Találatok a következő kifejezésre: Még nem ki nőt mit csináljak (4 db)

Még nem nyaltam ki nőt mit csináljak? Milyen íze van a puncinak?

még nem próbáltam azért kérdem

Legjobb válasz: Az a legfontosabb, hogy az legyen közben a fejedben, hogy ez a partnerednek nagyon jól esik.Ne akarj csak úgy túlesni rajta...ha a lány látja, hopgy nem kényszerbõl csinálod, hanem te is élvezed akkor jó lesz hidd el!Jó, ha elõtte mind a ketten fel vagytok izgulva! Sok siekert!

Az a legfontosabb, hogy az legyen közben a fejedben, hogy ez a partnerednek nagyon jól esik.Ne akarj csak úgy túlesni rajta...ha a lány látja, hopgy nem kényszerbõl csinálod, hanem te is élvezed akkor jó lesz hidd el!Jó, ha elõtte mind a ketten fel vagytok izgulva! Sok siekert!
Picit sós az ize, de ha elõtte fürdött alig érzed. Nem kellemetlen az ize. De élvezettel csináld, bár ezt könnyû elõre mondani, de ha csak úgy nyalod mint egy fagyit azt nem nagyon fogja élvezni és lehet hogy el is alszik közben. Legyen benned szenvedély is és inkább csak akkor csináld ha kivánod kinyalni. Gondolj arra hogy neked hogy esik jól ha lecumiznak. Gondolom az is akkor jó ha élvezi aki csinálja, és nem csak a szájába veszi és lógatja rajta a nyelvét :) Sok sikert!
Mért nem jó az elsõ válaszadó válasza? Úgy kell nyalni mint a fagyit, ezt máshogy nem lehet leírni. A tejszínhab meg egy tök jó dolog. Amúgy jó íze van.
cSINÁLD UGY MINTHA FAGYIT NYALNÁL.HA MEGFÜRDIK ELÖTTE FINOM LESZ.NYOMJ ODA TEJSZINHABOT UGY MÉGFINCSIBB LESZ.
Atól függ mikor mosták meg?
1x találtam vmi leírást elég részletes volt keress rá a neten biztos akad vmi használható...;) am meg ha ráérzel menni fog ;):) :) ))
Nyugodtan nyald ki nagyon finom.
Mit csinálj? Hát szalmakrumplit...mit csinálj?
A kérdező hozzászólása: ohh jó

A barátom anyja megparancsolta hogy töröljek le minden csúnya szót az msn-em ről ami kivan írva. és még abba is beleszól hogy a myvipre miket írjak ki. én ezt már nem bírom. Nagyon utálom azt a nőt. Most mit csináljak?

Legjobb válasz: ott kezdõdik a gáz, hogy miért írsz ki csúnya szavakat. nem tudom a myvipedre mi van írva, de biztos nem valami konszolidált szöveg, ha ezt egy felnõtt kifogásolja. inkább ezen agyalj, mintsem utáld a barátod anyját...

ott kezdõdik a gáz, hogy miért írsz ki csúnya szavakat. nem tudom a myvipedre mi van írva, de biztos nem valami konszolidált szöveg, ha ezt egy felnõtt kifogásolja. inkább ezen agyalj, mintsem utáld a barátod anyját...
Szerintem meg gondolkodj el rajta....Tudod a hozzád hasonló lányok kerülnek fel napiszarra(a nagyon "menõ"szövegeikkel"...lehet lepontozni...
sz*rd le. hát mit szól bele a barátod anyukája?
Ezeket honnan látja a barátod anyja?? Ne foglalkozz vele semmi köze hozzá.
Szerintem kiírhatom bárhova, hogy F******SZ, anélkül, hogy bárki belepofázna.
olyan közönséges, ha egy lány csúnyán beszél..kell ez neked?
Miért kell csúnya szavakat kiírni a közösségi oldalra? Ettõl menõbb csaj leszel? Hirdeted, mennyire kultúrált vagy? Inkább gondolkodj el ezen, próbáld kívülrõl szemlélni a dolgot. Mit gondolnak egy olyan nõrõl, akinek a szájából röpködnek a nemiszervek alpári megnevezései?
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek!
A kérdező hozzászólása: A felül lévõ oldalsó metszõfogaim.
Hátt.. én is 12 vagyok (úgy fogadjad meg a tanácsom :D) Várjál még, ha nem nõ akkorsem, akkor szóljál valakinek a családódból, hogy: nem nõ a fogam anya/ap stb. és remélhetõleg elvisznek fogorvoshoz, ott meg kell hogy nézzék hogy nõ e ott valami amit nem láttok (Ennyit tudok javasolni :( )
A kérdező hozzászólása: Köszi. Szeptemberben megyek fogorvoshoz.
Mindenképp menj el fogorvoshoz! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!