Találatok a következő kifejezésre: Még reménykedhetek a hőm két (2 db)

Még reménykedhetek? ébredéskor a hőm két napja 36, 8! a mikroszkópom páfrányos!

endesen van folyásom,de most olyan fehér krémes! ma vagyok a 30.napon,és az utóbbi négy hónapba így jött meg:28,28,25,30-napra! félek,hogy megint csak csúszik,pedig eddig mindig 28 napos volt,csak az utolsó két hónapba nem! mindjárt megjön érzésem van már három napja! tanácsokat,és véleményeket kérek szépen! köszönöm!

Legjobb válasz: drukkolok nagyon. ha nem jön meg, holnap csinálj tesztet!

drukkolok nagyon. ha nem jön meg, holnap csinálj tesztet!
Szerintem holnap tesztelj, vagy akár ma! Ahogy te biztosabbnak érzed! Drukkolok neked! Amúgy ez a két hónap nem vészes eltérés, kicsit mintha ki is egyenlítené egymást! Sajnos nem tudom, hogy mit jelent a páfrányos mikrószkóp ilyenkor. Ovutesztnél tudom, hogy ha ilyenkor +, az babára utalhat, de a mikroszkóp nekem pontatlanabbnak tûnik. Bár én nem próbáltam még egyiket sem... Csak tervezem..
A kérdező hozzászólása: este teszteltem és pozitív lett! remélem minden rendbe lesz!
nagy nagy gratula:) )))))

Nagyon elkeseredtem. Nem szokott késni a menzeszem. Most két napja késik és a hőm is fent maradt. Nagy lelkesen csináltam ma du egy tesztet, de sajna negatív lett. Miért? Esetleg reménykedhetek még?

.. kérdezem magamtól. Miért éppen nekünk nem sikerül? Gondolom sokan és sokszor tettétek már fel ezt a kérdést. Amúgy most kezdtünk bele egy komolyabb kivizsgálásba, eddig nálam nem találtak semmit, a páromnak a jöv?héten kell mennie. A h?met még csak két hete mérem, így nincs igazából mihez viszonyítanom, de azért ide teszem.

Legjobb válasz: Nos, jól látod: az a baj, hogy nincs mihez viszonyítani a hõdet. Ennyi adat még ahhoz is kevés, hogy azt mondgassuk: fent van a hõd. mert mi van, ha lent van? :-( Innen nézve elég lapos görbének tûnik, sajnos. Én mindig szájban mértem, hüveyben soha. Eléggé kényelmetlen lett volna, meg fertõzésveszélyes is lehet. Szájban is nagyon pontos görbét lehet mérni.

Nos, jól látod: az a baj, hogy nincs mihez viszonyítani a hõdet. Ennyi adat még ahhoz is kevés, hogy azt mondgassuk: fent van a hõd. mert mi van, ha lent van? :-( Innen nézve elég lapos görbének tûnik, sajnos. Én mindig szájban mértem, hüveyben soha. Eléggé kényelmetlen lett volna, meg fertõzésveszélyes is lehet. Szájban is nagyon pontos görbét lehet mérni.
A görbéd alapján tényleg nem sok minden derül ki, viszont ha a nyákodat nézem, akkor elképzelhetõ, hogy csak 12 napja volt pé-d, vagyis még korai a teszt. Nekem csak a harmadik napon lett pozitív a késés után, úgyhogy ez alapján még lehet baba. Várj szombatig, és reggeli vizeletbõl tesztelj 10-el, akkor már biztos kimutatja, ha ott a baba:) Majd drukkolok!
Nekem terhesen sem volt magasabb a hom 36.8-nal, ez alapjan siman lehetsz terhes, de igaza van az elozo hozzaszolonak, hogy minden viszonyitas kerdese. A gorbed alapjan en remenykednek!
Szia!Csatlakoznék az utolsó hozzászólóhoz, nekem sem ment feljebb a hõm terhesség alatt és ráadásul 9 nap késésnél teszteltem halvány pozitívat.Egyszerûen csak nem középidõben fogant a kisfiam!Amíg nem jön meg van remény!! Megy a drukk! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!