Találatok a következő kifejezésre: Még mindig a hegyes (2 db)

Még mindig divat a hegyes orrú (ugynevezett boszorkány cipö)?

szeretném tudni hogy divat e még az ilyen tipusu cipö,vagy inkàbb menö a ballerina,és ha nem ezek akor mi a trendi cipö viselet most?

Legjobb válasz: hát a ballerina divatosabb.. de még a magas (szintén nem tû) olyan cipõ is nagyon divatos, aminek az eleje "lyukas" ... legalábbis ha megnézed a legtrendibb boltokat akkor ezeket fogod látni...

hát a ballerina divatosabb.. de még a magas (szintén nem tû) olyan cipõ is nagyon divatos, aminek az eleje "lyukas" ... legalábbis ha megnézed a legtrendibb boltokat akkor ezeket fogod látni...
Hát attól függ hogy mennyire elegánsat vagy trendit szeretnél? A hegyes az már csak nagyon elegáns megjelenéshez ajánlatos, visszatért a régi szerepéhez. Most már annyira a balerina sem menõ. Inkább a kettõ közötti orr , ilyen kerek, de nem a balerina kerek, hanem egy picit mintha lekerekitett lenne inkább egy tompán hegyes orr. Most ez a divat.
Úgy gondolom, hogy a hegyes orrú cipõ sosem fog kimenni a divatból (sem csizmában - sem szandában). Nõiességet sugároz véleményem szerint.
Eddig a balett cipõ volt, még mindig hord6od ...még nem ciki... Am a divatmániás osztálytársaim(csak azért mondom...mert mindig a legutsó divat szerint öltöznek...) a picit magas (de nem tû!) sarkú cipõt hordják mostanában... Meg lehet ilyen utcai strandpapucs is...
Vagy a kerekített, vagy pedig a kívágott orrú cipõk divatosak most szerintem, de nyugodtan fel lehet még venni a hegyes orrúakat is:)
már kiment a divatból. sok stylist és tervezõ is megmondta hogy manapság már gáz a hegyes orr.

Tegnap lövettem orr piercinget szalonban, de hegyes a vége mint egy fülbevalónak amivel kiszokták szúrni a fület ez normális? Nem merek még másikat belerakni. Már többször ugy megszúrta az orromat középen h vérzett.

Legjobb válasz: Azért hegyes a vége, mert lõni nem lehet tompa végû dologgal, ez normális. Inkább az nem normális, hogy lövetted..az orrpiercinget szúrni szokták a jobb helyeken, rendes piercer nem lövi.

Azért hegyes a vége, mert lõni nem lehet tompa végû dologgal, ez normális. Inkább az nem normális, hogy lövetted..az orrpiercinget szúrni szokták a jobb helyeken, rendes piercer nem lövi.
Én a helyedben ráküldeném az anyámat, apámat minimum, ha nem mást, arra a kreténre, aki fülbevalót lõ az orrodba, meg a máséba orr-piercing szúrása helyett! Persze hogy megszúr, nem orrba való! Nem ártana pedig kicserélni, de akkor még kérdéses lesz a vastagság, nem feszíti-e a piercing lyukat, mert ezek a fülbevalók általában vékonyabbak az orr-piercingnél.
Menj el egy normális szalonba..ajánlom Mártit az Invictusban. Ott majd kicserélik neked rendes piercingre.
De hát ez nem normális , hogy szúrja és vérzik. Az egy dolog, hogy fáj, de ha mindig sebes? Elfertõzõdik, begyullad, stb... Szerintem agy szedd ki és hagyd az egészet a f.enébe, vagy pedig vegyél nem hegyes végût és cseréltesd ki.
A kérdező hozzászólása: mindennap folyik a vér az orromból mert kiszurja a másik oldalt. és szalonba csináltattam...
Júj, ez nagyon hegyes... Ilyet nem is láttam még(mondjuk nem szoktam pc-ket nézegetni...). És ha vennél másikat és bevinnéd a szalonba, h cserélje ki?
A kérdező hozzászólása: http://csecsemofulbeloves.ewk.hu/feltolt/galeria/m_201101242.. ilyen van az orromba
A kérdező hozzászólása: csak két nap után nem akarom kicserélni.
Én szúrattam szalonban és nekem nem volt hegyes a vége. Picike kis kampós vége volt, h ne csússzon ki. http://auratusekszer.unas.hu/shop_ordered/9301/shop_pic/Op_0..
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat sikeresen kicseréltem nincs beggyualdva semmi :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!