Találatok a következő kifejezésre: Még nem el 14 éves (33 db)

Kismotorra kell kék-sárga kárbejelentő? Még nem vagyok 14, igaz hogy 13 és fél évesen már ellehet kezdeni? Minimum mikor kezdhetem el a jogsit? Friss jogsival van vmi megkötés kismotorra? (Mint pl. :amíg nincs 2 éves B-d nem lehet utánfutót vonatni)

Ja,és valami könyvet tudnátok erre ajánlani??-Csak hogy ne érjenek váratlan dolgok:D-Válaszotokat el?re is köszönöm.

Legjobb válasz: 13 és fél évesen beiratkozhatsz és elkezdheted az elméleti tanfolyamot. 13 év 9 hónap után tehetsz elméleti vizsgát, majd 14 év után jármûkezelésit. Végül a 14. születésnapod után 1-2 hónappal már meglehet valamennyi vizsgád, mert ugye kell némi idõ a forgalmi oktatáshoz és vizsgához is. Segédmotoros kerékpárra - amennyire tudom - nincs külön megkötés a kezdõ jogosítvány esetén, mert nemzeti kategória, nem nemzetközi. Kék-sárga kárbejelentõt pedig nem kötelezõ magadnál tartani semmilyen jármû esetén, csak tanácsos. Mivel bárkit érhet baleset, jó, ha utána el lehet kezdeni a biztosítási ügyintézést is.

13 és fél évesen beiratkozhatsz és elkezdheted az elméleti tanfolyamot. 13 év 9 hónap után tehetsz elméleti vizsgát, majd 14 év után jármûkezelésit. Végül a 14. születésnapod után 1-2 hónappal már meglehet valamennyi vizsgád, mert ugye kell némi idõ a forgalmi oktatáshoz és vizsgához is. Segédmotoros kerékpárra - amennyire tudom - nincs külön megkötés a kezdõ jogosítvány esetén, mert nemzeti kategória, nem nemzetközi. Kék-sárga kárbejelentõt pedig nem kötelezõ magadnál tartani semmilyen jármû esetén, csak tanácsos. Mivel bárkit érhet baleset, jó, ha utána el lehet kezdeni a biztosítási ügyintézést is.
13, 5 fél évesen elkezdheted a KRESZ-t de rutint csak 14 évesen csinálhatod és a forgalmat is, szerintem a kék sárga bejelentõ nem kötelezõ legalábbis nálam nincs és eddig nem is kérték (1 szer állítottak meg a rendõrök eddig) megkötésbe nem tudom mire gondolsz ugyan is személyt nem szállíthatsz oldalkocsit nem tehetsz rá utánfutót nem tehetsz rá de amúgy nincs ilyen, könyvnek ezt ajánlom: http://konyv-konyvek.hu/motorosok_segedmotorosok_tankonyve_9.. én ebbõl tanultam és minden elsõre sikerült :D 14/F
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, ez életmentõ volt.:D
A kérdező hozzászólása: ...mindkettõtöknek
A kérdező hozzászólása: Még egy kérdés...Elméletben mi szerepel??táblák, forgalmi szituációk??
Igen, meg még útburkolati jelek, esetleg rendõri karjelzések. Arra kell figyelni, hogy számítógépen a vizsgaprogival kell sokat gyakorolni. Ttána már annyira ismered a kérdéseket, hogy a vizsgán szine végig se olvasod és ráböksz a jó megoldásra :)

Még nem múltam el 14 éves és lehet, hogy terhes vagyok. Mit tegyek? A törvény bünteti a szexet 14 év alatt, engem vagy a szüleim? Vagy akitől a baba van mert ő már 15 éves. Mihez kezdjek?

Nem igazán tudom h terhes vagyok-e vagy sem. Az alkalom után 2x már megjött a de most 1hete késik.Ha terhes vagyok akkor már a 2.hónapos a baba. Eddig nem észleletm a menctruáció kimaradásán kív?l semmi jelet a terhességre, sem hányineger, sem émejgés,se mell faájdalmak semmi.Híztam mondjuk egy kicsit de a sportot egy lábsérülés miatt abba hagytam és gyógyszewrt is szettem rá.A 3. napon az aktus után csinálatam teszetet de az negatív lett. Terhes lehetek? Ha igen mit tegyek?

Legjobb válasz: Nem hinném ,hogy terhes vagy, mert már volt 2 mensid, és a teszt is negatív. De nyugodtan csinálj megint tesztet, már tuti + kell legyen, ha terhes vagy. A mensi sokmindentõl késhez, akár az izgalomtól is, a mozgáshiánytól is... A szüleid nem büntetik, téged sem, de az "apát" igen. Jó lene, ha rendesen védekeznél, de még jobb lenne, ha még egy kicsit várnál a szexuális élettel.. Ha kérdésed van, menj el nõgyógyászhoz, megállapítja a terhességet is, ha van, és segít a megfelelõ védekezés kiválasztásában is!

Nem hinném , hogy terhes vagy, mert már volt 2 mensid, és a teszt is negatív. De nyugodtan csinálj megint tesztet, már tuti + kell legyen, ha terhes vagy. A mensi sokmindentõl késhez, akár az izgalomtól is, a mozgáshiánytól is... A szüleid nem büntetik, téged sem, de az "apát" igen. Jó lene, ha rendesen védekeznél, de még jobb lenne, ha még egy kicsit várnál a szexuális élettel.. Ha kérdésed van, menj el nõgyógyászhoz, megállapítja a terhességet is, ha van, és segít a megfelelõ védekezés kiválasztásában is!
Ez a kérdés több, mint két éves. Akár terhes volt, akár nem, az már úgyis kiderült.
Igen, valószínûleg nem vagy terhes, de a biztonság kedvéért csinálj mégegy tesztet.H az negatív, nincs semmi gond!:)
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm mindenkinek akki így kiált melletem nagyon jól esik!!! és nem tudom elmondani h mennyire hálás vagyok!köszönöm szépen mindenkinek!
a 3. válaszolónak üzenem hogy ez a lány nem azt kérdezte hogy te hogyan büntetnéd a gyerekedet ha ilyet csinálna. Valószínûleg el sem mondaná!
szerintem mindenki a maga gyerekét ítélgesse. a másét könnyü megitélni. lehet hogy e te gyereked még rosszabb. nem hiszem hogy te tudnál rola ha a gyereked nem lenne szüz mert nem neked mondaná el elõsször.a helyesirásban meg te sem vagy jobb.
én is azt mondom hogy ne izgulj nem vagy terhes . azoknak a válaszoloknak akik elitéltek azt mondom hogy egyet értek az elõttem irokkal, ésez az oldal nem azért van hogy elitéljük egy mást. és honnan tudjátok hogy a ti lányotok , nem 13 évesen veszitette el a szüzességét.valószinüleg az õ anyukája sem tudja
Sztem egyszerûen csinálj most egy tesztet, és hidd el nem lesz gond, szorítok neked, legközelebb meg ügyesebben, hogy ne kelljen a frásznak kerülgetnie.Ha esetleg mégis terhes lennél(amit nem hiszek)a szüleiddel beszélj, tudom nehéz, de õk tudnak a továbbiakban segíteni-ha rendszeresen együtt vagytok, beszéljétek meg mi legyen a védekezés, de jobb lenne felnõttel elbeszélgetni errõl, hogy mégegyszer ne kerülj ilyen helyzetbe.
Szerintem sem vagy terhes. Orvoshoz jó lenne azért elmenni. Ja, és a dokinál, azért van a szád, hogy kérdezz, tehát ha valamiben nem vagy biztos, akkor tudod mit kell tenni :) Lehet, hogy a gyógyszer miatt késett a menstruációd. A többi válaszoló meg nem tudom, mit képzel magáról. Õk talán még sosem követtek el hibát? Pláne helyesírásit. Oké, én is szoktam fikázni mások helyesírását, ha nagyon ordít róla, hogy az illetõ egy tukó paraszt, de itt nyilván csak elírásról van szó.
Kedves válaszolók! Szerintem ennek a lánynak éppen elég büntetés volt ez az idegeskedés. Szerintem nem a mi feladatunk megítélni. Ez az oldal azért van, hogy segítsünk egymásnak. Ha otthon nem meri ezt megkérdezni, annak biztosan oka van, azért fordult ide.Azért ilyen a mai társadalom, mert nem segítünk egymásnak, csak ítélkezünk egymás fölött:( Nem védeni akarom amit tett, (mert én a házasság utáni szexet tartom helyesnek és nem vagyok öreg sem, 23 éves), de manapság sok ilyen helyzet fordul elõ, inkább segítsük, ha ide fordult. Ja, és szerintem bárkivel elõfordul, hogy elgépel valamit.
Nos, 14 évesen nekem nem volt rendszeres ciklusom.Olyan 15-16 éves voltam, amikor belõtte magának a 28 napot.Már kétszer megjött, gondolom rendes mennyiség stb.Ha baba lenne, mér rég jelentkeznének a terhességi tünetek. Hányás, fáradtság, émelygés, alacsony vérnyomás, puffadás.Ezek közül nem mind jelentkezik, de egy vagy kettõ mindenképpen.Meg 12 hetesen már picit gömbölyödik a poci is..sõt..13 hetesen.(Mert annyinak kellene lenned, ha babás lennél.) Ergó, ez jó lecke volt!Talán védekezz rendesen!Az meg hogy a törvény kit büntet meg kit nem egyformán mindegy, mert ha az én lányom lennél, és bejelentenéd hogy 13 évesen babát vársz, hát szerintem kikelnék magamból, és mind az apát és mind a lányomat én büntetném, nem kellene oda törvény!
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a kommenteket.nagyon sokat segítettek!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen. az "apát" ha még is lenne baba h büntetné a törvény?
SZia! Ne haragudj lehet kicsit nyers leszek de! Ennyi evesen mar azert illene valamennyire ismerni a magyar helyesirast. (sajnos kulfoldon elek ezert nem tudok ekezetet irni, meg mielott valaki megszolna :) Szoval. 14 eves meg nem multal el es lehet terhes vagy, akinek az apja egy 15 eves gyerek, mert gyerek. En azt tanacsolom, hogy beszeld meg szuleiddel. Ha elmennel nogyogyaszhoz es kiderulne, hogy terhes vagy, es az apa 15 eves, akkor az orvosnak kotelessege a szuloket ertesiteni, vagy a gyamugyet, ugyanis meg kiskorunak szamitasz. Bar nem vagyok jartas a magyar torvenyekben, ugyanis kulfoldon elek, de szerintem, ha terhes vagy, ott biztos a gyamugyisek nem hagyjak szo nelkul azt sem, hogy az apa 15. Jobb esetben kapsz meg egy lehetoseget es o is, rosszabb esetben a baratod javitointezetbe kerul. DE mivel a tuneteid nem utalnak terhessegre hiszen az aktus utan mar ketszer menstrualtal, valoszinu nem vay az. A te korodban meg normalis, ha nem allt be a ciklusod es rendszertelenul jon meg. Probalj meg meg egyszer tetsztet csinalni, vagy menj el nogyogyaszhoz rutinvizsgalatra. De szerintem nyugodt lehetsz, nem vagy terhes. Azonban, ha legkozelebb egyutt lesztek a baratoddal, mindenkepp vedekezzetek, hisz ha mar ilyen idosen erettnek erzed magad a szexre, akkor azt is tudnod kene, hogy, hogyan elozzel meg egy nem kivant terhesseget!!!!! Nem eleg csak szexelni es kesz!! Hanyszor, de hanyszor elmondjak!!! Es hanyszor, de hanyszor a te korodban elfelejtik. Szoval, legkozelebb vigyazzatok! Szep napot!
csak úgy jelezném hátha valaki ide téved és vonatkozik rá: 14. életévét be nem töltött személlyel szexuális kapocsaltot létesíteni bûncselekmény, és rendõrségi eljárást von maga után (akár bele egyezett a fél, akár nem)

16 éves vagyok.14-én kellett volna, hogy megjöjjön de azóta se jött meg. Nem élek szexuális életet, bár beteg voltam gyógyszert szedtem és 14-e óta stresszes volt az életem. Normális ez?

Legjobb válasz: Elõfordul. Nekem is késik néha, pedig 45 vagyok. Ha biztos nem volt petting sem, akkor várj türelemmel. Ha mégis volt valami, akár egy kis tapogatás, akkor jobb, ha elsétálsz a nõgyõygászhoz.

Elõfordul. Nekem is késik néha, pedig 45 vagyok. Ha biztos nem volt petting sem, akkor várj türelemmel. Ha mégis volt valami, akár egy kis tapogatás, akkor jobb, ha elsétálsz a nõgyõygászhoz.
A kérdező hozzászólása: nincs barátom szóval semmi ilyesmirõl nincs szó
Semmi baj, lehet, hogy ki is marad teljesen. Ha a következõ sem jön meg, érdemes dokihoz menni.
a szedett gyógyszer és a stressz lehet ilyen hatással. ha sokszor elõfordul érdemes elmenni a dokihoz egy kivizsgálásra.

Mért van az hogy mostanában olyanokat olvasok itt hogy 15 évesen mr szpott, meg hogy 14 évesen már kiverte a haverjának, meg hogy gáz hogy 15 és szűz. Szerintetek nem korai a sexuális élet 14-15-16 évesen?

Legjobb válasz: lehet h régebben is gyakori volt ez meg h korán szültek meg házasodtak de akkor a szülõk kiválasztották a jövendõbelit és nem volt az h egy 13 éves már több f*szt fogott mint kilincset..max 1-et

lehet h régebben is gyakori volt ez meg h korán szültek meg házasodtak de akkor a szülõk kiválasztották a jövendõbelit és nem volt az h egy 13 éves már több f*szt fogott mint kilincset..max 1-et
Mostmár biztos így van. Én meg itt vagyok 17 évesen, és még meg sem csókoltam egy lányt :S :'(
Sztem semmi közöd hozzá. Egyébként van akinek korai van akinek nem. 17/F
példaként nõvérem 13 évesen már nem volt szûz, most már 30, férje van, és két gyereke. korai, vagy nem korai? ezt nem a társadalomnak kell eldönteni, az lószart se tud semmirõl. :) mindenki érzi magán, hogy miújság.
Szerintem ha valaki már 14 évesen annyira felkészültnek érzi magát h megtegye, hát tegye. Mindenkinek szíve joga mikor szeretné elveszteni. Ha belegondolunk régen ilyen idõs korban volt aki már férjhez ment, és szinte biztos hogy régebben is volt olyan aki ennyi idõsen már elvesztette, illetve élt nemi életet, csak nem kerítettek ekkora feneket neki. Az az igazság hogy pl egy érettebb gondolkodású fiatal elveszti a szüzességét, a haverja/barátja/barátnõje meg még nem vesztette el, akkor rögtön fel merül benne hogy milyen ciki dolog. Sajnos ilyen korban ez gyakori.
DE!
akik szerint régen már 13 évesen elvesztették... azoknak: 1) a SÖTÉT középkorban - tényleg ahhoz az idõhöz hasonlít a mai??? elkeserítõ lenne! azért a mai emberek tanultabbak, mûveltebbek, és nincsenek arra rákényszerítve, hogy tiniként házasodjanak és gyereket szüljenek. mert ugye középkorban ezért történtek a dolgok korán. 2) aki megtehette, az nem szexelt ksilányként. Nézzetek és olvassatok könyvet: Austen, vagy Bronte, vagy Stendhal... nem mindig a Rómeó és Júliát kell alapul venni. A legtöbb korai szépirodalmi regény (és ezeken kívül alig tudunk valamit a korai korokról) nem kislányok nászát írja le. szóval szerintem kicsit kritikusan kéne hozzáállni ehhez a téveszméhez. persze, elõfordult, de nem volt általános!
most nemértem mit reklamáltok, amikor régen már 18 évesen házasodtak!
eh most erre mit mondjak ? itt vagyok 15 évesen szûzen pasi nélkül, nem is volt soha :D
és még az is ciki ha 15 évesen nemqurtal meg sennkit :S 15/F
kedves második... az hogy 17 évesen nem csókoltál meg egy lányt se... az a te hibád... nem köcsögségbõl... de aki béna esetlen vagy csúnya a lányok számára... az marad sokáig szûz... és akkor jöhet a szöveg a belsõ értékekrõl... amikor aztlátom az ismerõsök közt meg az utcán hogy a legnagyobb alpári parasztokkal járnak a csajok...
sztem nem ez alapján lehet eldönteni hogy kinek korai kinek nem... azt kell nézni hogy mennyire komoly az illetõ... ha átlagban nézzük a komolyságot... akkor korai de még 20 évesen is sokaknak... bátyám az kivette mielõtt elment a nõjében... énmeg gumit használtam a csajomhoz... pedig fiatalabb vagyok pár évvel... szóval... egyénfüggõ inkább...
A legtöbb esetben korai és meggondolatlan, nem mondom, hogy vannak olyan esetek, amik erre rácáfonak, de egy 14-15 éves fiatal még általában nagyon gyerek, agyilag is testileg is, és még egy idõsebb sem mindig tudja, hogy kivel és mikor lenne érdemes mondjuk elveszíteni, szerintem nagyon gáz, amit a mostani tizenévesek csinálnak, és nem azért, mert beszûkült lennék vagy prûd, sõtt! De én akkor sem látom ezt helyesnek... Amúgy meg, régebben az emberek fiatalabban meghaltak vagyis kevesebbet éltek, magyarán ugyanazt az életutat, amit most mondjuk 65 éves koráig bejár az ember 45 évre kellett mondjuk szûkíteni. Korábban kellett éretebbé válni, stb... ne hasonlítsuk a múltat a jelenhez megfelelõ tényezõk vizsgálata nélkül, mert buta és esetlen lesz!
nagyon ciki! szerintem 18alatt mindenképp gáz, sem testileg sem lelkileg nem érették még a szexhez, de a kapcsolatokhoz sem annyira, de ne foglalkozz velük a divat hogy 12évesek már szexelnek fûvel fával, sztem undorító hová jut a világ, ritka az olyan aki 18-19 évesen még szûz, és higyétek el nekem õk járnak jobban

Nos én 14 éves vagyok ( fiú), és hát van egy jókora úszógumim meg hasam, mellesleg nem vagyok túl alacsony 178cm. Anyám mondta, hogy majd elnövöm ( el a ló. ) nőttem el, már 2 éve rajtam van ez a felesleg, mit javasoltok? (

( Nem vagyok túl anyagias úgy hogy kondi kil?ve, és másféle gépek! )

Legjobb válasz: Az anyagias azt jelenti, h spórolós, szóval te az vagy. De nem ez a lényeg. Mekkora súlyfelesleg van rajtad? Illetve hány kiló vagy? Ezt csak azért kérdem, mert ha tényleg nagyon sok, akkor senki se ajánljon majd neked futást, vagy olyasmit ami megterhelné az izületeidet. Amit szerintem tehetsz: itt a nyár, van egy csomó szabadidõd. Úgyhogy menj egy fél- egy órát biciklizni, úszni. Nem kell semmit sem gyorsan csinálni, jó az lassan is, csak a végére fáradj el! Ezen kívül az evésre is figyelj! Nem kell koplalni, és nyilván anyukád nem fog csak miattad külön fõzni, úgyhogy kezdj el kisebb adagokat enni. Sose edd degeszre magad, inkább többször (napi 5ször mondjuk) kisebb adagokat. Ha éhezel, egyrészt sprtolni sem lesz energiád, másrészt tartalékolásba kezd a szervezeted. Ezen kívül csökkentsd az édesség és az üdítõ mennyiségét. Helyett egyél gyümölcsöt, zöldséget, pl az epernek most van szezonja, finom és édes is (persze porcukor nélkül).

Az anyagias azt jelenti, h spórolós, szóval te az vagy. De nem ez a lényeg. Mekkora súlyfelesleg van rajtad? Illetve hány kiló vagy? Ezt csak azért kérdem, mert ha tényleg nagyon sok, akkor senki se ajánljon majd neked futást, vagy olyasmit ami megterhelné az izületeidet. Amit szerintem tehetsz: itt a nyár, van egy csomó szabadidõd. Úgyhogy menj egy fél- egy órát biciklizni, úszni. Nem kell semmit sem gyorsan csinálni, jó az lassan is, csak a végére fáradj el! Ezen kívül az evésre is figyelj! Nem kell koplalni, és nyilván anyukád nem fog csak miattad külön fõzni, úgyhogy kezdj el kisebb adagokat enni. Sose edd degeszre magad, inkább többször (napi 5ször mondjuk) kisebb adagokat. Ha éhezel, egyrészt sprtolni sem lesz energiád, másrészt tartalékolásba kezd a szervezeted. Ezen kívül csökkentsd az édesség és az üdítõ mennyiségét. Helyett egyél gyümölcsöt, zöldséget, pl az epernek most van szezonja, finom és édes is (persze porcukor nélkül).
Férfinak kell a tekintély.
A kérdező hozzászólása: Hát 75-76 kilõ között vagyok de ezt le szeretném vinni úgy 68-70 ig.És mondom fenéken és csípõn van a legtöbb felesleg.
14 évesen még tényleg nagy esély van rá, hogy kinövöd. Ha nem akarsz várni, nem csak kondival lehet fogyni... Járj el futni pl., vagy bicajozni, pénzbe egyik sem kerül, és levegõn is vagy. Továbbá az étrend átalakítása is csodákat mûvelhet, ha nem eszel szénhidrátot és fehérjét együtt, akár 10 kilótól is megszabadulhatsz (már persze mozgással együtt). Sok sikert!
Szerintem soha nem gáz, mert semmit nem vesz el a szépségedbõl! :) Higgy nekem, fiú vagyok.
A kérdező hozzászólása: :)
Szerintem sem gáz, de ha ennyire zavar nézz utánna hogy lehet eltüntetni. Ez a zsírréteg helytelen eloszlása miatt jön létre, asszem masszázzsal is fellazítható és eloszlatható a narancsbõr. Itt egy link ahonnan válogathatsz: https://www.google.co.uk/#hl=en&output=search&sclient=psy-ab..
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen! :) )
Az a lényeg, hogy az önbizalmadat ne rombolja le, mert az a rosszabb. ha zavar, ajánlok szívesen narancsbõr elleni zselét, és életmódot is, hogy változzanak a dolgok. :)
A kérdező hozzászólása: azt megköszönném, mert nagy részben a narancsbõr miatt nincs önbizalmam:S
Én sok mindent próbáltam aztán feladtam. Hagytam az egészet. Aztán egyik kedves ismerõsöm ajánlotta a Giselle et vous termék családot.(kis cég, és teljesen természetes) Kipróbáltam és nagyon hatásos, ugyanis méregtelenitenek a testradírjai. Azóta is használom, mellette sok folyadékot iszom és tornázom.

Az alig 14 éves kisöcsém bevallotta hogy meleg. A szüleim teljesen kiakadtak, anyukám már lenyugodott, de apám az nem is néz rá azóta. Nem bántja de nem néz rá sem. El kéne neki mondanom, hogy én meg bi vagyok? Csak titkolom?

Igazából anyukámnak mondta el, anyum meg megbeszélte apámmal, az meg kiakadt, és össze vissza kiabálta a b**ziságokat már a szomszéd is tudja a tesómról... ő a kedvenc, cuki kisöcsém... na jó az egyetlen kisöcsém... én már sejtettem róla, de sosem hoztam ezt fel. tudom hogy igaz mert láttam egyszer egy fiúval csókolózni, de csak azt mondta hogy kipróbálta... szerintetek el kéne neki mondanom hogy én meg biszex vagyok, aki fiúkba szeret bele, de lányokkal szexel, mert nem akarom hogy bajba kerüljek? csak hogy ne legyen egyedül. csak nem tudom helyes e ezt elmondani neki nem befolyásolja e, vagy még ott van hogy nehogy elmondja apámnak mert az felakasztja magát... jah és amúgy azt mondja öcsém hogy netről ismer egy 14 éves fiút, akibe beleszeretett és találkozni akar vele. segítsek neki ebben? 16f

Legjobb válasz: Hát szerintem ha tudsz várj vele még, elhiszem most mennyire nehéz lehet neked, bár én még nem mondtam el otthon, nyugi megoldódik minden majd :) De szerintem tényleg még ne mondd el, ha kibírod akkor várj vele. 19F

Hát szerintem ha tudsz várj vele még, elhiszem most mennyire nehéz lehet neked, bár én még nem mondtam el otthon, nyugi megoldódik minden majd :) De szerintem tényleg még ne mondd el, ha kibírod akkor várj vele. 19F
Én a te helyedben a tesódnak mindenképp elmondanám, hogy ne érezze magát egyedül. A szüleidnek akkor mondd el, ha már csillapodott egy kicsit a helyzet, nehogy apukád vmilyen õrültséged csináljon.
Elõször is apád úgyis üvölteni fog veled is, bármikor mondod nekik el.A kisöcsédnek meg mond el most mindenféleképpen, de ne úgy, hogy "én meg biszexuális vagyok", mert ez így viccnek fog hatni, nem lesz az úgy jó.De vajon honnan jött az, hogy mindkettõtöknek ilyen hajlamai vannak? AMúgy nem tudom, én eltudnám majd késõbb anyukaként viselni, ha a gyerekem homoszexuális lenne vagy biszexuális vagy bármi, mert én nem érezném ezt szégyennek, mert én is biszexuális vagyok, meg jóval elfogadóbb is, mint egy átlagember.Szerintem tök mindegy, hogy mi van egy ember lábai között, ha nála találod meg a szerelmet, meg a boldogságot, amit az ember egész életében keres.Elmondani sosem kötelezõ, de ha nem akarsz mindig titkolózni, akkor jobb, ha te is teregetsz. 17/L
Akkor is meleg, ha sérti a kis porcelán lelkedet. Elég régóta így nevezik, nem tegnap találták ki.
uhh szegeny apad (bocsi :) ) de tenyleg) Szerintem meg varj egy kicsit, mert meg azthiszik, hogy csak azert mondod, hogy ne maradjon egyedul az ocsed. Es kulonben is szerintem boven eleg egyhamar szuleidnek ( foleg apadnak), hogy feldolgozza, hogy az egyik fia b_zi
nem irigylem most a szüleidet. én még inkább várnék a bejelentéssel..
Kedves kérdezõ! Nem meleg. A kávé meleg, a napsütés meleg, az anyai ölelés meleg. A férfi, aki férfiakat szeret, az nem meleg, hanem homoszexuális. Nem kéne kisajátítani, kétértelmûvé és szexuális felhangúvá tenni egy mindennapi, közhasználatú szót. Mivel mindketten nagyon fiatalok vagytok még, értelmetlennek érzem a szülõk felé történõ bejelentést. A hormonális rendszeretek változóban van, még simán kiderülhet, hogy csak érdeklõdés az, amit ti véglegesnek hisztek. A ti korotokban normális ez, de legyetek nyitottak, minden irányba. Rólad is kiderülhet, hogy teljesen homoszexuális vagy, ahogy az is, hogy heteroszexuális, sõt a tesód is lehet még bármi. Ha úgy érzitek, ezt meg kell osztanotok bárkivel, beszélhettek pszichológussal, szexológussal is. A szüleiteket - õszinteség i de vagy oda - kár ebbe belevonni, mert csak fölösleges feszültségeket szül. A tesód nyilván már túl van ezen, de te ne rontsd most tovább a helyzetet, inkább segíts a tesódnak a támogatásoddal. A szülõkkel elég ezt akkor megbeszélni, amikor huszonévesen már biztosak vagytok a dolgotokban. Ezt ahhoz hasonlítanám, mint az én helyzetemet. Egy nálam jóval idõsebb férfit szerettem, de a szüleimnek csak akkor mondtam el, mikor már két éve tartott a kapcsolatunk. Nem akartam õket egy párhetes kapcsolat miatt felidegesíteni, úgy, hogy magam sem voltam biztos a folytatásban. Pedig alapvetõen az õszinteség híve vagyok, de a diplomácia is fontos. Nem hazudozni kell, csak keresni a megfelelõ alkalmat és idõt az igazság közléséhez.
Ti még túl fiatalok vagytok ahhoz, hogy ezt egyértelmûen ki lehessen jelenteni rólatok, apukád meg egy bunkó. Várj még kicsit, mert Te magad se tudhatod. Azt sem értem, miért szexelsz lányoKKAL, meg úgy egyáltalán egyvalakivel is 16 évesen! Atyaúristen!
bocsánat, akkor itt a fogalom: Nemi identitás Annak biztos tudata, hogy valaki férfi vagy nõ. A nemi identitás gyerekkorban alakul ki. A legtöbb esetben megegyezik a biológiai nemmel. Ha mégsem így történik - tehát ha a nemi identitás ellentétes a biológiai nemmel - annak neve transzszexualitás (ez nem tévesztendõ össze a nemi irányultsággal, amely a homo- vagy heteroszexualitásra vonatkozik.) nem is az volt a bajom, hogy mit írt, hanem hogy keverte a 2 fogalmat, ami számtalanszor tapasztaltam már, és már nagyon irritál. nem szerettem volna zavarnak titulálni, csupán tisztázni a fogalomkeveredésnek az okát., elnézést, ha félreérthetõ voltam :)
kedves utolsó: te a nemi identitás zavaráról írsz nemi identitás definíciója alatt, errõl nem írt senki. nemi identitás nemi hivatartozást jelent, nincs ebben semmi bonyolult. szakirodalmi információkra hivatkozott a 20-as, ami annyit jelent-de nyilván tudod, mivel a szakszavakkal is tisztában vagy-hogy doktorált illetve magasabb fokozatot szerzett társadalomtudományokkal foglalkozó személy vizsgálata alapján végzett eredményre utaló tudományos cikkek, írások. Meg lehet õket cáfolni, de reprezentatív minta alapján vezetett vizsgálat özelebb állhat a valósághoz mint néhány személy tapasztalata. Pszichológiai szakirodalomban is lehet találni olyan írásokat, amely a homoszexualitás nemi identitás zavarnak titulálja. Más tény, hogy manapság elfogadóbbá tette a társadalom. Hogy milyen hatással lesz ez a publikus homoszexualitás, arra vonatkozóan szívesen hallanék fejtegetéseket. A homoszexuális emberek bár szaporodásra képesek, de nem szaporodnak, lévén, hogy férfiakkal folytatnak szexuális kapcsolatot. Ez evolúciosan tekinthetõ egyfajta természetes szelekciónak is, hiszen ezen az ágon-jobb esetben- nem születnek utódok. Azért jobb esetben, mert azonos nemû szülõk gyermekvállalása szintén egy nagyon érdekes téma. A gyermek identifikációja szempontjából.. De a kérdésre válaszolva mit tegyél kérdezõ: a szüleidet ismerve és a lelkiismeretedre hallgatva tedd a szerinted megfelelõ lépést, hiszen ebben a helyzetben te érezheted igazán mit bírnak el a szüleid. jaa és a biszexualitásról valóban sajátos elképzelés született: mert ha azért szexel valaki lányokkal, hogy ne kerüljön bajba, az továbbra is homoszexuálisnak számít :-)
Kedves 20-as, és nagyon sokan mások (nem fel tétlenül innen, de nem baj, ha olvassátok). Mindenki olyan okosnak akar tûnni, és szakszavakkal dobálózni. Nagyon idegesít már, hogy tucatjára kell hülyeségeket olvasnom, idézem: "1. A szexuális orientáció valóban rögzül már gyerekkorban, de a szexuális identitás életünk végéig változhat. Kilengéseket mutathat, elindulhat egyik vagy másik irányba, majd vehet 180 fokos fordulatot is. " Szexuális orientáció: A szexuális irányultság (szexuális orientáció, nemi irányultság, szexuális beállítottság) dönti el, hogy az egyén társkeresõ aktivitása döntõen milyen partnerre (elsõsorban, hogy melyik nem képviselõire) irányul. Szexuális/nemi identitás: A nemi identitás zavarát a másik nemhez való tartozás óhaja, vagy az a tévhit jelenti, hogy valaki a nemi hovatartozással össze nem illõ test "csapdájába" esett. Kérlek titeket, hogy ha már szakszavakkal dobálóztok, tegyétek helyesen! Köszi! :) (és kérdezõ, bocsi hogy offoltam :D)
Mondd el az öcsédnek de ígérje meg, hogy még nem mondja el a szüleiteknek. Egyébként meg segíts neki világosítsd fel és segíts a találkozó megszervezésében is esetleg el is kísérheted és távolról figyelheted h nem-e valami 50 éves perverz nyomul az öcsédre. Amúgy még az is elképzelhetõ hogy õ is tud neked segíteni, vagyis kicsit bátorságot önteni beléd, hogy fiúkkal is merj ismerkedni. Sok sikert nektek remélem elrendezõdnek otthon a dolgok!
Ha fiúkba vagy szerelmes, de lányokkal dugsz az nem azt jelenti, hogy biszex vagy. A biszexek mind a két nemhez vonzódnak, de te tudod. Igen nemzõ képes vagy, DE 16 évesen még inkább a fiú kategóriában vagy, mint a férfiban. Hogy mért? Mert a legtöbb fiúnál (legjobb tudásom szerint) 13-14 éves korban indul meg a nemi érés és 20-21 éves korra zárul le. Ezek tények, ha nem hiszed guglizz utána. Az öcséd még válthat, de nem hinném, hogy fog, a csók miatt. Beszélj vele, mondd el, hogy te bi (?) vagy, megérted, és nagyon szereted. Mond meg neki, hogy ezt a témát most jegelni kell a szülõk elött, mert számukra ez most túl sok lenne. Ti olvassatok sokat a témába és beszélgessetek róla. Apádnak mond azt, hogy ez még simán változhat, nem kell annyira komolyan venni, had nyugodjon meg szegény (akkor is, ha már szinte tuti, hogy a tesód meleg), hátha egy picit megenyhül. Ha nagyon nem akar vissza jönni a családi összhang, akkor pchiologus. Sok sikert.
Öcsédnek mond meg anyádéknak még ne. Õk hadd nyugodjanak le még. Öcsédnek meg próbálj meg segíteni. Egyébként öcséd még nem biztos, hogy az lesz. Ok: még nagyon sok minden változhat amíg felnõ. Szerintem nem teljesen van ilyenkor minden ilyen dolog kialakulva.
Itt látom sok szakértõ van, akkor hadd álljak én is a kérdezõ mellé! Aki meleg vagy bi, az ANNAK SZÜLETIK! Az, hogy valaki már 8 évesen tudja, valaki még 18 évesen sem biztos benne, az függ az egyéni érettségétõl. Szó sincs arról, hogy ez változik. Olyan nincs, hogy a kérdezõ öccse felismeri magában 14 évesen, és ez téves, 2 év múlva rájön, hogy hoppá, mégsem! Ha mégis hallottatok ilyenrõl, az azért volt, mert szerencsétlen illetõ rájött, jobb, ha titkolja a környezete elõtt, netán saját magát is becsapja. Ti, kis okosok, van meleg ismerõsötök? Nekem történetesen 5 meleg barátom van, fiúk, pontosan tudom, min mentek keresztül, hány évesen ismerték fel magukban. Mind érezték már 12-13 éves korukban, csak némelyikük kicsit késõbb jutott el odáig, hogy be is vallja magának.
A heterô kamaszoknak, miért nem mondogatjátok, hogy ez még nem végleges, simán változhat? A gyerekeknek egész kiskoruktól azt tolják az agyába, hogy az ellenkezõ nemhez kell vonzódnia, ha nem így érez, akkor baj van vele. Ha valaki eljut oda, hogy lemeri írni, a saját neméhez vonzódik, ahhoz nagy bátorság kell ebben az országban. Sokszor évekig küzd magával, mire képes rá. Tehát alaposan meggondolja, és rengeteg bátorságot gyûjt. Erre jönnek az emberek, és ki agresszíven, ki megértõ mázasan vissza akarja terelni az általuk helyesnek tartott mederbe. Vagy legalábbis elbizonytalanítani igyekeznek. Ha valakinek gõze sincs valamirõl, ne csináljon úgy, mintha szakértõ lenne. Ha meg beleavatkozik mások életébe kéretlenül, ne csodálkozzon, ha leállítják. El kéne olvasni újra a kérdést. Mindössze annyit kérdezett, megossza-e az öccsével, hogy õ is vonzódik a fiúkhoz. Nem kérte ki a véleményünket az orientációjával kapcsolatban. Lehet, hogy 16 évesen nem kéne itt senkit lehülyéznie. De egyszer kipróbálhatnák a heterók is, milyen az, ha folyatosan azzal zaklatják, õket, hogy egyáltalán nem biztos, hogy az ellenkezõ nemhez vonzódnak. Kedves kérdezõ a egyebekben a 33. válaszolóval értek egyet.
Szerintem elõbújhatsz mindenkinek, öcsédnek is jobb lesz, mert nem lesz egyedül, szüleid meg így egyszerre dolgoznak fel majd kettõtöket és nem kell kétszer végigjárni a dolgot. Amúgy azt mondod hogy biszex vagy, azaz "fiúkba szeretsz de lányokkal dugsz nehogy bajba kerülj". Ezt szerintem melegnek hívják, aki nem vállalja azt még, de mindegy végül is. Majd írj hogy mik lettek otthon a fejlemények. 22 f (meleg)
Hát ha ott tartasz, hogy a neten közzéteszed, ahol aztán tényleg mindenki láthatja, akkor a saját családodnak nyugodtan elmondhatod.
"Nem meleg. A kávé meleg, a napsütés meleg, az anyai ölelés meleg. A férfi, aki férfiakat szeret, az nem meleg, hanem homoszexuális. Nem kéne kisajátítani, kétértelmûvé és szexuális felhangúvá tenni egy mindennapi, közhasználatú szót." Pár dolog: 1. Ez a szöveg nem hiteles. Még senkit nem hallottam az ellen tiltakozni, hogy a természetvédõket zöldeknek nevezik, pedig a zöld is egy szép magyar szó, és szép szín, ne sajátítsák már ki! Ez nem arról szól, hogy lett egy újabb többértelmû szavunk pár száz vagy ezer másik mellett, hanem hogy mennyire utáljuk azokat, akik használni akarják. 2. A "meleg" szót nem az érintettek kezdték használni, hanem rájuk kezdték mondani a hatvanas években, nem éppen dicsérõ célzattal. Kicsit vicces dolog rajtuk számonkérni, hogy átvették. 3. Nem olyan régen megrongálták a sírját annak az embernek, aki a "homoszexuális" szót kitalálta. Döntsük már el, hogy mit akarunk! 4. Nem használom a "homoszexuális" szót, mert hosszú. Maradok a melegnél. 40F (nõs, 2 gyerekes, nem meleg)
Megtanitalak hurkot kötni nagyon szívesen.
Utolsó nagyon primitív vagy.
Biztosan hallottál már az azonos alakú szavakról, kedves elõzõ. Ha nem, ajánlom figyelmedbe a magyar nyelvtankönyvet. Például ha azt mondom: átmegyek a zebrán, mert zöld van, mindenki tudja, hogy nem egy állatot fogok megtaposni. Kivéve az ilyen csökkent agyi képességûeket, mint te.
Utolsó én tökre nem értem mi baja van egyeseknek ezzel a szóval.Vagy, hogy így nevezeték el. Angolban pl a "gay" vidámat jelent. Ezek már annyira buták, hogy a szavakat a magukénak akarják tudni:D Ezek csak szavak b.ssza meg:D Idióta:D Milyen gyenge, rozzant elméjût zavar ez?:DDDD
Nem értem ilyenkor minél állunk le troll okkal vitatkozni, használjuk inkább a piros gombot!
Te 18 évesen is pont ilyen agyatlan leszel, mint most kamaszon. Mert háboroghatsz, csak egy kamasz vagy. 16 évesen azt hiszed mindent tudsz és lehülyézed a válaszolókat akik semmi rosszat. Kikéred magadnak, hogy te biszexuális vagy, szinte büszke vagy rá, de ez nem olyan dolog, amire ennyire büszkének kell lenni. Semmi bajom nincs azzal, ha valaki homoszexuális, de nem is kéne büszkének lenni rá, ugyanolyan emberek, mint a heterók. Nõjjél fel, állj az öcséd mellé és vegyél vissza az arcodból.
Veled nem az a baj, hogy meleg vagy biszex vagy, hanem, hogy nagyképû, arrogáns és hülye!
Nemileg érett vagy, de értõ olvasás, témában jártasság nulla. A korodnál fogva az önismereted is gyenge lábon állhat még. A nemi érettség nem egyenlõ a nemi érdeklõdés véglegesedésével, mint azt fentebb is írtam. Mivel láthatóan nem olvastad el a korábbi írásaimat, ezért nem töröm tovább magam. Nagyon szeretek és igyekszem az embereknek segíteni, de ha valakitõl cserébe azt kapom, hogy hülye vagyok, akkor az letöri a lelkesedésemet. A Google a barátod, sok sikert hozzá!
A kérdező hozzászólása: jó akkor lehet várok, de annyira szar hogy szegény kistesó magába van roskadva, és nem tudja senkivel megbeszélni, és én meg ott vagyok aki ugyanolyan félig mint õ...
"én meg biszex vagyok, aki fiúkba szeret bele, de lányokkal szexel, mert nem akarom hogy bajba kerüljek" Csak szerintem nem ez a biszexualitás pontos definíciója :) Abban egyet értek az elõttem szólókkal, hogy ne mondd el a szüleidnek. Az öcsédnek viszont most nagyon sok segítségre lesz szüksége, mellette kell, hogy legyél, biztatnod és vigasztalnod kell. elképzelhetõ, hogy adna neki erõt, ha elmondanád (csak neki) a saját titkodat, de mérlegelned kell, hogy szükségszerû-e, megéri-e a kockázatot. 17/f
A kérdező hozzászólása: ti jó hülyék vagytok, 8 éves korra bizonyították hogy a szexualitás kialakul, és mellesleg én 1.5 év és 18 vagyok, nehopgy azthidd h most azért leszek hetero mert 18 at betöltöm... atyám...
Errõl egy vicc jutott az eszembe: A család éppen vacsorázik, amikor az egyik lányuk megszólal - Valamit el kell mondanom, én a lányokat szeretem. Az apja legyint egyet, majd folytatják a vacsorát. Kis idõ múlva megszólal a lánynak a húga. - Valamit nekem is el kell mondanom. Én is a lányokat szeretem. Az apja feláll és így szól. -Hát már senki sem szereti a (kukit)? Erre megszólal a fia. -De én igen! Szegény apádnak elég nagy trauma érhette, ha kiderült, hogy az egyik gyereke meleg. Akkor fog igazán kiakadni, amikor kiderül, hogy te is az vagy (mert végtére a bi is meleg valamilyen szinten).
A kis tesód nem meleg szerintem.. Lehet azt hiszi magáról, hogy az. Lányokkal szokott barátkozni? Mert ha csak fiúkkal szokott, akkor nem csoda, hogy ezt gondolja. Talán ha lányokkal is ismerkedne, velük is lógna, talán észhez térne..
A kérdező hozzászólása: csak lány barátai vannak...
Szép egy család lehettek. :D
furcsa egy család vagytok, az annyi szent...
Undorító, ahogy úgy kezelnek titeket itt, mint aki azt vallotta be, embert ölt. Anyukátok így is szeretni fog titeket, apátok meg egy nagy barom, már bocsánat. Ha ilyenért megtagad titeket, akkor ne nevezze magát apának. Aki meg nem tud a fiúkkal együtt érezni, kussoljon. Nézegessen csak a korlátolt, konzervatív, "jókeresztény", intoleráns kis burkában belül és dugja fejét a homokba.
"ti jó hülyék vagytok, 8 éves korra bizonyították hogy a szexualitás kialakul, és mellesleg én 1.5 év és 18 vagyok, nehopgy azthidd h most azért leszek hetero mert 18 at betöltöm... atyám..." Itt a kommentelõk között senki sem hülye.Itt ha becsméreltek volna téged, akkor lenne okod becsmérelni másokat.Így megmondom õszint, hogy aki hülye, az te vagy.Jó bolond voltam, hogy normális véleményt írtam. 17/L-aki biszex és az elején normálisan válaszolt.
Kérdezõ, ha másfél év múlva 18 leszel, az puszta matematika alapján még mindig azt jelenti, hogy 16 múltál, akárhogy hõbörögsz. Nyugi elõször is, nem mindenki hülye, aki mást mond, mint amit te elvárnál, hanem egyszerûen régebb óta szemléljük ezt a bolygót és az embereket, mint te, azaz láttunk már egyet s mást. :) Sõt, aki mást ír, mint amit te hiszel, az is segíteni akar, akármilyen hihetetlen is.! Nem az a segítség, hogy valaki bólogatva simizgeti a lelkedet, hanem az, ha õszintén beszél veled, de erre felnõttként úgyis rájössz. 1. A szexuális orientáció valóban rögzül már gyerekkorban, de a szexuális identitás életünk végéig változhat. Kilengéseket mutathat, elindulhat egyik vagy másik irányba, majd vehet 180 fokos fordulatot is. 2. Hidd el, hogy bármennyire annak érzed magad, nem vagy kifejlett ember sem tudati, sem érzelmi, sem fizikai szempontból. Húszas éveid elejéig még rengeteget változol, bár nyilván ezt még nem hiszed el nekünk. 3. Kinsley, aki aztán minden volt, csak nem prûd, azt mutatta ki a felméréseiben, hogy az emberek csupán 4% homoszexuális, azonban közel 40%-uk szerez homoszexuális tapasztalatokat élete során! Matematikai szempontból nézve a dolgot elég valószínûtlen, hogy egy testvérpár mindkét tagja beleessen a 4%-ba, bár természetesen lehetséges, lottóötös is megesik néha. :) Én azonban úgy sejtem, hogy inkább ahhoz a mintegy 35%-hoz tartoztok, akik bár szereznek ilyen tapasztalatokat, éreznek ilyen vágyakat, de nem lesznek egyértelmûen homoszexuálisak. Fõleg a korotok miatt gondolom ezt, az ember ilyenkor keresi az útját minden értelemben. Ha nagyon nehéznek érzitek a helyzetet, inkább keressetek szakembert, interneten nem olyan nehéz feladat ez. Ha elolvasod ezt a cikket, talán megérte, miért tanácsolom ezt: http://sweetcandy.hu/13-meleghirek/61-homoszexualis-vagyok-h.. Fõleg az utolsó két bekezdést ajánlom figyelmedbe. A lényeg, hogy vesd le a gõgöd a 16 éveddel, várj türelmesen, míg felnõsz, ismerd meg magad, adj idõt az érésre, az alakulásra. Hogy is várhatná el a világ, hogy egy félkész ember tökéletesen tisztában lehessen magával, mikor még felnõttként is sokszor nagyon nehéz ez? Vesd le magadról tehát ezt a terhet! Ne akarj se magad, se mások szemében felnõttként látszani, ne akard, hogy annak tûnj, hiszen nem is vagy még az. Ha ezt elfogadod, a szexuális érdeklõdésed nem teher, hanem egy felfedezetlen terület, ami még minden irányba nyitott lehet, ne zárd be a kapukat magad elõtt! Ugyanezt tanácsolom a tesódnak is, hiszen õ még elõrébb tart ebben a folyamatban. Ha kell, olvassatok szakirodalmat, keressetek fel szakembert, de ne forduljatok magatok és a világ felé daccal és dühvel!
állj ki a tesód mellet biztos szüksége van rá
A kérdező hozzászólása: pfffff... életem legjobb estélye volt mikor 14 évesen randi.gay rõl egy alkalmiban részt vettem. had tudjam már én hogy mi vagyok, és mire vágyom. kavarhatsz, firkálhatsz, fejtegethetsz, de amíg én azt mondom BISZEX vagyok, te bármit mondasz én az is maradok. ez olyan dolog amit csak Én mondhatok meg, nem pedig egy ismeretlen senki, aki elolvas egy kérdést egy fórumon... amúgy igenis teljesen kifejlett ember vagyok. fiatal oké, de teljesen kifejlett szaporodásra képes, biológiailag érett ember vagyok. ahogy az öcsém is... amúgy a kamaszkor kb 15-16 évesen lezárul, 12 tõl 17 ig tartHAT. de ált 16 ra már vége. legalább is meghatározó hormonális változások már nem fognak kihatni arra aki ezt a kort elérte.
Rendben, akkor okos vagy, felnõtt és bölcs vagy, nem is kellünk mi ide. Elnézésedet kérem, hogy segíteni próbáltam neked. (8-20-as)
A kérdező hozzászólása: "felnõtt és bölcs vagy". sosem mondtam hogy bölcs vagyok, se hogy felnõtt... csak azt, hogy biológiailag érett fiatal... ennyi. nem 7 éves vagyok aki tényleg nem tudja mit akar, hanem egy nemileg érett, fiatal férfi.
A kérdező hozzászólása: kérlek mond hogy MELEG! és amúgy én bi vagyok, de a melegekkel sincs semmi bajom, sõt az öcsém egyenesen imádom:)
A kérdező hozzászólása: KÉÉRLEk meleg, jó? nagyon nem bírom ha az öcsémet bántják! MELEG, csak most az egyszer oké?

Lányok! Van köztetek olyan, aki 14-15 éves létére még nem kezdett el fejlődni?

Tehát hogy még nem kezdett el n?ni a melle, nem jött meg a menzesze. Vagy csak én vagyok így? :-/ Vannak rajtam kív?l még ilyenek? Esetleg valamilyen betegségb?l kifolyólag, vagy mert genetikailag ilyen?

Legjobb válasz: Ha ez megnyugtat,15 éves vagyok,tök lapos,és nem is menstruálok. Anyunak is 16évesen jött meg,és azthiszem a nagymamámnak is elég késõn:D Szval ha anyud is késõn kezdett egy fejlõdni,akkor lehet h genetika.

Ha ez megnyugtat, 15 éves vagyok, tök lapos, és nem is menstruálok. Anyunak is 16évesen jött meg, és azthiszem a nagymamámnak is elég késõn:D Szval ha anyud is késõn kezdett egy fejlõdni, akkor lehet h genetika.
A lányok általában 13-14 éves koruk között nõnek (cm-ben)nagyot, míg a fiúk 14-15 éves koruk között. Azok a lányok akik kicsit késõbb nõnek nagyon nagyot (mondjuk 158-ról 175-re) ott ez elõ szokott fordulni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. az a baj h a fejlõdésnek még a jelei sem jelentkeznek... :(
http://szexdoktor.hu/fiataloknak/24-rolad-szol/648-az-elso-m.. Szia! :) Én küldtem az elsõ 2 linket is. Ha még semmilyen jele nincs rajtad a nemi érésnek, akkor azért nem ártana orvoshoz menni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm...
Majd 16 éves korodra biztosan fejlõdni fogsz! Ne izgulj, voltál biztosan már orvosi vizsgálaton az iskolával is és ha valami fejlõdési elmaradás lett volna nálad, akkor már szóltak volna. Szóval, ne idegeskedj, minden rendben lesz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen:)

14 évesen csak 13-14 cm a péniszem, és nagyon félek, hogy nem fogom érdekelni a lányokat, vagy ha igen, és majd eggyel lefekszek, másnap azzal kezdi hogy el fogja újságolni a barátnőinek hogy milyen kicsi a farka xy-nak. Nőhet még?

kérlek segítsetek..mekkora az átlag? Nem tudom hogy álljak hozzá....Ja és leírhatjátok hogy a tiétek mekkora...légyszi

Legjobb válasz: Elég az barátom, ha nem kiállításra akarod vinni :)

Elég az barátom, ha nem kiállításra akarod vinni :)
a 13 01-nek teleszkopos
Nekem 13 évesen 16cm péniszem van, de egy kicsit korán érõ típus vagyok, mert a körszakállam is kezd már egy kicsit nõni:-)
ne felj mar :) nem a meret a fontos es a nagy tobbsegnek 1o-15cm a penisze ugyh nincs amiert parazz
14 évesen még nem kell dugni senkivel.xD Biztos, hogy nõni fog még pár centit. Még kisgyerek vagy mit akarsz, hogy 25 cm legyen?:D
14 évesen nekem is 13-14 körül volt, most meg 22 évesen 17-nél nagyobbra nem tudtam még kihúzni.
Álló állapotban ennyi? Mert ha lankadtan ennyi, akkor az még sok is, a 13-14 cm az teljesen átlagos, és hogy úgy mondjam "keresett" is, ne parázz ezen. Ha parázol rajta nem mersz majd punci virtuózkodni, pedig egy lány ettõl elájul izgalmában. A vastagsága is sokat számít, a vékony cerka sokkal több aggodalomra adhat okot, de MINDEN hátrányt lehet kompenzálni, önbizalommal és kreativitással. Szóval NE parázz!
Sztem 3-4 év múlva térj vissza a kérdésre.
A kérdező hozzászólása: ah...kicsit felvidítottak a válaszaitok.
miért, mit vártál? ez olyan minthogy egy csecsemõnek csak 4cm-s és az annya aggódik, hogy mit fognak majd gondolni róla / vagy az apjáról... na mind1..
Fog az még nõni ne aggódj!!! Amugy nem kell óriás dákó, jó az ha kicsi de játékos!!!!:D
13:01. Lehet, hogy nagyobb az 17 cm-nél, csak ne kihúzni próbáld, hanem felállítani... D

Problémás kamasz? A párommal 3 éve vagyunk együtt és nyárra várjuk a közös babánkat. Nekem van egy 6 éves fiam aki nagyon várja már a kistesót, a páromnak meg egy 14 éves lánya aki nem velünk él.

Most tudta meg(17 hetes vagyok),hogy kistestvére lesz és teljesen kiakadt!Azt mondta, hogy "az" neki nem lesz a testvére ?t nem érdekli, nem fog vele foglalkozni és ha rajta múlott volna nekünk nem lenne gyerekünk! Egyébként egy csúnyaszájú, elkényeztetett, undok lány (folyton számonkéri az apját+követel?zik). Az apjának nem lehet semmit mondani a lányról mert elfogult és még én vagyok az utálatos az ? lányával szemben! Mindent megkap t?lünk de soha egy köszönömöt nem bir kinyögni nekem. Ráadásul ugy volt, hogy a nyáron egy házba költözködünk (addigra lesz meg a babánk is) de én nem szeretnék ezzel a lánnyal egy házba lakni! Nem szeretnék az párommal veszekedni de ha mégis megtörténik az mindig az Õ lánya miatt van! Nemtudom mi lesz ennek a vége?

Legjobb válasz: Van,amikor hiaba teszel meg mindent remenytelen a helyzet. Szerintem a hosszantarto gyulolet egyfajta primitiv szemelyiseget is jelez. Foleg,ha a verszerinti szulore sem hallgat. Nekem a lanyom ilyen a jelenlegi parommal es velem is. Hihetetlenul primitiv erzelmileg, es nagyon manipulativ.Alig varom, hogy felnojjon es onallosodjon. Erre megvan az esely,mert kifele nagyon bajosan torteto es kihasznalos.Szoval o a jeg hatan is meg fog elni. Csak en addig a parommal kibirjam. Szerintem fontos, hogy ne szid a parodnak ot, mert igy is nagyon faj neki, hogy a gyereke igy viselkedik. Tavolsagtartas es udvariassag. Mashol tolsd ki a duhodet. A ver szerinti szulo ne hallja. Ugyis csak o tud barmit tenni, vagy lehet semmit sem.Bocs az ekezetek miatt,nem talalom.

Van, amikor hiaba teszel meg mindent remenytelen a helyzet. Szerintem a hosszantarto gyulolet egyfajta primitiv szemelyiseget is jelez. Foleg, ha a verszerinti szulore sem hallgat. Nekem a lanyom ilyen a jelenlegi parommal es velem is. Hihetetlenul primitiv erzelmileg, es nagyon manipulativ.Alig varom, hogy felnojjon es onallosodjon. Erre megvan az esely, mert kifele nagyon bajosan torteto es kihasznalos.Szoval o a jeg hatan is meg fog elni. Csak en addig a parommal kibirjam. Szerintem fontos, hogy ne szid a parodnak ot, mert igy is nagyon faj neki, hogy a gyereke igy viselkedik. Tavolsagtartas es udvariassag. Mashol tolsd ki a duhodet. A ver szerinti szulo ne hallja. Ugyis csak o tud barmit tenni, vagy lehet semmit sem.Bocs az ekezetek miatt, nem talalom.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!