Találatok a következő kifejezésre: Még nem szoliba, de szeretném (8 db)

Még nem voltam szoliba, de szeretném kipróbálni? Először hány percre feküdjek be? És hogyan működik, ha zsetonos? Hogy nyílik az ajtaja?

Legjobb válasz: Több féle szoli van. Erõsebb, gyengébb. Ahova menni akarsz, ott mindenképp kérdezd meg mennyit javasolnak. Függ az alap bõrszínedtõl is erõsen. A továbbiakat (mit hogy kell csinálnod) pedig úgyis megmutatják neked, ha elõször mész.

Több féle szoli van. Erõsebb, gyengébb. Ahova menni akarsz, ott mindenképp kérdezd meg mennyit javasolnak. Függ az alap bõrszínedtõl is erõsen. A továbbiakat (mit hogy kell csinálnod) pedig úgyis megmutatják neked, ha elõször mész.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Csak még kicsit izgulok..
Én ahányszor elindultam szolizni az elsõ 3-4 alkalommal 5percre mentem, majd 10-ekre és utána max 15. Ha álló szoliba mész ott ugy nyílik az ajtó mint a szobádba, fekvõnél amikor bemész az ajtaja nyitva van, befekszel és van egy kis távkapcsoló szerû amin van több gomb is, de van egy lefelé és felfelé nyíl. A lefelével csukod le. Ha lejárt az idõ magától felnyílik az ajtó, ha közbe baj van, a felfelé gombbal bármikor kinyithatod. A zseton lényegtelen, te kifizeted, a csaj(srác) meg bedobja neked a zsetont. Ahova én jártam, két helyre is, ott így volt. Neked nem kell a zsetonokkal foglalkoznod.
A kérdező hozzászólása: Köszike
A kérdező hozzászólása: Ma voltam elõször, a csajszi nagyon segítõkész volt! (4 percre menem) nagyon tetszett! :D
Én már voltam olyan helyen ahol nekem kellett a zsetonokat bedobni, de úgylátom már tárgytalan :)
Férfi büszkeség...ha annyira szeret még, akkor majd lép valamit...;)ja, és egy kérdés...te szereted még?...
Akkor járj vele hha szereted még... sztem meg ne hallgass senkire, beszélj a pasival és meglátjátok milesz :)
A kérdező hozzászólása: igen én szeretem még
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat.. majd meglátjuk mit lép :D
Az én ex-em is totál ilyen :) Pasik.....
én egy bloghoz gyüjtök képeket és kb 200-at gyüjtöttem úgy h google-be beírtam mindenfélét
Ha olyan képet veszel át a blogodba, amit megtalált ugyan a Google, de nincs mellékelve terjesztési/felhasználási jogosultság, akkor a kép készítõje megkereshet és felszólíthat hogy távolítsd el, rosszabb esetben kártérítést is követelhet. Ezzel jobb óvatosnak lenni, csak azért mert a keresõ kidob mindenféle képet, még nem biztos hogy azt bárki bármire felhasználhatja.


Van itt még olyan anyuka aki szeretne 2. babát de nem lehet mert több minden szól ellene mint mellette?

Anyagilag nem nagyon jönnénk ki,és a nem alvás is kikészített de valahogy úgy érzem annyira szeretnék megint terhes lenni:)))

Legjobb válasz: Hát nekunk is hasonlo a helyzet és mindig jobban szeretnék babat.

Hát nekunk is hasonlo a helyzet és mindig jobban szeretnék babat.
Én is így vagyok vele.....2, 5 éves a kisfiam és most a összes ismerõsöm terhes és irigylem mert nekem álom volt végig a terhességem. napig hánytam csak de végig jól voltam(se magas vérnyomás, se vizesedés....semmi) Sokszor azon kapom magahogy lányneveket mondogatok magamba..Néha úgy érzem megbolondultam. De!!! 1.Én sajnos kezdettõl fogva csak Gyest kaptam mert nem volt annyi munkaviszonyom tehát jó lenne pár évet dolgozni még. 2.Két hónapja vettünk házat ami az összes megtakarásunkat feléli a felújítás. 3.A legfõbb ok párom egyke és õ nem is akar tesót a gyerekének:((Mindig azt mondja jobb egyedül, nincs veszekedés, "mindene"megvan ami az anyagiak megengedhetik. Tehát mint anyagi, mint párom felfogása miatt nem lesz egyenlõre:) ) Nem tudom mit hoz a jövõ talán majd rájön a párom hogy igenis jó ha lesz testvére talán pár év múlva.jelenleg nekem se kellene mivel nagyon eleven a fiam, talán túlságosan is sokszor.Késõbb meg már ha nayobb lesz biztos én is azt fogom mondani hogy kell ez mégegyszer nekem??Nem tudom talán egyszer lesz egy szõke kislányom:) ) (nagyon lányos anyuka típus vagyok holott imádom a fiamat)
A kérdező hozzászólása: Nekem is szuper terhességem volt:) Úgy átélném még egyszer, fõleg ha a 2 éves kisfiunk mellé "kapnánk" egy kislányt is:) Már név is van...
Ez olyan rossz, hogy az anyagiak miatt nem lehet 2 gyerkõcünk. Én az elsõt még csak a pocimban hordom de mindig is két gyereket szerettem volna. Most meg tudunk venni mindent a babának de szinte biztos vagyok benne, hogy másikat már nem tudunk majd vállalni. A munkahejem a csõd szélén áll, nem lesz hova vissza mennem dolgozni. És nem tudok már arra gondolni, a tegnapi hiradó után meg fõleg, hogy 3 év mulva jobb lesz a hejzet. És csak ugy válogatni fogunk a munkahejek között. Ez a mostani kormány meg nem nagyon család centrikus. Pedig Orbánnak is van egy rakat pulya.

Szilikoncicis lányok nem bántátokm meg a mütétet? és a férjetek a család mit szolt a változáshoz? Szeretném megcsináltatni de félek mi van ha nem lesz szép csak nagy. Amugy nagy a seggem pici a cicim ezert szeretnem megcsinaltatni

Legjobb válasz: Egyes esetekben nem elég, hogy a kívülállók elfogadnak, hanem kell az az érzés, hogy jól érzem magam a bõrömben, nõies vagyok, nem szégyenkezem, stb. Ha valaki úgy érzi, szilikonnal lenne kerek a világ, megvan a környezete támogatása és a pénz, akkor miért ne? Én nem a saját példámat hozom fel, csak a húgomét tudom: extrém kicsi mellekbõl szép, átlagos, kerek melleket kapott, azóta szárnyakat kapott, sugárzik róla az önbizalom. Ezért mindenképp megéri :)

Egyes esetekben nem elég, hogy a kívülállók elfogadnak, hanem kell az az érzés, hogy jól érzem magam a bõrömben, nõies vagyok, nem szégyenkezem, stb. Ha valaki úgy érzi, szilikonnal lenne kerek a világ, megvan a környezete támogatása és a pénz, akkor miért ne? Én nem a saját példámat hozom fel, csak a húgomét tudom: extrém kicsi mellekbõl szép, átlagos, kerek melleket kapott, azóta szárnyakat kapott, sugárzik róla az önbizalom. Ezért mindenképp megéri :)
*kérdés
"ha az kész úgy is lesz más ami nem tetszik, ilyen az ember" Hát ez így van, de ez meg másik tészta :) És már miért ne rohanhatnánk mûteni magunkat? Ahogy írtam: ha valakinek ez oké és megengedheti magának, akkor ugyan ki mondja, hogy nem lehet? Senki. A döntés is az övé, a következmény is, hogy mi lesz 60 évesen. Kérdezõ: azért arra kíváncsi avgyok, hogy ha a férjed nem hozná szóba a melled, neked eszedbe jutott volna a mûtét? Fontos kérdés, hogy nem õ ültette-e a füledbe a bogarat. És hogy miért nem jó neki úgy, ahogy van. Mert ha valaki maga miatt csinálja, támogatom, megértem, de mások miatt szerintem necces ilyesmibe belemenni.
"Meg ha valakinek tényleg ennyi hiányzik a boldogsághoz gratulálok....." Nyilván sosem voltak komplexusaid. Nos, ezesetben boldog és szerencsés ember vagy, és nem kívánom, hogy megtudd, milyen bénító lehet egy ilyen állapot. És nem, ez nem azt jelenti, hogy a mûmell kell neki a boldogságához, hanem az önbizalom, amit adna. Nem ugyanaz azért.
Kérdezõ: azért arra kíváncsi avgyok, hogy ha a férjed nem hozná szóba a melled, neked eszedbe jutott volna a mûtét? Fontos kérdés, hogy nem õ ültette-e a füledbe a bogarat. Na ez tényleg nagyon igaz és jogos kérés..... Meg biztos neki is van valami hibája vágj neki vissza hátha észreveszi magát....
Hát nekem jobban tetszik a kicsi .....ráadásul ne a mellemmel foglalkozzon már...egy házasságban ne ez legyen a napi téma... Én félék a komplikációtól é az eseteges késõbb fellépõ "bakiktól". nem szeretném így leélni az életem.. Meg ha valakinek tényleg ennyi hiányzik a boldogsághoz gratulálok.....
Én személy szerint nem adnék ki ilyenre pénzt, fõleg ha már van családom, és elfogadott a párom olyannak amilyen vagyok.....
Mindenkinek vannak komplexusai ez alap....de nem rohanhatunk és mûttethetjük magunkat agyba fõbbe, ha az kész úgy is lesz más ami nem tetszik, ilyen az ember..... Késõbb 50 meg 60 évesen pedig szenvedhet miatta, vagy ne adja isten komplikáció következtében daganatos is lehet...utána meg sírhat és jajonghat, mert fiatalon ez kellett a boldogságához, amit valami miatt nem elégített ki a családja.....
Szerintem csináltasd meg, akkor is, ha a férjed nem akarja! Ha kis mellel is szeret, akkor nagyobbal(nem nagy lufikra gondolok!)És Te jobban fogod utána szeretni magad! És ha ez tényleg komplexust alakított ki benned, akkor meg sem kellene kérdezned, egyértelmû! (Egyébként teljesen ugyan ez van velem is... már fiatalabb koromban is rejtegettem, szégyelltem és semmit sem javult a helyzet) Nekem semmi mellem, és formás, nagyobb fenekem van, hamarosan kés alá fekszem(magam miatt). Volt már hosszú kapcsolatom is, szeretett "ahogy vagyok" de ha én nem szeretem így magam, akkor soha senki nem fog... elõször magammal kell megbékélni, így lesz egészséges a lelked, ezáltal a tested is, és ha egészséges a lelked, akkor a mellráknak eszébe sem jut majd beléd költözni ;) sok-sok sikert kívánok :)
Erdekes hogy egyetlen egy szilikonos sem irt csak normalis melluek.az elottem szolohoz irom , nekem is mindig kicsi mellem volt.amikor megszuletett a fiam szupi nagysagu lett, imadtam es remenykedtem hogy igy marad...a francokat marad igy!!ugy lement hogy megkisebb lett mint volt.le sem merek vetkozni a parom elott aki mellesleg nem erti meg az olyan noket mint mi.ellenzi a mutetet de viszont megbamulja a szep melleket..a kerdezonek:csinaltasd meg ha a parod engedi.legyen szerencsed!
Szerinte ne csináltasd meg, ezekért a dolgokért: 1. Ha szülsz egy-két gyereket fájni fog, és mûttetheted meg újra, mellesleg a gyereknek sem tesz jót, ha szilikonos mellbõl szoptatják 2. Akármikor elrákosodhat, 3X akkor a mellrák esélye mint amúgy 3.Szülés után ígyis-úgyis meg fog nõni! Legalább nem lesz olyan löttyedt, mint a nagy mellûeknek. Hidd el akkor lesz pont jó! 4. Mindenkinek el kell h tudja fogadni magát úgy ahogy van, és ezen két db mûmell nem tesz eleget! Remélem ezzel felnyitottam a szemedet! :)
Csinaltasd meg, ha a ferjednek tetszene a nagyobb mell. De amikor megcsinaltattad, akkor mond a ferjednek hogy amikor randiztatok azt gondoltad hogy egy kicsit vastagabb, es nagyobb a szerszama.Kivancsi vagyok mit mond majd ra.
szerintem is csináltasd meg. Én is meg fogom, nekem is kicsit nagyobb a fenekem és nagyon pici a mellem és nagyon-nagyon zavar.Ez meg, hogy rákot okoz meg ilyenek ez egy hülyeség....csináltasd meg
Nekem is kicsi mellem van, és szerintem egy kicsit nagy fenekem. A võlegényem úgy szeret, ahogy vagyok, és ezt rendszeresen hangoztatja is. Ettõl én is jobban érzem magam. Ha látok az utcán vagy TV-ben, újságban szép mellû nõket, akkor persze irigykedem egy kicsit, de kezdem elfogadni, hogy nekem ilyen jutott és kész. Én egészségesen biztosan nem feküdnék kés alá!
Én a helyedben nem tenném! Van egy két ismerõsöm aki megcsináltatta és berákosodott tõle a melle. Egyáltalán nem gáz a kis mell. A fenekeden meg tornával is tudsz változtatni. Attól nem fog nõni az önbizalmad ha megplasztikáztatod a melled. Sok ismerõsöm csak megbánta. A pasiknak meg egyáltalán nem tetszenek a mû dolgok! Csak egy-két hülyének, de azokkal ne foglalkozz. Én biztos nem szabatnám át magam, semmi pénzért!
Szerintem vállald be, nem kell attól félni, hogy elszúrják, ha jó orvosnál végezteted a mûtétet. Nekem még nincs megcsináltatva a mellem, de én is tervezem a jövõben. Amúgy javaslom a hoxa mellplasztika fórumot, ott rengeteg mellmûtéten átesett hölgy írja le a tapasztalatát, azt, hogy melyik orvosnál voltak, milyen lett a végeredmény (van, hogy képet is feltesznek) stb.
A kérdező hozzászólása: mivel a medemcemhez aranyos a fenekem ha leszivatnam akkor meg lapos seggem lenne. szoval az nem jo. a derekam vékony szerintem jol neznek ki nagy mellel.
Szia! Szerintem ha tényleg boldogabb lennél nagyobb mellekkel és telik rá, akkor igenis csináltasd meg! Aki elítéli, az gondolom elégedett a melleivel. De nem is ezen van a hangsúly, hanem ahogyan elõttem szólóak mondták: sok nõnek önbizalomhiányt és komplexust okoznak a mellei, fõleg a mai világban, ezek mellett az elvárások mellett... Talán az jobb, ha nem mer kimenni a strandra bikiniben, vagy fél levetkõzni a párja elõtt? Nem, ez nem normális, és ha van rá lehetõsége akkor mért ne?
Miért nem szivarod le a fenekedrõl a zsírt? Én csöcsös vagyok (75C kb) és utálom. Kis mell kis fenék sokkal szebb mint a nagy csöcs-nagy segg.
A kérdező hozzászólása: gyerekkorom ota komplexusom van a nagy fenék kis mell arány miatt. sokszor bántottak is miatta. más pasi is szóvá tette már.én is látom. de ugy formára nem rossz a mellem ha kisfenekü lennék talán nem zavarna ugy. a mütétet én mondtam a férjemnek nem ö találta ki. amugy azt mondta hogy szerinte ugy jo vagyok egészében kár lenne hozzányulni de sztem csak a pénz miatt mondta. meg kiugrattam a nyulat a bokorbol mondom megcsináltatnám a számat stb (nem akarom csak a reakcioja érdekelt, a szám tényleg szép) és felcsattant ki volt akadva hogy ahhoz aztán nem engedi hogy hozzányulassak mert az milyen tökéletes..nos ebböl is tudtam hogy örülne a szilikonos cicnek és utána arrol beszélt milyen lenne azokat megfogni. és azt mondta ugy is tetszenék neki és láttam hogy felcsillant a szeme...
A kérdező hozzászólása: hát igen elvett feleségül de sokszor hallom hogy picit nagyobbnak gondoltam a melled mikor meg randiztunk, meg jó a melled abban a felnyomos melltartoban..., meg a feneked jobb mert azon van mit fogni
Az a gond, hogy a te esetedben is elsõsorban a partnered miatt csináltatnád. Az meg úgy nem túl jó. Szerintem is próbáld meg szembesíteni az õ hibáival. Persze ez nem járható út, ha egy adonisszal vagy együtt, de erre kicsi az esély...

Valaki nem emlékszik erre a filmre? Mert én régebben láttam de elfelejtettem a címét de most valahogy szeretném megkeresni. Nagyjából leírom miről szól meg, amire emlékszem belőle. Horror film és azt hiszem 2008as. Remélem valaki ráismer.

Van egy japán csajszi,aki amerikában dolgozik de ott a munkahelyén meger?szakolják és megölik valamilyen pincében ezt felveszik videóra és halála után kísérti az egyik srácot,aki ebbe benne volt.A filmben az a csavar h a srácnak állandóan fáj a válla és orvoshoz jár és amikor megmérik sosem értik miért sokkal több kiló,mint amennyinek látszik és csak a végén derül ki,hogy ez miért is van mert a srác elejti a polaroid fényképez?t és,amikor kijön a kép akkor lehet látni,h a csaj ott ül a nyakában.Nagyon félelmetes film legalábbis számomra az volt.

Legjobb válasz: Árnykép?

Árnykép?
A kérdező hozzászólása: nem az
Hát pedig abban a filmben ( Shutter) tökre ugyanez történik. :-) és még 2008-as is

Miért akar lekörözni a koszorúslányom? Mindig olyan ruhát választana ami igencsak feltűnő, meg már ilyeneket szól be, hogy nem szeretném, hogy szebb legyen nálam. na de könyörgőm csak az én napom nem?

Legjobb válasz: Én megkérdezném tõle, hogy biztos-e abban, hogy koszorúslány akar lenni. Ha tovább idegesítene, akkor pedig megmondanám neki, hogy milyen jó dolga lesz, azt vesz föl amit akar, mert ott fog ülni a többiek között a padban. Miért jó neked, ha õ koszorúslány lesz? (Nekem mondjuk nem volt egy se, nem volt kedvem még ilyesmikkel is foglalkozni. Volt 4 virágszóró kisgyerek és kész)

Én megkérdezném tõle, hogy biztos-e abban, hogy koszorúslány akar lenni. Ha tovább idegesítene, akkor pedig megmondanám neki, hogy milyen jó dolga lesz, azt vesz föl amit akar, mert ott fog ülni a többiek között a padban. Miért jó neked, ha õ koszorúslány lesz? (Nekem mondjuk nem volt egy se, nem volt kedvem még ilyesmikkel is foglalkozni. Volt 4 virágszóró kisgyerek és kész)
Biztosan irigyli a Te napodat! A nõk ilyenek, belül irigyek egymásra, és észre sem veszik. Szerintem kérdezz rá nyíltan! Egyébként ez a Te napod lesz, akármennyire próbál überelni, nem jön Neki össze, nyugi! Te leszel a legszebb mindenképp!
Ezt valakinek ( párodnak , anyudnak , anyósodnak ) meg kéne mondani neki, a koszoruslányruhák egyszerübbek , az esküvõ szebb lesz a körítéstõl , a koszorúslányok a körítéshez tartoznak . Ha nagyon durva a helyzet mond meg neki hogy ez téged zavar és ha nem bírja magát visszafogni akkor ne legyen koszoruslányod .
Szia azt javaslom, gondold át, hogy õ legyen-e a koszorúslányod. Mert ha ilyen, akkor csakazért is túl akar majd szárnylni valamiben, és ezzel elrontja az egész napod.
Bármit is vesz fel, lehet, hogy a násznép férfi tagjai megbámulják, de annak a napnak akkor is Te leszel a fõszereplõje. Gondolom több koszorúslányod is van. Ha ez így van, akkor legyenek egyforma ruhában, amit Te választasz ki, pláne ha a családod (v. párodé) fizeti. De bárhogy is van, mutass rá 2-3 ruhára, amibõl választhat és mond meg, hogy ezek illenek az elképzelésedbe. Elvégre a Te esküvõd, Te döntesz az apróságoktól a fontosabb dolgokig, mindenben! Sok boldogságot kívánok!
Elég bunkó csaj lehet. Általában illik tudni és betartani, hogy a menyasszonyt nem szabad túlöltözni. Igaza van az elõttem szólóknak, féltékeny rád, plusz feltûnési viszketekségben szenved...
hát ha õ beszólogat, akkor talán ne is legyen koszorúslány ? kell az neked? pláne ha esetleg bosszant. Te nehogy idegesítsd magad. nekem nem volt koszorúslány, csak mert képen jól mutat... más funkciója nincs, hacsak nem több méteres a fátylad. én megmondanám neki, ha olyanba akar öltözni ami túl kihívó , hogy akkor nem okvetlen kell koszorúslány, vagy válasszatok együtt ruhát elvégre igen, valóban a te napod és olyan legyen mindnen az õ ruhája is, ami neked is tetszik. õ miért ilyen? hát a jelleme ilyen nyilván. összeugrani nem kell, biztos meg lehet bezsélni normálisan is.
Attól függ, hogy ki õ? Nekem a férjem húga csinálta ugyanezt és megkértem anyósomat, hogy magyarázza el, hogy ez a mi napunk és nem õ a legfontosabb. A végén már nem árultam el semmit, hogy rajtam mi lesz és hogy lesz, mert mindent leutánzott volna. Így nem is lettünk egyformák és lenyugodott õ is. :)
Ne foglalkozz vele! De azért valamelyik rokonod világosítsa fel, hogy mi illik!
Figyelj szerintem ne szólj bele, vegyen föl amit akr, öltözzön riherongynak lehet megbámulja násznép de csak azért mert közönségés szegény, és csak saját magát járatja majd le.
Na én biztos nem engedném meg neki, hogy koszorúslány legyen, ha így viselkedik még a végén képes valamit összehozni, csak hogy õ legyen a középpontban...
Ha ilyen, amiket olvastam akkor ne õ legyen a koszorúslányod még jó hogy te leszel a menyasszony...Úristen ki hallott már ilyet én mondanám neki az biztos hogy akkor pápá:S:S
Úgy látom, a koszorúslány is olvasta, mert mindenkit lepontozott... :)
A kérdező hozzászólása: :) )) Igen, akartam is írni, hogy nem én voltam:) )))
A kérdező hozzászólása: a kérdezõ a menyasszony, és nem én pontoztam le senkit, mindenkire zöld kezet nyomtam, mert számomra az összes hasznos válasz. köszönöm az utolsó válaszolónak, teljesen az igazságot írtad le.
Utolsó válaszoló voltam, kár hogy azóta nem érkeztek újabb kommentek. elhiszem, hogy te vagy a menyasszony, és megértelek nagyon, de nem kell aggódnod, az szokott "teperni" aki nincs magával megelégedve és mnidig másokkal verseng :) te sosem kerülnél erre a szintre szerintem. Csak azokkal törõdj, akik szeretnek, ha ilyen buta gondolkodása van a csajnak, akkor megérdemlo, hogy fõljön a levében, bár kcisit sajnálom is hogy így viselkedik.
Szerintem ilyen embert kár volt koszorúslánynak választani, de gondolom, hogy most már késõ. Én viszont nem értem, hogy miért te választanád neki a ruhát. Az én lagzimban minden koszorúslány magának választott, engem nagyon nem érdekelt, hogy ki gondolta azt, hogy valaki nálam jobban nézett ki. Ezzel ne törõdj, csak a te dolgoddal és akkor az esküvõn sem fogsz lehangolódni.
A, mondd meg neki, hogy inkabb megsem lesznek koszoruslanyok az eskuvodon, meggondoltad magadat. Feltekeny es irigy rad. Azt akarja hogy o legyen a csinosabb, szebb... vele foglalkozzanak, ot nezzek meg...stb. Mondd meg neki, hogy nincs ra szukseged. Nem baj ha megsertodik.
Szia! Amikor én voltam koszorúslány, eszem ágában sem volt "lepipálni" a menyasszonyt, azt mondták ilyen lesz a ruha (és bár utáltam, mert undorító volt a színe) odamentem, felvettem, mosolyogtam, mert tudtam, hogy ez a nap nem rólam szól. Szerintem állj nagyon keményen a sarkadra, és mondd meg neki, hogy ez a Te napod, ha nem tetszik az a ruha, akkor köszi a részvételt, és keresel egy másik koszorúslányt. Erre mondaná édesanyám, hogy nehogy már a nyúl vigye a puskát! Úgy gondolom, ez a nap egy olyan nap az életedben, amire örömmel szeretnél emlékezni, és nem úgy, hogy "Jajj, a koszorúslány mennyit hisztizett a ruha miatt." Szóval ne hagyd, hogy valaki elrontsa életed egyik legszebb napját, állj a sarkadra, mondd meg a véleményedet, és ne hagyd magad idegesíteni!
Nos ha neki mégse tetszik akkor mond meg neki, hogy meggondoltátok magatokat mivel pluszköltséggel jár így nem kell koszorus lány, Az imént írtam hogy válasz ki 3-4 ruhát és szépen besszéld meg vele, ha ez így neki nem tetszik, akkor nincs is szükség egy gonosz kis magamutogatóra, aki valojában csak azért akar ott lenni hogy vilogjon, nem azért hogy ünnepeljen veletek benneteket. Szerintem ilyen személynek nincs helye egy templomban és az esküvödön. Szia.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a bátorításokat mindenkinek:) )))
Akkor egyszerû a dolog, "fokozd le" a libát egyszerû vendégnek, és kész. Akkor aztán tényleg azt vehet fel, amit akar...
Szerintem ez a Te napod, nem beszélve arról hogy minden nõ álma, ami egyszer adatik meg az életben. Mivel a Te nagy napod ez, így mindent úgy alakíts ahogy az Neked és völegényednek a lehetõ legjobb. Mivel Te leszel a mennyasszony, így Te is leszel a figyelem középpontjában, az hogy a koszoruslány hogy öltözik és hogy viselkedik az õt minõsíti, egy mennyaszonyt nem lehet túlszárnyalni, szerintem. Annyit javasolok, hogy légy önmagad és úgy járj ebben az ügyben ahogy az Neked a legobb, mégis csak a Te napod nem is akármilyen, de ha õt sem akarod megbántani, akkor válasz ki 3-4 ruhát ami közül választhat és szépen elmondod neki, hogy neked ez tetszik és nagyon illik a ruhádhoz és neki is nagyon jól áll. Minden jót és remélem jól fog elsülni ez a probléma.
A kérdező hozzászólása: nem rokonom, azt is ugy csináltam, hogy rámutattam a szalonokban h ez és ez lehet, azt ne is nézze mert nem tetszik, de neki sose az tetszett ami nekem, hanem mindig a másik..
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat! erõszakos azt kell hogy mondjam. pedig megmondtam neki a magamét és mégsem:( Már nemtudom hogy mit tegyek
Sziasztok! Én most járok ilyen cipõbe, mint a kérdést feltevõ menyasszony (mostmár feleség) 2009-ben! Nekem május 26-án lesz az esküvõm és van egy koszorúslányom, aki erõs pink színû ruhát varrat magának fekete csipkékkel, igaz mint mondta nem tudja hogy hogy áll neki, de a lényeg az sz.tem hogy ki akar tûnni, s õ akar lenni a nem tudom mi... nem mondta így csak úgy érzem, hogy ez így van és néha már úgy érzem, hogy nem én leszek a nap "hõse"..:(

Székesfehérvári kórházban mindenkép csinálnak gátmetszést? Vagy ha akarnak de én szólok hogy ne akkor nem csinálják meg? Nagyon nem szeretném mégegyszer ha összevissza varrnának, borzalmas volt nekem!

Legjobb válasz: Ugyan nem konkrét a kérdésedre válaszolok, de ha kell vágnak, ha nem akkor úgy sem. Jobb lenne, ha szanaszét repednél? Szebben gyógyul a vágott heg, mint a szakadt, mert annak egyenes a széle. Szóval inkább vágjanak, mint repedj.

Ugyan nem konkrét a kérdésedre válaszolok, de ha kell vágnak, ha nem akkor úgy sem. Jobb lenne, ha szanaszét repednél? Szebben gyógyul a vágott heg, mint a szakadt, mert annak egyenes a széle. Szóval inkább vágjanak, mint repedj.
Én csinálok gátvédelmet, valamit fogadott szülésznõm lesz, így megbeszélem vele, hogy ha nem muszáj, ne vágjanak. Persze ha azt látják, hogy kell, akkor nem ellenkezek. Viszont azt hallottam, hogy nálunk minden elõször szülõt vágnak. Szóval ezért is fontos, hogy legyen szülésznõm, hogy kiálljon azért, hogy ne legyen, ha esély sincs rá, hogy repedek.
Utolsó vagyok, nem Székesfehérvári! de nézz utána, hogy nálatok hogy megy!
Szia! Nekünk szülöszoba látogatáson azt mondta a szülésznõ ha szükséges akkor vágni fognak ha nem akkor természetesen nem! Mikor fogsz szülni? Mikorra vagy kiirva? Én májusban szülök:D! 33 hetes kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!