Találatok a következő kifejezésre: Még nem igazi csókom (13 db)

Mennyi idő múlva megy tönkre vagy csökken látványosan a Toyota Priusok akkumulátora? Mennyibe kerül kicseréltetni? Hasonló élettartamú mindegyik hibridben az akku vagy ez még nem igazán derült ki?

Érdekes volt azt látni, hogy 169000 km-nél (2004-es autó) többet futott Prius nincs is az

Legjobb válasz: mege ezeket javarész városokban használják szerintem odakinnt is, pont ott jön ki az elõnye, ahol sok a gyorsítás, fékezgetés, sok a lámpás keresztezõdés, dugókban araszolás stb. Meg nem egyedüli autóként a családban. Ha így nézed, a 170 ezer kilóméter nem kevés, igazûból évi több mint 20 ezer km, ami majdnem hogy átlagosnak mondható kisebb kocsiknál. Persze az írásodból kiderül, hogy a többi meg még ennél is kevebbet futott, de olyan használat mellett, amit a válaszom elején írtam, azis reális lehet. (kinnt nem jellemzõ az óratekergetés, legalábbis fele ennyire sem, ott a törvényekkel kezükben tudják ezt tartani, és van is rá kapacitás...)

mege ezeket javarész városokban használják szerintem odakinnt is, pont ott jön ki az elõnye, ahol sok a gyorsítás, fékezgetés, sok a lámpás keresztezõdés, dugókban araszolás stb. Meg nem egyedüli autóként a családban. Ha így nézed, a 170 ezer kilóméter nem kevés, igazûból évi több mint 20 ezer km, ami majdnem hogy átlagosnak mondható kisebb kocsiknál. Persze az írásodból kiderül, hogy a többi meg még ennél is kevebbet futott, de olyan használat mellett, amit a válaszom elején írtam, azis reális lehet. (kinnt nem jellemzõ az óratekergetés, legalábbis fele ennyire sem, ott a törvényekkel kezükben tudják ezt tartani, és van is rá kapacitás...)
A válaszom nem éppen auóspecifikus, de gondolj a mobilok akksijára. Idõvel mind tönkremegy. Az autógyárak biztosan tudják, hogy mennyit bír az akkumulátoruk, de mélyen halgatnak róla. Még semmilyen publikációt nem olvastam róla, hogy mennyit bírnak.
Nézz utána az Autómánia adásai között, meglehet nézni online, ott teszteltek használt Priust, és ahogy emlékszek nem volt vele semmi gond.
ja és az akkumulátorról annyit, hogy a Tesla Roadster, ami teljesen csak elektromos sportautó, annak az akkumulátora kb 160 ezret bír ki. De az nagyobb igénybevételnek van kitéve szerintem, hiszen csak azt használja a kocsi, illetve abban egy 250 lóerõs villanymotor van. Persze nyilván jóval nagyobb teljesítményû akkumulátor, és nem igen értek ezekhez az új akksikhoz, de ennyit minimum a priusé is ki bír szerintem, bár ez nyilván függ a használat módjától, hogy mennyit ment villanymotorral, stb stb.
14 évesen még bõven ráérsz. Én 21 évesen már kellemetlenül érzem magam hogy még nem volt barátnõm és azt se tudom hogy milyen ha van.
Ráérsz még.
úgy elérzékenyültem most a szomorú helyzeteden... (NEM)
én is szingli vagyok. mégse írok rinya-kérdéseket, nem sajnáltatom magam.
Írhatsz üzit, megpróbálhatok segíteni rajtad, 1-2 tippel, tanáccsal, ha gondolod.
jesszusom most mi lesz?? leugrasz a Lánchídról?? ha igen elõtte gyújtsd fel a Parlamentet, de nézd meg h Orbán legyen benne! 14 éves vagy még csak ne hisztizz!
Fiatal vagy, ráérsz még, majd eljön mindennek az ideje, addig is sok mindennel letudod kötni magad, tanulás, barátok stb. Én pl 20 éves korom körül kezdtem el ezeket a dolgokat és nem bántam meg, egyrészt tudtam koncentrálni a tanulásra másrészt nem voltam elõtte még elég érett gondolkodású egy kapcsolathoz. 23l
"Szingli vagy?2 Igen, már 1, 5 éve! "Szar, ha egyedül van az ember." Kérdezed vagy mondod. Ha kérdezed akkor nekem nem [email protected], jobban élvezem az életet mint elõtte bármikor! Szingliség 4ever! 23f
Egyedül vagyok én is. De nyugi, vedd észre a lehetõségeket, fejleszd a belsõdet, külsõdet! Érezd jól magad. Majd eljön az idõ amikor megismered a boldogság egy magasabb fokát ;) F18
Én sem bírom egyedül, hiányzik, hogy valakit ölelhessek, csókolhassak, szerethessek, aki viszont megadja mindezt nekem. A sok ostoba, aki meg nem tudja megérteni a helyzetünket, az meg csak azért pofázik, mert nekik könnyen összejöhet minden, de nem mindenki ilyen szerencsés.
Úristen. Micsoda probléma 14 évesen.
Én már 17 vagyok, még mindig nem volt senkim, hiába várok már 4 éve kétségbeesetten , , szerelemre". De lassan már kezdem feladni. Mindenki mondja, hogy hülyeség ilyesmikre gondolni ilyen fiatalon, de ha egyszer az ember társas lény, nincs mit tenni... :)
Ha annyira egyedül vagy írj üzit és összehozunk egy találkát cicám :33 15/f
sminkeld ki magad menj el bulizni, mindig rugj be nagyon és feküdj össze mindenkivel
Nem a magány a szar drágám. Majd ha összejössz valakivel, és totálisan beleszeretsz, és az illetõ átb*ssza a fejed...na az a szar!
Nem a legjobb érzés a világon. :D Az egész élet elotted áll! Nekem sem volt még senkim, meglátjuk, mi lesz ezek után. :o) 18/l
Nem vagy ezzel egyedül.
Istenem, de felcserélném a problémádat az enyéimmel! (Egy nõs férfi)
Ez egy reklámszövegnek való kérdés volt xD
20F 2 éve egyedül vagyok..
nekem csak lánybarátaim vannak egyikkel sem akarok semmit várd meg az igazit mert ami késik nem múlik
nem is vagy fiatal sztem :) nekem az elsõ csókom 14 évesen volt :) nekem 15 évesen volt az, hogy egyedül voltam, majd bele haltam... jártam bulizni szórakozni ismerkedtem is de senkinek sem kellettem... akinek meg igen az nekem nem kellett... de miután elkezdtem ezt nem erõltetni, megtaláltam az igazit :) várj a nagy Õre! :) majd úgyis eljön hozzád amikor éppen nem számítasz rá ;) 17/L
T_karodjatok már el a fr-ncba a gyakoriról a h_lye szinglis kérdéseitekkel 13-14 évesen. Itt próbáltok társkeresõzni, mióta a Honfoglalón megszûnt, vagy mi? 16 éves vagyok, és a helyzetem ugyanaz. Kettõnk között annyi a különbség, hogy én két évvel idõsebb vagyok nálad, és mégis ugyanott tartunk DE én nem sajnáltatom magam, és tudom tartani a p_fámat, nem szeretnék tinirib_nc lenni. Néhány régi bnõm jó korán kezdte a 'pasizást', ma eredménye ennek az, hogy egy kezén nem tudja már megszámolni, hogy hány fiúval feküdt le eddig.(Hogy értsd meg, leegyszerûsítem: több mint 5 : ) Még én se késtem le szerintem semmirõl, tehát te meg pláne. Hallgass, majd ha nem állandóan ezen agyalsz, akkor jön. Egyébként kérdésedbõl is látszik, hogy a dologra még éretlen és alkalmatlan vagy. Jöhetnek a lepontozások, üdvözlöm õket.
Ez nem igaz. Én pl. ha szerelmes vagyok, akkor sem csukom be mindig a szemem, mert egyszerûen szeretem látni ilyenkor is az arcát :)
Nincs, ez butaság.
Nem.
a franc tudja! még sosem voltam nõvel:D
A nem szerelmes is becsukjak.Fõleg aki szexre hajt...
Minden normális ember becsukja a szemét csókolózás közben.
A fiúk nyitva tartják a szemüket, a lányok becsukják.
, , nõvel, , ? :D hehe

Van még olyan, aki nem igazán szereti a nyelves csókot?

Nekem eddig nemigazán jött be, nálam a csók egyfajta szenvedélyesebb szájrapuszit jelent, nem azt hogy ledugom a nyelvem a srác torkán. :D

Legjobb válasz: Látom, te sem kaptál még normális nyelvest... ;)

Látom, te sem kaptál még normális nyelvest... ;)
8-as, de tényleg ez megy itt :D
-Apa te szeretsz csókolózni? -Szerettem amíg anyátokat meg nem ismertem... :-D
Volt ilyen barátnõm nekem is, aztán most már 2 éve boldog kapcsolatban van, szóval ne parázz. :)
A kérdező hozzászólása: Lehet nem kaptam még rendeset, egy barátom volt eddig, de mondjuk õ meg tapasztalt volt és õ se "fényezte a mandulámat" (ez aranyos), de mikor a nyelvével a nyelvem körül körözött stb az se igazán tetszett.
De jó kérdés! Én pl a férjemmel nem szeretek "smárolni", meg nem tudnám mondani miért, egyszerûen nem esik jól és kész. Az elsõ barátommal sem szerettem csókolózni, nem adott semmi élményt, tök csalódott voltam, hogy "ennyi az a híres csókolózás??). Aztán az elsõ komoly, 3 évig tartó kapcsolatom sok csókolózással volt fûszerezve. Aztán volt olyan barátom, aki pl kifejezetten nagyon nyálasan csókolózott, meg állandóan összekoccant a fogunk, azt sem szerettem. Viszont volt olyan pasim is 3 évig, akivel állandóan csak csókolóztam volna, ha lehetett volna, egyszerûen már csak a gondolata is felizgatott. Szóval az én tapasztalatom az, hogy ez egy tök változó dolog, életkor/élethelyzet/pasi/hangulat/jóégtudja-mi-függõ :) .
Nekem nem esett jól, amikor ezt csinálta a barátom, megbeszéltem vele és változtatott a stílusán. :D Én sem dugtam le a torkán a nyelvem, de néha egy szenvedélyesebb csókhoz használni kell a nyelvet is. :) Azért nem kell kifényezni a manduláját. :D
És azt szereted, ha a puncidba dugják a nyelvüket?
Ėn sem szeretem...
Ez tényleg egyéntõl függ... csak meg kell találni az összhangot a sráccal és élvezni fogod, hidd el! Vagy ha valami nem tetszik mond meg a barátodnak (majd ha lesz) hogy kicsit változtasson...beszéljétek meg, ne csendben szenvedj!!

Van egy lány, akit elhívtam mozizni egyet (1. mozizás, és még a csókig nem igazán jutottunk el, azaz még csak szoros barátság van köztünk). Mit tegyek, rámásszak a moziban, vagy csak üljek nyugiban és nézzem spontán vele együtt a filmet?

Legjobb válasz: Ezért nem jó randinak a mozi. Ott nem a lányra figyelsz, csak a filmre. Inkább olyan randira kellett volna elhívnod ahol tudtok beszélgetni akár csókolózni.

Ezért nem jó randinak a mozi. Ott nem a lányra figyelsz, csak a filmre. Inkább olyan randira kellett volna elhívnod ahol tudtok beszélgetni akár csókolózni.
Vagy vidd olyan filmre, ami nem érdekel:D Például a LEGO kaland, ami most fog kijönni, vagy már kijött, nemtudom. Szóval az biztosan nagyon érdekfeszítõ lenne. Csak vigyázz, mert ha a moziban lesmárolod a csajt, és a gyerekek észreveszik akkor könnyen lehet, hogy megdobnak pattogatott kukival! Hidd el, már volt rá példa... ÓVAKODJ A POPCORNOS GYEREKEKTÕL VAGY ÉLETED VÉGÉIG ÁLMAIDBAN FOGNAK KÍSÉRTENI! :OOOO Hu, nem tudom mi lelt most, bocs:D
A moziban ne mássz rá. A filmre figyel, nem biztos, hogy látja, mire készülsz, megijedhet... zavarhatja a többi nézõt, vagy akár bunkóságnak tarthatja (mert igazából az is, hogy lesbõl támadsz), és akkora botrányt csinál, hogy rettenet kínos lesz. Menjetek a mozin kívül máshova (is) randira. Gyorsétterem, teázó, séta stb. Ott azért látja, hogy mi a dolog, ráadásul tudsz elõtte pár szót mondani, amivel rávezeted (pl. milyen csinos, szép stb.).
Biztos tudni fogod, mikor van az alkalom arra, hogy megcsókold. Amúgy ne a moziban, mert nem tudsz rá is meg a filmre is figyelni. Egyébként ajánlom, hogy hívd el egy étterembe.
Semmit A barátnõd egyszerûen hülye és nem kell rá figyelni
Ha õ téged kurvának nevezett akkor te ne törd azon a fejedet hogy hogyan mondd meg neki hogy ne sértsd meg õt!nincs joga ennyi miatt annak nevezni téged.õ is lehet féltékeny rád, de ezekbõl itélve nem valami hûséges legjobb barátnõ...
Én azt mondanám hogy: "Szállj már le errõl a témáról, ez csak rám - ide a fiú neve kerül-re tartozik!"
Ne is foglalkozz a barátnõddel. Ha komolyan ilyet gondol róad, akkor nem is igazi barátnõd. Attól mert kivágott felsõt hordasz, még nem vagy kurva. Fogadni mernák, hogy a barátnõdnek nincs barátja és rettenetesen féltékeny. Vagy ha van, akkor nincs rendben köztük valami és féltékeny a te kapcsidra, mert jól megvagytok. Mondd meg neki, hogy ha ezt gondolja rólad, akkor inkább felejtsen el és nem ilyen egy igazi barátnõ, hanem örül a másik boldogságának.
Ha nem igaz akkor fel se vedd.amugy nem lehet hogy a barátnõd féltékeny?van aki ilyen okból szokott ilyeneket mondani másra...
sztem, .... a barátod nem tiszta!!!sztem nincs abba semme baj ha kivágott felsöbe járkálsz legalább megnéznek a pasik;)
Kezdjük ott, hogy a kurvázás nem a kivágott felsõkbõl indul. Ne is törõdj a "barátnõddel" (mert ilyen nem barátnõ, már bocsánat) Hogyha te tudod, hogy nem pettingeltetek, akkor miért érdekel az, hogy a barátnõd féltékeny? Egyelõre hagyd békén, ne akarj "békülgetni". És nyugi, nem szerzel ellenséget csak egy féltékeny embert ;) Amíg nem érzed magad késznek, ne feküdj le a barátoddal (függetlenül a b.nõd véleményétõl) de hogyha szerinted és a barátod szerint is készek vagytok és igazán szeretitek egymást, akkor miért ne? Ne félj, hogy haragudni fog rád a barátnõd! :) Légy önálló, ne más irányítson. (Tulajdonképp ezekkel a megjegyzéseivel a b.nõd irányítani akar afelé, hogy még véletlenül se legyen szex közted és a párod közt)
Ez azért hülyeség mert ha a legjobb barátnõd akkor 1: hisz neked! 2: boldognak akar látni! 3: nem akarja elszedin a pasidat! 4: ha elmondod neki h nem történt semmi õ meg aztmondja h mégis akkor lehet h azért mert õ megtette és megbánta és ugyanabba beleakar üldözi... hogy tedd meg teis!
Barátnõd féltékeny egy kicsit rohadtul :D Amúgy ha 3 hete együtt vagytok már akkor mehetne már szex nyugodtan, ha nem vagy szûz...
Egészen ráismertem az én barátnömreXD Nekik nem jön össze a szex meg a srác bunko én meg jol megvagyok a párommal.Ezért néha ö is beszol nem tud mit lesezolni mert féltékeny.Ha hülye akkor leszarom majd felhiv.Nem kell vele foglalkozni hidd el engedd el a füled melett majd megkeres ö téged.
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm a tanácsaitokat:)
a barátnõd azt sem tudja mirõl beszél ..... szánalmas már bocs, ha a fiúd annyira számít akkor én hagynám a picsába azt az állítólagos "barátnõt" mert az ilyen nem barát
A kérdező hozzászólása: tom h nem a legjobb barátnõm csak az a baj h én sulit váltottam és nem akarok úgy elmenni a régi sulimból h ellenségeket szerezzek
A kérdező hozzászólása: értem de az a baj hogy naon sértõdékeny de mostanában nem áll jól a szénája a pasik terén és sztem tetszik is a psim a barátnõmnek me sztem kék szemeknek és szõkésbarna hanak nem lehet ellen állni. :D és attól félek h elüldözöm magam mellöl a féltékenységemmel ebbõl már voltak számos viták is
A kérdező hozzászólása: amúgy van pasija csak kicsit messze laik töle az én pasimmal 1 városban lakunk és ténéeg noan + vagyunk
A kérdező hozzászólása: és h adjam a tudtára h száljon le rolunk. persze nem akarom h + sértõdjön
Figyelj hány éves vagy??? mert ha 13 vagy kevesebb és úgy mutogatod a melled 1 pasinak az télleg k***ság de ha több vagy mint 14 akk nem az...Barátnõdnek monnd meg h nem rá tartozik sztem is csak féltékeny h neked van fiud esetleg szebb vagy nála...Vagy ülj le vele beszélni h mért mondja 11/L

Még nem volt igazi csókom? Mit tegyek?

sziasztok...

Legjobb válasz: az a legjobb ha annak tartogatod akit szeretsz és megérdemli...és nem ciki:)

az a legjobb ha annak tartogatod akit szeretsz és megérdemli...és nem ciki:)
kedves elõttem szóló! én is u.így jártam, de sztem sokkal jobb, h így történt, mert a buliban a pasinak nem kellett színt vallanom, h te vagy nekem ám az elsõ, s gyakorlat teszi a mestert :) Jó tudom, sokaknak nem ez a véleménye, de 19 évesen már nagyon cikinek éreztem, h én még soha:) S most már alakulóban van egy másik sráccal, és nem kell azon paráznom, h jaj majd hogy kell, mert tudom, h ennél már csak jobb lehet:XD :) )
Szia Én 23 vagyok és én sem csókolóztam még. (de úgy néz ki, hogy hamarosan fogok:) parázok is miatta. Szerintem sem ciki amúgy. Akkor kell, amikor te is akarod, illetve, ha megtalálod azt, akivel szeretnéd.
Szia! Én is 24 voltam az elsõnél és a párom azt mondta, h jobban csinálom, mint õ (õ 29). Nagyon jól esett ezt hallani, mert komolyan is gondolta :-P És az éppen jó, hogy annak tartogatod, aki megérdemli. Én sose fogom elfelejteni az elsõt, mert én is annak tartogattam, aki megérdemelte :-) Sok sikert, hogy te is megtaláld!
Nekem is nemrég csattan el az elsõ igazi csók :) és 17 vagyok szóval nem ciki :)
Én 24 voltam az elsõ csóknál. És persze én is baromi cikinek éreztem. De kiderült, hogy ösztönösen tehetséges vagyok benne :)
dehogy ciki! Én 19 voltam, mert elõtte nem igazán kívántam. Sõt, a barátom majdnem 30 volt, amikor elõször csókolózott. Õ picit:) késõn kezdte, de én ezt sem tartom cikinek.
A kérdező hozzászólása: köszyke most már megnyugottam hogy nem csak én gondolom igy :P:) köszy:D
Én 18 évesen csókolóztam elõször, egy olyan fiúval, akit aznap este ismertem meg, kicsit ittam, meg úgy voltam vele, hogy én is csókolzzak már, ne csak mások.. A pasival utánna megpróbáltuk, de olyan szinten nem ment, hogy 2 hét után vége lett. Utánna csókolóztam ezzel-azzal, volt, aki jobb volt, volt ki kevésbé, de egy BIZTOS: eddig azzal volt a legjobb, akibe nagyon szerelmes lettem, vele akartam elveszíteni a szüzességem, de a távolság miatt nem mûködött a dolog. Mindegy nem ez a lényeg, hanem, hogy most 21 évesen azt gondolom, hogy az elsõ nem volt valami nagy cucc, mert abszolut érzelemmentes volt, és nem is maradandó élmény :S Azzal viszont maradandó az elsõ, akit szeretsz, nekem így az elsõ csók nem volt olyan rózsaszín ködös, életem végéig emlegetõs csók.. Mert a csókokat amiket azóta is emlegetek, szerelembõl csattantak el.
én 14 vagyok és már smároltam...nekem nincsenek vmi jo emlékeim az elsöröl...olyan hirtelen történt h pár másodpercig nem is tudtam h mit csinálok...eggyáltalán nem ciki.
Elsõ csókom 10 évesen szobatárcsajjal..pár másodprec után félredobtam, hogy ha ez ilyen, akkor nem kérek belõle.. :D 15 évesen 1. igazi csók haverral :D Nem bántam meg, de ha szerelem is lett volna, ott haltam volna meg :DD
na? azóta túl vagy már rajt? s hogy sikerült? /vki már nekem is adhatna + pontot:((((( /
Mi lesz 30 év múlva??
Nalunk en igenylem :) Parom se szereti, mert en csak mig bujnu es csokolozni akarok az o fantaziaja mar mashol jar!
Ha neked ez teher akkor te már nem akarod ezt a kapcsolatot.
A nõk gyakrabban igénylik az összebújást, még bõven 40 éves kor felett is, és ha nem kapják meg, akkor elég mufurcok tudnak lenni, majd jön a hiszti meg a depi. Talán a békesség kedvéért megéri néha megszeretgetni, fõleg ha meg is érdemli :)
Ha igényli, akkor tedd meg. Ebbõl érzi, hogy szereted. Nem kel éjjel nappal, de este kettesben...igazán nem nagy kérés.
12 éve vagyunk együtt, és szerencsére mindketten imádunk bújni :) Azt írod, hogy már nem igazán igényled. Vagyis eddig te is igényelted? De már nem? Akkor valami oka biztos van, nem?
Egy kapcsolatban vannak hullámvölgyek. Talán egy mély ponton vagy most. Mi 9 éve vagyunk együtt. Van, hogy én szeretem õt jobban, de van, hogy fordítva. Kislányunk születése után kábé 2 évig szinte elhidegültem férjemtõl. Szerettem, de nem igazán igényeltem a csókot, az ölelést. Aztán újra igényeltem ezeket a dolgokat. Ellene nem tudsz sokat tenni. Én addig is megpróbáltam úgy tenni, mintha...de szerintem azért érezte, hogy csak megjátszom magam.
A kérdében azt írtad, már nem igazán szereted õt. Ha nem tudod újra megszeretni, akkor elõbb-utóbb válni fogsz. Csak idõ kérdése.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, talán azért mert már nem vonzódom hozzá.
De tudod, hogy miért nem igényled már?
A kérdező hozzászólása: Én vagyok a nõ. Még fiatalabb korunkban én is igényeltem de már nem.
Ha most új partnered lenne, akkor vele biztos igényelnéd az összebújásokat, mert ez nem korfüggõ, szóval szerintem el van laposodva a kapcsolatotok, elhidegültél a párodtól annak ellenére, hogy szereted. Fel kell dobni az életeteket, változtatni kell. Jó lenne ebbe valamilyen szinten beavatni a párodat is, mert egyedül ehhez kevés leszel.

A kutyám lehet megevett ilyen mogyorós csokit a csokitól nem félek mert néha adunk tudom nem lenne szabad de hallottam h a mogyoró megakad a gyorukba ez igaz vagy lehet tőle valami bajuk pls írjatok!?

dfasd ,as,dasd

Legjobb válasz: hát én a csokit sem adnám neki, mert megszokja, és azt hiszi szabad, pedig nem szabadna. A csokit nem tudják megemészteni, lehet nincsen most baja, de hosszútávon lehet. A miénk pl mindig nagyon kunyizott, de megtanulta, hogy az édességeket nem szabad, és most már nem is kér olyat (de minden mást igen :p) Viszont ha most nincsen baja, nem köhög..stb, akkor nem akadt meg ott semmi. Azt észrevetted volna. szerintem lenyelte, és nem lesz baja

hát én a csokit sem adnám neki, mert megszokja, és azt hiszi szabad, pedig nem szabadna. A csokit nem tudják megemészteni, lehet nincsen most baja, de hosszútávon lehet. A miénk pl mindig nagyon kunyizott, de megtanulta, hogy az édességeket nem szabad, és most már nem is kér olyat (de minden mást igen :p) Viszont ha most nincsen baja, nem köhög..stb, akkor nem akadt meg ott semmi. Azt észrevetted volna. szerintem lenyelte, és nem lesz baja
A kérdező hozzászólása: Azt halottam hogy kutyáknak u alakú a belük vagy nemtudom és megakad a mogyoró benne
Nem a mogyitól lesz baja, hanem elõbb a csokitól. A csokit nem tudja megemészteni, elakadhat, beragadhat, mert a szervezet nem tud vele mit kezdeni. Mindek adsz neki, ha tudod, hogy baja lehet belõle, és emészthetetlen? Ez olyan, mintha zacskót ennél. Nem finom, nem hasznosítható, csak veszélyes.
A legjobb az lenne a semmilyen édességet nem adnál neki. Mogyoróval semmi probléma. Az én kutyám evett már meg egész meggyet is a kertben. Végén kikakilta egyben.
A kérdező hozzászólása: Nem én adtam földön maradt papírba és kiszette mikor egyedül volt de köszi a válaszokat
Jobban tennéd, ha inkább a csokitól féltenéd, mert az méreg a számára, a mogyoró viszont nem árt neki.
Lehet, hogy méreg a csoki csak ezt az elsõ kutyámnak elfelejtették mondani... (igaz Õ csak a jó minõségû csokit szerette pl: Milka, Balaton szelet, stb...) Nem kapott minden nap de ha mi (akkor még gyerekek) ettünk Neki is járt ... De egy ismerõs megakart lepni egy 30dkg-s csokival, aztán a végén Õt lepte meg a kutyája csak a csomagolást hagyta meg és nem lett semmi baja... (szerencsére)
Csokit NE adj neki!!!!!! Nem tudja megemészteni a kakaót benne, és lehet hogy most nincsen semmi baja, de hosszútávon ez nagy baj lehet !
Azért én egy kicsit szkeptikus vagyok ezzel a csokoládé dologgal... Az elõzõ kutyám is mindig kapott 1-1 falatot, ha mi ettünk, soha semmi baja nem volt. A mostani is szokott kapni, igaz ma már én sem eszek annyit, mint régen:) Ezzel senkit nem akarok arra biztatni, hogy csokival etesse napi szinten a kutyáját, de én az elmúlt 14 év alatt egyszer sem találkoztam olyannal, hogy a kutyának csokoládétól bármi baja lett volna... Pedig találkoztam néhány száz/ezer kutyával...

Elértem a 30 éves kort és nem volt még szexuális kapcsolatom. Tényleg igaz, hogy 30-tól már nagyban csökken a libidó?

Legjobb válasz: Apa fiával sétál a boltban épp az óvszereken keresztül. A gyerek kézbevesz egy 3 db-os csomagot és megkérdezi: - Apa, ez kiknek van? - Középiskolásoknak. Egy péntekre, egy szombatra, egy vasárnapra. - A srác kivesz egy 6 db-osat, kérdés ugyanaz, ez kinek van? - Ez fiam, egyetemistáknak. Kettõ péntekre, kettõ szombatra, kettõ vasárnapra. - A srác talál egy 12 db-osat, kérdés detto: ez kinek? Apa válaszol: - Ez fiam, házasembereknek. Egy januárra, egy februárra, stb... Minden viccnek fele igaz.. tehát: igen:P

Apa fiával sétál a boltban épp az óvszereken keresztül. A gyerek kézbevesz egy 3 db-os csomagot és megkérdezi: - Apa, ez kiknek van? - Középiskolásoknak. Egy péntekre, egy szombatra, egy vasárnapra. - A srác kivesz egy 6 db-osat, kérdés ugyanaz, ez kinek van? - Ez fiam, egyetemistáknak. Kettõ péntekre, kettõ szombatra, kettõ vasárnapra. - A srác talál egy 12 db-osat, kérdés detto: ez kinek? Apa válaszol: - Ez fiam, házasembereknek. Egy januárra, egy februárra, stb... Minden viccnek fele igaz.. tehát: igen:P
Hát, most mondok neked valamit, amivel nem leszek népszerû: nem veszítettél sokat. Az egész szex dolog túl van értékelve. Pontosabban addig jó, amíg csak néha-néha van, amint házastársi vagy partneri kötelességgé válik, akkor már francot sem ér az egész. Én házas ember vagyok (mint a viccben), és komolyan sokszor többre tudnék értékelni egy jó filmet a TV-ben, egy sörözést vagy egy hosszú alvást, mint hogy az asszony kegyeit keressem. Megoldást könnyen tudok a problémádra: ha csak túl akarsz esni a dolgon, keress egy fizetõs lányt a neten, van annyi, amennyi csak kell. De alapvetõen a szex annyiban más, mint egy önkielégítés, hogy a szex sikerülhet rosszul is. Egyszer-kétszer érdemes kipróbálni a fenti módon, de ha nem jön be, ne erõltesd: annyi más jó dolog van még a világon!
Szerintem egy bizonyos kór elõrehaladtával tényleg csökkenhet a libidó.. Amúgy miért nem volt eddig szexuális kapcsolatod?
Esetedben miért számít hogy csökken-e?
nem igaz ellenben ne nagyon halaszgasd mert szexelni jó
elõttem lévõ még nem volt nõvel max egy darab fával próbáld ki az orális szexet is, azt semmiféleképpen nem tudod reprodukálni (pl. amikor bekapja a csaj a golyóidat, hát az valami isteni) ja mégegy vegyél gumit, és otthon használd egyszer-kétszer ne a csaj elõtt bénázz ha meg mondjuk langyi vagy, amit önmagadnak sem mersz bevallani, akkor kezdj ezzel megbarátkozni, nem fogsz megváltozni
hm... illetve beleunt a nejébe tegyétek változatiosabbá a szexet találjatok ki új dolgokat, vigyetek bele több romantikát, ne egy nyüg legyen csupán, egy-egy együttlét

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!