Találatok a következő kifejezésre: Még nem be a (2762 db)

Orange DSL internetet és a modem installálása gondom, hogy hol találom meg az ehezz szukséges infót vagyis nekem semmi más nem kell csak az Username+Password ha magamtól irok be vlmit akkor meg nem megy a net ezért gondoltam erre hogy ez lehet a baj?

Quick Start - PPPoE/PPPoA Enter the PPPoE/PPPoA information provided to you by your ISP. Click NEXT to continue. Username: Password: VPI: (0~255) VCI: (1~65535) Connection Type: PPPoE LLC PPPoE VC-Mux PPPoA LLC PPPoA VC-Mux

Legjobb válasz: Az érvényes felhasználónév+jelszó a szerzõdésen, v a szolgáltatótól kapott tájékoztatón szokott lenni (emailben sztem nem szokták, de ki tudja), és azt írd be, mert a kamu szöveggel nem mész semmire!

Az érvényes felhasználónév+jelszó a szerzõdésen, v a szolgáltatótól kapott tájékoztatón szokott lenni (emailben sztem nem szokták, de ki tudja), és azt írd be, mert a kamu szöveggel nem mész semmire!
A kérdező hozzászólása: Már néztem és semmit nem találtam :( Azt hiszem fel fogom hivni a szolgáltató és remélem segitenek ..... Köszi a választ :)
A kérdező hozzászólása: Sikerült megoldanii az operátor megadta a szükséges adatokat :)

SOS Még nem hámlik a böröm, és szeretném megelözni hogy ne is következzen ez be! Tippek, ötletek?

Pár napja napozgatok kint, mivel jövöhét szombaton lesz egy buli ahol szép barna szeretnék lenni:) Jelenleg szép barna vagyok, enyhén piros árnyalattal:) De sok helyen olvastam hogy pár nap mulva kezd el hámlani a bőr. Nps, én ezt szeretném megelőzni, kb fél oránként kenem magam testápoloval vastagon. Ha igy folytatom, megelözhetem a bajt? 18L

Legjobb válasz: Hát az biztos, hogy elpocsékolsz néhány flakon krémet.

Hát az biztos, hogy elpocsékolsz néhány flakon krémet.
A kérdező hozzászólása: Nagy segitség voltál..
Olyan amiben nagy fenekû nõk vannak. 22/F
EMO:) f/25
Nekem a lezbi, pisis, és a nagyfenekû lányos filmek tetszenek a legjobban. F.
Leszbikus és és hármas
dp. 35f.
kakiszex

38+4 hetes kismama vagyok. Most voltam ultrahangon. És azt mondták hogy még nem érett a méhlepényem. Akkor később indul be a szülés? Nektek mikor volt hármas fokozatú?

Legjobb válasz: Szia! Én 37 hetes vagyok és már 3-as. Az csak jó ha még nem érett a lepényed. Nem hiszem, hogy ezért nem indul meg a szülés ha eljött az ideje. Tõlem meg megkérdezték, hogy dohányzom-e. :-(( Szóval úgy látszik az enyém meg még korai.

Szia! Én 37 hetes vagyok és már 3-as. Az csak jó ha még nem érett a lepényed. Nem hiszem, hogy ezért nem indul meg a szülés ha eljött az ideje. Tõlem meg megkérdezték, hogy dohányzom-e. :-(( Szóval úgy látszik az enyém meg még korai.
38 hetesen nekem kettes. nagyon, nagyon nagyon orulj neki, hogy még nem érett a méhlepényed, ez azt jelenti, hogy jól el tudod látni a babád a megfelelõ tápanyagokkal. nemhiszem, hogy koze lenne ahhoz, hogy mikor szulsz, bar ezzel valószínûleg nem fog korábban jonni a baba.

Be tudom fejezni a jogsit augusztusig? A kresz tanfolyam megvolt még decemberben, még nem vizsgáztam. A csigavérnél vagyok amúgy.

Decemberben végigseggeltem a kresz tanfolyamot, de a karácsonyi idõszak miatt nem vizsgáztam ( jan 17.-ig nem lehetett idõpontot kérni kresz vizsgára ).

Legjobb válasz: 3 hónapnak elégnek kellene lenni. ha egy héten 3 nap vezetsz, az 12 nap egy hónapban. az 24 óra. tehát kb másfél hónap alatt megvan a vezetés.

3 hónapnak elégnek kellene lenni. ha egy héten 3 nap vezetsz, az 12 nap egy hónapban. az 24 óra. tehát kb másfél hónap alatt megvan a vezetés.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Ha megvan az 580, utána a gyakorlati vizsgára mennyi idõn belül kaphatok idõpontot? Illetve ugye 2 hét amíg postázzák? Így is elég lehet? Köszönöm!
580 mi?
3.hó 27.én iratkoztam be, és 4.hó 17.-én lesz az utolsó kresz óra. Vizsgaidõpont: május 5.-e innentõl számítva 3 hét múlva lesz lehetõség vezetnem, és míg a 30 órát levezetem... Másik, hogy októberre van forgalmi vizsga idõpont... annyira halmozva vannak az oktatók
A kérdező hozzászólása: Spicc: KM. Ha jól tudom ennyit kell 30 óra alatt levezetni ( tévedek? ) Köszönöm a válaszokat!
Igen, jól tudod, az új szabályok szerint kötelezõ levezetni 580 km-t ahhoz, hogy vizsgára bocsátható legyél. Amúgy 3 hónap szerintem is bõven elég rá, hogy letedd a jogsit.

Hogyan illeszkedjek be ugy hogy meg nem tokeletes a nyelem?

Az en tortenetem eleg nehez... masfel eve kulfoldon elek,meg nem tokeletesen beszelem a nyelvet de mar olyan 70%osan a csalad barataival es par ismerosommel (3-4) elbeszelgetek Es altalaba megertenek,de en felek mert meg azert nem beszelek tokeletesen. Szeptembertol 10.es leszek,Es mar egy kicsit jobb mert ugye mar valamennyire beszelek Es nem lesz olyan rossz,de en meg mindig nagyon felek,ugye itt minden evbe uj osztalytarsakat kapok Es minden Oran ugyanugy kulon osztalytarsakkal vagyok,csak spanyol barataim vannak mert altalaba veluk vagyok egy Oran,mert ok sem amerikaiak Es ok is tanuljak a nyelvet.11.tol (jovore)mar amerikai osztalytarsakat kapok mert addigra lesz 100%os a nyelvtudasom,szoval Es az utolso olyan evem amikor meg spanyolokkal vagyok,amerikai barataim egyaltalan nincsenek,kb 3baratom van, mar a honvaggyal gondom nincs,mert mar megszoktam hogy ittvagyok,de szeretnek meg baratokat,most hetfon a legjobb baratomnal alszok,Es felek mert szerintem nem vagyok eleg vicces Es unatkozni is fogunk.. Arra szeretnek valaszt kapni hogy szeptemberbe hogy kezdjem el a sulit,mert ugye a nyelvem meg nem 100%os de szeretnek itt Boldog lenni,feher baratokat talalni ,Eddig sosem mertem veluk beszelni mert felek hogy az akcemtusom miatt Es meg ugye a nyelv miatt nem allnanak le velem,szeretnek tobb baratot szerezni,nemtudom hogy hogy legyek jofej Es vicces,ha egyaltalan igy hogy nem beszelem meg a nyelvet lehetnek vicces Es jofej hogy birjanak...nagyon sokszor szanalmasnak Es rondanak erzem magam amikor a csaladommal megyunk be a plazaba Es Latom a baratokat egyutt,mert ugye itt a plazaba az emberek./fiatalok/ a barataikkal mennek.. MIT csinaljak hogy legyenek barataim.hogy kezdenyezzek..hetfon MIT csinaljak hogy a baratnommel nevessunk.kerlek segitsetek.. 15/L

Legjobb válasz: Ha olyanokkal leszel rengeteget egy társaságban, akik anyanyelvi szinten beszélik a nyelvet, hidd el, hamar elsajátítod te is "100%-osra". Legyél bátor! Bár én a Hollanddal küszködtem, de azt tapasztaltam, hogy az akcentusom nem volt hátrány. Volt olyan lány aki a nyelvbotlásaimra azt mondta cuki, szóval még pozitívum is lehet... :) És sokan azt mondják az akcentus olyan dolog, ami felkelti mások érdeklõdését. Természetesen más, hogyha egy spanyol beszéli törve az angolt, és más, hogyha egy magyar, mindkettõ más akcentussal beszél, és úgy érzem az amerikaiknak már herótjuk van a spanyol akcentustól. Ha te "saját" akcentussal egy társaságba kerülsz, valamivel máris kiemelkedsz, "egyéniség" leszel. Természetesen törekedj a tökéletes kiejtésre, nyelvhasználatra. Azért írtam le ezeket, hogy tudd, nem kell félni, nem olyan durva dolog egy kis akcentussal beszélni. Én is azt hittem hogy kiröhögnek majd, meg kiközösítenek, de nem ez lett a vége. Helyette tanítgattak (fõleg káromkodni...) és megdícsértek, ha fejlõdtem. Nyugodtan barátkozz fehérekkel, ne félj a közelükben lenni, beszélgetni velük, hiszen ennél többet nem tudsz tenni annak érdekében, hogy perfekt legyen az angolod. 15/f

Ha olyanokkal leszel rengeteget egy társaságban, akik anyanyelvi szinten beszélik a nyelvet, hidd el, hamar elsajátítod te is "100%-osra". Legyél bátor! Bár én a Hollanddal küszködtem, de azt tapasztaltam, hogy az akcentusom nem volt hátrány. Volt olyan lány aki a nyelvbotlásaimra azt mondta cuki, szóval még pozitívum is lehet... :) És sokan azt mondják az akcentus olyan dolog, ami felkelti mások érdeklõdését. Természetesen más, hogyha egy spanyol beszéli törve az angolt, és más, hogyha egy magyar, mindkettõ más akcentussal beszél, és úgy érzem az amerikaiknak már herótjuk van a spanyol akcentustól. Ha te "saját" akcentussal egy társaságba kerülsz, valamivel máris kiemelkedsz, "egyéniség" leszel. Természetesen törekedj a tökéletes kiejtésre, nyelvhasználatra. Azért írtam le ezeket, hogy tudd, nem kell félni, nem olyan durva dolog egy kis akcentussal beszélni. Én is azt hittem hogy kiröhögnek majd, meg kiközösítenek, de nem ez lett a vége. Helyette tanítgattak (fõleg káromkodni...) és megdícsértek, ha fejlõdtem. Nyugodtan barátkozz fehérekkel, ne félj a közelükben lenni, beszélgetni velük, hiszen ennél többet nem tudsz tenni annak érdekében, hogy perfekt legyen az angolod. 15/f
Én itthonról írok, a kocka másik oldalát próbálom megvilágítani, de persze, más a magyar kultúra és más az amerikai. Nekem semmi bajom a külföldiekkel, pláne, ha magyarul beszélnek. Mindig segítek nekik, végig hallgatom õket, mert értékelem, hogy próbálkoznak és hogy bátrak. Én úgy gondolom, az anyanyelven kívül általában nem kell minden más nyelvet 100%-ra tudni. A nyelvnek nem a hibátlanság a lényege, hanem a megértés és a megértetés. Idõvel, úgyis jobb leszel. Nekem volt külföldi barátnõm is, semmi nyelvi hibája nem zavart, az akcentusa pedig még vonzó is volt. Mint már mondták korábban: "egyedi". Legyél bátor, nem kell majd mindig elnézést kérni az elõrelátható nyelvi hibákért se. Meg fogják érteni. Ha meg nagyon gáz, akkor úgyis kijavítanak. Azt meg köszönd meg. Ennyi! :)
#3-as vagyok még: az anyanyelvet se kell 100%-ra, ha nem vagy professzor, vagy magyar tanár, esetleg író :D
Az ottaniak se tudják 100%osan a nyelvet. És ne féljél. Jó eleinte kicsikét furi lesz mindkét félrõl mert más kúltúra de ez ugyanolyan érdekes is lehet. Pl:. mesélhetsz nekik Magyarországról esetleg elvihetnek ide oda miközbe meséltnek az adott helyrõl dolgaikról stb. És a legfontosabb ne akarjál az adott nyelven tökéletesen beszélni inkább a folyamatosságra törekedj. Ha oda hányod a mondat szavait nekik akkor is megfogják érteni, hogy mit akarsz.

Baj, ha 19. hetesen még nem érzem a babámat mozogni? Első baba, mellső falon mélyen tapad. Uh. Jövőhéten lesz, 12 hetes kora óta nem láttam, és egy kicsit be vagyok rezelve.

Legjobb válasz: Biztosan minden rendben van,ne idegeskedj!Az elsõ babámat én is 18 hetesen éreztem elõször,és nem is voltam biztos benne,hogy õt érzem.Nyugi,hamarosan bejelentkezik a kicsid :)

Biztosan minden rendben van, ne idegeskedj!Az elsõ babámat én is 18 hetesen éreztem elõször, és nem is voltam biztos benne, hogy õt érzem.Nyugi, hamarosan bejelentkezik a kicsid :)
Szia, nekem is ezek a paramétereim (mellsõ fali, mélyen tapadó lepény). Kerek 20 hetes voltam, amikor elõször tutira mondtam, hogy a babócát érzem. Utána egy -két napig megint semmi, most kb 4 napja érzem minden nap (22 hét), de most is csak inkább akkor, ha hanyatt fekszem. Amúgy vékony alkatú vagyok. Amúgy amikor én 17 hetesen elkezdtem aggódni, hogy még nem mocorog, a védõnõ is és az orvosom is azt mondta, hogy semmi gond, mellsõ fali lepénnyel van aki csak 22 hetes korától érzi. Én amúgy beszereztem egy szívhang hallgatót, elég hamar meg szoktam találni és engem megnyugtat. No para!
hát, a "lehet hogy õt érzed" re azt mondanám, hogy biztos :) Nekem a dokim mondta a szívhang hallgatót, nem használom minden nap, csak akkor, ha hanyatt fekve sem érzem egy darabig, és alkalmanként 1-2 perc max, míg megtalálom. Kicsit hallgatózom és ki is kapcsolom, nem akarom túlzásba vinni és izgatni Õt. Angel Sounds a neve, 8900 Ft volt, van hozzá elem, zselé (kb 4 alkalomra elég), fülhallgató két bemenettel, így egyszerre tudjátok hallgatni apával. Bár sokan ellenzik (amiatt, amit Te is mondtál, meg ha úgy fordul a pici, sokáig nem találni a szívecskéjét, és attól anyuka még jobban megijed stb.), de szerintem ésszel és mértékkel használva nem árt, ha még is ijed a baba egy kicsit, tán még mindig jobb, mintha esetleg órákon keresztül aggódsz, hogy vajon minden okés-e odabenn...hm de persze ez csak az én véleményem...
Milyen Uh lesz jövõ héten? A 18 hetes genetikait csak az AFP eredményével nézik meg, neked még nincs meg az AFP? Akkor hogy vagy 19? Valami nem kerek nekem:)
A kérdező hozzászólása: Mikor beszéltem a védõnõvel errõl, azt mondta, hogy még nem baj.Jah, amúgy meg van helye :D mivel 70kg-val indultam.Sokszor arra gondolok, hogy lehet hogy érzem, csak azt gondolom, hogy nem õ.Most várom az AFP-eredményemet, és állítólag jövõhéten meg kellene jönnie 2 hét után, és utána uh, remélem minden rendeben lesz.A hasam szépen növöget, amúgy abból azt gondolom, hogy minden oké.A szívhanghallgatóra én is gondoltam, de nekem azt mondták, hogy nem szereti a kisbaba, zavarja õt, megijed tõle.Azt megkérdezhetem, hogy mennyiért vetted?
Pont ugyanezt éltem át, mit te. A 20. hét végén, mintha éreztem volna valamit, de nem voltam benne biztos. Kb. a 21. héttõl minden nap érzem :D . Mostmár tudom, hogy a "nem biztos" is õ volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, megnyugodtam tudom hogy minden rendben van!Köszi a segítséget. 14:47 Igen, az AFP eredményemet várom a hétre, és után megyek uh-ra mert már 2 hete 17 hetesen voltam, így már érted?
Nálam csak akkor csinálták meg a 18 hetes UH-ot, ha megvolt az AFP eredménye, még mindig nem jött meg az eredményed?
A kérdező hozzászólása: Március 5-én voltam, és azóta semmi eredmény!

Lányok, volt már veletek olyan, hogy egy férfi addig jött be nektek ameddig meg nem láttátok a felső testét?

Legjobb válasz: Szerintem a férfiak felsõteste nem olyan észrevétlen dolog, hogy elsõre ne látszódjon :)

Szerintem a férfiak felsõteste nem olyan észrevétlen dolog, hogy elsõre ne látszódjon :)
Volt olyan, de nem érdekelt. Szerettem õt és nagyon sokáig együtt voltunk. Ha szeretsz valakit, el tudsz tekinteni amellett hogy vannak szépséghibái.
Akkor járj meztelenül, akkor nem érnek majd meglepetések.
Jaa értem... mond neki menjen gyúrni xDDD hát hogy ha igazán tetszik vagy ha már szerelmes vagy beléé akkor ez nem fog számítani, és elfogadod így ahogy van : D
IGEN. tiszta szõrös volt, pedig amúgy nagyon helyes volt, és ez sajnos nem igazán tartozik a gyengéim közé. (nem szerelemrõl volt szó)
HA meg tetszik egy pasi akkor ezzel nm foglalkozok.
Szerintem van ilyen, mikor tiszta sorvadt a teste, nincs rajta 1 kis izom sem :S
A kérdező hozzászólása: Akkor kicsit átfogalmazom:D Elõfordult-e veletek olyan, hogy egy fiú tetszett nektek, például azért mert helyes volt, vagy mert jófej stb., aztán mondjuk strandon megláttátok, milyen izomtalan a felsõ teste, már nem is tetszett?
értelmetlen kérdés
A kérdező hozzászólása: Kiegészíteném azzal, hogy póló nélkül
~......ez engem egyaltalan nem erdekelne.de te tudod.™

Töltöttem már fel videót youtubra, de ilyet még nem tapasztaltam. A videó már fenn van jó ideje, de még nem fejezte be a feldolgozást, és nem is csinál semmit. Mi lehet a gond?

Feldolgozás 49% — Körülbelül 794 perc van hátra...

Legjobb válasz: Elõfordul. A videó amit feltöltöttél az még átkonvertálódik a megfelelõ formátumra mielõtt látható lesz mások számára. Ez idõt vehet igénybe, annál többet, minél több videót kell egyszerre a youtube szerverének konvertálnia.

Elõfordul. A videó amit feltöltöttél az még átkonvertálódik a megfelelõ formátumra mielõtt látható lesz mások számára. Ez idõt vehet igénybe, annál többet, minél több videót kell egyszerre a youtube szerverének konvertálnia.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, a választ már megoldódott a dolog. Nagyon megtorpant a feldolgozás gyakorlatilag megállt és attól féltem hogy a ráfordított majdnem egy nap kárba vész valamiféle szerverhiba miatt. De szerencsére a türelem megoldotta a problémát!

Milyen tejpépet adjak a lassan 1 éves babámnak vacsira, nálatok mi jött be? Hogy készitsek neki tejber izst tápszerrel? Tejet még nem kap, a doki mondta hogy várjak még vele!

Legjobb válasz: nekünk semmilyn izesitett tejpépet nem fogad el a Kicsim,csak a rizses tejpépet.valószinû,mert ez nem túlizesített,szimpla vaníliás:-)15hós Kisfiú

nekünk semmilyn izesitett tejpépet nem fogad el a Kicsim, csak a rizses tejpépet.valószinû, mert ez nem túlizesített, szimpla vaníliás:-)15hós Kisfiú
Mi kipróbáltunk ezer félét, de egyet fogad el a kisfiam a NESTLÉ Rizses tejpép-et:-)ezt viszont imádja:-)
Nekünk, és jónéhány barátnõm babája a Stracciatellás tejpépet szereti. Én imádom!
Szia! Én is próbáltam már Hipp-est, többfélét is, DM-est, de eddig csak a Nestlé sztacsist ette meg. :) 11 hónapos
Én 6-kor vacsorát adok neki, azt, amit ebédre is evett, fõtt ételt, és fél 8 körül kapja meg a tejet, amihez szoktatva lett, és már nincs baj vele. 8-kor fürcsi, majd fél 9-kor alvás van.
szerintem a Milupa a legkobb. a Nestlé szörnyen rossz, azt ne vegyél!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!