Találatok a következő kifejezésre: Még nem ki (4965 db)

ezt nem értem, ilyen sokszor , , írtad ki, , . ha folyamatban van , szerintem eltünik onnan a pénz.

A PS2 még nem ment ki a divatból? "Mennyire" adnak ki játékokat rá? Neked van?

Legjobb válasz: Nem nagyon adnak már ki játékokat hozzá. Mivel minden már lassan minden játék gyönyörû grafikával jön ki azt meg ugye a PS2 nem vinné. Én egy hónapja adtam el a PS2-met, de jó szolgálatot tett:) Amugy furcsának találom, hogy nemrég láttam a MediaMarkt-ban 24,990.- ért PS2-t... annyit szerintem már rég nem ér meg.

Nem nagyon adnak már ki játékokat hozzá. Mivel minden már lassan minden játék gyönyörû grafikával jön ki azt meg ugye a PS2 nem vinné. Én egy hónapja adtam el a PS2-met, de jó szolgálatot tett:) Amugy furcsának találom, hogy nemrég láttam a MediaMarkt-ban 24, 990.- ért PS2-t... annyit szerintem már rég nem ér meg.
Már nem jön ki rá új játék, legalábbis semmilyen értelmes dolog, de arra van a legtöbb játék, szóval ha megvennéd ellennél évekig a jelenlegi játékkészlettel. Amúgy még mindig van rá kereslet, mert már maga a hardver és a játékok is olcsók rá. Amúgy jó cucc, ha idõsebb vagy és PS2-vel nõttél fel, fiataloknak nem ajánlott. Amúgy nagyobb rá a kereslet, mint amennyit gyártanak, de az már más kérdés, hogy nem gyártanak annyit, mint PS3-ból. Ha a grafika számít és az új játékok ne vedd meg.

Már megvannak a kishalak ( betták ) Már egy picit úszkálnak. Még nem vettem ki a hímet mert gondoskodik róluk ha leesnek felhozza őket stb. Mit tegyek h ki vehessem de ne essenek le a kicsik és egyenek is?

Legjobb válasz: Oké köszi! Mostmár van vízmelegítõ 29 fokos a víz, tehát azzal má nrm lesz gond ma vettem ki a hímet gonodlom akkro majda fészek ki fok pukkadni egyesével és ami megmarad megmarad mai nem az nem:) most még ha attam si be nekik enni nem ettek ma még nem adok majd holnap akkor Ja és köszi midennt mindenkitõl! Ha majd lesz vmi akkro írok!

A kérdező hozzászólása: Oké köszi! Mostmár van vízmelegítõ 29 fokos a víz, tehát azzal má nrm lesz gond ma vettem ki a hímet gonodlom akkro majda fészek ki fok pukkadni egyesével és ami megmarad megmarad mai nem az nem:) most még ha attam si be nekik enni nem ettek ma még nem adok majd holnap akkor Ja és köszi midennt mindenkitõl! Ha majd lesz vmi akkro írok!
Nagyon hamarosan ki kell venned a hímet. Nemsokára megszûnik az ivadékgondozó ösztöne. Éppen ezért ne várd meg, hogy a kicsik folyamatosan ússzanak, mert akkor tuti, hogy a hím levadássza õket. Szerintem - "biztos, ami biztos" alapon - már most vedd ki. Ami a kicsiket illeti: egy kávédarálóban õrölj nekik porfinomságúea különbözõ lemezes és granulát eleségeket. Még jobb azonban, ha sórákot keltetsz nekik.
A kérdező hozzászólása: Van nekik ivadék kaja meg szoktam nekik csinálni tojássárgáját:) de még nem ettek és ha most kiveszem a hímet akkor a kicsik néha leesnek az aljára:S akkro elfognak pusztulni?
A kérdező hozzászólása: Jah és hogyha a kicsik fogják magukat és lesüllyednek az aljára akkor elpusztulnak? mert azért hagytam bent a hímet mert õ még egyenlõre összeszedte õket
Jól tetted, hogy egyenlõre bent hagytad, amikor elúsznak, (nem lesnek)a fészekbõl, azonnal vedd ki a hímet, és etesd õket, amit nem ettek meg, azt azonnal ki kell szedni a vízbõl.1-2 nap után már kell az élõ eleség is, ha szép erõs halakat szeretnél. Járj el a már, leírtak szerint.Gratulálok SN.
Minden ikrarakó halnál jellemzõ, hogy az ivadékuk eleinte a szikzacskóból táplálkozik. Ez addig tart, amíg el nem kezdenek úszni /Betta esetén a keléstõl számított 3. napig/. Pontosabban fogalmazva: a Bettánál amikor kikelt az ivadék, és függeszkedik az üvegen: 1.nap; Ettõl számítva további 2 napon át még fejlõdik az ivadék a szikzacskóból. A hím-Betta max. addig maradhat. Vagyis a 3. napon kötelezõ kivenni a hímet az akváriumból. Ne várd meg, hogy a hím úszó ivadékot lásson, mert levadássza azt. Az ivadék etetését akkor kell elkezdeni, amikor az folyamatosan úszik. Azt írod, süllyednek a kicsik. Ez nem jó jel: ugyanis a Betta-ivadékok nagyon melegigényesek, és a süllyedés arra utal, hogy a víz hõmérséklete nem volt állandó, vagy egyes vízrétegek túl nagy hõingadozást mutattak (elég 2-3 fok különbség). Emiatt van az, hogy az ivadék már elúszni sem tud, hanem kezdettõl fogva süllyedõ lesz. Az ilyen ivadék általában késõbb sem gyógyul meg. A megoldás csak a megelõzésben rejlik: legközelebb a fûtés és porlasztás mellett üveggel letakarni az akváriumot. A tetõüveg pontosan illeszkedjen: az esetleges réseket törölközõvel eltakarni, és az eleséget beadni lehetõleg minél gyorsabban kell. Ja... eleség: a tojássárgájával lehetõleg vigyázz. Fecskendõvel, vagy csepegtetõvel add, és mindig csak pár cseppet. Különben az elsõ 3 hét a legkritikusabb, de fõleg a 3. hét. Ekkor alakul ki ugyanis a labirintszerv. Mindig, de fõleg ekkor kell nagyon ügyelni a melegre, úgy is, hogy mindig takarva legyen az akvárium. Tetõüveg kötelezõ !!


Ha 3hetes babánk nem nyugszik meg amig ki nem veszem az ágyából akkor sem ha nem éhes, nem szomjas, pelenka tiszta, hasika nem fáj. Akkor vegyem ki egyfolytában?

Mit lehet ilyenkor tenni?

Legjobb válasz: Ne haragudj, nem akarlak megbántani, de mit vársz tõle? Játszon? Azt még nem tud. Nézelõjön? 3 hetesen a figyelmét bármi csak pár percre köti le, ha leköti. Rád vágyik, most bújt ki a pocakodból, miért baj ez? Anya lettél, van egy kis lélek, aki minden idegszálával téged akar, ne legyen ez terhes...Ez egy ilyen idõszak, minden anya átesik rajta, pihenj, amikor alszik, de ha fent van és sír akkor vedd ki az ágyból, ne hagyd sírni. Hétrõl hétre jobb lesz és most még nem tudod felkapatni. Gartulálok a babádhoz!:-)

Ne haragudj, nem akarlak megbántani, de mit vársz tõle? Játszon? Azt még nem tud. Nézelõjön? 3 hetesen a figyelmét bármi csak pár percre köti le, ha leköti. Rád vágyik, most bújt ki a pocakodból, miért baj ez? Anya lettél, van egy kis lélek, aki minden idegszálával téged akar, ne legyen ez terhes...Ez egy ilyen idõszak, minden anya átesik rajta, pihenj, amikor alszik, de ha fent van és sír akkor vedd ki az ágyból, ne hagyd sírni. Hétrõl hétre jobb lesz és most még nem tudod felkapatni. Gartulálok a babádhoz!:-)
Igen, mert azért nem nyugszik meg, mert RÁD van szüksége. Ez "csak " pár hónap, de próbálj örülni neki! és próbálj megnyugodni, mert a nyugalmadat õ is megérzi, és akkor valamelyest javulni fog a helyzet. S hogy mit lehet tenni? Várni, mag nagyobb nem lesz, és elfoglalja magát. Ha éjszaka csinálja, nyugodtan fektesd magad mellé, legalább amíg elalszik, így te is tudsz majd pihenni!
hát nem tudom. én hagyom sírni egy kicsit és általában magátol elalszik. mikor kikapkodtam egy idõbe akkor síros volt és csak kézbe volt el így meg most magába is elvan kicsit és hozzáteszem magátol alszik el este és nap közbe is nem kell orákig cipelgetni. sztem jobb így mert késõbb mikor nagyobbblesz hogy ringatom orákig?! nem baj ha kicsit sír. mi 1.5hónaposak vagyunk

Vettem fulgyurut es nagyon faj tole a fulem. Valaki aztmondta, hogy azert mert nyomja es meg nem szokta meg. De valaki aztmondta hogy be fog gyulladni es ezert meg most vegyem ki. Szerintetek?

Legjobb válasz: Most vedd ki? Én a fülgyûrût már hazafelé veszem le, annyira kényelmetlen lesz a nap végére... Arra gondolsz, amihez nem kell lyuk, csak ráteszed a porcra, ugye? Ha fáj tõle a füled, akkor ne hordd, esetleg próbáld lazábbra húzni. Nekem csak + óra után kezd fájni, és ki is veszem, mert nem éri meg. :)

Most vedd ki? Én a fülgyûrût már hazafelé veszem le, annyira kényelmetlen lesz a nap végére... Arra gondolsz, amihez nem kell lyuk, csak ráteszed a porcra, ugye? Ha fáj tõle a füled, akkor ne hordd, esetleg próbáld lazábbra húzni. Nekem csak + óra után kezd fájni, és ki is veszem, mert nem éri meg. :)

Kislányom lassan 4 hónapos . Még nincs egy anyajegye sem . Mikor kezd kijönni nekik? Másik kérdésem meg az lenne, hogy újszülött korában megkapta az oltást BCG-t, de még nem fakadt ki neki az nagy gond? Nektek mikor fakadt ki?

Legjobb válasz: Az hogy még nincs anyajegye, az szerintem genetika. Nekem rengeteg van :S és a kislányom már úgy született, hogy volt egy a combján. Azóta csak egy jött ki rajta. Most 15 hónapos. Nem emlékszem pontosan mikor, de erre az idõre már kifakadt a BCG oltás. Nagyon sokáig váladékozott (több hét). Nem szabad nyomkodni ilyenkor. Tegyél rá valamit, ha nem akarod, hogy összepiszkolja a ruhát. Én nem tettem rá semmit, gyakrabban cseréltem a body-t, hogy tiszta maradjon az oltás helye is. A védõnõnek minden hónapban kellene menni látogatni, és a gyerekorvosnak is minden alkalommal meg kell néznie a BCG oltást! Amennyiben elmulasztotta, szólj neki, hogy vessen rá egy pillantást, minden rendben van-e. Miénk már kezd halványodni.

Az hogy még nincs anyajegye, az szerintem genetika. Nekem rengeteg van :S és a kislányom már úgy született, hogy volt egy a combján. Azóta csak egy jött ki rajta. Most 15 hónapos. Nem emlékszem pontosan mikor, de erre az idõre már kifakadt a BCG oltás. Nagyon sokáig váladékozott (több hét). Nem szabad nyomkodni ilyenkor. Tegyél rá valamit, ha nem akarod, hogy összepiszkolja a ruhát. Én nem tettem rá semmit, gyakrabban cseréltem a body-t, hogy tiszta maradjon az oltás helye is. A védõnõnek minden hónapban kellene menni látogatni, és a gyerekorvosnak is minden alkalommal meg kell néznie a BCG oltást! Amennyiben elmulasztotta, szólj neki, hogy vessen rá egy pillantást, minden rendben van-e. Miénk már kezd halványodni.
Te most tényleg azt várod, hogy anyajegye legyen???? örülj, hogy nincs neki.
Kedves utolsó, akkor az nem anyajegy volt, csak annak tûnt. A védõnõd meg egy barom! Már bocs. De ilyet mondani, nem is értem. :(
12-es. Itt nem oltják újra, 1 hete mondta a védõnõ mikor rákérdeztem mikor kellene kifakadnia az oltásnak. És úgy született, hogy volt anyajegy a fején és az ujján, 2 hetes korára eltûnt mind2.Azóta sem jött vissza, a helye sem látszik. A védõnõ is meglepõdött, de voltunk orvosnál, nincs vele semmi gond... 8as
Kedves 8as. De újra oltják!!! Mi esett le az anyajegy? Az kizárt. Esetleg szemölcs. Anyajegy nem esik le!!! Az én fiamnak is 3-4 hósan fakadt ki. 8 hósan jött ki 3 anyajegy. Azóta nem látok többet.
A kérdező hozzászólása: Mi járunk hozzá már ugyan ott van a gyerekorvos is .
Kisfiam 9 hónapos és egy darab anyajegye sincs. A BCG-nek szerintem ki kellett volna már fakadnia.A védõnõ nem szokta megnézni, ha mentek hozzá/vagy õ megy hozzátok?Kellene pedig; vagy a gyerekorvosnak.
Az én kislányom 2 hónapos, még neki sem fakadt ki.Én kérdeztem a védõnõt, azt mondta már nem okoz gondot, ha nem fakad ki, már nem oltják újra, úgyhogy ezen ne izgulj. Anyajegye még nincs, sõt, amivel született az is leesett :D
az anyajegy tényleg genetika, de az oltásnak 1 hónapos kora után kellett volna kifakadnia. Sztem szólj az orvosának.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. Szép estét !
Az én lányom lassan már 7 hónapos és még neki sincs egyetlen egy anyajegye sem. Ha jól emlékszem neki 3-4 hónaposan fakadt ki, de nem vagyok benne biztos. szép estét :)
A kérdező hozzászólása: Védõnõhöz nekem kell vinnem minden hónapban már 2 hónapos kora óta itt ez a szokás , ha minden okés a családban nem járnak ki "feleslegesen" mikor a kötelezõ oltást adja a gyerekorvos.megnézték látták nincs ott semmi aztán nem mondtak semmit a papíron meg az áll a havi felmérésen , hogy BCG heg van .Érdekes picit .Most megint megyünk oltásra és még egyszer megnézetem .
A kérdező hozzászólása: dehogy várom csak az ismerõsök mondták , de fura stb , hogy nincs neki .
A kérdező hozzászólása: Mi láttunk a babán egy kis piros pöttyöt pár napig tartott . Lehet az volt az ? De azt mondják a bal karjába szokták adni és nekünk a jobb a karján volt. Na majd jöv.héten megnézik remélem .
Ha eddig nem fizetted ki, evidens, hogy most ki kell. Ha már kifizetted, akkor nem kell.
És szóltál nekik, hogy mégsincs szükséged rá? Esetleg bármikor szóltál tanárnak, hogy Te megvetted a könyvet?
Márpedig a gondolataidban senki nem tud olvasni. Ha nem volt akkor könyv, még utána rendeltek. Vagy volt róla szó, hogy mindenki szerezze be maga? Ha igen, akkor nem lenne most gond. Ha nem volt errõl szó, evidensnek kellett volna lennie, hogy idõvel meglesz. Akkor kellett volna mondani, hogy inkább ne fáradjanak ezzel, mert nem várod meg, amíg kihozzák.
A kérdező hozzászólása: még nem fizettem ki de már megvan akkor az minek nekem
A kérdező hozzászólása: Nem szóltam, de nem hittem hogy kell
Elvileg ki kell fizetni, hiszen neked lett megrendelve. Szólnod kellett volna, hogy Te megvetted boltban az adott könyvet, bár ha a rendelést leadták addigra, akkor ugyanúgy ki kellett volna fizetned. Max. annyit tehetsz, hogy keresel valakit, akinek szüksége van arra a könyvre és megveszi õ. Vagy pl. megveszed Te és alsóbb évfolyamosnak eladod, mint új könyv (hiszen az is lesz, mert csak az egyiket használod) pár száz forinttal olcsóbban, így nem buksz sokat rajta. Vagy felteszed vaterára, hátha el tudod adni.

Melyik étkezést kell elösször kiváltani? Az nebaj, hogy én uzsira adok a babámnak almapürét? Azt már szereti. Még nem váltottunk ki egy étkezést sem. Egyenlöre mégcsak a gyümiket, meg a zöldségeket kostolja.

akkor kell kiváltani egy étkezést,ha már mindent végig kostolt?

Legjobb válasz: Mi 3 hete kezdtük, de nekünk tízórait javasolta a védõ és a doktornõ is. Akkor váltunk ki egy étkezést, ha már megeszik egy egész adagot. Ezért elõtte több ízt kell kóstoltatni. Nálunk is volt, hogy már alma-barackból megevett 120 g-ot, aztán kóstoltattam a sütötõköt 10 g-mal.... Még mi sem váltottunk ki étkezést, de a védõnõ szerint már két hónap múlva már kettõ is ki lesz váltva, a tízórai és az ebéd... Anyatejes a babám.

Mi 3 hete kezdtük, de nekünk tízórait javasolta a védõ és a doktornõ is. Akkor váltunk ki egy étkezést, ha már megeszik egy egész adagot. Ezért elõtte több ízt kell kóstoltatni. Nálunk is volt, hogy már alma-barackból megevett 120 g-ot, aztán kóstoltattam a sütötõköt 10 g-mal.... Még mi sem váltottunk ki étkezést, de a védõnõ szerint már két hónap múlva már kettõ is ki lesz váltva, a tízórai és az ebéd... Anyatejes a babám.

Ez termeszetes? 8 honapos a kislanyom es meg nem bujt ki egyetlen foga sem. Mar 4 honapos koratol kinozza, de sehol semmi. Van mas is hasonlo helyzetben? A dokino azt mondta, hogy ha 10 honapos koraig nem jon ki, akkor elkuld fogorvoshoz.

Legjobb válasz: Mi 7 hónaposak vagyunk, egyetlen fog nélkül:)) Bár már régóta folyik a nyála, és rágja az öklét de semmi jele a fogacskáknak. Szerintem semmi gond nincs ezzel, tõlem örökölte:)) Nekem is vastag, erõs a fogínyem ezért nehezen törtek át a fogaim, anyu mesélte, hogy 1 éves koromban még nem volt fogam. Nem sokkal késõbb elestem, beütöttem a számat, felrepedt az ínyem, és egymás után 8 fog bújt ki. Mondjuk azt nem értem, hogy miért küld a dokitok fogorvoshoz, nekem az mondta, hogyha nem bújik ki neki 8 hónapig egysem, akkor a D vitamint emeli, eddig napi 1 cseppet, onnantól majd 2 cseppet kell neki adni. Bodog babázást!

Mi 7 hónaposak vagyunk, egyetlen fog nélkül:) ) Bár már régóta folyik a nyála, és rágja az öklét de semmi jele a fogacskáknak. Szerintem semmi gond nincs ezzel, tõlem örökölte:) ) Nekem is vastag, erõs a fogínyem ezért nehezen törtek át a fogaim, anyu mesélte, hogy 1 éves koromban még nem volt fogam. Nem sokkal késõbb elestem, beütöttem a számat, felrepedt az ínyem, és egymás után 8 fog bújt ki. Mondjuk azt nem értem, hogy miért küld a dokitok fogorvoshoz, nekem az mondta, hogyha nem bújik ki neki 8 hónapig egysem, akkor a D vitamint emeli, eddig napi 1 cseppet, onnantól majd 2 cseppet kell neki adni. Bodog babázást!
Semmi baja nincs még. Nekünk azt mondta a doktornõ 2(!) hónaposan, hogy mindjárt áttöri az ínyét a fogacska, annyira ki akar jönni. nagyon kínozta, egyetlen éjszakát sem aludtunk végig. Már elmúlt 8 hónapos mire kijött!! Most olvastam egy pár cikket, keress rá az interneten: az sem gond, ha 1 éves korában bújik ki a fogacska. Jó babázást!
Szia! Az én lányomnak 9 hónaposan jött ki a foga, de akkor 3 hét alatt 4, úgy, hogy kb. 3 hónapos kora óta "mindjárt elõbújik" volt a lemez. Ne aggódj, majd csak fogas lesz a fogatlanka.
És mit tesz vele a fogdoki? Kihúzza az inybõl?? Megröntgenezi, hogy van e az inye alatt fog??? Bekeni valami csodaszerrel? Bocsi, de szerintem marhaság! A barátnõm fia kéthós kora óta nyálzott ugy, hogy a ruhája mindig merõ nyál volt, állandóan kendõ volt a nyakán. 11 hós volt mire felül kijött két foga. Vagyis fogatlanka volt, de közben már járni tudott:) szóval õk is jópár hónapig várták a fogakat a nyálcsorgás miatt. Én még nem hallottam fogatlan gyerekrõl...:)
Az én nagy lányomnak 11 hónaposan jött ki az elsõ foga. A mi dokink szerint, minél késõbb bújnak ki a fogak, annál erõsebbek lesznek. Lehet, hogy van benne némi igazság, mert 13 évesen tökéletesek a fogai, még 2 + foga is van :) ), a tejfog még nem esett ki, de mellé nõtt a maradandó fog. Nem tudom, hogy mit tudna tenni a fogorvos a babád fogaival..elõhúzza? protézist csinál neki??? Egyébként az én 7 hónapos kislányomnak sincs még 1 foga se, nem is indul neki. Ettõl még nem lesz semmi baja, nem kell vele foglalkozni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szepen koszonom a valaszokat.Most megnyugodtam, mert mar kezdtem nagyon aggodni.Egyebkent Mi is azon nevettunk a ferjemmel, hogy protkot csinal majd a fogdoki?Nem ertjuk miert kuld oda.Akkor meg varunk, majd egy szep napon csak elobujjnak azok a fogacskak!Boldog babazast Nektek is!:-)

23 hetesen bolcsesseg fog gyulladassal lehet valami csinalni? (ha nem muszaj akkor meg nem huzatnam ki! )

mind a 4 bolcsesseg fogamat ki Kell Majd huzni mert rosszul nonek :(, de en ugy gondoltam megprobalom megvarni a terhesseg veget, es csak utanna allok neki, ugyanis csak felig vannak kinove:(. (az orvos anno azt mondta Neha be fog gyulladni, de Majd elmulik par nap alatt, de Nem Kell s.o.s huzni.

Legjobb válasz: Szia Én kihúzatnám volt egy fogam ami nem fájt de nagyon ritkán begyulladt a 12.hét után ki is húzták habár a doki szerint lehet rá ért volna de úgy voltam vele elég bajom lesz terhesen nem akarok még 1 gyulladt foggal is szenvedni mert ha tényleg jó begyullad és bedagad kihúzni úgy nem tudják mert az érzéstelenítõ nem sokat érne szedhetem rá a gyógyszert és utána húzzák.Ha nem lett volna vele egyszer se baj tuti nem szedetem ki még

Szia Én kihúzatnám volt egy fogam ami nem fájt de nagyon ritkán begyulladt a 12.hét után ki is húzták habár a doki szerint lehet rá ért volna de úgy voltam vele elég bajom lesz terhesen nem akarok még 1 gyulladt foggal is szenvedni mert ha tényleg jó begyullad és bedagad kihúzni úgy nem tudják mert az érzéstelenítõ nem sokat érne szedhetem rá a gyógyszert és utána húzzák.Ha nem lett volna vele egyszer se baj tuti nem szedetem ki még
Szia! Én ugyan igy vagyok, gingisol ecsetelõve ecseteld, nekem enyhitette a gyulladást. Kitartást!
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat! Az ecsetelot kiprobalom! X


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!