Találatok a következő kifejezésre: Még pár van hátra (36 db)

Más is igy szenved? 31 hetes vagyok és sajnos alig birok aludni! A bal felemen zsibbadok, a jobb oldalamon nyomom a bordám a hátamon ha alszom akkor meg nem kapok levegöt! Mit csináljak? Pedig még van hátra egy pár hetem!

Legjobb válasz: Próbálj meg félülõ helyzetben aludni. Tegyél a hátad mögé egy nagyobb párnát és jól polcold fel magad SS Igen, sajnos az utolsó hetek igen nehezek alvás szempontjából.. Ha esetleg majd leszáll a pocit, akkor legalább a levegõvétel kicsit könnyebb lesz. Kitartás! Már nem túl sok van hátra:)))

Próbálj meg félülõ helyzetben aludni. Tegyél a hátad mögé egy nagyobb párnát és jól polcold fel magad SS Igen, sajnos az utolsó hetek igen nehezek alvás szempontjából.. Ha esetleg majd leszáll a pocit, akkor legalább a levegõvétel kicsit könnyebb lesz. Kitartás! Már nem túl sok van hátra:) ))
Szia! Én 34 hetes vagyok, de hetek (vagy inkább hónapok) óa nem tudam egy éjszakát sem végigaludni. Kb én is a 30. héttõl szenvedek egyre jobban, már ami az éjszakát illeti. Igyekszem magas párnán feküdni és én éjszakára is felteszem a lábamat egy díszpárnára. A szopipárna kicsit javított a dolgon, de így is felébredek kb. 3 óránként. Próbáld meg ezt a félig ülõ helyzetet, talán beválna.
Szia.Én még csak 20hetes vagyok, de kb 1 hete én is szenvedek, nem birok aludni, bal oldalon én is zsibbadok, jobbon állítólag meg háton nem jó aludni, bár a hátamon amúgy sem tudok, de a jobb oldalamon igen, legalább is eddig tudtam:(
én 34. hetes vagyok, nekem is ez a gondom, viszont ez a félülõ helyzet sem jön be, akkor meg a derekam és hátam fájdul meg.. én egész éjjel forgolódok, viszont ha oldalt fekszek a két térdem közé teszem a takarót v. párnát, úgy kényelmesebb.
Bástyázd körbe magad. Ha van szopipárnád, azt gyûrd a pocid alá, ha nincs, akkor mindegy milyen párnát Paplanhuzat is jó. Valami puhát tegyél a pocid alá. Nekem is a 30. hét körül kezdõdött, hogy nyomott a pocim. Kaptam szoptatós párnát, azóta amiatt már tudnék aludni, csak sokat kell pisilni. :-) 36+1 hetes kismama
27. hetet kezdtem kb 3 hete hanyat fulladok, baloldalamon nyilal a haam jobb oldalamon a babámnak nem tetszik érdekesek az éjjszakák!Most ujjabban ha ülök és megtámasztom a hátam az sem jo érzés!
A fog. gatlo szedése alatt elõfordulhat köztivérzés. az normalis, ne ijedj meg.
Elsõ hónapban normális, harmadikban már nem. Menj vissza az orvoshoz és kérj másik gyógyszert, mert ez nem jó neked.

Hugom kislánya 1.5 éves, még terhes volt amikor a párja elhagyta. Hat hónapja van új párja. Szerintetek õszintén szereti a pasi a kislányt vagy csak így próbálja a hugomat megtartani? A kicsi imádja õt.

Legjobb válasz: Ezt mi nem tudhatjuk. Csak a saját példámat mondhatom, én is voltam új kapcsolat, és feltétel nélkül szerettem az akkori párom gyerekét, sõt, még ma is találkozunk.

Létezhet, még örökbe fogadott, "idegen" gyereket is szerethet valaki nagyon.
lehet. de ha nem igy van, akkor a ferfi 1-1, 5-2 ev utan "megunja" majd ezt a szerepet, es akkor jon majd ki igazan az oszinte oldala. a gyerekek is megerzik ki a jo, ki nem. biztos a kapcsolatuk elejen benne van nemileg a megfelelesi vagy, hogy "latod mennyire kijovok a gyermekeddel? de ha ez a kapcsolat a. gyerek es a ferfi kozott nem oszinte, akkor el fog benne faradni..
Igen, létezik. Az én (nevelõ)apám. 2 éves korom óta nevelt. Van egy húgom (tõle), és soha semmilyen különbséget nem tett köztünk. A mai napig apa-lánya kapcsolat van köztünk, mindig is számíthattam/számíthatok rá, pedig már külön élek. Tudom, hogy soha, semmilyen körülmények között nem fordulna el tõlem, és sajátjaként szeret. 27/N
4 Létezik.
Ezt mi nem tudhatjuk. Csak a saját példámat mondhatom, én is voltam új kapcsolat, és feltétel nélkül szerettem az akkori párom gyerekét, sõt, még ma is találkozunk.
Szerinted ér akármilyen jó nõ is annyit egy férfinak, hogy álcából a gyerekét is szeresse? Szerintem az elég nonszensz lenne. Ha nem szeretné a kislányt, már rég látóhatáron túl lenne, hidd el.
Igen, õszintén szereti. Vagy nem. De hát hogyan lehet ezt így ismeretlenül, e-mailban eldönteni?
A kicsik mindig megérzik ki az aki szereti õket õszintén.
Azért ezt egy kívülálló nagyon hamar letudja szûrni. Mi honnan tudnánk?
A kérdező hozzászólása: Arra vagyok kíváncsi, hogy létezik e olyan, hogy egy vadidegen férfi szereti a párja kisgyerekét feltétel nélkül?
miért ne létezne? vannak, akik szeretik a gyerekeket, tökmindegy, hogy mástól van, s valószínûleg õ azt is szereti kislányban, hogy a párjáé. s ha a kicsi imádja õt, akkor pláne.

Párom régen duci volt és még akkor csíkok jöttek ki a combján és fenekén amikor meghízót. Azóta edzeni jár és le is fogyót de a csíkok még ott vannak. Van valami kenőcs esetleg erre a célra is ami tényleg hat persze olyan?

Ezek már fehérek lettek azóta de zavarja hiába mondom, hogy engem nem. Már egy jó ideje edzeni jár, kardió és súlyzós is. Le is fogyót szépen, feszesedet és izmosodott a popsija is combra is stb. De ezek a csíkok még mindig ott vannak. Hogy lehet eltüntetni? Kenőcs ami használ is gyorsan látványosan?

Legjobb válasz: A kenõcsök nem használtak (bõrgyógyás), amik kel kentem a növekedési csíkjaimat, a házidoki akkor azt mondta nekem h nem lehet eltüntetni. Stria, ahogyan a terhességi csík is, gyors növekedés vagy gyors bõr nyúlás, amit a bõr nem bír, nem tud tolerálni. Hallottam valami új stiftes dologról is, a legkisebb kiszerelése 7 ezer. :// De az elvileg meg a bõrgyógyász szerint jó a hegekre, meg striákra. Nem vettem meg, mert a korábbiakra is sokallom a pénzt, mert nem használtak.Azok valami keloid vagy antikeloid vagy milyenek voltak.

A kenõcsök nem használtak (bõrgyógyás), amik kel kentem a növekedési csíkjaimat, a házidoki akkor azt mondta nekem h nem lehet eltüntetni. Stria, ahogyan a terhességi csík is, gyors növekedés vagy gyors bõr nyúlás, amit a bõr nem bír, nem tud tolerálni. Hallottam valami új stiftes dologról is, a legkisebb kiszerelése 7 ezer. :// De az elvileg meg a bõrgyógyász szerint jó a hegekre, meg striákra. Nem vettem meg, mert a korábbiakra is sokallom a pénzt, mert nem használtak.Azok valami keloid vagy antikeloid vagy milyenek voltak.
A kérdező hozzászólása: Pont ezt mondta egyik ismerõse is neki , hogy van valmai ami 7-8 ezer és, hogy ez valami új dolog és hatásos... De tudjuk a reklám az reklám... Tudsz linket adni , hogy melyik kenõcs ez?

Milyen ez a nev? Mar csak par hetem van hatra es meg mindig nem vagyok biztos a nevben!

Olyan nehez fiunevet valasztani!! Mar van egy Patrickunk. A Mark milyen szerintetek? O`Driscoll a vezeteknev.

Legjobb válasz: Hopsz, bocsi, most olvasom, hogy legyen magyarul is meg angolul is. Dilen és Kolin is van egyébként, csak így írják...

Hopsz, bocsi, most olvasom, hogy legyen magyarul is meg angolul is. Dilen és Kolin is van egyébként, csak így írják...
Adam
Martin, Peter
Szerintem a Mark tökéletes. Szép név.
Ismered ezt az oldalt? http://www.behindthename.com/top/ Én itt nézegettem mindig neveket. Jó a Mark egyébként, Angliában pl. benne sincs a top 100 leggyakoribban. Nekünk egyébként a Colin és a Dylan a nagy kedvenc.
Kaleb
Peter. Szerintem ez jobb lenne.

A cicám a 64. napban van. Napok óta keresi a helyét fel alá mászkál, mégsem ellik meg. Mik a jelek amikor már csak pár órája van hátra?

Legjobb válasz: Szerintem 1-2 napon belül meg kell kezdõdnie most már az ellésnek. Ezt az oldalat olvasd át, nagyon jó: http://www.macska.hu/szaporodas.php

Szerintem 1-2 napon belül meg kell kezdõdnie most már az ellésnek. Ezt az oldalat olvasd át, nagyon jó: http://www.macska.hu/szaporodas.php

Még pár tablettám van hátra de a mensim előbb megjött. Miért lehet ez? Beszedjem a hátralévő tabikat?

7dik levél végénél tartok.

Legjobb válasz: én úgy tudom h nem kell beszedni, mert azért van h ne legyél terhes, a mensi pedig azt jelzi h nem vagy terhes. és sztem minden ok

én úgy tudom h nem kell beszedni, mert azért van h ne legyél terhes, a mensi pedig azt jelzi h nem vagy terhes. és sztem minden ok
Hát, én nem szedném be a tabikat a helyedben, de ha megoldható, holnap reggel vagy hívd fel, vagy keresd fel a nõgyógyászodat, és kérd ki a véleményét. Az a biztos.
A kérdező hozzászólása: És ha nem szedem be ezt az utcso pár napot attól mélg védelmet fog nyújtani a szünetben? De amugy így akkor lesz 4 tabi feleslegem nem?(annyi maradt ki)
Én meg beszedném a helyedben és visszamennék a dokihoz, lehet hogy váltani kell tablettát.

Paran kertetek, hogy mutassak kepet erosebb tesztrol? Tegnap elott meg alig lehetett latni. Itt van hat a ma reggeli

http://kepfeltoltes.hu/view/130405/20130405_205047_1__www.ke... Jpg EZ A MA REGGELI 2nappal nemvart elott :)

Legjobb válasz: Az elsõ link nem jó.

Az elsõ link nem jó.
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/130405/20130405_205047_1__www.ke..
Ez pozitív! Gratulálok :) !
A kérdező hozzászólása: Koszonom :) Tudom :)
Így már igen! Gratulálok! :)
Gratulálok a pozi teszthez én már régóta ilyen tesztet szeretnék de semmi :( Boldog babavárást és vigyázz magadra!!
Szia! Gratulálok! A 2 nappal ezelõtti teszted a lila kupakos mi a neve?
Nekem túl a 30-on.
A kérdező hozzászólása: Hát nem hangzik jól :( Remélem sose nõnek ki...
az emberek 60-70%ának nõ csak ki.:) örülj, ha te a szerencsés kisebbségbe tartozol, mert sok gond van velük. ha rosszul nõnek, iszonyúan fáj, mûteni kell, össze is tolja a fogsort. ha jól nõnek, is fáj, amikor nõ, és oda kell figyelni a tisztítására, mert hátul van, és könnyen elromlik. sok felnõtt emiatt tetet fogszabályzót, sok fogszabályzós fogorvos pedig egybõl kiszedeti feltárásos mûtéttel. nem hangzik túl jól, ugye?:///
12... o.O
Én a helyedben elmennék egy dokihoz. Szerintem meg kéne nézni egy panorámaröntgenen, hogy mi a helyzet velük. Mert elõfordulhat, hogy impactálódtak (beszorultak elõtörés közben). És olyankor bizony ki kell szedni õket, mert többféle szövõdménye lehet (pl. ciszta képzõdik körülötte, + megtolja a fogsorodat és a többi fog torlódhat). És ezt üzenem a 3. válaszolónak is, ne várjon vele! Amúgy a mûtét egyáltalán nem gáz, nekem is volt, simán kibírható (csak utána fájt egy picit otthon fél napig.) Egyébként lehet, h valójában semmi bajod sincs, de azért jobb megnézetni :)
Nekem olyan 16 17 éves koromban, most 23 vagyok és az összes megvan, de volt két brutálisan kílodós évem, hogy nap nem telt el anélkül, hogy ne potyogtak volna a könnyeim. L/23
Ja, most 26 vagyok.
Nekem felül 18-19 éves korom körül, azok kinõttek rendesen. Alul nem nõttek ki, ott nekem is azt szokott lenni, hogy néha fáj az ínyem meg olyan mintha gyulladt lenne. Múltkor röntgenen derült ki, hogy szarul nõnek, ki kéne õket mûteni, de nem bírom most magam rászánni, nagyon fájdalmas a seb mûtét után napokig (volt már másfajta szájsebészeti mûtétem, tudom, mire várna rám).
23 vagyok, egy jó fél-1 éve elkezdett keményedni az ínyem, mostmár egy nagyon pici eleje ott van, de megállt :D:D
Én nemtom pontosan, de kb 20 körül.Szerencsére eddig nem okoztak gondot, csak legutóbb kiszúrta a fogdoki hogy szuvasodnak az alsók és be kell tömni, hogy ne kelljen kihúzni

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!