Találatok a következő kifejezésre: Még nem elmenni (236 db)

Az egyik barátnőmnek holnap lesz a szülinapi bulija. Meghívott engem is, de én meg nem akarok elmenni. Hogyan mondjam meg neki, hogy ne sértődjön meg? 14/L

ha azt mondom, hogy nem érek rá, biztos vissza kérdez hogy miért. ha azt mondom, hogy nincs kedvem, megbántanám.

Legjobb válasz: Nos Én nem tartom helyesnek a "nemes" hazugságot, mert az is hazugság. És a születés napot ellenzem, mert nem bibliai eredetû, DE: Miért nem szeretnél elmenni.? Ha megírod, akkor talán jobban fogok jó választ adni. Zsömle/lány

Nos Én nem tartom helyesnek a "nemes" hazugságot, mert az is hazugság. És a születés napot ellenzem, mert nem bibliai eredetû, DE: Miért nem szeretnél elmenni.? Ha megírod, akkor talán jobban fogok jó választ adni. Zsömle/lány
Ne mondd azt, hogy nincs kedved! Inkább találj ki valami indokot, amivel nem bántod meg. Mondjuk már van programod, vagy a szüleid nem engednek.
A kérdező hozzászólása: a buli 14-20 óráig tart, nekem meg 3-4-ig külön angolom van , és kicsit kellemetlen lenne a parti közepén betoppannom. meg egy csomóan lesznek, és a meghívottak felét alig ismerem... ja és a barátnõm 11 éves öccsét sem annyira bírom.
Mondd meg az igazat. "Ne haragudj, de angolom van, így csak a közepére tudnék odaérni. Egyébként is a vendégek többsége nem kedvel engem. Kérlek, ne haragudj, hogy nem megyek." Vigyél neki valami apró ajándékot a bulin kívül, és hívd át magatokhoz máskorra.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :) már vettem neki Milkát :)
igen a 4-es válaszoló jól írta. egyet értek. Zsömle/lány
A kérdező hozzászólása: nah beszéltem vele, és mondtam neki, hogy nem érek rá. ahogy láttam nem nagyon hatotta meg a dolog, mondott valami oké félét, és ennyi :)

1 éve vagyok együtt a barátommal és az a gond hogy én szeretnék elmenni discoba és o meg nem. Mondja hogy ne mennyek meg minek. Mit csináljak?

Mert o nem szeret discoba járni.JÓ én sem vagyok az a Discoba járos,de régen nagyon szerettem mikor o meg nem volt.Miota együtt vagyunk nem is voltam discoba csak kocsmába.Mondom neki,hogy el akkarok menni akkor csak felhuza magát.persze mondja h mennyél nyugodtam de hallom a hangján h nem tetszik neki és igy olyan rossz elmenni szorakozni.Persze o is szeret elmenni bulizi és szeretek is velem menni csak nem jon el velem discoba.

Legjobb válasz: Ezt jó lenne megbeszélnetek egymás között! Gondolom van olyan dolog, ahová meg õ szeretne elmenni, Te meg nem. Jobb helyeken ebbõl nincs probléma, ha már õ nem hajlandó veled menni, akkor ne fogjon vissza téged. Persze remélem azért van elég közös programotok. ;)

Ezt jó lenne megbeszélnetek egymás között! Gondolom van olyan dolog, ahová meg õ szeretne elmenni, Te meg nem. Jobb helyeken ebbõl nincs probléma, ha már õ nem hajlandó veled menni, akkor ne fogjon vissza téged. Persze remélem azért van elég közös programotok. ;)
Mióta vagytok együtt? Ennyire nem bízik benned? Mert gondolom csak azért nem szeretné, mert fél, hogy összejössz egy másik sráccal
Nem tud táncolni.
Nálam is ez volt, a barátnõm sokáig nyösztetett h menjek el vele discoba (mert az anyja csak ugy engedte el oda ha velem megy), aztán ott bent meg összejött valaki mással.. ráadásul ugy történt h kb 11kor beléptünk az ajton és hajnali 3 körül láttam csak utána, addig mintha a föld nyelte volna el.. és miután kijöttünk még neki állt fentebb h mindenen problémázok, szakitottunk is.
Mi a fas.znak akarsz diszkóba menni???? Ott a barátod akkor mit akarsz???? Ezek a mai lányok már nem tudják hogy mit csináljanak jómódjukban... Én sem örülnék ha a barátnõm diszkóba akarna menni!! 19/F
Hát menj el. Mit tudsz csinálni?xD

PCOS vagyok és babát szeretnénk párommal, de nem tudok elmenni még a hormontérkép vizsgálatra sem. Egyszer lett volna rá lehetőségem, de akkor lázasan feküdtem itthon. Most meg már két hete késik. Tesztet még nem csináltam. Reménykedhetek?

Az a helyzet,hogy pont annak az oldalnak kellene m?ködnie most amelyikben a ciszták vannak. Ezért sem merek reménykedni.

Legjobb válasz: Miért nem tudsz elmenni?Ha PCO-d van, az nem a legjobb, ha babát szeretnél.Kérj másik idõpontot, kapsz gyógyszereket és a bébi sem fog sokat váratni magára!

Miért nem tudsz elmenni?Ha PCO-d van, az nem a legjobb, ha babát szeretnél.Kérj másik idõpontot, kapsz gyógyszereket és a bébi sem fog sokat váratni magára!
Szia! Én is PCOS vagyok.Nekem mindkét petefészkemben vannak ciszták.Nekünk nagy szerencsék volt mert, két hónap próbálkozás után baba lett(apuka ügyes volt):) !Bár a tesztem csak 3 hét után lett pozitív. Szerintem reménykedhetsz!!!!!! Remélem nektek is sikerült!!!!:) Azért írd meg, hogy mi lett a helyzet! 29 hetes pocakos
Nagyon szurkolok, hogy sikerüljön a baba! Úgy látom, most még a vizsgálatok elején tartasz, és ha megfogatsz egy tanácsot: SOHA NE ENGEDD, hogy megmûtsenek PCOS miatt. Engem több mint 3 éve mûtöttek vele (sajnos engedtem), elégették a petefészkeim. Sok kínlódás, küszködés után most végre babát várok (donor pete+lombik). A PCOS gyógyszerrel kezelhetõ, de sajnos én anno nem néztem utána, hittem a dokinak. Nagyon sok sikert kívánok, tudom mennyira vágysz már babára! És soha ne adjátok fel, csak mindig álljatok pozitívan a dolgokhoz. Szurkolok nektek!
A kérdező hozzászólása: A válaszaitokat elõször is köszönöm. Úgy gondoltam holnap lesz idõm és elmegyek venni egy tesztet. Ha negatív lesz akkor se fogok már azon idegeskedni, hogy mi van... Az elsõ válaszolónak annyit, hogy a hormontérképet a menstruáció 2-3-4 napján kell vérvételbõl megcsináltatni. Így meg hogy legutóbb közel 40 fokos lázzal feküdtem itthon és most nem akar megjönni elég nehéz elmenni a vizsgálatra. Még idõpontot sem kell kérnem hozzá. Egyébként diétáziom, mert elég sokat híztam az elmúlt fél évben (több mint 10 kg). Szóval odafigyelek a szénhidrát bevitelre. nehéz, de már lejjebb ment a súlyom. Nem engedném a mûtétet soha, mert sok rosszat olvastam róla és a doki se ajánlotta, szerencsére. Köszönöm mégegyszer a válaszaitokat.
A kérdező hozzászólása: Megcsináltam a tesztet és pozitív lett. :) Csütörtökön megyek a dokihoz.
Szia! A második vagyok! GRATULÁLOK!!! Nagyon boldog babavárást!! :) )))))

18-éves lány vagyok fél éve élek szexuális életet és még nem sikerült elmennem hüvelyen keresztül, pedig a párom mindent meg tesz nekem amit csak kérek! Mert mikor elmennék az van hogy pisilési ingerem van de nem bírok elmenni mit lehetne tenni?

Legjobb válasz: Szerintem irányítsátok egymást, ebben az esetben te a párodat, hogyan jó neked. És ne legyenek gátlásaid, ne járjon az a fejedben, mi van, ha most se jön össze! Mert így tuti nem fog. A hüvelyi orgazmusról meg csak annyit, hogy sok nõ nincs tisztában azzal, hogyan mûködik. Kimásolok neked egy cikket, remélem segít! Mostanában megszaporodott azoknak a problémáknak a száma, amikor a férfiak „elvárják” a nõktõl a hüvelyi orgazmust. Arra hivatkoznak, hogy az elõzõ barátnõjüknek volt. Pedig a Spektrum TV többször is adta azt a filmet, amiben bebizonyították, hogy a nõk hüvelyében 1000x kevesebb érzõideg végzõdés van, mint a csiklójukban! Persze, hogy a csikló érzékenyebb! A Természetnél nincs bölcsebb! Ugyanis, ha a nõk ugyanolyan érzékenyek lennének a hüvelyükben, hogy bírnák ki a szülés fájdalmát?? Nem véletlen az, hogy annyit hangsúlyozzuk az elõjáték fontosságát! Hiszen a nõk szexuális izgalma a szavakkal, tettekkel, a simogatással, csókolózással kezdõdik és a csiklóingerléssel fejezõdik be. Az orgazmus végsõ soron az agyban keletkezik, és onnan sugárzik szét az egész testbe, annak teljes ellazulását okozva. A hüvely az csak egy csatorna, amelyen keresztül az ondó a méhbe jut. Amikor egy nõ szexuális izgalomba jön, természetesen már nem tudja megkülönböztetni, hogy pontosan hol jó, ezért a csikló és a hüvely közelsége miatt érezhet „hüvelyi orgazmust”. Ehelyett bizony agyi orgazmusa van! De ennek keletkezésében a csikló sokkal nagyobb szerepet játszik, mint a hüvely. A férfiak szeretik azt hinni, hogy az õ nemi szervük okozza a nõknek az orgazmust. Pedig nem! Az egész személyiségük kell hozzá!

Szerintem irányítsátok egymást, ebben az esetben te a párodat, hogyan jó neked. És ne legyenek gátlásaid, ne járjon az a fejedben, mi van, ha most se jön össze! Mert így tuti nem fog. A hüvelyi orgazmusról meg csak annyit, hogy sok nõ nincs tisztában azzal, hogyan mûködik. Kimásolok neked egy cikket, remélem segít! Mostanában megszaporodott azoknak a problémáknak a száma, amikor a férfiak „elvárják” a nõktõl a hüvelyi orgazmust. Arra hivatkoznak, hogy az elõzõ barátnõjüknek volt. Pedig a Spektrum TV többször is adta azt a filmet, amiben bebizonyították, hogy a nõk hüvelyében 1000x kevesebb érzõideg végzõdés van, mint a csiklójukban! Persze, hogy a csikló érzékenyebb! A Természetnél nincs bölcsebb! Ugyanis, ha a nõk ugyanolyan érzékenyek lennének a hüvelyükben, hogy bírnák ki a szülés fájdalmát?? Nem véletlen az, hogy annyit hangsúlyozzuk az elõjáték fontosságát! Hiszen a nõk szexuális izgalma a szavakkal, tettekkel, a simogatással, csókolózással kezdõdik és a csiklóingerléssel fejezõdik be. Az orgazmus végsõ soron az agyban keletkezik, és onnan sugárzik szét az egész testbe, annak teljes ellazulását okozva. A hüvely az csak egy csatorna, amelyen keresztül az ondó a méhbe jut. Amikor egy nõ szexuális izgalomba jön, természetesen már nem tudja megkülönböztetni, hogy pontosan hol jó, ezért a csikló és a hüvely közelsége miatt érezhet „hüvelyi orgazmust”. Ehelyett bizony agyi orgazmusa van! De ennek keletkezésében a csikló sokkal nagyobb szerepet játszik, mint a hüvely. A férfiak szeretik azt hinni, hogy az õ nemi szervük okozza a nõknek az orgazmust. Pedig nem! Az egész személyiségük kell hozzá!
Én 21 vagyok, túl jó pár kapcsolaton, és nekem sem volt még...Már csak arra lennék kíváncsi, hogy milyen érzés...a pisilési inger ? Azzal kezdõdik? Mert akkor az borzasztó, akkor maradok csak a csiklóinál... Nekem is volt egy pasim, azzal hencegett, hogy neki az összes barátnõje mindig elélvezett...nah persze!
KedveS Kérdezõ! Annyival egészíteném ki az elõttem szólót, hogy a nõk jelentõs része nem jut el tisztán hüvelyi izgatással az orgazmusig, más szóval a nõk jelentõs része csikló-típusú. Ez teljesen normális!!! A csiklóizgatással kiváltott orgazmus éppúgy tökéletes, mint a hüvelyi változata. A barátod figyeljen arra, hogy alaposan izgassa a csiklódat! Üdv: dr. Szalai Krisztián
Én 4 éve vagyok a párommal és még soha nem volt hüvelyi orgazmusom! :( Van olyan is, akinek egész életében nem jön össze! A pisilési inger már jó, mert ez annak az elõjele!
A párom elég tapasztalt és én sem vagyok már egy kis csitri, de eddig nem jött össze nekem sem, csak a pisilési inger. Az elõzõ biztos egy nagyszájú pasi! Nektek könnyû!
Sok nõ nem képes rá, de azért nem lehetetlen. Ne így állj hozzá, hogy te is ezt a kategóriát képviseled!!! A párommal 10 hónapig kísérleteztünk, mire végre összejött. Nektek is van még idõtök, csak tessék figyelni magadra, gyakorolni, és nagyon nyitottnak lenni. Azt hallottam, hogy egy nõ igazán 30 fölött kezdi el élvezni a szexet, mert akkor kerül tisztában önmagával. Te is nagyon fiatal vagy, még én is csak 21 leszek, tehát gondolj bele még csak most jönnek a jó éveink.:) Petranova
tapasztalt férfi tudná kezelni a helyzetet, de ezek szerint mindketten kezdõk vagytok.
Nekem volt már hüvelyi orgazmusom, de azóta semmi, ez a pisilés engem is idegesít, de mindig mondja a párom , hogy nyugi ugysem fogsz bepisilni, de nekem akkor sem megy :(
Ha megint csináljátok, akkor folytassátok tovább, nekem is ez volt az elelyén.

Ti mit gondoltok arról ha egy férfi nagyon szeretne elmenni egy szép női lábfejre. Még nem próbáltam de nagyon érdekelne a dolog. Más hogy van ezzel?

Legjobb válasz: elmenni? Na te sem hallotál még a szexuális kontinenciáról és a tantráról. grat.

elmenni? Na te sem hallotál még a szexuális kontinenciáról és a tantráról. grat.
A kérdező hozzászólása: Elmenni, elélvezni, ráélvezni ... ? Mi bajod ezzel a szóval ? Én nem mellesleg hallottam már róla lehet elöbb mint te ... !
Ha ez boldogítja :) most hogy a hasamra vagy mellemre vagy lábfejemre nekem mindegy :)
Lábfétis, ennyi. Sok mindenkinek van valami fétise, nem olyan meglepõ dolog.
Nagyon szerény a meghatározás. Kicsit ki kellene bõvíteni a témakiírást. Már nagyon sok ilyet láttam, és meg kell, hogy mondjam teljes szakirodalmak szónak errõl, és a variációk határa a csillagos ég. Mert ugye lehet a láb harisnyás vagy csupasz. Valaki a lábfejet részesíti elõnyben, van aki a talpat. Valaki kézzel okoz örömöt, de lehet a hölgy lábát is igénybe venni, hogy eljusson a csúcsra. Természetesen otthon a hálószobában a négy fal között minden megengedett! Csak bírja a gerlepár szusszal.

Elmenni még nem mentem el pedig sokat probálkoztunk. De ez mitöl van?

van h er?s zsibbadás szerü érzést érzek deréktöl lefele miközben a párom elmegy.. de csak akkor ha én vayok felül.. de aztán elmulik de jo érzés.. de nemtom h miért van ez mer szerintem ez nem elmenés..

Legjobb válasz: Próbálj meg a párod segítségével, az elõjáték alatt elmenni. Ha ez már megvan, a közösüléskor is könnyebben eléred a csúcsot. Esetleg elõször próbálj masztizni, akkor megtudod, hogy jó neked.

Próbálj meg a párod segítségével, az elõjáték alatt elmenni. Ha ez már megvan, a közösüléskor is könnyebben eléred a csúcsot. Esetleg elõször próbálj masztizni, akkor megtudod, hogy jó neked.
miért gondolják a pasik, hogy egy kis pettingtõl könnyebb elmenni mint szex közben? Mi van akkor ha õ csiklóizgatással nem is tud elélvezni hanem csak vaginálisan? Am meg kb fél év intenzív (akár napi) szex szükséges, hogy ráérezz igazán, és irányítani tudd.Azok akik mást mondanak hazudnak, vagy csak nem tudják mi az élvezés. Am meg a nõk 33 százaléka soha az életben nem tud elélvezni, csak a kellemes pizsergést hiszi annak.

Csináltam egy terhességi tesztet és pozitiv lett! Meg nem tudok elmenni orvoshoz mert külföldön vagyok de nagyon sokat görcsölök és a melleim is sokat nőttek! Ez természetes hogy ennyit görcsölők?

Legjobb válasz: Nekem a pozitív teszt elõtt nagyon fájtak a melleim, a hasam és a derekam, de olyan szinten, hogy nem tudtam felkelni az ágyból. Kint sem tudsz elmenni orvoshoz? Nem ártana azért egy megerõsítés, hogy minden rendben van.

Nekem a pozitív teszt elõtt nagyon fájtak a melleim, a hasam és a derekam, de olyan szinten, hogy nem tudtam felkelni az ágyból. Kint sem tudsz elmenni orvoshoz? Nem ártana azért egy megerõsítés, hogy minden rendben van.
Rendben van ez így, gratulálok. Elég ha 8-10 hetesen mész elõször orvoshoz. Az én dokim így kéri.
Gratulálok! Nekem ugyanezek voltak a tünetek, olyan menzesz szerû görcsök, hogy rohantam 10 percenként a vécére, hogy biztosan megjött. Ez a nemvárt után 10-12 nappal megszûnt, de az iszonyatos, egyre fokozódó mellfájdalom maradt. 6+3 hkm
én is eléggé görcsöltem úgy a 6-7. hétig, normális volt. azt szokták mondani, ha nem olyan összegörnyedõs és nem vérzel, akkor nincs baj! pihenj sokat, és nyugodtan kezdj el magne B6-ot szedni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szepen koszonom a valaszokat, most mar megnyugodtam hogy biztos nincs baj! 6-dikan megyek haza es egyben akor megyek a dokihoz is! :)
Nem lehet, hogy terhes voltál ès elvetéltél?Szerintem minnél elöbb menj orvoshoz.
ezeknél egyszerûbb megoldás nincs, miért nem tudsz orvoshoz elmenni?
mért hiányoztál? Lógtál???? AAKK ANNAK itt az eredménye

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!