Találatok a következő kifejezésre: Még mindig mit tegyek (999 db)

Mit tegyek? Miől lehet a vérzés? Mért fáj még mindig? Mit tegyek?

6 hónapos baba anyukája vagyok és még mindig fáj a szeretkezés. Elmentem dokihoz és két vadhúst égetett le, de ezt követ?en is vannak fájások a szex közben és néha vérzések is. A doki azt mondta nem tudja mit?l lehet.

Legjobb válasz: Keress másik orvost!Valami okának csak kell lennie ennyi idõ után.Szerintem!

Keress másik orvost!Valami okának csak kell lennie ennyi idõ után.Szerintem!
5 hónapig nekem is fájt minden együttlét. Aztán, ahogy az agyamban átálltak a dolgok elmúlt ez az érzés. Mondjuk nem volt vérzésem meg semmi ilyesmi. Mindenképp nézesd meg magad másik orvossal. Biztos, ami biztos.

Barátnőm nagyon szerelmes és mindig rá gondol meg minden és azt hiszi, hogy aki tetszik neki az nem viszonozza az érzéseit és néha szomorú miatta meg minden. Mit tegyen?

Legjobb válasz: jöjjetek rá, h valóban viszonozza-e az érzéseit, de ha nem járnak akkor szerintetek viszonozza?:D

jöjjetek rá, h valóban viszonozza-e az érzéseit, de ha nem járnak akkor szerintetek viszonozza?:D

Bnőm nőgyógyászhoz megy először és rohadtul parázok meg minden mit tegyek?

szóval a barátnőm nőgyógyászhoz fog menni és nagyon parázok meg minden szeretném elkísérni is meg minden de valójában azt szeretném hogyha nem menne el vagy legalább nőhöz menne mit tegyek hogy mondjam el neki? nincs semmilyen tabutéma előttünk de nem tudom h hogy mondjam el neki :S 16/f (és ha lehet normális válaszokat szeretnék:))köszönöm előre is

Legjobb válasz: Ja tényleg... bocsi. szóval ne izgulj... MEG MINDEN

Ja tényleg... bocsi. szóval ne izgulj... MEG MINDEN
biztos hogy a nõgyógyász pasi a magáévá fogja tenni a rendelõbe, szóval sztem te menj el helyette vizsgálatra.
Nincs abban semmi ha nõgyógyászhoz megy meg minden... Sõt a férfi nõgyógyászok sokkal segítõkészebbek meg minden. Ne legyél gyerekes meg minden...
szerintem hadd menjen el MEG MINDEN!! :)
Márpedig el kell mennie nõgyógyászhoz. Képzeld, én is szoktam menni, és a legrosszabb, ami történt, hogy összevesztem az orvossal. De nem bántott, nem molesztált, semmi ilyesmi. Ne legyél buta, igenis járnia kell ilyen orvoshoz is.
nézd...az õ korában ideje elkezdeni nõgyógyászhoz járni. egyébként pedig eddig minden nõtõl azt hallottam, hogy a férfi nõgyógyász jobb, mint a nõ. az orvos dolga az, hogy megvizsgáljon, és nem az, hogy fiatal lányokra élvezkedjen. és nem utolsó sorban az õ testérõl, egészségérõl van szó.
Tündérke, a "meg minden"-t lehagytad!
FAKE...
akkor a doki azt fogja mondani, hogy anyuka...már nem kislány!
A nõgyógyász szinte már eunuch. Neki egy vagina csak egymásra halmozott bõr és hús. Gondolod, hogy nem ég ki a sok 50 éves aszott roma valagtól?
Mit csinálj mit csinálj!!!! Kísérd el maradj kint és várd meg. Aztán meg kísérd haza. Ha õ nem parázik akkor neked se kell. Az a doki meg látott olyat már ezret meg még cifrábbakat is. Ez a munkája. Lehet, hogy a barátnõdnek ez lesz az elsõ de a dokinak csak a sokadik aznap. Nyugi.
A kérdező hozzászólása: # 23 köszönöm a megnyugtatásodat és úgy fogok tenni ahogy leírtad de amúgy mondta hogy õ is parázik kicsit
Olyan ez mint a csokigyár. Az elsõ hetekben tömöd magadba utána meg herótod van és jobb lenne már egy kis paprikás krumpli. Az az orvos szerintem már immunis az ilyenekre. A barátnõd tisztes fele neki csak egy munka a sok közül. Amint kilép a rendelõbõl el is felejti mert jön a következõ.
Jah b.meg. Inkább legyen meddõ egy fertõzéstõl, inkább aljon meg méhnyakrákban, inkább sose szüljön gyereket, minthogy egy idegen pasi megnézze a pi.náját. Eszednél vagy gyerek? Látszik, hogy 16 éves vagy, bár szerintem még egy 16 éveshez képest is gyerekes. Te se menjél soha semmilyen orvoshoz, nehogy meglássa más is a felsõtested vagy a farkad. N legyél már ilyen ügyefogyott. Örülj neki, hogy értelmes csajod van és nem kell neki két évet könyörögni, hogy húzzon már el szûrésre...
mi a f_szé' vagy ilyen hülye? édes istenem..
Nyugi, nyugi. Ne féljetek, kísérjétek el egymást, aztán csókold meg és várd meg kinn.
Beszéld meg vele, hogy menjen nõi nõdokihoz, ma már van belõlük, lehet találni nagyon aranyos fogyelmeset is. Egyébbként a nõi doki - már csak "nõi" mivoltából adódóan is - valószinûleg jóval empatikusabb, ezen felül, õ nem csak könyvbõl tanult a nõi problémákról (mint ffi társai), hanem nagy valószinûséggel át is élte azokat. A vetkõzés, terpesztés is elviselhetõbb, mint egy idegen férfi elött...
De hát mi az akadálya, hogy nõi orvoshoz menjen???? Elsõ alkalommal neki is sokkal elviselhetõbb lenne! Feltehetõleg parázik eléggé, miért tetézi még egy idegen férfi elötti vetkõzéssel is a "dolgot", amikor találhatna nõi nõgyógyászt is?
Zard be a nogyogyaszat a szekrenybe. Vedd fel a kopenyet, meg egy maszkot es akkor te vizsgalhatod meg
tudod a bnõd idõvel elhagy meg minden. Olyankor aztán mi lesz? Az õ punciját és ánuszát majd más operálja meg minden. Jobb ha már most tudod. A nõgyógyász meg csak az ujjával matat benne. Amúgy ne aggódj, majd lesz más csajod meg minden
nem kell félni. a nõgyógyász nem bántja. amúgy csak mondd meg neki egyenesen...
A kérdező hozzászólása: elfejtettem beleírni hogy nem szeretném hogyha idegen pasik nézegetnék nõm punciját :S azért is nem akarom hogy menjen :(
Tündérke így mindjárt más! Csak szeretném hogy a kérdezõ értse a válaszokat meg minden!! :) )
A kérdező hozzászólása: az eddigi válaszokat értem de mit csináljak azzal hogy szeretném akkor elkísérni?? :S
Egy nõi urológus neked is jobban tetszene. Milyen lenne, ha egy pasi turkálna a fenekedben?. Érted! Meg minden..
Mit parázol õ megy be. Egyébként igazán dicséretes, hogy érez annyi felelõsséget, hogy elmenjen, tanácsot kérjen, kivizsgáltassa magát. Mindenkinek egy évben legalább egyszer el kellene mennie alaposan kivizsgáltatni magát. Semmi fájdalmasat nem fognak a barátnõddel mûvelni pláne ha szûz akkor még óvatosabbak. Te is kezdj el gondolkodni az urológuson:) ))
Nem terhes, ne kísérgesd. Zavarná. Neki is új, hagyd. Majd az anyja elmegy vele ha akarja.
A nõi nõgyógyászok idõnként elég agresszíven bánnak a nõkkel: én ilyen helyre nem engedném a barátnõmet. Szedd össze az eszed és hagyd õt békén. Nem dugni megy oda, viszont ha sokat féltékenykedsz, akkor elmegy majd máshova, mással.
Akkor elmész vele, vigyázol rá meg minden...
A kérdező hozzászólása: hát már nem szûz :D de nekem ez akkor is furcsa és amúgy a kommentelõknek mondom hogy nem önszántából akar menni hanem az anyja akarja elvinni :)
Nézzetek körül és keressetek egy megbizható nõi dokit! Neki is könnyebbb lesz, hiszen nem egy idegen férfi elött kell kitárulkoznia, és neked is megnyugtatóbb. Akkor mi az akadálya?

Hétfõn megittam az 5napja bontott dobozos tejet, hajnalba hánytam, hígat kakiltam, és még mindig, mit tegyek? Csütörtök vanmár

Legjobb válasz: Hát az már nem igen a tejtõl van. A romlott tej által okozott tünetek elmúltak volna a tej kiürítése után. Ráadásul ha UHT tej volt, az nem romlik meg 5 nap alatt, és még ha romlott is volt, ha annyira romlott lett volna, nem tudtad volna meginni. Szóval szerintem más bajod van.

Hát az már nem igen a tejtõl van. A romlott tej által okozott tünetek elmúltak volna a tej kiürítése után. Ráadásul ha UHT tej volt, az nem romlik meg 5 nap alatt, és még ha romlott is volt, ha annyira romlott lett volna, nem tudtad volna meginni. Szóval szerintem más bajod van.
Szerintem ez vírus. És menj orvoshoz, mert ennyi ideig nem tarthatna.
A kérdező hozzászólása: én nemtudom, de aznap ettem zsíroskenyeret hagymával, este meg lekvárt is ettem, tejet stb... meg érzem hogy nemtudom kinyomni a szilárdabb kakát, vagy ilyesmi, anyum régen széklet fogóra sóbavízbe krumplit adott, de széklet bontóra mi a jó?

Bolhák még mindig? Mit tegyek?

Már sok mindent kiprobáltam a bolhák ellen, legutobb a Neostomosan-t, és még midnig észlelem ?ket, hogy ráugrálnak a lábamra... ezek után mit lehet már tenni?

Legjobb válasz: 1) kezelni kell az állataidat 2) minden szõnyeget bolhaporral beszórni, hagyni hatni, majd porszívózni 3) textilek, ágynemûk, függönyök, kimosni

1) kezelni kell az állataidat 2) minden szõnyeget bolhaporral beszórni, hagyni hatni, majd porszívózni 3) textilek, ágynemûk, függönyök, kimosni
A kérdező hozzászólása: Nincsen kisállatunk sem más milyen, a szomszéd macskái szoktak idejárni örökké, de szoltunk nekik hogy bolhátlanitsák a cicákat.
Ismerõsöm ilyenkor bolhairtó nyakörveket tett szét a lakásban, neki mûködött. És nem ám csak két napra, hanem elég sokáig, hog a petékbõl frissen kikelt bolhákra is hasson. A bolhák egyébként a szõnyegbe meg egyéb ilyesmikbe petéznek; amíg a petéket nem irtod ki, semmit nem tettél a bolhák ellen.
A kérdező hozzászólása: Igen tudom, a szõnyeget kimostam Venish-sel, holnap ujra kifogom mosni, leginkább az öcsém hordja szét a szobájábol, szerencsére nekem már sikerült kiirtanom õket az enyémbõl, de õ meg széthordja... a szõnyeget midnig leszoktam porszivozás után fujni is Neostomosan-nal Chamotox-szal is de már annyira kétségbeejtõ hogy még mindig vannak...
szerintem, eleget költöttél feleslegesen, hívj rovarirtó szakembereket
Neocidol ampulla. 3 ampulla van egy dobozban. Egyet 5 liter vízben kell feloldani. Azzal moss fel, és ablaktisztítós, vagy olyan üvegbe, amibõl lehet fújkálni, fúd be a szõnyegeket... Egyet meg adjál oda a szomszédnak, hogy fürdesse meg benne a macskáit. :D Nekem van 2 kutyám, két macskám, folyamatosan ezzel fürdetem õket, de amikor elmúlik a hatása a szomszéd macskáitól megint bolhásak lesznek. Legközelebb elkapom azt is. :D Pedig a szomszéd is bolhaírtózta, de õ porral, és szerintem az nem jó. De így nekem se, hogy mindig bolhásak lesznek az enyémek is. Ja, és a 3 ampullát 1000 ft-ért szoktam venni, és az udvarra is használjuk.
A kérdező hozzászólása: Most kimostam ma a szõnyeget, klóros vízzel felmostam, maradt még egy kicsi Neostomosan azzal felmosok, ha felszáradt. Csak az a baj hogy a bolhairto szakember itt nálunk nem található, más városból elhivni kötlséges lenne plusz fizetni azért amiért dolgozik az még drágább lenne :S
A Neostomosant rá kell a szõnyegre és minden textilre is permetezni különben nem ér semmit ha csak felmosol vele, mindenhova azt kell permetezni, az egész lakásra és 1 hét múlva újra.
Egyszerû takarítsd ki a házat és passzold el:Dnah jó nem csak vicceltem! Bolhák ellen szerezz 100%os hipót!!de az a szõnyegekbõl fehér szõnyeget fog csinálni meg minden fehér lesz de nem lesznek bolhák!!Kis ecet bele és kész!!Vagy a folyékony klórmész!Coopban lehet kapni máshol még nem láttam lehet hogy a tescoban is van!
milyen állatod van?????
A kérdező hozzászólása: Még mindig találok bolhákat... már nem tudom mit használjak... valami uj ötlet? Minden héten neostomosan-t használok mindenhova, felmosni is, szõnyegre is, de még mindig ugrálnak rajtam a bolhák. A szomszédnak szoltunk a macskákkkal kapcsolatban, mostanában nem láttuk erre õket. Mit tehetnék? Kezdek kétségbeesni
A kérdező hozzászólása: Nincsen háziállatunk, nekem valószinû, hogy a fürdõbõl jönnek, de hát ott nem találtam semmit sem, csak általában ha ott vagyok akkor midnig ott lesz a lábamon. Klóros vizzel már felmostam, mindenféle vegyszeressel de semmi sem jó, ugyanugy vannak. Az ágynemût, plédeket mindent kimostam mindenhéten már. Neostomosan-nal a szõnyegeket is lefujtam, kemotox-szal is, porszivozok és még mindig vannak...
hát pedig állatok nélkül nincs bolha...szomszéd macskája nem jár át? galambok, rágcsálók???
A kérdező hozzászólása: De igen, a szomszédbol elég sok macska átjár, van a szomszédéknak legalább 6 :S
na akkor onnét jönnek a bolháid...szépen beszélj a szomszéddal, ha más nem a jegyzõnél tegyél ellene bejelentést
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Mert téynleg nincsene háziállataink és sose voltak bolháink most egy olyan másfél honapja kezdtem el õket észlelni a házban és nagyon bosszant hogy semmi sem jo.
Ecettel moss át mindent, attól eltûnnek a bolhák, a szõnyegbõl és mindenhonnan.A bolhaírtó csodaszerek nem érnek semmit. És a szomszéd macskáit elzavarni.
A kérdező hozzászólása: Rendben akkor megyek is és felmosok gyorsan!!! Nagyon szépen köszönöm. Még jelentkezem, hogy hogy sikerült az akcio :)
A kérdező hozzászólása: KItakaritottam, Neostomosan-nal is felmostam késõbb, remélem igy már jo lesz
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segitségeket :D Remélem sikerül kiirtani õket

Alattunk lakik egy idős néni, és nem engedi hogy kutyánk legyen! NEkem ebből már elegem van! Állandóan kiabál meg minden! MIt tegyek? Mondjam meg a magamét, vagy legyek visszafogottabb?

Legjobb válasz: -drága,amit a saját lakásotokban csináltok ,az magánügy ,senkinek semmi köze hozzá -de ami azon túl terjed, (zaj,dörömbölés,hangos zene büdösszag )az már közügy,és a közügyekbe a szomszédok már beleszólhatnak,ez a társasház egyik szabálya magyarul ha olyan tevékenységet végzel, pl kutyatartás ,amivel együtt jár pl a kutyaugatás is,abba már jogosan beleszólhatnak az ott lakók,mert te sem zavarhatod indokolatlanul mások pihenését, nyugalmát -ha viszont pl halakat tartasz egy akváriumban az semmiképpen nem lépi át a saját lakás kereteit,így ez magánügy

-drága, amit a saját lakásotokban csináltok , az magánügy , senkinek semmi köze hozzá -de ami azon túl terjed, (zaj, dörömbölés, hangos zene büdösszag )az már közügy, és a közügyekbe a szomszédok már beleszólhatnak, ez a társasház egyik szabálya magyarul ha olyan tevékenységet végzel, pl kutyatartás , amivel együtt jár pl a kutyaugatás is, abba már jogosan beleszólhatnak az ott lakók, mert te sem zavarhatod indokolatlanul mások pihenését, nyugalmát -ha viszont pl halakat tartasz egy akváriumban az semmiképpen nem lépi át a saját lakás kereteit, így ez magánügy
Semmi köze nincs hozzá, hogy ti mit csináltok vagy mit tartotok a saját lakásotokban. Feltéve persze ha az nem zavaró. Azért mert õ nem szereti a kutyákat nem szólhat bele más életébe. Ne érdekeljen egy megkeseredett vénasszony. Mond meg neki a véleményed kulturáltan. Bár ahogy olvasom nem fogsz elérni vele semmit sem. Had kiabáljon.
Az igaz hogy nem szólnak de utánna teszik a megjegyzéseket....Jaj szegény kicsi egész este hallottam hogy sír...csak nem fáj a hasa.....De a kutyába belekötnek de abba is csak akkor ha gyerek ill fiatal vagy...Ha egy határozott felnõtt viszi le a kutyát és megjegyzéseket tesznek max közli: vegyél be altatót vagy vatta a fülbe...És ezzel tt hagyja de több affér nem lesz...
Egyébként a kutyaugatásról annyit, hogy a gyereksírás is tud olyan idegesítõ lenni. Csak annyi a különbség, hogy ezért nem szólnak úgymond az emberek, hogy "Héj, ne szüljél már, mert idegesíteni fog a gyereked sírása."
Én laktam olyan panelban ahol a szomszéd közölte hogy õ nem viseli el az állatokat a lakásban sem a lépcsõházban.Én beszéltem a lakókkal ( ill. apukám) és aláíratott egy papírt mindenkivel hogy kit zavar és kit nem...Persze mi addigra kiválasztottuk a kutya fajtát és ismertettük az emberekkel, hogy milyen kutya is az.Mindenki aláírta hogy nem érdekli épp talán a szomszéd meg 1-2 ember nem írta alá.Ezt levittük a gondnokhoz és jöhetett a kutya...
Igen, a házirend határozza meg... Ha benne van, hogy ki kell kérni, akkor ki kell kérni, ha nem, akkor nem..
Házirend szerint ki kell kérni a szomszédok engedélyét a kutyatartáshoz?Mert ha nem, akkor szerezz csak be egy kutyát, de ne legyen ugatós fajta.
*közlekedhetünk
Olvasd el a házirendet! Nálunk úgy van, hogy nem szólhatnak bele a szomszédok, hogy van-e kutya vagy sem a lakáson belül. Annyi a kitétel, hogy hivatalosan póráz és szájkosár használatával közelekhetünk a lépcsõházban. Amúgy tojik rá mindenki, legalábbis a szájkosár részére, a póráz az persze rajta van. Válasszatok olyan fajta kutyát, amelyik alapból nem annyira ugatós, így kevesebb surlódásotok lesz a szomszédokkal.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a véleményeteket és a segítségeteket!

Optimista vagyok, tudom, hogy bolond, de még mindig. Mit tegyek?

Szóval a volt barátommal újra szeretném kezdeni. Nem is újrakezdeni, hanem elkezdeni. Szakított velem , én még mindeig nagyon szeretem, és ? is engem, de elszúrtam a dolgokat. Õ már nem akarja újrakezdeni, de vonzódik hozzám, és szokott még rám gondolni. Hogyan érjem el, hogy hiányozzak neki? Nem szoktunk azóta beszélni, én nem akarok nyomulni, de annyira szeretem ?t.

Legjobb válasz: És mit szúrtál el pontosan?

És mit szúrtál el pontosan?
véletlenül nem diósdi vagy? és 17? :D mert lehet én voltam a barátod:D
A kérdező hozzászólása: :D nem, de jó tudni, hogy másnak is vannak hasonló problémái és sok mindent.. kevés találkozás, nem mutattam ki mennyire szeretem, aggódás, veszekedés--az én részemrõl stb..
én voltam az elõzõ kérdezõ. biztos hogy nem? :D amiket eddig mondtál nagyrészük stimmel :D
Ilyen kis semmiségek miatt szétmenni. Szerintem sürgõsen kezd el helyrehozni a dolgot.
A kérdező hozzászólása: :D nem, mert az én helyzetemben volt egy nagyon nagy probléma, ami nem publikus(és sokat szenvedtünk miatta) egyébként pesti vagyok, de ebbõl úgysem tudsz meg sokat szóval már nem akarja újrakezdeni, de még mindig van bennem egy olyan érzés, hogy egyszer hátha újra belém szeretne Mit tegyek? Találkozzak vele " véletlen"?
Ne, ne véletlenül, hanem tudatosan. Legyél õszinte.
válaszoltál a kérdéseimre, most én is :) én a napokban írtam a volt barátnõmnek, akit még mindig szeretek, hogy újság van vele, nem lenne-e kedve találkozni, csak beszélgetni. mondjuk az is sokat számít hogy mennyi ideje vagytok külön. én 3 hónapja szakítottam vele, és 1-2 már éreztem hogy oltári fa**ság volt, visszaút meg sajnos ritkán van...:(
A kérdező hozzászólása: Igen, de te ezt beláttad, ami nagyon jó. :) Velem viszont a barátom szakított, õ volt az, aki kiszeretett, és én az, aki végig szerelmes volt belé. Ez a különbség.

Reggel - ahogy emeltem a biciklimet a lépcsőnél- meghúzódott egy izom a hátamon. Nagyon fáj még mindig, mit tegyek?

Egy fél órát masszírozták is, hátha segít, de csak addig nem fájt, amíg feküdtem és masszíroztak.Egyébként is nagyon hátfájós vagyok, de ez most nem csomó, nem letapadt izom, hanem húzódás. Ez magától jön helyre? Mennyi id? alatt? Lehet valamivel segíteni, pl. meleg zuhany vagy ilyesmi?Esetleg izomlazítót vegyek be? (Scutamil C)Az a jó, ha pihentetem, vagy az, ha tornáztatom??

Legjobb válasz: Én a masszírozást ajánlom és próbáld pihentetni nekem is meghúzódott egyszer a hosszú hátizmom és fizikai terhelésnél még ma is elkezd fájni.

Én a masszírozást ajánlom és próbáld pihentetni nekem is meghúzódott egyszer a hosszú hátizmom és fizikai terhelésnél még ma is elkezd fájni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsot. Azért remélem, hogy teljesen meggyógyul...

Van egy srác akibe szerelmes vagyok (még mindig). Mit tegyek?

Az van, hogy egy éve kb. jártunk már csak szakított velem mert mondta hogy ő nem áll készen még egy kapcsolatra. viszont nagyon nehéz nekem, mert évfolyamtársak vagyunk. ő mondta mindenkinek hogy nagyon sajnálja hogy vége lett, mert még szeret. azóta nem tudom hogy szeret-e még.. én újra szerelmes vagyok belé. mondta régebben hogy : bármi van, nem jön össze újra velem. pedig mindenki tudja hogy mennyire szeret :) még én is csak magának fél bevallani.. mit tegyek hogy megtetszek megint neki? nem szereti ha bunkó vagyok bárkivel is, és ezért szakított velem is elvileg. ez volt az igazi oka. mi legyen? én vissza akarom szerezni!

Legjobb válasz: Szerintem egy-két próbálkozást azért megér.

Szerintem egy-két próbálkozást azért megér.
Szerintem beszélned kellene vele. Csak ketten leültök és elbeszélgettek, pl milyen jó volt mikor együtt voltatok stb.:) És ha akkor is csak bezárkózik, és nem nyitott a veled való kommunikációra, vagy késõbb kapcsolatba akkor nem is érdemel meg téged :) Akkor valahogy csak túl leszel rajta :)

Próbáltam lefeküdni mással de nem volt jó? Az exemre gondolok még mindig. Mit tegyek?

szóval kb 2 hónapja szakítottunk de még mindig nem tudom mással elképzelni a szexet. Egy kedves barátommal összejöttem hátha segít(kutyharapástszöréveleffektus) ..de nem ..nem segített :( És neribizzetek kérlek benneteket, írjatok valamit hátha valaki átment ezen már és tudja a megoldást. Sok fiú barátom van szeretem őket ,de nem nem és nem vonzódom senkihez sajnos -a volt barátomon kívül- :(:(:(

Legjobb válasz: Talan ne dugj füvel faval csak azzal akit szeretsz es akkor jo lesz.

Talan ne dugj füvel faval csak azzal akit szeretsz es akkor jo lesz.
Hát szívem tõlem aztán akár naponta 2 pasi ágyába is beugrálhatsz nekem teljesen mindegy, de te kérdezted h mitõl lesz jó, és a válasz az, hogy attól.
A kérdező hozzászólása: de hogyha olyan 8 évente egy jön akibe BELESZERETEK , akkor 8 évig ne szeretkezzek ?! ez abszurd ..áhh :(
A kérdező hozzászólása: namármost attól még mert valakivel összejöttem akit ismerek több éve jó barátom stb -attól még nem jövök össze fûvel fával .úgy utálom mikor kiragad valaki két szót és azon moralizál miközben fogalma sincs h milyen a másik ebmer. Amugy a lényegi részét osztom :érzelmek + fizikai + lelki vonzalom. de azért a 8 éves átlag nem nekem kedvez .
Ne így állj hozzá .. idõ kell, hogy tovább tudj lépni, nem az, hogy kapcsolatból kapcsolatba ugrálj. Vagy ha mégis, hiszen a nõ nem felejt, hanem egymásra épít, legalább a szexel várj.
Lehet még próbálkozni? :D
Na én még odáig se jutottam, hogy Megpróbáljam:) te legalább már a próbálkozáson túl vagy... Én abban bízom, hogy majd az idõ megoldja. Próbálom kitölteni, hogy gyorsabban teljen, de pasira nézni sem bírok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!