Találatok a következő kifejezésre: Még nem meg de (21021 db)

Hazudott, átvert, meg nem csalt de rosszabb annál sztem. Miért csinálta ezt velem? Ugy érzem nem érdemeltem meg.

1 éves kapcsolatom volt a barátnöm egyik naprol a másikra szakitott velem.kérdeztem miért nem adott rá normális választ.Kicsit nyomozgattam és kiderült hogy az exét szereto még mindig de annak már nem kell.mért tette ezt velem?1évig hazudott hogy szeret.nagyon szar most hogy igy kellett megtudnom.ekkorát még nem csalódtam senkiben.ezek után nem tudok megbizni senkiben.21/F

Legjobb válasz: Lehet még õ maga se volt tisztában az elején azzal, hogy még az exet szereti. Nem ismerem a körülményeket, de velem megtörtént, hogy miután nem volt esélyem a szerelmemnél, az iránta érzett dolgokat rávetítettem egy másik srácra, aki nagyon aranyos, rendes volt, jól kijöttünk. Ahogy telt az idõ, rájöttem, hogy valójában nem õt szeretem, hanem a másik kell nekem, csak a görcsös felejteni akarásból ez lett. Nem volt korrekt dolog, tudom, de nem volt tudatos. Ez "csak" egy fél éves kapcsolat volt, nekem ennyi idõ kellett ahhoz, hogy ezt tisztázzam magamban. Azóta úgy állok hozzá, hogy addig nem kezdek új kapcsolatot, amíg biztos nem vagyok benne, hogy túlléptem az elõzõn. Ezt csak azért meséltem el, hogy megmutassam: nem biztos, hogy szándékosan hazudott neked, lehet saját magát is becsapta. Ha meg tudatos volt, akkor inkább nem minõsíteném a csajt. Nem kell megértened õt, de lépj tovább. Ha lesz másik barátnõd bízz meg benne, mert nem az õ hibája az, hogy az exed mit csinált és mit nem.

Lehet még õ maga se volt tisztában az elején azzal, hogy még az exet szereti. Nem ismerem a körülményeket, de velem megtörtént, hogy miután nem volt esélyem a szerelmemnél, az iránta érzett dolgokat rávetítettem egy másik srácra, aki nagyon aranyos, rendes volt, jól kijöttünk. Ahogy telt az idõ, rájöttem, hogy valójában nem õt szeretem, hanem a másik kell nekem, csak a görcsös felejteni akarásból ez lett. Nem volt korrekt dolog, tudom, de nem volt tudatos. Ez "csak" egy fél éves kapcsolat volt, nekem ennyi idõ kellett ahhoz, hogy ezt tisztázzam magamban. Azóta úgy állok hozzá, hogy addig nem kezdek új kapcsolatot, amíg biztos nem vagyok benne, hogy túlléptem az elõzõn. Ezt csak azért meséltem el, hogy megmutassam: nem biztos, hogy szándékosan hazudott neked, lehet saját magát is becsapta. Ha meg tudatos volt, akkor inkább nem minõsíteném a csajt. Nem kell megértened õt, de lépj tovább. Ha lesz másik barátnõd bízz meg benne, mert nem az õ hibája az, hogy az exed mit csinált és mit nem.
Szia! Az a lány nem mindenki. Az átverés, vagy hazugság õt minõsíti. Amin most keresztül mész egy tanulás folyamata. Gondold végig, megismerkedel egy lánnyal aki téged szeret, te pedig 'bosszút' állsz rajta. Akkor te cselekedeted különbözik az exétõl ? Csalódott vagy ami néhány hét alatt elmúlik.
A kérdező hozzászólása: Csak az a gond hogy én vissza akarom kapni.lehet hüklye vagyok hogy ezek után még mindeg kell de nem tudok mit csinálni.Nem is akarom elfelejteni.Ez talán a gond.
Figyu, jobban teszed ha megpróbálod elfelejteni. Vagy ha jön egy úgy lány, kb ugyan az a padhelyzet állhat majd fent mint köztetek volt. Hogy még az exed miatt nem tudod az újat szeretni. Persze biztos most nagyon nehéz, de sok kitartást! :(
A kérdező hozzászólása: hát ezaz ahogy irtad utolso addig mért kezd vki uj kapcsolatot mig nem zárta le a régit azzal mindig csak egy más embert bánt meg lehet nem akarattalde akkor is az én helyzetem kicsit gáz volt

14éves vok, és az egyik haverom (15éves) és a barátnőm járnak, de a haverom közbe nekem csapja a szelet, de én nem akarom őket szétszedni, de én is nagyon belezúgtam a haveromba, és még nem járunk de leakarunk feküdni, tegyük meg?

Szerintetek utána járni fogunk(különben elég csajozós a gyerek)?

Legjobb válasz: Jézusmária. Képes lennél ilyenre??? Várd meg szépen még szakítanak a barátnõjével, járj vele te, ne akard, hogy megcsalja veled a barátnõjét. Egyébként is 14 éves vagy, ebben a korban nem ajánlatos szexuális életet élni, nem tudsz róla mindent, nem tudod miért kell védekezni, mi ellen kell védekezni és hogyan. Még ha nem leszel terhes és semmi betegséged sem lesz, akkor is lehetnek gondok a késõbbiekben. Többek között azért, mert ez a srác sz*rnak sem néz téged.

Jézusmária. Képes lennél ilyenre??? Várd meg szépen még szakítanak a barátnõjével, járj vele te, ne akard, hogy megcsalja veled a barátnõjét. Egyébként is 14 éves vagy, ebben a korban nem ajánlatos szexuális életet élni, nem tudsz róla mindent, nem tudod miért kell védekezni, mi ellen kell védekezni és hogyan. Még ha nem leszel terhes és semmi betegséged sem lesz, akkor is lehetnek gondok a késõbbiekben. Többek között azért, mert ez a srác sz*rnak sem néz téged.
lefekszel vele... köhömm. oké? de sztem utána nem fogtok járni, mert sztem csak kihasznál. de ha ekkora r... vagy akk oké :D
14 éves vagy... inkább barbizz
Én elolvastam 3x de nem értem a kérdést. Kinek sikerült értelmezni?
[email protected] akar a barátnõje pasijával mert segg hülye.
14 évesen képes lennél ilyenre vetemedni? 1, ha nem akarsz közéjük állni, akkor abban se légy benne, hogy pont veled csalja meg a haverod a barátnõdet. 2, egy kicsit nem vagy te még ehhez fiatal? Tudom sajna a mai világban elég fiatalon ágyba bújnak a még mondhatni gyerekek. Aztán meg ha nem vigyáznak eléggé jajognak, hogy most mi legyen, még én is gyerek vagyok, de babát várok?! Na meg ha vigyáznak is becsúszhat... Amúgy meg szeretnél egyéjszakás kaland lenni? Mert ha ilyen a srác nem lennél több! Nem szeretetbõl vinne ágyba, csak, hogy kielégítsd...oda se figyelne rád fáj e neked, vagy sem! Igaza van annak, aki azt írta, hogy te még inkább barbie-zz.
én írtam és köszönöm:)
B.asszus. Igen eléggé kusza. De nagy nehezen ki lehet hámozni mit akar. Inkább nyelvtant tanulj.

Tegnap délután negativ és ma reggel is negativ lett mensi még nem jelentkezett, de a nap vége még messze van. Tegnap kérdeztem teszteljek vagy ne? Hát az eredmények ezek.

A tüneteim még meg vannak hányinger,szagok a jobb mellem érzékeny stb. De val.színü csak beképzelem a tesz ki mutatta volna nem?Ja meg a szurkát is érzek néha jobb és néha bal oldalon.akkor köv honap ujra probálkozunk remélem NAGYOBB sikerel.

Legjobb válasz: Szia. Hát sajnálom hogy nega lett. De amíg nem jön meg van remény, van akinek csak késõn mutatja ki. Persze nem akarlak hiú ábrándokba kergetni, mert lehet hogy most ez nem jött össze, de akkor a kövi hónapban. Tudom milyen érzés, én is sokáig átéltem. De jönni fog. Azért ha nem jön meg 3 nap múlva csinálj még egy tesztet! Szorítok hogy mihamarabb baba legyen!!!

Szia. Hát sajnálom hogy nega lett. De amíg nem jön meg van remény, van akinek csak késõn mutatja ki. Persze nem akarlak hiú ábrándokba kergetni, mert lehet hogy most ez nem jött össze, de akkor a kövi hónapban. Tudom milyen érzés, én is sokáig átéltem. De jönni fog. Azért ha nem jön meg 3 nap múlva csinálj még egy tesztet! Szorítok hogy mihamarabb baba legyen!!!
Azért amég nem jön meg nincs veszve semmi, többek írták, hogy nekik csak elmaradt mensi után 2 héttel mutatta ki a teszt. Milyen érzékenységû tesztet használtál? Milyen a hõd?
Kérdésedbõl nem derül ki, hogy hány nap késénél vagy. Nem muszáj és nem is kell ilyenkor tesztelni, bõven lehet várni a következõ teszteléssel 2-3 napot.
A kérdező hozzászólása: 20-as érzékenységü, mára nem várom.
Óh, hát akkor még van remény. Tudod, a remény hal meg utoljára. Várj még egy pár napot. Tudon nagyon nehéz. Én 31-ére nem várom, és már most tesztelnék, ami tudom, hogy nagy hülyeség, mert úgyse mutat ki semmit. Nagyon drukkolunk Neked. Görbéd nincs? Mióta próbálkoztok?
A kérdező hozzászólása: Sajna nincs görbém, 3éve dokit 2honap mulva keresük fel hogy segitsen ha nem jön össze addig.Tavaly volt 1 vetélésem nem kellett müteni csak azért irom mert 1szer majjdnem sikerült.
én is pont mára nem várom.két nappal ezelõtt nekem is nega lett a clearblue.még igazából nem nagyon érzem, hogy megjönne, legutoljára egy hete voltak alhasi szúrkálásaim..nem tudom mi vn..legközelebb hétfõn tesztelek, ha adig nem jön meg...
09:59-es vagyok. Akkor Ti se most kezdtétek el a babaprojektet. Mi már 4 éve próbálkozunk, Én PCO-s vagyok, úgyhogy folyamatosan dokihoz járok. De hála Istennek már 4 éve szedem a Merckformint is, volt egy nõgyógyászati mûtétem, amitõl a ciklusom is beállt olyan 30-32 naposra. Elvileg a hormonjaim is rendben vannak, csak hát a baby még mindig nem akar közénk jönni. De minden hónap egy újjabb reményt ad. Én 31-ére nem várom és már majd megõrülök, ugyanis ebben a hónapban beadatam a tüszõrepesztõ Choragont. Nagyon reménykedem benne. Ja és elkezdtem inni a palástfû teát. Hátha most megszán a sors, nagyon remélem. A vetélésed mitõl volt? Lehet tudni? Már bocsi, hogy ennyit kérdezõsködök, csak kiváncsi vagyok. Szorítok Neked.
A kérdező hozzászólása: Tavaly márciusban elég durva volt január 4 volt akkor utosó mensim februárban késett 4 napot miután teszteltem poz.-t 7hetesen minden rendben volt szivhang is volt rá két napra el kezdtem vérezni kaptam rá gyógyszert 10 héten elfogyot mentem ki iratni akkor mult el a vérzés tök örültem most már nyugi be kerültem a dokihoz és nem látták a babot.Persze tök bunkok voltak velem és azt mondták hogy be képzeltem.Elmentem másik dokihoz ö mondta hogy vérzésel elment.Azota probálkozunk de semmi.

Kit válasszak, mit tegyek? Egy pasi udvarol nekem, de csak neten ismerkedtünk meg, még nem taliztunk, de nekem van párkapcsim.

Nem vagyok szerelmes a jelenlegi barátomba, de ez nem ilyen egyszer?, mert valamiért mégis ragaszkodom hozzá, és ez nagyon er?s.

Legjobb válasz: Szia! Hát ha a jelenlegi barátodat nem szereted az régen rossz...! Akkor a jelenlegit szerintem hagyd ott! Egy olyan kapcsolatnak véleményem szerint semmi értelme ahol nincs szerelem! Ennél az új pasinál meg mind szép és jó amit mond, de még soha nem találkoztatok mint írtad Te is! Elõször találkozz a netes sráccal ismerd meg jobban mert lehet, hogy kedves és elsõre neten keresztül jónak tûnik de hát messzirõl jött ember azt mond amit akar...! Elõször találkozz vele ismerd meg jobban és csak azután dönts! A jelenlegi barátodat pedig hagyd ott ha nem szereted!

Nem értek egyet az elõzõ hozzászólóval.Nem kell a meleg szarban üldögélni, amig nem találsz jobbat, csak azért mert meleg. :-) Remélem érted mire célzok, ebbõl a "kapcsolatból" ahol nincs szerelem, csak megszokás és ragaszkodás szállj ki , gondolom fiatal vagy, nincs közös gyereketek, vagy közös kasszátok.Nem kell vele maradnod.A másik: a netes pasit meg kell ismerni élõben is, de tõle függetlenül, meg fogod bánni ha méág sokáig a mostani kapcsolatodban "élsz". (nem is élsz igazán szerintem) remélem nem veszed rosszindulatunak, mert jószándékkal irtam, és voltam én is hasonló helyzetben.:-)
Szia! Hát ha a jelenlegi barátodat nem szereted az régen rossz...! Akkor a jelenlegit szerintem hagyd ott! Egy olyan kapcsolatnak véleményem szerint semmi értelme ahol nincs szerelem! Ennél az új pasinál meg mind szép és jó amit mond, de még soha nem találkoztatok mint írtad Te is! Elõször találkozz a netes sráccal ismerd meg jobban mert lehet, hogy kedves és elsõre neten keresztül jónak tûnik de hát messzirõl jött ember azt mond amit akar...! Elõször találkozz vele ismerd meg jobban és csak azután dönts! A jelenlegi barátodat pedig hagyd ott ha nem szereted!
Ha nem vagy szerelmes abba, akivel most együtt vagy, csak megszokásból ne maradj vele, mert a párkapcsolat nem arról szól. Hosszú távon ha benne maradsz egy ilyenben, visszaüthet, ez nem egy olyan dolog, hogy "biztosat a járatlanra", van, amikor fel kell adni a biztosat, és ez egy ilyen helyzet, amiben te is vagy, ugyanis a biztosban nem tudsz kiteljesedni, és nem tudod úgy szeretni a párodat, ahogy bárki megérdemelné egy párkapcsolatban, ezt nem lehet magadra erõszakolni, ha mégis, akkor is érzõdne, és nem tudnád õt hosszú távon boldoggá tenni, és ez egyikõtöknek se lenne jó. Szóval én a helyedben a kapcsolatot feladnám, ha vonz a másik, kipróbálnám, aztán majd eldõl, mi lesz. Lehet, hogy végül mégis egy 3. ember mellett kötsz ki, de lehet, hogy bejön ez a 2. De hogy nem a mostani az igazid, az is biztos. Ragaszkodás nem tesz boldoggá is egyben.
Van egy ilyen ismim, aki elõször nem szerette a párját most meg else hagyná semmi pénzért. De ez gondolom nálatok fordítva van. Hát sztm ha nincs szerelem semmi értelme az ilyen kapcsnak. Szal inkább hagyd ott. És elõbb ismerd meg a netes srácot. MAjd ha úgy látod, h szimpi és kedves....stb. Akkor legyél vele boldog.:) Sok szerencsét:)
Szia! Ez kemény dió. A netes pasi "túl tökéletesnek tûnik". Lehet, hogy ez csapda. Szerintem találkozz vele, hogy élõben milyen, mert az éteren keresztül bárki bármit mondhat magáról. Ha élõben is olyan, mint amit leírtál akkor már könnyebben fogsz dönteni. Ha viszont, mégsem olyan amit elképzeltél, akkor maradj a mostani párod mellett. Remélem egy kicsit tudtam segíteni. R.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok csajok! Én vagyok az a lány, aki írta ezt a kérdést, nagyon köszönöm a válaszokat. Oké, lehet naív vagyok, meg próbálok bízni máûsokban, pozitív lenni stb, de nem hinném, hogy a hiszékenység csakis gyermeki tulajdonság lenne, sokkal inkább egyén függõ szerintem. Sokan csak azért tartanak valakit linknek, mert az mindig vigyorog, közbe meg lehet sokmindent komolyan gondol és a legrealistább és értelmesebb ember a világon :) Na nem magamról beszélek. A lényeg az, hogy azóta is együtt vagyok az akkori párommal, most március 6 án múlt 9 hónapja. Valóban nincsen gyermekünk, se közös lakás, közös ingatlan stb. Sõt azóta már nem dolgozunk együtt, mert pár hete elküldték õt sajna a leépítések során, de ez olyan dolog, hogy a legjobb dolgozót is elküldik. Annyit vagyok vele, hogy olyan, mnitha már együtt laknánk, sok cuccom is van nála. De rájöttem, hogy nem az õ hibája, hogy nem vagyok biztos abban, szerelem-e az, amit érzek, vagy sem. Sokkal inkább az én személyiségem váltja ki ezeket a odlgokat. Lehet tényleg csak az a baj, hogy rossz helyen és rossz idõben születtünk, hogy azért nem élem ki magam, mert nem tudom azt csinálni, amit szeretnék: pl.: énekelni. De osk lehetõségem lett volna rá, csak én magam ilyedtem meg tõle, és nem csak a pasikkal vagyok így, hanem minden mással is, pl a karierrel. Néha nagyon fáradt vagyok, és olyan dolgokhoz sincs kedvem, amit szeretem egyébként, olyankor azt kívánom, bárcsak kiszállhatnék a világból, de sajna az nem olyan egyszerû. Elég egy pár motiváló dolog és máris másképp látom a dolgokat. Igaz éreztem régebben mások iránt nagyobb fellobbanást, meg rózsaszín felhõt, de zaoakt az embereket nem is ismertem igazán, nem is alakítottam ki velük kapcsolatot, többnyire mégcsak meg sem csókoltak, és nem abba voltam szerelmes, amilyenek valójában voltak. Sõt a legtöbb szép fiú, aki pont az "esetem" ha van egsyáltalán ilyen, biztos hogy csalüdást okozna, és okozott is, mert nekik nem kellett komoly kapcsolat, vagy megcsaltak volna, ha odáig mentünk volna a kapcsiban, esetleg más az életvitelük, a écljuk, mai engem megkeserítene. Egyedül ap árom az elsõ és egyetlen, akihez ennyire ragaszkodtam szerelem ide vagy oda, és akiben meg tudok bízni, aki szeret engem. A szerelem csak a szerelemhez elég, az érzelmekhez, de egy kapcsolathoz önmagában még nem. És egy idõ után szerintem a bizalom még a szerelemnél is fontosabb, mert az úgyis elmúlik, mert nagyon könnyû kiábrándulni, és hát a szépség belülrõl fakad, és nagyon relatív, sõt ahány emebrrel megismerkedem annyi féle képpen élem meg a szerelmet. Ez nem egy viharos, izgalmas, ez inkább egy nyugodt, hétköznapi szerelem, vagy kapcsolat. Tudom ha lenen gyerekünk, nem lenne könnyû, ahogy másnak sem, de összekapcsolna minket, és tudom, hogy a páromat levenné a lábáról egy babucika, és sosem hagyna el, csak azért, mert õ nem készült fel az apaságra. szerintem egy gyerek nagyonis segít abban, hogy az ember felnõjön. Szerintem az anyaság a nõiesség kiteljesedése, és nincs értelme élni, ha csak magunkat tarjuk el, és nem azért dolgozunk, hogy éljünk, hanem azért élünk, hogy dolgozzunk. Ha van kiért, akkor már érdemes küzdeni, ez a legnagyobb moziváció. A baba kedvéért oskan képesek leszokni a dohányzásról, sõt az anyák nagy része el kezd sportolni, több gondot fordítani a szépségére, és leõjön a felelõsség érzet. Valamint ha babám lenne, akkor végre tudnék egy kicsit hízni és nekem is teltebb idomaim lennének, aminek én is a párom is nagyon örülnénk. Persze még várok a babával, de ha összejön, akkor nagyon örülni fogok a picurkának. Csak nem lenne célszerû a gazdasági válság idején munkanélküli apával családot alapítani :(
Nem tudom mennyi idos vagy, de nagyon gyerekes dolgokat irsz. Szoval ez a netes srac, meg eletedben nem is latott, de mar elvenne felesegul, es gyereket is szeretne. Ne higgyel el mindent mindig mindenkinek!!! Ha a baratodat nem szereted igazabol, nem szep, es nem is jo dolog, hogy vele maradsz. Inkabb ismerjel meg tobb sracot, igy tudsz majd kulonbseget tenni ffi-ak kozott, nagyon fontos! Es ne legyel mar ennyire hiszekeny, es ne dolj be mindennek!
A kérdező hozzászólása: várom a kommenteket :)
Én azt javaslom, hogy csak azt hidd el amit látsz. Találkozz az új pasival, nézd meg milyen. Lehet hogy a fantáziád teszi szimpivé, mint általában a netes flörtpartnereket. A másik palit meg hagyd el, ha nem szereted, és ne akarj tõle gyereket. Kompromisszumokkal nem lehet élni.
A kérdező hozzászólása: A másik pasiról annyit, hogy valószínûleg tényleg egy hazug pasi. Az oké, hogy lehet majd szeretne gyereket, de amíg nem találja meg az igazit, addig minden nõvel egyformán elbánik. Fe3lvette velem a kapcsit a volt barátnõje, akivel még mnidig együtt élt. A lánynak hittem hála istennek, mert látta rajtam, hogy én kedves vagyok, és nem szerette volna, ha ugyanúgy járok mint õ. A lány segített neki elhelyezkedni magyarországon, és egerbõl leköltözött pestre, csakhogy a pasivaql legyen, két évig együtt voltak, ezalatt az idõ alatt a lánynak is gyereket és házasságot ígért. Ez a lány sajnos meddõ, de szerintem csak a lelki gondjai miatt nincs gyermeke. A lány több melót is bevállalt, csakhogy letartsa magát és a párját. A pasi egy alpinista, volt is neki pénze, mert hollandiában is megszedte magát, de sajna a pnézt azt elverte, mert sokat gépezett, sztinte már szenvedélyévé vált. Sokszor, mikor a lány nem volt otthon, más nõket vitt fel magához, néha még prostikat is és azokkal hancúrozott, nagyon sokat ivott az ürge, és párszor el is verte a vikit. Sõt, ha nem hús ételt csinált, akkor kidobta a kukába, mnodván, hogy õ zöldséget nem eszik. A macska, akirõl beszéltem nektek, igazából nem a Gyuláé, hanem a Vikié. Ráadásul a lánynak már vagy 2-3 száz ezer forinttal tartozik minimum, mert õ fizette ki az iratait, sõt az aélbit is õ fizeti, meg a laptop amit együtt használnak, azt is el akarja vinni a pasi, és még õ mnodta Vikinek, hogy költözzön el tõle. Sõt volt olyan, hogy mikor Vikivwel szakított, de nekem udvarolt, akkor közbe is más nõkkel ismerkedett neten, meg lförtölt bárokban, és mikor utánam összejött egy másik csajjal, akit magához is költöztetett, még közben is rá akart mászni a Vikire, de hála istennek a lány már nem szereti õt, undorodik tõle, és nem hagyta magát. A srác amúgy annó bevalotta nekem, hogy régen sátánista volt, és hogy az egyik legjobb baráûtja a saját hülyeségeik miatt halt meg. Ez a lány a mai napig tartja velem a kapcsit, pont úgy néz ki mint az Evanescence énekesnõje amy Lee :) nem tudom hogy egy nyanvadt pasi hogy tud egy ilyen csodás csajjal elbánni.

Levagyunk maradva? Babam most lesz 8 hós. és még nem mászik, de már felállt kiságyban meg felült. Négykézláb is már áll, hintázik hetek óta, de nem indultunk még el!

Legjobb válasz: Teljésen idoben vagytok még:) Az én fíam is felállt 8 honaposan, de ezen kívul csak hason kúszott. 9 honaposan kezdett mászni, szinte egyik naprol a másikra, nagyon furgén, majd 10 honapos múlt, mikor elindult!!!Ugyancsak nem eroltettuk...Ha probálkozik a babád, az jo jel, elobb-utobb sikerulni fog neki! 1 éves kor korul indul el a legtobb baba, de azt mondják, 15 honapig rendben van:)

Teljésen idoben vagytok még:) Az én fíam is felállt 8 honaposan, de ezen kívul csak hason kúszott. 9 honaposan kezdett mászni, szinte egyik naprol a másikra, nagyon furgén, majd 10 honapos múlt, mikor elindult!!!Ugyancsak nem eroltettuk...Ha probálkozik a babád, az jo jel, elobb-utobb sikerulni fog neki! 1 éves kor korul indul el a legtobb baba, de azt mondják, 15 honapig rendben van:)
Dehogy vagytok lemaradva!! Sõt, nagyon ügyes babád van. A vele egykorú babák nagy része még nem tud se állni, se felülni. A mászás titkára is nem sokára rájön, nem szabad és nem is tudod siettetni, hagyd, hogy a maga ütemében fejlõdjön! 4 gyerekes anyuka
A kislányom 10hós koráig csak kúszott és hirtelen felállt. A mászkálós rész kimaradt.Szóval nyugi, lehet pár hét múlva eléd sétál:)
Szia! Az én kisfiam 11 hónapos korában kezdett el kúszni, aztán mászni, majd felállt. Most 13 hónapos és egyedül megy. Semmit nem erõltettünk és siettettünk! Tényleg ne aggódj! Minden oké! A maga tempójában Õ is mindent csinál majd! :) Jó babázást!
Szia! Nem vagytok semmirõl lemaradva, mindennek eljön a maga ideje!!! Az én kislányom most 11 hónapos és egy hete mászik! Igaz egy kicsit szerintem másképpen mûködik, mert mindent másképpen csinált mint a többi kis baba. Pl. majdnem 7 hónapos volt, mikor hasról hátra fordult, de még vissza csak 8, 5 hónaposan csinálta meg. De 9 hónaposan szépen ült igaz mi ültettük fel, de egyenes háttal ült, majd 9, 5 hónaposan felállt magától 10 hónaposan hátra fele kezdett kúszni és egyik napról a másikra elkezdett kapaszkodva menni. Most a napokban kezdett el mászni csak és önmagától felülni! De már nagyon akarja az önálló járást, csak még nem megy és állandóan elhasal, ha nem vagyok mellette:( Nagyon boldog babázást kíván Neked 11 hónapos anyuka!
Az én kislányom is 1napig kúszott, következõ napon pedig már mászott és felállt!
Az enyém is nyolc hónapos, és felül, feláll, mászik. Ezeket a dolgokat szinte egy-egy nap eltéréssel kezdte csinálni, tehát szó szerint bármelyik pillanatban megtörténhet nálatok is, h' elkezdi a mászást. Én mindig azt hittem, ez egyfajta folyamat lesz, aztán olyan hirtelen kezdõdött ez a nagy mozgás, h' alig hittem a szememnek. Tehát nem kell aggódnod, nagyon ügyes a babád. Amíg csak hintázik négykézláb, legalább maradt egy kis idõd, h' a lakást biztonságossá tedd egy mászó, mindenhová felkapaszkodó kis embernek, mert hihetetlenül találékonyak.
A kérdező hozzászólása: AZ JÓ LENNE meg vicces is egyben!
Komoly, hogy lepontoztak, talán ilyen hihetetlen amit irtam?Ez akkor is igy van, és egy szánalmas hülye aki lepontozott ez miatt!
Amúgy csak most látom, hogy mindenki le van pontozva, hát ez nagyon szánalmas!**
Ne foglalkozzatok vele, ha neki ez élvezetet nyújtott, akkor ez legyen számára a legnagyobb, amit átélhet..

Nem tudok beszélgetni az emberekkel! A velem egyidősekkel még valahogy meg, de az idősebbekkel. Nem tudok semmi jó témát bedobni, és a magázás se megy! Segítsen valaki?

18 éves lány vagyok

Legjobb válasz: Beszélgethetsz arról mi a munkája (mióta, szereti-e,te mit szeretnél csinálni,te sulid,õ sulis élményei),hol nõtt fel,milyen helyeken járt (itthon,külföldön,élmények). Vagy aktuális dolgokról,(hirek, politika, sztárok, mûsorok), kedvenc filmek,szinház. Meg lehet találni azt a témát, amirõl a másik is szivesen beszél, csak õszinte érdeklõdés kell. Igy még tanulhatsz is az idõsebbektõl, hiszen többet megértek már, mint te. A magázás: pl.: hogy gondolja?, ön szerint? stb. az idõsebb nénik, bácsik nem bánják a "tetszikezést" sem. Eleinte furcsa lehet magázódva beszélgetni, de hidd el a másik csak azt látja, milyen udvarias vagy! Aztán sokan nem is szeretik, ha magázzák õket, de ezt meg is mondják.

Beszélgethetsz arról mi a munkája (mióta, szereti-e, te mit szeretnél csinálni, te sulid, õ sulis élményei), hol nõtt fel, milyen helyeken járt (itthon, külföldön, élmények). Vagy aktuális dolgokról, (hirek, politika, sztárok, mûsorok), kedvenc filmek, szinház. Meg lehet találni azt a témát, amirõl a másik is szivesen beszél, csak õszinte érdeklõdés kell. Igy még tanulhatsz is az idõsebbektõl, hiszen többet megértek már, mint te. A magázás: pl.: hogy gondolja?, ön szerint? stb. az idõsebb nénik, bácsik nem bánják a "tetszikezést" sem. Eleinte furcsa lehet magázódva beszélgetni, de hidd el a másik csak azt látja, milyen udvarias vagy! Aztán sokan nem is szeretik, ha magázzák õket, de ezt meg is mondják.

Vesekövem van, elvileg nem szabadna elindulnia még meg nem szülök. De félek, hogy esetleg megindul. Ezt már nem fogom tudni kipisilni mert nagy. Mi lesz akkor ha ki akar jönni? 24 hetes vagyok

5 napot voltam kórházba, kaptam infúziót, antibiotikumot, mert már bacis volt a vizeletem. Görcseim megsz?ntek, de mi van ha mégis elindul?

Legjobb válasz: Szerinetm elintézik a kövedet. Azt nem tudnám megtippelni, hogy zúznak vagy mûtenek, de valamelyik megoldást megtalálják. Lehet operálni terhesen is (életmentõ mûtéteket bármikor végre tudnak hajtani) de mivel már szép nagy babád van, azesetleges beavatkozásokkor az õ érdekeit is figyelembe veszik. Ha az elején lennél lehet, hogy másképp lenne, de mostmár vigyáznak rá is. de azért azt tudni kell, hogy elektív beavatkozáskor az elsõ az anya élete és utána jön csak a magzat! Ha sikerül (úgy legyen!) eljutni legalább a 36hétig (itt már ugye érett szülésrõl beszélünk) akor elõbb megcsászároznak és után jöhet az a kõ! Remélem nyugton hagy titeket az a szikla még nagyon sokáig! Boldog babavárást!

Szerinetm elintézik a kövedet. Azt nem tudnám megtippelni, hogy zúznak vagy mûtenek, de valamelyik megoldást megtalálják. Lehet operálni terhesen is (életmentõ mûtéteket bármikor végre tudnak hajtani) de mivel már szép nagy babád van, azesetleges beavatkozásokkor az õ érdekeit is figyelembe veszik. Ha az elején lennél lehet, hogy másképp lenne, de mostmár vigyáznak rá is. de azért azt tudni kell, hogy elektív beavatkozáskor az elsõ az anya élete és utána jön csak a magzat! Ha sikerül (úgy legyen!) eljutni legalább a 36hétig (itt már ugye érett szülésrõl beszélünk) akor elõbb megcsászároznak és után jöhet az a kõ! Remélem nyugton hagy titeket az a szikla még nagyon sokáig! Boldog babavárást!
Szia! Én urologián dolgozok mint ápolónõ és informáciom szerint vannak olyan lehetõségek amit terhessen is meglehet csinálni legalább is nálunk csináltak anno kismamának.Szerintem keresd fel a területi urológiai szakrendelést és kérjél információt hogy milyen lehetõségeid vannak ha a köved elindulna. Vigyázz magadra jó babavárást 28 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! Egyenlõre "görcs mentes" vagyok, és negatív a vizelet. Remélem nem idul el! Jó babavárást mindenkinek!

Kisgyerekekkel szeretnénk tengerparton nyaralni mert a hosszú autóutat még nem bírják de repülõvel meg elég drága. Ajánlanátok olyan helyet tengerpartot ahovaolcsón lehet repülõjegyet kapni illetve gyerekeknek nem olcsóbb a repjegy?

Görögorszag Korfura gondoltunk de oda elég draga a repjegy, mashova meg meg leszallas utan 2-3 órát kellene buszozni vagy autózni.Van ötletek?

Legjobb válasz: Külön néztétek a repjegyet és a szállást? Úgy lehet,h sok. Amúgy nincs túl nagy különbség utazási irodáknál a buszos és a repülõs utak között. És Görögország a legolcsóbb szerintem. Mi repülõvel voltunk Kefalonián, Rodoszon. Attól függ, milyen messze van a szállás, de nekünk mindkétszer kb. fél óra volt a transzfer. Igaz már több éve voltunk, de úgy 75 ezer volt egy fõnek a repjegy és a szállás apartmanban. Ha jól tudom, nem olcsóbb gyereknek a repjegy, hiszen "foglalja" a helyet. Addig meg asszem ingyenes, amíg olyan pici,h nem kell neki külön ülés.

Külön néztétek a repjegyet és a szállást? Úgy lehet, h sok. Amúgy nincs túl nagy különbség utazási irodáknál a buszos és a repülõs utak között. És Görögország a legolcsóbb szerintem. Mi repülõvel voltunk Kefalonián, Rodoszon. Attól függ, milyen messze van a szállás, de nekünk mindkétszer kb. fél óra volt a transzfer. Igaz már több éve voltunk, de úgy 75 ezer volt egy fõnek a repjegy és a szállás apartmanban. Ha jól tudom, nem olcsóbb gyereknek a repjegy, hiszen "foglalja" a helyet. Addig meg asszem ingyenes, amíg olyan pici, h nem kell neki külön ülés.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.Szóval szállássa együtt olcsóbb?Ha nem szigetre mennénk úgy olcsóbb ha jól néztem de akkor thessaloniktöl még vagy 2-3 órát kellene buszozni ami megint nagyon hosszú lenne így.
A kérdező hozzászólása: Egyebkent felszallas elõtt nincs nagy tömegnyomor sorbaállás a reptéren nyáron a görög szigetekre?gyorsan megy a biztonsagi kapun való átmenetel?
Igen, mindenképpen megéri az utazási irodák ajánlatait nézni. Legegyszerûbb, ha egy közvetítõ irodának írsz egy e-mailt, h mik az igényeitek, és õk összeszedik a különbözõ ajánlatokat. (Õk a legtöbb magyar irodával szerzõdésben állnak, így a legegyszerûbb szerintem.) Õszintén szólva, én külön szállást és repjegyet nem néztem soha, de úgy tuti több. Igen, nyilván a szigeteken nincsenek nagy távolságok, így rövidebb a transzfer. Az ottani reptereknek is jóval kisebb a forgalmuk, ez Nektek jobb lenne ilyen szempontból. Amikor mi mentünk, nem volt semmi gond a magyar reptéren sem, gyorsan ment minden. De ugye adott, h hány órával hamarabb ott kell lenni (ált. 2 szokott lenni), errõl az iroda fog tájékoztatni.
A kérdező hozzászólása: Úgy érted hogy egy utazási irodának írjak hogy milyen ajánlatok vannak Kordura? Vagy milyen közvetítõire gondoltál? az jutalékot kér nem???Vagy ha simán írok emailt pár utazási irodának válaszolnakn szerinted?köszönöm!!!!
Nem tudom mennyi idösek a gyerekeid, de azért nincs gond egyik utazási formával sem. Nekem a lányaim 3, 5 és 1, 5 évesek és mindegyikkel repültem és autóztam már kb 100x. Autóval évente 2x 1000km, és 3-4x500km, repülövel voltunk rövid európai és hosszú ázsiai úton is. Autóba nekünk van hordozható dvd lejátszó, és amikor már nagyon nem bírják akkor beteszek nekik mesét és simán bírják még 1-2 órával tovább. 1 órás pihanö után meg szuperül tudnak tovább utazni, így 1000km-t általában 2-3 megállással csináljuk végig, és nagyon jól bírják. Repülés sem vészes, nekem azon is tudnak aludni, de volt hogy félórát hisztizett a lányom, mert már fáradt volt... Az autóval utazásnak az elönye, hogy az utolsó homokozo lapátot és úszógumit is magaddal viheted, míg a repülön örülsz ha a ruhák bele férnek a böröndökbe, de olyan luxust, hogy homokozó felszerelés+úszógumi+matrac... már nem engedhetsz meg. Ha pl repülövel mész és olyan helyre ahol nem adnak törölközöt, akkor azt is neked kell cipelned, és azért 4 nagy törölközö szinte már megtölt egy kisebb börnöndöt. Menj be utazási irodákba és kérjél ajánlatot repcsis és egyéni útra, majd nézd meg a neten is akár ugyan ezeket is.
És ha írsz egy irodának, kérdezz rá, hogy gyerekekkel milyen helyeket ajánlanak még. Én pont Korfura nem mennék kisgyerekkel (van kettõ is itthon).
A kérdező hozzászólása: utána érdeklõdtem több irodánál de 6 személyre bármely görög szigetre sajna már 600.000 f tkörül van a legolcsóbb is szállás repülõvel együtt úgyhogy asszem mást nézünk:(De azért köszönöm.
Horvátország? Az azért nincs olyan messze. Vagy Olaszo északi része?

Mit adjak a baba lábára? 1 éves kisfiammal esküvőre megyünk, még nem jár, de már több hónapja kapaszkodva lépeget anélkül hogy igényelné hogy vezessük - ti mit adnátok a lábára?

Arra gondoltam, hogy vennék neki egy kis szandit, hogy ő is csini legyen - többen mondták hogy ilyen korban még korai a lábbeli ráérek még vele - így valami olcsóbbat szeretnék, hiszen leginkább még csak mezítláb vagy zokniban közlekedik, így az is lehet hogy csak egyszer lesz rajta. Tekintettel a meleg időre a puha bőrmamusz helyett valami nyitottabbat szeretnék. Ti milyen márkát vennétek/vettetek? - küldhetsz linket is. Előre is köszönöm a hozzászólásaitokat!

Legjobb válasz: Bör tutyit adjál rá. Nekem mindegyiknek ez volt a kimenö cipökéje az elején. Ezt könnyen le lehet mosni ha koszos, nem böki meg semmi a lábát, nem lesz hideg a lába.... De nem merev cipö amiben kényelmeteln még neki. Szandit majd akkor vegyél neki, ha többet megy mint amennyit mászik, vagy is biztonságossan neki indul a világnak. De akkor is olyan szandit vagy cipöt aminek nagyon rugalmas a talpa, össze tudod nyomni egy kézzel.

Bör tutyit adjál rá. Nekem mindegyiknek ez volt a kimenö cipökéje az elején. Ezt könnyen le lehet mosni ha koszos, nem böki meg semmi a lábát, nem lesz hideg a lába.... De nem merev cipö amiben kényelmeteln még neki. Szandit majd akkor vegyél neki, ha többet megy mint amennyit mászik, vagy is biztonságossan neki indul a világnak. De akkor is olyan szandit vagy cipöt aminek nagyon rugalmas a talpa, össze tudod nyomni egy kézzel.

A szerelemre vágyás, még nem szerelem, de a szerelemtől való félelem már az?

Legjobb válasz: Ez ám a rafinált kérdés... Amúgy meg csak tippelek,de olyan 15-16 év körüli,vagy nagyon forever alone vagy. Ha elõbbi,akkor töknormális a szerelem után való sóvárgás.. A szerelemtõl való félelem..? Hogy a fenébe lehet attól félni? Inkább a visszautasítástól való félelem,nem? Ha ezt érzed valaki felé,akkor valószínûleg bejön-mekkora Horáció voltam bakker...- de az még nem szerelem.

Ez ám a rafinált kérdés... Amúgy meg csak tippelek, de olyan 15-16 év körüli, vagy nagyon forever alone vagy. Ha elõbbi, akkor töknormális a szerelem után való sóvárgás.. A szerelemtõl való félelem..? Hogy a fenébe lehet attól félni? Inkább a visszautasítástól való félelem, nem? Ha ezt érzed valaki felé, akkor valószínûleg bejön-mekkora Horáció voltam bakker...- de az még nem szerelem.
Elsõ, te kb minden hova elsütöd ezt a "15 éves vagy" dolgot?:D Én is raktam fel kérdést, és ott is egybõl elsütötted ezt a baromságot....:D Számodra egy kérdés sem üti meg a mércét? Vagy esetleg nem tudod õket értelmezni?;) Kedves kérdezõ!Szerintem a szerelemtõl való félelem.....amikor akármennyire akarod, nem tudsz úgy nézni a párodra/illetõre hogy ne mosolyogj, hogy ne bûvöljön el minden apró mozdulata.....és mégis félsz, hogy "te jó isten, nem , nem, nem vagyok szerelmes", és mondjuk ez az állapotod eltart hónapokig is, akkor biztos lehetsz benne, hogy szerelmes vagy:)
Ezt az idézetet nekem sosem sikerült teljesen értelmezni. Köszi utolsó. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!