Találatok a következő kifejezésre: Még nem be a 25 (12 db)

Még nem töltöttem be a 25. hetet, de már hatalmas a pocakom. Tényleg innen kezdve fog nőni igazán? Vagy ha már ekkora, akkor kisebb ütemben nő tovább?

Nagy pocisok tapasztalatait várom els?sorban, de indki véleményére kíváncsi vagyok.

Legjobb válasz: Nekem a 30. héttõl össz-vissz 6 centit nõtt a pocakom.Így is 116 cm volt a haskörfogatom a végére.Viszont a 24. héten szinte még semmi sem látszott.A 25.en kezdett el igazán nõnni.

Nekem a 30. héttõl össz-vissz 6 centit nõtt a pocakom.Így is 116 cm volt a haskörfogatom a végére.Viszont a 24. héten szinte még semmi sem látszott.A 25.en kezdett el igazán nõnni.
Szia! Hát mi most a 26.hetet "tapossuk" az én pocim is jó nagy szerintem csak most fog igazán beindulni a növés mivel eddig a fejlõdésre koncentrált a bébi most már a hízásra és a növésre gyúr!! Boldog babavárást és türelmet a nagy pocihoz!
Szia!Én 22 hetes vagyok most, és nekem is nagy a hasam.Nekem nagyon jólenek a bókok, mikor azt mondják, hogy milyen aranyos pocakom van.Én büszkén vállalom, bár néha nagyon fáj a derekam, de ennyi szenvedést simán megér.Amúgy még csak most fog nõni igazán.Kitartás.És boldog babavárást a hátralévõ idõre.
Szia, Nekem a 28. héttõl kezdett igazán beindulni.Hogyha nem széles a csípõd akkor te a nagy pociksok körébe fogsz tartozni.Néha leesik az állam, hogy velem egy idõs terheseknek mekkora nagy hasa van :o)) 33 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! A mozgásban kicsit korlátoz (ágyból felkelés, szex :D), de amúgy élvezem a dolgot. csak már orvos is megjegyezte, h hú, ez jó nagy! Sok boldogságot a babához mindenkinek!
Nekem nagyon nagy hasam volt.Végül olyan nadrág kellett ami 1x nagyobb volt a combomon, csak úgy volt jó a pocakon....Az utolsó héten féltem tükörbe nézni:) ) Csak most fog need is igazán nöni:)

Először nekem 2011. augusztus 25-én jött meg a menstruációm most legutoljára augusztus 27-én jött meg lehet, hogy még nem állt be rendesen?

Meddig normális,hogy nem jön meg?(most kb. 1, 7-et csúszik.)Egyébként kb 5 hónapig rendesen jött meg max 3-4 nap volt az eltérés.

Legjobb válasz: Teljesen normális, évekbe telik mire beáll rendszeresre. Nagyon sok tõled 10-20 évvel idõsebb nõnél is elõfordul, hogy rendszertelen a ciklusa. Nekem még harmincon túl is elõfordul. :)

Teljesen normális, évekbe telik mire beáll rendszeresre. Nagyon sok tõled 10-20 évvel idõsebb nõnél is elõfordul, hogy rendszertelen a ciklusa. Nekem még harmincon túl is elõfordul. :)
Nekem 5 évig rendes volt, majd vmiért rendszertelen lett. Azóta fog.gátlót szedek és azóta megint jó...Szóval mindenkinél más. Amúgy azt nem értem a kérdésben, hogy azt várod, hogy 2011.08.25-én megjött, ezért 2 év múlva szintén 2013.08.25-én fog megjönni?
Mivel már 2 éve menstruálsz, maximum 1-2 hónapot várj még. Ha addig sem jön meg a menstruációd, akkor érdemes lenne orvoshoz menni, hogy ne stresszbe élj a bizonytalanság miatt.
Semmi bajod sincs, ez teljesen normális még. Majd rendezõdni fog ez, legkésõbb 17 éves korodra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:)
Nincs ezzel semmi gond, hónapok is kimaradhatnak 17 éves korodig.
sztem épp hogy menj el valahova pl egy pénteki buliba...csodákat tesz!
Kedves kérdezõ! Szerintem , ne kapkodd el a dolgot. A szerelem elõbb-utóbb mindenkit megtalál. Szerintem, kérdd meg egy jóbarátodat, vagy ismerõsödet, hogy kísérjen el. Sok szerencsét! F/24
Magam majd 3 évig voltam totál 1dül.nem kerestem senkit ő jött hozzám.ennek már több mint két éve.
fogadd meg az én tanácsom, instalálj fel egy pár játékot a gépedre pl: -Call of duty-Modern Warfare 1-2 -Dead space -colin Dirt 2 -Dark sector nyomd végig az összes játékot a végére te sem akarsz majd párkapcsolatot, nekem is volt 1lány akivel voltam aztán vége lett, most már csak a GAME- érdekel, jobban jársz igy
Utolsó :DDDDDD
23:12 es vagyok én komolyan irtam hehejjj
Hát, a netes ismerkedés nekem se jött be, mert mindig meguntam, h hajt rám olyan pasi, aki nem is ismer, és még azt se hagyja, h én meg akarjam ismerni, nem is kelti fel az érdeklõdésemet. Beleuntam, h 2 beszélgetés után máris randit kér, meg közös jövõt képzel velem... De mégis neten találtam rá a páromra. Nem társkeresõ oldalon, és nem is kerestem. Tényleg csak egymásra akadtunk. Szóval ne zárd ki semminek se a lehetõségét, járj nyitott szemmel. Ajánlok közösségi programokat - tavasz van, sok lehetõséggel - szabadtéri rendezvényeket, vagy könyvtárat, kiállítást, ilyesmi. Haverjaiddal is eljárhatsz szórakozni, vagy testvéreiddel. Ismerkedni bárhol lehet. Ha nem rögtön úgy állsz hozzá, h "befûzöm a csajt", vagy "a feleségem lesz", akkor elõbb-utóbb sikered lesz. :)

Barátnőm rendszeresen szedi a lindynette20 fogamzásgátlót, most pénteken (dec.25) szedte be az utolsó szemet, ami azt jelenti, hogy ma, kedden (dec.29) reggel kellett volna, de még nem jött meg neki. Mi a teendő?

Barátn?m rendszeresen szedte a lindynette 20 fogamzásgátló tablettát, ám hajhullás miatt most szeretné abbahagyni, most pénteken (dec.25. én vette be az utolsó szemet), rá következ? nap, szombaton együtt voltunk, de nem mentem el. A barátn?mnek mindig az utolsó gyógyszer beszedése (péntek) utáni következ? hét kedd reggelén jön meg a menstruációja, ám ma kedd délután 2 óra van és menstruáció még sehol, még sosem késett neki a gyógyszer mellett. Ilyenkor mi a teend?? Nagyon meg vagyunk ijedve.

Legjobb válasz: Hát lehet hogy stressz vagy egyéb okok miatt nem jött meg. Szerintem várjatok még 1 napot aztán ha nem jön meg akkor irány a doki. ^^

Hát lehet hogy stressz vagy egyéb okok miatt nem jött meg. Szerintem várjatok még 1 napot aztán ha nem jön meg akkor irány a doki. ^^
sztem tuti h nem lehet terhes. én is ezt a gyogyszert szedem és sz elsö honapban hullott a hajam és aztán nem. nekem az uccso nap az mindig csüt, és hétfö reggel megjön, szoval nekem sohasem késett
Szerintem sem terhes!
Hát figyi terhes tuti nem lehet mivel ha aztveszed a Gyógyszerszünetbe voltatok együtt és ugye tudható hogy abban a 7 napban is véd a gyógyszer... Szóval amig a következõ levelet nem kéne megkezdenie addig nincs gáz... terhes tuti nem lehet... Késni pedig késhet... Nincs felfázva? nemvolt beteg?? vagy lehet mint leirták csupán a stessztõl igy ünnepek elött??:) azt mondják még az is normális ha a 6. napon jön meg csak jelentkezzen a vérzés a 7 nap alatt. Ha nem jelentkezik amit nem hiszek, keressétek fel az orvost! Nyugi baj nem lesz:)

December 30. -án Escapelle tablettát vettem be, ami után január 5. -én megjött a menstruációm. Eredetileg 25-26-án kellene mindig megjönnie, de még nem jött. Késhet a tablettától?

Mivel a tabletta után megjött így a terhesség kizárható elvileg, mivel a vérzés kizárta a megtermékenyítést.

Legjobb válasz: azt nem tom, de minden bizonnyal terhes vagy :P csak viccelek. ha probléma van akk inkább a nõgyógyászt javasolom, nehogy tényleg baj legyen.

azt nem tom, de minden bizonnyal terhes vagy :P csak viccelek. ha probléma van akk inkább a nõgyógyászt javasolom, nehogy tényleg baj legyen.
Igen.A tabletta eredménye volt a január 5-ei vérzés....ezután lehet rendszertelenül fog megjönni pár hónapig.Amúgy dec 30-a egy hónapja volt pont, szóval egy terhességi teszt kimutatja a biztos negatívat s pozitívat is.

Decemberbe császároztak. És közben el is köttetem magam. Már 3x menstruáltam, de alig van meg pedig eddig nagyon volt. Vagy nem állt még be rendesen habár 25 naponként megjön vagy az elkötés miatt változott meg a mennyisége? Tapasztalat valakinek?

Legjobb válasz: Ha szoptatsz természetes a kevesebb, rövidebb mensi. Ha már 2-3 hónapja nem szoptatsz, megint változni fog, de nem biztos, h olyan lesz, mint terhesség elõtt. Az elkötés is csökkentheti, de inkább a hormonok.

Ha szoptatsz természetes a kevesebb, rövidebb mensi. Ha már 2-3 hónapja nem szoptatsz, megint változni fog, de nem biztos, h olyan lesz, mint terhesség elõtt. Az elkötés is csökkentheti, de inkább a hormonok.
Engem augusztusban kötöttek le császárnál. Szoptattm mostanáig
Véletlen küldtem. Nekem 55 naponta jönn meg, de iszonyat sok. Azelött fele ennyi volt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!