Találatok a következő kifejezésre: Még mindig mit (5820 db)

Karácsony? Kiköltöztünk Bécsbe nyáron és megutáltam a karácsonyt és tudom hogy még nincs de nagyon utálom. Minden otthoni dolog meg minden. Mivel szerethetném meg a karácsonyt itt?

Legjobb válasz: Én ezt most nem értem. Miért utáltad meg? Mi köze a karácsonynak a nyári költözéshez? Mi van az otthoni dolgokkal?

Én ezt most nem értem. Miért utáltad meg? Mi köze a karácsonynak a nyári költözéshez? Mi van az otthoni dolgokkal?
Ne erõlködj, hogy megszeresd "a karácsonyt"! Koncentrálj a szeretteidre. Milyen ajándéknak örülnének? Figyeld meg. Készíts sajkát ajándékokat, rajzolj, fess.
-k
mert mit tehet szerencsétlen ünnep a te lelki nyomorúságodról? ne ünnepeld azt kész...
Hát nem is tudom, itt M.o-n ilyenkor mindenki Bécsbe utazik drága pénzeken adventezni. Olyan divat, hogy már ciki, ha valaki nem megy...

Barátnőm nagyon szerelmes és mindig rá gondol meg minden és azt hiszi, hogy aki tetszik neki az nem viszonozza az érzéseit és néha szomorú miatta meg minden. Mit tegyen?

Legjobb válasz: jöjjetek rá, h valóban viszonozza-e az érzéseit, de ha nem járnak akkor szerintetek viszonozza?:D

jöjjetek rá, h valóban viszonozza-e az érzéseit, de ha nem járnak akkor szerintetek viszonozza?:D
keress egy fügetlen csajt
Olvasgass még nyelvtankönyvet.
Szerintem értelmi fogyatékos vagy.
Huhh, de fiatalka lehetsz még. Ha szereti a barátját, semmit nem jelent a majdnem megcsókolt, maximum, hogy picit k*rvás a csaj. Barátkozni lehet, de nem hiszem, hogy az neked olyan túl jó lenne. Azzal nem csak magadat kínoznád?
A kérdező hozzászólása: de majd nem meg csókolt hagya békén? barát kozni lehet vele ?
Fiatal és buta vagy még. A lányok hiúságát legyezi, ha a barátjukon kívül másoknak is tetszik. Ha arról beszél neked, hogy mennyire szereti a barátját esélyed sincs nála. Foglalt a csaj, felejtsd el. Ha megpróbálod szétszedni õket, lehet a csaj elküld melegebb éghajlatra. Mindenképp rosszul jössz ki belõle. Keress független csajt.
A kérdező hozzászólása: miért vagyok értelmi fogyatékos köcsög?
én nem szoktam foglalt csajokkal foglalkozni sztem mond meg neki hogy döntsön a barátja és te közötted az a legtisztább és ha melletted dönt akkor készülj fel arra hogy neked fog menni a srác ha meg õ mellette akkor meg ugyse tudsz csinálni semmit :(
Ha a fejedre állsz is, legfeljebb kaland leszel neki.
A kérdező hozzászólása: szeretem csajt mit tegyek hogy szakítson a barátjával? minden ötletet írjatok leköszi
te szereted a csajt? mert én is így vok vele, ésszeretem is, sõt, õ abnõm, de még az expasiját szereti a csaj:S és k*rvaszar, mer nem bírok semmit tenni, még nem is küldhetem el fenébe, mert nem bírom, mert szeretem:S:$ 16/f
A kérdező hozzászólása: valami normális választ írjatok
Az elsõ kettõvel egyetértek.
Szerintem a barátjának igaza van: "szájak le a nõjérõl!" Szerintem tanulj meg magyarul is. Több sikered lesz a nõknél, mert nem néznek majd értelmi fogyatékosnak.
Ha ezt a kérdést komolyan gondoltad, akkor menjetek el egy "szellemûzõhöz".
hány évesek vagytok? 11-12 körül még akár "normális" is lehet a dolog. Ha idõsebbek vagytok akkor baj van.
ezt pubertásnak hívják
normális
küldj képet privátban :D
hoogy ne lenne normális.... sõt az ilyen csajok a királyak!;) 17/f
Apocalypse Now
A kérdező hozzászólása: nincs barátom
Apocalypse
jav. : a kérdés elsõ feléig ...
A te korodban naná, hogy normális. A mondat elsõ feléig (vesszõig), nálam is így van. Pedig: 40/N
Hogy mi ez? Háát a nõvé érés elsõ jelei :)
Hormonok, van barátod? :)
Az jó :D hova valósi vagy?

Miért negatív még mindig? Mikor lesz pozitív?

Nézzétek meg a görbém kérlek:

Legjobb válasz: Mindig 25 napos a ciklusod? Lehet, hogy csak kitolódott a peteérésed, és így a menzeszed is ki fog. Ha nem lesz peteérésed, vagy csak ezután, de idõben jön meg, az nem jó.

Mindig 25 napos a ciklusod? Lehet, hogy csak kitolódott a peteérésed, és így a menzeszed is ki fog. Ha nem lesz peteérésed, vagy csak ezután, de idõben jön meg, az nem jó.
A kérdező hozzászólása: Múlt hónap óta mérem csak, de akkor volt egy pozitív ovu tesztem a ciklus 21. napján. 25 napos ciklus esetén ez elég késõn van. Remélem, hogy most kitolódik majd a ciklusom, mert már most is a 16. napon vagyok, és ha 25 napos lesz megint, akkor már csak 9 nap van, hogy beágyazódjon a megtermékenyült petesejt, de még érett petesejt sincs, vagyis még nem szabadult ki. Nem tudom, hogy mi lesz így. Lehet, hogy nõgyógyász segítségét kellene kérnem, csak nem tudom, hogy õ mit csinálnak. Volt már valaki így?
Hát 21. napi pozitív teszt nagyon késõi. Még mérd végig ezt a ciklust, hátha csak az lett olyan rövidke. Egyébként ha van ovu, csak nem marad fenn elég ideig a hõ, akkor kapsz progeszteron pótlást. Ha nincs ovu se, akkor kivizsgálják, hogy miért nincs.
Hát, pedig 25 napos ciklus esetén a "nagy könyv" szerint a 10-11. napon kellene lennie. Akkor pedig pont nem is teszteltél. Le is esett a hõd. Ha most még a napokban elkezd fentebb menni, akkor az lehetett...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hozzászólásokat!
A kérdező hozzászólása: Tényleg lehetett a 10-e környéke. Hát ez marha jó, most akkor várhatok még egy ciklust, hogy tesztelhetek 10.e környékétõl. Februártól próbálkozhatunk a munka miatt a babával, addigra szeretném kideríteni, hogy hogyan is és mikor van az ovum. Ez a második hónap, hogy próbálom belõni, de eddig nem jött össze. Elõzõ hónapban 21. napon volt pozitív az ovu teszt. És mi van akkor, ha most is akörül lesz pozitív? Attól még lehetett 10én is? Vagy ez hülyeség, és egyszer van csak peteérés egy hónapban? Vagy lehet, hogy Nekem egyszer sem?
Szerintem ne stresszelj ezen.Úgyis jönni fog! ;) Én nem vetek be semmilyen módszert, csak a hõmet nézem, és Ladeevit-et szedek. Szerintem a legjobb módszer, ha mensi végétõl 2 naponta max 3, sexeltek! Sok sikert!!
Léteznek úgymond extra ovulációk, de viszonylag ritkák. 25 napos ciklusnál tényleg késõi a 21. napon lévõ pé... És az elõttem szóló tényleg jól mondta... 2-3 naponta szeretkezés és minden jó lesz..:)
nagyon alacsony a testhõd! nézesd meg légyszíves a pajzsmirigyedet- ezt még a körzeti dokid is kérheti vérképen, kérdezz rá. remélem segítettem. néz utána az pajzsmirigy alulmûködésnek...én két heti jódkura után már babás voltam :-) remélem segítettem!

Bnőm nőgyógyászhoz megy először és rohadtul parázok meg minden mit tegyek?

szóval a barátnőm nőgyógyászhoz fog menni és nagyon parázok meg minden szeretném elkísérni is meg minden de valójában azt szeretném hogyha nem menne el vagy legalább nőhöz menne mit tegyek hogy mondjam el neki? nincs semmilyen tabutéma előttünk de nem tudom h hogy mondjam el neki :S 16/f (és ha lehet normális válaszokat szeretnék:))köszönöm előre is

Legjobb válasz: Ja tényleg... bocsi. szóval ne izgulj... MEG MINDEN

Ja tényleg... bocsi. szóval ne izgulj... MEG MINDEN
biztos hogy a nõgyógyász pasi a magáévá fogja tenni a rendelõbe, szóval sztem te menj el helyette vizsgálatra.
Nincs abban semmi ha nõgyógyászhoz megy meg minden... Sõt a férfi nõgyógyászok sokkal segítõkészebbek meg minden. Ne legyél gyerekes meg minden...
szerintem hadd menjen el MEG MINDEN!! :)
Márpedig el kell mennie nõgyógyászhoz. Képzeld, én is szoktam menni, és a legrosszabb, ami történt, hogy összevesztem az orvossal. De nem bántott, nem molesztált, semmi ilyesmi. Ne legyél buta, igenis járnia kell ilyen orvoshoz is.
nézd...az õ korában ideje elkezdeni nõgyógyászhoz járni. egyébként pedig eddig minden nõtõl azt hallottam, hogy a férfi nõgyógyász jobb, mint a nõ. az orvos dolga az, hogy megvizsgáljon, és nem az, hogy fiatal lányokra élvezkedjen. és nem utolsó sorban az õ testérõl, egészségérõl van szó.
Tündérke, a "meg minden"-t lehagytad!
FAKE...
akkor a doki azt fogja mondani, hogy anyuka...már nem kislány!
A nõgyógyász szinte már eunuch. Neki egy vagina csak egymásra halmozott bõr és hús. Gondolod, hogy nem ég ki a sok 50 éves aszott roma valagtól?
Mit csinálj mit csinálj!!!! Kísérd el maradj kint és várd meg. Aztán meg kísérd haza. Ha õ nem parázik akkor neked se kell. Az a doki meg látott olyat már ezret meg még cifrábbakat is. Ez a munkája. Lehet, hogy a barátnõdnek ez lesz az elsõ de a dokinak csak a sokadik aznap. Nyugi.
A kérdező hozzászólása: # 23 köszönöm a megnyugtatásodat és úgy fogok tenni ahogy leírtad de amúgy mondta hogy õ is parázik kicsit
Olyan ez mint a csokigyár. Az elsõ hetekben tömöd magadba utána meg herótod van és jobb lenne már egy kis paprikás krumpli. Az az orvos szerintem már immunis az ilyenekre. A barátnõd tisztes fele neki csak egy munka a sok közül. Amint kilép a rendelõbõl el is felejti mert jön a következõ.
Jah b.meg. Inkább legyen meddõ egy fertõzéstõl, inkább aljon meg méhnyakrákban, inkább sose szüljön gyereket, minthogy egy idegen pasi megnézze a pi.náját. Eszednél vagy gyerek? Látszik, hogy 16 éves vagy, bár szerintem még egy 16 éveshez képest is gyerekes. Te se menjél soha semmilyen orvoshoz, nehogy meglássa más is a felsõtested vagy a farkad. N legyél már ilyen ügyefogyott. Örülj neki, hogy értelmes csajod van és nem kell neki két évet könyörögni, hogy húzzon már el szûrésre...
mi a f_szé' vagy ilyen hülye? édes istenem..
Nyugi, nyugi. Ne féljetek, kísérjétek el egymást, aztán csókold meg és várd meg kinn.
Beszéld meg vele, hogy menjen nõi nõdokihoz, ma már van belõlük, lehet találni nagyon aranyos fogyelmeset is. Egyébbként a nõi doki - már csak "nõi" mivoltából adódóan is - valószinûleg jóval empatikusabb, ezen felül, õ nem csak könyvbõl tanult a nõi problémákról (mint ffi társai), hanem nagy valószinûséggel át is élte azokat. A vetkõzés, terpesztés is elviselhetõbb, mint egy idegen férfi elött...
De hát mi az akadálya, hogy nõi orvoshoz menjen???? Elsõ alkalommal neki is sokkal elviselhetõbb lenne! Feltehetõleg parázik eléggé, miért tetézi még egy idegen férfi elötti vetkõzéssel is a "dolgot", amikor találhatna nõi nõgyógyászt is?
Zard be a nogyogyaszat a szekrenybe. Vedd fel a kopenyet, meg egy maszkot es akkor te vizsgalhatod meg
tudod a bnõd idõvel elhagy meg minden. Olyankor aztán mi lesz? Az õ punciját és ánuszát majd más operálja meg minden. Jobb ha már most tudod. A nõgyógyász meg csak az ujjával matat benne. Amúgy ne aggódj, majd lesz más csajod meg minden
nem kell félni. a nõgyógyász nem bántja. amúgy csak mondd meg neki egyenesen...
A kérdező hozzászólása: elfejtettem beleírni hogy nem szeretném hogyha idegen pasik nézegetnék nõm punciját :S azért is nem akarom hogy menjen :(
Tündérke így mindjárt más! Csak szeretném hogy a kérdezõ értse a válaszokat meg minden!! :) )
A kérdező hozzászólása: az eddigi válaszokat értem de mit csináljak azzal hogy szeretném akkor elkísérni?? :S
Egy nõi urológus neked is jobban tetszene. Milyen lenne, ha egy pasi turkálna a fenekedben?. Érted! Meg minden..
Mit parázol õ megy be. Egyébként igazán dicséretes, hogy érez annyi felelõsséget, hogy elmenjen, tanácsot kérjen, kivizsgáltassa magát. Mindenkinek egy évben legalább egyszer el kellene mennie alaposan kivizsgáltatni magát. Semmi fájdalmasat nem fognak a barátnõddel mûvelni pláne ha szûz akkor még óvatosabbak. Te is kezdj el gondolkodni az urológuson:) ))
Nem terhes, ne kísérgesd. Zavarná. Neki is új, hagyd. Majd az anyja elmegy vele ha akarja.
A nõi nõgyógyászok idõnként elég agresszíven bánnak a nõkkel: én ilyen helyre nem engedném a barátnõmet. Szedd össze az eszed és hagyd õt békén. Nem dugni megy oda, viszont ha sokat féltékenykedsz, akkor elmegy majd máshova, mással.
Akkor elmész vele, vigyázol rá meg minden...
A kérdező hozzászólása: hát már nem szûz :D de nekem ez akkor is furcsa és amúgy a kommentelõknek mondom hogy nem önszántából akar menni hanem az anyja akarja elvinni :)
Nézzetek körül és keressetek egy megbizható nõi dokit! Neki is könnyebbb lesz, hiszen nem egy idegen férfi elött kell kitárulkoznia, és neked is megnyugtatóbb. Akkor mi az akadálya?

Nagyon sokan próbálkoznak a barátnőmnél és néha idegrohamot tudnék kapni mert nem védhetem meg mindig. Mit tehetnék?

Az a problémám, hogy nagyon sokan próbálkoznak be a barátnőmnél, mert elég szép lány. Néha már nagyon idegesít hogy egy útra nem tudunk úgy elmenni, hogy valamelyik barom ne bámulna a képünkbe, meg a meló helyén, minden hol bepróbálkoznak nála nagyon sokan, kb minden fiú pár kivétellel... Szerencsére elég jó lekoptatós szövege van meg elég jól le tudja őket pattintani, de akkor is idegesít amkor azt meséli h valamelyik pénisz fejű egész nap bámulta nyálcsorgatva, vagy beszóltak neki... Már annyira idegesít ez, hogy -tudom hogy ilyenre nem is szabadna gondolni mert szeretjük egymást másfél éve és nem akarok vele-, de már az jár a fejemben hogy inkább jobb lenne ha szakítanánk és nem lenne ez a szenvedés meg hogy idegelem magamat... Ti fiúk, akiknek szép barátnőtök van, ezt hogy csináljátok? Szép alatt nem a miniszoknyás p1csákat értem, hanem a haja meg az arca szép, tehát azt se lehet mondani hogy "magának keresi a bajt", mert egyáltalán nincs úgy öltözve... Mit tehetnék hogy jobb legyen a helyzet?

Legjobb válasz: mi az hogy megvédeni?? nem megtámadni akarják. A beteges féltékenykedésrõl szokj le, örülj neki hogy téged választott. Nem azon fog mulnni hogy megcsal-e hogy te elhesegeted-e a pasikat avgy sem. ha meg akar csalni meg fog ha nem akkor nem. A hüség nem egy érzés hanem egy döntés.

mi az hogy megvédeni?? nem megtámadni akarják. A beteges féltékenykedésrõl szokj le, örülj neki hogy téged választott. Nem azon fog mulnni hogy megcsal-e hogy te elhesegeted-e a pasikat avgy sem. ha meg akar csalni meg fog ha nem akkor nem. A hüség nem egy érzés hanem egy döntés.
Bízz a lányban...
Az én barátnõmnek is elég sok hódolója van. Ez nekem is, neki is hízelgõ, és jól esik látni a szenvedésüket. :D Engem abszolút nem zavar, hogy tepernek utána, hiszen bízok benne. Az már problémásabb, hogy ha részegen, buliban erõszakosabban próbálkoznak. Aki letapizza vagy megpróbálja lesmárolni, annak igen kellemetlen lesz az este. Szinte mindig van ilyen, azért buliba egyedül nem szívesen engedem el. :)
A kérdező hozzászólása: nem, buliba nem nagyon szeret járni, de a felfogásával van a baj szerintem, amivel féltékennyé tett engem is az évek alatt... mert õ eléggé úgy fogja fel a dolgokat, ahogy leírtam... de am nagyon bízunk egymásban sose csalna meg mert nagyon szeretjük egymást és ki is mondjuk sokszor, és olyan kemény dolgokat megélt a kapcsolatunk amiket mások el se tundnak képzelni...
na akkor nyugodj meg és ne rágódj hülyeségeken. AZ természetes hogy az egójának jót tesz ha nézik, ezzel a legtöbb nõ igy van. Sõt a pasiknak is jóle sik ha tetszenek valakinek.

Miért vérzek még mindig? Mi lesz így?

Hétf?n voltam a 6hetes control-on,ahol a doki azt mondta, h van még egy kis véralvadék a méhemben, azért vérzek még picit,(tényleg minimális, de épp elég ahoz h tisztaságimon lássam...és szex se lehessen még), írt föl ERGAM cseppeket, ami épp erre való.

Legjobb válasz: Annak idejen nekem is volt meg egy kis pecsetelö verzes 6 het utan, söt volt mikor eltünt es ujra visszajött, de ha jol emlekszem olyan 2 honaposna mar semmi nem volt. A szexet illetöen meg olyan velemenyt is hallottam, hogy akar a gyermekagy alatt is, de csak ovszerrel. Mar ha van kedved es energiad hozza ;)

Annak idejen nekem is volt meg egy kis pecsetelö verzes 6 het utan, söt volt mikor eltünt es ujra visszajött, de ha jol emlekszem olyan 2 honaposna mar semmi nem volt. A szexet illetöen meg olyan velemenyt is hallottam, hogy akar a gyermekagy alatt is, de csak ovszerrel. Mar ha van kedved es energiad hozza ;)
Én az elsõ baba születése után 7 hétig véreztem, nem is kicsit. Aztán a többi babábal már egyre kevesebb ideig. Nekem azt mondta az orvosom, hogy manapság egyre több nõ vérzik sokáig... Szóval ne aggódj, elmúlik mostmár!
Szia! Én 8 hete szültem, és tegnapig pecsételõ, barnás vérzésem volt. Ma reggel pedig megjött:( Szóval nyugi, majd elmúlik neked is, csak lehet, hogy lassabban, ez normális.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!