg kell elégedniük a kevésbé jóképû pasikkal. De az önbizalom, kisugárzás, ugyanúgy náluk is fontos!
Gratulálok harmadik! Megnyerted az év s*ggfeje díjat! :) Világi nagy féreg lehetsz, itt osztod minden kérdésnél az észt...de tudod a férgek azért vannak a talpunk alatt, hogy eltapossuk õket..
1-eske így nem is csodálkozok rajtad :) .. Am tényleg sokat számít az is, hogy te is hogyan állsz a dolgokhoz.. tényleg sokat számít mit mond a férfi, légy egy kicsit lazább és ne görcsölj állandóan a dolgokon.. pláne ne siránkozz állandóan, hogy nem jönnek össze a dolgok..
Én se vagyok jóképû, a menyasszonyom mégis bombázó, szóval ebben nem nagyon van logika.
Én se értem, pedig tényleg így van. A csúnya lányok se adják átlagos szintnél alább, az igazán csúnya fiúktól minden lány undorodik. Igenis csak a külsõ számít a lányoknak, csak a legtöbben nem veszik észre magukon.
Miért kellene elítélni a gyenge jellemû embereket? Mindenki gyenge valamiben. Miért lenne probléma az, ha valaki épp a társas kapcsolatokban gyenge? Válaszából látszik, hogy talált magának életcélt. Élhet teljes életet attól, csak mert kiábrándult a párkapcsolatokból...
Ez nem úgy mûködik, mindenkinek az kéne hogy legyen a célja hogy ne egyedül öregedjen meg.Akkora nagy problémát csinálnak a párkeresési problémából hogy õrület.Egy példa ezt mindneki tartsa szem elõtt: Pár éve haverom minden hétvégén addig ment oda csajokhoz míg egynek be nem jött.Mindig ezt mondta:-Ha kell odamegyek tízhez egynek csak bejövök.Ez nem csak discora érvényes.Aki mer az nyer.Ne csak panaszkodni járjunk már ide, és negatív kérdésre ne negatív válasz legyen már.
És aki 1000 csajhoz odamegy, és egynek se kell?
Ámen, van benne igazság..
De ha próbálkozom, és visszautasítanak, az azért elég egyértelmû jel, h nem jövök be :P

Sokat kell még változnom?

15 éves vagyok. 157centi. az utobbi fél évben 70kilorol 59re fogytam. sokat kell még változnom hogy jó alakom legyen és normális testsúlyom?

Legjobb válasz: elsõsorban az egészségmegõrzés a cél ebben. ennek kellemes mellékhatása a jó alak. sportorvos,vagy néhány patikában is mérnek testzsír százalékot. ez érdemes figyelemmel kísérni,hogy mennyi. ez ad pontos képet arról,hogy mennyit kell leadni,ha kell. 15 évesen 16-18%os testzsír lenne az ideális lánynak. méresd meg,és tudni fogod,hogy mennyit kell még.

elsõsorban az egészségmegõrzés a cél ebben. ennek kellemes mellékhatása a jó alak. sportorvos, vagy néhány patikában is mérnek testzsír százalékot. ez érdemes figyelemmel kísérni, hogy mennyi. ez ad pontos képet arról, hogy mennyit kell leadni, ha kell. 15 évesen 16-18%os testzsír lenne az ideális lánynak. méresd meg, és tudni fogod, hogy mennyit kell még.
Gratulálok! Elsõnek igaza van, de több országban a 16-30%-ot tartják elfogadhatónak. A jó alak nem csak fogyás, hanem testmozgás, tartás kérdése is.
A kérdező hozzászólása: köszönöm ezt értem. viszont a testindexem a normál kategoriába tartozik, de még se vagyok vékony. ennek mi lehet az oka? más lányok ilyen paraméterekkel vékonyak.
Szia! Én is szinte ugyanezekkel a méretekkel rendelkezem (155cm, 56kg) és én is ugyan ezzel a problémával találtam szemben magam:) Esetleg priviben beszélgethetnénk.:) 15/L
a testindex nem számít. már a 80as évek elején elavultnak számított. le lett írva, hogy mit kell mérned és figyelemmel kísérned. a testzsírt. a másodikra reagálva meg. a kérdezõ 15 éves, ehhez meg az a testzsír illik, amit írtam az elsõ válaszomban. felnõtt nõknél ez kitolódhat 16-25%ig. ez alatt már sportos testrõl beszélünk, fölötte meg magas testzsírról. 30% felett meg egészségtelen elhízásról.
én 165cm vagyok és 56kg de még én sem vagyok vékony, pedig sokat sportolok is
A kor szerinti BMI ajánlás változott az utóbbi években http://www.robertorizzi.com/bmi-children.htm alsó táblázat vonatkozik a lányokra. Jól tetted, hogy fogytál. Az utolsó kilók legtöbbünknek nagyon nehezen jön le. Azt javaslom, nagyon figyelj arra, hogy ne hízz vissza. Szerintem most már a mozgásra kéne koncentrálni a fogyás helyett.
ha raksz képet megmondom


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!