Találatok a következő kifejezésre: Még nem fel magamnak, de (77 db)

Hogy ülnek fel a babák? Kisfiam, pár nap mulva 6 honapos, még nem tud felülni, de hasizombol huzza fel magát, kinyujtsa a kezecskéit, hogy megfogjam és ugy akar ülni. Lehet igy? Elképzelhetö, hogy hasizombol ül majd fel?

ha megfogom a kezét felhuzza magát,szabad már igy ültetni egy kicsit?de ha megül egy picit,mindig elöre akar dölni,mért?

Legjobb válasz: Ne várd, hogy magától felüljön, hasizomból, mert így nem fog. A sogórnõmé feltalálta magát: 4kézlábból spárga, aztán felnyomja magát a kezével. De az enyém sohasem csinált ilyet. A legtöbb baba megkapaszkodik az ujjadban és felhúzza magát, anélkül, hogy te húznád a kezeddel. Az én fiam csak akkor ült fel magától, amikor felállt és visszahuppant a fenekére :). Nálla ez volt a bevált módszer.

Ne várd, hogy magától felüljön, hasizomból, mert így nem fog. A sogórnõmé feltalálta magát: 4kézlábból spárga, aztán felnyomja magát a kezével. De az enyém sohasem csinált ilyet. A legtöbb baba megkapaszkodik az ujjadban és felhúzza magát, anélkül, hogy te húznád a kezeddel. Az én fiam csak akkor ült fel magától, amikor felállt és visszahuppant a fenekére :) . Nálla ez volt a bevált módszer.
A kérdező hozzászólása: na jo, de a lényeg, hogy már igy ültethetem öt, ha akarja?
nem szabad ültetni, csak ha már magától (teljesen segítség nélkül) fel tud ülni. Attól, hogy ülteted még nem fog hamarabb felülni, mert nem elég erõs a háta és még jóval nagyobb a fejük arányaiban, ebben a korban, nehéz megtartaniuk. A felülés általában hasonfekvõ pozícióból indul, kinyomja magát a kezével, oldal irányba és felemeli a törzsét. De ehhez még pici a gyereked, még 2 hó múlva is ráér felülni
nekem mászásból ült fel, elõször kiült oldalra és fél kézzel támaszkodott, majd feltolta magát és egyenesen megült...volna ha nem dõl el oldalra:D édes volt:) ez volt 6hónaposan. Soha nem ültettem vagy támasztottam.
azért dõl elõre, mert a gerince nem bírja a terhelést. Ne erõltesd! Az én fiam szombaton lesz 9hónapos, de eddig csak egyszer ült le állásból, pont tegnap. Hasizomból talán 3 éves kor körül ülnek fel a babák.
Az én fiam 6, 5 hónapos volt, mikor elõször felült, és igen, hasizomból felhúzta magát, teljesen egyedül. Pont a szülinapomon volt, köztünk feküdt a nagyágyon, és a takarónkba kapaszkodva felhúzta magát. Onnantól etetõszékben ülve eszik. Mászásból kiülés kb. 7 hónaposan jött neki, de egyébként is felült, pl. a kiságyban, a rácsba kapaszkodva felhúzta magát. Õ már 6 hónapos korától ülõ helyzetben volt a kocsiban, másképp ordított. Már akkor stabilan ült, nem dõlt elõre.
Utolsónak! Ez nem hasizomból felülés! Ha valamibe kapaszkodik és úgy húzza magát, az segítséggel való felülést jelent. Hasizomból felülésrõl akkor beszélünk, ha majd saját maga felül, kapaszkodás nélkül (pl. mint amikor reggel felülünk az ágyban)
a saját hiszékenységedért csak saját magad okolhatod.....
emlekszem egy 1980-as vilagvege cirkuszra. azt sokan kopmolyan vettek es voltak akik ongyilkosok lettek eledtak mindenuket , elbuliztak a pent es persze utana foldonfutuva lettek.a vilagvegenek szerintem nagyon latvanyos elozmenyei lesznek es a tenyek fognak beszelni nem a felkegyelmu josok.
A pánikkeltés bûncselekmény. Nyilván nem jelenthetsz fel senkit amiért elszórod a pénzed. De a 2012- es rémhírek terjesztésével kapcsolatban, prímán be lehetne perelni valakit. Annyira vicces volna, ha valakit sittre vágnának emiatt, napi két répázás közt kell rájönnie, hogy felelõsséget kell vállalnia a szavai után. XDD szétaszalnám magam rajta.
ígyvan. gondolj bele ha mindenki ezt csinálná. így is minden héten világvége van..:D
A hit által saját magadnak okozott tragédiát csak saját magad fizeted meg, és csak te vagy érte a felelõs, nem vallási kijelentések.
Simán te lennél a világ legnagyobb pancsere.
felreppent a hir kb. 2 eve a spanyoloknal hogy kb. 80 ev mulva elkezdi a tenger bekebelezni fel andaluziattudomanyos megallapitas volt a tv. -ben hallottam en is. ennel ellenere nem kezdtek eladogatni a hazaikat , foldjeiket es senki nem esett panikba!spanyolban elek de itt sose emlegetnek vilagveget pedig ez az orszag is a vilaghoz tartozik.elozo voltam.
Perelni valakit? :D ugye ezt nem gondoltad komolyan.. Igen, elég nagy pancser lennél.
szia olvastam egyszer az újságba hogy valahol öngyilkosok lettek a világvége jóslat miatt nem tudom hogy melyikre arra se emlékszek XD ahogy látjátok jó a memoriám:D ja a zala hir lapra olvastam azhiszem:) én azokat az embereket tényleg megsajnáltam hogy más a szavát és amit mondot elhiték:( nem kel mindent elhined amit mondanak neked azt mondom hogy éld tovább az életedet és igyál egy kis limonádét:D
ha nem mersz ne csináld!majd ha mered akkor térj visza rá.
Bár nem írtad, h hány éves vagy...de nem is számít!Ha azért maszturbálsz, mert kívánod, nem pedig csak azért, mert a barátnõid is szoktak, akkor ne aggódj!!!!!Lazulj el, kapcsolj ki, helyezd magad kényelembe!Gondolom simogatni szoktad magad......és ha már élvezed azt, és már ott vagy h kívánod azt h "magadba nyúlj"...akkor ne aggódj!VAlószínû, h leszel annyira nedves, hogyha 1 újjadat dugod be szépen fokozatosan, akkor nem fog fájni!NEm hiszem, h fogsz vérezni, mert nem tartom valószínûnek, h addig fel tudsz magadnak nyúlni......TEhát csak mindent szépen óvatosan, fokozatossan!!!!!!
Szerintem ezt inkább a barátodra bízd (mármint a felnyúlást), ha van! Ha nincs, akkor meg nagyon óvatosan, úgyis érezni fogod, hogy már nem megy tovább! De nehogy azt írt, hogy tágítani akarod magad, mert az egy nagy baromság! A kicsik legújabb "divathóbortja"!
mikor én elvesztettem a szûzeségem egyáltalán nem fájt mert imádom a barátomat persze ennek már 2 éve de biztos vagyok benne hogy nem fog fájni az elõttem lévõnek igaza van hogyha kívánod akkor nem fog de ha csak azért mert ciki hogyte még szûz vagy akk sza..d le nagyívbe ki mit mond vagy csak simán hazudd azt hogy már nem vagy szûz:D
1 ujjal nem fog fájni, biztosan. de tény, hogy döntsd el, miért akarsz magadba nyúlni? ha kívánod, akkor úgyis megteszed. megy az magától.
Max akkor vérzel, ha a körmeid nagyok vagy be vannak szakadva, mert akkor megsértheted a belsõ hámrétegedet, de akkor sem fog ömleni a vér, csak max 1-2 csepp. Fáj pedig nem fog ha rendesen fel vagy izgulva, és ha mégsem lenne jó, akkor ne csináld.
hát ha egy ujjadat dugod fel az nem hiszem h fájni fog
viszont ha egy ujjal csinálod szép lassan akkor nem fog. ha meg érzed hogy fáj akkor abbahagyod.
hátha még szûz vagy akkor lehet fog..
semmiképpen sem kézzel kell kezdeni elöszõr kukoricadarálóval ajánlott de ha nincs kéznél kukoricadaráló akkor a targonca villa is teljesen meg teszi

Még nem nyúltam fel magamnak, de már masztisztam. Fájna, ha felnyúlnék?

Legjobb válasz: sztem nem fájna, de elõször csak 1 ujjal, szép lassan

sztem nem fájna, de elõször csak 1 ujjal, szép lassan
Hátha három ujjal magadnak esel akkor az biztos fáj, de ha egy ujjal széppen lassan akkor az biztos nem, de ha a seggedbe nyulsz fel egy ujjal az sem fáj amugy.
Hát mindent szépen lassan sorjában!TEhát ha neki állsz, akor elõször helyezkedj el kényelmesen, lazulj el!Ha úgy kezded h elõször simogatod magad..meg ahogy te szoktad és azt élvezed, elvileg nedves leszel annyira, hogyha egy újjal nyúlsz fel magadnak, akkor az nem fog fájni.Ha fáj akkor izgatsd magad tovább v ha úgy gondolod akkor hagyd abba, és halaszd máskorra!Ha élvezed akkor meg kísérletezz, hogy hogy jó és akár növelheted az újjak számát......sok sikert!
Azért egy élethû vibri sem rossz. Vagy ha nagyon akarod, akkor két helyen egyszerre. És mindezt óvatosan, lágyan.
Ez attól függ, fiú, vagy lány vagy.
A kérdező hozzászólása: lány XD
A kérdező hozzászólása: koszike mindenkinek XD

Hogyha a fiu fel a szerelemtol, nem akar komolyat, de extra jol erezzuk magunkat, s minden jo. S mar szinte szerelem, s megis visszafogja magat, akkor lehet abbol meg szerelem?

2 honapja jottem ossze ezzel a fiuval, aki 25 eves, en 21, volt neki egy 7 eves kapcsolata, de kozben azert elte az eletet, most mi is ugy indultunk neki, h semmi komolyat, de kozben en rajottem, h mennyire talalunk, s mar az elso csokbol tudtam :) s minden anyira jo, de mikor nagyon nagyon jo, megjed, s egy napig el van tunve... sajnos kovettem el egy hibat, h a legjobb baratjanak beszeltem kettonkrol, ezert most szunet van kettonk kozt, mar ket hete, de azalatt mar egyszer randiztunk, beszelgetunk, s tegnapelott udvarolt nekem, h tegnap bejon, de megint eltunt, azt viszont tudom, h rengeteg a gondja mostanaban, s ezert nem tud olyan lenni mindig, de ha turelmesebb leszek, akkor kialakulhat az, ami mar elkezdodott, csak felbe maradt? nekem borzsztoan hianyzik... en ugy hiszem szeretem

Legjobb válasz: Próbáld megbeszélni vele... Mondd el az érzéseid, hogy rossz neked, ha eltûnik, és mond el, hogy nem akarod megijeszteni, haladjatok az õ tempójában. Nem tudom mi a jobb elmondani, hogy borzasztóan hiányzik, vagy visszafogni az ilyen érzéseket, hogy a másik ne ilyedjen meg??? Hát nem tudom... kérdezz rá, miért fél a szerelemtõl? Én meg még össze sem jöttem azzal akivel szeretnék, de azért borzasztóan hiányzik, majdnem el is mondtam neki, de nem mertem... majd mondom neki legközelebb :) Ha lesz legközelebb amikor beszélhetek vele, mert minden olyan reménytelen..., de azt hiszem ha igazán akarunk vlaakit, ha szeretjük az illetõt, õszintének kell lenni, és nem szabad félni. Ki tudja elmondhatjuk e amit akarunk, olyan rövid az élet... az érzéseket ki kell mondani, bár érezni kell mikor, mert mindennek ideje van, a túl korán kimondott, még nem eléggé kialakult érzések esetében jobb várni, és figyelni, hogy vajon mi is az amit érzünk, ha eltelik a kellõ idõ akkor mondjuk ki õket. De szerintem azt, hogy hiányzik neked amikro nincs ott két hétig azt lehet mondani, az még nem ilyesztõ.

Próbáld megbeszélni vele... Mondd el az érzéseid, hogy rossz neked, ha eltûnik, és mond el, hogy nem akarod megijeszteni, haladjatok az õ tempójában. Nem tudom mi a jobb elmondani, hogy borzasztóan hiányzik, vagy visszafogni az ilyen érzéseket, hogy a másik ne ilyedjen meg??? Hát nem tudom... kérdezz rá, miért fél a szerelemtõl? Én meg még össze sem jöttem azzal akivel szeretnék, de azért borzasztóan hiányzik, majdnem el is mondtam neki, de nem mertem... majd mondom neki legközelebb :) Ha lesz legközelebb amikor beszélhetek vele, mert minden olyan reménytelen..., de azt hiszem ha igazán akarunk vlaakit, ha szeretjük az illetõt, õszintének kell lenni, és nem szabad félni. Ki tudja elmondhatjuk e amit akarunk, olyan rövid az élet... az érzéseket ki kell mondani, bár érezni kell mikor, mert mindennek ideje van, a túl korán kimondott, még nem eléggé kialakult érzések esetében jobb várni, és figyelni, hogy vajon mi is az amit érzünk, ha eltelik a kellõ idõ akkor mondjuk ki õket. De szerintem azt, hogy hiányzik neked amikro nincs ott két hétig azt lehet mondani, az még nem ilyesztõ.

Yorkit lehet egyedül hagyni lakásban? Mert nincs mindig aki vigyázzon rá és én járok vizsgázni meg ilyenek de félek magára hagyni. Meg mindig megrág mindent és még nem teljesen szobatiszta meg nagyon sír ha éppen nem lát maga körül senkit.

Legjobb válasz: az egyedülléthez fokozatosan kell hozzászoktatni... elöször csak 10 percre, amikor már nem sír, visszamenni és megdicsérni, ...fokozatosan utána fél óra,.... egy idö után megszokják, és azt az idöt amit a gazdi távol van, alvással töltik... elötte vidd el sétálni, játszál vele, fáraszd ki, mikor elmész hagyj neki rágcsálni valót, mûcsontot, ilyesmiket..

az egyedülléthez fokozatosan kell hozzászoktatni... elöször csak 10 percre, amikor már nem sír, visszamenni és megdicsérni, ...fokozatosan utána fél óra, .... egy idö után megszokják, és azt az idöt amit a gazdi távol van, alvással töltik... elötte vidd el sétálni, játszál vele, fáraszd ki, mikor elmész hagyj neki rágcsálni valót, mûcsontot, ilyesmiket..
Amit fölöttem írtak+amíg kicsi és még roszalkodós megcsinálhatsz neki egy helyiséget, ahol nincs elérhetõ magasságban rongálnivaló, de van fekhelye, játéka és biztonságban érzi magát.. Ezen a helyen mindíg csak jó dolgok történjenek vele, hogy szeressen ott lenni.(büntibõl tilos odazárni!)
ha nincs ilyen helyiséged, akkor lehet kapni ketreceket is, ami yorki esetében egy egész nagy szabad teret is hagy neki játszani, mivel õ elég kicsi. ott nem tud rosszat csinálni, tegyél be neki játékot meg inni. ahhoz hogy hozzászokjon rakd be amikor otthon vagy és játsz vele úgy hogy õ benne van. vagy akár lehet az az alvóhelye úgy általában is, ezek a ketrecek hasznosak tudnak lenni, fõleg, ha õkelme egy kicsit rongáló természet
sírás ellen, megpróbálhatod neki a tv-t vagy a rádiót bekapcsolni hátha segít

17 éves vagyok és babát várok! A szüleim tamogatnak meg én is szeretném a picit! Már több mint 2 éve vagyok együtt a barátommal de ő fél, hogy nem tudja magát kiélni szorakozni stb. Szerinetek mellettem marad?

Legjobb válasz: Hát ez jó kérdés?Nem biztos,hogy melletted marad vagy ha igen akkor majd melletted fogja kiélni magát és szórakozni járni.Nem tudom hány éves,de ha ilyen fiatal mint te nem hiszem hogy felelõség teljesen tudna már gondolkodni fõleg,hogy már elõre fél hogy mi lesz.Ezt nem azért írtam mert elakarlak keseríteni,de ne így legyen!!!!

Hát ez jó kérdés?Nem biztos, hogy melletted marad vagy ha igen akkor majd melletted fogja kiélni magát és szórakozni járni.Nem tudom hány éves, de ha ilyen fiatal mint te nem hiszem hogy felelõség teljesen tudna már gondolkodni fõleg, hogy már elõre fél hogy mi lesz.Ezt nem azért írtam mert elakarlak keseríteni, de ne így legyen!!!!
Szia! Én 16 évesen jöttem össze a jelenlegi párommal, aki 17 éves volt akkor.Ma már 27 éves vagyok õ 28 éves.10 éve együtt vagyunk és nincs baba, miért?Mert arra vártam, hogy õ is akarja.Na erre várhatok, most már látom és vége a reménykedésemnek.Mindig közbe jön valami és nem mer belevágni.20 éves korom óta szeretnék babát és nem lehetett miatta.Miért nem hagytam el?Mert szerettem és most is szeretem.A napokban ráadásul endometrozist állapítottak meg nálam.Szóval csak azért írtam le a sztorimat röviden, hogy megértsd, 100%ig igazad van és nagyon szerencsés vagy, hogy ez megadatott neked.Szívbõl kívánom, hogy szeretben, boldogságban és egészságben jöjjön világra a kis csöpség.És külön elismerésem a szüleidnek, hogy támogatnak!Sok boldogságot és erõt!
Benne van a pakliban, h nem marad veled az apuka. Sajnos. De ez tényleg a korai-szindróma, - ellene pedig nem tehetsz semmit. Add önmagad, légy magabiztos anyuka, szeresd a párodat, semmiképp ne hanyagold, és az élet majd idõvel meghozza a döntést. Sok erõt neked!
Szerintem próbáld meg nem mutatni neki, hogy kételyeid vannak a felõl, hogy kitart-e melletted. Ha látja, hogy Te biztos vagy a dolgodban, erõsíteni fogja õt is a tudat. :o)
Szia! Én 18 éves szülinapom elõtt jöttem össze az akkor szintén 18 éves párommal. Már lassan két éve vagyunk együtt, de mindketten tudjuk, h a másik az igaz, családot, házasságot, babát tervezünk, pedig nekem is hajtogatjék a barátnõim, neki is a barátai, hogy még éljük ki magunkat. De a kiélés nem feltétlen kell, hogy a féktelen ivászatot, drogot és orgiapartikat jelentsen. Mi folyamatosan éljük kifele magunkat egymás mellett is. Izgalmas, közös programokat szervezünk és néha elmegyünk táncolni, szórakozni is. Mond el a párodnak, hogy melletted és ababa mellett is simán ki tudja élni magát, ha igazán szeret. MIért ne mehetne el a haverjaival sörözni egyet? Miért ne mehetnétek el együtt kirándulni, beülni valahova, vagy táncolni? Egy szabály van: a kiélés nem a csajozást/pasizást kell jelentse! Anélkül is érezheti jól magát valaki, fõleg akkor ha szereti a párját! nekem meg sem fordulna a fejemben flörtölni egy másik pasival, még akkor sem ha a párom nincs ott velem mondjuk egy buliban... társasági ember vagyok, szeretek bezélgetni, ismerkedni, szórakozni, de mindezt úgy teszem, hogy szerelmes vagyok a páromba, ahová tehetem, magammal viszem, és ha mégsem, meg sem fordul a fejemben bárkivel is helyettesíteni õt! Így is lehet szórakozni :) Ezt értesd meg az apukával! Alisson
A kérdező hozzászólása: 4 válaszoló: Ez a baba nekem mindennél többet fog jelenteni bárhogy is alakulnak a dolgok! Sokan mellettem állnak, de ha netalántán mégis elhagyna a szüleim mellettem vannak! Nagyon szeretem a barátomat és nemis igazán tudok magam mellé mást elképzelni! Lhet hogy ezt most igy látom de akkor is! Rémenykedem hisz a remény hal meg utoljára!!:)
Még annyit, hogy : Látom, 3 hónapos kismama vagy :o) Érett gondolkodású vagy, családod melletted áll, minden rendben lesz, bárhogy is alakul a barátoddal.
jaj, ne haragudj, most látom, hogy félreolvastam. Azt olvastam, hogy "babát akarok". Most látom csak, hogy azt írtad, hogy már babát vársz. Ebben az esetben azon gondolkodsz, hogy megtartsad-e a babát? Ha szeret a párod, és felelõs emberként cselekszik, akkor melletted marad. Ha mégsem marad, akkor amúgy sem lenne segítség/támasz az életedben. Hány éves a párod? Szerencsés vagy, hogy a családod melletted áll.
szia! hú, hát erre a kérdésre senki sem tud biztos választ adni neked. az biztos, ebben a korban még az ember több kapcsolat elõtt szokott állni, mielõtt megállapodik. és ez különösen a fiúkra igaz. nagy felelõsség egy gyerek, és bizony a bulizós idõszaknak oda. nem biztos, hogy õ ezt tudja majd vállalni. készülj fel rá, hogy akárhogy is lesz, leginkább magadra leszel utalva. de hogy írja pozitív példát is: van olyan ismerõsöm, aki 17 évesen szülte a ma már 8 éves fiát. a barátja mellette állt, sõt a mai napig együtt vannak! de a szülei segítsége nagyon okat számított! minden jót és örömöt neked!
Nagyon becsülöm benned, hogy szeretnéd a picit, és szerencsés vagy, hogy a szüleid is támogatnak. Ha elhagy ezért a fiú, akkor nem a baba miatt teszi, hanem amugy is megtenné. Remélem, hogy jól alakulnak a dolgaitok, de sajnos nem sok embert ismerek, aki együtt maradt azzal, akivel 15 évesen összejött. Remélem, hogy Ti leszetk a kivétel! Jó babázást! Mennyi idõs terhes vagy?
A kérdező hozzászólása: Rendben van:) Tehát akkor ne mutassam neki ki hogy félek hogy elhagy hanem legyek biztos magamban:)
A kérdező hozzászólása: 19 éves! Hát énis reménykedni tudok csak....Kösszönöm
A kérdező hozzászólása: Kösszönöm szépen!:) Ez igazán jól esett! Én mondtam neki hogy ez nem azt jelenti hogy életed hátralevõ részében a szoknyámon kell üllnöd! Ugynaugy szorakozhat stb..! Csak fél hogy ez korai volt! Én meg teljesen az ellen vagyok hogy elvetessem a babát!Sõt megsem fordult a fejembe!Remélem kitart mellettem!És gartulálok hogy ilyen jól megvagytok a pároddal!Remélem mi is együtt maradunk!
Ha szereti a piciket, akkor a sajátját még jobban fogja szeretni! :o)
A kérdező hozzászólása: 3 hónapos vagyok:)
A kérdező hozzászólása: Én úgy érzem hogy eleget voltam szorakozni és ha majd megnõ a pici lessz még rá alkalmam! Szerencsésnek érzem magam hogy a szüleim támogatnak!
A kérdező hozzászólása: Én érzem hogy tiszta szívébõl szeret csak megvan ilyedve attól hogy apa lessz!! Én úgy érzem készem állok hogy válaljam a babát!A párom 19 éves! Imádja a piciket hisz neki is van egy kistestvére!!Tudom hogy mind a két félnek kell vállalnia, de hogy ha élni akar akkor éljen!
Ha szeret akkor ki tart melletted ha nem akkor nem.
Kizárt, hogy ne tudnád magadnak feltenni. lazítsd el magad, és úgy told be.
Hogy-hogy nem tudod magadnak berakni? Milyet kúp az, valami különleges kúp? Simán mint amikor kitörlöd a feneked odanyúlsz és becsúsztatod. Én is használok kúpot (aranyérre). Nem nagy szám. Csak utána vigyázz, mert ha olyan akkor kifolyik. Én is azt hittem egyszer, hogy "csak a szél" erre kijött a kúp is, akkor már felolvadva... én oda szoktam tenni egy zsebkendõt az alsónemûmbe, tudom vicces :) Nem nehéz felhelyezni, betolod, úgy hogy kb 1 centire legyen bent, nem kell túl mélyre, csak hogy bent legyen és ne tudjon már kicsúszni. De ha részletesebben kifejted miért nem tudod megoldani akkor szerintem jobb tanácsokat tudunk adni, mert nekem nem világos mi a gondod.
2. vagyok Eleinte nekem is nehezen ment, ha olyan lennék az elsõ pár másodperc után feladom. De tolni kell szépen óvatosan aztán magától becsúszik. Aranyérnél még nehezebb, mert sokszor nem engedi át az a záróizom vagy micsoda és tényleg nehézkes a felhelyezés, de szerintem neked simán menne. Nem kell ettõl félni. De ha más nem kis síkosítóval kend be a végbelednél vagy valami krémmel és akkor könnyebben felmegy a kúp.

Szeretnék sok egyéjszakás kalandot, de az a baj, h félek a nemi betegségektől! Tudom, h van a gumi, de ha kiszakad? Amúgy van pasim, de ha majd esetleg nem lesz. Még nem éltem ki magam.

Legjobb válasz: Választhatsz, vagy k*rválkodsz, vagy biztonságban leszel. Ennyi. A gumi sem véd meg azoktól a betegségektõl, amik bõrkontaktus után terjednek (pl. hpv), még akkor sem, ha nem szakad ki. Ha váltogatod a partnereket, akkor nincs olyan módszer, amivel 100%-ban biztonságban érezheted magad. Dönts.

Választhatsz, vagy k*rválkodsz, vagy biztonságban leszel. Ennyi. A gumi sem véd meg azoktól a betegségektõl, amik bõrkontaktus után terjednek (pl. hpv), még akkor sem, ha nem szakad ki. Ha váltogatod a partnereket, akkor nincs olyan módszer, amivel 100%-ban biztonságban érezheted magad. Dönts.
Hát erre sajnos nem tudok mit mondani. Nõként nekem az a fontos h olyan párkapcsolatban legyek akivel közös jövõm lehet, családdal stb. Sose éreztem így ahogy te nem tudok tanácsot adni. Csak azt tudom h azok az ismerõseim akik így élnek, h , , szingli vagyok" és egy éjszakás, mind 30 fölött van már, sírnak h most már gyereket akarnak de senkinek se kellenek. Ezt teszi ez az életmód.
Ezzel magad is prosti leszel nem tûnik fel??? Csak õk pénzt kérnek érte te meg ingyen csinálod...
Most te párkapcsolatot akarsz, vagy megfelelni bármelyik férfinak? Megdugni bármelyik megtud, ettõl nem leszel tapasztaltabb, csak híresebb h rajtad bármikor bárki átmehet. Ha olyan pasikat akarsz akiket ez érdekli hajrá, de magadat fosztod meg h majd normális kapcsolatod legyen. 22N
Hidd el, hogy ilyen mentalitással, senkit nem érdekel a nyomorod.
Jelentkezz nálam mihamarabb :) írj!
Így indulnak a karrierek...
A kérdező hozzászólása: aztan meg nyavalyogtok h nem vagyok elég tapasztalt, és mentek prostikhoz...
A kérdező hozzászólása: ??????
A kérdező hozzászólása: csupán félek h nem élem ki magam
Én eddig csak gumival voltam nõvel, sosem szakadt el, nem kell balfsznak lenni, és kész, nem fog elszakadni. 20/f
utolsó: ilyen fiatalon azért nem kéne ennyire egyértelmûen kijelenteni. én hozzád képest 11-el vagyok idõsebb, és nekem már szakadt ki. pedig ügyeltem, de ez volt.

Szeretek egy fiút már több mint, fél éve. De nem tudom hogy hívjam fel a figyelmet magamra. Van hogy tök jól el tudunk beszélgetni meg minden, puszit is ad, de máskor le se szar még köszönni is luxus. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Mond meg neki. Mást nem nagyon tehetsz. Vagy tûröd, ahogy majd más lányokat puszilgat, vagy elmondod neki, még akkor is, ha tudod semmi esélyed nincs. És a negyedik lehetõség elfelejteni( én ezt ajánlom). Bocs, hogy elszomorító választ adtam.

Mond meg neki. Mást nem nagyon tehetsz. Vagy tûröd, ahogy majd más lányokat puszilgat, vagy elmondod neki, még akkor is, ha tudod semmi esélyed nincs. És a negyedik lehetõség elfelejteni( én ezt ajánlom). Bocs, hogy elszomorító választ adtam.
Ja. a harmadik lehetõség.
mondd el neki, 90%ig biztos vagyok benne hogy összejöttök komolyan mondom
Szia! :) Szerintem is mond meg neki! Mi is így voltunk... De már egy fél éve hogy együtt vagyunk. :) Biztos hogy össze fog jönni, hidd el :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!