Találatok a következő kifejezésre: Még nem ki nőt (41 db)

Más huszonéves is érzi úgy, hogy még nem teljesen nőtt ki a tinikorból? 21/L

Legjobb válasz: Igen. Én egy 20 éves lány vagyok és néha úgy érzem, túl sok még nekem a felnõtt élet és nem bírom lelkileg. Szeretnék újra gondtalan gyermekkort élni,mert még nem készültem fel a felnõtt életre, amibe belecsöppentem. :( Bár nagyon sokmindenben mindig túlérett voltam,komolyabb voltam a korosztályomnál, egy bizonyos szinten viszont gyerekesebb voltam. Pl. gyerekesen viselkedem, ha komoly döntés elé kerülök, képtelen vagyok jó döntést hozni...pl tavaly elkezdtem egy egyetemet, de ezévben újrakezdtem egy másikat. De már most azon gondolkodom,hogy ez sem tetszik és mást akarok...úgy érzem, nem hagytak nekem elég idõt, hogy átgondoljam a jövõmet és számbavegyem a lehetõségeimet...

Igen. Én egy 20 éves lány vagyok és néha úgy érzem, túl sok még nekem a felnõtt élet és nem bírom lelkileg. Szeretnék újra gondtalan gyermekkort élni, mert még nem készültem fel a felnõtt életre, amibe belecsöppentem. :( Bár nagyon sokmindenben mindig túlérett voltam, komolyabb voltam a korosztályomnál, egy bizonyos szinten viszont gyerekesebb voltam. Pl. gyerekesen viselkedem, ha komoly döntés elé kerülök, képtelen vagyok jó döntést hozni...pl tavaly elkezdtem egy egyetemet, de ezévben újrakezdtem egy másikat. De már most azon gondolkodom, hogy ez sem tetszik és mást akarok...úgy érzem, nem hagytak nekem elég idõt, hogy átgondoljam a jövõmet és számbavegyem a lehetõségeimet...
En 32 eves vagyok es 12 eves lanyom van. Koran szuletett a lanyom pedig en akartam, akkor ugy gondoltam felnott vagyok :) ) De radobbentem, hogy megsem :) ) Most ennyi idosen ugy erzem, mintha tini lennek :) Nagyon elvezem! Amugy a parom is gyerekesen viselkedik :) )
A kérdező hozzászólása: na jó, egy kicsit megnyugtattatok :) köszike:)
Abból nem kell kinõni és nem is érdemes. 39 vagyok:- ) Csak fiatalabb barátaim vannak...
Szia! Hát 22 évesen én se voltam még teljesen "felnõtt". Amúgy is mindig késõn érõ típus voltam , de még akkor volt a kamaszkor utolsó "hulláma"; a búskomorság meg a "ki vagyok én ?" " mire vagyok én jó?" kérdések. Kellettek ezek , mert lassanként kénytelen voltam felismerni, hogy önsajnálattal nem megyek semmire. Hát kicsit megráztam magam és elkezdetem "önállósodni". Hát, kellett 4-5 év , mire úgymond felnõtt lettem ; volt egypár "próbám" is hozzá ; de a mai napig bennem van az a kis jó értelemben vett "gyerekesség". A párom hasonló , úgyhogy van hogy olyan dolgokon nevetünk , ami másoknak nem is vicces. De nekünk módfelett :DD
A kérdező hozzászólása: szerencsére van 1-2 nagyon jó barátom, meg párom is, de annyira deprimált vagyok alapvetõen, hogy sajnos az életet nem tudom játékként felfogni, pedig szeretném. na jól elkanyarodtam a témától:)
Figyi én 24 vagyok és még mindig gyereknek érzem magam, mert jó annak lenni valljuk be, de egyszer be kell látni, hogy az élet nem egy játék, de nem is kell annyira komolyan venni. Én tudod mit csinálok? Nem veszem komolyan az életet, így még a legnagyobb csalódást is könnyebb elviselnem, de akkor kell egy barát is hozzá, akivel nyugodt szívvel beszélgethetsz arról, hogy most éppen mi van benned. Igaz, hogy a mai világ egyre retkesebb, de ha te úgy érzed jól magad, hogy meghagysz magadban egy kicsit a gyermeki énedbõl, akkor azzal nincs is semmi baj. :)
A kérdező hozzászólása: Az tök jó, ha élvezed:) Nekem ez az érzés nagyon ellentétes. Sok 19-22 éves ember már teljesen felnõtt, önálló, tervezett gyerekük van, dolgoznak. hol vagyok én még ettõl?:) Késztetést sem érzek rá, hogy gyerekem legyen, most úgy gondolom, nem is fogok sohasem, és ez megrémiszt, hogy nem természetes. Nem tudom mit akarok az elkövetkezendõ 5-10 évben, nem tudom elképzelni magam 30 évesen, hogy mit fogok csinálni. olyan, mintha csak sodródnék a mindennapokkal:(
A kérdező hozzászólása: Köszi a kommentet, teljesen megértelek, kb. én is ilyen szinten vagyok. Passzív vagyok az egyetemen, mert nem tudom eldönteni, jó lesz e az az egyetem nekem. Nem érzek jelentõs különbséget a 16-17 éves énem, és a mostani között. Persze kicsit más terveim vannak már, de szinte ugyanúgy élek, mint akkor. Sõt, most kevesebbet járok el szórakozni:) Nem merek itthonról elköltözni sem, valahogy félek felnõni, és nem is akarok. A környezetemben is hasonlók az emberek, lehet õk is húznak vissza. Biztos meg tudnám valahogy az életben találni a helyem, de túl sok a de.
Barátom szerint úgy viselkedek sokszor (nagyon sokszor :D), mint egy 14 éves, és általában 16-17-nél többnek nem néznek az emberek. :) Valahogy még nem érzem úgy, hogy fel kéne teljesen nõnöm. Talán majd akkor, ha családot alapítok, vagy mire lediplomázom. :) De az is lehet, hogy halálomig ifjú maradok lélekben. ;) Szerintem nem is baj az. :)

Az az apa aki az első gyermekét várja anyával, és még nem igazán nőtt ki a gyerek korából, az megkomolyodik, ha megszületik a baba?

inkább olyanokat kérdeznék akinek már van egy gyereke, és ilyen helyzet adódott náluk is, hogy apa felnőtt a feladathoz? most vagyok 18 hetes babás.

Legjobb válasz: Vagy megkomolyodik vagy lelép a baba megszületése után. Te ismered jobban a párodat. Ha õ is akarta a gyereket, akkor nagyobb esélye van a megkomolyodásnak, ha véletlen baleset eredménye akkor esélyesebb, hogy lelép. Mindenesetre bármelyik megtörténhet, nem szabad általánosítani!

Vagy megkomolyodik vagy lelép a baba megszületése után. Te ismered jobban a párodat. Ha õ is akarta a gyereket, akkor nagyobb esélye van a megkomolyodásnak, ha véletlen baleset eredménye akkor esélyesebb, hogy lelép. Mindenesetre bármelyik megtörténhet, nem szabad általánosítani!
Remélem, nem! A gyereknek sem lenne jó egy savanyú vénember! Egy anya, nagy gyerekekkel.
Biztos, h vmennyit fog majd változnia te párod is. Az én férjem a család és néhány barátunk szerint a babánk érkezése elõtt nagyon linkóci volt és - szerintük - abszolut éretlen a gyerekvállalásra (31 éves). Én tudtam, h jó apja lesz a kislányunknak és így is lett. Egy csomó dologban továbbra is egy nagy gyerek, figyelmetlen, feledékeny stb. De tõle telhetõen kiveszi a részét a babázásból: etet, öltöztet, pelenkáz, fürdet, játszik. Igaz, neki minden sokkal továbbb tart, mint amikor én csinálom. :) A legelején voltak dolgok, amiktõl elzárkózott, de már azokat is megcsinálja gond nélkül (pl. kakis pelus cseréje). Aznap amikor hazahozhattuk a kislányunkat a kórházból, bedurrant a cicim (akkor indult be a tej). Éjszaka volt, de ébren maradt velem, és õ masszírozgatta a mellemet, én meg fejtem órákon át. Nevettünk is sokat, h ez aztán a fülledt erotika. :) Ezt csak azért írtam le, mert elõtte ilen szitut el se tudtam volna képzelni. Összekovácsol majd benneteket a pici.
A kérdező hozzászólása: bulizni nem szeret szerencsére! :) ez nagy elõny!!
A kérdező hozzászólása: szerencsére az ilyenekre nagyon lelkes pl.: jön velem minden vizsgálatra, bejön nézni az ultrahangot, jön még a védõnõhöz is, hogy hallja a szívverését a picinek. kérdeztem már tõle, hogy ha megszületik akkor fogja-e pelusozni, azt mondta hogy ha nem büdös akkor igen, de ha büdi akkor az enyém, mert a gyomra nem bírja, a fürdetést is vállalná azt mondta.. :) így lelkes... hát remélem hogy akkor már nem a számítógép elõtt fog ülni reggeltõl estig, mert akkor lesz 2 gyerekem és éhen halunk ha nem dolgozik! :)
Én is azt szoktam mondani, hogy van (illetve volt) egy kiskamasz fiam is, akivel néha nehezebb, mint a kicsikkel. Volt, hogy a középsõsnek magyaráztam reggel, hogy délután ha az apja megy értük, akkor mi marad az oviban és mit kell hazahozni neki és a kiscsoportosnak. A gyerek felfogta. Az apja arra is képtelen volt, ha 4-kor rátelefonáltam. Amúgy akarta a gyerekeket, az elején részt is vett a gondozásban (illetve próbált), aztán mégis lelépett, mert rájött, hogy inkább még bulizna. De olynaról is hallottam, aki kézzel-lábbal tiltakozott egy becsúszott gyerek ellen, évekkel késõbb meg boldogan mutogatta a gyereke fényképét a büszke apuci. Szóval van ilyen is és olyan is, az, hogy a férjed milyen lesz nem is 9 hónap hanem 9 év vagy 19 év múlva, az megjósolhatatlan.
Nálunk nem komolyodott meg, sõt. Hõsiesen vagy hülyén, de teszi a dolgát a családjáért, de valahogy nincs velünk. A kicsikhez még fiatal, gyerek. Sok bajom van vele is. Õ a 3.gyerek.
VAn benne hajlandóság, hogy rész vegyen a baba gondozásában? Hajlandó lenne veled együtt megtanuni a pelenkázást, a baba körüli teendõket? Próbáld mindinkább bevonni, akár már most. Pl. Milyen kiságyat, babakocsit vegyünk. Vond be már most a baba körüli döntésekbe, kérd ki a véleményét és hallgass is rá. Vidd magaddal minél több terhesgondozási vizsgálatra, fõleg az UH-ra, esetleg menjetek el külön is, hogy kezdjen õ is kötõdni a babához. Persze mindez csak akkor megy, ha azért õ is vevõ rá, ezt majd meglátod. Apás szülésre készültök? Vannak kórházak, ahol a fizetõs szobában ott aludhat az apa is. Ha erre van lehetõségeket és õ is benne van, az nagyon jó. Érezze, hogy õ is részese az eseményeknek. A másik: a szülés után rengeteg hivalatos teendõ lesz: ezeket jó, ha õ intézi majd: anyakönyvi kivonat, TAJ kártya, tgyás, anyasági támogatás igénylése. Közösen ennek is nézzetek utána, esetleg elõre szerezzétek be a nyomtatványokat. Én úgy látom, hogy gyakran az is baj, hogy az anya teljesen kisajátítja a baba körüli teendõket, és az apa teljesen kívül reked. Ezt ne engedd.
A gyerek érkezése stressz, még ha pozitív stressz is. Ilyenkor (stressz hatására) mindenkinek - átmenetileg - felerõsödnek a NEGATÍV tulajdonságai. Bár nagy erõket is megmoszgat a stressz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. akkor reménykedem. szerencsére nincsenek ilyen káros szenvedélyei.
A nagybátyám játékgépezett és elköltötte a család pénzt a gyerek születése elõtt és után is, pedig õ is akarta a gyereket. Szóval van aki igen, van aki nem. Ennél pontosabb válasz nincs.
de ezt honnan lehetne megmondani? Nem lehet megjósolni, megkomolyodik-e....ahogy már leírtuk, ez ember-függõ. Férjem unokabátyja megkomolyodott, tisztes családapa lett, de a nagybátyám nem. Ezt nem lehet így ismeretlenül megmondani, ha még te, aki ismered sem tudod!!
Ahogy mondták, ez változó. Én férjem megkomolyodott, de a gyerek-énje még elõjön, mikor játszanak a fiammal. Ami nem baj. :) De komoly dolgokban már komolyan gondolkodik.
A kérdező hozzászólása: a férjem, így azt nem feltételezem h lelép! nagyon örül a picinek, azzal nincsen baj. csak nem túl komoly... nagy gyerek! nagyon szeret és én is õt. a kapcsolatunkkal nincsen semmi baj. az érdekelne hogy megkomolyodik-e ha megszületik a pici?
Elsõnek maximálisan igaza van. Mindkettõre van példa. Ez személyiség függõ, minden egyes ember más, nem lehet általánosítani. Vannak akik megkomolyodnak és vannak, akik ugyanolyanok maradnak. Vannak továbbá akik lelépnek, mert nem bírják a baba általi kötöttséget. Te ismered.
Ja, nem akarlak elkeseríteni, de az enyém sem bulizott még akkor. Az ultrahang vizsgálatra is jött és lelkesen a szülésekre. Utána lett lüke. Ha otthon volt, állandóan az ellenséget irtotta a számítógépen. A gyerekeknek egy mesét se mondott, viszont megtanította õket zombis játékot játszani. De ez nem jelent semmit, az egyik férfi meghülyül vagy gyerek marad, a másik megkomolyodik. Úgy láttam, még az elõéletükbõl se lehet jósolni.

Bölcsességfog műtét, úgy, hogy még nem nőtt ki! az egyik oldalon már kivették mind a kettőt, a másik még hátra van, de most jobban rettegek mint az első előtt?

szóval én még olyan fájdalmat soha nem tapasztaltam mint a m?tét utáni egy hétben...ráadásul antibiotikum mellett súlyos gyulladásom is lett...az lenne a kérdésem,hogy lidokainos spray megsz?ntetné a fájdalmakat?(tudom,hogy orvos írja fel) és ez nem lenne veszélyes?valamint ez létezik ken?csbe is, azt nem tudnám oda a sebhez kenni vagy vmi? sajnos semmilyen gyógyszer nem segített és ezt mégegyszer nem bírom ki, pedig muszáj mert begyulladnak :S

Legjobb válasz: Kérd a dokit hogy írjon fel más fájdalomcsillapítót.Nálam a Algopirin volt jó bár az orvos nem tanácsolta de tudtam hogy az bevált régen.Akár már most elkezdhetsz vény nélkül kapható immunerõsítõ és vitamin készítményeket szedni hogy felkészítsd a szervezeted.És húzás után ne egyél igyál csak fõzeléket meg hasonló nem darabos,szemcsés dolgokat kíméld a fogad minél jobban.Lídokain spray nem igazán jó megoldás könnyen félremegy és akkor levegõt se kapsz.Elsõ három nap a kritikus én akkor fogat se mostam és nem használtam azt az oldalt illetve nagyon vigyáztam mit eszek iszok.

Kérd a dokit hogy írjon fel más fájdalomcsillapítót.Nálam a Algopirin volt jó bár az orvos nem tanácsolta de tudtam hogy az bevált régen.Akár már most elkezdhetsz vény nélkül kapható immunerõsítõ és vitamin készítményeket szedni hogy felkészítsd a szervezeted.És húzás után ne egyél igyál csak fõzeléket meg hasonló nem darabos, szemcsés dolgokat kíméld a fogad minél jobban.Lídokain spray nem igazán jó megoldás könnyen félremegy és akkor levegõt se kapsz.Elsõ három nap a kritikus én akkor fogat se mostam és nem használtam azt az oldalt illetve nagyon vigyáztam mit eszek iszok.
A kérdező hozzászólása: fejfájásra nekem is az algopiryn volt jó, de most is próbáltam óránként szedtem az algopirynt, algoflexet és a cataflamt de egyik sem használt :S elsõ nap fõzeléket ettem, jól ki is csesztem magammal, mert a darabkái beakadtak a varratba szóval fõzeléket soha többet
Bocs nem írtam oda hogy botmixerrel turmixoltam le a fõzeléket és vízzel felöntöttem, úgy ettem a másik oldalon a számban.És nem piszkáltam a nyelvemmel a sebet és nem is öblögettem sõt fogat se mostam.Felctor gyulladáscsökkentõ por is hatásos picit.Van még sok más fájdalomcsillapító.Ha nem vált be a most divatosak közül egyik se, akkor kérd meg hogy írjon fel másikat a fogorvos ha õ nem ír fel menj el a háziorvoshoz másnap és õt kérd meg hogy írjon fel egy erõsebbet arra a hétre, hátha segít.

15 évesen még nem nőtt ki az összes csontfog?

Üdv, voltam fogdokinál kihúzott egy tejfogat már kicsit mozogott, és könnyen ki is jött, mi lehet ez? Ki fog jönni a csontfogam, és kb mennyi idő alatt?

Legjobb válasz: nyugi...nem vagyunk egyformák...ha nem is most, de lehet hogy pár hónap múlva megjelenik... van akinek a bölcsességfoga csak 25 évesen jön ki, van akinek soha...

nyugi...nem vagyunk egyformák...ha nem is most, de lehet hogy pár hónap múlva megjelenik... van akinek a bölcsességfoga csak 25 évesen jön ki, van akinek soha...

Ha még nem nőtt ki az összes fogam, lehetek fogszabályzós?

Nagyon rondán állnak a faogaim. 13 éves vagyok, és még nem n?tt ki az összes fogam, minden oldalon (alul-felül) csak 6. Alul most n? a 7. Így lehetek fogszabályzós vagy várnom kell? S:

Legjobb válasz: Köszönöm a gyors válaszokat, és igen, egy sorba 12-t értettem. Csak azért, mert barátnõmnek például kinõtt mind a 7. Osztálytársamnak (aki fogszabis) nem tudom...

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat, és igen, egy sorba 12-t értettem. Csak azért, mert barátnõmnek például kinõtt mind a 7. Osztálytársamnak (aki fogszabis) nem tudom...
Nagyon jol irtad, az embernek akkor lesz 32 foga, ha a bolcsesseg fogak is konottek. A fejletteb egyedeknek mar nem no ki, ill, van akinek csak ketto, vagy egy, szoval valtozo, semmi jelentosege!! Jelentosege akkor van, ha mar az osszes kinott es valaki fogszabalyoztatni akar. Ilyenkor csinalnak egy un. panorama Rtg-t es abban az esetben, ha a bocsessegfogak bennt vannak, de nem bujtak ki es esetleg keresztbe allnak, ami nagyon sokszor fordul elo, akkor ezeket ki kell muteni, hiszen nyomjak az elottuk levo fogakat. Nyugodtan vard meg mig az osszes fogad kibujik!!!
Egy sorban csak 6 fogad van? 8OO
Nem minden sorban, hanem minden oldalan. Magyarán egy sorban 12 fog. Amúgy persze hogy lehet. Nem láttál még más 13 éves fogszabályzósan ?
Mind a 7 ?? Ha úgy vesszük, akkor az csak 28 fog. Az embernek 32 van, szóval alapból marhaságot kérdeztél :D 2. voltam.
Semmi ertelme!! Vard meg, mig kino az osszes marado fogad, hiszen azt kell szabalyozni. Nagyon extrem esetekben szoktak a tejfogakat, hogy a maradok jo helyen bujjanak ki. Amennyiben mar most rarakjak, akkor csak meghosszabitod a szenvedesed a fogszabival. Ha a Damon technikaval csinaljak a fogszabalyzasodat, akkor kb. a felere lehet csokkenteni a szabalyzas idotartamat!! Ezzel a fajta szabalyzassal felnotteket is szabalyoznak, mert a leghatasosabb!!
A kérdező hozzászólása: 2. válaszolónak: Úgy értem, hogy 13 évesen mind a 7 foga =) utolsónak: tejfogam már nincs.

13 eves vagyok, meg nem nott meg a peniszem es amikor kiverem, akkor csak vizelet jon ki mas semmi. Meg magomlesem sem volt este. Minden rendben van velem?

1-2 naponta elegitem magam=S. . .es attol felek h ha ezt folytatom akkor nem fog megnoni a peniszem v nem fog megjonni az ondo

Legjobb válasz: Vállon felül is fejlõdsz még, remélem, idõvel...

Vállon felül is fejlõdsz még, remélem, idõvel...
ettõl nem lehet bajod
Várj türelemmel, és ne verdd, mert nem rosszalkodik. Ha majd éjjel álmodban magától elsül, akkor lesz OK. Amíg nem töltõdik fel egy akku, addig nem lehet kisütni sem.
dehogyis
Az emberi szervezet fura dolgokra képes. Lehet egy picivel késõbb érsz, ezzel nincs probléma. Amikor önkielégítesz és még nincs Ondó, ott pisi nem jöhet ki, ugyan is a prosztata ilyenkor kisüléskor összenyomja a húgycsövet, hogy a kispriccelõ ondóval ne keveredjen véletlenül sem vizelet. Tehát ott és akkor nem pisi jön. Az ondód lehet túl híg, és lehet, hogy ez egyfajta elõváladék, nincs benne a kellõ "összetevõ". Légy türelemmel, minden rendben lesz. A másik. 13 évesen kicsit sokallom a napi 1-2 masztit. Mással kellene foglalkoznod, mondjuk tanulással. A péniszed méretét nem írtad, de egy 13 éves "gyerek" még ne várjon csodát, nem leszel egybõl Rocco. Türelem, rózsát terem.
mi az h vizelet jön ki?:S
Én 13 éves koromban én is kivertem hetente legalább kétszer és lám most 17 évesen 18 centi tehát szerintem nem sok az összefüggés.
A kérdező hozzászólása: kosz a kommenteket...mondjuk baj biztos h nem fog tortenni.kesobb ero tipus vagyok.lehet.de mondjuk a hereim mar nagyobbak joval mint pl7-8 eves koromban tehat azzal nics gond meg mar a szor is ilen 4 centis rajta.csak varni kell azt majd megno^_^
13 évesen nyugodtan maszturbálj és annyit, amennyire igényed van a maszturbálás nem káros, nem fog semmid tönkremenni, nincs olyan, hogy túl sokszor csinálod, érezni fogod, mikor elég orgazmus alkalmával ha pedig még nem jön ki semmi, akkor sincs semmi baj, ha valami mégis kijön, akkor az nem vizelet
nem tudom egyesek mit álszenteskednek, vagy ennyire kicsi volt a libidótok? 13-14 évesen simán kivered akár napjában 5x a hét minden napján, nem hetente 2x :o szal kérdezõ, nyugodtan recskázz, azért van, hogy használd a tanulás fontos, de létezik azon kivül más is a világon
A kérdező hozzászólása: ezzel en s egyet ertek^^...de amuyg tegnap kivertem a gyikom(bocs a beszamoloert)es nem vizelet jott hanem vmi mas de nem is sperma volt
milyen szine volt?
Szóval, semmi baj nincs veled, csak a tested még fejlõdik, és a "szerszámod" nem készült fel az ilyen mértékû használatra:D Ha a fogadalmadat 12 nappal meghosszabítod talán elérhetsz valamilyen eredményt!!! U.i.: 10-12 éves koromban mikor az elsõt csináltam én is csak pisiltem, tehát ezzel semmi baj nincs...csak fejlõdsz! 15/f
A kérdező hozzászólása: haaat...mikor hogy.vmikor szinteen vmikor narancssarga>.<
figyuzz én 10 éves korom óta csinom, nekem se jött ondo mivel a ondo megjelenése 12-12, 5-13 éves korban jelenik meg és nem igaz h nem nõ nekem is nõtt azóta sokat izéé sztem szüneteld egy kicsit s max havonta 1x h mi történik sztem ha 14 éves korodig nem jön meg akkor van vmi baj F/13
A lényeg az, hogy akkor tudd megkülönböztetni, hogy 1-2 X naponta, vagy hetente volt, és bárhogy is volt gyérítsed, mert az mindenképpen elõnyös lesz a további fejlõdésed szempontjából, hiszen gondolj például a sportolókra, a komoly versenyek elõtt edzõ táborban vannak, és a feleségektõl, barátnõktõl elzárva készülnek, a nagyobb erdményhez, nagyobb kondi kell.
Az elõváladék, színtelenebb, mint a sperma, de már az is tartalmaz hímivar sejteket. Ne nagy mennyiséget képzelj el, ennek némileg csak síkosító szerepe van, de már ebbõl is lehet baba. Talán helyesen teszed, hogy szünetet tartasz, akkor talán meglátod, hogy mit produkál a szervezetet a legközelebbi masztinál. Nincs két egyforma ember, kinek elõbb, kinek utóbb. Ne aggód!
nekem 13 évesen volt elõször...
én 10 évesen szoktam rá és én is 13 vaok viszont nekem 11 évesen volt éjjeli magömlés és 12 éves koromra már normális ondó is jön
A kérdező hozzászólása: es rettenetesen felek, hogy ha igy folytatodik akkor nem fogok tudni csaladot alapitani v mi. . .csak szuleimnek nem merek szolni es jobb helyet nem talaltam ahol megkerdezhetnem
A kérdező hozzászólása: najo 1-2 nappal elegge tuloztam..heti ketszer korulbelul.es amugy ez h tanuljak az furi mert kb napi 1 ora tanulas eleg.es amugy nem tudom milyen az elovaladek de szerintem akkor es amikor megvan akkor pisilek gyan olyan. . .most megfogadtam h 2 honapig nem fogom csinalni hatha lesz valami belole.nagyon remelem
A kérdező hozzászólása: az, hogy csak pisilek utana
A kérdező hozzászólása: huh pedig az a baj h mar reg ota csinalom ezt..akkor tenyleg van valami bajom?
Énekem még álmomba nem volt de amikor kiverem akk van egy kevés ez jó vagy nem?
nem
nem!!
miért befolyásolná? a kezedet is mozgattad 1évesen is, mégis nõtt tovább
Én már oviban is "kukiztam" - tényleg!- és olyan érett csávó lett belõlem akkora fasszal, hogy csak na -tényleg!-
nem, de az agymûködését erõsen gátolja :)
Nem. Viszont jót tesz hogy ne legyen szûk a fitymája !
a mellbimbója mindenki más.
elsõ voltam. Szóval valakinek tök kicsi, valakinek viszont szalámi nagyságú :D
Kérdezõ! Úgy érted befelé forduló a mellbimbód?
Még fejlõdik a melled.

Még nem nyaltam ki nőt mit csináljak? Milyen íze van a puncinak?

még nem próbáltam azért kérdem

Legjobb válasz: Az a legfontosabb, hogy az legyen közben a fejedben, hogy ez a partnerednek nagyon jól esik.Ne akarj csak úgy túlesni rajta...ha a lány látja, hopgy nem kényszerbõl csinálod, hanem te is élvezed akkor jó lesz hidd el!Jó, ha elõtte mind a ketten fel vagytok izgulva! Sok siekert!

Az a legfontosabb, hogy az legyen közben a fejedben, hogy ez a partnerednek nagyon jól esik.Ne akarj csak úgy túlesni rajta...ha a lány látja, hopgy nem kényszerbõl csinálod, hanem te is élvezed akkor jó lesz hidd el!Jó, ha elõtte mind a ketten fel vagytok izgulva! Sok siekert!
Picit sós az ize, de ha elõtte fürdött alig érzed. Nem kellemetlen az ize. De élvezettel csináld, bár ezt könnyû elõre mondani, de ha csak úgy nyalod mint egy fagyit azt nem nagyon fogja élvezni és lehet hogy el is alszik közben. Legyen benned szenvedély is és inkább csak akkor csináld ha kivánod kinyalni. Gondolj arra hogy neked hogy esik jól ha lecumiznak. Gondolom az is akkor jó ha élvezi aki csinálja, és nem csak a szájába veszi és lógatja rajta a nyelvét :) Sok sikert!
Mért nem jó az elsõ válaszadó válasza? Úgy kell nyalni mint a fagyit, ezt máshogy nem lehet leírni. A tejszínhab meg egy tök jó dolog. Amúgy jó íze van.
cSINÁLD UGY MINTHA FAGYIT NYALNÁL.HA MEGFÜRDIK ELÖTTE FINOM LESZ.NYOMJ ODA TEJSZINHABOT UGY MÉGFINCSIBB LESZ.
Atól függ mikor mosták meg?
1x találtam vmi leírást elég részletes volt keress rá a neten biztos akad vmi használható...;) am meg ha ráérzel menni fog ;):) :) ))
Nyugodtan nyald ki nagyon finom.
Mit csinálj? Hát szalmakrumplit...mit csinálj?
A kérdező hozzászólása: ohh jó

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!