Találatok a következő kifejezésre: Még nem ki nőt mit (12 db)

Még nem nyaltam ki nőt mit csináljak? Milyen íze van a puncinak?

még nem próbáltam azért kérdem

Legjobb válasz: Az a legfontosabb, hogy az legyen közben a fejedben, hogy ez a partnerednek nagyon jól esik.Ne akarj csak úgy túlesni rajta...ha a lány látja, hopgy nem kényszerbõl csinálod, hanem te is élvezed akkor jó lesz hidd el!Jó, ha elõtte mind a ketten fel vagytok izgulva! Sok siekert!

Az a legfontosabb, hogy az legyen közben a fejedben, hogy ez a partnerednek nagyon jól esik.Ne akarj csak úgy túlesni rajta...ha a lány látja, hopgy nem kényszerbõl csinálod, hanem te is élvezed akkor jó lesz hidd el!Jó, ha elõtte mind a ketten fel vagytok izgulva! Sok siekert!
Picit sós az ize, de ha elõtte fürdött alig érzed. Nem kellemetlen az ize. De élvezettel csináld, bár ezt könnyû elõre mondani, de ha csak úgy nyalod mint egy fagyit azt nem nagyon fogja élvezni és lehet hogy el is alszik közben. Legyen benned szenvedély is és inkább csak akkor csináld ha kivánod kinyalni. Gondolj arra hogy neked hogy esik jól ha lecumiznak. Gondolom az is akkor jó ha élvezi aki csinálja, és nem csak a szájába veszi és lógatja rajta a nyelvét :) Sok sikert!
Mért nem jó az elsõ válaszadó válasza? Úgy kell nyalni mint a fagyit, ezt máshogy nem lehet leírni. A tejszínhab meg egy tök jó dolog. Amúgy jó íze van.
cSINÁLD UGY MINTHA FAGYIT NYALNÁL.HA MEGFÜRDIK ELÖTTE FINOM LESZ.NYOMJ ODA TEJSZINHABOT UGY MÉGFINCSIBB LESZ.
Atól függ mikor mosták meg?
1x találtam vmi leírást elég részletes volt keress rá a neten biztos akad vmi használható...;) am meg ha ráérzel menni fog ;):) :) ))
Nyugodtan nyald ki nagyon finom.
Mit csinálj? Hát szalmakrumplit...mit csinálj?
A kérdező hozzászólása: ohh jó
Hát pontosan nem tudom, de egy 3-4 éve kb...
szerencsére már nem divat:)
Nagyjából 2006 végén kezdõdött ez az õrület.

A barátom anyja megparancsolta hogy töröljek le minden csúnya szót az msn-em ről ami kivan írva. és még abba is beleszól hogy a myvipre miket írjak ki. én ezt már nem bírom. Nagyon utálom azt a nőt. Most mit csináljak?

Legjobb válasz: ott kezdõdik a gáz, hogy miért írsz ki csúnya szavakat. nem tudom a myvipedre mi van írva, de biztos nem valami konszolidált szöveg, ha ezt egy felnõtt kifogásolja. inkább ezen agyalj, mintsem utáld a barátod anyját...

ott kezdõdik a gáz, hogy miért írsz ki csúnya szavakat. nem tudom a myvipedre mi van írva, de biztos nem valami konszolidált szöveg, ha ezt egy felnõtt kifogásolja. inkább ezen agyalj, mintsem utáld a barátod anyját...
Szerintem meg gondolkodj el rajta....Tudod a hozzád hasonló lányok kerülnek fel napiszarra(a nagyon "menõ"szövegeikkel"...lehet lepontozni...
sz*rd le. hát mit szól bele a barátod anyukája?
Ezeket honnan látja a barátod anyja?? Ne foglalkozz vele semmi köze hozzá.
Szerintem kiírhatom bárhova, hogy F******SZ, anélkül, hogy bárki belepofázna.
olyan közönséges, ha egy lány csúnyán beszél..kell ez neked?
Miért kell csúnya szavakat kiírni a közösségi oldalra? Ettõl menõbb csaj leszel? Hirdeted, mennyire kultúrált vagy? Inkább gondolkodj el ezen, próbáld kívülrõl szemlélni a dolgot. Mit gondolnak egy olyan nõrõl, akinek a szájából röpködnek a nemiszervek alpári megnevezései?
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek!
A kérdező hozzászólása: A felül lévõ oldalsó metszõfogaim.
Hátt.. én is 12 vagyok (úgy fogadjad meg a tanácsom :D) Várjál még, ha nem nõ akkorsem, akkor szóljál valakinek a családódból, hogy: nem nõ a fogam anya/ap stb. és remélhetõleg elvisznek fogorvoshoz, ott meg kell hogy nézzék hogy nõ e ott valami amit nem láttok (Ennyit tudok javasolni :( )
A kérdező hozzászólása: Köszi. Szeptemberben megyek fogorvoshoz.
Mindenképp menj el fogorvoshoz! :)

Heló cunter strike -vel kapcsolatos kérdésem lene, nem tom meg nyitni mert ezt irja ki : Could not launch game Only one instance of this game can be run at a time ­­ mi lehet a megoldás erre, vagy mi ez?

(Y)

Legjobb válasz: LOLOLOLOL CUNTER STRIKE LOLOLOL Amúgy azt írja, hogy csak egyszerre egy lehet megnyitva, próbáld meg újraindítani a gépet.

LOLOLOLOL CUNTER STRIKE LOLOLOL Amúgy azt írja, hogy csak egyszerre egy lehet megnyitva, próbáld meg újraindítani a gépet.
A kérdező hozzászólása: ok köszi megprobálom xDDD
A kérdező hozzászólása: öööö igyseindul... :S xDD

Bölcsességfog műtét után mire számíthatok? Alul a jobb hátsó az úgy nőtt ki, hogy nem tudom rendessen tisztítani és így idővel el fog szuvasodni. Még egészséges, de az orvosom tanácsára pénteken kiveszik. Mi lesz utánna?

Legjobb válasz: ugyanaz, mint egy foghúzás után :) ne aggódj, semmi különös. ha ijesztgetnek, ne hidd el, sok rémtörténetet szoktak itt mesélni.. lehet, hogy kell majd vésni. ne ijedj meg, érzéstelenítõvel csinálják, semmit nem fogsz belõle érezni. után meg fel lesz dagadva az arcod. ennyi :) olyan, mint egy normál foghúzás.

ugyanaz, mint egy foghúzás után :) ne aggódj, semmi különös. ha ijesztgetnek, ne hidd el, sok rémtörténetet szoktak itt mesélni.. lehet, hogy kell majd vésni. ne ijedj meg, érzéstelenítõvel csinálják, semmit nem fogsz belõle érezni. után meg fel lesz dagadva az arcod. ennyi :) olyan, mint egy normál foghúzás.
Utolsó vagyok. Hétfõn volta, ma péntek, de még mindig zsibbad a fél fejem, nektek mikor múlt el? Ja és én 1 óra hosszat voltam bent, végig fúrtak, véstek, szóval nem volt egyszerû, de hogy ennyi nap után se javul... :(
2. vagyok. Túlvagyok rajta... Köszi a tanácsokat meg a biztatást. Nekem 2 részletben szedték ki, közben megpróbált viccelõdni a doktornõ, gondolom, látta rajtam, hogy kissé izgulok. De tényleg túlélhetõ. :)
A három fogam közül, az egyik egyáltalán nem volt kint(e fog mûtése után volt a legtöbb fájdalom), egy másik nagyon kicsit volt kint, éppen, hogy áttörte az ínyemet és a harmadik fogam nagy része kint volt.
Köszi, még annyit, hogy neked kint volt a fog? Mert nekem teljesen kint van, nem értettem, mért mûteni kell, egyszerûen kikaphatnák. De elsõ ránézésre monták, hogy kimûtik. :( Na mindegy, csak túlélem... :)
23:27-es vagyok. Engem teljesen bebugyoláltak, zöld kendõkkel, amikhez nem érhettem hozzá, mert steril volt. Leírom, hogy velem mit csináltak. Elsõnek megkaptam a injekciókat, legalább hármat, míg elkezdtem zsibbadni. Majd felvágta szikével az ínyemet, szívókával szívta a sok vért közben. Majd elkezdte feszíteni a fogam, az egyik fogamnál fúrni is kellett, mert benõtte a csont. És a végén egy fogóval kiszedni. Volt fogam, amit vésett, de semmi nem érzel, TÉNYLEG semmit, annyit fogsz érezni, hogy fel-le mozog a fejed. A legvége a varrás, nekem ez volt a legrosszabb rész, unalmas volt. Míg a fogkiszedés megvolt 10 perc alatt, addig a varrás kb. 15 perc volt...de ez sem fáj! Ha olyan lesz a mûtéted, mint nekem, akkor semmi gond nem lesz! Minden a legnagyobb rendben lesz;-) Szurkolok, majd számolj be, mi a fejlemény.:) )
2. vagyok. Nem kell felül levetkõzni, ugye? Gondolom, ez inkább foghúzás, mint mûtét. Vésõt írnak az ismertetõbe. Nektek konkrétan hogy ment?
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, tényleg a mûtét az semmi... én is nevetve jöttem ki!!! Most várom az utórezgéseket :) ) , eddig még türhetõ minden.
A kérdező hozzászólása: Oké, mindenképp jelentést írok hétfõig, de tényleg a fene egye meg... :) )
Majd írd meg, hogy mi volt, én hétfõn megyek, ugyanígy alsó, jobb hátsó bölcsességfog, hogy a fene egye meg... :(
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a megnyugtató válaszod :) ) !!! Itt a neten csak szörnyûségeket olvastam róla... Persze akinek nem nõtt ki és a csontban maradt, az biztos hogy jobban megszenvedi, de nekem kinõtt csak egy kicsit ferdén. Bízom benne, hogy ez nem lesz komplikált :) )
Nekem 3 fogam közül egy szívatott meg csak nagyon...a másik kettõ 2-3 nap alatt begyógyult és semmi gondom nem volt velük. Viszont a harmadik fogam, ami egy felsõ fog volt, az 1 hétig vérzett és 1 hétig kék-zöld volt a fejem... Én mikor vérzett a fogam 4 nap múlva a sebem és nem tudtam kinyitni a számat felhívtam a dokit, bementem hozzá...de nem tudott vele mit csinálni...csak gyógyszert ajánlott... Kitartást, varratszedésre biztosan rendbe jön!:) )

A hímvesszőm oldalán egy pattanás, dudor keletkezett. Pár órája vizeléskor nem vettem észre, pedig elég nagy. Lehet, hogy 2-3 óra alatt nőtt meg/ki? csípés lehet? Várjak, hogy elmúlik-e? Mi lehet ez, mit tegyek?

Legjobb válasz: Te jó ég, egy pattanás volt a p*csömön. Reggel valami gigantikus nagy lett, és szinte magától kifakadt. Most már alig látszik, 1-2 nap és eltûnik mint egy 'hagyományos' pattanás. Azért ez durva! már arra gondoltam, hogy le kell vágni vagy valami :D

A kérdező hozzászólása: Te jó ég, egy pattanás volt a p*csömön. Reggel valami gigantikus nagy lett, és szinte magától kifakadt. Most már alig látszik, 1-2 nap és eltûnik mint egy 'hagyományos' pattanás. Azért ez durva! már arra gondoltam, hogy le kell vágni vagy valami :D
Kedves Kérdezõ! Egyértelmûen valamilyen fertõzésrõl lehet szó. Amennyiben fájdalmat érez, vagy ezek a kinövések szaporodnak, azonnal forduljon urológos szakemberhez. A vizsgálat nem lesz fájdalmas, nem kell tõle tarani. Semmi képpen ne közösüljön párjával gumióvszer nélkül, mert átviheti a partnerra. Kezdeti fázisban még könnyen kezelhetõ. Remélem segithettem válaszommal. Minden jót!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!