Találatok a következő kifejezésre: Még nem magömlésem, de (15 db)

14 éves fiú, nem volt még éjszakai magömlésem, de ha maszturbálok, kijön az "anyag". Kell aggódni vagy nem?

Ha kiverem ki is jön, de nem volt még éjszakai magömlés

Legjobb válasz: Szerintem nem kell aggódnod.

Szerintem nem kell aggódnod.
Szerintem is lehet, hogy nem vetted észre.
Kedves Kérdezõ! Ne aggódj, az éjszakai magömlés egyáltalán nem "kötelezõ". Ha rendszeresen maszturbálsz, akkor valószínûleg nem is lesz, de ez nem baj! Persze, az is elõfordulhat, hogy egyik éjjel mégis lesz, még ha lefekvés elõtt maszturbáltál is. Ez is természetes dolog. Üdv: dr. Szalai Krisztián
Én most 15 vagyok és nekem sem volt éjszakai magömlésem.Nem mindenkinél van, vagy csak olyan csekély hogy nemvetted észre.Úgyhogy ne aggodj minden rendben.
Én úgy tudom, hogy akár felnõttkorban is elõfordulhat. ( de nem szükségszerû és van akinek sosem volt) Tényleg van felnõttkorban is? én nem tudom, csaj vagyok.
Ha pár hétig nem tennéd, rögtön 'megjönne'.
Meg vagyok gyõzõdve(úgy 80%-ban), hogy olyan szép mesék:D:D, amiket leírtok az egész témáról:D Nemcsak errõl, neeeem, hanem ámblokk:D Lily :D:D:D
nyugi!!nekem sem volt meg ejszakai magomlesem, en mindennap legalbb 3x maszturbalok es igy nem marad reggelre!am szerintem tenyleg jo otlet az ha par hetig lx sem maszturbalsz!sztem 1 het utan mar lesz!
es 13 eves vok
Én is 14 éves vagyok nkem sem volt magamlösém de ha maszturbálok akkor egy átlátszó folyadék jön ki a péniszembõl mit csináljak hogy fehér legyen?Ja és minden nap maszturbálok kb.2 szer..
Nyugi, nekem se volt soha, aki sûrûnkiveri, annak nem nagyon lesz ilyen. 17F

Már régóta maszturbálok és jön is a sperma rendszeresen. De még nem volt magömlésem, vagy lehet hogy volt csak nem olyan látványos, ez nagy gond?

Legjobb válasz: "jön is a sperma rendszeresen" = "magömlésem" Amennyiben éjszakai magömlésre gondolsz (spontán manõver), akkor az nem probléma, ha "elmaradt", illetve arra is van esély, hogy nem vetted észre.

"jön is a sperma rendszeresen" = "magömlésem" Amennyiben éjszakai magömlésre gondolsz (spontán manõver), akkor az nem probléma, ha "elmaradt", illetve arra is van esély, hogy nem vetted észre.
vagy este épp akkor mentél ki pisilni és ezért nem vetted észre.ez komoly. lehet épp akkor lett volna magömlésed mikor pisilned kelett és épp a wc-n történt meg amit fél álomban nem igazán veszel észre. nekem apám azt mesélte mikor magyarázta nekem a dolgokat hogy neki ugy volt de nem biztos hogy nekem is ilyen szrencsém lesz. :D nem is volt. h meg már van spermád akkor nemértem mért aggodsz.
Faszverés helyett inkább a biológiakönyvet lapozgasd.
Utolsó válasz nagyon igaz:D

Lassan 14 vagyok de még nem jött meg a magömlésem. Szoktam kényeztetni magam, kiszoktam verni, de nem jön belőle semmi. Meddig lehet ez még így?

A másik kérdésem meg az lenne, hogy sokszor el?fordul az velem, hogy el?ször a fiúkra áll fel, de utána a lányokra is. Nem akarok biszex lenni mert nem akarom, h homokosnak tartsanak meg ilyenek, meg nem tudnám elképzelni magam egy fiúval, h smárolnak meg ilyenek. De volt olyan, hogy az osztálytársaimra is felállt. De a lányokra is. Magyarázzátok meg lécci!

Legjobb válasz: Figyu én is így voltam, mármint ami a magömlést illeti, 13 éves koromban is még semmi, be voltam sz.rva hogy valami bajom van, utána egyszer csak sikerült. Csak nyugodtan próblkozz és ne parázz. Emlékszem hogy bizony nekem is az elsõ alkalomkor jó sokáig kellett matyiznom mire sikerült, szerintem 1 órát minimum csináltam :D Ami meg a biszex dolgot illeti, nem vagy te az, ilyen korban még egy zsiráfra is felállt nekem mégse vonzódom hozzájuk :D

Figyu én is így voltam, mármint ami a magömlést illeti, 13 éves koromban is még semmi, be voltam sz.rva hogy valami bajom van, utána egyszer csak sikerült. Csak nyugodtan próblkozz és ne parázz. Emlékszem hogy bizony nekem is az elsõ alkalomkor jó sokáig kellett matyiznom mire sikerült, szerintem 1 órát minimum csináltam :D Ami meg a biszex dolgot illeti, nem vagy te az, ilyen korban még egy zsiráfra is felállt nekem mégse vonzódom hozzájuk :D
Nemileg éretlen lehetsz még. Én is ismerek egy srácot, akinek 15 évesen kezdõdött meg a nemi érése, szóval addig nem is érdekelte a szex... valószínûleg Te is ilyen késõn érõ típus lehetsz. Ami a nemi orientációdat illeti, az is kialakulatlan még, úgyhogy ne aggódj emiatt. Ha meg mégis biszex leszel, azzal úgysem tudsz mit kezdeni :)
Semmi baj ezzel teljesen normális vagy.A masztit próbáld meg minél lassabban és hosszabb ideig csinálni kb.30-60perc.A pornóban a fiúkra azért buksz mert gondolom irigyeled a mérteit, de ez tök mindegy utána úgyis jönnek a csajok.Az osztársaidra azért buksz mert gondolom jóképûk, irigyled a szépségüket, jóképûek.Nálam is van olyan ha látok egy jóképû faszit bizony gondolom hogy ha csaj lennék felszedném.Meg eleve te pont abba a korba vagy hogy mindig felállsz.Semmi gond ne parázz.
Nem jött meg a magömlésed??? :O azt, hogy megjön a lányok használják a menstruációra.... fiam, te tényleg csontbúza vagy/leszel.
Ugyanezt mondhatod még minden tinédzser srácnak, aki maszturbál :D
20:19 Ajánlom egy barátnõ beszerzését sokat segít :D
ami a magömlést illeti én 13 évesen kezdtem el csinálni eleinte nekem se jött semmi de jó érzés volt viszont én még soha nem álltam fel fiúra.. 1-2 hónap után azt vettem észre h jön egy kevés "cucc" amibõl egyre több lett.. eltelt 1 év és néha a wc szélét is lelövöm:D(pl: most köbö 10 perce) xd
Most mindig üljek a gép elõtt, és úgy verjem? Hát valahogy anélkül is kell.
A kérdezõnek ez tök normális, kicsit késõn érsz. Elõzõ válaszolónak: vazeg te állat xD
Én legelõször úgy mentem el, hogy az ágyat dugtam :D Ezt nem kell szó szerint érteni, csak úgy, hogy késõ este már, mikor lefeküdt mindenki, és tudod, hogy senki nem zavarhat meg, akkor csináld azt, hogy mikor már meg van ágyazva, szépen befekszel az ágyba, elõtte pedig, ha gondolod állítsd fel magadnak. Aztán ha puha lepedõd van (fontos, hogy ne sértse meg soha, és puha legyen), csak hasra fekszel, és elkezdesz dolgozni. A derekadat, csípõdet mozgatod, mintha egy lány lenne alattad misszionáriusban. És fontos, hogy képzeld el, hogy tényleg csinálod valakivel, különben, ha nem lazulsz el és nem éled bele magad, akkor nem lesz semmi. Ha kicsit rossz, akkor nyúlj oda a kezeddel, igazítsd meg a lepedõt -nem mindig fordul elõ, csak néha- aztán folytasd. Én elõször így élveztem el. És azóta is sokszor így, ha nincs kedvem a kezemet használni. Igaz, csak késõ este, vagy kora reggel lehet csinálni azért, mikor még vagy már azt hiszik, hogy alszol.
17:12 vagyok. Hát álmomban is volt egy kicsi, de nem olyan látványos mint ahogy a nagykönyvben meg van írva :D Lehet neked is van, csak mire felkelsz megszárad. De mondom ne parázz van akinek már 11 éves korában összejön, van akinek 15. Én is 13 elmúltam már mire elõször kivertem :)
A kérdező hozzászólása: A 17:21 -es válaszolónak üzenem, hogy ha nem tud normálisan válaszolni akkor ne írjon..
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a választ!És neked hány éves korodba jött meg a magömlés??Álmodban??Mert állítólag úgy szokott megjönni.. Várom válaszod!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, nagyon megnyugtató volt..Legigazából attól paráztam, hogy valami baj van, hogy már lassan itt vagyok 14 és még nincs magömlés..
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!
A második menet mindig hosszabb ideig tart. Miért hagyjátok abba az elsõ után?
Legyél türelemmel. Egy idõ után tovább tudja tartani, és az aktus is hosszabb lessz. De izgasson téged sokáig elõtte. Nyugi. Össze fog jönni, ne görcsölj rajta
Ne görcsölj, összekell csiszolódnotok. Amig ez nem történik meg, addig idõnként próbáljátok az orált, mármint hogy õ nyalakodjon fel Téged a csúcsra. De türelem és ne csüggedj!
Én is 2 menetet javasolok! A másodikat már lehet nyújtani! Az elsõnél hogy hamar elmegy ne aggódj emiatt, csak nagyon kiván téged az nem baj. 15-20 perc múlva kezdjétek újra, hidd el már másabb lesz.
Legyél türelemmel. Nálunk is ez volt a gond. Most már annyira hozzászoktunk hogy pontosan egyszerre szoktunk elmenni ami nagyon jó érzés:)

12 éves vagyok, még nem volt magömlésem, de ha maszturbálok csak egy kevés előváladék jön ki. Körübelül mikor lehet magömlésem?

Körübelül mikor lehet magömlésem? Már szörösödik.

Legjobb válasz: 12 éves vagy. nem kell verned. és majd 14-15 ;)

12 éves vagy. nem kell verned. és majd 14-15 ;)
Nyugodtan verjed csak, gyakorolj, teljesen természetes és egészséges dolog az, csak ne nyilvános helyen csináld és ne menjen a kötelességeid rovására. Minden alkalommal egy picit több váladékot fogsz tapasztalni, a végén már annyi lesz, hogy átázik tõle a papírzsepi. Amíg ez nincs, addig nem kell annyit törõdnöd a takarítással. A mennyiség egyébként függ a gyakoriságtól és az elélvezés intenzitásától is, mert mondjuk a hatodik után nekem csak meleg levegõ jön. :)

A fitymaszűkűletet meg lehet máskápp is szűntetni vagy csak műtéttel? Az normális ha még nem volt éjszaka magömlésem de ha maszturbálok már jön?

Legjobb válasz: Többen próbálták már otthon, de többnyire orvosi segítség kellett a befejezéshez (és pár hét gyógyulási idõ).

Többen próbálták már otthon, de többnyire orvosi segítség kellett a befejezéshez (és pár hét gyógyulási idõ).
Lehet szteroidos kenõccsel is próbálkozni, de általában a mûtét válik csak be.
Igen, néhány esetben a növekedést mesterségesen meg kell indítani, de ezt csak orvos tudja elvégezni.
késõn érõ vagy, ez normális, valószínûleg kisebb növésû is mint az átlag, most olyan 165-170 cm nek kellene lenned.Nincs veled semmi baj, valakinek csak 15-16 évesen lesz spermája és szõre.A kisebb növésûek késõbb is érnek.Egyébként ne aggódj, sok veled egy cipõben járó van, csak a srácok szeretnek kamuzni a cerkájukról is.
ha a farkad 9-10 centis, akkor az már nõtt kiskorodhoz képest. nem igaz, hogy csak most fogsz belépni a serdülõkorba, már benne vagy, hiszen nagyobb a péniszed mint volt, gondolom a heréid sem borsószem méretüek már az, hogy még nincs fanszörzeted (egy-két szál sem?) az még nem jelent semmit nem volt még magömlésed? maszturbálj ha magömlésed akkor sem lesz, az sem baj, orgazmust el lehet érni anélkül is ha 1 év mulva sem jön semmi, illetve a heréid, mégiscsak borsószem nagyságúak, akkor azért menj el dokihoz suliorvos is jó
HA maszturbálsz és csak úm. vizelet távozik, akkor még nem termel a heréd ondót, aminek a termelése a serdülõ korban kezdõdik meg! Te most kezdesz majd lassacskán serdülni és átlépsz a pubertás korba, szal nemsokára valószínûleg azt veszed észre, h egyre sûrûbb és fehéres anyag távozik! Ez mindenkinél máskor alakul ki, de 12-15 éves kor között szokott általában!
A kérdező hozzászólása: És a magömlés?
Ez normális! Nem vagy késõn érõ! Még csak most kezdesz érni, most kezdesz nõni, minden tekintetben! min. 20 éves korodig tuti nõni fogsz és ha kiszámolod, addig még sokat nõhet! A szemérem szõrzeted az most fog megjelenni 1-2 éven belül! De ha zavar, akkor nézesd meg, bár nem hiszem, h az orvos mondana vmit, max. annyit h ez normális dolog! De te tudod...!
A kérdező hozzászólása: kosz a kommenteket mondjuk kicsit kétségbe vagyok esve:S :'(
Még csak 13 éves vagy, nem tudom mit vársz. A fiúk egyébként is késõbb érnek. Amúgy egyelõre nem mindegy hogy mekkora? Úgyse használnád még olyanra...(legalábbis remélem)
Ha 15 éves korodig nem kezd el nõni a fanszõrzeted, akkor kell fel keresni egy orvost. Tesztoszteront fogsz mesterségesen kapni, ami egy olyan férfi nemi hormon mely stimulálja többek közt a spermiumok érését, és a másodlagos nemi jellegek megjelenését (pl: arcszõrzet, és megindul majd a fanszõrzeted is növekedni, persze ez nem kifejezetten férfi másodlagos nemi jelleg).
Nyugodj meg, ha még még nem nõ a bré az nem baj, majd fog. Mindenkinek máskor kezd és majd ha öt múlva is ekkora, akkor már nagyobb a gáz, de szerintem lesz ez még a duplája is!
Tudom szar érzés hogy kisebb a hímvesszõd mint másoknak de ezzel nem lehet mit csinálni.

Áprilisban 14 leszek, de még nem változott át a péniszem. Mikorra fog? Hogyan történik ez? Magömlésem sincs még?

Kiszoktam verni de nem jön bel?le semmi..

Legjobb válasz: Mire kellene átváltoznia, tündérkisasszonnyá?:D

Mire kellene átváltoznia, tündérkisasszonnyá?:D
Suhintsd meg a varázspálcáddal, és máris átváltozik valamivé, csak ne felejts el kívánni valamit.
túl sok transformers-t néztél...
hehe nagyon viccesek a kommentek:D:D. de figyi mindenkinél máshogy van ez. vki korábban ivarérett lesz, vki csak késõbb. de a lányoknál se egy idõben jön meg elõször... türelem... leszel te még nagyfiú:) . (varázslat nélkül is) viszont utána majd ne félj, varázsolnod kell:D:D
Ne aggódj! Verd ki 3x a születésnapodon: reggel 6-kor, délben és este 6-kor. Majd lóbáld meg 12x. Ha mindent jól csináltál, akkor másnapra beszõrösödik, harmadnap pedig elveszted a szüzességedet.
Még 4-5 évig biztos fog változni, szóval ne várd, hogy bebábozódjon és 1 hét után felvegye a végleges formáját. Ez egy hosszabb folyamat.
de most komolyan, mit vártál? mint pl a mutálás, hogy pár hónap alatt sokkal nagyobb és vastagabb lesz? igazából velem sem történt semmi.. normál állapotba nagyon kicsi :S
nekem is sokáig nem volt magömlésem, emiatt ne aggódj, de azért vedd figyelembe az elõttem szólókat orvosi szempontból. amúgy nem fog átváltozni, korral nõ jó esetben
Igen, de a lenyegen nem valtoztat. Amit az elotted szolo mondott, az jo ugy. RJ 19/F
A kérdező hozzászólása: Merevedésem van..meg mondom, ha kiverem akkor el is tudok élvezni, csak magömlésem nincs még..
Figyi, ha 14 leszel és nincs magömlésed, merevedésed, érdemes lenne megnézetned magad, mert általában a fiúknak 12 éves korig megvan az elsõ önkéntelen magömlése. Ha mégsem, akkor meg kéne vizsgálni, hogy leszálltak-e a heréid a hasüregbõl, mert ha nem, akkor gond van. Meg kéne nézetni orvossal (gondolom szülõk elõtt ez ciki, meg minden, de késõbb elég nagy problémád lehet belõle, ha nem jársz utána).
A kérdező hozzászólása: normális válaszokat vártam..amúgy nem a szõrösödésre értettem..Hanem, hogy mikorra fog vastagodni meg ilyenek..de látom ti nem értitek..
Ha rendszeresen 2-3 naponta vagy sûrûben vered akkor ne mis lesz magömlésed mert kiürül az önkielégítésnél a cucc.

Mit tegyek ha maszturbálok és ilyen átlátszó folyadék jön ki a péniszemből (de még nem volt éjszakai magömlésem)? Mit tegyek hogy az átlátszóból fehér legyen?

Legjobb válasz: Valószínûleg nagyon fiatal lehetsz. Az átlátszó az elõváladék. Amit tehetsz azért, hogy fehér legyen, hogy nõsz még egy kicsit, így majd elég spermium lesz benne, és akkor majd fehér lesz. Egyébként ténylegesen orgazmusod volt? Mert orgazmus nélkül is nedvedzik. A a legjobb módja viszont az, hogy ilyet produkálj

Valószínûleg nagyon fiatal lehetsz. Az átlátszó az elõváladék. Amit tehetsz azért, hogy fehér legyen, hogy nõsz még egy kicsit, így majd elég spermium lesz benne, és akkor majd fehér lesz. Egyébként ténylegesen orgazmusod volt? Mert orgazmus nélkül is nedvedzik. A a legjobb módja viszont az, hogy ilyet produkálj
ha recskázol, nem is lesz éjszakai magömlésed (nem is kell)

Még nem volt magömlésem, de azért mindig jön egy kevés, az akkor mi?

Még nem volt magömlésem, de azért mindig jön egy kevés, az akkor mi? Átlátszó, takonyszer? folyadék. ( nyilván akkor jön ha kielágítem magamat xd)

Legjobb válasz: Az elõváladék, örömkönnyeknek is nevezik. A sikosítás a feladata, ha már lesz sperma termelésed, ez akkoris megmarad majd.

Az elõváladék, örömkönnyeknek is nevezik. A sikosítás a feladata, ha már lesz sperma termelésed, ez akkoris megmarad majd.
Késõb majd arra is figyelj, hogy ettõl már meg lehet termékenyülni.
így van, az az elõfolyadék, teljesen nomrális, ez azt jelenti, hogy még nem csináltad végig a "folyamatot". Ha jelentkezik az elõfolyadék, no problem, csináld tovább, elõbb utóbb sikerül majd elmenned, nna az lesz az igazi befejezés, viszont ne ijedj meg, elsõ alkalommal amikor ez bekövetkezik, meg fog duzzadni a fütykös, de ez majd elmúlik, egyszerûen nincs hozzászokva a hosszabbtávú dörzsöléshez...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!