Találatok a következő kifejezésre: Még nem magömlésem, (55 db)

15 éves vagyok és még nem volt magömlésem, nem kellene aggódnom?

Tudom hülye kérdés de már mindenkinek volt az osztályban csak nekem nem. Szoktam nézni pornot és ki akaram verni de akkor sem jön semmi. Meg szinte minden reggel ugy kelek hogy áll a farkam , meg szokott lenni "olyan" álmom is de mégsincs semmi. Tudom 18 éves korig fejl?dünk addig még lehet de akkor is... Szerintetek mi lehet a baj lehet kés?n ér? vagyok? Mert a farkamon is alig van ször meg az arcom is épp hogy pejhedzik. Jah meg mikor verem addig már eljutottam hogy valami átlátszó bigyusz folyt ki de utánna semmi. Jah és a farkam is mikor áll akkor 9 cm .

Legjobb válasz: Az, hogy késõn érõ típus vagy egyáltalán nem függ azzal össze, hogy van-e magömlésed vagy nem. A szõrzet, szakáll megjelenése késhet ettõl még magömlésed nyugodtan lehet. A fiúknál a nemi érés igen változatos korban következhet be, nem olyan pontosan mint a lányoknál.A fiúk 12-15-16 éves korukig észlelik a nemi érés jeleit magukon, de még 18 évesen is fejlõdnek, nõnek. Az, hogy 15 éves korodban nem volt még magömléset túlontúl nem aggasztó, de ,ha 1 év múlva sem lesz még, akkor már érdemes, egy urológus orvost felkeresni.Egypár kérdést azért jó lenne, ha megválaszolnál, hogy pontosabban tudjak segíteni! -Volt-e már pollúciód/álombeli magömlésed/ vagy még az sem? (Lehet, hogy az többször volt és ezért nincsenek kikényszerített magömléseid!) A péniszed mérete semmi gondot nem kell, hogy jelentsen a magömlés elérésében. Az átlátszó folyadék az elõnedv, ez után jönni kell majd nemsokára a spermának. valószínûleg, ha van már elõnedved sperma is fog jönni.(Kicsi a valószínûsége, hogy nincs/nem termelõdik spermád!) Legjobb lenne, ha ellazulnál és nem ilyen görcsösen félnél attól, hogy nincs magömlésed. Várj kicsit türelmesebben. Ha állandóan feláll a farkad sok gond nem lehet. Próbálj fantáziálni pornó helyett esetleg újságokat, képkete szép meztelen lányokról nézni(majd késõbb jöhet a pornó) és kezd el lassan szép nyugodtan verni a farkadat. Teremts magadnak nyugodt körülményeket. Lazulj el, zárd be a szobádat, fürdõszobát,így próbálkozz. Természetes, hogy még nem jön ondó ez fél vig is eltarthat. Ezt nevezzük száraz ejakulációknak. Ha ezeket próbálgatod, türelmes leszel, akkor elõbb-utóbb csodálatos élmény lesz számodra az elsõ magömlésed. A felállásokhoz és az elején kijövõ átlátszó bigyuszhoz képest valami hatalmasan szuper élményben lesz részed. (Ha félév -egy év múlva sincs magömlésed, akkor keress fel orvost, addig nincs min aggódni, de az sem szégyen, hogy beszélsz az orvossal, lehet, hogy õ jobban tud majd segíteni) El tudom képzelni, hogy lelki okai is vannak a magömlésed hiányának. Mivel a többi fiú osztálytársadnak már rendszeresen van magömlése/maszturbál kisebbségi érzésed van. De ne legyen! Csak magaddal foglalkozz légy türelmes kövesd a tanácsaimat! És írhatsz konkrétabban, hogy jobban tudjak segííteni. Vagy ha bármit szeretnél még kérdezni a témában nyugodtan írj!

Az, hogy késõn érõ típus vagy egyáltalán nem függ azzal össze, hogy van-e magömlésed vagy nem. A szõrzet, szakáll megjelenése késhet ettõl még magömlésed nyugodtan lehet. A fiúknál a nemi érés igen változatos korban következhet be, nem olyan pontosan mint a lányoknál.A fiúk 12-15-16 éves korukig észlelik a nemi érés jeleit magukon, de még 18 évesen is fejlõdnek, nõnek. Az, hogy 15 éves korodban nem volt még magömléset túlontúl nem aggasztó, de , ha 1 év múlva sem lesz még, akkor már érdemes, egy urológus orvost felkeresni.Egypár kérdést azért jó lenne, ha megválaszolnál, hogy pontosabban tudjak segíteni! -Volt-e már pollúciód/álombeli magömlésed/ vagy még az sem? (Lehet, hogy az többször volt és ezért nincsenek kikényszerített magömléseid!) A péniszed mérete semmi gondot nem kell, hogy jelentsen a magömlés elérésében. Az átlátszó folyadék az elõnedv, ez után jönni kell majd nemsokára a spermának. valószínûleg, ha van már elõnedved sperma is fog jönni.(Kicsi a valószínûsége, hogy nincs/nem termelõdik spermád!) Legjobb lenne, ha ellazulnál és nem ilyen görcsösen félnél attól, hogy nincs magömlésed. Várj kicsit türelmesebben. Ha állandóan feláll a farkad sok gond nem lehet. Próbálj fantáziálni pornó helyett esetleg újságokat, képkete szép meztelen lányokról nézni(majd késõbb jöhet a pornó) és kezd el lassan szép nyugodtan verni a farkadat. Teremts magadnak nyugodt körülményeket. Lazulj el, zárd be a szobádat, fürdõszobát, így próbálkozz. Természetes, hogy még nem jön ondó ez fél vig is eltarthat. Ezt nevezzük száraz ejakulációknak. Ha ezeket próbálgatod, türelmes leszel, akkor elõbb-utóbb csodálatos élmény lesz számodra az elsõ magömlésed. A felállásokhoz és az elején kijövõ átlátszó bigyuszhoz képest valami hatalmasan szuper élményben lesz részed. (Ha félév -egy év múlva sincs magömlésed, akkor keress fel orvost, addig nincs min aggódni, de az sem szégyen, hogy beszélsz az orvossal, lehet, hogy õ jobban tud majd segíteni) El tudom képzelni, hogy lelki okai is vannak a magömlésed hiányának. Mivel a többi fiú osztálytársadnak már rendszeresen van magömlése/maszturbál kisebbségi érzésed van. De ne legyen! Csak magaddal foglalkozz légy türelmes kövesd a tanácsaimat! És írhatsz konkrétabban, hogy jobban tudjak segííteni. Vagy ha bármit szeretnél még kérdezni a témában nyugodtan írj!
lerohad a p*csöd....xD
A kérdező hozzászólása: nem volt még álombeli magömlésem. Köszi a választ nagyon hasznos volt :) Jó hogy vannak ilyen emberek... köszi :)
A farkad is fog nõni igen egészen kb 18 éveskorodig. A farkad mérete miatt nincs mit aggódni. Most az elsõ magömlésedre koncentrálj!
Megvannak a heréid?
A kérdező hozzászólása: De egyébbként magas se vagyok kb. 160 cm de ahogy növök ugy a farok is nõ nem?
keres magadnak egy csajt!
ez olyasmi mint lányoknál az elsõ menstruáció. 10_16 éves kor között kell megjönnie. Szal szerintem még ne aggódj. Ha késõn érõ típus vagy akkor meg plána nem, nem vagyunk egyformák. A helyedben inkább foglalkoznék a 9 cm kérdéssel..
A kérdező hozzászólása: oh nem elgurultak...:D persze hogy megvannak
A kérdező hozzászólása: neked meg a fejed XD

Már régóta maszturbálok és jön is a sperma rendszeresen. De még nem volt magömlésem, vagy lehet hogy volt csak nem olyan látványos, ez nagy gond?

Legjobb válasz: "jön is a sperma rendszeresen" = "magömlésem" Amennyiben éjszakai magömlésre gondolsz (spontán manõver), akkor az nem probléma, ha "elmaradt", illetve arra is van esély, hogy nem vetted észre.

"jön is a sperma rendszeresen" = "magömlésem" Amennyiben éjszakai magömlésre gondolsz (spontán manõver), akkor az nem probléma, ha "elmaradt", illetve arra is van esély, hogy nem vetted észre.
vagy este épp akkor mentél ki pisilni és ezért nem vetted észre.ez komoly. lehet épp akkor lett volna magömlésed mikor pisilned kelett és épp a wc-n történt meg amit fél álomban nem igazán veszel észre. nekem apám azt mesélte mikor magyarázta nekem a dolgokat hogy neki ugy volt de nem biztos hogy nekem is ilyen szrencsém lesz. :D nem is volt. h meg már van spermád akkor nemértem mért aggodsz.
Faszverés helyett inkább a biológiakönyvet lapozgasd.
Utolsó válasz nagyon igaz:D

Lassan 14 vagyok de még nem jött meg a magömlésem. Szoktam kényeztetni magam, kiszoktam verni, de nem jön belőle semmi. Meddig lehet ez még így?

A másik kérdésem meg az lenne, hogy sokszor el?fordul az velem, hogy el?ször a fiúkra áll fel, de utána a lányokra is. Nem akarok biszex lenni mert nem akarom, h homokosnak tartsanak meg ilyenek, meg nem tudnám elképzelni magam egy fiúval, h smárolnak meg ilyenek. De volt olyan, hogy az osztálytársaimra is felállt. De a lányokra is. Magyarázzátok meg lécci!

Legjobb válasz: Figyu én is így voltam, mármint ami a magömlést illeti, 13 éves koromban is még semmi, be voltam sz.rva hogy valami bajom van, utána egyszer csak sikerült. Csak nyugodtan próblkozz és ne parázz. Emlékszem hogy bizony nekem is az elsõ alkalomkor jó sokáig kellett matyiznom mire sikerült, szerintem 1 órát minimum csináltam :D Ami meg a biszex dolgot illeti, nem vagy te az, ilyen korban még egy zsiráfra is felállt nekem mégse vonzódom hozzájuk :D

Figyu én is így voltam, mármint ami a magömlést illeti, 13 éves koromban is még semmi, be voltam sz.rva hogy valami bajom van, utána egyszer csak sikerült. Csak nyugodtan próblkozz és ne parázz. Emlékszem hogy bizony nekem is az elsõ alkalomkor jó sokáig kellett matyiznom mire sikerült, szerintem 1 órát minimum csináltam :D Ami meg a biszex dolgot illeti, nem vagy te az, ilyen korban még egy zsiráfra is felállt nekem mégse vonzódom hozzájuk :D
Nemileg éretlen lehetsz még. Én is ismerek egy srácot, akinek 15 évesen kezdõdött meg a nemi érése, szóval addig nem is érdekelte a szex... valószínûleg Te is ilyen késõn érõ típus lehetsz. Ami a nemi orientációdat illeti, az is kialakulatlan még, úgyhogy ne aggódj emiatt. Ha meg mégis biszex leszel, azzal úgysem tudsz mit kezdeni :)
Semmi baj ezzel teljesen normális vagy.A masztit próbáld meg minél lassabban és hosszabb ideig csinálni kb.30-60perc.A pornóban a fiúkra azért buksz mert gondolom irigyeled a mérteit, de ez tök mindegy utána úgyis jönnek a csajok.Az osztársaidra azért buksz mert gondolom jóképûk, irigyled a szépségüket, jóképûek.Nálam is van olyan ha látok egy jóképû faszit bizony gondolom hogy ha csaj lennék felszedném.Meg eleve te pont abba a korba vagy hogy mindig felállsz.Semmi gond ne parázz.
Nem jött meg a magömlésed??? :O azt, hogy megjön a lányok használják a menstruációra.... fiam, te tényleg csontbúza vagy/leszel.
Ugyanezt mondhatod még minden tinédzser srácnak, aki maszturbál :D
20:19 Ajánlom egy barátnõ beszerzését sokat segít :D
ami a magömlést illeti én 13 évesen kezdtem el csinálni eleinte nekem se jött semmi de jó érzés volt viszont én még soha nem álltam fel fiúra.. 1-2 hónap után azt vettem észre h jön egy kevés "cucc" amibõl egyre több lett.. eltelt 1 év és néha a wc szélét is lelövöm:D(pl: most köbö 10 perce) xd
Most mindig üljek a gép elõtt, és úgy verjem? Hát valahogy anélkül is kell.
A kérdezõnek ez tök normális, kicsit késõn érsz. Elõzõ válaszolónak: vazeg te állat xD
Én legelõször úgy mentem el, hogy az ágyat dugtam :D Ezt nem kell szó szerint érteni, csak úgy, hogy késõ este már, mikor lefeküdt mindenki, és tudod, hogy senki nem zavarhat meg, akkor csináld azt, hogy mikor már meg van ágyazva, szépen befekszel az ágyba, elõtte pedig, ha gondolod állítsd fel magadnak. Aztán ha puha lepedõd van (fontos, hogy ne sértse meg soha, és puha legyen), csak hasra fekszel, és elkezdesz dolgozni. A derekadat, csípõdet mozgatod, mintha egy lány lenne alattad misszionáriusban. És fontos, hogy képzeld el, hogy tényleg csinálod valakivel, különben, ha nem lazulsz el és nem éled bele magad, akkor nem lesz semmi. Ha kicsit rossz, akkor nyúlj oda a kezeddel, igazítsd meg a lepedõt -nem mindig fordul elõ, csak néha- aztán folytasd. Én elõször így élveztem el. És azóta is sokszor így, ha nincs kedvem a kezemet használni. Igaz, csak késõ este, vagy kora reggel lehet csinálni azért, mikor még vagy már azt hiszik, hogy alszol.
17:12 vagyok. Hát álmomban is volt egy kicsi, de nem olyan látványos mint ahogy a nagykönyvben meg van írva :D Lehet neked is van, csak mire felkelsz megszárad. De mondom ne parázz van akinek már 11 éves korában összejön, van akinek 15. Én is 13 elmúltam már mire elõször kivertem :)
A kérdező hozzászólása: A 17:21 -es válaszolónak üzenem, hogy ha nem tud normálisan válaszolni akkor ne írjon..
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a választ!És neked hány éves korodba jött meg a magömlés??Álmodban??Mert állítólag úgy szokott megjönni.. Várom válaszod!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, nagyon megnyugtató volt..Legigazából attól paráztam, hogy valami baj van, hogy már lassan itt vagyok 14 és még nincs magömlés..
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!

Ha még nem jött meg az elsõ magömlés akkor elõtte jõhet ki sperma?

14leszek csütörtökön és hát még nincs meg a magömlés

Legjobb válasz: Úgy érted, hogy nem volt még éjszakai magömlésed? :)

Úgy érted, hogy nem volt még éjszakai magömlésed? :)
VERD KI!!! jó lesz :D
Nem lesz tõle semmi bajod! Nyugodtan maszturbálhatsz! A magömlés most még csak azt jelzi, hogy kezdesz férfivá érni. Majd késõbb lesz fontos szerepe, amikor felnõtt korodban gyereket szeretnél.
A kérdező hozzászólása: De nen lesz baj ha elõtte masztizok és nem volt meg magomles??amugy a magomles fontos ??
Ha jólesik, verd nyugodtan! Ha már serdülsz, akkor jönni is fog valószínûleg! Nem minden fiú tapasztal éjszakai magömlést, mert vannak, akik elõbb kezdenek maszturbálni. Ez nem olyan, mint a lányoknál a menstruáció! Vannak, akik éjszakai magömléssel ejakulálnak elõször és olyanok is, akik maszturbáció közben.
A kérdező hozzászólása: Ha még nem jött meg az elsõ magömlés akkor ne is verjem ki igy se fogj jönni g*ci?
Ha már lenne spermiumod, akkor az teljesen mindegy hogy nappal vagy éjszaka van .Ezt megelõzi mindig a prosztata nedve, ami opálosan átlátszó, kissé ragacsos is .Ez hozza majd magával, keveredve a spermiumokat, aminek a neve ekkor már ondó.A spermium görög szó, és magot jelent magyarul . A spermának a magyar megfelelõje az ondó. Nem vagy elkésve még.
Ettõl függetlenül magömlésed még lehet, ha már serdülsz! Ha gyakrabban maszturbálsz, az éjszakai magömlésnek kisebb az esélye.
A kérdező hozzászólása: Igen még nem
Majd eljön annak is az ideje. Ne görcsölj rá.

12 éves fiú vagyok és az a gondom, hogy ha csinálok önkielégítést, utána pár napig fájnak a heréim és a hasam. Lehet, hogy korai még? (Egy éve csinálom, magömlésem még nem volt. )

Legjobb válasz: 12 évesen állt még nagyon ritka a magömlés. 14 éves korban kezdõdik kb. de nyugottan kielégítheted magad....persze ha ovatosan csinálod nem fog semmid se megfájdulni! hajrá xD F/17

12 évesen állt még nagyon ritka a magömlés. 14 éves korban kezdõdik kb. de nyugottan kielégítheted magad....persze ha ovatosan csinálod nem fog semmid se megfájdulni! hajrá xD F/17
Nézd, 12 évesen olyan pont határeset, hogy a fiúk kezdik vagy nem kezdik, de mindenesetre nem normális az, hogy utána fáj a hasad .... Semmiképpen sem! ne legyél szégyenlõs menj el nyugodtan orvoshoz, vag yha az vagy, akkor menj el magán-urológushoz, ill. andrológushoz, és legalább õ elmagyarázhatja neked mi is a helyzet, vagy egyáltalán lehet-e összefüggés. Ne aggódj, hall õ különbeket is, nem fog meglepõdni !
Uaramatyám, miket írtok Ti egy 12 éves fiúnak! Az utolsóra gondolok, az elsõrõl már ne is beszéljünk. A spermium termelés, elvonja a a csontokból, az anyagokat. Micsoda? Egyébként, pedig mond el apukádnak és utána fog járni, remélem vagytok olyan viszonyban.
20:16 használható tanácsokat lenne jó adni, nyilván a saját apukájának nem fogja elmondani .... A különbözõ ásványi anyagok elvonásában viszont lehet ráció, na de még miondig semmi összefüggés nincs a hasfájással, szóval valami nincs rendben na, ez teljesen biztos. UROLÓGUS VAGY ANDROLÓGUS !
Hát lehet hogy mostanában kezd a dolog elõjönni, ha valaki túl korán túl sokat csinálja, hamarabb lehet magömlése, és lehet hogy a spermiumtermeléshez épp a csontok fejlõdéséhez szükséges anyagokat vonja el a szervezet, úgyhogy nem jó dolog...de utána kell ennek nézni mert nem jó ez így... tût meg ne dugj bele, de gondolom azért nem tennéd bmeg...te jó ég az is hülye aki ilyet ír...
Semmi bajod nincs, csak még éretlen vagy az önkielégítéshez.Azért fáj a hasad, mert felizgatod magad és nem követi kielégülés, magömlés.Ha nem érzel késztetést ne csináld, csak mert mások is csinálják.Ráérsz, a szervezeted úgy is jelzi mikor van itt az ideje.Ha volt már éjszakai magömlésed.
12 evesen meset nezz ne a farkadat verd. hova jutunk? jo h nem akarod megdugni az osztalytarsaidat
attól mert valakinek még nincs magömlése, attól még orgazmusa lehet
manapság már a 10 éveseknél is nagyon nagy divat.a hasfájás nem normális.
Én is 12 multam és önkielégitést csinálok magamnak! Nekem nem fáj a hasam, de élvezetes az biztos! Nem szabad tul erõsen!
nincs semmi bajod csak túl durván csinálod vagy túl sokáig
Na de akkor részletezhetznéd mibõl is áll nálad egy ilyen cselekedet? :-) Tehát no magömlés ... akkor maga az élvezet azért megvan? Figyi ezt tényleg beszéld meg szakember orvossal, nyilván ne a háziorvosoddal, nekem kicsit furcsa, d eegy biztos: a hasfájás baromira nem természetes és azt meg kell beszélni valakivel
utolsónak: ez megint mekkora fazság ha fáj a hasad az nem normális emnj el vele dokihoz 12 évesen nyugodtan maszturbálhatsz, orgazmushoz még az sem kell hogy bármi kijöjjön
Erre én tudom a választ.ÉN is 12 éves vagyok.Én már régebben csinálom.A hasfájás azért van mert durván csinálod a heréd azért fáj mert serdülsz.De azért menj el orvoshoz:) :)

13 éves vok, magömlésem még nem volt, aggódjak? és a pénisz méretem 13 cm, azért aggódjak?

Legjobb válasz: Nem kell aggódnod.Ez normális.A lányok már 13 éves korukban érnek míg a fiúk 14-15 éves korukban.Tehát az elsõ magömléset 14-15 éves korod között lesz.És még a méreted is nõlni fog.

Nem kell aggódnod.Ez normális.A lányok már 13 éves korukban érnek míg a fiúk 14-15 éves korukban.Tehát az elsõ magömléset 14-15 éves korod között lesz.És még a méreted is nõlni fog.
Nekem 12 éves koróm óta van most 13 és fél vok és 16 cm
állva 13 cm?
Erre ez a kis szövegrészlet ugrott be nyugtatás képpen : "A léggömböm koton, a' apucitól kaptam, Próbáltam felhúzni, de hiába vakartam a kukimat, mert kicsi Még szõrtelen a zacsi, A kocsim is csak meccsbox, de majd minden megnõ, bocsi" by Belga-Ovi XD
Tudtommal a pénisz álltában 21 éves korig nõ. ne izgulj
13 évesen ne bogarazz légyszives :) Amúgy meg ha most vagy itt elõször, akkor meg egyszerûen csak lusta vagy akár még csak azt az oldalt is megnézni, ami a szemed elõtt van.
Nem kell aggódnod. A fiúk 14-15 évesen lesznek ilyen téren "érettek", ahogy ezt az elsõ hozzászóló is írta. És a méreted miatt sem kell addógni, mert még az is nõni fog, ahogy te magad is.
És milyen kár, hogy nem tudsz visszaolvasni pár kérdést :) Vagy még az is érdekelne, h vajon ugyanaz az ember teszi föl naponta 3X ezt a kérdést? :D Na most le lehet pontozni.
HAHAHAHAHAHA CSAK 13cm?! degázz XD 23/L
Aggódhatsz, különösen ha babonás vagy.
Én is 13 éves vagyok és már 11 éves koromban volt magölmlésem!(Közel a 12höz!) És most 16-17cm közt van kb. Akkor aggódj ha pornószínész akarsz lenni mert nem találsz munkát:D és ne verd sokat!!
Nem kell aggódnod, nem maradtál le semmirõl, hamarosan megtörténik az is. A mérete pedig teljesen megfelel az életkorodnak, 18 éves korodig még nõni fog biztosan.
én 12 vok és már van magömlésem na de mind1
A kérdező hozzászólása: köszi ( am ilyenkor olyan jó h vannak még iylen emberek akik tényleg segíteni akarnak nem epdig hülyeségeket irogatnak XD )
A kérdező hozzászólása: benézted bogaram, most vok itt elõszõr, szval ennyih ^^ és am sem szoktam pontozni, na csáó
azért lkéne aggódnod mert apádnak ennyire hülye kölyke van
A második menet mindig hosszabb ideig tart. Miért hagyjátok abba az elsõ után?
Legyél türelemmel. Egy idõ után tovább tudja tartani, és az aktus is hosszabb lessz. De izgasson téged sokáig elõtte. Nyugi. Össze fog jönni, ne görcsölj rajta
Ne görcsölj, összekell csiszolódnotok. Amig ez nem történik meg, addig idõnként próbáljátok az orált, mármint hogy õ nyalakodjon fel Téged a csúcsra. De türelem és ne csüggedj!
Én is 2 menetet javasolok! A másodikat már lehet nyújtani! Az elsõnél hogy hamar elmegy ne aggódj emiatt, csak nagyon kiván téged az nem baj. 15-20 perc múlva kezdjétek újra, hidd el már másabb lesz.
Legyél türelemmel. Nálunk is ez volt a gond. Most már annyira hozzászoktunk hogy pontosan egyszerre szoktunk elmenni ami nagyon jó érzés:)

12 éves vagyok, még nem volt magömlésem, de ha maszturbálok csak egy kevés előváladék jön ki. Körübelül mikor lehet magömlésem?

Körübelül mikor lehet magömlésem? Már szörösödik.

Legjobb válasz: 12 éves vagy. nem kell verned. és majd 14-15 ;)

12 éves vagy. nem kell verned. és majd 14-15 ;)
Nyugodtan verjed csak, gyakorolj, teljesen természetes és egészséges dolog az, csak ne nyilvános helyen csináld és ne menjen a kötelességeid rovására. Minden alkalommal egy picit több váladékot fogsz tapasztalni, a végén már annyi lesz, hogy átázik tõle a papírzsepi. Amíg ez nincs, addig nem kell annyit törõdnöd a takarítással. A mennyiség egyébként függ a gyakoriságtól és az elélvezés intenzitásától is, mert mondjuk a hatodik után nekem csak meleg levegõ jön. :)
9.28-nak ne irj privit!!!!! Ö ne akarjon megoldást mutatni!!!! Vigyázz az ilyenekre!!!!
igen ejszakai magomlesnek hivjak. 19f
Ha hokizol, akkor is magömlesz.
Nekem is lenne 1 kérdésem kajak enyire egy hülye puja vagy ?? xd
Igen, valószínûleg azért. Nekem is akkor volt elõször, amikor 1-2 hétig nem csináltam.
Dobj egy privit ha gondolod. Nekem egy haverom mutatott megoldást...Írd h ebbõl a témából írsz!!!
Megoldást. xD Mire?
mi az hogy elajkció?
bakker, vagy már legalab 12 eves ?? amugy meg erekciora vagy ejakulaciora gondoltal ?? mer amit te irtal annak k*rvara nincs ertelme , az egesz kerdes ertelmetlen.
Akkor válaszolok én rendesen, gondolom fiatal vagy még:) A magömlés és az ejakuláció ugyanazt jelenti: amikor ondó "távozik" a péniszedbõl. Az erekció, mikor merevedésed van. Szóval feláll a farkad. A magömlést észreveszed, ugyanis az ondó egy fehér színû folyadékszerû anyag, az nem párolog majd el a gatyádból csak úgy. Hány éves vagy amúgy?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!