Találatok a következő kifejezésre: Még nem fel magamnak, (186 db)

Hogy ülnek fel a babák? Kisfiam, pár nap mulva 6 honapos, még nem tud felülni, de hasizombol huzza fel magát, kinyujtsa a kezecskéit, hogy megfogjam és ugy akar ülni. Lehet igy? Elképzelhetö, hogy hasizombol ül majd fel?

ha megfogom a kezét felhuzza magát,szabad már igy ültetni egy kicsit?de ha megül egy picit,mindig elöre akar dölni,mért?

Legjobb válasz: Ne várd, hogy magától felüljön, hasizomból, mert így nem fog. A sogórnõmé feltalálta magát: 4kézlábból spárga, aztán felnyomja magát a kezével. De az enyém sohasem csinált ilyet. A legtöbb baba megkapaszkodik az ujjadban és felhúzza magát, anélkül, hogy te húznád a kezeddel. Az én fiam csak akkor ült fel magától, amikor felállt és visszahuppant a fenekére :). Nálla ez volt a bevált módszer.

Ne várd, hogy magától felüljön, hasizomból, mert így nem fog. A sogórnõmé feltalálta magát: 4kézlábból spárga, aztán felnyomja magát a kezével. De az enyém sohasem csinált ilyet. A legtöbb baba megkapaszkodik az ujjadban és felhúzza magát, anélkül, hogy te húznád a kezeddel. Az én fiam csak akkor ült fel magától, amikor felállt és visszahuppant a fenekére :) . Nálla ez volt a bevált módszer.
A kérdező hozzászólása: na jo, de a lényeg, hogy már igy ültethetem öt, ha akarja?
nem szabad ültetni, csak ha már magától (teljesen segítség nélkül) fel tud ülni. Attól, hogy ülteted még nem fog hamarabb felülni, mert nem elég erõs a háta és még jóval nagyobb a fejük arányaiban, ebben a korban, nehéz megtartaniuk. A felülés általában hasonfekvõ pozícióból indul, kinyomja magát a kezével, oldal irányba és felemeli a törzsét. De ehhez még pici a gyereked, még 2 hó múlva is ráér felülni
nekem mászásból ült fel, elõször kiült oldalra és fél kézzel támaszkodott, majd feltolta magát és egyenesen megült...volna ha nem dõl el oldalra:D édes volt:) ez volt 6hónaposan. Soha nem ültettem vagy támasztottam.
azért dõl elõre, mert a gerince nem bírja a terhelést. Ne erõltesd! Az én fiam szombaton lesz 9hónapos, de eddig csak egyszer ült le állásból, pont tegnap. Hasizomból talán 3 éves kor körül ülnek fel a babák.
Az én fiam 6, 5 hónapos volt, mikor elõször felült, és igen, hasizomból felhúzta magát, teljesen egyedül. Pont a szülinapomon volt, köztünk feküdt a nagyágyon, és a takarónkba kapaszkodva felhúzta magát. Onnantól etetõszékben ülve eszik. Mászásból kiülés kb. 7 hónaposan jött neki, de egyébként is felült, pl. a kiságyban, a rácsba kapaszkodva felhúzta magát. Õ már 6 hónapos korától ülõ helyzetben volt a kocsiban, másképp ordított. Már akkor stabilan ült, nem dõlt elõre.
Utolsónak! Ez nem hasizomból felülés! Ha valamibe kapaszkodik és úgy húzza magát, az segítséggel való felülést jelent. Hasizomból felülésrõl akkor beszélünk, ha majd saját maga felül, kapaszkodás nélkül (pl. mint amikor reggel felülünk az ágyban)

Yorkit lehet egyedül hagyni lakásban? Mert nincs mindig aki vigyázzon rá és én járok vizsgázni meg ilyenek de félek magára hagyni. Meg mindig megrág mindent és még nem teljesen szobatiszta meg nagyon sír ha éppen nem lát maga körül senkit.

Legjobb válasz: az egyedülléthez fokozatosan kell hozzászoktatni... elöször csak 10 percre, amikor már nem sír, visszamenni és megdicsérni, ...fokozatosan utána fél óra,.... egy idö után megszokják, és azt az idöt amit a gazdi távol van, alvással töltik... elötte vidd el sétálni, játszál vele, fáraszd ki, mikor elmész hagyj neki rágcsálni valót, mûcsontot, ilyesmiket..

az egyedülléthez fokozatosan kell hozzászoktatni... elöször csak 10 percre, amikor már nem sír, visszamenni és megdicsérni, ...fokozatosan utána fél óra, .... egy idö után megszokják, és azt az idöt amit a gazdi távol van, alvással töltik... elötte vidd el sétálni, játszál vele, fáraszd ki, mikor elmész hagyj neki rágcsálni valót, mûcsontot, ilyesmiket..
Amit fölöttem írtak+amíg kicsi és még roszalkodós megcsinálhatsz neki egy helyiséget, ahol nincs elérhetõ magasságban rongálnivaló, de van fekhelye, játéka és biztonságban érzi magát.. Ezen a helyen mindíg csak jó dolgok történjenek vele, hogy szeressen ott lenni.(büntibõl tilos odazárni!)
ha nincs ilyen helyiséged, akkor lehet kapni ketreceket is, ami yorki esetében egy egész nagy szabad teret is hagy neki játszani, mivel õ elég kicsi. ott nem tud rosszat csinálni, tegyél be neki játékot meg inni. ahhoz hogy hozzászokjon rakd be amikor otthon vagy és játsz vele úgy hogy õ benne van. vagy akár lehet az az alvóhelye úgy általában is, ezek a ketrecek hasznosak tudnak lenni, fõleg, ha õkelme egy kicsit rongáló természet
sírás ellen, megpróbálhatod neki a tv-t vagy a rádiót bekapcsolni hátha segít

Szerinted ha a randin az egyik fél úgy érzi, hogy nincs sok közös témájuk és nem tudnak valami jól elbeszélgetni, akkor biztos hogy a másik fél is így érzi, vagy lehet hogy ő meg jól érezte magát?

Legjobb válasz: Ezzel arra akarok célozni, hogy mivan ha én jól éreztem magam és szerintem tök jól elvoltunk, de szerinte meg nem ?:D

A kérdező hozzászólása: Ezzel arra akarok célozni, hogy mivan ha én jól éreztem magam és szerintem tök jól elvoltunk, de szerinte meg nem ?:D
bármi lehet, kérdezd meg az illetõt, az a legyegyszerûbb
Hát ez érdekes kérdés! Mondjuk az én esetemben (ha nem ismer a fiú akkor izgulhat), de az én esetemben aki velem jön tuti, hogy lesz téma, meg az is biztos, hogy nevetgélni fogunk. Amúgy visszahúzódó vagyok, szóval az elsõ lépést nem teszem meg.
Persze, lehet, hogy õ nem érezte jól magát, de elhívod ismét valahová, és a válaszából úgyis kiderül :) Volt olyan, hogy minden egyes randi kész szenvedés volt nekem, és amikor mondtam, hogy többet nem akarok vele találkozni, a srác meglepetten mondta, hogy "de hát tök jól elvoltunk". Hát nem... :D
A kérdező hozzászólása: És hogyha csak szexelek vele akkor mi van? Szoktunk beszélgetni is, meg tökjól elvoltunk (szerintem). Õ meg nyilván találkozni akar még a szex miatt, lehet hogy annak ellenére hogy õ tök uncsinak tart :DD
Kizárt, hogy ne tudnád magadnak feltenni. lazítsd el magad, és úgy told be.
Hogy-hogy nem tudod magadnak berakni? Milyet kúp az, valami különleges kúp? Simán mint amikor kitörlöd a feneked odanyúlsz és becsúsztatod. Én is használok kúpot (aranyérre). Nem nagy szám. Csak utána vigyázz, mert ha olyan akkor kifolyik. Én is azt hittem egyszer, hogy "csak a szél" erre kijött a kúp is, akkor már felolvadva... én oda szoktam tenni egy zsebkendõt az alsónemûmbe, tudom vicces :) Nem nehéz felhelyezni, betolod, úgy hogy kb 1 centire legyen bent, nem kell túl mélyre, csak hogy bent legyen és ne tudjon már kicsúszni. De ha részletesebben kifejted miért nem tudod megoldani akkor szerintem jobb tanácsokat tudunk adni, mert nekem nem világos mi a gondod.
2. vagyok Eleinte nekem is nehezen ment, ha olyan lennék az elsõ pár másodperc után feladom. De tolni kell szépen óvatosan aztán magától becsúszik. Aranyérnél még nehezebb, mert sokszor nem engedi át az a záróizom vagy micsoda és tényleg nehézkes a felhelyezés, de szerintem neked simán menne. Nem kell ettõl félni. De ha más nem kis síkosítóval kend be a végbelednél vagy valami krémmel és akkor könnyebben felmegy a kúp.

6 hónapos babám a hordozóban vagy az ölünkben fehúzza magát ülésbe. Hagyjam ha magától ül fel vagy még nem szabad?

Én nem húzom fel, ahányszor visszadöntöm, újra felül. Ez még nem az igazi felülés így nem tudom hogy hagyjam. Ültetni soha nem ültettem.

Legjobb válasz: Nyugodtan hagyhatod, hogy gyakoroljon, ez nem erõltetés, ezzel is erõsödik. Egyetértek az utolsó kommenteddel, szerintem sincs az elsõ dokijának igaza, az én fiam is elmúlt 7 hónapos, mikor felült, és a doki szerint tökéletesen fejlõdik. 6 hónapos korától húzogatta magát ülésbe, pár másodpercig engedtem ülni is, de nem tartottam, kivártam, amíg felül, mert tényleg nem szabad erõltetni. De szerintem te teljesen jól csinálod:) Jó babázást! ҝ

Nyugodtan hagyhatod, hogy gyakoroljon, ez nem erõltetés, ezzel is erõsödik. Egyetértek az utolsó kommenteddel, szerintem sincs az elsõ dokijának igaza, az én fiam is elmúlt 7 hónapos, mikor felült, és a doki szerint tökéletesen fejlõdik. 6 hónapos korától húzogatta magát ülésbe, pár másodpercig engedtem ülni is, de nem tartottam, kivártam, amíg felül, mert tényleg nem szabad erõltetni. De szerintem te teljesen jól csinálod:) Jó babázást! ҝ
Nyugodtan hagyhatod.Amit magától csinál, az nem baj. Az én fiam 6 hónapos korára egyedül ült, rá 2 hétre egyedül felállt.Azóta is folyamatosan kapaszkodik mindenben és áll fel.Most én is ültessem le?Ez hülyeség! Érzi õ, mire képes.
Ez engem is érdekelne: Tegnap az orvosunk a következõt mondta. A babakocsiban már 45 fokban ültessem a babámat, mert 5 hónaposan már ültetni kell. 6 hónaposan már magától is mennie kéne... Mindenhol azt olvasom, addig ne ültessem, amíg magától nem ül. Babám 4, 5 hónapos.
hagyd, hogy gyakoroljon, nem lesz semmi baja
A kérdező hozzászólása: Köszi. Én is úgy tudtam, amit magától csinál, azt lehet hagyni. Már 3 hónaposan akarta húzni magát, de nem ment. Most meg már a hordozóban felül és nézelõdik, nevetgél, sikongat. Ültetni én sem szoktam, de nem tudom hogy ha még rendesen nem ült fel, akkor ezt hagyjam-e Neki. Elsõ válaszolónak: szerintem a dokidnak annyiban nincs igaza, hogy 5 hónaposan ültessük a babát (az más ha 45 fokban van mert akkor nem a gerince terhelõdik) de az hogy egy 6 hónaposnak KELL ülnie... van aki már ül, van aki még nem is forog. Ez szerintem babafüggõ. Az én lányom már fordul mindkét irányba, de nem kúszik-mászik-ül. Akkor ez most baj?
A kérdező hozzászólása: Köszi, aranyosak vagytok! Akkor hagyom Neki, had próbálkozzon. De azért pár perc után visszadöntöm. :)

17 éves vagyok és babát várok! A szüleim tamogatnak meg én is szeretném a picit! Már több mint 2 éve vagyok együtt a barátommal de ő fél, hogy nem tudja magát kiélni szorakozni stb. Szerinetek mellettem marad?

Legjobb válasz: Hát ez jó kérdés?Nem biztos,hogy melletted marad vagy ha igen akkor majd melletted fogja kiélni magát és szórakozni járni.Nem tudom hány éves,de ha ilyen fiatal mint te nem hiszem hogy felelõség teljesen tudna már gondolkodni fõleg,hogy már elõre fél hogy mi lesz.Ezt nem azért írtam mert elakarlak keseríteni,de ne így legyen!!!!

Hát ez jó kérdés?Nem biztos, hogy melletted marad vagy ha igen akkor majd melletted fogja kiélni magát és szórakozni járni.Nem tudom hány éves, de ha ilyen fiatal mint te nem hiszem hogy felelõség teljesen tudna már gondolkodni fõleg, hogy már elõre fél hogy mi lesz.Ezt nem azért írtam mert elakarlak keseríteni, de ne így legyen!!!!
Szia! Én 16 évesen jöttem össze a jelenlegi párommal, aki 17 éves volt akkor.Ma már 27 éves vagyok õ 28 éves.10 éve együtt vagyunk és nincs baba, miért?Mert arra vártam, hogy õ is akarja.Na erre várhatok, most már látom és vége a reménykedésemnek.Mindig közbe jön valami és nem mer belevágni.20 éves korom óta szeretnék babát és nem lehetett miatta.Miért nem hagytam el?Mert szerettem és most is szeretem.A napokban ráadásul endometrozist állapítottak meg nálam.Szóval csak azért írtam le a sztorimat röviden, hogy megértsd, 100%ig igazad van és nagyon szerencsés vagy, hogy ez megadatott neked.Szívbõl kívánom, hogy szeretben, boldogságban és egészságben jöjjön világra a kis csöpség.És külön elismerésem a szüleidnek, hogy támogatnak!Sok boldogságot és erõt!
Benne van a pakliban, h nem marad veled az apuka. Sajnos. De ez tényleg a korai-szindróma, - ellene pedig nem tehetsz semmit. Add önmagad, légy magabiztos anyuka, szeresd a párodat, semmiképp ne hanyagold, és az élet majd idõvel meghozza a döntést. Sok erõt neked!
Szerintem próbáld meg nem mutatni neki, hogy kételyeid vannak a felõl, hogy kitart-e melletted. Ha látja, hogy Te biztos vagy a dolgodban, erõsíteni fogja õt is a tudat. :o)
Szia! Én 18 éves szülinapom elõtt jöttem össze az akkor szintén 18 éves párommal. Már lassan két éve vagyunk együtt, de mindketten tudjuk, h a másik az igaz, családot, házasságot, babát tervezünk, pedig nekem is hajtogatjék a barátnõim, neki is a barátai, hogy még éljük ki magunkat. De a kiélés nem feltétlen kell, hogy a féktelen ivászatot, drogot és orgiapartikat jelentsen. Mi folyamatosan éljük kifele magunkat egymás mellett is. Izgalmas, közös programokat szervezünk és néha elmegyünk táncolni, szórakozni is. Mond el a párodnak, hogy melletted és ababa mellett is simán ki tudja élni magát, ha igazán szeret. MIért ne mehetne el a haverjaival sörözni egyet? Miért ne mehetnétek el együtt kirándulni, beülni valahova, vagy táncolni? Egy szabály van: a kiélés nem a csajozást/pasizást kell jelentse! Anélkül is érezheti jól magát valaki, fõleg akkor ha szereti a párját! nekem meg sem fordulna a fejemben flörtölni egy másik pasival, még akkor sem ha a párom nincs ott velem mondjuk egy buliban... társasági ember vagyok, szeretek bezélgetni, ismerkedni, szórakozni, de mindezt úgy teszem, hogy szerelmes vagyok a páromba, ahová tehetem, magammal viszem, és ha mégsem, meg sem fordul a fejemben bárkivel is helyettesíteni õt! Így is lehet szórakozni :) Ezt értesd meg az apukával! Alisson
A kérdező hozzászólása: 4 válaszoló: Ez a baba nekem mindennél többet fog jelenteni bárhogy is alakulnak a dolgok! Sokan mellettem állnak, de ha netalántán mégis elhagyna a szüleim mellettem vannak! Nagyon szeretem a barátomat és nemis igazán tudok magam mellé mást elképzelni! Lhet hogy ezt most igy látom de akkor is! Rémenykedem hisz a remény hal meg utoljára!!:)
Még annyit, hogy : Látom, 3 hónapos kismama vagy :o) Érett gondolkodású vagy, családod melletted áll, minden rendben lesz, bárhogy is alakul a barátoddal.
jaj, ne haragudj, most látom, hogy félreolvastam. Azt olvastam, hogy "babát akarok". Most látom csak, hogy azt írtad, hogy már babát vársz. Ebben az esetben azon gondolkodsz, hogy megtartsad-e a babát? Ha szeret a párod, és felelõs emberként cselekszik, akkor melletted marad. Ha mégsem marad, akkor amúgy sem lenne segítség/támasz az életedben. Hány éves a párod? Szerencsés vagy, hogy a családod melletted áll.
szia! hú, hát erre a kérdésre senki sem tud biztos választ adni neked. az biztos, ebben a korban még az ember több kapcsolat elõtt szokott állni, mielõtt megállapodik. és ez különösen a fiúkra igaz. nagy felelõsség egy gyerek, és bizony a bulizós idõszaknak oda. nem biztos, hogy õ ezt tudja majd vállalni. készülj fel rá, hogy akárhogy is lesz, leginkább magadra leszel utalva. de hogy írja pozitív példát is: van olyan ismerõsöm, aki 17 évesen szülte a ma már 8 éves fiát. a barátja mellette állt, sõt a mai napig együtt vannak! de a szülei segítsége nagyon okat számított! minden jót és örömöt neked!
Nagyon becsülöm benned, hogy szeretnéd a picit, és szerencsés vagy, hogy a szüleid is támogatnak. Ha elhagy ezért a fiú, akkor nem a baba miatt teszi, hanem amugy is megtenné. Remélem, hogy jól alakulnak a dolgaitok, de sajnos nem sok embert ismerek, aki együtt maradt azzal, akivel 15 évesen összejött. Remélem, hogy Ti leszetk a kivétel! Jó babázást! Mennyi idõs terhes vagy?
A kérdező hozzászólása: Rendben van:) Tehát akkor ne mutassam neki ki hogy félek hogy elhagy hanem legyek biztos magamban:)
A kérdező hozzászólása: 19 éves! Hát énis reménykedni tudok csak....Kösszönöm
A kérdező hozzászólása: Kösszönöm szépen!:) Ez igazán jól esett! Én mondtam neki hogy ez nem azt jelenti hogy életed hátralevõ részében a szoknyámon kell üllnöd! Ugynaugy szorakozhat stb..! Csak fél hogy ez korai volt! Én meg teljesen az ellen vagyok hogy elvetessem a babát!Sõt megsem fordult a fejembe!Remélem kitart mellettem!És gartulálok hogy ilyen jól megvagytok a pároddal!Remélem mi is együtt maradunk!
Ha szereti a piciket, akkor a sajátját még jobban fogja szeretni! :o)
A kérdező hozzászólása: 3 hónapos vagyok:)
A kérdező hozzászólása: Én úgy érzem hogy eleget voltam szorakozni és ha majd megnõ a pici lessz még rá alkalmam! Szerencsésnek érzem magam hogy a szüleim támogatnak!
A kérdező hozzászólása: Én érzem hogy tiszta szívébõl szeret csak megvan ilyedve attól hogy apa lessz!! Én úgy érzem készem állok hogy válaljam a babát!A párom 19 éves! Imádja a piciket hisz neki is van egy kistestvére!!Tudom hogy mind a két félnek kell vállalnia, de hogy ha élni akar akkor éljen!
Ha szeret akkor ki tart melletted ha nem akkor nem.

Már nagyon meguntam a sima "ujjazós" masztit. :/ Szeretnék valami újat kipróbálni! Mármint, hogy mit dugjak fel magamnak, mert nagyon szűk vagyok!? :D Ui. : Szűz vagyok és még nem akarom elveszteni! Veletek volt már ilyen?

Legjobb válasz: Aranyom nem leugat téged a válaszóló hanem megírja az idióta kérdésedre a frankót, kiscsillag ne te lázadj, egy arra érett lány elég informált ahoz hogy ne tegyen fel ilyen kérdést, ha ilyen kérdést teszel fel inkább várj ezzel a dologgal még.

Aranyom nem leugat téged a válaszóló hanem megírja az idióta kérdésedre a frankót, kiscsillag ne te lázadj, egy arra érett lány elég informált ahoz hogy ne tegyen fel ilyen kérdést, ha ilyen kérdést teszel fel inkább várj ezzel a dologgal még.
miért nincs barátod akivel szexelnél? hány éves vagy? mégis hogy gondoltad, ha feldugsz valamit (mondjuk egy vibrátort) akkor szûz maradsz?
Vegyél vékony vibrit.
Basszus mégis mi mást mondhatna neked. Légy kreatív, az maszturbációnak is sok fajtája van amit kipróbálhatsz, amihez nem kell egy méteres mûf.sz. (masszázsolajok, zuhanyrózsa) De ha ennyire "nagylány" nézz szét szexshopokban...
mi van, miért pikkelsz rám ennyire? :D beszóltam tán neked valamikor? :D biztos járt neked, mert te is olyan vagy, aki küzd az ember haragjáért. menjél inkább és dugdosd az ujjadat, vagy amit akarsz a pinádba, ne itt pattogj nekem, mert jelentelek :D
Ria6 - köszönöm szépen! :) ;)
nem ugattalak le, hidd el, az nem ilyen lett volna! feltettem 3 kérdést, mert úgy gondoltam, ha ahhoz elég nagylány vagy, hogy ilyeneken járjon az eszed, akkor ahhoz is nagylány vagy, hogy értelmesen válaszolj! hát tévedtem!
A kérdező hozzászólása: Elsõ válaszoló: Köszi.:) Második válaszoló: Mért kell rögtön leugatni?!:o Akkor minek látogatod ezt a témát, ha csak kötekedni tudsz?!-.-
Ha vékonyabb vibrit dug fel, nem biztos, hogy elszakad a szûzhártya. :) Tamponnál is így van. Attól függ, mennyire rugalmas a szûzhártyája. Van, akinek szex után sem szakad el egybõl, csak tágul. Elsõ voltam.
A kérdező hozzászólása: Jó inkább hagyjuk, sok üzit kaptam már:$$ :)
amúgy zuhanyzós vízsugárral a legjobb..:D
szûz vagy még?
Próbálkozz egy vékonyabb dologgal aztán amikor az könnyebben megy utána egyre vastagabb és akkor menni fog.
Pedig csak próbáld, , mert a fickónak mindene vastagabb fog lenni, mint a te ujjad.
A kérdező hozzászólása: :)
háát. azt nemláttam :P Boccs D:
Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt. khmm..khmm.. kedves ifjú úrfi..
gyertek webcam szex :D írj privát 14/f :D
16...:D
A kérdező hozzászólása: 14. te?
amúgy hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: azbiztos:D
A kérdező hozzászólása: igen, ugyanez..:)
akkor ok.nálam sem vált ki különösebb dolgot..meg a csikló amúgy is jobb..nem tudnám magam megujjazni néha próbálom de csak 1 amit bebírok tenni azt sem sokáig..
A kérdező hozzászólása: lány, és igen szûz.
Fiú vagy?
Pont ebben a korban basszátok el a szexualitásotokat! Ajánlgatjátok egymásnak hogy csak a csiklót, mert az jobb, meg a zuhanyrózsa... aztán amikor megdugnak nem fogjátok élvezni! Mert hozzászoktok ilyen irreális élvezetekhez, és amikor a [email protected] ki-be járkál majd bennetek majd csak pislogni fogtok mert azt sem tudjátok majd, hogy mit kell azon élvezni! És majd 20 évesen írod a kérdést, hogy már 2 éve párkapcsolatban élsz, de nem élvezed a szexet...

Szeretnék sok egyéjszakás kalandot, de az a baj, h félek a nemi betegségektől! Tudom, h van a gumi, de ha kiszakad? Amúgy van pasim, de ha majd esetleg nem lesz. Még nem éltem ki magam.

Legjobb válasz: Választhatsz, vagy k*rválkodsz, vagy biztonságban leszel. Ennyi. A gumi sem véd meg azoktól a betegségektõl, amik bõrkontaktus után terjednek (pl. hpv), még akkor sem, ha nem szakad ki. Ha váltogatod a partnereket, akkor nincs olyan módszer, amivel 100%-ban biztonságban érezheted magad. Dönts.

Választhatsz, vagy k*rválkodsz, vagy biztonságban leszel. Ennyi. A gumi sem véd meg azoktól a betegségektõl, amik bõrkontaktus után terjednek (pl. hpv), még akkor sem, ha nem szakad ki. Ha váltogatod a partnereket, akkor nincs olyan módszer, amivel 100%-ban biztonságban érezheted magad. Dönts.
Hát erre sajnos nem tudok mit mondani. Nõként nekem az a fontos h olyan párkapcsolatban legyek akivel közös jövõm lehet, családdal stb. Sose éreztem így ahogy te nem tudok tanácsot adni. Csak azt tudom h azok az ismerõseim akik így élnek, h , , szingli vagyok" és egy éjszakás, mind 30 fölött van már, sírnak h most már gyereket akarnak de senkinek se kellenek. Ezt teszi ez az életmód.
Ezzel magad is prosti leszel nem tûnik fel??? Csak õk pénzt kérnek érte te meg ingyen csinálod...
Most te párkapcsolatot akarsz, vagy megfelelni bármelyik férfinak? Megdugni bármelyik megtud, ettõl nem leszel tapasztaltabb, csak híresebb h rajtad bármikor bárki átmehet. Ha olyan pasikat akarsz akiket ez érdekli hajrá, de magadat fosztod meg h majd normális kapcsolatod legyen. 22N
Hidd el, hogy ilyen mentalitással, senkit nem érdekel a nyomorod.
Jelentkezz nálam mihamarabb :) írj!
Így indulnak a karrierek...
A kérdező hozzászólása: aztan meg nyavalyogtok h nem vagyok elég tapasztalt, és mentek prostikhoz...
A kérdező hozzászólása: ??????
A kérdező hozzászólása: csupán félek h nem élem ki magam
Én eddig csak gumival voltam nõvel, sosem szakadt el, nem kell balfsznak lenni, és kész, nem fog elszakadni. 20/f
utolsó: ilyen fiatalon azért nem kéne ennyire egyértelmûen kijelenteni. én hozzád képest 11-el vagyok idõsebb, és nekem már szakadt ki. pedig ügyeltem, de ez volt.
Szerintem az ujjaddal még nem fájna. Vagy legalábbis szerintem.
ha meg semmit sem hasznaltal, akkor h gondolod h amikor a farok bemegy nem fog fajni?hany eves v h semmit nem hasznaltal es mar ezen jar az eszed? egyebkent tenyleg fajdalomra nagy esely van. viszont van aki tulsagosan szuk. nekem fajt amikor eloszor vettem ki a tampont.megikedtem, egorcsoltom es ilyenkor nem lehet csak ugy siman kihuzni. vigyazz azzal h ne stresszeld tul magad es csak laza legyel. ez a tamponos resz volt. az ujjazas meg , hat nem fajhat ha egyszer nedves vagy. de a farok nagyobb mint az ujjad es vastagabb. plusz a szuzhartyad amikor elszakad az altalanosan kisse fajdalmas, de nem veszes. az ujjzazassal meg hat ha sajat magadnak csinalod akkor csak tudod h mikor faj es mikor nem.
az ujjad, sõt nagyobb tárgyak sem fájnak valószínûleg, de ez egyénre válogatja. nem hiszem, hogy a tamponon vagy az ujjazáson múlna az elsõ alkalom fájdalma.
Nem ettõl függ hogy mennyire fáj.:) Tampon használata sem célszerû elõtte:) ès nem az nem fog fájni:D
Nem tudom, hogy nagyon fog-e fájni, de valamit mondhatok, mondjuk hasonlóban szenvedek(szûz, semmi tampon). Az ujjazás nem fáj, ha lassan csinálod és óvatosan. Egy ujj még be is fér, a többi csak rajtad múlik. Nekem kettõ már kicsit fájdalmas, ezért is gondolom, hogy a szex fog egy kicsit (legalább) fájni, de elvileg, ha nagyon elengedjük majd magunkat, kevésbé. Embere válogatja. Ha nagyon kíváncsi vagy, próbáld meg az ujjaddal behatolni, hogy lásd, milyen érzés.
az elsõ mentruálásnál is már átzzakadhat a szûzhártya nem kell hozzá a az újjad
A kérdező hozzászólása: Tényleg ?
igen
1 ujjal biztos nem fájna magadnak. Ha fel vagy izgulva, akkor 3-mal sem annyira.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!