Találatok a következő kifejezésre: Még nem igazi csókom Mit (5 db)

Még nem volt igazi csókom? Mit tegyek?

sziasztok...

Legjobb válasz: az a legjobb ha annak tartogatod akit szeretsz és megérdemli...és nem ciki:)

az a legjobb ha annak tartogatod akit szeretsz és megérdemli...és nem ciki:)
kedves elõttem szóló! én is u.így jártam, de sztem sokkal jobb, h így történt, mert a buliban a pasinak nem kellett színt vallanom, h te vagy nekem ám az elsõ, s gyakorlat teszi a mestert :) Jó tudom, sokaknak nem ez a véleménye, de 19 évesen már nagyon cikinek éreztem, h én még soha:) S most már alakulóban van egy másik sráccal, és nem kell azon paráznom, h jaj majd hogy kell, mert tudom, h ennél már csak jobb lehet:XD :) )
Szia Én 23 vagyok és én sem csókolóztam még. (de úgy néz ki, hogy hamarosan fogok:) parázok is miatta. Szerintem sem ciki amúgy. Akkor kell, amikor te is akarod, illetve, ha megtalálod azt, akivel szeretnéd.
Szia! Én is 24 voltam az elsõnél és a párom azt mondta, h jobban csinálom, mint õ (õ 29). Nagyon jól esett ezt hallani, mert komolyan is gondolta :-P És az éppen jó, hogy annak tartogatod, aki megérdemli. Én sose fogom elfelejteni az elsõt, mert én is annak tartogattam, aki megérdemelte :-) Sok sikert, hogy te is megtaláld!
Nekem is nemrég csattan el az elsõ igazi csók :) és 17 vagyok szóval nem ciki :)
Én 24 voltam az elsõ csóknál. És persze én is baromi cikinek éreztem. De kiderült, hogy ösztönösen tehetséges vagyok benne :)
dehogy ciki! Én 19 voltam, mert elõtte nem igazán kívántam. Sõt, a barátom majdnem 30 volt, amikor elõször csókolózott. Õ picit:) késõn kezdte, de én ezt sem tartom cikinek.
A kérdező hozzászólása: köszyke most már megnyugottam hogy nem csak én gondolom igy :P:) köszy:D
Én 18 évesen csókolóztam elõször, egy olyan fiúval, akit aznap este ismertem meg, kicsit ittam, meg úgy voltam vele, hogy én is csókolzzak már, ne csak mások.. A pasival utánna megpróbáltuk, de olyan szinten nem ment, hogy 2 hét után vége lett. Utánna csókolóztam ezzel-azzal, volt, aki jobb volt, volt ki kevésbé, de egy BIZTOS: eddig azzal volt a legjobb, akibe nagyon szerelmes lettem, vele akartam elveszíteni a szüzességem, de a távolság miatt nem mûködött a dolog. Mindegy nem ez a lényeg, hanem, hogy most 21 évesen azt gondolom, hogy az elsõ nem volt valami nagy cucc, mert abszolut érzelemmentes volt, és nem is maradandó élmény :S Azzal viszont maradandó az elsõ, akit szeretsz, nekem így az elsõ csók nem volt olyan rózsaszín ködös, életem végéig emlegetõs csók.. Mert a csókokat amiket azóta is emlegetek, szerelembõl csattantak el.
én 14 vagyok és már smároltam...nekem nincsenek vmi jo emlékeim az elsöröl...olyan hirtelen történt h pár másodpercig nem is tudtam h mit csinálok...eggyáltalán nem ciki.
Elsõ csókom 10 évesen szobatárcsajjal..pár másodprec után félredobtam, hogy ha ez ilyen, akkor nem kérek belõle.. :D 15 évesen 1. igazi csók haverral :D Nem bántam meg, de ha szerelem is lett volna, ott haltam volna meg :DD
na? azóta túl vagy már rajt? s hogy sikerült? /vki már nekem is adhatna + pontot:((((( /

Van egy lány, akit elhívtam mozizni egyet (1. mozizás, és még a csókig nem igazán jutottunk el, azaz még csak szoros barátság van köztünk). Mit tegyek, rámásszak a moziban, vagy csak üljek nyugiban és nézzem spontán vele együtt a filmet?

Legjobb válasz: Ezért nem jó randinak a mozi. Ott nem a lányra figyelsz, csak a filmre. Inkább olyan randira kellett volna elhívnod ahol tudtok beszélgetni akár csókolózni.

Ezért nem jó randinak a mozi. Ott nem a lányra figyelsz, csak a filmre. Inkább olyan randira kellett volna elhívnod ahol tudtok beszélgetni akár csókolózni.
Vagy vidd olyan filmre, ami nem érdekel:D Például a LEGO kaland, ami most fog kijönni, vagy már kijött, nemtudom. Szóval az biztosan nagyon érdekfeszítõ lenne. Csak vigyázz, mert ha a moziban lesmárolod a csajt, és a gyerekek észreveszik akkor könnyen lehet, hogy megdobnak pattogatott kukival! Hidd el, már volt rá példa... ÓVAKODJ A POPCORNOS GYEREKEKTÕL VAGY ÉLETED VÉGÉIG ÁLMAIDBAN FOGNAK KÍSÉRTENI! :OOOO Hu, nem tudom mi lelt most, bocs:D
A moziban ne mássz rá. A filmre figyel, nem biztos, hogy látja, mire készülsz, megijedhet... zavarhatja a többi nézõt, vagy akár bunkóságnak tarthatja (mert igazából az is, hogy lesbõl támadsz), és akkora botrányt csinál, hogy rettenet kínos lesz. Menjetek a mozin kívül máshova (is) randira. Gyorsétterem, teázó, séta stb. Ott azért látja, hogy mi a dolog, ráadásul tudsz elõtte pár szót mondani, amivel rávezeted (pl. milyen csinos, szép stb.).
Biztos tudni fogod, mikor van az alkalom arra, hogy megcsókold. Amúgy ne a moziban, mert nem tudsz rá is meg a filmre is figyelni. Egyébként ajánlom, hogy hívd el egy étterembe.
Mi lesz 30 év múlva??
Nalunk en igenylem :) Parom se szereti, mert en csak mig bujnu es csokolozni akarok az o fantaziaja mar mashol jar!
Ha neked ez teher akkor te már nem akarod ezt a kapcsolatot.
A nõk gyakrabban igénylik az összebújást, még bõven 40 éves kor felett is, és ha nem kapják meg, akkor elég mufurcok tudnak lenni, majd jön a hiszti meg a depi. Talán a békesség kedvéért megéri néha megszeretgetni, fõleg ha meg is érdemli :)
Ha igényli, akkor tedd meg. Ebbõl érzi, hogy szereted. Nem kel éjjel nappal, de este kettesben...igazán nem nagy kérés.
12 éve vagyunk együtt, és szerencsére mindketten imádunk bújni :) Azt írod, hogy már nem igazán igényled. Vagyis eddig te is igényelted? De már nem? Akkor valami oka biztos van, nem?
Egy kapcsolatban vannak hullámvölgyek. Talán egy mély ponton vagy most. Mi 9 éve vagyunk együtt. Van, hogy én szeretem õt jobban, de van, hogy fordítva. Kislányunk születése után kábé 2 évig szinte elhidegültem férjemtõl. Szerettem, de nem igazán igényeltem a csókot, az ölelést. Aztán újra igényeltem ezeket a dolgokat. Ellene nem tudsz sokat tenni. Én addig is megpróbáltam úgy tenni, mintha...de szerintem azért érezte, hogy csak megjátszom magam.
A kérdében azt írtad, már nem igazán szereted õt. Ha nem tudod újra megszeretni, akkor elõbb-utóbb válni fogsz. Csak idõ kérdése.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, talán azért mert már nem vonzódom hozzá.
De tudod, hogy miért nem igényled már?
A kérdező hozzászólása: Én vagyok a nõ. Még fiatalabb korunkban én is igényeltem de már nem.
Ha most új partnered lenne, akkor vele biztos igényelnéd az összebújásokat, mert ez nem korfüggõ, szóval szerintem el van laposodva a kapcsolatotok, elhidegültél a párodtól annak ellenére, hogy szereted. Fel kell dobni az életeteket, változtatni kell. Jó lenne ebbe valamilyen szinten beavatni a párodat is, mert egyedül ehhez kevés leszel.
Semmit A barátnõd egyszerûen hülye és nem kell rá figyelni
Ha õ téged kurvának nevezett akkor te ne törd azon a fejedet hogy hogyan mondd meg neki hogy ne sértsd meg õt!nincs joga ennyi miatt annak nevezni téged.õ is lehet féltékeny rád, de ezekbõl itélve nem valami hûséges legjobb barátnõ...
Én azt mondanám hogy: "Szállj már le errõl a témáról, ez csak rám - ide a fiú neve kerül-re tartozik!"
Ne is foglalkozz a barátnõddel. Ha komolyan ilyet gondol róad, akkor nem is igazi barátnõd. Attól mert kivágott felsõt hordasz, még nem vagy kurva. Fogadni mernák, hogy a barátnõdnek nincs barátja és rettenetesen féltékeny. Vagy ha van, akkor nincs rendben köztük valami és féltékeny a te kapcsidra, mert jól megvagytok. Mondd meg neki, hogy ha ezt gondolja rólad, akkor inkább felejtsen el és nem ilyen egy igazi barátnõ, hanem örül a másik boldogságának.
Ha nem igaz akkor fel se vedd.amugy nem lehet hogy a barátnõd féltékeny?van aki ilyen okból szokott ilyeneket mondani másra...
sztem, .... a barátod nem tiszta!!!sztem nincs abba semme baj ha kivágott felsöbe járkálsz legalább megnéznek a pasik;)
Kezdjük ott, hogy a kurvázás nem a kivágott felsõkbõl indul. Ne is törõdj a "barátnõddel" (mert ilyen nem barátnõ, már bocsánat) Hogyha te tudod, hogy nem pettingeltetek, akkor miért érdekel az, hogy a barátnõd féltékeny? Egyelõre hagyd békén, ne akarj "békülgetni". És nyugi, nem szerzel ellenséget csak egy féltékeny embert ;) Amíg nem érzed magad késznek, ne feküdj le a barátoddal (függetlenül a b.nõd véleményétõl) de hogyha szerinted és a barátod szerint is készek vagytok és igazán szeretitek egymást, akkor miért ne? Ne félj, hogy haragudni fog rád a barátnõd! :) Légy önálló, ne más irányítson. (Tulajdonképp ezekkel a megjegyzéseivel a b.nõd irányítani akar afelé, hogy még véletlenül se legyen szex közted és a párod közt)
Ez azért hülyeség mert ha a legjobb barátnõd akkor 1: hisz neked! 2: boldognak akar látni! 3: nem akarja elszedin a pasidat! 4: ha elmondod neki h nem történt semmi õ meg aztmondja h mégis akkor lehet h azért mert õ megtette és megbánta és ugyanabba beleakar üldözi... hogy tedd meg teis!
Barátnõd féltékeny egy kicsit rohadtul :D Amúgy ha 3 hete együtt vagytok már akkor mehetne már szex nyugodtan, ha nem vagy szûz...
Egészen ráismertem az én barátnömreXD Nekik nem jön össze a szex meg a srác bunko én meg jol megvagyok a párommal.Ezért néha ö is beszol nem tud mit lesezolni mert féltékeny.Ha hülye akkor leszarom majd felhiv.Nem kell vele foglalkozni hidd el engedd el a füled melett majd megkeres ö téged.
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm a tanácsaitokat:)
a barátnõd azt sem tudja mirõl beszél ..... szánalmas már bocs, ha a fiúd annyira számít akkor én hagynám a picsába azt az állítólagos "barátnõt" mert az ilyen nem barát
A kérdező hozzászólása: tom h nem a legjobb barátnõm csak az a baj h én sulit váltottam és nem akarok úgy elmenni a régi sulimból h ellenségeket szerezzek
A kérdező hozzászólása: értem de az a baj hogy naon sértõdékeny de mostanában nem áll jól a szénája a pasik terén és sztem tetszik is a psim a barátnõmnek me sztem kék szemeknek és szõkésbarna hanak nem lehet ellen állni. :D és attól félek h elüldözöm magam mellöl a féltékenységemmel ebbõl már voltak számos viták is
A kérdező hozzászólása: amúgy van pasija csak kicsit messze laik töle az én pasimmal 1 városban lakunk és ténéeg noan + vagyunk
A kérdező hozzászólása: és h adjam a tudtára h száljon le rolunk. persze nem akarom h + sértõdjön
Figyelj hány éves vagy??? mert ha 13 vagy kevesebb és úgy mutogatod a melled 1 pasinak az télleg k***ság de ha több vagy mint 14 akk nem az...Barátnõdnek monnd meg h nem rá tartozik sztem is csak féltékeny h neked van fiud esetleg szebb vagy nála...Vagy ülj le vele beszélni h mért mondja 11/L

Szerintetek tenyleg igaz lehet h egy fiu tobb mint felorat kavart egy lannyal (csok meg ilyenek) reszegen ugyh nem kapcsolt h epp mit csinal?

Csak masnap esett le neki.Ram fogja h kihasznaltam a helyzetet mert en tudatomnal voltam.... es szoba sem all velem.

Legjobb válasz: Csak egy idióta bunkó. Hagyd a francba, ne foglalkozz vele! :D

Csak egy idióta bunkó. Hagyd a francba, ne foglalkozz vele! :D
A kérdező hozzászólása: Nem ertem a viselkedeset:( Mivan ha tenyleg csak masnap jutott el az agyaig? Az lehet ??Mert allitolag nagyon nem akarta azt velem ...:o
Olyan nincsen. Ha valóban annyira nem akar valamit, akkor azt részegen sem akarja...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!