Találatok a következő kifejezésre: Még nem meg de nem is (5237 db)

A face. -n ha letiltok valakit, (aki még nem ismerős, de nem is akarom hogy az legyen, mert zaklatott az iwiwen, -is) értesül róla, hogy le van tiltva?

Van egy elmebeteg nő,aki még nem tudja,hogy rajta vagyok a face.-n is,és nem is akarom, hogy megtaláljon.

Legjobb válasz: Nem tudja meg. Legalábbis közvetlenül nem. Viszont vannak olyan alkalmazások, amelyeken keresztül akár értesülhet arról, hogy fent vagy Facebookon is. (Pl. Top 10 barát jellegû alkalmazások, ahol egy képre kerül rá a profilképed, neved, amit a Facebook nem tud kiszûrni.)

Nem tudja meg. Legalábbis közvetlenül nem. Viszont vannak olyan alkalmazások, amelyeken keresztül akár értesülhet arról, hogy fent vagy Facebookon is. (Pl. Top 10 barát jellegû alkalmazások, ahol egy képre kerül rá a profilképed, neved, amit a Facebook nem tud kiszûrni.)
(Persze ezek az alkalmazások leginkább akkor lebuktató jellegû, ha van közös ismerõsötök.)
A kérdező hozzászólása: Köszi. Úgy látom, hogy nemcsak õ nem talál majd meg, hanem én se látom már az adatlapját.
Igen. Pl. egy szakítás után tilt le valaki valakit, akkor így biztosított, hogy a letiltó sem látja a letiltott adatlapját, így nem érik olyan élmények, amelyeket el kíván kerülni. (Pl. valaki lájkolja, hogy újra kapcsolatban van, stb…) Tehát a letiltás kétirányú és ez így korrekt.
A kérdező hozzászólása: Ez így tényleg jó.Kár, hogy az iwiwen nem így van.
fõleg, hogy azok a top10 barátos szarok semmire nem jók, csak adathalászathoz...ha nem tudja, hogy fenn vagy, akkor nem fog róla tudni, hiába ír be a keresõbe, nem ad ki téged. más értesítést nem kap.
A kérdező hozzászólása: 30. napra
Javaslom mond el a nõgyógyásznak, a barna folyás utalhat progeszteronhiányra, ami pedig vetélést okozhat ha teherbe esel. De ez könnyen orvosolható, egy vérvétel kideríti. De az is lehet hogy még a fogamzásgátló zavarja be a ciklust.
Vizsgáltasd ki magad.Én is azt tettem 4 hónapi próbálkozás után, hála istennek minden rendbe nálunk, még nem sikerült, de nem adjuk fel.Ami a lényeg nem kell megijedni akármiket írnak neked, mert mindenkinél mást jelent a barnás vérzés, lehet probléma is, de az is lehet, h simán ki tudod hordani.Szerintem nem vagy terhes, lehet megfogant és nem ágyazódott be, de lehet tul korán teszteltél, az is lehet progreszteron-od tul magas vagy alacsony, de arra is van gyógyszer.Én megfogadtam, h csak az orvosomra hallgatok nem laikusokra.Szóval fel a fejjel és irány a doki :)
Nem vagyok orvos, de szerintem a progeszteronhiány a ciklus második felében okoz barnázást. Amikor nekem rendkívüli barnázás-rózsaszínes vérzés volt, akkor méhgyulladásom volt. Semmi mást nem tapasztaltam emellett, nem fájt, nem volt érzékeny, abszolút semmi. Szerintem menj dokihoz, jobb ha lát, és ad gyógyszert, ha kell.
Akkor elvileg most volt meg.A barnázás még simán lehet a menzesz miatt.Nekem szinte mindig ilyen a menzeszem.Elsõ 3 nap erõs.utána 2-3 nap barnázás, ami fokozatosan csökken.
Esetleg nem vagy gyulladásba felfázás? A terhesség kizárt 7-ik napon.

Meleg kérdés: merre vagytok, 18 év körüli, (még) nem férfias, de nem is lányos kinézetû, vékonyabb alkatú, intelligens, p/u srácok, akiknek bejönnek a 30 év körüli férfiak?

Legjobb válasz: Szia! Nekem sajnos nincs sok idõm, hogy elolvassam ezt a kérdést. Ahhoz én túl elfoglalt vagyok, tehát én nem tudok neked erre választ adni.

Szia! Nekem sajnos nincs sok idõm, hogy elolvassam ezt a kérdést. Ahhoz én túl elfoglalt vagyok, tehát én nem tudok neked erre választ adni.
A bu-ikeresön biztosan van. Ott keresgélj!
pride.hu
Sok ilyet találsz a rómeón az escortok között :P 19/F
moonlightsentinel: nem rossz ötlet, lehet, regisztrálnom kellene :)
Szerintem akinek ennyire fontos, az hazautazik Kínába meghalni.
úgy hallottam, nincs bejegyzett kínai halott, egy sem.. - valószínû olyan nehéz idejutni, és annyira hasonlítanak, hogy pótolják -de ez csak az én véleményem.
Lehet , hogy a tányéron végzik:)
Hazaviszik a szülõvárosába, vagy aki már itt született azt eltemetik a temetõbe, miért kéne nekik külön temetõt nyitni?
A kérdező hozzászólása: Még sohase hallottam kínai temetésrõl, esküvõrõl igen. Sokan élnek itt, azért gondoltam, h van külön temetõjük.

A lelked legeslegmélyén melyik gyerekedet szereted egy hajszálnyit jobban? A legnagyobbat, mert õ az elsõ? Ha van, a középsõt, mert nem olyan nagy még, de nem is annyira kicsi már? A kicsit, mert még olyan pici?

Ikreknél az erõsebbet, mert életrevalóbb, vagy a gyengébbet, mert esendõbb? A kisfiút, mert vagányabb, vagy a kislányt, mert szelídebb?

Legjobb válasz: A tudat alatt lehet, hogy van némi megkülönböztetés a szülõ részérõl. A baj akkor van, ha ez tudatos. Az emberek többsége a jól kezelhetõ, kedves...stb gyermekeket szereti jobban és nem azt, akivel sok a baj, és idegileg kimerítõ. Két testvér is lehet szöges ellentéte egymásnak. Nekem egy van, vagyis a kérdésre csak ötletelni tudok. Az is igaz, hogy ha a nagyobbacskák mellé kicsike érkezik, nagy figyelmet kap...és ez érzékenyen érinti a többieket. A figyelem megvonás a többiektõl is egyfajta tudatalatti megkülönböztetés. Akár bevallják, akár nem. Én ahogy a környezetem látom és tapasztalom, igen, van kimondatlan, szinte alig észrevehetõ különbség a figyelemben és kedvelésben. De ne várd itt ,hogy bárki is elmondja neked, hogy... az emberek nem ilyenek és inkább leszóló megjegyzéseket fogsz kapni. Ha ezzel állsz szembe,mármint téged érint ilyen vívódás, arra vigyázz, hogy ezt tartsd kontroll alatt.

A tudat alatt lehet, hogy van némi megkülönböztetés a szülõ részérõl. A baj akkor van, ha ez tudatos. Az emberek többsége a jól kezelhetõ, kedves...stb gyermekeket szereti jobban és nem azt, akivel sok a baj, és idegileg kimerítõ. Két testvér is lehet szöges ellentéte egymásnak. Nekem egy van, vagyis a kérdésre csak ötletelni tudok. Az is igaz, hogy ha a nagyobbacskák mellé kicsike érkezik, nagy figyelmet kap...és ez érzékenyen érinti a többieket. A figyelem megvonás a többiektõl is egyfajta tudatalatti megkülönböztetés. Akár bevallják, akár nem. Én ahogy a környezetem látom és tapasztalom, igen, van kimondatlan, szinte alig észrevehetõ különbség a figyelemben és kedvelésben. De ne várd itt , hogy bárki is elmondja neked, hogy... az emberek nem ilyenek és inkább leszóló megjegyzéseket fogsz kapni. Ha ezzel állsz szembe, mármint téged érint ilyen vívódás, arra vigyázz, hogy ezt tartsd kontroll alatt.
Azért én nem ítélkeznék! Nekem is van több gyerekem, nem lehet mérlegre tenni, hogy melyiket szeretem jobban. Másképp, máshogyan szeretem õket, nem tudnék rangsort felállítani! Igenis van, hogy az egyik szituban az egyiket, máskor a másikat. A kicsit a kicsisége és édes bájossága, a nagyot az 'okossága' miatt, mint ahogy pontosan le is írtad!
mindkettõt másért szeretem a legjobban. :)
Vannak olyan szülõk, akik ilyeneken gondolkoznak? Szégyelld magad, hogy egyáltalán a kérdés felmerült benned..
A kérdező hozzászólása: Elsõ, te ítélkezel, bár fogalmad sincs, miért kérdeztem. Hát szégyelld magad te... Többiek, én is úgy veszem észre, hogy minden többgyerekes családban óhatatlanul megvan, hogy kit miért, illetve kiben mit egy kicsit jobban. Meg mindeninek más tetszik a gyerekeiben, más domináns tulajdonságot tart fontosabbnak, legyen az egyik vagy másik család, vagy egy családon belül apa vagy anya.
A legnagyobbat, mert komoly tanulási nehézségekkel birkózva érettségit és szakmákat szerzett és dolgozik. A középsõt, mert, bár fiú, de kívül-belül én vagyok. A kicsit, mert egy igazi ajándék.

Próbáljam meg érte, még ha nem is akarom? A barátommal már féléve együtt vagyunk, már sokszor lefeküdtünk de mindig úgy hogy ő volt felül vagy fürdés közben esetleg állva de még nem volt olyan hogy én legyek felül.

igazából nem is szeretnék.úgy érzem elszúrnám.? viszont nagyon szeretné úgy is...

Legjobb válasz: fogadjunk nem volt még igazi orgazmusod. na ha felül leszel és úgy gyakorolsz nagy seélyed van hogy akár az elsö alkalommal lesz már. lovagló helyzetben a nö sokkal jobban tudja irányítani a testét és élvezni a sexet. ne féj töle mert sokkal nagyobb örömöd lesz benne. amúgy az persze munka, mert ugye könnyen elfekszik a nö pláne ha nem is akarja a sexet és úgy csinál mintha jó lenne, de a lovagló pózban neked kell leginkább mozognod. ha nem csak reszeést akarsz hanem igazi sexet akkor pattanj rá a hapidra.

fogadjunk nem volt még igazi orgazmusod. na ha felül leszel és úgy gyakorolsz nagy seélyed van hogy akár az elsö alkalommal lesz már. lovagló helyzetben a nö sokkal jobban tudja irányítani a testét és élvezni a sexet. ne féj töle mert sokkal nagyobb örömöd lesz benne. amúgy az persze munka, mert ugye könnyen elfekszik a nö pláne ha nem is akarja a sexet és úgy csinál mintha jó lenne, de a lovagló pózban neked kell leginkább mozognod. ha nem csak reszeést akarsz hanem igazi sexet akkor pattanj rá a hapidra.
Hogyan kell mozogni? Attól függ, mit akarsz. A pasinak nagyjából az a jó, ha fel le mozogsz, mintha õ dugna téged kb, magadnak meg tapasztald ki :) De ha jól csináljátok, simán oda tudod dörgölni a csiklód, és az ugye jó lehet :)
Tulajdonképpen mi zavar benne, hogy eddig nem tetted meg?Mozogni egyértelmûen fel-le, vagy ahogy jól esik.Pl a párom kimondottan szereti, ha kicsi köröt írok le a csípõmmel.Ha az zavar, hogy lát közben, fordíts neki hátat.Úgy azt sem látja, ha kielégíted magad, viszont érezni fogja, és tuti jó lesz neki.
Szia! Teljesen átérzem a problémád, mi 4 éve vagyunk együtt, de most is nagyon ritkán csináljuk lovagló pózban, mert nekem nem jó érzés. Nem azért, mert nekem kell mozogni. Hanem nekem úgy fájdalmas és semmi jót nem érzek közben. Meg kezdetben alig akar úgy bemenni... De persze a párom kedvéért én is megteszem, hogy iylen pózban csináljuk, de látja rajtam, hogy így nem jó, így inkább váltunk. Nem mindenkinek jó minden póz. Szóval ne görcsölj ezen, mondd el a párodnak... biztosan megérti, hogy félsz. De próbáljátok ki, lehet kellemes meglepetés ér :)
Nálunk például a párom és én is úgy szeretem, ha lovaglás közben nem le-fel, hanem elõre-hátra mozgok. Ezt a mozgást különbõzõ tempóban csinálom, néha körzök a csípõmmel, a behatolás szögét is változtatom, néha elõre dölök, aztán meg egészen hátra. Addig-addig "ügyeskedek", míg orgazmusom nem lesz, aztán kipróbálunk egy másik pózt. Petranova
Hogy kell mozogni... föl le a farkán, hogy máshogy... az összes többi csak vizuálisan néz ki jól, semmit sem lehet belõle érezni.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen:) most bátrabb lettem:) majd alakul valahogy...

A baratom leakana fektetni de en meg nem akarom de nem azeert mert nem vagyyok ra felkeszulve hanem mert meg nem erzem ugy h itt az ideje, es mar tobbszor is probalkozot de en visszautasitottam es neki nem tetszet. Vajon elhagy ezert a baratom?

Legjobb válasz: Ha elhagy, akkor nem is érdemel meg. Akkor feküdj le vele, amikor te jnak látod és ne akkor amikor õ. Vagy majd mindent úgy fogsz csinálni ezentúl, ahogy õ akarja, csak nehogy elhagyjon??? Ne hagyd magad!

Ha elhagy, akkor nem is érdemel meg. Akkor feküdj le vele, amikor te jnak látod és ne akkor amikor õ. Vagy majd mindent úgy fogsz csinálni ezentúl, ahogy õ akarja, csak nehogy elhagyjon??? Ne hagyd magad!
Egy 21 éves pasinak vannak igényei, és még nagyon fiatal ahhoz, hogy "örök hûséget" esküdjön. Nem hiszem, hogy egy beszélgetéssel sokat érnél el. Egyébként csak le akar téged fektetni? Akkor nem nagyon szerethet. Vagy le akar VELED feküdni?
Megkérdezhetem hány évesek vagytok?
Elhagy akkor, ha nem szeret igazán, de akkor nem is érdemes bánkodnod miatta.Ha nem érzed, hogy még itt az ideje, ne tedd meg, csak azért mert õ akarja.
Miért nem pettingeltek? Az én barátom ennyivel is megelégszik, én is szûz vagyok, õ meg már majdnem 22...
Ha nyíltan megmondod neki, hogy te úgy érzed, hogy még nincs itt az ideje, akkor meg kell értenie. Attól még élvezhetitek az együttlétet, hogy nem fekszetek le egymással. Kényeztethetitek egymást anélkül is, hogy megtörténne a konkrát behatolás. Ha sokáig éheztetet a barátod, akkor megunhatja és máshol keresheti az élvezetet.
Tényleg fiatal vagy még! Majd találsz másik pasit, aki vár rád.
A kérdező hozzászólása: o tapasztaltabb mint en tobbxor..ssok baratnoje volt es sokkal le is fekudt.
Nem akarlak elkeseríteni, de 21 évesen nem fog sokáig várni. Szerintem. Ha te még ennyire nem akarsz vele lefeküdni, akkor ne menj bele csak azért, hogy ne hagyjon el! Még nagyon fiatalok vagytok. Majd találsz másikat. De ha vár rád, akkor tök jó, mert azt jelenti, hogy szeret. Majd kialakul. Elõzõ válaszoló voltam.
A kérdező hozzászólása: nem tudom h miert...nem vagyom ra, nem kivanom..
Az utolsó válaszoló vagyok. Így elég hülyén hangzik, hogy le akar fektetni. Ha téged lefektet egy srác, akkor nagy a valószínûsége, hogy többet nem látod. Azt írod: "nem azért mert nem vagyok rá felkészülve". Akkor ezek szerint fel vagy rá készülve? Akkor meg miért nem fekszel le vele?
A kérdező hozzászólása: MIERT?
A kérdező hozzászólása: le akar velem fekudni..:|
A kérdező hozzászólása: ...:)
A kérdező hozzászólása: en 14, o 21
A kérdező hozzászólása: mindig azt mondja h vigyazz nincs mitol feljek de en meg nem akarom es hiaba mondom neki mert nem erdeklni
A kérdező hozzászólása: en szeretem es o is azt mondja h szeret de azt is mondja h nem tudja megerti h miert NEM?
A kérdező hozzászólása: LEHET

14. szülinapot hol lenne jó tartani ha a barátnőimet és a barátaimat hívnám meg? Tudtok olyan helyet ami nem uncsi de nem is annyira drága?

Legjobb válasz: Nem tudom mennyire nagy lányok a mai 14 évesek....de én ennyi idõsen én még otthon zsúroztam:torta,egy kis süti, vagy rágcsa, üdítõ..javaslom neked is ezt a fajta bulizást, mert ahhoz még túl fiatalka vagy, hogy pubokba, klubbokba,discoba menj....

Nem tudom mennyire nagy lányok a mai 14 évesek....de én ennyi idõsen én még otthon zsúroztam:torta, egy kis süti, vagy rágcsa, üdítõ..javaslom neked is ezt a fajta bulizást, mert ahhoz még túl fiatalka vagy, hogy pubokba, klubbokba, discoba menj....

Leakartunk ma feküdni barátommal délután. Berakta, de nagyon fájt, elmentem wc-re és tiszta vér voltam, de csak bugyi. Wc papír nem, meg utánna nem is volt semmi, szal nem értem mivan. Me mensiig lenne még 2 hetem kb?

ez a h*lye meg azt mondta h lehet elvetéltem vagy vmi iesmi.. és azt mondta h nem viccel... most nem tudom mivan... ??? vki vmit?

Legjobb válasz: Ha elõzõ hónapban rendesen megvolt akkor nem voltál terhes,nem attól véreztél,ugy néz ki félidõben vagy,ha 2 hét múlva kell megjönnie,ettõl is lehet a vérzés,megvastagszik a méhnyálkahártya,peteérés van.

Ha elõzõ hónapban rendesen megvolt akkor nem voltál terhes, nem attól véreztél, ugy néz ki félidõben vagy, ha 2 hét múlva kell megjönnie, ettõl is lehet a vérzés, megvastagszik a méhnyálkahártya, peteérés van.
Te jó Isten, hány éves vagy? Írni még nem tanultál meg, de szexuális életet már élsz?
1. ha elsõ alkalommal sexeltetek, akkor nem vetélhettél el:P 2. ha nem elsõ alkalommal sexeltél, akkor miért nem védekeztetek? mert fogantatás csak úgy történhet meg (feltéve, h jó az óvszer stb)
drágám... mivan terhes vagy hogy elvetéltél? gondolkozz már
amúgy korotok?:D
elsõ vagyok és lány:P és én normális választ adtam szerintem. elsõ alkalom volt, hogy pénisz került beléd?:D
Meg mondom neked a frankón, az van kicsi leányom, hogy szûz vagy, vagyis voltál.
az elvetélés teljesen más:D amikor terhes vagy és elveszíted a babádat.
Te nem vagy ép. Mégis honnan kellett volna a válaszadóknak kiszopniuk, hogy nem ez volt az elsõ alkalom? Nyilván mindenki arra gondolt, hogy most szexeltél elõször, és elég erõs volt a szûzhártyád, és az vérzett. Akármilyen hihetetlen, senki sem gondolatolvasó itt, nem tudhatták, hogy te már "4 hónapja minden nap ba*ol". Ha nem védekeztetek az elõzõ alkalmakkor, akkor igen, lehet hogy terhes lettél és elvetéltél. De az is lehet, hogy vmi nõgyógyászati gondod van, mert a fájdalom és a vérzés nem hangzik túl egészségesen (mensin kívül). De ha nem lennél ilyen okoskodó, idióta, felelõtlen, nagypofájú tinipi*a, akkor talán normális válaszokat is kapnál.
Ha ilyen okosnak képzeled magad, minek ide irogatsz?
emberek:D legyünk csendben, õ a normális, mi meg a pornép. ennyi :D jééézuuuusoooom :D
Hát az lehet, hogy testileg 17 éves vagy de lelkileg nem lehetsz valami érett se te se a barátod... az elvetélés terhesség alatt történhet meg!
A kérdező hozzászólása: Okééé... -.-" Nos akkor elmagyarázom... nemvagyok szûz.. idáig egyszer se fájt, meg nem is véreztem be.. tegnap volt ilyen elõször.. és igen, mostanába nemszoktunk védekezni.. tudom h ezen változtatni kell, ezért holnap megyek gyógyszert íratni.. csak nemtudtam hogy ez az egész micsoda, és azért kérdeztem... tudom, hogy bunkó voltam, meg nem erõsségem a magyarázás.. elnézést.. rem mostmár mki érti..
Na akkor szépen elmeséled a dokinak a vérzést, mert az biza nem normális dolog. Ha szerencséd van, megúszod gyógyszerrel (mert csak egy csini fertõzésrõl meg gyulladásról van szó), ha nincs szerencséd, méhszájseb.
Ha nem védekeztek, akár lehetett vetélés is. A nõgyógyászhoz fordulás jó gondolat. És ha szeretitek egymást, akkor azt felelõsséggel tegyétek. Tudom, óvszer nélkül sokkal jobb, de egyben veszélyesebb is. A gyógyszer nem rossz megoldás, de a mellékhatások jelentkezése esetén vissza kell menni a kezelõorvosodhoz. Ha mégis meggondolod magad, akkor vannak más fogamzásgátló módszerek is, bár azok biztonsága kissé elmarad a gyógyszertõl. Ha van kérdésed, írj. végzõs orvostanhallgató
Tejóég. A Nap Kérdezõje.
Valaki vágja össze a válaszokat és tegye fel fuckyeahra. XD
az a baj, hogy nem mondasz el mindent. amikor korábban együtt voltatok, akkor védekeztetek? ha nem, akkor lehet esélye, h terhes is lettél akár rögtön elsõ alkalommal, így a vetélés megeshetett. logikusan nem védekeztetek, mint mondtam korábban...amin a helyedben sürgõsen változtatnék, mert babára még elég éretlen vagy (a sexhez is egyébként:P) de lehet más oka is a dolognak, így mindenképp menj el nõgyógyászhoz és ne titkolj el elõle semmit! õt egyébként köti az orvosi titoktartás.
System error.
A kérdező hozzászólása: hát készek vagytok :D mit zavar téged h h írok? tudok helyesen írni :d csak tudod ez így rövidebb :) tudod :D sok msn... *-* nemvok szûz -.-" te madár :D 4 hónapja együtt vagyunk, minden nap baszunk, azé az má érdekes lenne ha most vesztettem volna el még csak szûzességem.. nah de m1. hagyjuk sztem téma, fáradt vok én ehhez... tudjátok, van nõgyógyász, értelmes ember, értelmes válasszal és ennyi :D nem ien veréb.
Ha már nem vagy szûz, akkor lehet komoly baj is, nálam is volt hasonló helyzet, szex után kicsit véreztem, de a wc papíron már nem volt nyoma.Nõgyógyásznál voltam az éves szûrõvizsgálaton, és akkor derült ki, hogy méhszájsebem van.. menj minél elõbb nehogy nagy baj alakuljon ki :S
nem látszik, hogy befejezted a középiskolát!
Olyan szó nincs, hogy "ien", azt úgy írják, hogy "ilyen". Legalább egy helyesírás-ellenõrzõt telepíts a böngészõdre, ha már rád nem ragadt semmi!
A kérdező hozzászólása: óóó anyám.. hát ti nem vagytok normálisak eskü... képzeld már középiskolát is befejezem 1 év múlva.. jééé :O am.. nemvok hülye.. tudom h csak úgy lehet elvetélni h terhes vok... :) azta mindenit :d gondolom ienkor arra kéne gondolni h nem védekezünk... nemkellenek szövegek h ienkor ne csodálkozzak meg stb.. nemérdekelnek.. csak 1 kérdést tettem fel.. 1 normális választ kaptam.. nekem elég.. thx
A kérdező hozzászólása: Ajjj gondolom te oan fú de tapasztalt lehetsz... :D soha nem volt még ien velem azért kérdeztem gondolom... -.- és nem ien idióta válaszokat meg kérdéseket várok... képzeld anyám is így vetélt el, h elment wc-re pisilni bevérzett azt csá.. ennyi volt.. idióta barom, ha nem tudsz semmit akk ink ne írj.. kössz..
lefogadom h cigány vagy, kedves kérdezõ:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!