Találatok a következő kifejezésre: Még nem fel magamnak, de már (30 db)

ha nem mersz ne csináld!majd ha mered akkor térj visza rá.
Bár nem írtad, h hány éves vagy...de nem is számít!Ha azért maszturbálsz, mert kívánod, nem pedig csak azért, mert a barátnõid is szoktak, akkor ne aggódj!!!!!Lazulj el, kapcsolj ki, helyezd magad kényelembe!Gondolom simogatni szoktad magad......és ha már élvezed azt, és már ott vagy h kívánod azt h "magadba nyúlj"...akkor ne aggódj!VAlószínû, h leszel annyira nedves, hogyha 1 újjadat dugod be szépen fokozatosan, akkor nem fog fájni!NEm hiszem, h fogsz vérezni, mert nem tartom valószínûnek, h addig fel tudsz magadnak nyúlni......TEhát csak mindent szépen óvatosan, fokozatossan!!!!!!
Szerintem ezt inkább a barátodra bízd (mármint a felnyúlást), ha van! Ha nincs, akkor meg nagyon óvatosan, úgyis érezni fogod, hogy már nem megy tovább! De nehogy azt írt, hogy tágítani akarod magad, mert az egy nagy baromság! A kicsik legújabb "divathóbortja"!
mikor én elvesztettem a szûzeségem egyáltalán nem fájt mert imádom a barátomat persze ennek már 2 éve de biztos vagyok benne hogy nem fog fájni az elõttem lévõnek igaza van hogyha kívánod akkor nem fog de ha csak azért mert ciki hogyte még szûz vagy akk sza..d le nagyívbe ki mit mond vagy csak simán hazudd azt hogy már nem vagy szûz:D
1 ujjal nem fog fájni, biztosan. de tény, hogy döntsd el, miért akarsz magadba nyúlni? ha kívánod, akkor úgyis megteszed. megy az magától.
Max akkor vérzel, ha a körmeid nagyok vagy be vannak szakadva, mert akkor megsértheted a belsõ hámrétegedet, de akkor sem fog ömleni a vér, csak max 1-2 csepp. Fáj pedig nem fog ha rendesen fel vagy izgulva, és ha mégsem lenne jó, akkor ne csináld.
hát ha egy ujjadat dugod fel az nem hiszem h fájni fog
viszont ha egy ujjal csinálod szép lassan akkor nem fog. ha meg érzed hogy fáj akkor abbahagyod.
hátha még szûz vagy akkor lehet fog..
semmiképpen sem kézzel kell kezdeni elöszõr kukoricadarálóval ajánlott de ha nincs kéznél kukoricadaráló akkor a targonca villa is teljesen meg teszi

Még nem nyúltam fel magamnak, de már masztisztam. Fájna, ha felnyúlnék?

Legjobb válasz: sztem nem fájna, de elõször csak 1 ujjal, szép lassan

sztem nem fájna, de elõször csak 1 ujjal, szép lassan
Hátha három ujjal magadnak esel akkor az biztos fáj, de ha egy ujjal széppen lassan akkor az biztos nem, de ha a seggedbe nyulsz fel egy ujjal az sem fáj amugy.
Hát mindent szépen lassan sorjában!TEhát ha neki állsz, akor elõször helyezkedj el kényelmesen, lazulj el!Ha úgy kezded h elõször simogatod magad..meg ahogy te szoktad és azt élvezed, elvileg nedves leszel annyira, hogyha egy újjal nyúlsz fel magadnak, akkor az nem fog fájni.Ha fáj akkor izgatsd magad tovább v ha úgy gondolod akkor hagyd abba, és halaszd máskorra!Ha élvezed akkor meg kísérletezz, hogy hogy jó és akár növelheted az újjak számát......sok sikert!
Azért egy élethû vibri sem rossz. Vagy ha nagyon akarod, akkor két helyen egyszerre. És mindezt óvatosan, lágyan.
Ez attól függ, fiú, vagy lány vagy.
A kérdező hozzászólása: lány XD
A kérdező hozzászólása: koszike mindenkinek XD

17 éves vagyok és babát várok! A szüleim tamogatnak meg én is szeretném a picit! Már több mint 2 éve vagyok együtt a barátommal de ő fél, hogy nem tudja magát kiélni szorakozni stb. Szerinetek mellettem marad?

Legjobb válasz: Hát ez jó kérdés?Nem biztos,hogy melletted marad vagy ha igen akkor majd melletted fogja kiélni magát és szórakozni járni.Nem tudom hány éves,de ha ilyen fiatal mint te nem hiszem hogy felelõség teljesen tudna már gondolkodni fõleg,hogy már elõre fél hogy mi lesz.Ezt nem azért írtam mert elakarlak keseríteni,de ne így legyen!!!!

Hát ez jó kérdés?Nem biztos, hogy melletted marad vagy ha igen akkor majd melletted fogja kiélni magát és szórakozni járni.Nem tudom hány éves, de ha ilyen fiatal mint te nem hiszem hogy felelõség teljesen tudna már gondolkodni fõleg, hogy már elõre fél hogy mi lesz.Ezt nem azért írtam mert elakarlak keseríteni, de ne így legyen!!!!
Szia! Én 16 évesen jöttem össze a jelenlegi párommal, aki 17 éves volt akkor.Ma már 27 éves vagyok õ 28 éves.10 éve együtt vagyunk és nincs baba, miért?Mert arra vártam, hogy õ is akarja.Na erre várhatok, most már látom és vége a reménykedésemnek.Mindig közbe jön valami és nem mer belevágni.20 éves korom óta szeretnék babát és nem lehetett miatta.Miért nem hagytam el?Mert szerettem és most is szeretem.A napokban ráadásul endometrozist állapítottak meg nálam.Szóval csak azért írtam le a sztorimat röviden, hogy megértsd, 100%ig igazad van és nagyon szerencsés vagy, hogy ez megadatott neked.Szívbõl kívánom, hogy szeretben, boldogságban és egészságben jöjjön világra a kis csöpség.És külön elismerésem a szüleidnek, hogy támogatnak!Sok boldogságot és erõt!
Benne van a pakliban, h nem marad veled az apuka. Sajnos. De ez tényleg a korai-szindróma, - ellene pedig nem tehetsz semmit. Add önmagad, légy magabiztos anyuka, szeresd a párodat, semmiképp ne hanyagold, és az élet majd idõvel meghozza a döntést. Sok erõt neked!
Szerintem próbáld meg nem mutatni neki, hogy kételyeid vannak a felõl, hogy kitart-e melletted. Ha látja, hogy Te biztos vagy a dolgodban, erõsíteni fogja õt is a tudat. :o)
Szia! Én 18 éves szülinapom elõtt jöttem össze az akkor szintén 18 éves párommal. Már lassan két éve vagyunk együtt, de mindketten tudjuk, h a másik az igaz, családot, házasságot, babát tervezünk, pedig nekem is hajtogatjék a barátnõim, neki is a barátai, hogy még éljük ki magunkat. De a kiélés nem feltétlen kell, hogy a féktelen ivászatot, drogot és orgiapartikat jelentsen. Mi folyamatosan éljük kifele magunkat egymás mellett is. Izgalmas, közös programokat szervezünk és néha elmegyünk táncolni, szórakozni is. Mond el a párodnak, hogy melletted és ababa mellett is simán ki tudja élni magát, ha igazán szeret. MIért ne mehetne el a haverjaival sörözni egyet? Miért ne mehetnétek el együtt kirándulni, beülni valahova, vagy táncolni? Egy szabály van: a kiélés nem a csajozást/pasizást kell jelentse! Anélkül is érezheti jól magát valaki, fõleg akkor ha szereti a párját! nekem meg sem fordulna a fejemben flörtölni egy másik pasival, még akkor sem ha a párom nincs ott velem mondjuk egy buliban... társasági ember vagyok, szeretek bezélgetni, ismerkedni, szórakozni, de mindezt úgy teszem, hogy szerelmes vagyok a páromba, ahová tehetem, magammal viszem, és ha mégsem, meg sem fordul a fejemben bárkivel is helyettesíteni õt! Így is lehet szórakozni :) Ezt értesd meg az apukával! Alisson
A kérdező hozzászólása: 4 válaszoló: Ez a baba nekem mindennél többet fog jelenteni bárhogy is alakulnak a dolgok! Sokan mellettem állnak, de ha netalántán mégis elhagyna a szüleim mellettem vannak! Nagyon szeretem a barátomat és nemis igazán tudok magam mellé mást elképzelni! Lhet hogy ezt most igy látom de akkor is! Rémenykedem hisz a remény hal meg utoljára!!:)
Még annyit, hogy : Látom, 3 hónapos kismama vagy :o) Érett gondolkodású vagy, családod melletted áll, minden rendben lesz, bárhogy is alakul a barátoddal.
jaj, ne haragudj, most látom, hogy félreolvastam. Azt olvastam, hogy "babát akarok". Most látom csak, hogy azt írtad, hogy már babát vársz. Ebben az esetben azon gondolkodsz, hogy megtartsad-e a babát? Ha szeret a párod, és felelõs emberként cselekszik, akkor melletted marad. Ha mégsem marad, akkor amúgy sem lenne segítség/támasz az életedben. Hány éves a párod? Szerencsés vagy, hogy a családod melletted áll.
szia! hú, hát erre a kérdésre senki sem tud biztos választ adni neked. az biztos, ebben a korban még az ember több kapcsolat elõtt szokott állni, mielõtt megállapodik. és ez különösen a fiúkra igaz. nagy felelõsség egy gyerek, és bizony a bulizós idõszaknak oda. nem biztos, hogy õ ezt tudja majd vállalni. készülj fel rá, hogy akárhogy is lesz, leginkább magadra leszel utalva. de hogy írja pozitív példát is: van olyan ismerõsöm, aki 17 évesen szülte a ma már 8 éves fiát. a barátja mellette állt, sõt a mai napig együtt vannak! de a szülei segítsége nagyon okat számított! minden jót és örömöt neked!
Nagyon becsülöm benned, hogy szeretnéd a picit, és szerencsés vagy, hogy a szüleid is támogatnak. Ha elhagy ezért a fiú, akkor nem a baba miatt teszi, hanem amugy is megtenné. Remélem, hogy jól alakulnak a dolgaitok, de sajnos nem sok embert ismerek, aki együtt maradt azzal, akivel 15 évesen összejött. Remélem, hogy Ti leszetk a kivétel! Jó babázást! Mennyi idõs terhes vagy?
A kérdező hozzászólása: Rendben van:) Tehát akkor ne mutassam neki ki hogy félek hogy elhagy hanem legyek biztos magamban:)
A kérdező hozzászólása: 19 éves! Hát énis reménykedni tudok csak....Kösszönöm
A kérdező hozzászólása: Kösszönöm szépen!:) Ez igazán jól esett! Én mondtam neki hogy ez nem azt jelenti hogy életed hátralevõ részében a szoknyámon kell üllnöd! Ugynaugy szorakozhat stb..! Csak fél hogy ez korai volt! Én meg teljesen az ellen vagyok hogy elvetessem a babát!Sõt megsem fordult a fejembe!Remélem kitart mellettem!És gartulálok hogy ilyen jól megvagytok a pároddal!Remélem mi is együtt maradunk!
Ha szereti a piciket, akkor a sajátját még jobban fogja szeretni! :o)
A kérdező hozzászólása: 3 hónapos vagyok:)
A kérdező hozzászólása: Én úgy érzem hogy eleget voltam szorakozni és ha majd megnõ a pici lessz még rá alkalmam! Szerencsésnek érzem magam hogy a szüleim támogatnak!
A kérdező hozzászólása: Én érzem hogy tiszta szívébõl szeret csak megvan ilyedve attól hogy apa lessz!! Én úgy érzem készem állok hogy válaljam a babát!A párom 19 éves! Imádja a piciket hisz neki is van egy kistestvére!!Tudom hogy mind a két félnek kell vállalnia, de hogy ha élni akar akkor éljen!
Ha szeret akkor ki tart melletted ha nem akkor nem.

Ti ezt hogy oldottátok meg? 4 és fél hónapos kislányom éjszaka mindig hasra fordul, de így alapvetően nem szeret lenni rögtön kinyomja magát és már fel is ébred. Most éjjel 5x keltünk erre.

Legjobb válasz: Volt nekünk is egy idõszak amikor hasra fordulni már tudott, de hasról vissza még nem. Viszont nagyon utált hason, ezért üvöltött. Semmi megoldást nem találtunk, forgattuk vissza a gyereket a hátára valahányszor hasra fordult, de aztán hamar megtanult visszafordulni õ maga egyedül is, így megszûnt a probléma is.

Volt nekünk is egy idõszak amikor hasra fordulni már tudott, de hasról vissza még nem. Viszont nagyon utált hason, ezért üvöltött. Semmi megoldást nem találtunk, forgattuk vissza a gyereket a hátára valahányszor hasra fordult, de aztán hamar megtanult visszafordulni õ maga egyedül is, így megszûnt a probléma is.
szia! nálunk is elõfordul ez, de 1-2 nap és újra a régi minden. Amikor kezdte tanulni a forgolódást, többször is arra kelt éjjel hogy hátra fordult. aztán az altatás utána kb 1 óráig tartott... "Miért ébred fel a baba többször is éjszaka? Amikor alvásában az éberebb szakasz jön, valami megzavarja az álmát, erre felébred. Ez a “valami” lehet a fogzás miatt húzódó íny, egy furcsa, szokatlan zaj (hiába van a lakásban csend, mert egy autó elhaladása az úton vagy a kutyaugatás is felkeltheti a picit), a saját mozgása (intenzív mozgásfejlõdési idõszakokban figyelhetõ meg a nyugtalanabb éjszakai alvás, például a kicsi megpróbál álmában forgolódni és erre felébred, vagy a fejlõdõ izomzat rángásai ébresztik fel), az ún. növekedési fájdalom, illetve a szeparációs szorongás (anya hiánya). Az éjszakai ébredések maguktól alábbhagynak, amikor a kicsi megtanul önállóan visszaaludni, illetve az alvási ciklus hossza megnõ." http://www.kismamablog.hu/baba-alvas/a-csecsemo-alvasa itt sok hasznos infót megtalálsz! Remélem tudtam segíteni!
Ugyanez van nálunk is csak az én fiam 5 hónapos pár napja tanult meg hátról hasra forogni ahogy leteszem már szinte egybõl dobja is magát hasra, de úgy meg utál lenni és irtó hamar panaszkodni kezd. Éjjel ráadásul még az ágyában is elakad...3 napja éjszaka 2 óránként forgattam vissza. Zombi vagyok. Ráadásul nekem ilyenkor csak cicivel alszik vissza így a sok cicizéstõl marha sok tejem lett és most fejhetem naphosszat (sajnos lassan tudok csak fejni) hogy ne durranjon be mivel a szükséglete meg nincs ennyi amennyit "csinál" magának az éjszakánként 4-5 szopival...
Lehet kapni ilyen elfordulásgátlót, szerintem egy próbát megér... http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/4190?storetype=st..

Hogyha a fiu fel a szerelemtol, nem akar komolyat, de extra jol erezzuk magunkat, s minden jo. S mar szinte szerelem, s megis visszafogja magat, akkor lehet abbol meg szerelem?

2 honapja jottem ossze ezzel a fiuval, aki 25 eves, en 21, volt neki egy 7 eves kapcsolata, de kozben azert elte az eletet, most mi is ugy indultunk neki, h semmi komolyat, de kozben en rajottem, h mennyire talalunk, s mar az elso csokbol tudtam :) s minden anyira jo, de mikor nagyon nagyon jo, megjed, s egy napig el van tunve... sajnos kovettem el egy hibat, h a legjobb baratjanak beszeltem kettonkrol, ezert most szunet van kettonk kozt, mar ket hete, de azalatt mar egyszer randiztunk, beszelgetunk, s tegnapelott udvarolt nekem, h tegnap bejon, de megint eltunt, azt viszont tudom, h rengeteg a gondja mostanaban, s ezert nem tud olyan lenni mindig, de ha turelmesebb leszek, akkor kialakulhat az, ami mar elkezdodott, csak felbe maradt? nekem borzsztoan hianyzik... en ugy hiszem szeretem

Legjobb válasz: Próbáld megbeszélni vele... Mondd el az érzéseid, hogy rossz neked, ha eltûnik, és mond el, hogy nem akarod megijeszteni, haladjatok az õ tempójában. Nem tudom mi a jobb elmondani, hogy borzasztóan hiányzik, vagy visszafogni az ilyen érzéseket, hogy a másik ne ilyedjen meg??? Hát nem tudom... kérdezz rá, miért fél a szerelemtõl? Én meg még össze sem jöttem azzal akivel szeretnék, de azért borzasztóan hiányzik, majdnem el is mondtam neki, de nem mertem... majd mondom neki legközelebb :) Ha lesz legközelebb amikor beszélhetek vele, mert minden olyan reménytelen..., de azt hiszem ha igazán akarunk vlaakit, ha szeretjük az illetõt, õszintének kell lenni, és nem szabad félni. Ki tudja elmondhatjuk e amit akarunk, olyan rövid az élet... az érzéseket ki kell mondani, bár érezni kell mikor, mert mindennek ideje van, a túl korán kimondott, még nem eléggé kialakult érzések esetében jobb várni, és figyelni, hogy vajon mi is az amit érzünk, ha eltelik a kellõ idõ akkor mondjuk ki õket. De szerintem azt, hogy hiányzik neked amikro nincs ott két hétig azt lehet mondani, az még nem ilyesztõ.

Próbáld megbeszélni vele... Mondd el az érzéseid, hogy rossz neked, ha eltûnik, és mond el, hogy nem akarod megijeszteni, haladjatok az õ tempójában. Nem tudom mi a jobb elmondani, hogy borzasztóan hiányzik, vagy visszafogni az ilyen érzéseket, hogy a másik ne ilyedjen meg??? Hát nem tudom... kérdezz rá, miért fél a szerelemtõl? Én meg még össze sem jöttem azzal akivel szeretnék, de azért borzasztóan hiányzik, majdnem el is mondtam neki, de nem mertem... majd mondom neki legközelebb :) Ha lesz legközelebb amikor beszélhetek vele, mert minden olyan reménytelen..., de azt hiszem ha igazán akarunk vlaakit, ha szeretjük az illetõt, õszintének kell lenni, és nem szabad félni. Ki tudja elmondhatjuk e amit akarunk, olyan rövid az élet... az érzéseket ki kell mondani, bár érezni kell mikor, mert mindennek ideje van, a túl korán kimondott, még nem eléggé kialakult érzések esetében jobb várni, és figyelni, hogy vajon mi is az amit érzünk, ha eltelik a kellõ idõ akkor mondjuk ki õket. De szerintem azt, hogy hiányzik neked amikro nincs ott két hétig azt lehet mondani, az még nem ilyesztõ.

Szeretek egy fiút már több mint, fél éve. De nem tudom hogy hívjam fel a figyelmet magamra. Van hogy tök jól el tudunk beszélgetni meg minden, puszit is ad, de máskor le se szar még köszönni is luxus. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Mond meg neki. Mást nem nagyon tehetsz. Vagy tûröd, ahogy majd más lányokat puszilgat, vagy elmondod neki, még akkor is, ha tudod semmi esélyed nincs. És a negyedik lehetõség elfelejteni( én ezt ajánlom). Bocs, hogy elszomorító választ adtam.

Mond meg neki. Mást nem nagyon tehetsz. Vagy tûröd, ahogy majd más lányokat puszilgat, vagy elmondod neki, még akkor is, ha tudod semmi esélyed nincs. És a negyedik lehetõség elfelejteni( én ezt ajánlom). Bocs, hogy elszomorító választ adtam.
Ja. a harmadik lehetõség.
mondd el neki, 90%ig biztos vagyok benne hogy összejöttök komolyan mondom
Szia! :) Szerintem is mond meg neki! Mi is így voltunk... De már egy fél éve hogy együtt vagyunk. :) Biztos hogy össze fog jönni, hidd el :)

Miket tud 7 hónapos babátok? Az én lányom ül, de még nem ül fel egyedül, ha lerakom ülve, úgy marad. Felhúzza magát állásba, ha fogom a kezét lépked. Rendben van ez így vagy már egyedül kellene felülnie? Ja és már gyakorolja a mászást is

Legjobb válasz: Az én kislányom is 7 hónapos. Kb. ugyanezeket tudja, mint a tiéd.De már mondjuk vagy egy hónapja tudja.Mászni még nem mászik. Az a baj, hogy nem is szeret hason lenni, ordít, ha leteszem.

Az én kislányom is 7 hónapos. Kb. ugyanezeket tudja, mint a tiéd.De már mondjuk vagy egy hónapja tudja.Mászni még nem mászik. Az a baj, hogy nem is szeret hason lenni, ordít, ha leteszem.
sztem teljesen idõben van a babád mozgásformákkal :) Az én fiam még nem ül Állásba fel tud kapaszkodni kb 2 hete, lépegetne is, de mi nem vezetgetjük és magától még nem tud Kb ugyanettõl az idõponttól kezdte a kiskutyázást, négykézláb hintáztatja magát, néha sikerül a térdét elõrébb tolnia, de a kezével még nem lép elõre. 5 hós korától kúszik A lányom 5 hósan egyedül ült, 6 hósan felült, 6, 5 hósan kúszott és rá pár napra megtanult mászni is. 11 hósan lépegetett párat kapaszkodás nélkül, de egyedül csak 13 hósan ment métereket.
Kisfiam (szombaton lesz 7 hónapos) még nem ül , nem mászik, nem kúszik; csak fordul jobbra, balra és a tengelye körül. Majd szép lassan megtanulja a többi dolgot is.
Azért jelzem nektek, hogy egy gyereket nem ültetünk, ha egyedül nem tud ülni és nem járkáltatjuk kézen fogva. Nagyon rosszak ezek számára a fejlõdése szempontjából. Kérlek titeket, vegyétek ezt figyelembe és ne erõszakoljatok rá dolgokat, amiket magától még nem tud megcsinálni, csak hogy elmondhassátok: ezt is tudja. Nagyon sokat árthattok vele, egy életre szólóakat.
Szerintem is teljesen jól fejlõdik a babád mozgása!!☺ Az én 7 hónaposom viszont nagyon siet, de hohy hova?...Már hetek óta feláll és körbejárja kapaszkodva a kiságyat, nagyágyat, fotelt...És húzza felfelé magát mindenhol.Az öcsém is ezt csinálta és állítólag én is. Csak az a baj, hogy szegény fiam természetesen mindenhová a fejét üti be...Nem éri be a kezével-lábával, az õ fejének kccannia kell...
Ja, a többi véletlenül kitörlõdött... Napra pontosan 3 hónaposan kezdett forgolódni!A nagykádban már 4, 5 hónaposan felállt, ott könnyû volt neki ☺.És mikor elmúlt 5 hónapos felállt, felhúzta magát (én mindezt nem láttam) és szépen kipattogott a kiságyból.Volt is nagy sírás, persze csak részemrõl, õt alig viselte meg...ülni is elég régóta ül, de támaszték nélkül.Nem értem, miért de támasztékkal elcsúszik teljesen.Most már nem annyira, de 2 hete még szétcsúszott szegény.De ha õ tartja saját magát, akkor gyönyörûen ül.Hogy a kúszásból mikor lett mászás azt nem tudom.Ciki?Az igazság az, hogy én azzal voltam elfoglalva, hogy mi a fenének kellett neki ilyen korán felállni???!!!Persze nagyon büszke vagyok rá, de nagyon féltem a kis buksiját, mert szinte mindennap beüti...
Miért ülteted? Rakd hasra, vagy hanyatt, hagy gyakorolja a forgást, kúszást, mászást. Neki ezeket kéne inkább gyakorolnia. Nem ez volt a kérdésed, csak leírtam a mondandómat:)

18 eves vagyok es meg szuz. Van 1 baratom kb.1 es fel honapja aki szeretne ha mar lefekudnek vele. Azt mondja var ram de mar 1 ideje nem volt szexualis kapcsija. En eleg eretnek erzem magam de nem tom eldonteni, lehet h. Meg tul korai. Mit tegyek?

Legjobb válasz: azt tedd amit te jónak érzel:) ha nem szeretnéd még és nem vagy rá felkészülve akkor ne erõltesd. de amugy kor alapján nem korai:) én pl 14 évesen vesztettem el,és nem bántam meg mert jo volt a partner. ha ugy érzed hogy vele szeretnéd akkor hajrá:)

azt tedd amit te jónak érzel:) ha nem szeretnéd még és nem vagy rá felkészülve akkor ne erõltesd. de amugy kor alapján nem korai:) én pl 14 évesen vesztettem el, és nem bántam meg mert jo volt a partner. ha ugy érzed hogy vele szeretnéd akkor hajrá:)
A kérdező hozzászólása: ez komoly..marmint ha igazan szeretsz valakit 2 honapnal tovabb varsz ra szerintem, s ha nem akkor ugysem szamit..
Azt tom mondani hogy tégy ugy ahogy érzel ha szereted és nem csak õ hanem te is szeretnéd akk hajrá
ha már te is kivánod akkor mindent bele de elõtte sok petting és ujjazás stb
Mintha magamat hallanám, csak én 19 éves vagyok. Az én barátom is "nyafog", hogy régen volt együtt lánnyal (3 hónap, nála ez sok), és szeretné, ha végre együttlennénk, de én megmondtam, hogy nekem még korai, úgyhogy vár. Ha még nem vagy biztos magadban, akkor szerintem várj, amíg teljesen megbízol benne. Én is tudom, hogy már sokat vártam az elsõ alkalomra, talán túl sokat is, de most már egy-két hónap nem oszt nem szoroz, és így legalább nem fogok azon izgulni, hogy túl korai. Tudom, hogy várni fog rám. Ha a barátod ezért hagyna el, akkor meg sem érdemel, és örülj, hogy nem hagytad magad kihasználni. Ja és nem muszáj egyszerre lefeküdnötök, kezdhetitek pettinggel is.
te erzed hogy mennyire szereted a baratodat.ha elegge szereted akkor semmi akadalya nincs.az hogy meg csak masfel honapja a baratod az nem lehet akadalya annak hogy lefekudj vele.ha szereted vigyazz ra mert ferfi es ha nem nalad akkor valaki masnal eleri amit akar
Ha már ilyen sokat vártál a szüzességed elvesztéséhez (18 év), akkor szerintem pár hónap (amíg jobban megismered), az semmi. Várj még pár hónapot, és ha megbízol benne, akkor mehet.;) Szerintem...:D De úgyis Te döntesz.:) És Te érzed, hogy mennyire szereted, meg mit szeretnél vele megtenni...
Jézusom, mi az, h az én barátom is "nyafog". Gondolom, már le akar feküdni veled, mivel ez a természetes. Én úgy otthagynám azt a nõt, aki 2 honapig nem akar lefeküdni velem, mint a sicc. Mi 1 hét után feküdtünk le egymással, és azóta is tökeletes a kapcsolatunk. (Több, mint 1 éve). Várom a lepontozásokat.
Igen ez komoly... akár többet is várhatsz rá:) Szerintem nem kell elsietni, én akkor tettem meg (19 évesen), amikor úgy éreztem, hogy halálosan szerelmes vagyok... Sosem bántam meg pedig ugye a srác nem az igazi volt és ott is hagyott pár hónappal rá... Az ember mindig tanul valamit:) szóval csak rajtad múlik ne engedd, hogy befolyásoljanak... te döntesz hiszen csak te érzed:)

A barátom 19 éves és még nem élte ki magát. Igaz, hogy már 3éve együtt vagyunk, de félek, mi van ha közben rátör a csajozós korszak. Amúgy nagyon jól megvagyunk és már a közös jövőt tervezzük. Lehetséges hogy egy fiú az1szerelmével éli le az életét?

Legjobb válasz: Bármi lehetséges, de sztem nem az elsõ szerelmével fogja leélni az életét, hiszen még nem látott mindent és nem tapasztalt, nem tudja milyen lehet egy másik lánnyal, de ha szeretitek egymást akkor semmi ok a kétségre, de ha kétségeket érzel, próbáld meg újra elcsábítani a kapcsolatodban, kedveskedj neki, de azért, h neked is jó legyen, vezesd rá arra, h õ is tegye ugyanezt...Sok sikert

Bármi lehetséges, de sztem nem az elsõ szerelmével fogja leélni az életét, hiszen még nem látott mindent és nem tapasztalt, nem tudja milyen lehet egy másik lánnyal, de ha szeretitek egymást akkor semmi ok a kétségre, de ha kétségeket érzel, próbáld meg újra elcsábítani a kapcsolatodban, kedveskedj neki, de azért, h neked is jó legyen, vezesd rá arra, h õ is tegye ugyanezt...Sok sikert
Vannak bizonyos fiúk, akik sok év múlva is képesek szakítani (mint ahogy ezt sok lány is természetesen így teszi), és szerintem ennek egyetlen oka van: a változatosság hiánya. Gondolj bele, egyszer belédszeret, miért kéne elmúlnia? 3 év alatt már alaposan megismert, tehát valószínûen nem az lenne a szakítás indoka, hogy "nem így képzeltelek el". Mindig el kell tudni csábítani: más ruhák, hajszín, szórakozóhelyek, kirándulások, stb... Szép napot!
Ha tényleg nagyon jól kiegészítitek egymást, és vissza akarod kapni ha ilyen történik, akkor ha rátör a kankorszak, engedd meg neki hogy kipróbáljon ezt azt kicsit szétnézzen más lányok felé, és ha elege lett visszatérjen hozzád. Kicsit szokatlannak tûnhet ez, de a szerelmetek a fontos, a többi csak testiség, hadd próbálja ki hogy minden puncinak ugyan olyan e az íze, ez így természetes, de ha tényleg komolyan vesz téged akkor visszatér hozzád ha te is engeded! jobb alternatívát nem tudok kitalálni, én biztos ezt tenném, aztán együtt öregednék meg a választottammal.
egy haverom bizonyíték arra, hogy lehetséges. Ha a csaj megérik a dologra el is veszi rögtön. Mellesleg én is képesnek érzem magam rá.
Tanulsz legalább valamit?
ne félj belevágni, ha szép lassan elkezded csinálni a dolgaidat rendesen, egy idõ után rájössz hogy neked is megy, és te is képes vagy eltartani önmagad mint ahogy a legtöbb ember, csak csinálni kell, lehet hogy most kicsit nagy felelõsségnek látszik, de ha már megcsináltad rájössz hogy te is meg tudod csinálni, és képes vagy megtartani a munkahelyed, vagy újat keresni, és eltartani magad a megkeresett pénzedbõl.
Én 2 évvel vagyok nálad idõsebb, és a szüleim tiltottak a munkától valamiért, de én dolgozni akartam. Még nincs meg a diplomám, mert az államvizsga még hátra van, de hallgatói jogviszonyom már nincs, míg diák voltam, válogathattam a melók között, volt mit csinálni, most nehezebben találok munkát, de legalább valami tõkém van, ha ki kell lépni a nagybetûsbe. Gondolkodj! Persze, kényelmes, ha mások tartanak el, de arra is gondolj, hogy õk se élnek örökké vagy nincs garancia rá, hogy ilyen erõvel tudnak dolgozni nyugdíjas korig, én most nem akarom azt mondani, hogy hamarosan meghalnak, ne úgy legyen, de bármikor történhet baj, akkor mit csinálnál, ha neked kéne egyedül, mert a szüleid hosszú idõre kiesnének a munkából?
Én 21 vagyok, de még tanulok, de miután befejeztem, nem akarok élõsködni itthon, de nem tudom, hogy fog menni, én sem akarok felnõni, gyereknek sokkal jobb lenni, mint felnõttnek, ezt már most tudom:D
Van szakmád, érettségid vagy valamid??
23 évesen már pofátlanság eltartatni magad, ha nem vagy tanuló
Esetleg kezdj dolgozni.
Pfff... veled egyidõs vagyok. És 19 éves korom óta dolgozom. Remélem az én gyerekem nem lesz ilyen mint te. Igyekszem úgy nevelni, hogy képes legyen megállni a saját lábán, amikor eljön az ideje. Ha nem dolgozol, nem tanulsz (nyelvet gondolom nem heti öt nap, napi nyolc órában tanulsz), akkor szépen keress magadnak munkahelyet, aztán kezdj el önállóan élni. Erre nincs más módszer. Vagy esetleg tanulj valamit, aminek értelme van, és amivel több esélyed van munkát találni. Én szülõként kudarcnak élném meg, ha a gyerekem 23 évesen ennyire életképtelen lenne. Mondjuk az a baj, hogy sokan meg azt hiszik, hogy azzal teszik a legjobbat a gyereküknek, hogy mindent a fenekük alá tesznek, mindent megoldanak helyettük, és az illetõ "gyerek" még 30-40 évesen sem képes önálló döntéseket hozni, irányítani a saját életét.
Mamár nincs is munka...
11:11 - Annak, aki anyuci-apuci kiszolgált kis elkényeztetett kölyke, valóban...
23 évesen nagyon fiatal vagy még. Engem majdnem 30 éves koromig tartottak el a szüleim (több egyetemre jártam), és semmi hátrányom nem származott belõle. Most viszont én tudom segíteni õket.
Elmondom az alternatívát: A szüleid megelégelik, hogy csak otthon csinálod a semmit, és viszed a pénzt, és kiraknak az utcára. Mivel nincs állásod, nem tudsz albérletbe se menni, hajléktalanként fogsz az utcán tengõdni. Naponta megvernek és elveszik azt a kevesedet, ami van, talán meg is erõszakolnak. Egyre lejjebb csúszol, végül már annyira megromlik az egészséged, hogy akkor sem vesznek fel munkára, ha lenne rá valami esélyed. Aztán jön egy szokatlanul kemény tél, és neked annyi... Szóval becsüld meg, ha egészséges vagy és fiatal, és ne attól rettegj, hogy mi van akkor, ha dolgoznod kell, hanem attól, hogy mi lesz veled, ha nem dolgozol. Hidd el, ha kikerülsz a Nagy Körforgásból, már senkit sem fog érdekelni, mi van veled. Rajtad áll.
Ha ennyire nem tudsz magaddal mit kezdeni, vonulj be a seregbe. Érettségivel is jó fizetést kapsz, de ha van diplomád bármibõl, az még jobb. Ráadásul idegennyelv ismeretre a fizetésed 100%-át is megkaphatod jutalék gyanánt. Szállást kapsz, ellátást kapsz, fizetést kapsz, mi kell még? Ez is egy járható út, legalább elkezded valahol, és átlátod, hogy az életet komolyan kell venni, egy kicsit :) .
Különben meg azt írta az illetõ a második oldalon, hogy 23 évesen 2 ÉVES gyerek anyukája volt, nem azt, hogy két gyereké. Amúgy én meg az elsõ oldalon írtam, hogy egyidõs vagyok a kérdezõvel, azaz 23 éves, és nekem is két éves gyerekem van. Hûûû mekkora szééégyen.
A kérdező hozzászólása: értettem! elhúzok melózni, aztán majd megszokom... csak azért élem ezt meg nehezen, mert eddig gyerekként éltem 23 évig és most hirtelen minden más lesz egy életen át... de ez az élet rendje... tudni kell változtatni és váltani
13.07? Te melyik seregrõl beszélsz? Csak azért, mert ha majd bevonul és kap 80ezer forintot, akkor az egész pereputtyoddal együtt a pokolba fog kívánni a hülye ötletedért. A másik, hogy idegennyelv-tudási pótlék csak azokban a beosztásokban állapítható meg, ahol az idegen nyelv használata szükséges. Ez az összeg angol-francia-német nyelv esetén felsõfokú nyelvvizsga esetén is 34ezer forint. Hol van ez a fizetés száz százalékától? És ha más nyelvbbõl van felsõ fokúja, az már csak 17ezret ér, persze csak akkor, ha olyan a beosztása, ahol használnia is szükséges a tudását. Újabban egyre többen azzal vannak ki, hogy milyen jó a katonáknak, nem tudom õk honnan tájékozódnak? Az ezredesek fizetésébõl?
Válassz olyan szakmát, amit örömmel végzel, és akkor nem tûnik majd olyan borzasztónak.:)
Kérdezõ, figyelj, képzeld, én 25 éves nõ létemre szeretek dolgozni, és már a diákmunkát is szerettem, akkor is, amikor egy poros raktárban kellett válogatni. Pedig engem a szüleim sokáig tiltottak a munkától, és nagyon sok veszekedésbe (évekbe) telt, mire elfogadták, hogy dolgozom, és ezen nem tudnak változtatni. Tudod, hány szülõ panaszkodott már nekem, hogy bárcsak az õ gyereke is így állna hozzá a munkához, de csak otthon lógatja a lábát a gép meg a tévé elõtt?
22:20 Felmész szépen a Honvédség honlapjára, és ott részletezik a történetet. Általános iskolai végzettséggel 100 ezer forint felett van a fizetés, és a pótlék minden esetben jár neki. Milyen pokolra kívánna? 23 évesen nem csinál semmit, ez már nem maga a pokol? Különben is, ha jól olvastam akkor van 3 hónap felmondási idõ. Legalább kikupálodna egy kicsit, ártani nem ártana. Nevetséges, hogy otthon tanulgat nyelvet, és ezzel beéri...
A kérdező hozzászólása: köszi :D nem érem be...
sikerült? : )
A kérdező hozzászólása: jah, már uton vagyok felé eröteljesen:) külföldön melozok
12:39-es, mégis mi azzal a baj, ha valaki 23 évesen két gyerek anyukája? Inkább legyen valaki egy tehetetlen, szerencsétlen fiatal felnõtt, mint egy felelõs fiatal szülõ? Érdekes a gondolkodásod.
23 évesen 2 gyerek anyjának lenni sem valami nagy dicsõség..inkább ezerszer legyek olyan, mint a kérdezõ.
A kérdező hozzászólása: igen, de csak nyelvet.
És ezt a te korodban mennyien nem hiszik el! Dolgozni akarnak, meg albérletbe menni 18 évesen, pedig tanulni sokkal jobb :) É nis sokáig tanultam, de 24 évesen elköltöztem. Muszáj elõbb-utóbb, ez az élet rendje. Megvannak a szépségei ennek is.
Tudod, te milyen jó érzés, amikor megkapod az elsõ fizetésedet, amiért te dolgoztál?
Kialakul az magától, ne aggódj emiatt. Majd összejössz valakivel, szerelmes leszel, és vágysz a külön otthon után.
Én is baromira félek ettõl, na nem attól, hogy pénz keresés, hanem attól, hogy anyám minden hivatalos ügyet olyan jól el tud intézni. Apám meg mindent meg tud csinálni. Nagyanyám évente minimum 150 üveg befõttet/lekvárt csinál. És én ebbõl mindbõl alig tudok valamit hiába igyekszem. Mi lenne velem nélkülük?
Én se akarok felnöni :( 15/L
Én már 17 évesen vártam, hogy végre dolgozhassak, és magam tarthassam el magam, ne pedig a szüleim nyakán élõsködjek mindig. Mi a bajod a munkával? Szerintem te elég késõn érõ típus lehetsz, vagy egyéb pszichikai gondok vannak, de nem tartatthatod el magad életed végéig, és elég sok kritikát is kapnál érte (mint most, már csak a gondolkodásmódod miatt is).
Pfffff, pedig illene belekezdnei az önállóságba.Hidd el nem fog fájni:-) Engem 18 évesen kirakott a mostohaanyám az utcára. Onnantól kezdve egyedül tartom fenn magam és emellett még tanultam is. 23 évesen már egy 2 éves kisgyereknek voltam az anyukája és háztartást vezettem.
Hû, ilyen kérdések engem 17 évesen foglalkoztattak :) Én is 23 vagyok, 18 évesen elköltöztem a szülõktõl, azóta lediplomáztam, letettem 2 nyelvvizsgát, és 20 éves korom óta suli mellett folyamatosan dolgoztam/ok. egyszer el kell engedni anyu szoknyáját, minél elõbb, annál jobb, mert késõbb sokkal nehezebb lesz!
Szia. Én is 23 éves vagyok és én is a szüleimmel élek, de én dolgozom és megosztjuk a költségeket. Nekem minden vágyam lenne elköltözni a Párommal innen, de egyszerûen nincs rá mód! Albérlet lehetne, de amellett semmiképp sem tudnánk spórolni egy saját otthonra... Jelzáloghitelt tervezünk fölvenni már régóta, de ilyen nevetséges fizetésekbõl azt sem egyszerû... Próbálj a sarkadra állni, mert már kicsit idõs vagy ahhoz, hogy a szüleid tartsanak el! Lehet, hogy Õket is bántja a dolog, csak nem tették még szóvá...
Nekem nem lenne pofám így lehúzni a szüleimet. Persze mikor ennyi idõs voltam, még segítettek, de tanultam (nyelv + egyetem) és dolgoztam. Erre egy szó van: szánalmas.
23:53-ra reagálva: ...és milyen [email protected] érzés, mikor rájössz, hogy ló[email protected] sem elég...
Ne aggódj, én 22 vagyok de hasonló helyzetben vagyok, azzal a különbséggel, hogy fél éve találtam valakit akibe beleszerettem és most együtt lakunk. Most ö tart el, de elötte dolgozgattam de csak húgommal együtt. Hivatalos dolgokat is csak úgy tudok intézni, hogy mindig jön valaki velem. Tudom, ez már pszichés probléma nálam mert minden idegentöl félek. Most viszont nagy kihívás lesz mert gyermeket várok, és miután megszületik, nem hordhatok magammal mindig valakit, hogy kísérjen el minket mindenhova. Majd csak lesz valahogy. Szerintem tényleg csak akkor kezdj bele az önállósodásba, ha lesz egy párod, akihez költözhetsz. Ö nagy segítség lesz :)
Mi újság veled?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!