Találatok a következő kifejezésre: Még mindig kezelnek. Mit csináljak, (2 db)

Még mindig gyerekként kezelnek. Mit csináljak, hogy ne legyen így?

Nem azt mondom, hogy most, 16 évesen feln?tt vagyok, mert isten ments, hogy ezt gondoljam magamról, de azért úgy gondolom, hogy gyerekkorból már kifejezetten kin?ttem. Voltam csapongó, akadékoskodó, elviselhetetlen kamasz. Most kifejezetten bánt, hogy itthon még mindig gyerekként kezelnek. Egyfel?l megértem, hiszen ökrökra az ?k lányuk maradok, meg minden, de másrészt meg zavar. Nagyon.

Legjobb válasz: Például felnõtt módon értsd meg õket. Fogadd el a szabályaikat. Ne ronts ajtóstul a házba, ha valamelyik szabályon változtatni szeretnél. Azonkívül, és ezt nagyon fontosnak tartom, ha azt akarod, hogy anyukád bízzon benned, próbálj meg Te is bízni õbenne. Elsõ lépésként például ülj le vele beszélgetni a szexrõl. Igen, anyukáddal! Lehet, hogy sejti, hogy mi történt a barátod és közted, de a kölcsönös bizalom arról (is) szól, hogy elmondod neki. És akkor nem sejteni fogja, hanem tudni. És azt is tudni fogja, hogy bízol benne annyira, hogy megbeszéld vele. (persze nem kell részleteket mesélni!) Alapnak ez szerintem már nem rossz. (Nem könnyû, de hát felnõttél...) Aztán hagyj neki egy kis idõt, hogy hozzászokjon a gondolathoz. Ekközben ne követelõzz, hogy ott aludhass! Következõ lépésként pedig kérd azt, hogy (nem tudom, medddig szokott eleengedni) 1-2 órával tovább meredhass nála este. És az idõpontot, amit megbeszéltek, pontosan tartsd is be!!! Ezek, amiket itt leírtam, hónapok alatt zajlanak le! Ennyi idõ kell, hogy anyukád lássa, hogy felnõttként betartod, amit megbeszéltetek. Na ezután felvetheted, hogy csak reggel jönnél....

Például felnõtt módon értsd meg õket. Fogadd el a szabályaikat. Ne ronts ajtóstul a házba, ha valamelyik szabályon változtatni szeretnél. Azonkívül, és ezt nagyon fontosnak tartom, ha azt akarod, hogy anyukád bízzon benned, próbálj meg Te is bízni õbenne. Elsõ lépésként például ülj le vele beszélgetni a szexrõl. Igen, anyukáddal! Lehet, hogy sejti, hogy mi történt a barátod és közted, de a kölcsönös bizalom arról (is) szól, hogy elmondod neki. És akkor nem sejteni fogja, hanem tudni. És azt is tudni fogja, hogy bízol benne annyira, hogy megbeszéld vele. (persze nem kell részleteket mesélni!) Alapnak ez szerintem már nem rossz. (Nem könnyû, de hát felnõttél...) Aztán hagyj neki egy kis idõt, hogy hozzászokjon a gondolathoz. Ekközben ne követelõzz, hogy ott aludhass! Következõ lépésként pedig kérd azt, hogy (nem tudom, medddig szokott eleengedni) 1-2 órával tovább meredhass nála este. És az idõpontot, amit megbeszéltek, pontosan tartsd is be!!! Ezek, amiket itt leírtam, hónapok alatt zajlanak le! Ennyi idõ kell, hogy anyukád lássa, hogy felnõttként betartod, amit megbeszéltetek. Na ezután felvetheted, hogy csak reggel jönnél....
Nekem gyakorlatilag akkor kezdték el elfogadni, hogy felnõttem, mikor 17 évesen megszereztem a jogosítványom.... innentõl kezdve már nem gyerekként kezeltek :)
Szia!nagyon aranyos vagy!!nekem ket 17 eves lanyom van ikrek, hat gondolhatod nallunk is pont ez a nagy helyzet!szerintem annak oruljel meg a szulok foglalkoznak veled.Biztosan vannak olyan baratnoid akivel nem igazan foglalkoznak!vagy elvaltak a szulok!hat neki biztosan rosszabb!csak nem valljak be!A fiunal alvasra meg raertek!majd rajossz!+ nallunk apa is nagyon szigoru, feltekeny a lanyaira!sokszor ejjel megyek ertuk a masik varosba discoba nehogy stoppal van valakivel jojjenek haza!megertheted a szuloket!nekem is konnyebb lenne ejjel aludni mint a gyerekeme maszkalni!hat sok szulo igy van!mi igy vagyunk gyugodtak!azok a szulok akik foglalkoznak egy kicsit a gyerekeikkel!biztosan aranyosak a szuleid!ugyhogy legyel jokislany, en azt tanacsolom!!
Szia, lehet, hogy a Te esetedben nem ez a helyzet, de azért megkérdezezm: Te mennyire viselkedsz felnõttként? Most nem a szexre meg a bulizásra gondolok, attól senki nem lesz felnõtt. De mennyire lehet benned megbízni? Elõ szokott fordulni, hogy magadtól bevásárolsz, kitakarítod a fürdõszobát, vacsorát készítesz? Ne adj Isten, az, hogy munkát vállalj? Ismerek egy fiút, annyi idõs, mint Te, hetente háromszor suli után megy a Mc Donald's-ba dolgozni. Na, õt felnõttnek tekintik a szülei. Hogy neked ehhez nincs se idõd se kedved? Nekem se lenne, középiskolásként még élvezd ki azt a pár szabad évedet, ami van, de akkor a szüleid által meghatározott keretek között! Nem azt mondom, h. meg se szólalj, próbálj meg lazítani a szabályokon, de lásd be, amíg teljesen õk tartanak el, sajnos õk a fõnökök. És ez szerintem nem is baj. Ha azt látják, hogy kiveszed a részed a háztartásból, megpróbálsz levenni minél több terhet a vállukról - és önként, nem veszekedéssel -, lassan meg fog változni a hozzáállsuk, mert észreveszik, hogy a "kislányuk" nem hülyegyerek már. Nekem 18 évesen bejött. :)

Mit csináljak ha még 26 évesen nem volt barátnõm se szexuális tapasztalatom nincsen és mindig a végén leráznak vagy barátként kezelnek?

Öngyilkosság szélén vagyok már néha látszólag van remény de hamar elszáll leráznak nem vesznek komolyan.. És nem tudom hogy kéne " kezdeményezni"

Legjobb válasz: Mivel nincs önbizalmad,ez kisugárzik.Fordulj prostihoz.Csak ne szokj rá.Utána lesz önbizalmad is.A nõk Férfit szeretnének,nem nyavajgos "kisfiút".Nem kell õket isteniteni,szükségük van ránk.Persze nekünk is.De nem kell túl nagy feneket keríteni a szexnek.

Mivel nincs önbizalmad, ez kisugárzik.Fordulj prostihoz.Csak ne szokj rá.Utána lesz önbizalmad is.A nõk Férfit szeretnének, nem nyavajgos "kisfiút".Nem kell õket isteniteni, szükségük van ránk.Persze nekünk is.De nem kell túl nagy feneket keríteni a szexnek.
Nem mshet el nélküled bulizni? Neked pár kell, vagy valaki akit fogságban tarthatsz? Ezt egy nõ sem tûrné el.
Mehet*
A kérdező hozzászólása: Te örülnél neki ha párod nélküled elmenne bulizni ahol nyüzsögnek a csajok és a "lány barátok"? Õszintén?
A megcsalás sokszor ott kezdõdik, amikor valamelyik fél bele magyarázza a kapcsolatba, hogy a másik megcsalja õt. Na, akkor fogja megcsalni, pont ezért, és nem is feltétlen 'önszántából', vagy hogyan fejezzem ki. Még ha addig hûséges is volt.
Bizalom. Ez az, ami kell a kapcsolathoz. Egy lany sem fogja turni neked, hogy folyton a nyakan logj. Olykor el akarnak menni a barataikkal ide oda. Az en baratom is elmegy olykor, es neki meg foleg lany baratai vannak. Es nem jarok a nyakara, hogy jaj mikor csal meg. Ha szeret, miert tenne?
Látszik, hogy fogalmad sincs milyen egy párkapcsolat. Gyerekes elképzeléseid vannak rólak. Neked egy pszichiáter kell, nem barátnõ. Senki nem akar a terapeutád lenni. Amik meg írsz...a párunk nem a tulajdonunk, hogy majd jól megmondjuk neki hova mehet és hova nem. Vegyél egy gumibabát és élj azzal.
A kérdező hozzászólása: Sokan vannak így vele hogy nem örülnének. Nem mondom hogy nem enedném de ha már külön utakon bulizik egy pár az tuti nem lesz tartós ide bizalom oda bizalom..
micsoda nagy párkapcsolati tapasztalatokkal rendelkezel :D egy párnak mindig össze kell lenni ragadva? mindkét félnek fel kell adnia az addigi életét teljesen? ugyan már, ezt te sem gondolhatod komolyan. olykor jót tesz mindkét félnek, hogyha kicsit egy este erejéig megszabadulnak egymástól. ha együtt mentek mindig a társaságba, egyikõtök sem tud úgy viselkedni, mintha a másik nem lenne ott. folyton arra kell figyelni, hogy mit mond az ember, hogy a másik ne sértõdjön meg, nem lehet problémákat megvitatni másokkal (olyan problémákat, amik nem olyan nagy dolgok, hogy az ember a párjával is feltétlen megbeszélje, meg feszültséget keltsen). szüleim 23 éve házasok, és a mai napig van, hogy apám elmegy olyan 3-4 havonta ide-oda, a szomszéddal, vagy a kollégáival, anyám meg nem megy vele. é ez fordítva is igaz. mégis megvannak. egy kapcsolat nem attól kapcsolat, hogy a két ember össze van nõve és folyton egymás seggében van. ennyi erõvel dolgozzatok együtt, mert a munkában is bárki bepróbálkozhat a csajnál. sõt, az utcára se engedd ki, mert bármikor bele lehet futni egy helyes pasiba. úgyhogy neeeeem. nem akkor nem lesz hosszú a kapcsolat, ha a két félnek van saját külön élete is (amihez teljes értékû joga is van), hanem attól, hogyha az egyik fél bezárja a másikat és folyamatosan a seggében van. na akkor nem lesz tartós.
A kérdező hozzászólása: Én sem azt mondtam hogy legyenek összenõve. De a bulik tudjuk mirõl szólnak.. Piálásról, tombolásról és egy csomó ismerkedni vágyó emberrõl. A legtöbben amugy hirbõl sem ismerok a hûséget és ehhez a megállapitáshoz nem kell nagy tapasztalattal sem rendelkeznem. Hiszen a legtöbb mai csaj háremet tart ha másnem a neten sõt még azután is ha összeáll valakivel. Szerinted miért ilyen rövidtávuak a mai kapcsolatok sokszor? Férfiak sem külömbek pláne a rosszfiuk" akikhez a csajok annyira vonzódnak, ellentétben a jófiukkal akik a szivüket kitennék de az is kevés..
Aki mellett ott kell állni mindig, hogy ne csaljon meg, azzal miért lennék együtt? Tényleg szakértõzöl itt jobbra-balra, miközben mások a te korodban már a családot tervezik, neked meg senkid sem volt eddig. De ezzel a hozzáállással nem is lesz.
A kérdező hozzászólása: Ha más lenne a hozáálásom akkor sem lenne mert az elsõ adódó jobb lehetõségnél lecserélnének egy jobbra..
jah. kitennéd a szíved lelked. hogyne. aztán a csajnak az agyára mennél a folytonos nyáladzásoddal, ellenõrizgetéseddel, mindennel problémád lenne, magadhoz akarnád láncolni. ismerem ezt... kicsit furán értelmezitek ti azt, hogy valaki szívét lelkét a kapcsolatba adja. amúgy meg ja, minek kezdjen az ember olyannal, aki úgyis megcsalja?
A kérdező hozzászólása: Miért olyan nagy baj hogy szeretnék én is valakit ? Tõlem rosszabb embereknek is lehet szerencséje nekem miért nem..? Egyébként nekem nem férne bele hogy nélkülem elmenjen bulizni a lány a mai világban megszûnt az erkölcs is és a hûség is ahogy nézem.. Mindenkit csak a pénz és a siker érdekel meg a felszínes látszat dolgok.
Itt elsosorban azzal van a gond, hogy te VALAKIT szeretnel. Ez kb olyan, hogy mindegy, hogy kit, csak legyen valakit, aki kielegiti a frusztracioidat meg a szeretetehsegedet. Ez a problema. Ez elegge lejon a lanyoknak. Te mondtad, hogy tulsagosan ragaszkodova valsz, meg nyalassa. Mi lesz majd, ha tenyleg lesz egy parod, es az pl nelkuled megy bulizni? Folyamatos feltekenyseg? Ez senkinek nem kell. A te korodbam a nok mar valami biztosabbra vagynak. Nem arra, hogy egy nyafogos srac szemelyiseget epitgessek. Nem kell a szexrol beszelni, foleg nem a randikon, mert akkor abbol az jon le, hogy te arra hajtasz, teged csak az erdekel legjobban. Ezt a gorcsosseget, amit sugarzol, hogy az eleted ertelmenek egy kapcsolatot latsz, megerzik, es ettol menekulnek. Ha van onbizalmad, sokkal sikeresebb lehetsz. Keress vmi hobbit, amiben jo vagy, csinalj olyan dolgokat, amikben konnyu sikerre jutni, pl fozz valami egyszerut. Ezek apro lepesek, de mindegyik segit magabiztosabba valni, jobban erezni magadat a borodben. A te erteked nem attol fugg, hogy masok hogy itelnek meg. Egyebkent miert segitene a prosti? Mitol fogod magad tobbnek erezni tole? Attol, hogy valaki penzert rendes volt veled? Csak a penzert tesz mindent, nincs mogotte semmi, amire neked szukseged van. A szuzesseg elvesztesetol meg nem fogld jobban erezni magad, nert egyreszt nem olyan nagy cucc, masreszt meg ha a penzedert veszted el, akkor az nem eredmeny, ez a lehetosege mindenkinek megvan. No meg majd mit mondasz a leendo baratnodnek? Hogy prostival vesztetted el? Szep inditas. Vagy hogy igen, te mar voltal novel? Prostival lenni nem ugyanolyan, az akkor is megjatssza, ha elvezi, ha amugy marhara nem, ez a dolga. Egy szextol sem tapasztalatot nem fogsz szerezni, sem onbizalmat, sem pedig hozzaertobb nem leszel a temaban.
A kérdező hozzászólása: De másnak miért sikerül prosti nélkül is? Miért vagyok ilyen értéktelen nulla..?
azért, mert másnak nagyobb a biztonságérzete.
A kérdező hozzászólása: Mitõl? Különálló lakhatás vagy a anyagi háttér adja az önbizalmat..? :(
A kérdező hozzászólása: Van egy két lány akinél lehetne valami komolyabb de egyrészt ha ezt elmondanám tuti minden maradék esélyem elszállna másrészt szégyenlem is... Nem tudom, hogy és mikor, kéne kezdeményeznem a szexet eddig minden "kapcsolatkezdeményem" ellaposodott és elhagytak másért vagy elbarátosodott, mert nem tudtam túllépni a gátlásaimon, vagy mert túl 'nyálassá' ragaszkodóvá váltam ezzel együtt. Talán gátlásaim azon alapultak hogy nincsen különálló lakásom most szobát bérlek elõtte meg egy átjáróház volt a szobám a félõrült apámmal szép kis gyerekkor volt mondhatom. Ez egy öngerjesztõ folyamatnak tûnik egy ördögi körnek amibõl nincsen egykönnyen kilépés. Talán el kéne mennem egy hivatásoshoz mondjuk a rosszlányok.hu-ról? Eddig azért nem mentem el mert abban bíztam hogy majd az igazival romantikus módon megtörténik de ez a pillanat soha nem jött el. Keveset mozdulok ki otthonról mert sokat dolgozom, és ismerõseim sem nagyon vannak.
szemét dolog, de szerintem a családi háttér adja a biztonságérzetet. és arra jön az összes többi kapcsolat. vagy jöhetett volna.
A kérdező hozzászólása: Meg eleve még beszélni is csak felületesen szoktam a szexrõl nem merek nyílt utalásokat tenni fogdosni stb esetleg csók de sokszor nagyon sokszor még az sem sikerül pedig azzal indulna az egész.. azt mondják nyomulás sem jó pár lánytól megkaptam.. de ha nem nyomulok az a baj ha nyomulok az a baj minden baj amit én csinálok egyszerüen lehet hogy csúnya vagyok vagy egy sivár unalmas személyiség érdekelten nulla aki senkinek nem kell a nyomasztó szeretetéhségével együtt.. Persze, hogy szexuálisan is éhezem de ki nem éhezne a helyembe mégsem álltam le akárkivel eddig és prostihoz sem mentem eddig.. :( én azt gondoltam hogy az ismerkedésnél elõször az emberek kicsit megismerik egymást de nem tudom mikor és hogy kéne kialakuljon a szex és miért nem alakul kapcsolattá. Túl sokat csalódtam már..
A kérdező hozzászólása: gyûlölöm apámat amiért tönkretette a gyerekkoromat és az életemet.. :(
A kérdező hozzászólása: Szégyen.. :(
Túl nagy feneket kerítesz ennek a szex témának, és már minden gondolatod e körül forog, az a baj. Amúgy meg annyira nem nagy valami, mint amennyire nyomatják a médiában meg mindenhol. Én is elég sokáig szûz voltam és mikor túlestem rajta, hát semmi olyan eufórikus érzést nem éreztem utána, mint ahogy gondoltam. Emiatt felesleghes öngyilkosnak lenned, vannak más jó dolgok is az életben.
A kérdező hozzászólása: Nem kizárólag a szexen van a hangsúly hanem azon hogy szeretnék én is egy barátnõt akit szerethetek. És a szeretkezés egyébként is egy más minõség mert félig lelki alapokon nyugszik az a teljes harmónia
Na, nõ miatt meg pláne ne legyél öngyilkos, egyik sem ér annyit. :D
A kérdező hozzászólása: Én ezt nem tudom így felfogni...
A kérdező hozzászólása: Nem sok értelme van. A hûség idejét mult idea. Éljünk a mának nem igaz? Söt a házasság és a család is idejétmult ciki gogalom lehet gumibabával is élni nem? És ha jön egy jobb pasi akkor jogod van el szelelni és váltani egyébként valóban jogod van minek kitartani egy ember mellett ciki AZ meg a barátnök is nagyon jó tanácsadók neg a cismopolitán is meg AZ rtl klub is hiszen csak ideig óráig volt jó de soha nem szeretted majd jön másik egy jobb AZ igazi aki aztán jóképü pénzes és AZ összes barátnö irigykedhet rá a szüleid pedig elégedettek a hátterével. De mi történne ha lebénulna.. Hirtelen elmúlna a szeretet és a vonzalom. Kétszinû álnok és felszínes világ ez.. Nem is tudom minek erölködök.. Ego beképzeltség önteltség na ez a jellenzô


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!