Találatok a következő kifejezésre: Még reménykedhetek a (158 db)

Még reménykedhetek a babában?

Gyógyszer abbahagyás után vagyok 1 hónappal. Reménykedtem, hogy még múlt hónapban összejön a baba, hiszen annyian írták,hogy rögtön sikerült, ahogy abbahagyták a fogamzásgátlót. 1x teszteltem egy halvány pozitívat, de ma reggel (32. nap) els? vizeletb?l teljesen negatív. Megnéztem egy kalkulátort, miszerint ha megfogant volna a baba,akkor most lennék 4hetes terhes, vagyis a baba 2 hetes,akkor azt már mutatnia kéne a tesztnek? Van még értelme tesztelnem? Mondjuk hétf?n, ha addig nem jön meg.

Legjobb válasz: Óóó ez még nagyon korai volt. Várj egy hetet szerintem. De legalább hétfõig! Majd írd meg és drukkolok!!!

Óóó ez még nagyon korai volt. Várj egy hetet szerintem. De legalább hétfõig! Majd írd meg és drukkolok!!!
Szerintem is korai volt még...szerintem 3-4 nap múlva próbáld újra! Nekem a 4.kimaradt napon lett pozitív! Drukkolok! :)
Azért a 32. nap nem olyan korai a tesztelésnek. Persze attól függ, hogy mikor volt ovud, de gondolom ezt nem tudod. Amíg nem jön meg, ismételd a tesztelést 2-3 naponta. Az a halvány pozitív mikor volt, és milyen fajta teszt?
A kérdező hozzászólása: Szerintem is már mutatnia kéne... 4-én teszteltem egy halvány pozitívat reggel és legutoljára 8-án teszteltem egy nagy negatívat! Ma vagyok a 35. napon most utána számoltam, szóval tuti nem vagyok terhes szerintem. csak akkor jönne már meg hogy tudjunk tovább haladni babásodás terén

Még reménykedhetek? A HÕM MÉG MINDIG FENT VAN!

Ma reggel az ébredési hőm még mindig 36.9 és 3 nap múlva kellene megjönnie.

Legjobb válasz: Attól függ, hogy Neked mikor szokott leesni a hõd. Ha már mensi elõtt 3 nappal csökkenni szokott, akkor lehet, hogy jó jel. De van, hogy csak mensi napján, vagy azután esik le.

Attól függ, hogy Neked mikor szokott leesni a hõd. Ha már mensi elõtt 3 nappal csökkenni szokott, akkor lehet, hogy jó jel. De van, hogy csak mensi napján, vagy azután esik le.
A kérdező hozzászólása: Még csak ebbe a hónapba kezdtem el hõmérõzni, így nem tudom, hogy mikor kell leesnie, ha nem vagyok terhes. Az alaphõm 36.00-36.3 között szokott ingadozni.
a görbédet nem tudnád fel tenni ugy könnyebb lenne meg mondani!
A kérdező hozzászólása: csak magamnak vezetem egy lapon, így sajnos nem tudom megmutatni, de 5 napja van így fent 36.6-36.6-36.7-37.8 és ma 36.9
nekem 2 éve így alakult, mikor terhes lettem :) http://www.ciklus.hu/images/diagramok/19ff5e5ef354a0f3cf407f.. sok sikert 14 hós kisfiú anyukája
3-as vagyok én ajánlom neked hogy vezesd a görbéd pl a ciklus.hu-n mert az sokat segít meg az be is rajzolja a pé-t meg mindent fel tudsz oda jegyezni sokat segít! Én is vezetem füzeten is meg a ciklus.hu is és sokkal jobb a ciklus.hu n vezetni mert ott mindent szépen tudok vezetni és minden szépen látszódik! Én a füzetben azért vezetem hogy az orvosomnak tudjam mutatni!

Ma vagyok a 12. dpo-n, a reggeli vizeletből csinált Corax be sure teszt negatív lett, azért még reménykedhetek? A hőm szépen fennt van!

A ciklusaim 28-30 nap közöttiek. Elméletileg holnapra holnaputánra nem várom. A ma reggeli teszt viszont negatív lett! Ettől függetlenül reménykedhetek még? Már 3 éve szeretnénk babát!

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy a Corax milyen érzékenységû. Én GraviHCG-vel teszteltem, ami elég megbízható, talán 20-as érzékenységû. Nemvárt elõtti napon teljesen - volt, majd a kimaradt menzi utáni 2. nap reggel lett nagyon halvány +. Szerintem még van remény számodra. :) A 12. nap még elég korai, azt, hogy pontosan mikor termékenyült meg a petesejt úgysem tudod pontosan. Én is csak így utólag tudom, hogy az utolsó aktus utáni 14. nap reggel lett halvány pozi a tesztem, az ovu pedig vagy aznap volt(naptár szerint), vagy utána 2 nappal (akkor éreztem fura fájdalmat). Nagyon drukkolok!!!!

Nem tudom, hogy a Corax milyen érzékenységû. Én GraviHCG-vel teszteltem, ami elég megbízható, talán 20-as érzékenységû. Nemvárt elõtti napon teljesen - volt, majd a kimaradt menzi utáni 2. nap reggel lett nagyon halvány +. Szerintem még van remény számodra. :) A 12. nap még elég korai, azt, hogy pontosan mikor termékenyült meg a petesejt úgysem tudod pontosan. Én is csak így utólag tudom, hogy az utolsó aktus utáni 14. nap reggel lett halvány pozi a tesztem, az ovu pedig vagy aznap volt(naptár szerint), vagy utána 2 nappal (akkor éreztem fura fájdalmat). Nagyon drukkolok!!!!
3 Éve? nem semmi. hány évesek vagytok?
Nekem is negatív lett:( de még korán van ugyhogy szorítok neked is:)
Szió, nagyon drukkolok nektek:) Azt szokták tanácsolni, h nem szabad nagyon ráfeszülni, és túl stresszelni, mert akkor sokkal nehezebben jön össze a babuci. Persze ezt mondani könnyû, ne adjátok fel! Tarts otthon néhány tesztet (pl. Romedet), engedd el magad lelkileg is, hátha akkor sikerül a teherbeesés. Sok sikert! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a drukkokat! Köszönöm a drukkokat, ha ismét tesztelek írok! Én 29 a párom 30. éves. voltunk már kivizsgáláson, nálam enyhe IR-t diagnosztizáltak.. most márciusban esedékes az átjárhatósági vizsgálat mert ha nem jön a baba az a feltétele az inszemnek és a lombiknak is. Hormonügyileg elméletileg minden rendben, és a párommal is!

Ha a görbén menzi elött 1 tizedet esik a hőm akkor az menzi, vagy még reménykedhetek a babában? Nagyon sokat büfögök, amit nem szoktam, és hányingerem van, hasamban a megjön érzést érzem, és szurkálást.

Legjobb válasz: én nem hiszek a hoõben, szóval szerintem egy tized hõeséssel még simán lehet minden, ha hányingered van tesztelj, ha tünet van, hormon is van, ha hormon is van, akkor pozitív teszt is van, vagy kéne lenni, max 1-2 nap csúszás szokott a kettõ között lenni, drukkolok, hogy babásodj. én a büfirõl még csak nem is hallottam, hogy terhes tünet legyen, max. rossz szájíz, vagy nyálzás, de büfi az nem az.

én nem hiszek a hoõben, szóval szerintem egy tized hõeséssel még simán lehet minden, ha hányingered van tesztelj, ha tünet van, hormon is van, ha hormon is van, akkor pozitív teszt is van, vagy kéne lenni, max 1-2 nap csúszás szokott a kettõ között lenni, drukkolok, hogy babásodj. én a büfirõl még csak nem is hallottam, hogy terhes tünet legyen, max. rossz szájíz, vagy nyálzás, de büfi az nem az.
A kérdező hozzászólása: köszönöm.a hõm pé-tõl szépen felfelé kuszik.Tegnap 37.6 volt ma 37.5.Holnap reggel tesztelek.Szerintem azért büfögök sokat, mert ahohy érzem hogy hányingerem van sokat nyelek.
Szia! Az egy tizedes eséstõl még lehet baba, a lényeg, hogy a hõd menjem majd vissza és maradjon is ott! Szorítok!
Nekem csak 3 napig volt pé után 37 a hõm, most 36.8. Az alaphõm 36.6. Lehetek babás?Bocs hogy belekérdezek.
utolsó: szerintem nem, bár nem hiszek a hõben, tesztelj, a kivétel mindig erõsíti a szabályt!

Ha a teszt pozitív volt, de rá két napra negatív, és megjött, akkor még reménykedhetek, hogy babás vagyok:?

nem rég irtam 2 hete hogy csináltam a tesztet és kimutatta a 2 csikot..rá két napra meg ismételtem de negativ lett és megjött...de 5 nap helyett 3 nap volt és fele barnázás fele vér..de nem volt vészes..viszont amikor elmult csináltam megint tesztet az is kimutatta a 2 csikot csak hogy egy perc mulva eltünt.elmentem dokihoz aki csinált tesztet délután 5-kor..negativ lett.de miután megvizsgált mondta hogy még is cska csináljak egy tesztet 2 hét mulva és menjek vissza..vagyis valamit érzett de nem mondott semmit.reggelente nincs étvágyam ,és fehér folyásom van ami ezelött sosem volt..hol több hol kevesebb.a cicim néha nyilal.szerintetek?még van egy hét a doki idöpontja szerint.addig várok..irjatok...

Legjobb válasz: Én tuti, hogy még csinálnék tesztet, sõt lehet, hogy többet is, más-más márkából! Azt gondolom, hogy ha már 1x volt ott 2csík, akkor babás vagy, de lehet, hogy egy másik dokihoz is érdemesebb lenne elmenned! Szorítok! :))))))

Én tuti, hogy még csinálnék tesztet, sõt lehet, hogy többet is, más-más márkából! Azt gondolom, hogy ha már 1x volt ott 2csík, akkor babás vagy, de lehet, hogy egy másik dokihoz is érdemesebb lenne elmenned! Szorítok! :) )))))
En kb. masfel eve jartam igy. Kesett egy hetet, teszt, pozitiv, remulet. Masnap, hogy biztos legyen megegy teszt, negativ, vegyes gondolatok. Meg aznap este menstruacio, fajosan, nagyon sotet szinu "mas allagu", csalodottsag. Megfogantam, de nem volt eletkepes es termeszetes uton tavozott. Lehet veled is ez tortent. De a termeszet az maga a csoda. Soha nem lehet tudni. Kivanok neked egeszseges eros kisbabat ha nem most, akkor legkozoelebb. En ugy vagyok vele megha most nem is sikerult, de ez mar fel siker volt!
Szoritok En is neked, h babas legyel. Viszont azt en is ugy csinalnam ahogy a legelso valaszado irta, tobb fajta /marka/ tesztet csinalnek. 10 hetes kismama
Remélem terhes vagy!!!! Szorítok neked!!!! Mi 8 hónapja próbáljuk!! Nekem sajnos ritkán van itthon a férjem mert külföldön dolgozik (2 hetente 2napig van itthon)! Nehéz igy összehozni egy pocaklakot! Mikor fog igy sikerülni???? Nem tudom!!!! Kimaradt a havim már 4 napja, a teszt (-) lett!!!! Ez van! Azt mondták türelem! Könnyû ezt mondani!!!
Szorítok!!!!! Hallottam olyanról, hogy valakinek hosszú ideig nem mutatott semmit a teszt! Szorítok!!!
Két lehetõség van, rajtad áll, vagy vársz dokiig a teszttel, vagy már most irány tesztelni.Én a másodikra szavazok, és nagyon szorítok, hogy pozitiv legyen:-)
A kérdező hozzászólása: amugy imádnám ha babás lennék!!!!!
A kérdező hozzászólása: az hogy gond lenne nem hiszem mert tüzetesen megvizsgált..nem töröm magam hogy babám legyen de ha jön akkor jön..csak jo lenne tudni hogy mi van.azt olvastam hogy a zavaros vizelet is negativan befolyásolja a terhességet.és nekem aznap jött meg amikor nega lett.aztán hogy elmult lett két csik 1 percre:D elözöleg dec 14 -én volt meg..aztán most 3 napra jan 17-én..még korai lehet., vagy már nem is tudom..a kislányommal 3 honapig menzisztem
Lehet, hogy terhes, vagy , de az is lehet, hogy valami más gubanc van odabent. Ha nagyon szeretnél gyereket, akkor ne gondolj rá, hogy esetleg terhes lehetsz, mert akkor nem szokott összejönni a dolog. Tereld el a figyelmedet errõl a dologról, majd a doki megmondja, hogy mi van veled. Én szoritok neked, hogy babád legyen.
A kérdező hozzászólása: ma csináltam délután egy tesztet..lehet hogy nem elsö vizelet, de nem tudtam tovább várni..ott van egy 2.csik.bár annyira halványan hogy szinte észre sem vehetö..szerintetek?

Jövőhéten megyek a 18. heti genetikai uh-ra! Sok kismami tudta már meg ilyenkor a baba nemét? Reménykedhetek benne, vagy kicsi az esély?

Legjobb válasz: Az én drágám egy uh alkalmával sem mutatta még meg magát. 20 hetes kismama.

Az én drágám egy uh alkalmával sem mutatta még meg magát. 20 hetes kismama.
Nálunk több ismerõsnek meg tudták mondani, de olyan is van akinek nem. Attól függ a pici meg akarja e mutatni. Mi is jövõ héten megyünk :) Nekem kislány érzésem van :) Te mit szeretnél? Nekem mindegy csak egészséges legyen!
A kérdező hozzászólása: Tulajdonképpen tényleg mindegy csak ne legyen semmi baja. De egyébként inkább a kislány fele húzok.....a párom pedig fiúról álmodozik:)
17. héten már láttam a fiamat :) A lányommal csak a 20. héten voltam 4d, akkor tudtam meg. Tehát szerintem nagy esélyed van rá, hogy megtud a baba nemét...persze ha Õ is úgy akarja :)
Ha olyan pózban fekszik, akkor elképzelhetõ. Nekem 16 hetesen mondták elõször, hogy lány (bár én ezt már akkor tudtam) és nagyon szép kislányom született. Azért ne vedd készpénznek, nehogy félrenézzék :-)
Nekem ekkor mondták meg.
16 hetesen már megmutatta, hogy kisfiú. Remélem az is lesz, még csak a 18. héten vagyok és a genetikain is megerõsítik.
Szia! Nekem a 18.heti genetikai uh-n az elsõ pár percben megmutatta magát a kisfiam. Ezer százalékra biztosra mondták, annyira egyértelmû volt. Képünk is van róla, annyira kirakta :) A 26. hetin is ugyanazt láttuk.
20 hetes vagyok. Nekem 2 hete még nem tárulkozott szétt. Holnap megyek megint, nagyon bizom benne, hogy látszani fog, és fiúcska lesz. Jó lenne, 2 lány mellé. :-)

Ma (menzi előtt 1 nappal) a ClearBlue negatívat mutatott, de ettől még reménykedhetek? Tapasztalatotok?

Legjobb válasz: Amíg nem jön meg, addig van remény is. Pár nap múlva megpróbálhatod újra. A HCG 2 naponta megduplázódik.

Amíg nem jön meg, addig van remény is. Pár nap múlva megpróbálhatod újra. A HCG 2 naponta megduplázódik.

Mára nem vártam eddig nem is jött meg, de a tesztem negativ lett. Reménykedhetek még?

melleim érzékenyebbek,és tojcsis a nyákom ami szokatlan nekem.Megjön érzés is csak picit van,ilyenkor már javában görcsölni szoktam.Mikor teszteljek szerintetek??

Legjobb válasz: köszönöm szépen,és jelentkezni fogok:-)

A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/58c24c1667c52b39f266dc.. mai is - lett
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, és jelentkezni fogok:-)
Szia! Én a várt mensim nem érkezése után a második napon csináltam tesztet, nagyon haloványan, de látszott a második csík is, így 4 nap múlva ismételtem, az már határozottan 2 csíkos lett. Õ a 4. babám volt. Drukkolok a második csíkért. Üdv.
Szia! Semmit nem jelent a - még. Ismételd meg 2 naponta. Akár már holnap is lehet halvány csík, a HCG naponta emelkedik. Drukkolok! Üdv.
A kérdező hozzászólása: - lett a teszt:-((((((
A kérdező hozzászólása: köszönöm, jelentkezem 2 óra körül.
Szia! Nekem az elsõ gyerekemmel 9 nap késés után lett elõször pozitív a teszt, elõtte nagatív, abszolút nem értettem, mi van... Hogy miért ilyen sokára? Ki tudja... Pedig minden rendben volt!
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/58c24c1667c52b39f266dc..
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/58c24c1667c52b39f266dc.. mai tesztem is negativ lett:-((((((
2. vagyok. Azt elfelejtettem írni, hogy bármi is van a tesztekre írva, a reggeli elsõ vizelet erre a legalkalmasabb, amikor még semmiféle folyadékot se fogyasztottál mert ha még csak nagyon alacsony a hcg szinted, azt is "felhigítod". Ezt több weboldalon is írják! Na hajrá!!!
Ha igen érzékeny, 10-es tesztet választasz, akkor már bármikor tesztelhetsz. Persze hogy reménykedhetsz, kimásoltam neked a hcg szint alakulását, ez biztos segít. HCG szintek a fogamzástól eltelt idõ szerint: 9. nap min. 17- max.119 10.nap min. 17- max. 147 11.nap min. 33- max. 220 12.nap min. 33- max. 429 13.nap min. 70- max. 750 14.nap min. 111- max. 1690 Majd jelezz hogy gratulálhatok-e? Addig is szorítok!
A kérdező hozzászólása: igen tudom 15 napja volt pé em.
Tudod mikor volt peteérésed?

Hova lett a pénzem? Még reménykedhetek, vagy elveszett?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Meg kell hogy kapd, hiszen zárolt számlára elindíthatják az utalást, de vissza fog menni pár napon belül ahhoz a pénzintézethez, aki indította sikertelen utalásként. És ha azóta megkapták az új bankszámla számát, akkor elindítják újból arra. De hogy megnyugodj hívd fel õket.

Meg kell hogy kapd, hiszen zárolt számlára elindíthatják az utalást, de vissza fog menni pár napon belül ahhoz a pénzintézethez, aki indította sikertelen utalásként. És ha azóta megkapták az új bankszámla számát, akkor elindítják újból arra. De hogy megnyugodj hívd fel õket.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Utalni fognak. :-)

Még reménykedhetek? ébredéskor a hőm két napja 36, 8! a mikroszkópom páfrányos!

endesen van folyásom,de most olyan fehér krémes! ma vagyok a 30.napon,és az utóbbi négy hónapba így jött meg:28,28,25,30-napra! félek,hogy megint csak csúszik,pedig eddig mindig 28 napos volt,csak az utolsó két hónapba nem! mindjárt megjön érzésem van már három napja! tanácsokat,és véleményeket kérek szépen! köszönöm!

Legjobb válasz: drukkolok nagyon. ha nem jön meg, holnap csinálj tesztet!

drukkolok nagyon. ha nem jön meg, holnap csinálj tesztet!
Szerintem holnap tesztelj, vagy akár ma! Ahogy te biztosabbnak érzed! Drukkolok neked! Amúgy ez a két hónap nem vészes eltérés, kicsit mintha ki is egyenlítené egymást! Sajnos nem tudom, hogy mit jelent a páfrányos mikrószkóp ilyenkor. Ovutesztnél tudom, hogy ha ilyenkor +, az babára utalhat, de a mikroszkóp nekem pontatlanabbnak tûnik. Bár én nem próbáltam még egyiket sem... Csak tervezem..
A kérdező hozzászólása: este teszteltem és pozitív lett! remélem minden rendbe lesz!
nagy nagy gratula:) )))))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!