Találatok a következő kifejezésre: Még nem be (3309 db)

Ha a baba rugasait a huvelyemben erzem, illetve lent, akkor valoszinu hogy meg nem fordulhatott be?

tudom hogy korai lenne meg hogy beforduljon, de sokszor erzem ugy hogy a huvelyembe rugdos, de van hogy hullamzik egyet a hasam es fokent bal oldalon a koldokom magassagaban erzem a rugasokat Mikor kell hogy beforduljon, es eszre lehet venni ha befordul? Elso babat varom, es tapasztalatlan vagyok. Koszonom a valaszokat. 27 hkm

Legjobb válasz: Van, akinek már majdnem az elejétõl fejvégû, de általában a 28-32. hét között fordulnak be. S persze vannak a kivételek, mint pl. nekem a kislányom a 35. héten fordult be. Akkor már elég nagy volt, így éreztem, hogy be fordult, majd' szétfeszítette a hasam, fájt az egész hasam. Esetleg majd abból érezheted, ha befordul, hogy valóban más helyen rugdos. De ez sem garancia, mivel úgy tudnak néha mozogni odabent, hogy az ember azt sem tudja mijük, hol van. :) A lényeg: nem vagy elkésve. Még bõven van ideje befordulni, ha nem tette volna meg.

Van, akinek már majdnem az elejétõl fejvégû, de általában a 28-32. hét között fordulnak be. S persze vannak a kivételek, mint pl. nekem a kislányom a 35. héten fordult be. Akkor már elég nagy volt, így éreztem, hogy be fordult, majd' szétfeszítette a hasam, fájt az egész hasam. Esetleg majd abból érezheted, ha befordul, hogy valóban más helyen rugdos. De ez sem garancia, mivel úgy tudnak néha mozogni odabent, hogy az ember azt sem tudja mijük, hol van. :) A lényeg: nem vagy elkésve. Még bõven van ideje befordulni, ha nem tette volna meg.
Nekem a 25. héten már bevolt fordúlva, a fejecskéje lent marad mindig, csak a tengelye körûl foroghat, mert hol a jobb, hol a bal oldalamon érzem a lábait..:) Ne aggódj még bõven van idõd, hogy beforduljon. :) üdv: 32 hkm
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat boldog babavarast Boldog Uj Evet
Nekem az elejétõl fejvégû fekvésû, eleinte éreztem is, mert a köldökömnél rugdosott erõsebben. Viszont az utóbbi idõben úgy mocorog hogy azt sem tudom melyik testrésze hol van, de a dokik szerint fejvégû még mindig. Én anyukám hasában a kiírt idõpont után 10 nappal, a tervezett indítás elõtti napon fordultam meg, addig faros voltam! Úgyhogy van még idõ!
Nekem kb.28-ik hétig fejvégû volt , most a 31. héten medence végû a doki szerint nem kell aggódnom , mert még van ideje. BOLDOG KISBABÁS ÚJ ÉVET!

5-e után fizettem be a diákigazolvány csekket, most meg kaptam egy levelet, hogy még nem fizettem be és fizessem be haladéktalanul. Most mit csináljak?

Azért tudtam csak 5-e után befizetni (5-e volt a határid?), mert utána küldték csak ki a csekket. Ha így utána fizettem be, akkor az nem is érvényes? van miért van az hogy szerintük nem fizettem be?

Legjobb válasz: én is kaptam felszólító levelet és én is csak 10én fizettem be.. ne aggódj még nem ért el hozzájuk a befizetés..

én is kaptam felszólító levelet és én is csak 10én fizettem be.. ne aggódj még nem ért el hozzájuk a befizetés..
Hogy érkeznének meg rögtön? A postának minimum 2 nap, hogy eljuttasson valamit, ami nem elsõbbségi, a címzetthez.
1.vagyok Egyébként az h. megérkezik hozzájuk nem jelenti azt h.egybõl fel is dolgozzák...Nyilván ezért küldtek felszólítást..Benne van a levélben h.amennyiben már befizetted tekintsd a levelet tárgytalannak.. Ne aggódj neked megvan a befizetett csekk-gondolom.Azzal igazolhatod h.befizetted!!!
Amiatt nem kell aggódnod, h 5-e után fizetted be. Jó páran vagyunk még így. Viszont az már lehet õk keverték el vhova, de ha meg van az igazolás akkor no para
A kérdező hozzászólása: Az ilyen csekkes befizetések nem érkeznek meg rögtön? Akkor nem lesz gond? Lesz attól diákigazolványom? Vagy azért írjak nekik, hogy én befizettem, és járjanak utána?
A kérdező hozzászólása: Már vagy 1 hete befizettem.
A kérdező hozzászólása: igen, meg van , köszi :)
A kérdező hozzászólása: Más is kapott ilyen levelet, aki 5-e után fizette be? Mert tudom hogy sokan vagyunk így, de akit ismerek és szintén 5-e után fizette be, az nem kapott ilyen levelet :S

Ha nem annnyira vagyok bejelentve mint amennyit keresek, de még nem adóztam akkor büntethető vagyok, vagy csak az adózás után, mivel nem vallottam be? Ha kérem a fönököm hogy jelentsen be és megtagadja akkor mit tehetek?

Legjobb válasz: Már az adóelõleget sem vonják és vallják be megfelelõen a béred után, ha nem a valós értékre vagy bejelentve. Amennyiben tudatában vagy ennek és nem "avatkozol közre", akkor tettestárs vagy az adócsalásban. Ha kéred a fõnököd, hogy jelentsen be, és õ ezt nem teszi meg, akkor munkaügyi felügyelethez, végsõ soron bírósághoz fordulhatsz, illetve megalapozott ok lehet rendkívüli felmondásra.

Már az adóelõleget sem vonják és vallják be megfelelõen a béred után, ha nem a valós értékre vagy bejelentve. Amennyiben tudatában vagy ennek és nem "avatkozol közre", akkor tettestárs vagy az adócsalásban. Ha kéred a fõnököd, hogy jelentsen be, és õ ezt nem teszi meg, akkor munkaügyi felügyelethez, végsõ soron bírósághoz fordulhatsz, illetve megalapozott ok lehet rendkívüli felmondásra.
Majdnem biztos, hogy elveszted a munkádat, ha bármit is csinálsz. Legjobb, ha találsz másik munkát, ahol tisztességesek veled. Ha ez nem jön össze, akkor természetesen ne jelentsd fel magad. Két dologgal is védekezhetsz. Egyrészt hazudhatod azt az ellenõrnek, hogy te csak annyit kaptál, amennyi a bérpapíron van. Másrészt azt is mondhatod, hogy a munkaadó megfenyegetett, hogy ha bárkinek szólsz kirúgnak, és te nagyon féltél, hogy elveszted az állásod.

A ciklus.hu mikor húzza be a peteérést? Csak a végén? Nekem még nem húzta be, pedig én a 15. nap környékén éreztem.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1d96a6a6e0d6bd4a547ceb..

Legjobb válasz: Görbéd szerint nem volt ovud, lehet fájt és érezted de szerintem nem repedt meg a tüszõd még, csak próbálkozik a szervezeted, ha mégis elkezd felmenni a hõd és egy két napig fent is marad akkor visszamenõleg be fogja húzni a gép..pcos-vagy??? eléggé olyan a görbéd..

Görbéd szerint nem volt ovud, lehet fájt és érezted de szerintem nem repedt meg a tüszõd még, csak próbálkozik a szervezeted, ha mégis elkezd felmenni a hõd és egy két napig fent is marad akkor visszamenõleg be fogja húzni a gép..pcos-vagy??? eléggé olyan a görbéd..
A kérdező hozzászólása: nem tudok róla, de még csak ebbe a hónapba kezdtem el a hõmérõzést. Igaz nem mindig ugyan abba az idõbe. Volt már egy terhességem, és ott minden rendben volt. Annak azon kívül hogy ilyen a görbe van valami jele?
Jah ha nem tudod ugyan abba az idõbe mérni akkor lehet azért ilyen a görbéd! tök fölösleges is akkor vezetned, mert csak besokkolsz:)
Próbáld meg max 10 perces eltérésekkel mérni. Én nekem minden reggel csipog az órám, hogy mérni kell, és tökmindegy hogy hétvége, mert max visszaalszom:) De csak így kapsz megbízható képet.
azért nem kell annyira pontosan mérni! én akkor mérem, ha felébredek. hétköznap 1-1, 5 órával korábban, mint hétvégén. péntek fél 6-kor is 36, 8 volt és szombaton 3-4 7-kor is 36, 8.
A kérdező hozzászólása: Ma reggel megmértem 6-kor, akkor 36.1 volt. 7-kor 36.4. Úgy hogy visszaaludtam, csak addig nyúltam, még a lázmérõt felvettem...

A 30. hétben vagyok, és a babám még nem fordult be. Szerintetek van esélyem rá, hogy még megfordul, vagy császároznak? (amit nem szeretnék)

Legjobb válasz: Még bõven van ideje befordulni. Nekem kb. a 32-33. héten fordult be végleg, addig gyakorolta... :) Szerintem néha még most is szeretné, hogy fenn legyen a buksija, de már nincs helye, hogy visszaforogjon. Van, akinek csak szülés elõtt fordult be. Úgyhogy nyugi, bízd rá a nagy feladatot! :)

Még bõven van ideje befordulni. Nekem kb. a 32-33. héten fordult be végleg, addig gyakorolta... :) Szerintem néha még most is szeretné, hogy fenn legyen a buksija, de már nincs helye, hogy visszaforogjon. Van, akinek csak szülés elõtt fordult be. Úgyhogy nyugi, bízd rá a nagy feladatot! :)
Természetesen befordulhat.Az elsõ babám 32 hetesen a mostani 33 hetesen fordult.Tudtam, hogy az, mert iszonyatosan rosszul éreztem magam kb.fél óráig mindkétszer.
Igen! Még van ideje! A barátnõmnek is a végén fordult meg. Lehet, hogy butaságnak tartod, de mond neki, hogy forduljon meg és mért, vagy volt olyan, aki a hasára rajzolta hogy milyen irányban kell neki lennie. Ha nem hiszel benne, persze ne tedd:)
nekem pont a 30. héten fordult meg. Fél óráig feküdtem a padlón olyan vacakul éreztem magam:-)) Bevettem magnéziumot, de mire hatott volna már túl voltam az egészen.Csak utólag jöttem már, hogy a baba fordult meg!
A kérdező hozzászólása: Hogy a súlya miatt-e?Nem tudom, Szerinte, kicsi az esélye annak, hogy befordul a hely miatt.Kevés a helye.De ahogy írják többen, akkor még megtörténhet.Bízom az utolsó percig benne.
a súlya miatt lenne császáros?nekem a 31+ 4 napos Uh volt kb 2kiló, 41 cm, és nem mondta hogy emiatt császároznának, sztem nyugodj meg, nem tesz jót a babának a stressz
A kérdező hozzászólása: 30 hetesen 1650 gr-os.Azt mondta nagy valószínûséggel császáros lesz, amit én nem szeretnék, és most egy kicsit bestresszeltem e miatt
A kérdező hozzászólása: Én úgy vettem ki a doki szavából, hogy már kicsi a helye ahhoz, hogy megforduljon.De ezek szerint még van remény!
szia! 28 hetesen befordult, most a 34.héten vagyok, van hogy simán újra megfordul, még van helye addig mozgolódhat jobbra balra.Néha érzem, hogy medence felé van a feje, amikor nem nyom semmit és a járás is könnyebb akkor épp farfekvésben van.A doki azt mondta akár az utolsó napon is megfordulhat.
Nekem a 32.héten fordult be, addig faros volt.A dokim azt mondta, hogy ne izguljak, még akár szülés elõtt 10 perccel is befordulhat!
Legyél sokat négykézláb-állítólag segít.

Még nem lövellt be a tejem, a baba csütörtökön született, tápszeres pótlást kap, szoptanint használunk, mit tegyek, hogy a mellett jól elfogadja és a tejem belövelljen?

Eddig csak bimbóvédővel tudtam szoptatni, már azt is elhagytuk, de a mellet nehezen fogadja el. Úgy látom, hogy nem szívja, ha nagy nehezen bekapja, csak rágódik rajta. Mit tegyek, hogy szoptatni tudjak? Fejni alkalmanként kb 20 ml-t tudok a melleimből. Amikor igényli mellre teszem, de nagyon nehezen ébreszthető, ha bealszik kb két, három órát alszik. Mellen elalszik, kb 7-8 perc után, tehát a hátsó tejhez csak fejéssel jutunk. Tegnap egyszer kapott a lefejt tejből kb 60 ml-t. Eddig méregettük evés előtt, után, de látom, hogy több tápszert evett, mint amit kimutat növekedésnek a mérleg. A kórházban még leszopott simán 10-20 ml-t, és egyszer-kétszer itthon is, de tegnap már szinte semmit nem szopott. Segítsetek, adjatok tanácsot! Vettem Mother love-s kapszulát, semmi, iszom a laktoherbet, vettem karamellás sört, homeopátiás bogyókat. Mit tegyek még? van esélyem? Egyelőre úgy látom, a mell is már csak nyugatásra kell és hogy a szoptanin legyen valahol.

Legjobb válasz: Nyugi..ne összevissza használd a tejserkentõket ! nem szabad.. én nekem pl a homeopátiás chamomilla apasztotta a tejemet.. nekem a laktoherb vált be igyál napi kb 2-3 litert belõle.. ha nem válik be kb 3 nap után vált görögszéna mag teára!!!nagyon hatásos de borzalmas íze van a magokat is edd meg pl joghurttal vagy mézzel!!! illetve a karamalz sör!!! és nyugi majd beindul ha nem akkor se dõl össze a világ akkor megtettél mindent ..van ilyen ... :) csak ne stresszelj rá!

Nyugi..ne összevissza használd a tejserkentõket ! nem szabad.. én nekem pl a homeopátiás chamomilla apasztotta a tejemet.. nekem a laktoherb vált be igyál napi kb 2-3 litert belõle.. ha nem válik be kb 3 nap után vált görögszéna mag teára!!!nagyon hatásos de borzalmas íze van a magokat is edd meg pl joghurttal vagy mézzel!!! illetve a karamalz sör!!! és nyugi majd beindul ha nem akkor se dõl össze a világ akkor megtettél mindent ..van ilyen ... :) csak ne stresszelj rá!
2 napos a baba? Ennyi idõ alatt persze, hogy nem lövell be a tej, nekem is kellett 4 nap mire lett, de akkor sem volt még sok. Az elsõ hetekben áll be a mennyiség fokozatosan. A legnagyobb butaság volt elkezdeni tápszerezni, a kórházban nem szóltak, hogy ne tedd, mert akkor nem fog annyira szopni? A legegyszerûbb megoldás, ha abbahagyod a tápszert, akkor biztos, hogy jobban fogja szívni a tejet. Az elsõ pár hét errõl szól, hogy akár félóránként-óránként mellen van a baba.
Még annyi, hogy a legjobb tejserkentõ a baba! Felesleges mellé mindenféle dolgot enni-inni, szoptasd amilyen gyakran csak tudod. Ha viszont továbbra is pótolsz tápszerrel, ne várj javulást, sõt...
A kérdező hozzászólása: A baba a múlt héten, elsején született és a kórházban adtak neki elõször tápszert kiegészítésként. Az egyik vizsgálatról úgy adták ki, hogy nem kap eleget enni, ezért minden etetésnél le kellett mérni és meg kellett mondani, hogy mennyit evett. Azóta kap szinte minden étkezésnél kiegészítést. Mióta itthon vagyunk, igyekszem csökkenteni a mennyiséget, de nem mindig sikerül. Néha a mellet sem hajlandó bekapni, ráharapni, mert annyira behergeli magát.
Ne várd meg, h sírjon, ha éhes, már akokr add oda a melled, amikor tátogni, cuppogni kezd, hátha akkor nem hergeli be magát. :)
Én úgy csináltam, hogy amint ébredt mellre tettem és kicsit fájt tõle a mellem, mert ugye sokszor volt rajta és akár órákat is akkor, de meghozta az eredményét. Ne stresszelj rá, mert az nem jó! De ha nem sikerül sem történik semmi, mert a tápszeres babák is ugyanolyan jó életet élnek! :)
Szia! Hogy vagy/tok azóta?
A kérdező hozzászólása: Közben sikerült egy mellgyulladást átvészelnünk. Folyamatosan fejek minden szopi után, picivel mintha nõne a tej mennyisége, de nagyon minimális még mindig. Ismét kapja a tápszert, amirõl elvileg egyszer mzr leálltunk, de nem gyarapodott, sõt, elkezdett fogyni. Nem kockáztattam, inkább tápszeres pótlás szoptaninból a szopás és a lefejt tej után. Még küzdünk, de nem adjuk fel!

Hogyan állítsam be a routert? Itt van a papíron a szám de ha beütöm oda felülre nem jön be, és ha a googlen keresztül akkor meg nem az jön be amit a papír ír?

segítsetek légyszi fontos lenne és nem tudok elindulni...

Legjobb válasz: De jó lenne tudni, milyen routerrõl van szó... Összedugod, ettõl kell lennie valamilyen új, addig nem létezõ vezeték nélküli hálózatnak (gondolom, WLAN router). Arra csatlakozol, utána pötyögöd be a router beállítására szolgáló IP-címet a böngészõdbe. Utána már azt kellene látnod, amit a használati útmutató ír.

De jó lenne tudni, milyen routerrõl van szó... Összedugod, ettõl kell lennie valamilyen új, addig nem létezõ vezeték nélküli hálózatnak (gondolom, WLAN router). Arra csatlakozol, utána pötyögöd be a router beállítására szolgáló IP-címet a böngészõdbe. Utána már azt kellene látnod, amit a használati útmutató ír.
A kérdező hozzászólása: igen wlan...de van egy kábel aminek a két vége ugyanaz, és van egy másik amit konnektorba és utána a routerbe kell..de van egy gépem van net és ezt egy másik laptophoz akarjuk h fogja a netet azt se tom mit mihez dugjak elõbb.
A kérdező hozzászólása: na de mindegy már hívtunk segítséget azért kösz

Akiknek a babájuknak még nem nőt be a kutacsa, azokra a babákra mindig kell adni sapit?

Valahol azt hallottam, hogy amíg a kutacs nincs teljesen ben?ve, addig kell rá a sapi. Ez tényleg így van?

Legjobb válasz: nem ! nem a kutacs miatt kell a sapi hanem mert hideg vagy meleg van vagy süt a nap vagy mert kopasz a kicsi a kutacsot egy nagyon erõs hártya fedi be amíg be nem csontosodik nem sérül azért olyan könnyen meg .-)

nem ! nem a kutacs miatt kell a sapi hanem mert hideg vagy meleg van vagy süt a nap vagy mert kopasz a kicsi a kutacsot egy nagyon erõs hártya fedi be amíg be nem csontosodik nem sérül azért olyan könnyen meg .-)
hát, nekünk bizony azt mondta a dokinéni, hogy, amig nem nõ be a kutacsa, takarjuk le a buksit (akár egy kis kendõ is megteszi).
A kutacs kb. olyan ellenálló, mint a vitorlavászon. Ha szerinted egy könnyû vászonsapi ehhez sokat hozzátesz, akkor tedd csak fel. (mármint nem te, mert lám, te is kételkedsz ebben az okosságban - szóval ez úgy "általában" szólt) Az más kérdés, hogy ebben a napos melegben érdemes a gyerek fejét árnyékban tartani.
Nekem azt mondta a doki, hogy az erõs napfénytõl kell óvni a kutacsot. Tehát ha árnyékos helyen játszotok, nem kell.És hát az ember úgyse teszi ki a napra ilyen idõben.
Én úgy tudom, hogy így van.Nem csak a napszúrástól kell védeni, hanem a hõgutától is, amit akkor is kaphat, ha árnyékos babakocsiban van.Túlmelegszik, és ha nem vigyázol, estére sugárban hányhat.Én mindig hallgattam a nálam okosabbakra, a gyerekorvosra, és a védõnõre.Az összes barátnõm, és mindenki a családban, akinek pici gyereke van, még az egy éves gyerekére is tett sapkát, télen-nyáron.Délelõtt sétáltunk, és láttam egy anyukát a 2 gyerekével.Az egyik olyan 9-10 hónapos, a másik olyan 4 év körüli lehetett.Egyiken se volt sapka.A kicsi már ült a sportkocsiban, tolta õt anyuka a tûzõ napon, 11 órakor.Se napernyõ, se árnyék.Még nézni is rossz volt.Egy baba nem olyan ellenálló, mint mi, felnõttek.Nem kell a széltõl is óvni, de a tûzõ napon még én is felfordulnék, ha sokáig tûz a fejemre a nap.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek, hogy válaszolt!

Ha személyesen még nem mutatkoztunk be egymásnak, de egyébként netről ismerjük egymást, akkor ha találkozunk be kellene mutatkozni, és mégis hogyan köszönés meg kézfogás/puszi/ölelés?

A lényeg az lenne,hogy van egy lány aki nagyon megtetszett, csak nem mertem megszólítani, ezért elkezdtem neki szerelmes verseket(vallomásokat) írogatni emailen persze úgy, hogy ne tudja még hogy kivagyok.Amíg ismeretlen ként írogattam mindig válaszolt is valamit(pl megköszönte,meg ilyesmi),de kés?bb azt kérte, hogy árulja el ki vagyok és utána is írtam neki 1-2 verset de semmi válasz nem jött, viszont amikor találkozunk(látjuk egymást) mindig köszön és mosolyog.De mertem oda lépni hozzá, mert mindig leblokkolok(elkezd gyorsabbanverni a szívem, teljesen elsápadok, meg remegni kezd a kezem) nem bírok megszólalni ha meglátom. Most az újéveben még nem láttam, de írtam neki üzeneteket(2-3at) ezekre sem válaszolt. De megfogadtam hogy bármi lesz is meg teszem az els? lépést felé. Csak nem tudom hogy ilyenkor mit csináljak?!

Legjobb válasz: Csak menj oda bátran,köszönj,mutatkozz be,persze amikor egyedül van,Cseveréssz el vele valami tök átlagról,vagy kérdezd meg hogy tetszett-e amiket írtál..

Csak menj oda bátran, köszönj, mutatkozz be, persze amikor egyedül van, Cseveréssz el vele valami tök átlagról, vagy kérdezd meg hogy tetszett-e amiket írtál..
Hát nem árt a bemutatkozás :) Fõleg, ha nick névvel ismeritek egymást :) Egy kicsit érdekes lenne, ha úgy jönne oda hozzád, hogy hello DzsoniMájsz165 :) Vagy fordítva.
A kérdező hozzászólása: Hát ez kicsit hosszú lett! :) Fontos lenne! Léci segítsetek!
Menj oda kérdezd meg hogy van vagy tegyél egy megjegyzést a közlekedésre ha kedvesen válaszol akkor mutatkozz be addig felesleges.
A kérdező hozzászólása: Hát ez az én legnagyobb problémám, hogy sosincs egyedül, mindig van valaki(ismerõse) vele. Az meg kezd kellemetlen lenni hogy csak írogatok neki, de ha látom nem szólok hozzá(a köszönésen kívül).
A kérdező hozzászólása: Egyébként tudja az igazi nevem. Csak nem tudom mi legyen, bekéne-e mutatkozni ilyenkor vagy nem?
A kérdező hozzászólása: egyébként kössz a válaszokat

36 hetes vagyok még nem pakoltam be a táskába csak összekészítettem a cuccokat, jó ez így vagy inkább pakoljak be?

Gondoltam addig ne gy?r?djönek a hálóingek meg semmik és mikor majd eljön az id? gyorsan bepakol a párom vagy valaki. Vagy ez hülyeség szerintetek?:)

Legjobb válasz: Szia.Szerintem pakold be,ha össze van hajtogatva nem fog össze gyûrõdni :)Kb.ilyenkor pakoltam én is össze. Igy legalább nyugodtan végig tudod gondolni,hogy minden meg van e...Minden jót,38hetes kismama

Szia.Szerintem pakold be, ha össze van hajtogatva nem fog össze gyûrõdni :) Kb.ilyenkor pakoltam én is össze. Igy legalább nyugodtan végig tudod gondolni, hogy minden meg van e...Minden jót, 38hetes kismama
Nyugodtan bepakolhatod.:-) Az ágyban fekve senkit nem fog zavarni, hogy gyûrött a hálóinged. :-) Bizti az elsõ babót várod. :-) Tesónál már rutinosabb leszel, tudod majd, hogy mire számíthatsz. ;-) 20hónapos törpi anyukája
Ha a második lenne, akkor még megvárnád, míg leáll a mosógép, még átvasalnál egy-két dolgot belõle, tudván, hogy reggelre úgyis megszárad, mire szülés után fel akarod venni. :) De azért pakolj be, az úgy sokkal jobb :) Sok boldogságot a babóhoz!
Szia! Én is 2 hétig húztam az idõt, hogy bepakoljak-e már, vagy sem. Aztán mire mindent bepakoltam volna, rá kellett jönni, hogy nem jó az a táska, másikat kellett szerezni:(( Szerencsére mindez még idõben történt.
utolsó válaszolónak...http://bebibolt.hu/bababolt/index.php?main_page=kelengye
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!:) Hát jó, akkor bepakolok majd holnap. Rájöttem hogy azért nem akarok bepakolni mert félek nagyon a szüléstõl vagy inkább attól hogy minden rendben menjen és egészséges legyen a babám. Igen az elsõ babám lesz, ha második lenne akkor már nem kérdeznék ilyen hülyeségeket, ugye? :) ))
Szia!Én kérdezni szeretnék mivel elsõ babámat várom én is és nem tudom mit is kell bepakolni.Persze valami egyértelmûen kell.
Utolsó válaszolónak:védõnõtõl kérj listát, mit kell bevinni.Én is kaptam, most 35 hetes vagyok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!