Találatok a következő kifejezésre: Még nem be a 25 (13 db)

Még nem töltöttem be a 25. hetet, de már hatalmas a pocakom. Tényleg innen kezdve fog nőni igazán? Vagy ha már ekkora, akkor kisebb ütemben nő tovább?

Nagy pocisok tapasztalatait várom els?sorban, de indki véleményére kíváncsi vagyok.

Legjobb válasz: Nekem a 30. héttõl össz-vissz 6 centit nõtt a pocakom.Így is 116 cm volt a haskörfogatom a végére.Viszont a 24. héten szinte még semmi sem látszott.A 25.en kezdett el igazán nõnni.

Nekem a 30. héttõl össz-vissz 6 centit nõtt a pocakom.Így is 116 cm volt a haskörfogatom a végére.Viszont a 24. héten szinte még semmi sem látszott.A 25.en kezdett el igazán nõnni.
Szia! Hát mi most a 26.hetet "tapossuk" az én pocim is jó nagy szerintem csak most fog igazán beindulni a növés mivel eddig a fejlõdésre koncentrált a bébi most már a hízásra és a növésre gyúr!! Boldog babavárást és türelmet a nagy pocihoz!
Szia!Én 22 hetes vagyok most, és nekem is nagy a hasam.Nekem nagyon jólenek a bókok, mikor azt mondják, hogy milyen aranyos pocakom van.Én büszkén vállalom, bár néha nagyon fáj a derekam, de ennyi szenvedést simán megér.Amúgy még csak most fog nõni igazán.Kitartás.És boldog babavárást a hátralévõ idõre.
Szia, Nekem a 28. héttõl kezdett igazán beindulni.Hogyha nem széles a csípõd akkor te a nagy pociksok körébe fogsz tartozni.Néha leesik az állam, hogy velem egy idõs terheseknek mekkora nagy hasa van :o)) 33 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! A mozgásban kicsit korlátoz (ágyból felkelés, szex :D), de amúgy élvezem a dolgot. csak már orvos is megjegyezte, h hú, ez jó nagy! Sok boldogságot a babához mindenkinek!
Nekem nagyon nagy hasam volt.Végül olyan nadrág kellett ami 1x nagyobb volt a combomon, csak úgy volt jó a pocakon....Az utolsó héten féltem tükörbe nézni:) ) Csak most fog need is igazán nöni:)

Először nekem 2011. augusztus 25-én jött meg a menstruációm most legutoljára augusztus 27-én jött meg lehet, hogy még nem állt be rendesen?

Meddig normális,hogy nem jön meg?(most kb. 1, 7-et csúszik.)Egyébként kb 5 hónapig rendesen jött meg max 3-4 nap volt az eltérés.

Legjobb válasz: Teljesen normális, évekbe telik mire beáll rendszeresre. Nagyon sok tõled 10-20 évvel idõsebb nõnél is elõfordul, hogy rendszertelen a ciklusa. Nekem még harmincon túl is elõfordul. :)

Teljesen normális, évekbe telik mire beáll rendszeresre. Nagyon sok tõled 10-20 évvel idõsebb nõnél is elõfordul, hogy rendszertelen a ciklusa. Nekem még harmincon túl is elõfordul. :)
Nekem 5 évig rendes volt, majd vmiért rendszertelen lett. Azóta fog.gátlót szedek és azóta megint jó...Szóval mindenkinél más. Amúgy azt nem értem a kérdésben, hogy azt várod, hogy 2011.08.25-én megjött, ezért 2 év múlva szintén 2013.08.25-én fog megjönni?
Mivel már 2 éve menstruálsz, maximum 1-2 hónapot várj még. Ha addig sem jön meg a menstruációd, akkor érdemes lenne orvoshoz menni, hogy ne stresszbe élj a bizonytalanság miatt.
Semmi bajod sincs, ez teljesen normális még. Majd rendezõdni fog ez, legkésõbb 17 éves korodra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:)
Nincs ezzel semmi gond, hónapok is kimaradhatnak 17 éves korodig.
sztem épp hogy menj el valahova pl egy pénteki buliba...csodákat tesz!
Kedves kérdezõ! Szerintem , ne kapkodd el a dolgot. A szerelem elõbb-utóbb mindenkit megtalál. Szerintem, kérdd meg egy jóbarátodat, vagy ismerõsödet, hogy kísérjen el. Sok szerencsét! F/24
Magam majd 3 évig voltam totál 1dül.nem kerestem senkit ő jött hozzám.ennek már több mint két éve.
fogadd meg az én tanácsom, instalálj fel egy pár játékot a gépedre pl: -Call of duty-Modern Warfare 1-2 -Dead space -colin Dirt 2 -Dark sector nyomd végig az összes játékot a végére te sem akarsz majd párkapcsolatot, nekem is volt 1lány akivel voltam aztán vége lett, most már csak a GAME- érdekel, jobban jársz igy
Utolsó :DDDDDD
23:12 es vagyok én komolyan irtam hehejjj
Hát, a netes ismerkedés nekem se jött be, mert mindig meguntam, h hajt rám olyan pasi, aki nem is ismer, és még azt se hagyja, h én meg akarjam ismerni, nem is kelti fel az érdeklõdésemet. Beleuntam, h 2 beszélgetés után máris randit kér, meg közös jövõt képzel velem... De mégis neten találtam rá a páromra. Nem társkeresõ oldalon, és nem is kerestem. Tényleg csak egymásra akadtunk. Szóval ne zárd ki semminek se a lehetõségét, járj nyitott szemmel. Ajánlok közösségi programokat - tavasz van, sok lehetõséggel - szabadtéri rendezvényeket, vagy könyvtárat, kiállítást, ilyesmi. Haverjaiddal is eljárhatsz szórakozni, vagy testvéreiddel. Ismerkedni bárhol lehet. Ha nem rögtön úgy állsz hozzá, h "befûzöm a csajt", vagy "a feleségem lesz", akkor elõbb-utóbb sikered lesz. :)

Barátnőm rendszeresen szedi a lindynette20 fogamzásgátlót, most pénteken (dec.25) szedte be az utolsó szemet, ami azt jelenti, hogy ma, kedden (dec.29) reggel kellett volna, de még nem jött meg neki. Mi a teendő?

Barátn?m rendszeresen szedte a lindynette 20 fogamzásgátló tablettát, ám hajhullás miatt most szeretné abbahagyni, most pénteken (dec.25. én vette be az utolsó szemet), rá következ? nap, szombaton együtt voltunk, de nem mentem el. A barátn?mnek mindig az utolsó gyógyszer beszedése (péntek) utáni következ? hét kedd reggelén jön meg a menstruációja, ám ma kedd délután 2 óra van és menstruáció még sehol, még sosem késett neki a gyógyszer mellett. Ilyenkor mi a teend?? Nagyon meg vagyunk ijedve.

Legjobb válasz: Hát lehet hogy stressz vagy egyéb okok miatt nem jött meg. Szerintem várjatok még 1 napot aztán ha nem jön meg akkor irány a doki. ^^

Hát lehet hogy stressz vagy egyéb okok miatt nem jött meg. Szerintem várjatok még 1 napot aztán ha nem jön meg akkor irány a doki. ^^
sztem tuti h nem lehet terhes. én is ezt a gyogyszert szedem és sz elsö honapban hullott a hajam és aztán nem. nekem az uccso nap az mindig csüt, és hétfö reggel megjön, szoval nekem sohasem késett
Szerintem sem terhes!
Hát figyi terhes tuti nem lehet mivel ha aztveszed a Gyógyszerszünetbe voltatok együtt és ugye tudható hogy abban a 7 napban is véd a gyógyszer... Szóval amig a következõ levelet nem kéne megkezdenie addig nincs gáz... terhes tuti nem lehet... Késni pedig késhet... Nincs felfázva? nemvolt beteg?? vagy lehet mint leirták csupán a stessztõl igy ünnepek elött??:) azt mondják még az is normális ha a 6. napon jön meg csak jelentkezzen a vérzés a 7 nap alatt. Ha nem jelentkezik amit nem hiszek, keressétek fel az orvost! Nyugi baj nem lesz:)

Egy bõven 25 feletti férfi ha oda kerül egy nõvel a dolog, hogy szex, akkor mit tegyen? Elmondja, hogy még nem volt nõvel, vagy azt mondja, hogy 3-4 éve nem volt nõvel, vagy be se vallja?

Tapasztalat, ha azt mondtam egy nõnek, hogy soha nem voltam még csajjal, akkor minden esetben megrémültek, hogy valami gond van velem és már le sem akartam velem feküdni, párkapcsolatot sem akartak. Márpedig sajnos majd minden nõ, akivel ismerkedtem, ezt megkérdezte, a fene a dolgukat.

Legjobb válasz: Én régen egy kis huncut mosollyal fûszerezve annyit mondtam,hogy megszámlálhatatlan sok nõvel voltam együtt.A semmit nem könnyû megszámolni.

Én régen egy kis huncut mosollyal fûszerezve annyit mondtam, hogy megszámlálhatatlan sok nõvel voltam együtt.A semmit nem könnyû megszámolni.
Én épphogy inkább túl racionálisnak gondolom õket. Mindig mindent túlgondolnak és sokan elképesztõen számítóak lettek. Aki érzelembõl cselekszik, az nem fog neked ilyen baromságokon agyalni hogy szûz vagy nem. Kit érdekel? Kiveszett az egyszerûség, a tisztaság, az hogy adni akarjunk a másiknak. Mindenki csak elvenni akar és csak olyat ami tökéletesen passzol az elképzeléseivel.
A kérdező hozzászólása: Leftbehind! Igazad van. Mégis én már évek óta fent vagyok itt és ilyen dologra, mindig hasonlóan reagálnak a nõk valamiért. Ösztön, nem tudom. Pedig lehet ésszel is gondolkodni, hogy bele lehetne ezt a szimpatikus pasit hozni a dologba, ha kicsit segítek neki. De mindig ösztönösen cselekednek a nõk, már megfigyeltem. Ilyenkor azt mondják, én nem akarok lenni a tanítónéni, megvan nekem is a magam gondom, nem akarok még a pasival is törõdni. Ennyi idõsen ha nem volt nõvel, akkor felvetõdik a kérdés, hogy tutyi-mutyi-e, degenerált-e, antiszoc-e stb a pasi? Mindig ilyeneken agyalnak a nõk. Meg a másik, hogy õk nem akarnak anyukák lenni, pótmamák lenni. Azt akarják, hogy a pasi rögtön már elsõ alakalomkor elkápráztassa õket az ágyban is. Ha nem, hát bukta van, mert õk nõk, nekik jár a választás joga, hogy jobb, lepedõakrobata srácot kapjanak meg és így is cselednek, ahogy látom. Tehát tényleg fuck-logic, de ösztönlénytõl nem lehet többet várni. Márpedig a két nem közül bebizonyosodott pszichológiailag, anatómiailag is, hogy a férfiak többsége inkább racionálisan, a nõk nagy része pedig emocionálisan (ösztön-érzelem kombó) gondolkodik. Furák na, ez az igazság.
Azért ez így elég beteg, hogy végre összejönne valami és akkor még hazudnod is kell érte. Nem értem mi az isten nyila van a nõkkel, miért akkora kunszt kivárni azt a pár alkalmat amíg belejön az ember a dologba? Adott egy fickó aki szimpatikus, megvan a kölcsönös vonzalom, de hagyjuk a francba mert még szûz szóval akkor már fogyatékos vagy ha mégsem, tuti nem lesz az elejétõl isten az ágyban..... Fuck logic!
Na elmondom neked én a 20-as éveim végén vesztettem el a szüzességem. A páromnak én voltam a 4-ik tehát nagyon nem volt kezdõ. Annyit mondtam neki, hogy kb. 3 éve nem volt semmi úgyhogy nem vagyok a régi és elõtte se volt sok csajom. igazából nem hogy korán nem élveztem el hanem egyáltalán nem. Nem is sikerült olyan rosszul a dolog, nem gyanította, hogy baj van velem, késõbb egyre jobb volt, arra fogtam, hogy kezdek újra belejönni, sok idõ nem kellett hozzá, egy-két aktus elég volt. Én azt javaslom te is tégy így, mindkettõtöknek könnyebb lesz szerintem, Remélem segítettem
ne monddd el, azzal csak kelted a feszültséget. jól nyújtsd el az elejét, hátha úgy kicsit kényelmesebbé válik a helyzet. ha valami gond van, elég annyit mondanod, hogy ne haragudj. hamar élvezésre /bénázásra gondolok. N
A kérdező hozzászólása: Ha igent mond a prosti? Ne már, ilyen nincs. Ha igényes, ápolt vagyok és kifizetem bõven neki a tarifát, akkor nehogy már el kelljen neki mondanom, hogy szûz vagyok és akkor még õ is elutasítana. Na neeeeee, ilyen nincs.
A következõ a teendõd: felveszed a kapcsolatot egy kedvesnek tûnõ prostival, közlöd vele, hogy szûz vagy, vállalná-e, hogy beavat a dologba. Ha igent mond, megbeszélsz vele egy találkozót, de csak ha tényleg aranyosnak tûnik a hangja. Végig légy te is nagyon kedves vele, de virágot azért ne vigyél... Csak légy jómodorú és ápolt. Aztán veszítsd el a szüzességed, majd kezdj el csajozni ezerrel, mondván, hogy nemrég voltál együtt nõvel. Azt persze ne áruld el hogy prostival, csak hogy egy lánnyal és kész. Én így tennék a helyedben. 32F
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom, olvasgattam az ilyen kérdéseket itt. Fura volt, hogy ha pasi válaszolt, akkor mind azt mondta, hogy el ne mondd, mert akkor nem lesz szex, akkor elgondolkozik, hogy nemár hogy én legyek az a balek nõ, aki lefekszik ezzel, ha elõtte egy nõnek sem kellett. Ha viszont lány válaszolt, akkor mind azt mondta, hogy jobb az õszinteség, és el kell mondani, mert akkor majd õ tanítgatni fog. Én viszont 5 bõl 4 szer azt tapasztaltam, hogy ha egy lány ilyet kérdezett tõlem, és azt mondtam, hogy nem voltam vagy régen voltam nõvel, akkor ufónak néztek és hagytak a fenébe, már találkozni sem akartak utána. Pedig nem cicababákkal randiztam. Ja és minden nõ rákérdez 1. vagy 2. netán 3. randin az exekre és a szexre, azt tapasztaltam, hogy kikerülhetetlen. Ha pedig izézel-bizézel és eltereled a szót errõl, akkor azt annak fogják fel, hogy szrencsétlen vagy, nem volt szex, vagy régen és nem bajlódnak már veled. Ez tapasztalat.
"Ha igent mond a prosti? Ne már, ilyen nincs. Ha igényes, ápolt vagyok és kifizetem bõven neki a tarifát, akkor nehogy már el kelljen neki mondanom, hogy szûz vagyok és akkor még õ is elutasítana. Na neeeeee, ilyen nincs." Félreértettél. Azért kéne neki elmondanod, hogy türelmes és figyelmes legyen veled. Másképp csak szétrakja a lábat vagy bepucsít, és elvárja, hogy mindent te csinálj. Ezért kell kedves lányt választanod, nem valami kiélt lelketlen ribit ( lehet hogy ez kis kutatást igényel majd).

December 30. -án Escapelle tablettát vettem be, ami után január 5. -én megjött a menstruációm. Eredetileg 25-26-án kellene mindig megjönnie, de még nem jött. Késhet a tablettától?

Mivel a tabletta után megjött így a terhesség kizárható elvileg, mivel a vérzés kizárta a megtermékenyítést.

Legjobb válasz: azt nem tom, de minden bizonnyal terhes vagy :P csak viccelek. ha probléma van akk inkább a nõgyógyászt javasolom, nehogy tényleg baj legyen.

azt nem tom, de minden bizonnyal terhes vagy :P csak viccelek. ha probléma van akk inkább a nõgyógyászt javasolom, nehogy tényleg baj legyen.
Igen.A tabletta eredménye volt a január 5-ei vérzés....ezután lehet rendszertelenül fog megjönni pár hónapig.Amúgy dec 30-a egy hónapja volt pont, szóval egy terhességi teszt kimutatja a biztos negatívat s pozitívat is.

Decemberbe császároztak. És közben el is köttetem magam. Már 3x menstruáltam, de alig van meg pedig eddig nagyon volt. Vagy nem állt még be rendesen habár 25 naponként megjön vagy az elkötés miatt változott meg a mennyisége? Tapasztalat valakinek?

Legjobb válasz: Ha szoptatsz természetes a kevesebb, rövidebb mensi. Ha már 2-3 hónapja nem szoptatsz, megint változni fog, de nem biztos, h olyan lesz, mint terhesség elõtt. Az elkötés is csökkentheti, de inkább a hormonok.

Ha szoptatsz természetes a kevesebb, rövidebb mensi. Ha már 2-3 hónapja nem szoptatsz, megint változni fog, de nem biztos, h olyan lesz, mint terhesség elõtt. Az elkötés is csökkentheti, de inkább a hormonok.
Engem augusztusban kötöttek le császárnál. Szoptattm mostanáig
Véletlen küldtem. Nekem 55 naponta jönn meg, de iszonyat sok. Azelött fele ennyi volt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!