Találatok a következő kifejezésre: Még nem szoliba, de (141 db)

Nem turi meg a pelust magan, de meg nem szol, ha pisilni kell?

Ha letepi magarol a pelust, akkor mit csinaljak? Ma kezdte el ezt csinalni. 20 honapos. Tegnap sikerult vegre elkapnunk a pisit a bilibe, 3 icipici bogyo melle. Nagyon orult a pisinek. De az elobb peldaul bekakilt a bugyiba(vettem neki parat, mert probalgatom a pelusrol leszoktatni), beraktam a kadba, hogy lemossam, levettem rola a bugyit, kimostam, adni akartam ra masik bugyit, de o azt akarta, ami elozoleg rajta volt, pedig tok egyforma a ket bugyi. Aztan most csak ratettem a bugyit. Probalom kerdezgetni 5 percenkent, meg megnezem a bugyit, de most peldaul 2 percre tunt el a szemem elol, es mar be is kakilt. Eroszakoljam vissza ra a pelenkat, vagy mit csinaljak?

Legjobb válasz: én annak vagyok a híve, hogy 2 éves kor körül vegyük le a pelust nappalra, de ahogy leírod, azt tanácsolom, hogy adj rá pelust, bodyt, esetleg a body alá vékony harisnyát naci helyett, így nem tudja levenni. akkor érdemes elkezdeni, hogy már beállt a kaki szerintem, mert balesetek ugyan lesznek, de az, hogy össze vissza kakálja a lakást... szóval érted ;) vagy vegyél egy számmal nagyobb bugyit és add azt rá a pelusra :) viszont ettõl függetlenül nappal pár órára leveheted a pelust, hagy szokja, de bilire még ne erõltesd, majd nyáron inkább, addigra talán megérik rá :)

én annak vagyok a híve, hogy 2 éves kor körül vegyük le a pelust nappalra, de ahogy leírod, azt tanácsolom, hogy adj rá pelust, bodyt, esetleg a body alá vékony harisnyát naci helyett, így nem tudja levenni. akkor érdemes elkezdeni, hogy már beállt a kaki szerintem, mert balesetek ugyan lesznek, de az, hogy össze vissza kakálja a lakást... szóval érted ;) vagy vegyél egy számmal nagyobb bugyit és add azt rá a pelusra :) viszont ettõl függetlenül nappal pár órára leveheted a pelust, hagy szokja, de bilire még ne erõltesd, majd nyáron inkább, addigra talán megérik rá :)
Az én fiam ugyan ezt csinálta ennyi idõsen. Neki 2. nap este sikerült a bilibe kakálni és azóta az csakis oda megy. A pisi is egyre többször sikerült, 3-4 hét után már a déli alváshoz sem kellett neki pelus, 23 hónapos korára meg már az éjszakait is elhagytuk. Nálunk az vált be, hogy nagy volt az üdvrivalgás minden pisi és kaki körül, ami a bilibe sikerült. Ez neki annyira tetszett, hogy ez ösztönözte. Sokáig minden bilizés után megtapsolta magát, nagyon édes volt. :D A pisinél meg a magyarázás, magyarázás, magyarázás, és végtelen sok magyarázás, na meg a türelem segített.
Írd meg neki, hogy ha annyira tökös, akkor meg is szólíthatna, ne fb-n írogasson, ha minden nap lát! :)
zavarja, nekem multkor mondta.
Miért? Az nem számít hasznos segítségnek, hogy más meg azzal küzd, hogy a 22cm-es fegyverétõl minden csaj megijed? Ha ez megnyugtat, akkor nekem is ekkora, nekem is volt kb ennyi idõsen miatta kisebbségi komplexusom. És Te emellett még abban a kiváltságos helyzetben is vagy, hogy még lazán nõhet. Ez már elég normális válasz? 20F
A kérdező hozzászólása: 16:01 köszi a válaszod... ugy látom Te vagy az egyetlen normális itt
15cm :D tuti nem zavarja, jót nevet rajta a bnõivel ;) 19/l
Annyira nem gáz... Mondjuk nekem 16-17 körül van...de nagy a feje :)
pics*ba már, elõzõ válaszolók, neketek sosem voltak ilyen dilemmáitok tinikorotokban?? ha meg nem bírtok normálisan válaszolni akkor mért kell írogatni.. szerencsétlen srácnak mért kell még jobban letörni az önbizalmát.. egyébként kedves kérdezõ, 20/L vagyok, egy ugyanilyen korú barátnõmmel pont errõl beszélgettünk a minap, hogy nem értjük, mért hiszik a pasik hogy ennyit szémít a méret. ha hiszed ha nem pont a 15 centit hoztuk fel példának, hogy az átlagosnak számít, és az már teljesen jó. amúgy vannak pózok amiknél mélyebbre tudsz hatolni, ha mégis kicsinek érzed akkor "trükközz" ilyenekkel.
Ha állva 15 cm, próbáld meg fekve.
Vonalzóval méregetitek vagy mi f*sz?
Zavarja ám, huhú, de még mennyire. Mindig amikor érzi, hogy már megint keményedik, rögtön arra gondol: "a francbamár, megint ezzel a bébip*csûvel kell b*sznom, hol van már egy igazi 25 centis nigger rapper?!"
Gondolom akor a bnõd se lehet idõsebb... szóval tutti elég neki a 15cm-es... De egy igazi nõnek már lehet hogy nagyobb kell majd.
Ez jó volt...:D
a barátomnak is 15 és szerintem nem kicsi:) 16/L
Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Mint mindenki más. " :D szerintem átlag az a 15 cm
Valamire akkor biztos van esélyed....
Mi lenne ha esetleg tõle kérdeznéd meg? Komolyanmondom egyre hülyébb a korosztályod.
A kérdező hozzászólása: gondolom a tied értebb xD
ma 15:10 szívembõl szóltál pajtás! kérdezõ: honnan a ketchupos, büdös, sós sült krumpliból derítsük ki, hogy mégis milyen esélyeid vannak nála felállsz a számítógép elöl, odamész hozzá, és megkérdezed tõle!
17 :O Úristen 14-nél nem tippeltem volna többet! esküszöm
am tényleg csak akkor lenne esélyed ha vele kommunikálnád meg ezt az egészet.. lehet látott valamit ami indokolatlan röhögõgörcsre késztette(téged) és azért csillog a szeme-->könnyezik.
Itt az õsziszünet, kérdezd meg hogy lenne-e kedve elmenni valamerre, mert Te szívesen mennél, ha tetszel neki ezt közeledésnek fogja venni. Éreztesd Vele hogy fontos számodra, és ha épp kínos csend van nyugodtan hozz valami témát fel. Amúgy ha jobban kifejted a kérdésed jobb válaszokat is kaphatsz, de abban igazuk van hogy ezt Te tudhatod a legjobban.

Ha kislányom szól kakálás közben, hogy kakál, de pisilésről még nem, akkor szerintetek ha betölti a 2 évet, akkor már nagy eséllyel lesz szobatiszta? (22 hónapos)

Tudom,hogy ez gyerekfügg?, már van egy nagyobb gyermekünk,aki soha nem szólt ha már benne volt a pelusba a kaka,akkor sem, de 2 évet ahogy betöltötte,rá 2 hétre már el is felejtette a pelenkát-éjszakára is.

Legjobb válasz: Szerintem ez teljesen változó. Kisfiam 19 hónapos, kábé egy-másfél hónappal ezelõtt fixen jelezte, hogy kakilt. Szólt, hogy KAKA, PEJUSZÁT - cseréljük ki. Mostanában viszont "visszaesett", megint nem jelzi, csak elvonul. Bilire, wc-szûkítõre hiába ültetem, sír, nem akar rajta maradni. Pisinél egyetlen egyszer szólt, hogy PEJUSZÁT - kérdeztem: cseréljük ki? Mondta: IGE! Tényleg nagyon tele volt neki, azért szólt, de ez csak egyszer fordult eddig elõ. :( Én abban bízom, hogy jön a nyár, egyre többet kint leszünk majd a kertben, és a nagy kánikulában nem fogok ráadni pelust, csak kis gatyót. Aztán remélem, hogy szólni fog, ha pisilnie-kakilnia kell - nagyon valószínû, hogy zavarni fogja a lába szárán végigfolyó pisi. :)

Szerintem ez teljesen változó. Kisfiam 19 hónapos, kábé egy-másfél hónappal ezelõtt fixen jelezte, hogy kakilt. Szólt, hogy KAKA, PEJUSZÁT - cseréljük ki. Mostanában viszont "visszaesett", megint nem jelzi, csak elvonul. Bilire, wc-szûkítõre hiába ültetem, sír, nem akar rajta maradni. Pisinél egyetlen egyszer szólt, hogy PEJUSZÁT - kérdeztem: cseréljük ki? Mondta: IGE! Tényleg nagyon tele volt neki, azért szólt, de ez csak egyszer fordult eddig elõ. :( Én abban bízom, hogy jön a nyár, egyre többet kint leszünk majd a kertben, és a nagy kánikulában nem fogok ráadni pelust, csak kis gatyót. Aztán remélem, hogy szólni fog, ha pisilnie-kakilnia kell - nagyon valószínû, hogy zavarni fogja a lába szárán végigfolyó pisi. :)
A kérdező hozzászólása: Hát, az én lányomat egyáltalán nem zavarja a lábán végigcsorgó pisi, sõt, szerintem még élvezi is. Már vagy 2 hónapja heti minimum 2 alkalommal este fürcsi elõtt bepisil a kádnál állva-néha a kádba. Akkor mindig elmagyarázom neki, mit csinált, és pisilni a bilibe kell. Eddig még semmi hatása. Ja, és néha elõfordul, hogy kaka nélkül jelez-akkor lehet pisilt, vagy pukizott. A bilire még nem ültetem, majd amikor készen áll rá, akkor majd ráül egyedül pelenka nélkül.
kisfiam 20 hónapos.1 évesen szólt ha kakilt.volt hogy egybõl elötte.aztán pár hónap múlva elmaradt.újabban néha szól meg ütögeti a pelusát, hogy kaka.pisinél nemszól, esténként le szoktam venni a pelusát fürdés elött fél órával.hát nagyon élvezte hogy folyt végig a lábán a pisi, meg a szõnyeg is olyan lett(ilyenkor mondja h pisi), ezért már 4 napja a bilin ül este.tegnap és tegnapelött már sikerült is belepisilni, igaz fél tõle.mindig mondja h "bánt a pisi", elmagyarázom neki h nem bánt meg anya itt van és megvéd, meg folyton terelem a figyelmét.20 perc után sikerült is belepisilnie.ha lecsökken az idõ, meg nem mondogatja h bánt a pisi, akkor napközben is elõveszem a bilit, mert ugyebár akkor szól ha nincs rajta pelus, de már akkor amikor épp folyik. szerintem megpróbálhatod neki a bilit, lehet akár tetszeni is fog neki.
A kérdező hozzászólása: zene hallgatás közben úgy szól ahogy szólnia kell ... csak film nézés közben szól össze vissza :(
Valamit elállíthattál az "erõsítõjén" a házimozinak, vagy ez a fajta cucc nem tudja a DOLBY digital pro logic dekódolást, ezért a sztereó hangforrást csak az elsõ kettõ és a mély hangszórón játssza le.

Üdv! 35éves ffi vagyok! Még soha nem voltam szoliban, de nyaralni megyünk, és jó lenne ha addigra lenne egy kis színem! Mire kell ügyeljek, mit kell vinnem majd magammal első alkalommal? Nagyon fehér és érzékeny bőrű vagyok, és elég gyorsan megégek!

Egyúttal, keresnék egy jó és megbízható tiszta szolit, ahol viszonylag kevesen is vannak, s nem szokatlan, ha egy mackós 30as pasi megy be szolizni, és a VI. illetve XIV. Kerület környékén van? Thx

Legjobb válasz: szoli van majdnem minden sarkon. én 14. kerületi vagyok és kapásból tudnék 3 helyet is mondani 500 méteren belül. amire figyelned kell, hogy emeld fel a karod és akkor nem marad fehér a hónaljad. elsõ alkalommal max 5 percig maradj bent, de lehet még az is sok lesz. bekenheted magad fényvédõvel is, meg lehet kapni szolikrémet, amirõl jobban barnulsz(rajtad áll, hogy mennyire éri meg neked).

szoli van majdnem minden sarkon. én 14. kerületi vagyok és kapásból tudnék 3 helyet is mondani 500 méteren belül. amire figyelned kell, hogy emeld fel a karod és akkor nem marad fehér a hónaljad. elsõ alkalommal max 5 percig maradj bent, de lehet még az is sok lesz. bekenheted magad fényvédõvel is, meg lehet kapni szolikrémet, amirõl jobban barnulsz(rajtad áll, hogy mennyire éri meg neked).
Ne vidd tulzasba azert :) en kb 3 x voltam es egyre tobb anyajegyem lett nem drasztikusan sok de 5-6 tobb :/ es minden szoliba jaro ismerosom ezt tapasztalta
Szia! Én mindenféleképpen azt ajánlanám, hogy keress egy olyan szolárium stúdiót, ahol csokicsövek vannak. Azon belül kipróbálhatod az EU szabványos csövet is, mert abban biztosan nem égsz meg, de fokozatosan szép színed lesz. Szolikrém használatát én is ajánlanám, mert attól gyorsabban, szebben barnulsz és tovább is megmarad a hatás. Szerintem egyáltalán nincs azzal semmi baj, ha szolizni mész, miért ne lehetne neked is szép barna színed? :)
szia, én a camponában lévõ szolit ajánlom, nagyon tiszta igényes hely, és nem is drága! tudom neked kissé kiesik de azért leirtam. mindenképp eleinte kevés percre menj és ne csokicsõbe, hanem normálba! jó szolizást! :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Nagyon köszönöm mindenkinek, aki segíteni próbált! Igaz az utolsó 2 hozzászólás között nem tudtam "kiigazodni", mivel egyikõtök javasolta a csokicsövet, a másik pedig nem...

Még nem voltam szoliban, de holnap megyek, állóba vagy fekvőbe menjek?

Elég lesz els? alkalomra az 5 perc szerintetek?Ja és kontaktlencsébe lehet szolizni?

Legjobb válasz: Teljesen mindegy h álló v fekvõ, az álló erõsebb. Inkább ha elsõnek mész menj fekvõbe, igen jó az 5 perc v esetleg 10, beszéld meg a szoliban h mikor volt csõcsere meg h mit ajánlanak...sztem nem lehet kontaktlencsében szolizni, de ezt nemtudom pontosan, kérdezd meg, az a biztos:)

Teljesen mindegy h álló v fekvõ, az álló erõsebb. Inkább ha elsõnek mész menj fekvõbe, igen jó az 5 perc v esetleg 10, beszéld meg a szoliban h mikor volt csõcsere meg h mit ajánlanak...sztem nem lehet kontaktlencsében szolizni, de ezt nemtudom pontosan, kérdezd meg, az a biztos:)
5 perc elég lesz, de nem fog látszani semmi. Ha a napon nem szoktál leégni, akkor mehetsz akár többre is 7-8 percre, de ha nagyon világos a bõröd, akkor inkább maradj 5-nél. Én is kontaktlencsében járok, semmi baja, csak csukd be a szemed, de hát lencse nélkül is csukva kell tartani, szóval mindegy h van v nincs. Azért néha kinyithatod :) Ja és sztem állóba menj, mert ott nem áll fenn az a veszély, h a hátad csíkos lesz, meg oldalt nem fog meg, meg stb. Ja és utána mindenképpen kend be magad, ha más nincs, legalább testápolóval, mert kiszárad nagyon a bõröd.
Elsõre mindenképp elég 5 perc ha még nem voltál, meg kell tapasztalni, mert például ha erõsek a csövek könnyen leéghetsz. Állóba csak akkor menjél ha nem vagy klausztrofóbiás, én egyszer voltam, de annyira rosszul voltam hogy leírni sem tudom, olyan kicsi a tér, rendesen bepánikoltam... :) Sokan az állóra esküsznek, mert higiénikusabb. Én a fekvõt szeretem a fent említett okokból is, meg jó egy kicsit pihenni egy fárasztó nap után. A kontaktlencse szerintem azért mindegy, mert amíg szolizol, addig csukva kell tartani a szemedet amúgy is.
één peidg azt halllottam h ha barnulni akarzs erosebben akkor a fekvo erosebb.de akkor ne msulsz le egyenletesen..az állo meg lassabban barnit de egyenletesen..én álloba jáárok..éppen azéért meert félnék a fekvobe fuj mint ha koporsobaa lennék...én elore 6 percre mentem...vettem egyhazsnálatos krémet..és nemlett gond..most 4edszerre megyek de méég mindig csak 6 percre akarok:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!