Találatok a következő kifejezésre: Még nem menstruációm, (1069 db)

A barna folyás még nem menstruáció?

Mert nekem nemrég volt ilyen.És még nem jött meg. 13 vagyok.Mikor fog már rendesen megjönni? Már várom. :)

Legjobb válasz: Hát mostmár mind1, mert megjött! :) Bár szerencsére nem fájt meg seemi!! :D

A kérdező hozzászólása: Hát mostmár mind1, mert megjött! :) Bár szerencsére nem fájt meg seemi!! :D
Ne várd! :) A barna folyás legtöbbször az 1.vérzés kezdetén(van mikor késõbb is) jelenik meg. Ha egyszer valakinek van ilyen, akkor már lehet mondani hogy menstruál.

Vettem be esemény utána tablettát, de most nem jött meg a menstruáciom. Életemben ez a második tabletta, de rendeltetésszerűen véreznem kell, miután bevettem vagy az csak mellékhatása a gyogyszernek?

Legjobb válasz: Ha nem jött meg a menstruációd tesztelj. Ha negatív és egy hét múlva se jön meg, akkor ismételd meg. Ha ekkor is negatív, és a következõ menstruációd se jön meg, vagy gondok vannak vele, akkor érdemes orvoshoz menni, mert lehet, hogy nem tud a hormonrendszered magától helyreállni.

Ha nem jött meg a menstruációd tesztelj. Ha negatív és egy hét múlva se jön meg, akkor ismételd meg. Ha ekkor is negatív, és a következõ menstruációd se jön meg, vagy gondok vannak vele, akkor érdemes orvoshoz menni, mert lehet, hogy nem tud a hormonrendszered magától helyreállni.
A kérdező hozzászólása: De akkor már nagy baj van, ha nem jön meg ?
Nem, "baj" akkor van ha pozitív a teszt eredménye. Elõfordul, hogy az eseményutáni tabletta felborítja kicsit a hormonháztartást, és kimarad egy menstruáció vagy késik, de az is lehet, hogy az eseményutáni tabletta mellett is terhes lettél. Ezt teszt nélkül nem tudhatod. Orvoshoz meg akkor kell menni, ha a teszt negatív, de mégse akar rendezõdni a menstruációd.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, köszönöm. B.U.É.K. ! :DDDD
Nekem sem jött meg utána vagy két hétig. Aztán megjött rendes idõben, azt követõen pedig hónapokon keresztül két hetente. Marha jó volt. De nem voltam terhes.

Pénteken jött meg az első menstruációm, és most betétet használok! Mikor érdemes átváltani tamponra? (még nem olyan erős a vérzés! ) És melyik betét/tampont ajáljátok?

Legjobb válasz: Az elsõ idõszakban, mikor még azt sem tudod, milyen egy menstruáció, nem ismered a saját tested jelzéseit, szokásait, erõsségét, stb. addig ne használj tampont. Elõször tudd meg, neked melyik napok az erõsebbek, mennyire intenzív a menstruációd, mert ha nem méred fel helyesen a helyzetet, rosszul is választhatsz. A tampont amúgy nagyon favorizálja mindenki, de kezdõ kislányoknak én akkor sem ajánlanám. Elõször meg kell ismerned a saját tested, hogy felelõsséggel használhasd. L27 (eü-s)

Az elsõ idõszakban, mikor még azt sem tudod, milyen egy menstruáció, nem ismered a saját tested jelzéseit, szokásait, erõsségét, stb. addig ne használj tampont. Elõször tudd meg, neked melyik napok az erõsebbek, mennyire intenzív a menstruációd, mert ha nem méred fel helyesen a helyzetet, rosszul is választhatsz. A tampont amúgy nagyon favorizálja mindenki, de kezdõ kislányoknak én akkor sem ajánlanám. Elõször meg kell ismerned a saját tested, hogy felelõsséggel használhasd. L27 (eü-s)
a korodtól is függ! hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 14 leszek 5 hónap mulva...
Tampont már a legelsõ alkalomtól használhatsz.ajánlom hogy a minivel kezdjél. Ha nem sikerül azonnal, próbáld újra. egy idõ után sikerülni fog. csak lazulj el. Betétet is használhatsz nyugodtan, csak azzal nem tudsz fürödni, és ha esteleg olyan ruha van rajtad, akkor a körvonala is átlátszik. mindenkinek más válik be. nem kötelezõ átváltani tamponra, ha nem bírod. tamponból az O.b. az amit dicsérnek betétbõl pedig az Always-t tudom nyugodt szívbõl ajánlani =)
A kérdező hozzászólása: köszönöm az értelmes választ!:) Végre egy ilyen ember!

Több éves használat után novemberben abbahagytam a tabletta szedését. Az utolsó szem tabletta bevevése után még nem jött meg a menstruációm. (28. nap) Mikorra várható a menstruációm?

Legjobb válasz: szia! sok nõ problémája hogy több éves használat után nehezen áll vissza a menstruáció,meg se jön és hasonlók.. szerintem még várj pár napot és ha tényleg semmi,akkor irány a doki,mert ilyenkor gyógyszeres úton érik el hogy újra megjöjjön.

szia! sok nõ problémája hogy több éves használat után nehezen áll vissza a menstruáció, meg se jön és hasonlók.. szerintem még várj pár napot és ha tényleg semmi, akkor irány a doki, mert ilyenkor gyógyszeres úton érik el hogy újra megjöjjön.
Én tavaly októberben hagytam abba. Májusban volt elõször normális a ciklusom, szóval ennyi idõbe tellett mire rendbe jött, normálisan beállt.

Elkezdtem szedni a fogamzásgátló tablettát, de csak 21 napig szedtem most abbahagytam. A tabletta miatt egy hónapban kétszer jött meg a menstruációm és most nem tudom, hogy melyiktől számítva kell várnom, hogy mikor lesz megint menstruációm?

Ha úgy számolom akkor a rendes id?pont szerint késik, ha meg amúgy akkor még nap van hátra. Lehetséges hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: A menstruációd elsõ napján bevetted, majd rá 21 napra abbahagytad, és így megjött. Ez a 7napos szünet. A 8. napon kell bevenned az új levél elsõ tablettáját, és ezután 21 nap múlva abbahagyni.

A menstruációd elsõ napján bevetted, majd rá 21 napra abbahagytad, és így megjött. Ez a 7napos szünet. A 8. napon kell bevenned az új levél elsõ tablettáját, és ezután 21 nap múlva abbahagyni.

Vajon miért nem jön meg a menstruációm?

Napok óta puffadok, késszúrás szer? fájások a méhemnél,

Legjobb válasz: Nekem decemberben késett. Két napig ittam naponta kétszer két deci rozmaring teát, és az meghozta. A népi gyógyászatban a rozmaringteát a menstruáció "meghozatalára" illetve természetes magzatelhajtóként használták, mivel alhasi vérbõséget okoz! Tényleg elõre lehet hozni a menzeszt, és a késõ menstruációt is meghozza!

Nekem decemberben késett. Két napig ittam naponta kétszer két deci rozmaring teát, és az meghozta. A népi gyógyászatban a rozmaringteát a menstruáció "meghozatalára" illetve természetes magzatelhajtóként használták, mivel alhasi vérbõséget okoz! Tényleg elõre lehet hozni a menzeszt, és a késõ menstruációt is meghozza!
Nekem a 35. napra jött meg decemberben de én is kínlódtam 2 hétig, mindig azt hittem megjön de nem , nagyon fájt az alhasam de aztán megjött.
én még csak annyit tudok hozzátenni, hogy velem is ez volt, most karácsony táján, hogy késett 1 hetet, plusz görcsöltem, de nem jött a mikulás:D Csak 1 héttel késõbb, addig hiába vártam. Szóval ha bizti h nem vagy terhes, akkor türelem és nyugalom. A rozmaring teát én még csak tervezem kipróbálni, viszont az tudom tapasztalatból, hogy a cickafarkfû szépen rendezi a menzit
elsõ vagyok Még annyit a rozmaringteáról, hogy két kávéskanálnyi rozmaringot forrázz le két deci vízzel, takard le, és hagyd 10 percig állni. Majd mézzel ízesítsd. Ez után amekkora kortyokban tudod küldd le. Vigyázz, igyekszik majd visszaköszönni! De tényleg hatásos!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors válaszokat! rozmaringteát hol kapok?? gyógyszertárban?

3hónapja nem jön meg a menstruáciom, akkor nincs is esélyem hogy babát tervezzek?

Járok orvoshoz,gyógyszert írt ki rá,de nem jön meg sehogy se.25éves vagyok.

Legjobb válasz: Elõször is ne idegeskedj. Másodszor vizsgáltasd ki magad rendesen. A menstruáció hiányának több oka is lehet. Ha nem jön meg gyógyszerrel sem, akkor lépj tovább. Ha nem partner ebben az orvosod váltsd le. Akármilyen jó fej is, ha nem ért hozzá, inkább válts. Nem lehet pcos-ed? Van akinek attól nem jön meg. Ha kezeled a problémát hamar meg lesz az eredmény. Nekem is dokit kellett váltani, mert hiába volt rettentõ kedves, de kiderült nem jó szakember. Amint váltottam, a kövi hónapban terhes lettem. Pedig akkor nem is számítottam rá. Szóval ne aggódj, és ne hagyd magad kivizsgálás nélkül! Sok sikert!

Elõször is ne idegeskedj. Másodszor vizsgáltasd ki magad rendesen. A menstruáció hiányának több oka is lehet. Ha nem jön meg gyógyszerrel sem, akkor lépj tovább. Ha nem partner ebben az orvosod váltsd le. Akármilyen jó fej is, ha nem ért hozzá, inkább válts. Nem lehet pcos-ed? Van akinek attól nem jön meg. Ha kezeled a problémát hamar meg lesz az eredmény. Nekem is dokit kellett váltani, mert hiába volt rettentõ kedves, de kiderült nem jó szakember. Amint váltottam, a kövi hónapban terhes lettem. Pedig akkor nem is számítottam rá. Szóval ne aggódj, és ne hagyd magad kivizsgálás nélkül! Sok sikert!
Szia! Nekem is volt ilyen. Elõször egyetemi éveim alatt, akkor orvoshoz mentem, kaptam hormont, és megjött. De nem lett rendszeres a mensim. Aztán a második alkalommal már nem akartam hormont szedni, és inkább gyógyteát kezdtem inni. A 4. napon megjött, és teljesen rendszeresre beállította a ciklusom. A következõ alkalommal, mikor megint támadta egy kis zûrzavar, már csak a 43. napig vártam, akkor kezdtem el inni a teát, és a 47. napra megjött. Ez kb. 2 éve volt, azóta rendszeres, 28-30 napos a ciklusom. Úgyhogy én az orvos mellett a gyógyteára szavazok!!!
Meg kell keresni az okát, hogy miért nem jön meg. A gyógytea is jó, ha tudja az ember mire issza.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat és milyen gyógy eát ittál?kiprobálom, veszteni nem vesztek szerintem semmit

Már lassan másfél hónapja nem jött meg a menstruációm. Mitől lehet? Amikor már egy hetet késett, vettem tesztet.2szer is megcsináltam, mindkettő negatív lett, (amúgy védekeztem. De a biztonság kedvéért) Mitől késik a menstruációm?

A héten már megyek n? dokihoz, mert nagyon aggaszt:(

Legjobb válasz: Számít, hogy hány éves vagy, egyébként mennyire rendszeres. ha még fiatal vagy és máskor se jön meg napi pontossággal meg ugye védekeztél is akkor nincs még szerintem probléma. Nekem volt hogy majdnem az egész nyarat kihagyta( szép idõk). Egyébként nekem egész jól bevállt hogy eldöntöttem mikor jöjjön meg és akkor kb a körül jött meg, (nem mindig) de a szervezeted azért néha engedelmeskedik, Döntsd el magadban, hogy a héten megjön és minden perceben állj úgy hozzá, hogy na most jött meg és szerintem lesz eredménye. Bár lehet csak én vagyok ilyen fura. :D

Számít, hogy hány éves vagy, egyébként mennyire rendszeres. ha még fiatal vagy és máskor se jön meg napi pontossággal meg ugye védekeztél is akkor nincs még szerintem probléma. Nekem volt hogy majdnem az egész nyarat kihagyta( szép idõk). Egyébként nekem egész jól bevállt hogy eldöntöttem mikor jöjjön meg és akkor kb a körül jött meg, (nem mindig) de a szervezeted azért néha engedelmeskedik, Döntsd el magadban, hogy a héten megjön és minden perceben állj úgy hozzá, hogy na most jött meg és szerintem lesz eredménye. Bár lehet csak én vagyok ilyen fura. :D
A kérdező hozzászólása: na hát igen. Az a baj ahogy ezt leírtam, elkezdted a mellem feszülni.. (ami nálam elõjele) Reggel már elõadás közben görcsögetett a hasam is és még mindig. Szal én nem tudom most mi van a szervezetemmel:S Az igaz, hogy örülnöm kéne hogy hu nem menstruálok egy ideig, de igazából már annyira hozzászoktam, hogy rendesen bepánikolok miért nem jön meg. És azért mégiscsak ez az "egészségesebb".. Nem tudom mi lehet a gond. De besz-rnék ha pont mire eljutok holnap nõgyógyhoz akkor jönne meg:D amire egyszer már volt precedens:D

Nekem még nem jött meg a menstruációm és még szűz vagyok?

de van ilyen masszírozó gépem amivel szoktam magam. Nem dugom fel magamnak még nem szakadhat át a sz?zhártyám. Ez gátolhatja a menstruáció jövetelét ha ezt csinálom? és anyum elvisz engem n?gyógyászhoz h megultrahangozzon.15 éves vagyok és a n?gyógyász látja azt hogy én ezt csinálom?

Legjobb válasz: Nem gátolhatja a menstruáció megjövetelét. Minek akar anyukád ultrahangra vinni, ezt mondd meg nekem!Ezt orvos tanácsolta?Vagy valamilyen panaszod van?16 év alatt, ah nem jön meg, nem kéne orvoshoz cipelnie.

Nem gátolhatja a menstruáció megjövetelét. Minek akar anyukád ultrahangra vinni, ezt mondd meg nekem!Ezt orvos tanácsolta?Vagy valamilyen panaszod van?16 év alatt, ah nem jön meg, nem kéne orvoshoz cipelnie.
http://digiscience.rufftech.hu/bmi2/ nagyon sovány vagy :-o
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat 158 cm vagyok és 40 kiló
Ne aggódj, az, hogy masszírozod a puncidat, nem befolyásolja a menstruációt, de a soványság befolyásolhatja. Bár attól függ milyen magassághoz vagy 40 kiló.
igen, gond, hogy nagyon sovány vagy, menj csak el az orvoshoz, õ is ezt fogja mondani és nem fogja látni, hogy maszturbálsz a masszírozóval, de ha látná akkor sem hozná szóba ;)
Ha alacsonya koleszterin szinted az okozhatja h még nem jött meg.am meg 16 éves korig még nem jelent problémát, van akinek késõbb jön meg van akinek korábban.mondd meg anyudnak h nem kell elcipelnie.
Mibõl tudná ugyan megállapítani? Tán rá van írva a csiklódra, hogy "géppel masszírozva"?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ :)
A kérdező hozzászólása: de elég sovány vagyok 40 kiló az is lehet a baj?
A kérdező hozzászólása: azért akar elvinni mert azt mondta ha aggódom akkor a nõgyógyász megnyugtathat hogy nem baj csak nem tudom ha elmegyek meg tudja e állapítani amit leírtam :S
Nem látja, egyébként amit csinálsz, az normális. Ragaszkodj ahhoz, hogy anyád ne legyen ott a vizsgálatnál. Mondd anyádnak, hogy elõtte szégyenlõs vagy, a doki elõtt nyilván nem :-) Nem vagy nagyon sovány?
Kérlek, tedd meg a kedvemért, állj rá a mérlegre! Ha valóban 40 kg vagy a 158 cm-hez, akkor sürgõs segítségre van szükséged.

Mi lehet az oka, hogy 14 éves vagyok és még nem jött meg a menstruációm?

14 éves vagyok..az vajon befoj?soplja hogy nem eszek semmiféle húst??és hogy 42-43-44 kg vagyok?

Legjobb válasz: Egyrészt, nincs abban semmi rendkívüli, hogy 14 évesen még nem menstruálsz. Másrészt ha mindenképpen okot keresünk, az lehet hormonális- kivizsgálásra akkor lesz szükséged, ha 16-18 évesen sem jött meg. Viszont mindenképpen híznod kell! 45kg alatt nem felkészült a test a menstruációra.

Egyrészt, nincs abban semmi rendkívüli, hogy 14 évesen még nem menstruálsz. Másrészt ha mindenképpen okot keresünk, az lehet hormonális- kivizsgálásra akkor lesz szükséged, ha 16-18 évesen sem jött meg. Viszont mindenképpen híznod kell! 45kg alatt nem felkészült a test a menstruációra.
A kérdező hozzászólása: Jah..köszi a felvilûgositást..de az osztalytarsaimnak már mind megjött kivéve egynek...
Egyszerûen késõn érõ típus vagy. Nyugodj meg, nincs semmi baj, akkor menj csak dokihoz, ha 17-18 éves korodig nem jön meg. 24/L
A kérdező hozzászólása: Köszi..még várom a válaszokat
fogalmam sincs viszont én tegnap lettem 14 és még nekem se jött meg...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!