Találatok a következő kifejezésre: Még pár van hátra de a (12 db)

Még pár tablettám van hátra de a mensim előbb megjött. Miért lehet ez? Beszedjem a hátralévő tabikat?

7dik levél végénél tartok.

Legjobb válasz: én úgy tudom h nem kell beszedni, mert azért van h ne legyél terhes, a mensi pedig azt jelzi h nem vagy terhes. és sztem minden ok

én úgy tudom h nem kell beszedni, mert azért van h ne legyél terhes, a mensi pedig azt jelzi h nem vagy terhes. és sztem minden ok
Hát, én nem szedném be a tabikat a helyedben, de ha megoldható, holnap reggel vagy hívd fel, vagy keresd fel a nõgyógyászodat, és kérd ki a véleményét. Az a biztos.
A kérdező hozzászólása: És ha nem szedem be ezt az utcso pár napot attól mélg védelmet fog nyújtani a szünetben? De amugy így akkor lesz 4 tabi feleslegem nem?(annyi maradt ki)
Én meg beszedném a helyedben és visszamennék a dokihoz, lehet hogy váltani kell tablettát.
A fog. gatlo szedése alatt elõfordulhat köztivérzés. az normalis, ne ijedj meg.
Elsõ hónapban normális, harmadikban már nem. Menj vissza az orvoshoz és kérj másik gyógyszert, mert ez nem jó neked.

Pályakezdő nő vagyok, 7 állásinterjún voltam, 5 helyre személyesen bevittem az életrajzomat, 50 helyre küldtem el az önéletrajzomat és még nincs munkám, párom szintén pályakezdő sok helyre elküldte de a 2. állásinterjú után van munkája, hát hogy van ez?

Azért mert n? vagyok én azért kapok nehezebben állást?

Legjobb válasz: hát attól is függ, mi a végzettséged neki, és neked. mert egy mérnök könnyen talál munkát, egy tanár kevésbé.

hát attól is függ, mi a végzettséged neki, és neked. mert egy mérnök könnyen talál munkát, egy tanár kevésbé.
Nem mindenkinek könnyû az álláskeresés. Jó, ha suli után egybõl adódik a munkahely, de nem mindenhol van ez így. Nekem sem elsõre sikerült, rengeteg helyre beadtam a jelentkezésemet. Én azt tapasztaltam, hogy sokkal könnyebb helyzetben van az, akinek az egyik ismerõse már bent van, így legalább van némi rálátása az adott munkahelyre. Utcáról nem mindig hoznak be embereket. (van amikor már elõre tudják, hogy kié lesz az állás, de mégis meghirdetik).
Lehet nehezebb egy nõnek, de nem csak ezen múlik. Egyforma a végzettségetek, szakmai tapasztalatotok(gyakorlati hely esetleg), nyelvtudásotok?

Párom régen duci volt és még akkor csíkok jöttek ki a combján és fenekén amikor meghízót. Azóta edzeni jár és le is fogyót de a csíkok még ott vannak. Van valami kenőcs esetleg erre a célra is ami tényleg hat persze olyan?

Ezek már fehérek lettek azóta de zavarja hiába mondom, hogy engem nem. Már egy jó ideje edzeni jár, kardió és súlyzós is. Le is fogyót szépen, feszesedet és izmosodott a popsija is combra is stb. De ezek a csíkok még mindig ott vannak. Hogy lehet eltüntetni? Kenőcs ami használ is gyorsan látványosan?

Legjobb válasz: A kenõcsök nem használtak (bõrgyógyás), amik kel kentem a növekedési csíkjaimat, a házidoki akkor azt mondta nekem h nem lehet eltüntetni. Stria, ahogyan a terhességi csík is, gyors növekedés vagy gyors bõr nyúlás, amit a bõr nem bír, nem tud tolerálni. Hallottam valami új stiftes dologról is, a legkisebb kiszerelése 7 ezer. :// De az elvileg meg a bõrgyógyász szerint jó a hegekre, meg striákra. Nem vettem meg, mert a korábbiakra is sokallom a pénzt, mert nem használtak.Azok valami keloid vagy antikeloid vagy milyenek voltak.

A kenõcsök nem használtak (bõrgyógyás), amik kel kentem a növekedési csíkjaimat, a házidoki akkor azt mondta nekem h nem lehet eltüntetni. Stria, ahogyan a terhességi csík is, gyors növekedés vagy gyors bõr nyúlás, amit a bõr nem bír, nem tud tolerálni. Hallottam valami új stiftes dologról is, a legkisebb kiszerelése 7 ezer. :// De az elvileg meg a bõrgyógyász szerint jó a hegekre, meg striákra. Nem vettem meg, mert a korábbiakra is sokallom a pénzt, mert nem használtak.Azok valami keloid vagy antikeloid vagy milyenek voltak.
A kérdező hozzászólása: Pont ezt mondta egyik ismerõse is neki , hogy van valmai ami 7-8 ezer és, hogy ez valami új dolog és hatásos... De tudjuk a reklám az reklám... Tudsz linket adni , hogy melyik kenõcs ez?
Szia Én végig a terhességem alatt alig kívántam az utolsó pár hónapba akármikor neki kezdtünk egybõl volt nagy rugdosás bent
A kérdező hozzászólása: jaja nekem is...volt hogy apát hasba is rugta a kis drágám:)
Ha nem kívánod, ezt mondd el férjednek, és kérd meg, hogy értse meg, és fogadja el. De neked sem kell elvbõl elutasítanod:-) Játszatok csak, simogassátok egymást, bújjatok össze, vannak egyéb más módszerek, nem feltétlen kell közösülni. Én mit nem adtam volna a szexért, de a 29. héten eltiltottak, na meg szülés után a 4 hét... az 15 hét. Nehéz volt!
Azért ezt megérthetné a párod, hogy már nem kivánod.Elvileg szülés elõtt 6héttel már nem is tanácsolják, de ezzel manapság senki nem törõdik.Ha nem kivánod, mond meg neki, nemár mindig õ legyen aki...na.
Azért a férjed egy csepped gyakorolhatna némi önualmat. A szülés után 6 hétig biztosan nem szexelhettek amíg tart a vérzés és amíg be nem gyógyul a gátseb és a méhed. Én egész terhességem alatt nem kívántam a szexet, szülés után meg végképp nem. A férjem csak hozzámért odabújt és már spriccelt is a tejem, és nagyon zavart. Mások szerint mindez tök normális. A férjeknek pedig türelmesnek kell lenniük. És általában azok is. Beszélj a dologról a férjeddel, mert ha muszájból teszed hamar el fogtok távolodni egymástól, fõképp szexuálisan.
szia! Én az utolsó hetekben "kergültem meg". Elõtte hetekig szinte száraz voltam ; és nagyon bántott a dolog; a terhesség végefelé meg rám tört az érzés:) De ezt mondjuk a férjem nem bánta :) Valakinek itt nagyon igaza van . Ez a dolog nem a férjedtõl függ. Ha Te nem kívánod, nem akarod, neked kényelmetlen , akkor gyakoroljon önuralmat. Te vagy a fontos, meg a baba; "muszájból" ne légy a férjeddel.Meg ráadásul majdnem minden nap...?:) Nagy hassal, tényleg jóval kevesebb mozgási felülettel? ezt meg kell értenie!!

Szerintetek hízhatom még? Ugyanis imádok enni, és aa jelenlegi párom kövéren szereti; de hát mások is vannak a világon.78-as a hasam, és 53 kg vagyok.

Legjobb válasz: Hány centi vagy? Mert ez alapján, hacsak nem vagy nagyon alacsony, vékonynak tûnsz. A hízást meg nem lehet így megmondani, honnan tudjuk hogy mennyit eszel és ehhez mennyit mozogsz?

Hány centi vagy? Mert ez alapján, hacsak nem vagy nagyon alacsony, vékonynak tûnsz. A hízást meg nem lehet így megmondani, honnan tudjuk hogy mennyit eszel és ehhez mennyit mozogsz?
Nekem 87-es a hasam köldök alatt a legszélesebb. Behúzva szinte lapos, és úgyis 83 cm. Nem hiszem, hogy sok a 78 cm (ha ugyanott méred, amiröl én írtam.) (64 kg vagyok)
Nekem túl a 30-on.
A kérdező hozzászólása: Hát nem hangzik jól :( Remélem sose nõnek ki...
az emberek 60-70%ának nõ csak ki.:) örülj, ha te a szerencsés kisebbségbe tartozol, mert sok gond van velük. ha rosszul nõnek, iszonyúan fáj, mûteni kell, össze is tolja a fogsort. ha jól nõnek, is fáj, amikor nõ, és oda kell figyelni a tisztítására, mert hátul van, és könnyen elromlik. sok felnõtt emiatt tetet fogszabályzót, sok fogszabályzós fogorvos pedig egybõl kiszedeti feltárásos mûtéttel. nem hangzik túl jól, ugye?:///
12... o.O
Én a helyedben elmennék egy dokihoz. Szerintem meg kéne nézni egy panorámaröntgenen, hogy mi a helyzet velük. Mert elõfordulhat, hogy impactálódtak (beszorultak elõtörés közben). És olyankor bizony ki kell szedni õket, mert többféle szövõdménye lehet (pl. ciszta képzõdik körülötte, + megtolja a fogsorodat és a többi fog torlódhat). És ezt üzenem a 3. válaszolónak is, ne várjon vele! Amúgy a mûtét egyáltalán nem gáz, nekem is volt, simán kibírható (csak utána fájt egy picit otthon fél napig.) Egyébként lehet, h valójában semmi bajod sincs, de azért jobb megnézetni :)
Nekem olyan 16 17 éves koromban, most 23 vagyok és az összes megvan, de volt két brutálisan kílodós évem, hogy nap nem telt el anélkül, hogy ne potyogtak volna a könnyeim. L/23
Ja, most 26 vagyok.
Nekem felül 18-19 éves korom körül, azok kinõttek rendesen. Alul nem nõttek ki, ott nekem is azt szokott lenni, hogy néha fáj az ínyem meg olyan mintha gyulladt lenne. Múltkor röntgenen derült ki, hogy szarul nõnek, ki kéne õket mûteni, de nem bírom most magam rászánni, nagyon fájdalmas a seb mûtét után napokig (volt már másfajta szájsebészeti mûtétem, tudom, mire várna rám).
23 vagyok, egy jó fél-1 éve elkezdett keményedni az ínyem, mostmár egy nagyon pici eleje ott van, de megállt :D:D
Én nemtom pontosan, de kb 20 körül.Szerencsére eddig nem okoztak gondot, csak legutóbb kiszúrta a fogdoki hogy szuvasodnak az alsók és be kell tömni, hogy ne kelljen kihúzni

Mit gondoltok arról hogy még van pár napom (3) hátra de már nagyon szeretnék túllenni a szülésen és ez miatt " Praktikákat" vetek be? Vagy ezt már kibírom és akkor gondolkozzak ilyesmiben ha már túlhordom a babámat?

Legjobb válasz: azért ne vidd túlzásba! nekem a dokim a sok sétát (lépcsõzést) és a szeretkezést ajánlotta. mivel a szeretkezés nem ment mert már annyira fájt mindenem és a baba feje is nagyon lent volt, így maradt a séta. 5 nappal hamarább szültem mikor jött egy hidegfront.

azért ne vidd túlzásba! nekem a dokim a sok sétát (lépcsõzést) és a szeretkezést ajánlotta. mivel a szeretkezés nem ment mert már annyira fájt mindenem és a baba feje is nagyon lent volt, így maradt a séta. 5 nappal hamarább szültem mikor jött egy hidegfront.
Nekem a szex és elõtte egy dl vörösbor ami bevált. Hallottam errõl, mint tuti szülésindító, és ajánlom! Még kellemes is:-)
Attól függ milyen praktikára gondolsz. Pl. a szex, aséta , ilyesmi teljesen természetes, ártani nem árt. :o)

Mennyi idö múlva hat a fogalmazásgátló gyógyszer? Csütörtökön keztem el szedni ma együtt voltam a párommal de már nem volt meg most meg barna folyásom van ez a gyógyszer miatt lehet?

Legjobb válasz: Igen, amiatt is lehet, de a mellékelt papíron le van írva, hogy mikortól hat a gyógyszer. Ezt érdemes elolvasni, hogy ne jöjjön valami közbe.

Igen, amiatt is lehet, de a mellékelt papíron le van írva, hogy mikortól hat a gyógyszer. Ezt érdemes elolvasni, hogy ne jöjjön valami közbe.
A barnázás a gyógyi miatt van.Ez ezzel jár míg átáll a szervezeted.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!