Találatok a következő kifejezésre: Még nem be a 25. hetet, (2 db)

Még nem töltöttem be a 25. hetet, de már hatalmas a pocakom. Tényleg innen kezdve fog nőni igazán? Vagy ha már ekkora, akkor kisebb ütemben nő tovább?

Nagy pocisok tapasztalatait várom els?sorban, de indki véleményére kíváncsi vagyok.

Legjobb válasz: Nekem a 30. héttõl össz-vissz 6 centit nõtt a pocakom.Így is 116 cm volt a haskörfogatom a végére.Viszont a 24. héten szinte még semmi sem látszott.A 25.en kezdett el igazán nõnni.

Nekem a 30. héttõl össz-vissz 6 centit nõtt a pocakom.Így is 116 cm volt a haskörfogatom a végére.Viszont a 24. héten szinte még semmi sem látszott.A 25.en kezdett el igazán nõnni.
Szia! Hát mi most a 26.hetet "tapossuk" az én pocim is jó nagy szerintem csak most fog igazán beindulni a növés mivel eddig a fejlõdésre koncentrált a bébi most már a hízásra és a növésre gyúr!! Boldog babavárást és türelmet a nagy pocihoz!
Szia!Én 22 hetes vagyok most, és nekem is nagy a hasam.Nekem nagyon jólenek a bókok, mikor azt mondják, hogy milyen aranyos pocakom van.Én büszkén vállalom, bár néha nagyon fáj a derekam, de ennyi szenvedést simán megér.Amúgy még csak most fog nõni igazán.Kitartás.És boldog babavárást a hátralévõ idõre.
Szia, Nekem a 28. héttõl kezdett igazán beindulni.Hogyha nem széles a csípõd akkor te a nagy pociksok körébe fogsz tartozni.Néha leesik az állam, hogy velem egy idõs terheseknek mekkora nagy hasa van :o)) 33 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! A mozgásban kicsit korlátoz (ágyból felkelés, szex :D), de amúgy élvezem a dolgot. csak már orvos is megjegyezte, h hú, ez jó nagy! Sok boldogságot a babához mindenkinek!
Nekem nagyon nagy hasam volt.Végül olyan nadrág kellett ami 1x nagyobb volt a combomon, csak úgy volt jó a pocakon....Az utolsó héten féltem tükörbe nézni:) ) Csak most fog need is igazán nöni:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!