Találatok a következő kifejezésre: Még reménykedhetek a hőm (14 db)

Ma vagyok a 12. dpo-n, a reggeli vizeletből csinált Corax be sure teszt negatív lett, azért még reménykedhetek? A hőm szépen fennt van!

A ciklusaim 28-30 nap közöttiek. Elméletileg holnapra holnaputánra nem várom. A ma reggeli teszt viszont negatív lett! Ettől függetlenül reménykedhetek még? Már 3 éve szeretnénk babát!

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy a Corax milyen érzékenységû. Én GraviHCG-vel teszteltem, ami elég megbízható, talán 20-as érzékenységû. Nemvárt elõtti napon teljesen - volt, majd a kimaradt menzi utáni 2. nap reggel lett nagyon halvány +. Szerintem még van remény számodra. :) A 12. nap még elég korai, azt, hogy pontosan mikor termékenyült meg a petesejt úgysem tudod pontosan. Én is csak így utólag tudom, hogy az utolsó aktus utáni 14. nap reggel lett halvány pozi a tesztem, az ovu pedig vagy aznap volt(naptár szerint), vagy utána 2 nappal (akkor éreztem fura fájdalmat). Nagyon drukkolok!!!!

Nem tudom, hogy a Corax milyen érzékenységû. Én GraviHCG-vel teszteltem, ami elég megbízható, talán 20-as érzékenységû. Nemvárt elõtti napon teljesen - volt, majd a kimaradt menzi utáni 2. nap reggel lett nagyon halvány +. Szerintem még van remény számodra. :) A 12. nap még elég korai, azt, hogy pontosan mikor termékenyült meg a petesejt úgysem tudod pontosan. Én is csak így utólag tudom, hogy az utolsó aktus utáni 14. nap reggel lett halvány pozi a tesztem, az ovu pedig vagy aznap volt(naptár szerint), vagy utána 2 nappal (akkor éreztem fura fájdalmat). Nagyon drukkolok!!!!
3 Éve? nem semmi. hány évesek vagytok?
Nekem is negatív lett:( de még korán van ugyhogy szorítok neked is:)
Szió, nagyon drukkolok nektek:) Azt szokták tanácsolni, h nem szabad nagyon ráfeszülni, és túl stresszelni, mert akkor sokkal nehezebben jön össze a babuci. Persze ezt mondani könnyû, ne adjátok fel! Tarts otthon néhány tesztet (pl. Romedet), engedd el magad lelkileg is, hátha akkor sikerül a teherbeesés. Sok sikert! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a drukkokat! Köszönöm a drukkokat, ha ismét tesztelek írok! Én 29 a párom 30. éves. voltunk már kivizsgáláson, nálam enyhe IR-t diagnosztizáltak.. most márciusban esedékes az átjárhatósági vizsgálat mert ha nem jön a baba az a feltétele az inszemnek és a lombiknak is. Hormonügyileg elméletileg minden rendben, és a párommal is!

Ha a görbén menzi elött 1 tizedet esik a hőm akkor az menzi, vagy még reménykedhetek a babában? Nagyon sokat büfögök, amit nem szoktam, és hányingerem van, hasamban a megjön érzést érzem, és szurkálást.

Legjobb válasz: én nem hiszek a hoõben, szóval szerintem egy tized hõeséssel még simán lehet minden, ha hányingered van tesztelj, ha tünet van, hormon is van, ha hormon is van, akkor pozitív teszt is van, vagy kéne lenni, max 1-2 nap csúszás szokott a kettõ között lenni, drukkolok, hogy babásodj. én a büfirõl még csak nem is hallottam, hogy terhes tünet legyen, max. rossz szájíz, vagy nyálzás, de büfi az nem az.

én nem hiszek a hoõben, szóval szerintem egy tized hõeséssel még simán lehet minden, ha hányingered van tesztelj, ha tünet van, hormon is van, ha hormon is van, akkor pozitív teszt is van, vagy kéne lenni, max 1-2 nap csúszás szokott a kettõ között lenni, drukkolok, hogy babásodj. én a büfirõl még csak nem is hallottam, hogy terhes tünet legyen, max. rossz szájíz, vagy nyálzás, de büfi az nem az.
A kérdező hozzászólása: köszönöm.a hõm pé-tõl szépen felfelé kuszik.Tegnap 37.6 volt ma 37.5.Holnap reggel tesztelek.Szerintem azért büfögök sokat, mert ahohy érzem hogy hányingerem van sokat nyelek.
Szia! Az egy tizedes eséstõl még lehet baba, a lényeg, hogy a hõd menjem majd vissza és maradjon is ott! Szorítok!
Nekem csak 3 napig volt pé után 37 a hõm, most 36.8. Az alaphõm 36.6. Lehetek babás?Bocs hogy belekérdezek.
utolsó: szerintem nem, bár nem hiszek a hõben, tesztelj, a kivétel mindig erõsíti a szabályt!
nem
Szerintem sem:-(
Sajnálom! :(((
A kérdező hozzászólása: köszönöm azért:(
A kérdező hozzászólása: ittam ebben a hónapban a cickafark és palástfû teát.35 naposak a ciklusaim és 11 napos a luteálisom. Most a 12 nél járok. használhattak a teák?
Biztos használnak!Esetleg van görbéd?
A kérdező hozzászólása: igen van ma feljebb ment.http://www.fertilityfriend.com/home/2dbe17
Nem jött még meg ugye??!!! Teszteltél már?
A kérdező hozzászólása: sajnos megjött:( de reggel teszteltem nega lett természetesen. És az elõbb megjött:( azért köszönöm

Még reménykedhetek? ébredéskor a hőm két napja 36, 8! a mikroszkópom páfrányos!

endesen van folyásom,de most olyan fehér krémes! ma vagyok a 30.napon,és az utóbbi négy hónapba így jött meg:28,28,25,30-napra! félek,hogy megint csak csúszik,pedig eddig mindig 28 napos volt,csak az utolsó két hónapba nem! mindjárt megjön érzésem van már három napja! tanácsokat,és véleményeket kérek szépen! köszönöm!

Legjobb válasz: drukkolok nagyon. ha nem jön meg, holnap csinálj tesztet!

drukkolok nagyon. ha nem jön meg, holnap csinálj tesztet!
Szerintem holnap tesztelj, vagy akár ma! Ahogy te biztosabbnak érzed! Drukkolok neked! Amúgy ez a két hónap nem vészes eltérés, kicsit mintha ki is egyenlítené egymást! Sajnos nem tudom, hogy mit jelent a páfrányos mikrószkóp ilyenkor. Ovutesztnél tudom, hogy ha ilyenkor +, az babára utalhat, de a mikroszkóp nekem pontatlanabbnak tûnik. Bár én nem próbáltam még egyiket sem... Csak tervezem..
A kérdező hozzászólása: este teszteltem és pozitív lett! remélem minden rendbe lesz!
nagy nagy gratula:) )))))

Nagyon elkeseredtem. Nem szokott késni a menzeszem. Most két napja késik és a hőm is fent maradt. Nagy lelkesen csináltam ma du egy tesztet, de sajna negatív lett. Miért? Esetleg reménykedhetek még?

.. kérdezem magamtól. Miért éppen nekünk nem sikerül? Gondolom sokan és sokszor tettétek már fel ezt a kérdést. Amúgy most kezdtünk bele egy komolyabb kivizsgálásba, eddig nálam nem találtak semmit, a páromnak a jöv?héten kell mennie. A h?met még csak két hete mérem, így nincs igazából mihez viszonyítanom, de azért ide teszem.

Legjobb válasz: Nos, jól látod: az a baj, hogy nincs mihez viszonyítani a hõdet. Ennyi adat még ahhoz is kevés, hogy azt mondgassuk: fent van a hõd. mert mi van, ha lent van? :-( Innen nézve elég lapos görbének tûnik, sajnos. Én mindig szájban mértem, hüveyben soha. Eléggé kényelmetlen lett volna, meg fertõzésveszélyes is lehet. Szájban is nagyon pontos görbét lehet mérni.

Nos, jól látod: az a baj, hogy nincs mihez viszonyítani a hõdet. Ennyi adat még ahhoz is kevés, hogy azt mondgassuk: fent van a hõd. mert mi van, ha lent van? :-( Innen nézve elég lapos görbének tûnik, sajnos. Én mindig szájban mértem, hüveyben soha. Eléggé kényelmetlen lett volna, meg fertõzésveszélyes is lehet. Szájban is nagyon pontos görbét lehet mérni.
A görbéd alapján tényleg nem sok minden derül ki, viszont ha a nyákodat nézem, akkor elképzelhetõ, hogy csak 12 napja volt pé-d, vagyis még korai a teszt. Nekem csak a harmadik napon lett pozitív a késés után, úgyhogy ez alapján még lehet baba. Várj szombatig, és reggeli vizeletbõl tesztelj 10-el, akkor már biztos kimutatja, ha ott a baba:) Majd drukkolok!
Nekem terhesen sem volt magasabb a hom 36.8-nal, ez alapjan siman lehetsz terhes, de igaza van az elozo hozzaszolonak, hogy minden viszonyitas kerdese. A gorbed alapjan en remenykednek!
Szia!Csatlakoznék az utolsó hozzászólóhoz, nekem sem ment feljebb a hõm terhesség alatt és ráadásul 9 nap késésnél teszteltem halvány pozitívat.Egyszerûen csak nem középidõben fogant a kisfiam!Amíg nem jön meg van remény!! Megy a drukk! :)

Ha a menstruáció előtt 2 nappal esik a hőm 1-1 tizedet reménykedhetek még lehet belőle baba? Holnapra nem várom a cicim még mindig fáj meg a hasam is szúrkál! És mensi előtt erős vizes folyásom szokott lenni most nem vizes pés alig van valami!

Legjobb válasz: Ha 1-1 10edet esik,akkor még nincs baj)))))Természetesen lehet reménykedni.Na meg amugyis ha megnézed a babatervezõk otthona cimû oldalt,akkor ott láthatsz számtalan olyan példát,amikor leesik a hõ vagy épp fel se megy,s mégis terhesség a vége. Drukkolok nagyon!!!!

Ha 1-1 10edet esik, akkor még nincs baj)))))Természetesen lehet reménykedni.Na meg amugyis ha megnézed a babatervezõk otthona cimû oldalt, akkor ott láthatsz számtalan olyan példát, amikor leesik a hõ vagy épp fel se megy, s mégis terhesség a vége. Drukkolok nagyon!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! És köszike a drukkolást!!! Nagyon remélem hogy sikerül! Neked is minden jót és szépet!!:D:D

3-án volt pé-m, majd 10-én éjszaka erős görcsöt éreztem a méhemnél! Azóta magasan van a hőm, de tegnap elkeseredésemre esett 0.1-et! Ez már menszire utalna, vagy még reménykedhetek?

Legjobb válasz: Egy tized nem jelent semmi, szerintem nyugodtan reménykedhetsz. Azt írod, hogy tegnap reggelre esett ennyit.. ma mennyit mértél?

Egy tized nem jelent semmi, szerintem nyugodtan reménykedhetsz. Azt írod, hogy tegnap reggelre esett ennyit.. ma mennyit mértél?
persze ettõl még lehet baba! egy tizedes leesés nem jelent még semmit! :) drukkolok hogy ne essen le a hõd!
A kérdező hozzászólása: Szia! Ma is maradt az egy tizedes esés. Végül is szinten maradt!:) Köszi a választ, egy kis reményt öntöttél belém!

Ma kellett volna megjönnie, helyette nagyon sűrű olyan picit barnás kevés folyásom van! a hőm tegnap 36.4;ma 36.7, meg fog jönni, vagy még reménykedhetek?

Legjobb válasz: Reménykedhetsz, de nem bizto hogy sikerült. A hõd alapján az a 36,4 az kevéske. Bár a 36,7 az meg jobb.

Reménykedhetsz, de nem bizto hogy sikerült. A hõd alapján az a 36, 4 az kevéske. Bár a 36, 7 az meg jobb.

Ez a 34. nap és még nem jött meg a menzim. menzis érzéseim nincsenek. a hőm 37, 1. reménykedhetek már?

volt már hogy késett,de a menzis érzéseket mindig érezni szoktam.

Legjobb válasz: mivel a hõd még magas, így ma biztosan nem fog megjönni, de ha leesik, akkor pár óra múlva igen. Drukkolok, hogy babás legyél. Írd meg, hogy mi a helyzet. Mennyi idõsek a ciklusaid? Mióta késik?

mivel a hõd még magas, így ma biztosan nem fog megjönni, de ha leesik, akkor pár óra múlva igen. Drukkolok, hogy babás legyél. Írd meg, hogy mi a helyzet. Mennyi idõsek a ciklusaid? Mióta késik?
A kérdező hozzászólása: a ciklusaim 32 naposak. de ciszta miatt volt már hogy 40.napra jött meg. volt már hogy késett de akkor hetekig éreztem a menzis érzéseket. és a hõm sem ment fel.de volt olyan is mikor ciszta miatt a hõm is fennt volt, de akkor a 35. napon ment fel, most meg a 19.napon
nos, ha a 19. napon ment fel a hõd, akkor a 18. napon lehetett a pé-d, tehát, akkor a 32-34. napon kellene megjönnie. Tehát szerintem még azért várj! Ne görcsölj, csak pozitív dolgokra gondolj!
Szerintem is várj még pár napot, aztán ha a hõd reggel még mindig magas egy tesztet megér! Szorítok! Ne görcsölj! Majd írj, hogy mi lett! :)
Szerintem igen! A mensi elõjele hogy leesik a hõ. Reméljük fenn is marad. Szorítok neked!!!
Szerintem is baba van! Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Köszi mind2nek
Tesztelj reggel! Akkor megtudod! Lehetséges, hogy feldobja a reggeled egy kétcsíkos!!!! Sok sikert!!!
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem lesz baba :(, megjöttek a vendégeim.Lehet túlkorán reménykedtem
Sajnálom! De új hónap, új remény!!! kellemes hétvégét!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!