Találatok a következő kifejezésre: Még nincs a (6498 db)

Kötelező biztosítást akkor is lehet kötni, ha még nincs a nevemen az autó?

Mostanában szeretném átíratni valamikor,de még nincs a nevemen!Az lenne a kérdés,hogy ilyenkor már meg lehet kötni a biztosítást?!

Legjobb válasz: Adásvételi kell hozzá. Egyébként fordítva van: átírni nem lehet, amíg nincs biztosítás.

Adásvételi kell hozzá. Egyébként fordítva van: átírni nem lehet, amíg nincs biztosítás.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! De egy kicsit bonyolultabb a helyzet! A törzskönyvet csak 15.-én küldi a bank az eladónak, akkor meg írunk egy új adás-vételit, mert különben kifutnék a 15 napból... Tehát a dátum miatt is lényeges, hogy akár most is megköthetem? Vagy kockázatviselés kezdeténél mondjuk 16.-át írom be?
Én úgy tudom hogy bármikor megkötheted, adásvétel elõtt is. Sõt, elvileg így kellene, ugyanis az adásvételi aláírásával az elõzõ bizt. érvényét veszti. Ha megkötöd elõre a bizt.-t, akkor már lesz bizt-od, így bármi lehet akár hazavitel közben is, már védve leszel.
ja és igen, kockázatvállalás kezdetének beírod mondjuk az elõzõ napot (azért ne aznapot, hogy az eesetleges vitás szitukat elkerüld).

Ha kismama vagyok és most költöztünk ide a kerületbe, és érzékeny az egyik fogam akkor ellátnak az sztk fogorvosi rendelőbe? Mert még nincs a lakcímkártyámon az új cím. Eléggé nincs jól a fogam, éjjel se aludtam, ellátnak, és fizetni kell érte?

Mert még nincs a lakcímkártyámon az új cím. Eléggé nincs jól a fogam, éjjel se aludtam, ellátnak, és fizetni kell érte?

Legjobb válasz: Kismamákat mindenhol ingyen kell ellátni,ez törvény. De ha elmondod,h csak a lakcímkártyádon nincs még az új cím,akkor sem küldenek el.

Kismamákat mindenhol ingyen kell ellátni, ez törvény. De ha elmondod, h csak a lakcímkártyádon nincs még az új cím, akkor sem küldenek el.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen, hát remélem ellátnak.

Még nincs a fizetésem a számlámon, pedig ha 5-e vasárnap, akkor már pénteken rajta szokott lenni, van, aki ugyanígy járt?

Legjobb válasz: Ha nagy cégrõl van szó, és eddig mindig megkaptad pénteken, ha 7végére esett a fizetésnap, akkor valószínûleg meg fogod ma kapni. Azt tudni kell, h július 1-tõl nincs GIRO, ez azt jelenti, h a bankközi átutalás pár órát vesz igénybe, nem kell a munkáltatódnak elõzõ nap elindítani a fizetésedet, h megkapd ma, hanem elég neki aznap. Így viszont nem lesz rajta reggel már, hanem vmikor nap közben fogod megkapni. Legjobb esetben. Erre tudok gondolni, h reggel még nem volt rajta. Ha megbízható, nagy cégnél dolgozol, akkor ez lehet. De millió más oka is lehet.

Ha nagy cégrõl van szó, és eddig mindig megkaptad pénteken, ha 7végére esett a fizetésnap, akkor valószínûleg meg fogod ma kapni. Azt tudni kell, h július 1-tõl nincs GIRO, ez azt jelenti, h a bankközi átutalás pár órát vesz igénybe, nem kell a munkáltatódnak elõzõ nap elindítani a fizetésedet, h megkapd ma, hanem elég neki aznap. Így viszont nem lesz rajta reggel már, hanem vmikor nap közben fogod megkapni. Legjobb esetben. Erre tudok gondolni, h reggel még nem volt rajta. Ha megbízható, nagy cégnél dolgozol, akkor ez lehet. De millió más oka is lehet.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Közalkalmazott vagyok, az önkori (Szeged) utalja a pénzt, és eddig sosem volt gond az 5-ei határidõvel.
A kérdező hozzászólása: Hahhh, ebben a pillanatban kaptam az smst, már rajta van!:)
Mióta a napon belüli utalást bevezették, az összes ilyen csóró állami hivatal az utolsó pillanatig vár, mert addig a saját számláján tudja kamatoztatni a dolgozók bértömegét. Abból vesznek papírt, meg kiegyenesített gemkapcsot toll helyett :P
A kérdező hozzászólása: Jaja, ez így van.


Tapasztalt anyukák tanácsát várom! 1 éves kisfiam ma délután 3-szor hányt, étvágya nincs, nem tudok semmit sem bele imádkozni. Láza még nincs, a gyerekorvos holnap délelőtt rendel. Nem szeretném, hogy kiszáradjon! Mit kell ilyenkor csinálni?

Legjobb válasz: Minél több folyadék,ha nem eszik az nem baj.Valószínû,hogy elrontotta valamivel a gyomrát,de azért gyakran ellenõrizd,nem-e lázas és éjszakára készíts be vmilyen lázcsillapítót(inkább kúpot,hogy azzal se terheld a pocakját).Jobbulást:))

Minél több folyadék, ha nem eszik az nem baj.Valószínû, hogy elrontotta valamivel a gyomrát, de azért gyakran ellenõrizd, nem-e lázas és éjszakára készíts be vmilyen lázcsillapítót(inkább kúpot, hogy azzal se terheld a pocakját).Jobbulást:) )
igyon sokat sokat! próbáld meg sós krumplival etetni hátha megeszi :S de nem nagy baj ha nem eszik kiürül a gyomra, ne erõltesd, holnap vidd el orvoshoz addig nem lesz semmi baj! :)
a tesóm gyakran hányt, és a doktornéni mindig azt monda, hogy jó hideg teát kell innia (jégkocka is mehet bele) kortyonként + háztartási keksz vagy ropi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat!
b6 vitamin!

Hol kapható fagyasztott őszibarack? Milyen márkában létezik mirelit őszibarakc? 4 hónapos babámnak szeretnék készíteni gyümis dolgokat és hát még nincs a szezonja.

Legjobb válasz: Én fagyasztottam nyáron, de kapsz bébidesszertet van õszibarackos (hipp, kecskeméti, univer stb).

Én fagyasztottam nyáron, de kapsz bébidesszertet van õszibarackos (hipp, kecskeméti, univer stb).
fagyasztottat sztem ne....vitamin nincs benne annyi mint fruissben vagy babakajában
Én a kecskeméti õszibarackot szoktam venni.Nagyon finom én is +kóstoltam. :)
A kérdező hozzászólása: Mirsa Zrt.-nek van fagyasztott felezett õszibarack terméke, azt hiszem 450 gr-s kiszerelésben kapható. Spar-ban és Tesco-ban láttam kb. 450-460 ft-s áron.Ez a fajta õszibarack héjastul van fagyasztva.

Miért parázok, mikor még nincs a láthatáron semmi?

Van egy fiú, aki már tavaly novembetr óta tetszik. Akkor úgy nézett ki a dolog, hogy én is bejövök neki, de összejött egy másik lánnyal.Most pedig azt hallottam, hogy lehet, hogy szakítani fognak. Egy ideje a fiú elkezdett köszöngetni nekem és úgy szólít, ahogy ? elnevezett engem:) Akkor lehet, hogy most bejövök a fiúnak? Nekem tetszik, de nem akarom, hogy szakítsanak csak azért, hogy nekem jó legyen. De ha mégis vége lenne, akkor félek, hogy mi történne velem és a fiúval. Lehet, hogy már túl sokat is gondolkodom ezen. De nekem ez lenne az els?, és már el?re félek az els? csóktól, kézfogástól... Nekem még nem volt barátom.

Legjobb válasz: Ne agyalj ennyit! Ha veled érezné jól magát, miért akarnád, hogy ne legyen veled? Amúgy meg még olyan fiatal vagy, most még ezen fölösleges ennyit parázni. Élvezd az életet, engem a te korodban észre se vettek. Örültem volna :-) Hajrá!

Ne agyalj ennyit! Ha veled érezné jól magát, miért akarnád, hogy ne legyen veled? Amúgy meg még olyan fiatal vagy, most még ezen fölösleges ennyit parázni. Élvezd az életet, engem a te korodban észre se vettek. Örültem volna :-) Hajrá!
Háát úgy látom ezen a téren még zöldfülûnek számítasz, ... figyelj rám adok pár hasznos tippet, .: a fiúk többsége alábecsüli magát, éppen ezért nem mer odamenni egy helyes csajhoz, . ha a dolog úgy néz ki hogy szakítanak akkor fognak is, neked nem szabad semmit az ügy érdekében tenned, .(mármint hogy a kiszemelt, és a csaj szakítását illeti) az egész rendezõdni fog, .viszont ha szakítottak azonnal le kell csapni rá, pl, . ebben az esetben ha nem egy rámenõs emberrõl van szó, akkor elhívod pár barátoddal korizni.(épp aktuális lenne) igen, .igen, .. a kézfogás már más dolog, ha valaki szemfüles bármikor megfoghatja a másik kezét, pl amikor átvált egy lámpa és sietni kell, õ meg nem figyel oda, ..megfogod a kezét és átmentek aztán nem engeded el, .ennyi, ..hidd el õ sem akarja majd ;) csók, ..hát ez eléggé rázós ügy , ..az elsõ csók ha minden jól megy sosem erõs, nyomulós, hanem mindig finom , és érzéki, egyeseknél. :) azt ajánlom kezdjétek egy enyhébb fokozattal aztán jöhetnek, a rendes hosszú csókok, végül pedig kombinálhatjátok õket ha beválalósak vagytok, .pl, nyelves csók. remélem segített ! =) Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)
tanulj meg helyesen írni :D
A kérdező hozzászólása: amúgy nemezt kérdeztem
Mostanra már biztos kitaláltad. Add el alkatrésznek, vagy töresd fel a szoftverét újra. Valószínûleg lopott a készülék..

Ha a hom kezd leesni, de még nincs a cl alatt akkor meg fogbjonni tutirA?

Legjobb válasz: igen!nekem 37,1 volt 370re leesett aznap megjött. de volt ugyis hogy teljesen lement . szoval én nemis gondoltam volna hogy megjön!

igen!nekem 37, 1 volt 370re leesett aznap megjött. de volt ugyis hogy teljesen lement . szoval én nemis gondoltam volna hogy megjön!
Sajnos nagy a valószínûsége, hogy igen.

Ha kismama vagyok és most költöztünk ide a kerületbe, és át akarom nézetni a fogam még szülés előtt is, meg érzékeny az egyik fogam, akkor ellátnak az sztk fogorvosi rendelőbe? Mert még nincs a lakcim kártyámon az új cim.

Fizetni kell érte ha sztk-ba csinálják a fogam? Pl. tömés, vagy gyökérkezelés.

Legjobb válasz: Elvileg megcsinálják, de ha lakhely szerint nem oda tartozol (ahogy írtad, még nem), akkor mindenképpen fizetõs. Az orvostól függ, hogy megcsinálja e, és mennyiért. A régi helyre nem tudsz elmenni? Másik város?

Elvileg megcsinálják, de ha lakhely szerint nem oda tartozol (ahogy írtad, még nem), akkor mindenképpen fizetõs. Az orvostól függ, hogy megcsinálja e, és mennyiért. A régi helyre nem tudsz elmenni? Másik város?
A kérdező hozzászólása: hát sajnos nem tudok elmenni, nincsen közel a régi hely, meg érzékeny az egyik fogam, igy minél hamarabb meg akarom nézetni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!