Találatok a következő kifejezésre: Még nem el, (6336 db)

Lányok! Volt már veletek olyan, hogy hosszú kapcsolat után kerestétek a meg nem élt dolgok bepótlásának lehetõségeit? Mikben volt erre példa?

Nem arra gondolok, hogy fûvel-fával bármit...

Legjobb válasz: Volt. Egyéjszakás kaland - katasztrofálisan sült el. A srácnak nem állt fel pár percnél tovább, mindketten a 20-as éveink közepén járunk, nem az elsõ szex volt és mégis béna volt. A legrosszabb, hogy azóta is beszélgetünk, pedig azt hittem, hogy csak egy éjszaka és elfelejtjük egymást. Totál nem mûködik a kémia köztünk, én a barátságra szavaznék, õ meg nem tudom, hogy mit szeretne, de a jelek arra utalnak, hogy más dimenzióban képzeli el a dolgokat.

Volt. Egyéjszakás kaland - katasztrofálisan sült el. A srácnak nem állt fel pár percnél tovább, mindketten a 20-as éveink közepén járunk, nem az elsõ szex volt és mégis béna volt. A legrosszabb, hogy azóta is beszélgetünk, pedig azt hittem, hogy csak egy éjszaka és elfelejtjük egymást. Totál nem mûködik a kémia köztünk, én a barátságra szavaznék, õ meg nem tudom, hogy mit szeretne, de a jelek arra utalnak, hogy más dimenzióban képzeli el a dolgokat.
miert nem allt fel neki? nem voltal eleg izgato, nem jottel be neki vagy olyan pornofuggo, akinek mar cask arra all fel?
Hat, pl. az exemmel nem akartam volna harmast, de mindig vagytam ra, szoval azota kiprobaltam.
Milyen felállásban miket csináltatok? Tetszett?

Miért érezheti úgy egy szülő, hogy ő még nem élt eleget?

Itt most arra gondolok,hogy sokakra rájön a hoppáré 30 környékén (40 évesen is) ,hogy én még bulizni akarok stb. Ott hagyja a gyerekeit és a párját és szegények nézneki,hogy mi van vele.

Legjobb válasz: Most eléggé leírtad az egyik végletet, de tudod az, hogy kiéled-e magad, nem azt jelenti, hogy minden hétvégén holtrészegre iszod magad. Az, hogy kiéled magad azt jelenti, hogy azt csinálod ami neked jólesik. Vannak emberek, akik pl egész fiatalkorukat bezárva töltötték a lakásba (mindegy, hogy miért, hogy szegények voltak vagy szigorúak a szülõk vagy dolgozni kellett vagy csak szimplán lusták stb) és még színházba se mehettek el, de vannak olyanok is akiket meg az zavar, hogy sosem volt egyéjszakás kalandja. Mindenkinek más a fontos. Ha te most jól érzed magad és úgy gondolod, hogy mindent megteszel ennek érdekébe, akkor nem kell félned a jövõdtõl.

Most eléggé leírtad az egyik végletet, de tudod az, hogy kiéled-e magad, nem azt jelenti, hogy minden hétvégén holtrészegre iszod magad. Az, hogy kiéled magad azt jelenti, hogy azt csinálod ami neked jólesik. Vannak emberek, akik pl egész fiatalkorukat bezárva töltötték a lakásba (mindegy, hogy miért, hogy szegények voltak vagy szigorúak a szülõk vagy dolgozni kellett vagy csak szimplán lusták stb) és még színházba se mehettek el, de vannak olyanok is akiket meg az zavar, hogy sosem volt egyéjszakás kalandja. Mindenkinek más a fontos. Ha te most jól érzed magad és úgy gondolod, hogy mindent megteszel ennek érdekébe, akkor nem kell félned a jövõdtõl.
Na szóval, a kiélés az nem feltétlen a "hótrészegenféligbehugyzva" buli. A színház, moziba járás, kirándulás pont ilyen "kiélem" magam helyzet. Nyugi normális leszel :)
Én 30 vagyok, két kisgyerekem van, és bár már nem cserélnék, sokszor gondolom azt magamban, hogy nekem jobb volt elõtte. Mindig volt idõm munka mellett magamra, a páromra, volt pénzem jönni-menni, sportolni, szépítkezni/öltözködni, és most már se idõ se pénz csak a fene nagy kedv. sokszor érzem magam emiatt frusztráltnak.
Így van , a kiélés nem azt jelenti hogy dugjunk orrbaszájba fûvel fával, meg fetrengjünk részegen, hanem hogy nem biztos, hogy megtehetsz dolgokat jó értelemben " felelõtlenül" A gyerek jelent egy bizonyos monoton taposómalmot , amibõl nincs kiszállás.Neked az agyad egyik fele mindig ott fog forogni a gyereknél.Nem tehetsz spontán dolgokat, hogy most összepakolok és délután elindulunk Finnországba autóstoppal, ahogy én csináltam a barátnõmmel. Nem lehet hülyeségeket csinálni majd lesz valami alapon....
Igazából a kiélés mint kifejezés, nagyon nem szerencsés. Gyakorlatilag azonban azt jelenti, hogy minden olyat próbálj ki fiatalon, amit feltétlenül ki szeretnél próbálni és a gyerek mellett már nem lehetne. Pl.: ha mondjuk szeretnél a pároddal kettesben nyaralni menni nyaranta több hétre és tudod, hogy nem tudod késõbb senkire rábízni majd a gyerkõcöt (mert mondjuk nincsenek nagyszülõk vagy nem olyanok akikre rábíznád a gyereket), akkor célszerû a gyermekvállalás elõtt kiélni az effajta igényeket. Ugyanis ha a számodra fontos élményeket nem tudod megélni csak elfojtod õket, akkor elõbb-utóbb felszínre törnek és vagy megvalósítod az álmaidat vagy idegileg tönkremégy. Ez egyáltalán nem ritka dolog, nagyon sok mai szülõ egy lelki roncs, mert nem azt kapták a házasságtól/gyermekvállalástól, amit vártak de már nincs visszaút. Nem véletlenül viselkednek úgy sokan a gyerekeikkel, mintha az életük elrontói lennének.
Utálom, mikor valaki ilyen szélsõségesen állítja be a bulizást. Nem csak hullarészegen fetrengeni és színházba járni lehet. Nem ez a két véglet van. Lehet úgy is bulizni, hogy csak spicces vagy, nem fekszel le mindenkivel csak flörtölgetsz. Továbbá nem csak az a két lehetõség van, hogy hozzámész az elsõ pasihoz, vagy 40 másikall vagy elõtte. Kicsit lazulj el. Néha igyál meg te is valamit, 1-2 felestõl nem lesz semmi bajod, igenis jó érzés lesz. Persze nem muszáj, de érdemes ezt is kipróbálni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, megnyugodtam :D Amúgy félreértés ne essék, még nincs gyerekem, de párom se, de már gondolkozom, hogy normális körülmények között legyenek, majd. Bár még egy ideig az ehhez vezetõ út a tanulás és a sport :D
A kérdező hozzászólása: 13:48 Az igazság, hogy táncolni sem szeretek, félreértés meg ne essék nem élek szûzies életmódot, ismerkedni ismerkedek, de senkivel nem jöttem össze, mert nem éreztem semmit. Az ivásról emg annyit, hogy egy pia sem ízlett, pedig b.nõkkel probáltunk párat (bor, sör, martini), d e csak picit ittam, határokat tartok, de semmi sem ízlett, szóval okom se volt határokat túl lépni.De amúgy se vagyok az a bulizunk, ígyunk cigizünk stb típus. Köszi a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: 13:54 Egyetértek mindenkinek kell a kikapcsolódás, de nem mindegy milyen szinten, ahogy te is írtad. :D
Szerintem nem mindenki vágyik bulizós fiatalkorra, de a kérdésed... hát. Ha ez felmerült benned, akkor lehet kicsit úgy érzed most is mintha kimaradnál valamibõl. Ebben az esetben lehet meg kéne próbálkoznod a bulizással. Ha kipróbálod, de úgy igazán (nem martini lefetyelés) és mégsem tetszik, akkor legalább késõbb nem fogsz rágódni rajta, hogy 'mi lett volna ha'. Szerintem ez a legfontosabb. Persze ha érzékeny lány vagy, akkor az egy éjszakás kalandokkal nem biztos hogy kísérletezned kéne, mert így komoly lelki sebeket is szerezhetsz. Na és persze ha egyszer gyereked lesz, akkor legalább tudni fogod mitõl féltsd, és nem csak a levegõbe fogsz beszélni neki olyan dolgokról amit meg sem tapasztaltál.

Igaz az, hogy legyen az akár nő, akár férfi, ha még nem él nemi életet, akkor nem érett párkapcsolatra? Danke!

Legjobb válasz: 11:20 nincs, mivel te a szex oldaláról közelíted meg a dolgokat, van akinek az a durva, ha a mindennapi élet szintjén sem jönnek ki, és õt nem vígasztalja az, hogy közben jó a szex. a másik dolog, hogy a kérdés nem erre irányolt, ugyanis az a kérdés, hogy ÉRETT-E, tehát aki tizen x éves korától összevissza kefél, viszont nem volt egy barátja sem, annak a jövõképe elég sovány. Fordított esetben azonban ez nem igaz.

11:20 nincs, mivel te a szex oldaláról közelíted meg a dolgokat, van akinek az a durva, ha a mindennapi élet szintjén sem jönnek ki, és õt nem vígasztalja az, hogy közben jó a szex. a másik dolog, hogy a kérdés nem erre irányolt, ugyanis az a kérdés, hogy ÉRETT-E, tehát aki tizen x éves korától összevissza kefél, viszont nem volt egy barátja sem, annak a jövõképe elég sovány. Fordított esetben azonban ez nem igaz.
nem
ez egy MARHASÁG! bitte
hát igen, mivel felcserélni sem igazán lehet, így logikus is, hogy ez egy eszeveszett ß[email protected]#, és aki ezt neked mondta annak fogalma sincs az életrõl:D
Hát sztem a többség ezzel úgy van hogy párkapcsolatban él nemi életet azzal akit szeret...szal elõbb a párkapcsolat
igen igaz ne haragudj, d esok sületlenséget válaszolnak neked egy párkapcsolat és a sex között kb semmi összefüggés, úgy értem lehet sexkapcsolatod olyannal akivel amúgy még csakj jóban se vagy és mégis a sex állat jó vele, na aztán szerencsés esetben a kettõ találkozik egy idõ után, azaz olyan társat választasz akivel a sex is király, na de ehhez elõtte kell némi tapasztalat, az nagyon durva, amikor úgymond kapcsolatban lennétek már és majd az ágyban derül k h semmi se passzol köztetek nincs igazam ?
A kérdező hozzászólása: értem...köszönöm
Ha olyan értelemben kérdezed, hogy valaki elhatározta, hogy hiába szép és jó a párjával az élet, nem hajlandó szexelni, nos akkor igen, még nem érett.
11:20, orbitális mértékben nincs igazad. Ez egy teljesen fordított gondoltmenet, mint amit én normálisnak tartok. Számomra a szex a párkapcsolat legintimebb szintje, így a párkapcsolat mindenképpen megelõzi a szexet. Szerintem ha az ember tudja a szeretni a párját, el tudja fogadni, harmóniában él vele, akkor a szexszel már nem lesz olyan sok gond.
Ha ezt egy ellenkezõ nemû mondta neked, kedves Kérdezõ, akkor az csak meg akar fektetni minél elõbb. Pont a szexre nem érett valaki párkapcsolati tapasztalatok nélkül. Vagy választhatod a megbélyegzés veszélyét is, ha akarod.

Ha valaki még nem élt nemi életet lehetséges hogy utánna ha elsönek lefekszik valakivel késik neki? Csak mert a szervezete nincs hozzászokva?

Legjobb válasz: Szia. Igen elõfordul pár nap késés, nem mindenkinél, de elõfordulhat. Ha védekeztetek nincs miért aggódnod.

Szia. Igen elõfordul pár nap késés, nem mindenkinél, de elõfordulhat. Ha védekeztetek nincs miért aggódnod.
Anno velem is ez történt. Bár védekeztünk, egy terhességi tesztet csináltam a biztonság kdvéért. Nem lettem terhes. Valószínû a hormonok játéka volt.
nagyon sokan vannak így. nincs miért aggódnod. én pl mikor elvesztettem a szüzességem, akkor nem véreztem, hanem rá 2 napra...szal változó, ki hogyan reagál...

Mitől lehet menzesz helyett barna folyásom, ha még nem élek nemi életet?

Arra lettem figyelmes, hogy a menstruációm múlt hónapban is késett, most pedig a szokotthoz képest már két hetet késik, viszont ma különös, barna folyásra lettem figyelmes, pedig soha nem volt még ilyenem menzesz el?tt. A barátommal szoktunk pettingelni, de nem hiszem hogy attól, vagy az orális szext?l teherbe eshetnék... Nem tudom, mi lehet a baj.

Legjobb válasz: Talán el kéne menni orvoshoz, nem gondolod? Inenn senki nem fog neked valódi diagnózist felállítani, sem távgyógyítani sajnos. Nem kéne az egészségeddel játszani.

Talán el kéne menni orvoshoz, nem gondolod? Inenn senki nem fog neked valódi diagnózist felállítani, sem távgyógyítani sajnos. Nem kéne az egészségeddel játszani.
Valószínûleg nem állt még be a ciklusod, de megnyugtatót csak orvos tud mondani vizsgálat után. Mi volt petting pontosan? Mert ha pl. a barátod elõváladékos vagy ondós ujjal beléd nyúlt, aki csekély esélye azért lehet.
A kérdező hozzászólása: az ilyenekre eléggé szoktunk vigyázni... Nem valószínû, h olyan lett volna a keze, sõt kizárt :) ... és igen, el kellene menni az orvoshoz, de nagyon félek a választól, és itt próbáltam tájékozódani, hátha valami sejtésem lesz legalább...
Ha a pettinghez és az orális szexhez érett vagy, akkor ahhoz is legyél érett, hogy orvoshoz menj!

Szerintetek? Mitől van a gombás fertőzés ha valaki még nem él nemi életet?

mert ugyanis velem történt valami csak nem tudom mi!Soha nem éltem még nemi életet!és gombás fert?zésre gyanakszom..de hogyan kaphattam el?????

Legjobb válasz: de soha nem használunk egy törcsit és szappant sem! vagy lehet hogya balcsin kaptam el valamit,az lehetséges?

A kérdező hozzászólása: de soha nem használunk egy törcsit és szappant sem! vagy lehet hogya balcsin kaptam el valamit, az lehetséges?
bárhogy, néhány pl: közös törölközõ, szappan, nem megfelelõ anyagú fehérnemû okozta irritáció, pl veszel egy bugyit és elfelejted kimosni, STRAND, TÓ! Én strandon az esetek 99%-ában összeszedek valamit, sajnos.Kifejezetten érzékeny vagyok ezekre.12 éves korom óta szinte állandóan volt, egészen a közelmúltig, pedig 19évesen kezdtem a nemi életet. Egyébként belgyógyászati, hormonális oka is lehet(erre csak akkor kell gondolni, ha állandóan visszatérõ, kikezelhetetlen), belekrõl is terjedhet.
Pontosan mik a tüneteid?ehet hogy nem is gomba Amúgy strandon, uszodában, nyilvános vécében, öltözõkben is nagyon könnyel elkaphatod ha hajlamos vagy rá!
Strandon, uszodában el lehet kapni. Én baktériumot kaptam el uszodában. Szóval a Balaton elég esélyes. Az lenne az igazi, ha baktériumosan, gombásan nem járkálnának emberek ilyen helyekre, aztán nem lenne gond.
A gombát sok mindentõl el lehet "kapni". Aki érzékeny rá annak kialakulhat antibiotikumos kezelés mellékhatásaként mivel felborítja a hüvely PH-t és így el tudnak szaporodni a gombák, sok fogamzásgátlót szedõ nõnek is van a fogamzásgátló miatt. Szóval a hüvelygombát nem csak strandon meg nemi úton lehet elkapni. Nem úgy kapod el hogy olyannal érintkezik ahol volt a gomba hanem csak szimplán elszaporodik, mivel ez alapból ott van a hüvely flórádban csak nem mindegy hogy mekkora arányban.
Mondjuk valaki a családban baktériumtanya, egy közös törölközõ, olykor még szappan is elég..
candida diéta akkor kell ha kimutatták hogy az van.
Gombát nem csak szexuális úton lehet kapni. Ha baj van, akkor más nem tud segíteni, csak az orvos!
A kérdező hozzászólása: és Ági mit javasolnál mit tegyek?(étrend kapcsolatában)
A kérdező hozzászólása: amugy még soha nem voltam nõgyógyásznál, lehet hogy holnap megyek! :/
A kérdező hozzászólása: akkor 12 éves korod óta szenvedsz a gombától? :(
A kérdező hozzászólása: hüvelyben viszketõ érzés , kívül csípõs, vizeléskor megint csípõs, és kevés folyás, a folyás egyáltalán nem sûrû!
A kérdező hozzászólása: voltam orvosnál irt valami felhelyezõs gyógyszert..ami egy kenõcsbõl áll és amivel fel lehet helyezni a kenõcsõt.

Jogos a hisztim? Párommal megbeszéltük, hogy veszünk egy autót. Megbeszéltük, hogy együtt megyünk el autót venni, de még nem élünk együtt. (csak párkapcsolatban vagyunk, jövőre akarunk összeköltözni)

Nézegetünk a neten autókat és eldöntöttük, hogy mikor megyünk el autót nézni és együtt mentünk el a szerel?höz, hogy jöjjön el velünk. Erre párom tegnap közli, hogy megvette az autót, de nekem ki sem jött megmutatni. Inkább olyanoknak mutogatta akiknek semmi köze hozzá. Jogos, hogy most veszekedek érte, hogy én még nem láttam a kocsit?

Legjobb válasz: szerintem nem kéne hisztizned de a veszekedést megértem.

szerintem nem kéne hisztizned de a veszekedést megértem.
Ha közösen fizetitek, akkor jogos, ha csak õ vette, akkor nem.
Tényleg nem mindegy, kinek a pénzébõl megy. Ha te is beszálltál, akkor a számonkérés jogos. Ha nem szálltál be, a sértettségednek normálisan is hangot adhatsz. A hiszti semmikor nem jogos, mert az nem problémamegbeszélés, egy tapodtat sem visz elõre. Ne veszekedj, mondd el, miért sért a helyzet, és hallgasd meg az õ nézõpontját is. Lehet, hogy már meg is bánta, hogy kihagyott a projektbõl.
Ha párod felé is ezt kommunikáltad amit leírtál, tehát teljesen egyértelmûen megbeszéltétek, hogy együtt veszitek meg, és még te is fizettél bele valamilyen részt, akkor igen, érthetõ a veszekedés. (A hiszti értelmetlen dolog szerintem minden esetben) Azonban, mivel nem ismerjük a másik - tehát párod - oldalát, így nem is írok egyértelmû véleményt. Lehet, hogy õneki máshogy jött le a dolog, vagy nem beszéltétek meg egyértelmûen. Egyébként meg az is lehet, hogy tényleg meglepetés akart lenni, ezért nem akarta megmutatni neked, te meg jól letörted a lelkesedését egy kiadós hisztivel...
Nem jogos, mire fel?Talán nem tetszik?Különben is örülj neki, hogy megvette gondolom ajándék, vagy nem tudom, mert egy fillért sem kellet érte fizetned(én így vettem ki a szavaidból)...más embereknek semmijük sincs te pedig azért hisztizel, mert nem láttad elõrre, milyen autót tesznek a segged alá?
Szerintem teljesen jogos!Megbeszéltétek h együtt veszitek és õ nem állta a szavát. Ha csak a saját pénzébõl vette akkor határeset még megbocsájtható de ha közös pénzbõl vette akkor marha nagy bunkó:(
Azon kívül autót gondolom használtan vettétek nem lehet úgy venni min pl amikor bemegyek a boltba kenyérért. Vannak alkalmi vételek, ha nem te majd megveszi más. Megérthetnéd. De hát nõ vagy honnan is tudnád ezt.Te úgy se sok vizet zavartál volna max a színére mondtad volna hogy háát nemistudom. Szóval örülj neki és nézd a jó oldalát.
Akkor most ki vett kinek járgányt? Unokájának vettek egyet, neked mi közöd hozzá? Hisztis pi ca! Örülj hogy van, ne verd ki a dilit! Én leléptetnélek de nagyon gyorsan!
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó te meg egy bunkó f.asz vagy. Nem ismersz engem vagyis minket. Nekünk vették a kocsit együtt kaptuk attól hogy még nem élünk együtt. De ha ilyen szöveged van mint a kommentben én is léptetnélek.
bármikor szét mehettek és akkor az az õ autója marad, hisz a nagyitól kapta igen is azt neki vették neked ahhoz semmi közöd, mert egy forintod sincs benne
"A párom nagyszülei vették a kocsit kettõnknek..." Akkor most a nagyszülei vették a kocsit, vagy konkrétan párod? Nem mindegy, mert párodat szúrtad le miatta. Egyébként nem láttam, hogy bárki megkérdezte volna (bár lehet, hogy én voltam a figyelmetlen), hogy tetszik neked az az autó? Bár nem tudom, milyen összegû volt a kocsi, meg nem tudom, nektek milyen prioritási sorrendetek van, de én, ha a helyedben lettem volna, biztos jobban örültem volna az összeköltözéshez való hozzájáruláshoz, mint egy autónak. De ez csak az én nézõpontom... :)
A kérdező hozzászólása: A párom nagyszülei vették a kocsit kettõnknek, hogy eltudjuk kezdeni a közös jövõt.
nem a pénzrõl szól ez. hanem arról, hogy nullába se vesz téged. nem érdekli a véleményed, még csak meg se mutatja az autót, azaz még az örömét se osztja meg veled. ez nem csak ebben a szituban fog így mûködni...
Ha közös pénzbõl van akkor jogos a hiszti. Ha õ pénzébõl akkor semmi beleszólásod, örülj hogy megvette.
mi együtt is élünk és megbeszéltük, hogy veszünk egy autót lett is majd két nap múlva eladva és rá egy napra egy másik kocsi, most ez is eladva és épp most ment el megnézni egy másik kocsit. meg volt beszélve, hogy együtt vesszük de istenem férfiak, engem különösen nem érdekel én nem értek hozzá szerintem ilyenen ne veszekedjetek a régi exem vett egy kocsit és én voltam az elsõ akinek megmutatta a bnõje másnap látta csak, na ha a volt nõjének mutogatja akkor jogosan haragszol
Szerintem teljesen mindegy, hogy mivel kapcsolatban, de ha megbeszéltetek valamit, ha egyértelmûen megállapodtatok valamiben, akkor illõ lenne, hogy mindkét fél betartsa a szavát. Nekem is rosszul esne, ha úgy érezném, hiába beszélek meg valakivel valamit, õ ennek ellenére mást csinál. Ennyi erõvel megbeszélhetnétek egy randit a Moszkva téren és hagyhatna téged órákig ott ácsorogni, mert meggondolta magát. Szerintem teljesen mindegy, mi a megállapodás tárgya, az adott szó, az adott szó, be kell tartani. Azért ne hisztizz vele, csak tisztázzátok, amikor már lecsillapodtál.
Ki fizette ki a kocsiért az árat?
Látod kedves kérdezõ ezért fognak leléptetni és én voltam a" bunkó fasz" ! Hisztis hülye vagy veled nem lehet egy napot sem kibírni! Tetszik vagy sem ilyen vagy! Nem érdemleg meg!

16 éves vagyok.14-én kellett volna, hogy megjöjjön de azóta se jött meg. Nem élek szexuális életet, bár beteg voltam gyógyszert szedtem és 14-e óta stresszes volt az életem. Normális ez?

Legjobb válasz: Elõfordul. Nekem is késik néha, pedig 45 vagyok. Ha biztos nem volt petting sem, akkor várj türelemmel. Ha mégis volt valami, akár egy kis tapogatás, akkor jobb, ha elsétálsz a nõgyõygászhoz.

Elõfordul. Nekem is késik néha, pedig 45 vagyok. Ha biztos nem volt petting sem, akkor várj türelemmel. Ha mégis volt valami, akár egy kis tapogatás, akkor jobb, ha elsétálsz a nõgyõygászhoz.
A kérdező hozzászólása: nincs barátom szóval semmi ilyesmirõl nincs szó
Semmi baj, lehet, hogy ki is marad teljesen. Ha a következõ sem jön meg, érdemes dokihoz menni.
a szedett gyógyszer és a stressz lehet ilyen hatással. ha sokszor elõfordul érdemes elmenni a dokihoz egy kivizsgálásra.

Nemrég kaptam egy cicát. Még nem élt meg egy karácsonyt sem és most rettegünk, hogy mivel ez új neki, valamit csinálni fog a fával, a díszekkel vagy az égőkkel. Mit tegyünk ez esetben?

2,10-es fát vettünk (már),de még nem állítottuk fel.a macskát nem lehet elzárni hónapokra,ameddig áll a fa,mert az szinte állatkínzás.nincs nagy lakásunk,nem tudjuk megoldani hogy külön helységben legyenek.hogy lehetne megakadájozni hogy betámadja?

Legjobb válasz: Szerintem sehogy,mindenképpen meg fogja nézegetni magának. Ha jól kikötöd a fát, nem tudja lerántani. Végsõ esetben pedig állhatsz a fa mellett egy vízipisztollyal, és ha rendetlenkedne, lespricceled. Kérdés, hogy utálja-e annyira a vizet, mint amennyire vonzza a fa.

Szerintem sehogy, mindenképpen meg fogja nézegetni magának. Ha jól kikötöd a fát, nem tudja lerántani. Végsõ esetben pedig állhatsz a fa mellett egy vízipisztollyal, és ha rendetlenkedne, lespricceled. Kérdés, hogy utálja-e annyira a vizet, mint amennyire vonzza a fa.
Ne viccelj, egy karácsonyfának komoly súlya van, nem tudja felborítani, pláne nem egy olyan kiscica, aki egy éves sincs. Nekünk öt cicánk van, és sosem voltak még elzárva a karácsonyfától. Arra vigyázunk, hogy az alsó 30-40 cm-re nem törékeny díszeket rakunk. Amúgy is csak az elsõ nap érdekli a fiatalabbakat a "csoda" (az idõsebbek rá sem bagóznak), pofozgatják egy kicsit a díszeket, élvezik, hogy leng, meg csörög a szaloncukor, aztán semmi perc alatt megunják, és többet felé sem néznek.
én, mint 2évtizedes macskatartó állíthatom, hogy az elõttem hozzászolónak teljesen igaza van!mintha csak én írtam volna.. :)
Itt már nem kell több komment, elözövel egyet értek, nekem 8 éve vannak cicáim, 1x fordult elö, hogy a 3 honapos megmászta a fát, aznap, utána már nem !! lefele már szurta a tüske:D, én vettem le, de a nagyobbak nem másznak rá, csak arra kell ügyelni hogy nagyon lent ne legyenek diszek, hogy ne izgassák a fantáziájukat !! Sok sikert hidd el nem lesz baj, csak ne logjon lent a disz :D
igazat adok az elõttem szólóknak, tán még annyit szólnék hozzá, hogyha tényleg annyira parázol kösd ki a fát, és akkor bizti nem dõl el ha nagyon érdekelné, és tényleg a díszeket rakd feljebb, fõleg a törékenyeket.
Szia. Egyet értek elõttem szólókkal, annyit hozzátéve, hogy nekünk méteres mûfenyõnk van, ez is volt már akkor is amikor a cicám 5 hónapos volt, az alsó ágakra nem tettem törékenyt, mint írták többen elõttem, csak kézzel készített tárgyakat, és szaloncukit, és arra ébredtünk volt úgy éjjel, hogy "csenget" Hamu a csengõvel, mert piszkálta a szaloncukrot, és közben rázta a fát, kapott egy kis vizet vízipisztolyból, és megtanulta, hogy a fa az nem játék, ma is még néha "eltévelyedik", de ma már elég hangosabban rászólni.A vízipisztoly, a díszek jó helyre tevése, a fa kikötése megfelelõ védelem szerintem. Boldog Ünnepeket!!!
A kérdező hozzászólása: még meg van a fa és áll.de a macsek eszi a tûleveleket.ez mennyire károsítja a szervezetét?
Ha van egy kis idõd akkor a foglald le a cicut! Ha nincs akkor a nem törékeny dolgokat ragd alulra , a törékenyeket felülre. B.U.É.K ! ! !

Kulfoldi es vallasos a parom, akivel meg nem elunk egyutt, es nem volt sex mit szeretik mit nem az agyban?

tanacsokat kernek azoktol akiknek muszlim a ferjuk, miben kulonboznek az agyban? Mit engednek maguknak, mit szeretik es mit nem? Parom nagyon nem beszel ilyenokrol, nem is akar. ( Iszlam vallasu)

Legjobb válasz: "Ilyen kommenteket keruljunk inkabb" Mégis, mire számítottál? Ha nem vagy képes felfogni, hogy két -homlokegyenest- ellentétes kultúrát akarsz összehozni, megérdemled a sorsod! Barátnõmnek hónapokig tartott, míg meg tudott szabadulni iszlám vallású férjétõl-annak családjától! Te is az arabok rabszolgája akarsz lenni?

"Ilyen kommenteket keruljunk inkabb" Mégis, mire számítottál? Ha nem vagy képes felfogni, hogy két -homlokegyenest- ellentétes kultúrát akarsz összehozni, megérdemled a sorsod! Barátnõmnek hónapokig tartott, míg meg tudott szabadulni iszlám vallású férjétõl-annak családjától! Te is az arabok rabszolgája akarsz lenni?
Majd késõbb ne gyere ide sírni hogy kihasznált meg lelép meg megcsal, netán meg is ver... ezek az arabok mind ilyenek.. kerüld messzirõl..
Épp a minap olvastam, hogy magyar nõk pénzért férjül vettek pár iszlám vallásút, hogy azok kaphassanak vízumot. De lebuktak. Iszlám fiúk haza, szerelmes nõk börtönbe. Házasság törölve...
Hozzá ne menj, kerüld messzirõl.
Ha vallásos akkor csak a feleségével sexel.
A te problémád! Oldd meg magad! És ne gyere ide idegengyûlöletet szítani!
Ha jól gondolom, itt mindenki elmondhatja a véleményét. Ha nem így lenne, akkor kéretik a kérdéshez hozzátenni, hogy csak olyan választ fogadok el, ami nekem is tetszik.
Nem éltek együtt és nem volt szex? Ismerõs. George Clooney és én ugyanígy vagyunk.
Én nagyon jól tudom, hogy tilos az analis sex, ahogy az alkohol is meg meg sok dolog. De õszintén (7eveig Voltam felesége egy egyiptomi ferfinek, 4es fel évig Alexandriaban éltünk) az itteni arabok többsége betartja a vallasanak szabályait? Nevetséges amit sokan csinálnak itt, pl. Ramadan nem eszik nem iszik, este meg sexel a barátnõjével aki nem a felesége, és drogot árul a Keleti pu on vagy pénzt vált a piacon. Itt ilyen az arabok TÖBBSÉGE , nem azt mondtam hogy mind! Sokan jönnek ide egyetemre, de a többség az iskola után el is megy. Az annál sexet szeretik, de sokan letagadják (nem mindenki szereti!), ez pontosan a vallásuk miatt alakult így (ugyebár így megmarad a lány szuzesege, vagy ha nincs nõ .... van ilyen is de általában nem a nagyvárosok rá jellemzõ).
Úristen, milyen hozzászólások. Lerí, hogy semmit nem tudnak errõl a vallásról és errõl a kultúráról. 10 éve muszlim férjem van, csadorom nincs. Nem voltam szûz mikor elvett, nem használ ki, nem tart a tulajdonának és nincs anál szex mániája. Talán az elején kevésbé volt nyitott, de az évek során sokat lazult. Annyit tanácsolnék, hogy ne várd el tõle az orális szexet és te se azzal indíts, ezt kultúrából adódóan nem szeretik, de változhat.
Ebben a témában sok kérdés és válasz van itt az oldalon, csak rá kell kattintani a hasonló témára a kérdésed alatt.
A kérdező hozzászólása: Nem vitatkozni akarok de azok akik csak sotet oldalat latnak mindennek, azoknak mondom, parom Orvosi diplomaval rendelkezik( Szulei miatt jar neki is EU n belul vizum nelkuli utazas) Anal sexrol pedig annyira nem tudd semmit a kommentelo naluk az tiltott terulet es Muszlim ferfiak undorottnak tole altalaban. Van valaki akienk muszlim a ferje?
"12" Nincs tele rasszistákkal, csak jót akarunk neki, megkímélni a csalódástól. És te meg húzd le magad a wc-n!!
A csadort megvetted már? :D
Az ágyban abban különböznek, hogy egy eszköz leszel, gyengédségre, elõjátékra, saját örömre ne számíts.
el se olvasom a kommenteket, mert lefogadom, hogy tele van rasszista és fajgyûlölõkkel, akik annyira csõ látásúak, hogy egy vallás alapján általánosítják az összes embert. Csak, hogy a kérdés lényegi részére is válaszoljak: én nem tapasztaltam semmi különbséget...
Ha feltetted a kérdést, biztos vannak aggályaid. Jó néhány film szól errõl a témáról, megtörtént eseteket feldolgozva. Pl.: A lányom nélkül soha. Tudnod kell, hogy a muszlimok a nõt nem tekintik embernek. Csak cseléd lehetsz. Ott a törvények sem védenek. Szüzen kell férjhez menned. Különben megölhet, az õ törvényeik szerint teljesen jogosan. Ha gyermeked lesz, azt soha el nem hozhatod tõle. Sok leírás van a neten, nézz utána.
Miért akarnál kapcsolatot egy olyan férfival, aki nem mer beszélni a szexrõl?
Hol olvastad? Nem hiszem hogy börtönbe zártak a nõket, az ilyet nehéz bizonyítani... De ha megis kiderül és nem egy visszaesõ rom van szó, nem kap börtönbüntetést
folyt. Ami általában a saját országukban legalább egy van (feleség), ám ez nem akaradalyozza abban, hogy egy mecsetben téged is "feleségül " vegyen. A szexben szerintem nincs sok különbség talán picit lustabbak és oda vannak az analis sexert (ennek is meg van az oka). Ha el vesz feleségül megkapja gyorsabban a huzamosabb itt tartózkodáshoz szükséges papírokat így az sem kizárt hogy meg egy önkormányzati esküvõre is hajlandó lenne. Vannak kivételek, tanult értelmes arabok de itt igen ritka,
A pasik mind egyformák...
A kérdező hozzászólása: Ilyen kommenteket keruljunk inkabb, Fasziszta, es miert hozza nincs magyar ferj szeru valaszokat nem kerem. Meg azt is aki nem ismeri senkit es semmit
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek aki rendes volt es normalis valaszokat irt. Páromnak megvan elsö munkahelye (Állami korzházban) mától :) ( Allah SÜKÜR) es megvan az esküvö idöpontja is. Oktoberben kiköltözök( Eddig még nem irtám TR ba)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!