Találatok a következő kifejezésre: Még nem hogy terhes (1079 db)

15. voltunk együtt, 17. nem vártam és nem is jött meg, ma31. viszont rózsaszínes de inkább barna folyásom volt nem is sok nem is kevés. Még lehet hogy terhes vagyok? Vagy most már megfog jönni? Tesztet már vettem vagy az már felesleges?

Legjobb válasz: Szia! Nem szeretnélek félrevezetni , csak magamból indulok ki. Mi is terveztük a babát, azokon a napokon voltunk együtt , amikor kell :) Elsõ jel az volt, hogy valószínûleg sikerült a dolog ,hogy elmaradt .Pozitív volt a tesztem , avagy terhes lettem. Rá nemsokára (nem emlékszem pontosan mikor) barnán pöttyöztem egy napig. meg is ijedtem , de hála az égnek abbamaradt.Azután olvastam róla , hogy ez az un. "beágyazódásos" vérzés, amikor a kis petecsomag "kifúrja" a helyét , és ez pici vérzéssel járhat. Nézz elõször egy tesztet , de ha nem pozitív , akkor se keseredj el! én drukkolok azért hogy az legyen!!!:)

Szia! Nem szeretnélek félrevezetni , csak magamból indulok ki. Mi is terveztük a babát, azokon a napokon voltunk együtt , amikor kell :) Elsõ jel az volt, hogy valószínûleg sikerült a dolog , hogy elmaradt .Pozitív volt a tesztem , avagy terhes lettem. Rá nemsokára (nem emlékszem pontosan mikor) barnán pöttyöztem egy napig. meg is ijedtem , de hála az égnek abbamaradt.Azután olvastam róla , hogy ez az un. "beágyazódásos" vérzés, amikor a kis petecsomag "kifúrja" a helyét , és ez pici vérzéssel járhat. Nézz elõször egy tesztet , de ha nem pozitív , akkor se keseredj el! én drukkolok azért hogy az legyen!!!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, és GRATULÁLOK! :)
A kérdező hozzászólása: április 1. van és ma már nincs semmilyen folyásom, lehetséges hogy ez a beágyazódás volt :)
2 nappal a mensi elõtt voltatok együtt és sikerült? ez azért nagyon ritka. Korábban nem voltatok együtt? Az elsõ hozzászólónál pedig azt nem értem, hogy elõbb lett pozitív a teszt és utána történt beágyazódás??? Ez lehetetlen mivel a HCG ami már kimutatható csak a beágyazódás után kezd termelõdni. A beágyzódás pedig a sikeres együttlét utáni 7-10 nap. Akkor az együttlét után már pozitív volt a tesztje az elsõ hozzászólónak???
A kérdező hozzászólása: Nem csak akkor voltunk együtt, azon a hétvégén legalább 10x :) Megszakításos módszerrel... Na meg persze az az elõtti hátvégén is....és még sokszor.Hónapok óta megszakításos módszerrel védekezünk.Azért gondolom hogy a 15.-i esettõ eshettem teherbe mert az 15-16 napja volt és mostanra eshet a beágyazódás ideje.És gondolom ez most az volt. Nem tudom hogy a megfázásom miatt szédülök és émelygek néha, vagy a babóca beágyazódása miatt?? A torokfájásom és a megfázásom nem árt neki vagy a beágyazódásnak?
Szia! Szerintem inkább a korábbi együttlétekbõl sikerülhetett a baba. A beágyazódásnak nem feltétlenül van jele, és általában akinek a peteérésnél nincs pöttyözés, annál a beágyazódásnál sem. A beágyazódás már rég lezajlhatott és a barnázás a hormoningadozás miatt lehetett. Csinálj mindenképpen egy tesztet mert a mensi amiatt is késhet hogy nem volt a hónapban peteérésed!!

Természetes hogy nem érzem még magamon hogy terhes vagyok? Tul aggodom a dolgot? Előtejem van.. Az jot jelent?

naprol napra elmultak a t?neteim.annyi vigasztal hogy igaz eddig 1,5 kg hiztam ha a hátamon fekszem már nem látom a cuncusom.de nem érzem hogy terhes lennék.és ugy félek hogyha megyek az ultrahangra valami rossat k?z?lnek.amig van el?tejem addig nincs baj a babával?15 hetes kismama

Legjobb válasz: Szia! Eloszor is, biztos, h minden rendben a babaval :) Nemoskara konnyebb lesz, 3-4 het, es akkor mar erezni fogod a mozgasat, ami naprol napra jelzi, h ott van, meg van, jol van :) Orulj, h nem erzed magad terhesnek, majd ird meg 3-4 honap mulva, mi a helyzet :D Az elotejnek viszont nincs koze ahhoz, jol van-e, sot, semmihez sincs tul sok koze, van, akinek van, megse tud sokaig szopiztatni, van, akinek nincs, es megis tud sokaig. Ami fontos: ne nagyon "nezegesd" nyomogasd a cicid, h jon-e, mert az viszont NEM TESZ JOT. Minden jot! 28 hetes kismami

Szia! Eloszor is, biztos, h minden rendben a babaval :) Nemoskara konnyebb lesz, 3-4 het, es akkor mar erezni fogod a mozgasat, ami naprol napra jelzi, h ott van, meg van, jol van :) Orulj, h nem erzed magad terhesnek, majd ird meg 3-4 honap mulva, mi a helyzet :D Az elotejnek viszont nincs koze ahhoz, jol van-e, sot, semmihez sincs tul sok koze, van, akinek van, megse tud sokaig szopiztatni, van, akinek nincs, es megis tud sokaig. Ami fontos: ne nagyon "nezegesd" nyomogasd a cicid, h jon-e, mert az viszont NEM TESZ JOT. Minden jot! 28 hetes kismami

Ha egy terhes nőt defibrillálnak a magzattal történhet valami? Pl, nem tudja még senki, hogy terhes (még a hölgy sem, mert csak pár hetes) vagy pedig nincs más választás.

Legjobb válasz: Az embrió onnantól fogva , hogy beágyazódott, minimális szinten, de oxigént igényel a fejlõdéséhez, sõt 5-6 hetes koról már kezdetleges vérkeringése is van. Minél kevesebb ideig van egy ember (kismama) szívmûködés nélkül, annál kevesebb az esélye az embrió elhalásának. Ez a magzatra is érvényes. Illetve sajnos ok-okozat, hogyha az anya meghal, a baba sem élheti túl. Ha idõben visszahozzák az anyát , túlélheti mindkettõ. Az áram nem számít. Na, kicsit körülményesen írtam, de a lényeg benne van, remélem.

Az embrió onnantól fogva , hogy beágyazódott, minimális szinten, de oxigént igényel a fejlõdéséhez, sõt 5-6 hetes koról már kezdetleges vérkeringése is van. Minél kevesebb ideig van egy ember (kismama) szívmûködés nélkül, annál kevesebb az esélye az embrió elhalásának. Ez a magzatra is érvényes. Illetve sajnos ok-okozat, hogyha az anya meghal, a baba sem élheti túl. Ha idõben visszahozzák az anyát , túlélheti mindkettõ. Az áram nem számít. Na, kicsit körülményesen írtam, de a lényeg benne van, remélem.
Micsoda kérdés! Soha nem jutott volna eszembe! :) Defibrillálhatják a nõt, de nem biztos, hogy utána az embrió még életképes marad, mert az anya halála és a defibrilláció közötti idõ alatt nem kap annyi oxigént, és ha az anya vissza is jön, az az oxigén kiesés elég súlyos kövektezményekkel járhat. Az a "legjobb" ha az embrió ilyenkor elhal és távozik az anya testébõl, mert egy ilyen korai szakaszban bekövetkezõ oxigénhiány nem eredményezhet egészséges magzatot. Az áram pedig nem számít.
Versenyescsávók?
Pár hetes terhességben nem azért nem fog megmaradni a baba, mert a defibrillátor árt neki, hanem azért, mert megáll az anyai keringés, ha pár percre is, de megáll. Emellett az ilyenkor rutinszerûen adott gyógyszerek sem adnak sok esélyt az embriónak.

Megszakitasosan szeretkeztem a parommal, nem elvezett belem es ra 2 hetre megjott a menstruaciom, amikor kellett. Van meg esely hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Elméletileg. De amúgy nagyon csekély. Több olyat is ismerek, akik évek óta (!) így védekeznek és semmi nem történt még. Sõt, olyat is, aki sokáig így védekezett, aztán elkezdett tablettát szedni és pár hónap múlva terhes lett.

Elméletileg. De amúgy nagyon csekély. Több olyat is ismerek, akik évek óta (!) így védekeznek és semmi nem történt még. Sõt, olyat is, aki sokáig így védekezett, aztán elkezdett tablettát szedni és pár hónap múlva terhes lett.
Nem azért, de mi évekig így "védekeztünk" sikeresen.Aztán mikor babát szerettünk volna, rögtön össze is jött és nem véletlenül...
Nem véletlenül találták ki ezeket az eszközöket. A hormon tablettákat nem kell szedni ahhoz, hogy valaki ne írjon ki ilyen kérdést. Aki nem akar minden hónapban azon parázni, hogy a párjának volt-e elég lélekjelenléte, az igenis vegye a latexet és húzza fel. (Azt meg megnézem, ahogy egy önérzetes tininek te megmagyarázod, hogy nem eléggé felnõtt. Jobb nem adni alá a lovat, hogy ez egy lehetõség, mert nem az. Ez nem védekezés. Ez lutri!)
Olvasni ugye tudsz? Azt írtam, HA a férfi odafigyel! 16 évesen férfi már valaki? Ki beszélt itt gyerekekrõl? Engem nem érdekel, szedjétek csak a hormonokat, meg vegyétek a latex gumit.
Kedves utolsó. Akkor is ezt mondanád, ha a gyereked ajánlaná mondjuk 16 évesen, hogy ugyan anya... majd a Pali vigyáz! Nem lesz gond! ....Na, azt hiszem értjük egymást.
Ha a férfi odafigyel, akkor több, mint mázli. Több személyt ismerek akik így csinálják évek óta. Nem hiszem, hogy ennyi "mázlista" lenne. Mindössze annyi, hogy ez nem üzlet a gyógyszer- és óvszergyártóknak...
Lehet, hogy off, de ha ennyire foglalkoztat a téma, hogy mensi ellenére idegeskedsz, akkor miért nem védekeztek (mert ez nem az)? És akkor megspórolnád ezt a kérdést, meg a parát. Amúgy mázlid volt, szerintem.
Biztos, hogy nem vagy terhes. Megjött a menzeszed rendesen, akkor nem lehetsz az.
ha megszakitassal vedekeztetek es megjott, miert gondolod, hogy terhes vagy? mi is igy vedekeztunk anno, csak nekem nem jott meg, es meg akkor sem arra gondoltam hogy azert mert terhes vagyok. pedig az voltam es csak a 7. heten csinaltam tesztet. ha babat akartok csinaljatok rendesen, ha meg nem, akkor vedekezzetek rendesen. tuti hogy nem vagy terhes.
A kérdező hozzászólása: koszonom.tovabbi valaszokat is varok
A kérdező hozzászólása: koszonom a kommenteket es a hozzaszolasokat.

Mikor fogom érezni (nem fizikailag), hogy terhes vagyok? 5 hetes vagyok, de pont olyan, mint amikor még nem voltam terhes.

Legjobb válasz: Hát amikor majd az émejgések miatt nem tudod hogy lehányd magad vagy félre dölj. Viccet féle téve. Nekem 6 hetesen kezdödtek a rosszullétes tünetek feszített a hasam stb... aztán volt kis komplikáció most 14 hetes vagyok de most minden múlóban, szinte csak a hasam feszít néha.

Hát amikor majd az émejgések miatt nem tudod hogy lehányd magad vagy félre dölj. Viccet féle téve. Nekem 6 hetesen kezdödtek a rosszullétes tünetek feszített a hasam stb... aztán volt kis komplikáció most 14 hetes vagyok de most minden múlóban, szinte csak a hasam feszít néha.
Nekem akkor jött ki az érzés amikor meghallottam a szívhangot, akkor voltam kb 6 hetes terhes. Most vagyok 14.
Idõvel majd feldolgozod, ez még nagyon új neked.Én sem akartam elhinni, de az elsõ uh-n 8 hetesen amikor láttam a kis emberkét, ami belõlem "készül" éppen elmondhatatlan érzés fogott el.:) )38hkm:) )
Szerintem napokon belül más lesz. :) ) Ha látod a szívét dobogni, már másképp fogsz érzni, na és ha jönnek a rosszulétek, visszasírod még az 5 hetes terhességet! Nekem is 6 hetesen kezdõdtek én napi szinten sírtam, semmire nem bírtam ránézni se, mármint kajára, kizárólag a mackósajtos kenyérre. :) )
én 13 hetesen tudtam meg h terhes vagyok...semmit nem vettem észre belõle, semmi tünetem nem volt...de mikor pozi lett a teszt, és másnap mentem is a dokihoz. uh-on néztük és mondta h ez a baba bizony már 13hetes és hallgattam aszivecskéjét, csak úgy potyogtak a könnyeim:) azóta minden más, én életemben nem voltam ilyen boldog:D 33hetes

A párommal nem szoktunk gumit használni hanem amikor úgyérzi hogy ne birja akkor kiveszi! Mennyi az esélye annak h terhes vagyok eddig rendszeresen megjött a menzeszem most is majd remélem de mibölt tudom még észrevenni hogy terhes vagyok?

2kérdés hogy mennyi az esélye hogy terhes vagyok és miböl vehetem észre hogy igen?

Legjobb válasz: 50% az esélyed minden alkalommal. Korai jelek: http://www.kamaszpanasz.hu/hirek/szex/1166/terhesseg_15_legk.. Gratulálok az értelmes, felelõsségteljes szexuális életetekhez. Remélem a párod az abortusznál vagy a gyermeknevelésnél is legény lesz.

50% az esélyed minden alkalommal. Korai jelek: http://www.kamaszpanasz.hu/hirek/szex/1166/terhesseg_15_legk.. Gratulálok az értelmes, felelõsségteljes szexuális életetekhez. Remélem a párod az abortusznál vagy a gyermeknevelésnél is legény lesz.
Nem sok az esély a teherbe esésre, de természetesen nem lehet kizárni. Ritkán de elõfordul, hogy az elõnedv is tartalmaz hímivar sejteket, ezért hosszú távon ez a közösülési mód nem ajánlott. Arról nem is beszélve, ha az aktus elõtt (akár 24 órával) a párod maszturbált, akkor még lehetnek életképes hímivarsejtek a péniszén. Ha nem szerettek óvszert használni, kezdd el a fogamzásgátló alkalmazását. A terhesség elsõ jele, ha nem jön meg idõben a menzesz. Itt nem 1-2 napos csúszásra gondolok, hanem legalább 5-6 napra, de már a pár napos késésnél érdemes terhességi tesztet végezni (a reggeli vizelettel, mert annak a legmagasabb a HCG hormon szintje).
Cska egy tény: Az ilyen "védekezési módszert" használók megközelítõleg 70%-a egy éven belül teherbe esik. Ennyire nem biztonságos.
Hát esély mindig van a terhességre.Ne adjátok meg rá az esélyt, ha nem akartok gyereket.Nem értem h lehet valaki ilyen felelõtlen, h nem akar védekezni.
Szerintem az 50% nagyon erõs túlzás, de attól még nyilván a legveszélyesebb védekezési forma, ha lehet egyáltalán annak mondani. Én majdnem egy évig csináltam így a volt barátnõmmel, heti 2-3 alkalommal, és nem volt semmi. Egyszer mentünk esemény utániért, de akkor is inkább csak a biztonság kedvéért. Az egyik barátom viszont csak kb. 15-20-szor csinálta így a barátnõjével (azóta jegyese), és egy tündéri kislány lett az eredménye. Szóval ezt is, mint minden mást, embere válogatja. Nem akarok képmutató lenni, de semmiképp nem ajánlom ezt a módszert, ha nem akarsz gyereket. Beleborzongok, ha visszagondolok, mennyire felelõtlen voltam, ma már semmiképp nem csinálnám így. Mind egy gyerek, mind egy esetleges abortusz befolyással van az egész életedre, nem szabad ezzel szórakozni. Ha mindenáron óvszer nélkül akarjátok csinálni (amit maximálisan megértek), akkor a minimum a tabletta, de vannak más lehetõségek is.
A kérdező hozzászólása: remélem h nem lesz gyerek mert még le se érettségiztem és nem jönne jol. Nagyon felelötlenek voltunk de mostmár vigyázunk majd köszönöm a válaszokat!:)

Van e még esélyem hogy terhes vagyok, ha már csináltam 3 tesztet, mind a 3 negatív lett, viszont már 8 napja késik (nem szokott max.3napot). Nagyon szeretnék kisbabát, és most nem tudom csináljak még 1 tesztet vagy menjek orvoshoz?

Legjobb válasz: Szia!Szerintem igenis van esélyed, én is ugyanígy vagyok mint te, én holnap megyek orvoshoz, mert ha nem vagyok babás, akkor igenis tudni szeretném, hogy miért nem jött meg. Lehet hogy késõbb volt peteérésed és még nem mutatja a teszt. Sok olyat olvasni itt az oldalon, akiknek csak 12 hetesen mutatta a teszt. Drukkolok hogy babás legyél!!! Menj el dokihoz õ tud neked biztosat mondani!!

gratulálok :) )
gratulálok!!:-)
Utolsónak: Én is csak itt olvastam, nem magamtól találom ki!!!Az, hogy az illetõ tesztelt-e elõtte nem tudom.
12 hetesen mutatta a teszt??? Már bocsi, de akkor az elõtte nem is tesztelt. Azért kb 7-8 hetesen max már kimutatja. Szerintem ne tesztelj, hanem menj orvoshoz. Valamit már õ is látni fog ha van baba, ha meg nincs akkor megmondja a késés okát.
Szia!Szerintem igenis van esélyed, én is ugyanígy vagyok mint te, én holnap megyek orvoshoz, mert ha nem vagyok babás, akkor igenis tudni szeretném, hogy miért nem jött meg. Lehet hogy késõbb volt peteérésed és még nem mutatja a teszt. Sok olyat olvasni itt az oldalon, akiknek csak 12 hetesen mutatta a teszt. Drukkolok hogy babás legyél!!! Menj el dokihoz õ tud neked biztosat mondani!!
nekem két hetet késett, de olyan is van, hogy valakinek egy teljes ciklus kimarad. ha a következõ rendben megjön, akkor nem kell dokihoz rohanni...
Menjél dokihoz mindenképp, sajnos 3 teszt negatív akkor az negatív.Remélem hamar össze jön neked a baba!
Nem hiszem hogy baba jobb lenne ha látna orvos.
Nagyon gratulálok!
juuj ez csûûcs szuper!!!!!! :) gratulálok!!! :)
Gratula hova tüntél?? Irhatnál 1 pár szót ha van kedved..:-)) Üdv a klubban kismama.Mikor mész dokihoz?
Gratulálok, viszont irigyellek is!
hûûû az anyja nagyon szuper:) )) gratula:) bár csak én is itt járnék:( de nagyon örülök neked:)
gratula!:)
Gratulálok!
GRATULÁLOK!!! :) )) Kérlek, megírnád milyen tüneteid vannak?
Gratulálok!!! :D
A kérdező hozzászólása: Ma teszteltem újra és elöjött a két csík. Megérte várnom még :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, a héten mindenképp elmegyek a dokihoz. Azért még reménykedek kicsit, hátha...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gratulációkat, eddig azért nem írtam mert nyaralni voltunk. Egész jól sikerült, bár a végén már elõjöttek a terhesség tünetei :) Émelyegtem, fáradékonyabb voltam ezért a Plitvicei tavakat már ki is hagytuk. A jövõ héten megyek dokihoz, már alig várom, kíváncsi vagyok mit mond. Amúgy márciustól próbálkoztunk, nagyon örülök hogy sikerült, remélem minden rendben lesz, régebben (10 éve) volt egy vetélésem.Ez lesz az elsõ babucink :) )

Öt hete abortuszom volt. Két hét után együtt voltunk a párommal és azota rendszeresen együtt vagyunk és nem védekezünk. Még mindig nem jött meg. Lehetséges hogy terhes vagyok és ha igen az árthat a babának vagy nekem?

Legjobb válasz: Komolyan mondom csak gratulálni tudok. Nem elég hogy megöltél egy ártatlan lényt, de tovább folytatod ugyanazt a felelõtlen életmódot. Rengeteg más módja van a gyerek elkerülésének, a magzatelhajtáson (abortusz) kívül. Talán itt lenne az ideje valamelyiket alkalmazni, ha nem akarsz ugyanabba a hiába esni újra meg újra.

Komolyan mondom csak gratulálni tudok. Nem elég hogy megöltél egy ártatlan lényt, de tovább folytatod ugyanazt a felelõtlen életmódot. Rengeteg más módja van a gyerek elkerülésének, a magzatelhajtáson (abortusz) kívül. Talán itt lenne az ideje valamelyiket alkalmazni, ha nem akarsz ugyanabba a hiába esni újra meg újra.
Szerintem azért nem védekeznek, mert babát akarnak. Az abortusz a vetélést követõ mûvi befejezést is jelölheti, csak manapság sajnos a mûvi terhességmegszakításhoz kötik. Lehetséges, hogy terhes vagy, persze. De nekem azt mondta a doki, h 3 hónapig el kellene kerülni a teherbeesést, h regenerálódjon a méhed. De egy ismerõsöm nem várta ki, 4 hétre rá terhes maradt és nem lett baja sem neki sem a babának. De azért nem jó kockáztatni.
Hát igen, biztos van oka hogy várni kellene a babavállalással, de nekem is volt egy elhalt terhességem, elvették, és ezt követõ második héten teherbeestem. Gondmentes volt a terhességem, és ki is tudtam hordani a babámat, és most van egy 5 hónapos egészséges kisfiam... :) Remélem tényleg ilyen célból voltál te is abortuszon! Ja, és abortusz és szülés után megsokszorozódik az esélye annak, hogy terhes maradj!

Van okom aggodni? Meg nem jott meg, lehetseges, hogy terhes vagyok?

8 honapja szedek fogamzasgatlo tabletat,de mindig eddig reggelibe megjott, most meg sehol semmi.

Legjobb válasz: Nincs okod aggódni, gyógyszer mellett se jön meg órára pontosan, de van, hogy még napra sem. Teljesen jól csináltál mindent, a gyógyszerszünetet is a kihagyott bogyó után. Ne izgulj, biztosan meg fog jönni 1-2 napon belül! :)

Nincs okod aggódni, gyógyszer mellett se jön meg órára pontosan, de van, hogy még napra sem. Teljesen jól csináltál mindent, a gyógyszerszünetet is a kihagyott bogyó után. Ne izgulj, biztosan meg fog jönni 1-2 napon belül! :)
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen a valaszt, megjott:D
Nekem a gyógyszer mellett és a stressz mellett 9 napot késett és most ok minden.
utolsónak: akkor tehát amikor elkezdted szedni az új levelet akkor jött meg az elsõ héten? Jól értem? Milyet szedsz?

Más is fél a szüléstöl? A második babám lenne de az elsö szülésem igen fájdalmas volt igy nagyon félek, ti hogy vagytok evvel? Még nem vagyok terhes, mit tehetnék hogy ne tarcsak ennyire töle, igy nem merek teherbe esni.

Legjobb válasz: Én az elsõt várom és rettenetesen félek. Egyébként a többség úgy van vele, hogy az elsõtõl félnek, a másodiktól meg mégjobban, mert már tudják milyen is az. :) Én most azt tudom mondani, hogy biztosan megbirkózol ezzel az érzéssel. Én meg pl. jelenleg úgy gondolom, hogy mégegy terhességet nem tudok végigcsinálni. Nagyon kikészít, veszélyeztetett vagyok és sajnos mindig van valami. De gondolom ez majd megváltozik. Már nagyon várom a végét, mert félek, hogy hamarabb érkezik a picim. 32 hetes vagyok.

Én az elsõt várom és rettenetesen félek. Egyébként a többség úgy van vele, hogy az elsõtõl félnek, a másodiktól meg mégjobban, mert már tudják milyen is az. :) Én most azt tudom mondani, hogy biztosan megbirkózol ezzel az érzéssel. Én meg pl. jelenleg úgy gondolom, hogy mégegy terhességet nem tudok végigcsinálni. Nagyon kikészít, veszélyeztetett vagyok és sajnos mindig van valami. De gondolom ez majd megváltozik. Már nagyon várom a végét, mert félek, hogy hamarabb érkezik a picim. 32 hetes vagyok.
A doki es a szuleszno rendesek voltak hozzad? Mert hozzam nem, es en biztos hogy mas orvosnal szulnek ha megegyszer babat vallalnek. Nem mindegy hogy milyenek hozzad a korhazban szerintem!
en 18 ora vajudassal szultem meg a lanyomat, rettenetes fajasokkal, de gondolkodas nelkul bele mennek megegyszer! es szulni is fogok meg!!!! most ezen vagyunk a ferjemmel:)
ne félj a másodiktól!mikor megszültem az elsõ csemetém 2 és fél évvel ezelõtt akkor azt mondtam hogy soha többet.pedig nagyon segítõkészek, aranyosak voltak azok az emberek akik körbevettek a szülés alatt.most meg már decemberben szülni fogom a másodikat.hamar túl leszek a dolgon és boldog leszek hogy két gyermekem lesz.mindent kilehet bírni!nagyon félek, nem tagadom de a végeredmény az örökre szól és az a legcsodálatosabb az egészben!
Ne félj, sok olyat hallottam, akinekaz elsõ rettenetes volt, a másokdi meg már majdnem a liftben meglett. Minden szülés más, ahogy nincs két egyforma terhesség sem. De ha nagyon félsz, akkor beszéld meg te is a dokiddal, hogy kapjál fájdalomcsillapítót.
Szia!Én is rettentõen félek a szüléstõl.32hetes vagyok, de máson nem jár az agyam csak azon, hogy mennyire lesz nehéz.3.babám várom.1977-ben szültem a 2-at, rettenetesen nagy fájásaim voltak.Jól beis pánikoltam vajúdás közben.Az ápolónõk nem a kedvességükrõl voltak híresek!!!!Én most eldöntöttem, hogy epiduláris érzéstelenítõt kérek.Már mondtam is a dokimnak, mondta, hogy természetesen ad.Így egy kicsit könnyebben fogom most fel!!Szerintem nyugodtan merj teherbe esni.Sok sikert!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!