Találatok a következő kifejezésre: Még nem meg de nem (21021 db)

A baratom leakana fektetni de en meg nem akarom de nem azeert mert nem vagyyok ra felkeszulve hanem mert meg nem erzem ugy h itt az ideje, es mar tobbszor is probalkozot de en visszautasitottam es neki nem tetszet. Vajon elhagy ezert a baratom?

Legjobb válasz: Ha elhagy, akkor nem is érdemel meg. Akkor feküdj le vele, amikor te jnak látod és ne akkor amikor õ. Vagy majd mindent úgy fogsz csinálni ezentúl, ahogy õ akarja, csak nehogy elhagyjon??? Ne hagyd magad!

Ha elhagy, akkor nem is érdemel meg. Akkor feküdj le vele, amikor te jnak látod és ne akkor amikor õ. Vagy majd mindent úgy fogsz csinálni ezentúl, ahogy õ akarja, csak nehogy elhagyjon??? Ne hagyd magad!
Egy 21 éves pasinak vannak igényei, és még nagyon fiatal ahhoz, hogy "örök hûséget" esküdjön. Nem hiszem, hogy egy beszélgetéssel sokat érnél el. Egyébként csak le akar téged fektetni? Akkor nem nagyon szerethet. Vagy le akar VELED feküdni?
Megkérdezhetem hány évesek vagytok?
Elhagy akkor, ha nem szeret igazán, de akkor nem is érdemes bánkodnod miatta.Ha nem érzed, hogy még itt az ideje, ne tedd meg, csak azért mert õ akarja.
Miért nem pettingeltek? Az én barátom ennyivel is megelégszik, én is szûz vagyok, õ meg már majdnem 22...
Ha nyíltan megmondod neki, hogy te úgy érzed, hogy még nincs itt az ideje, akkor meg kell értenie. Attól még élvezhetitek az együttlétet, hogy nem fekszetek le egymással. Kényeztethetitek egymást anélkül is, hogy megtörténne a konkrát behatolás. Ha sokáig éheztetet a barátod, akkor megunhatja és máshol keresheti az élvezetet.
Tényleg fiatal vagy még! Majd találsz másik pasit, aki vár rád.
A kérdező hozzászólása: o tapasztaltabb mint en tobbxor..ssok baratnoje volt es sokkal le is fekudt.
Nem akarlak elkeseríteni, de 21 évesen nem fog sokáig várni. Szerintem. Ha te még ennyire nem akarsz vele lefeküdni, akkor ne menj bele csak azért, hogy ne hagyjon el! Még nagyon fiatalok vagytok. Majd találsz másikat. De ha vár rád, akkor tök jó, mert azt jelenti, hogy szeret. Majd kialakul. Elõzõ válaszoló voltam.
A kérdező hozzászólása: nem tudom h miert...nem vagyom ra, nem kivanom..
Az utolsó válaszoló vagyok. Így elég hülyén hangzik, hogy le akar fektetni. Ha téged lefektet egy srác, akkor nagy a valószínûsége, hogy többet nem látod. Azt írod: "nem azért mert nem vagyok rá felkészülve". Akkor ezek szerint fel vagy rá készülve? Akkor meg miért nem fekszel le vele?
A kérdező hozzászólása: MIERT?
A kérdező hozzászólása: le akar velem fekudni..:|
A kérdező hozzászólása: ...:)
A kérdező hozzászólása: en 14, o 21
A kérdező hozzászólása: mindig azt mondja h vigyazz nincs mitol feljek de en meg nem akarom es hiaba mondom neki mert nem erdeklni
A kérdező hozzászólása: en szeretem es o is azt mondja h szeret de azt is mondja h nem tudja megerti h miert NEM?
A kérdező hozzászólása: LEHET

Mik azok az RPG meg FTP játékok? Meg vannak még de nem ismerem nem rég hallottam róluk meg itt is olvastam de nem értek hozzájuk.

tudok még valami MMORPG vagy mi meg tudom hogy több van de nem ismerem ?ket meg azt se tudom mik ezek! El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: hát én az FSP-t tudom, first shooter person. Az olyan, hogy te vagy 1 "szereplõvel", az õ szemszögébõl látod az eseményeket. Az akció játékok ilyenek.

hát én az FSP-t tudom, first shooter person. Az olyan, hogy te vagy 1 "szereplõvel", az õ szemszögébõl látod az eseményeket. Az akció játékok ilyenek.
De vajon akkor milyen kategóriába tartozik az Oblivion? Mivel ugye ez egy belsõ nézetbõl is játszható kalandjáték... :-o
A kérdező hozzászólása: aha értem kössz a választ de várok még ha van!!!
törpés játék minden stratégiai... mivel miniatûr emberkékkel vagy :D ez egyértelmû :D:D :P jó én azért hívom így mert nem a kedvenceim XD
A GTA enm FPS, hanem TPS, azaz third-person shooter. Ezeknél nem belsõ nézet van, hanem hátulról látod az embert vagy akármit, amit irányítassz. Az RTS real-time strategy-t (valós idejû stratégia) jelent, ilyen pl. a Warcraft 1-3, az Age of Empires sorozat, a Command & conquer sorozat (kiv. a Renegade, az FPS). A TBS Turn-based strategy a körökre osztott stratégia, mint pl a Heroes sorozat. Sok játék van, ami nem sorolható be egy-egy típusba, mert több stílus keveréke.
A kérdező hozzászólása: kössz a válaszokat én is valahogy így képzeltem el a jelentésüket de nem tudtam pontosan talán csak az MMORPG-t tudtam a többit nem amugy birjátok a nevüket is leirni a játékoknak hogy pl a FPS az a GTA félék!
miért törpés? ilyet sem hallottam még:D
nah akkor én az RPG-t hívom "törpés játéknak" :D
FPS = first person shooter, azaz belsõ nézetû lövöldözõs játék. Ebbõl már egyértelmû melyek ezek. Ahol mászkálsz mint pók a falon és a puska csövét látod csak "magadból" és szétlõsz mindent ami mozog... meg azt is ami nem. RPG = role-playing game, ez a szerepjáték. Ennek már értelme is van, lehet fejlõdni, harcolni, képességeket összeszedni, fejleszteni, történet is van amiben te játszod a fõszereplõt meg sok minden más. Angol tudás sem árt hozzá, különben a lényegrõl marad le az ember, ami a történet. MMORPG = ez az online RPG, amiben sok más játékossal együtt járhatjátok be a virtuális világot, fejlõdhettek... meg minden nyavalya.
A kérdező hozzászólása: juj azt nem szeretem! de ha van ilyen akkor RPG § FPS!
Nekem a 'Like a first day in spring' van meg és ez szerintem közepesen tartós.
Nekem a like a walk in the summer rain illet van meg. Ez tetszett a legjobban, mert a többi túl édes volt. Sajna nem bírja ki egész nap, ha reggel használom, akkor dél körül felfrissítem és így kitart estig.
Nekem a Like a new love van meg. Télen szerelmes voltam az illatba, de két hónap alatt sikerült kb. megundorodnom tõle. Én úgy vettem meg az illatot, hogy a boltban magamra fújtam, pontosabban a sálamra és aztán el is felejtettem. De után pár napig minden alkalommal mikor felvettem a sálam, éreztem ezt az illatot és teljesen beleszerettem. Ezt azért írtam le, hogy bizonyítsam, hogy elég tartós, tényleg napokig éreztem utána. Az árához képest ez a tartósság szuper, szerintem.
A parfüm tartósságát nem a ruhán kell érezni, hanem a bõrödön. Onnan viszont elég hamar elpárolog. Nekem van egy Kenzo Flower parfümöm, azt reggel 6kor a nyakamra fújom és este 10kor is tisztán kivehetõ az illata (de az nem is 1-2ezer Ft-os parfüm).
A kérdező hozzászólása: Köszii mindenkinek!:)

Hogyan lehet egy gyomor rákos beteget meggyógyítani úgy hogy ő még nem áttétes de nem akarják kemoterápián kezelni mert ott maradna a műtőasztalon azt mondják. Egyik helyen ezt a másikon azt mondanak. További lehetőségek mik vannak?

Legjobb válasz: Megpróbálom leírni újból a választ, mert az elõbbit nem látom. Szóval szerintem próbáld meg az alternatív gyógymódokat! Le tudnám írni az ötleteimet, de gondolom reklámnak minõsül és ezért nem ment át az elõbb. Ha lehet magán választ írnék, mert van megoldás! Üdv.

Megpróbálom leírni újból a választ, mert az elõbbit nem látom. Szóval szerintem próbáld meg az alternatív gyógymódokat! Le tudnám írni az ötleteimet, de gondolom reklámnak minõsül és ezért nem ment át az elõbb. Ha lehet magán választ írnék, mert van megoldás! Üdv.
A kérdező hozzászólása: Érdekelne az a megoldás. [email protected] ra elküldheted. Köszi.
Én láttam 3D-ben és igen látványos... Bár ha nem is láttad akkor nem értem, hogy mi alapján fogalmaztad meg a kérdést.
inkább menj el a moziba és nézd meg a helyett, h bíráskodsz, vagy inkább menj el egy mûvészmoziba...
sztem aranyosak^^
Egy másik bolygó lakói is nevetségesnek találnának egy 2 szemû 2 kezû lényt, vagyis minket
ez az ember azt gondolja hogy a világ már annyira fejlett hogy már nem tud fejlõdni és nem fog eljutni arra a szintre hogy egy olyan bolygóra mehessen ahol van inteligens élet...
15:41-es vagyok és ha nekem üzentél akkor nem értelek... Hiszen tényleg véleményt mondasz anélkül hogy láttál volna valamit a "gyerekes kék emberkékrõl". Ha neked gyerekesek azok akik kiállnak valami ismeretlen (legyõzhetetlen) dolog ellen, akkor elég érdekes élet gondolkodásod van.
A kérdező hozzászólása: Olvasd el még egyszer a kérdést utánna írj inkább...
Kicsit érdekes dolog úgy véleményt mondani, hogy még csak nem is láttad, nem gondolod? ;D
Engem sem fogott meg a bemutatója.
Igen, mindenképp a látvány, a zenék, ahogy egymásba szeret Jake és a lány ^^ A hangulata nagyon elbódító.Fantáziavilág is, de a kemény valóság is benne van.
Ha nem tetszik, hát nem tetszik. Mi érveljünk neked? Ki vagy te?
A kérdező hozzászólása: 30. napra
Javaslom mond el a nõgyógyásznak, a barna folyás utalhat progeszteronhiányra, ami pedig vetélést okozhat ha teherbe esel. De ez könnyen orvosolható, egy vérvétel kideríti. De az is lehet hogy még a fogamzásgátló zavarja be a ciklust.
Vizsgáltasd ki magad.Én is azt tettem 4 hónapi próbálkozás után, hála istennek minden rendbe nálunk, még nem sikerült, de nem adjuk fel.Ami a lényeg nem kell megijedni akármiket írnak neked, mert mindenkinél mást jelent a barnás vérzés, lehet probléma is, de az is lehet, h simán ki tudod hordani.Szerintem nem vagy terhes, lehet megfogant és nem ágyazódott be, de lehet tul korán teszteltél, az is lehet progreszteron-od tul magas vagy alacsony, de arra is van gyógyszer.Én megfogadtam, h csak az orvosomra hallgatok nem laikusokra.Szóval fel a fejjel és irány a doki :)
Nem vagyok orvos, de szerintem a progeszteronhiány a ciklus második felében okoz barnázást. Amikor nekem rendkívüli barnázás-rózsaszínes vérzés volt, akkor méhgyulladásom volt. Semmi mást nem tapasztaltam emellett, nem fájt, nem volt érzékeny, abszolút semmi. Szerintem menj dokihoz, jobb ha lát, és ad gyógyszert, ha kell.
Akkor elvileg most volt meg.A barnázás még simán lehet a menzesz miatt.Nekem szinte mindig ilyen a menzeszem.Elsõ 3 nap erõs.utána 2-3 nap barnázás, ami fokozatosan csökken.
Esetleg nem vagy gyulladásba felfázás? A terhesség kizárt 7-ik napon.

Munkával kapcsolatos közmondást kell gyűjtenem! Már sokat tudtam de úgy gondolom, , hogy még nem elég de nem tudok többet! (? )

Legjobb válasz: Ha véletlenül munkakedvem támad gyorsan leülök egy sarokba és megvárom míg elmúlik! :-)

Ha véletlenül munkakedvem támad gyorsan leülök egy sarokba és megvárom míg elmúlik! :-)
Ég a keze alatt a munka.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)
Hamar munka ritkán jó. Körmére ég a munka. Jó bornak nem kell cégér. Aki nem dolgozik, ne is egyék.
Dolgozni megyek. Tíz perc múlva jövök. Zavard össze a világot: mosolyogj hétfõn! Üldöz a munka, de én vagyok a gyorsabb.
Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra.
egy roman kozmondas leforditva:Aki szorgalmas es dolgozik, az vagy hulye, vagy nem gondolkozik:) ))))

Van egy 3 hónapos kutyusom. Még nem szobatiszta, de van pelusa és arra végzi a dolgát. Napi 4-5x leis viszem! De ha esetleg elmegyünk valahova akár 5 perc vagy pár orára akkor az ágyra végzi a dolgát és általában mindig. Nem értem miért? :/

Legjobb válasz: zárd be azokat a helységeket ahol ágyak vannak és kész.. eleinte mi is azt csináltuk,hogy az elõszobába és a konyhába lehetett csak,minden más helységnél bezártuk az ajtót..

zárd be azokat a helységeket ahol ágyak vannak és kész.. eleinte mi is azt csináltuk, hogy az elõszobába és a konyhába lehetett csak, minden más helységnél bezártuk az ajtót..
A kérdező hozzászólása: Pelus azért kell mert általában leviszem napi 4-5x de egy kiskutya 2-3 oránként pisil és éjjel nem tudom hova pisilne ha nincs pelus vagy valami!
Mert a sajátjának tekinti az ágyat.
Nem értem miért kellett a kutyát pelusra szoktatni, ha 4x-5x leviszed? Az ágy is egy pelus, csak sokkal nagyobb és izgibb a szemében. Harmadsorban egyetértek az elõttem szólókkal: sajátjának tekinti az ágyat.
Vegyél egy nagy virágalátétet, tegyél bele homokot vagy macskaalmot és arra szoktasd rá. Azt meg ne hagyd hogy az engedélyed nélkül felmenjen az ágyra. NEM AZ ÖVÉ A LAKÁS! LEGYÉL TE A "FALKAVEZÉR".

A face. -n ha letiltok valakit, (aki még nem ismerős, de nem is akarom hogy az legyen, mert zaklatott az iwiwen, -is) értesül róla, hogy le van tiltva?

Van egy elmebeteg nő,aki még nem tudja,hogy rajta vagyok a face.-n is,és nem is akarom, hogy megtaláljon.

Legjobb válasz: Nem tudja meg. Legalábbis közvetlenül nem. Viszont vannak olyan alkalmazások, amelyeken keresztül akár értesülhet arról, hogy fent vagy Facebookon is. (Pl. Top 10 barát jellegû alkalmazások, ahol egy képre kerül rá a profilképed, neved, amit a Facebook nem tud kiszûrni.)

Nem tudja meg. Legalábbis közvetlenül nem. Viszont vannak olyan alkalmazások, amelyeken keresztül akár értesülhet arról, hogy fent vagy Facebookon is. (Pl. Top 10 barát jellegû alkalmazások, ahol egy képre kerül rá a profilképed, neved, amit a Facebook nem tud kiszûrni.)
(Persze ezek az alkalmazások leginkább akkor lebuktató jellegû, ha van közös ismerõsötök.)
A kérdező hozzászólása: Köszi. Úgy látom, hogy nemcsak õ nem talál majd meg, hanem én se látom már az adatlapját.
Igen. Pl. egy szakítás után tilt le valaki valakit, akkor így biztosított, hogy a letiltó sem látja a letiltott adatlapját, így nem érik olyan élmények, amelyeket el kíván kerülni. (Pl. valaki lájkolja, hogy újra kapcsolatban van, stb…) Tehát a letiltás kétirányú és ez így korrekt.
A kérdező hozzászólása: Ez így tényleg jó.Kár, hogy az iwiwen nem így van.
fõleg, hogy azok a top10 barátos szarok semmire nem jók, csak adathalászathoz...ha nem tudja, hogy fenn vagy, akkor nem fog róla tudni, hiába ír be a keresõbe, nem ad ki téged. más értesítést nem kap.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!