Találatok a következő kifejezésre: Még mindig a hasam, egy (89 db)

Lehet, hogy baba van a dologban. Nálam legalábbis akkor jelentkezett a hasszurka.
A kérdező hozzászólása: nagyon örülnék neki ha végre sikerülne. Pékor szoktam érezni a haszszurkát, de most azóta is van, szurkál folyamatosan. Talán tényleg összejött? Mintha a cicim is egy picit duzzattabb lenne, legalábbis nem olyan mint szokott. Írjatok még tapasztalatokat!
SZerintem a beágyazódás van nálad! SZorítok!
Nálam is így volt, a peteérés után végig éreztem a hasszurkát még most is 8 hetesen. :)
A kérdező hozzászólása: SZia! Nem tudom olvasod-e még amit írok! Mi újság van veled? Van pocaklakó??? Írj!

Túlvagyok két szülésen, még 5 kiló felesleg van rajtam, az mind a hasamon. Minden nap mozgok egy órát, egyik nap steppelek, másik nap hullahoppozok. Hatásos a hullahopp a szülés utáni hasra? Mivel tudnám ledolgozni azt?

Legjobb válasz: Szerintem hatásos a hulahopp karika, nekem is azt ajánlották, csakhogy nem tudom csinálni, mindig leesik, hiába gyakorlom.:-))A férjem lógós hasa teljesen eltûnt tõle, közben tévét nézett, órákig csinálta.

Szerintem hatásos a hulahopp karika, nekem is azt ajánlották, csakhogy nem tudom csinálni, mindig leesik, hiába gyakorlom.:-))A férjem lógós hasa teljesen eltûnt tõle, közben tévét nézett, órákig csinálta.
Szerintem hasonló cipõben járunk, hasonló kérdést tettem fel az elõbb.Arra gondoltam, hogy megnyúlt a hasfal és talán nem is háj, hanem a laza hasfal okozza a látványt, mert ha odafeszülne már nem is lenne nagy.Na erre van-e megoldás?
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszadónak üzenem hogy sajnos nincs. Most már két éve napi egy órát edzek ami minden másnap egy óra hullahopp plusz 20 perc hasizom, a derekam karcsú lett, felsõ hasizmom kockás de a megnyúlt bõrt semmi se tudja eltávolítani, csak egy plasztikai sebész. Úgyhogy most gyûjtök egy mûtétre mert engem nagyon zavar...
Ha nemi életet is élsz akkor lehet terhes vagy. Vegyél tesztet.
Az elsõ pár évben bizony elõfordulhat h rendszertelen. Nem probléma. De ha voltál fiúval (csak nem ennyi idõsen), akkor tesztelj sürgõsen. Fordulj anyukádhoz, õ biztos segít.
A kérdező hozzászólása: még szûz vagyok

Febr.18. -án lett volna esedékes a menzim! De nem jött meg! 2 nappal ezelőtt csináltam egy tesztet negatív! Tegnap óta meg görcsöl a hasam mint amikor meg jön, de vérzés sehol! Mit tegyek?

Tüneteim:menz napján hasmenés,hasamba volt nyilalás de menzi napja el?tt kb.1.5 héttel!Most meg nagyon hányingerem van!

Legjobb válasz: különben 22 éves vagyok!Nem tervezett baba lenne,de Örülnék neki!!De félek komolyabb baj van!

A kérdező hozzászólása: különben 22 éves vagyok!Nem tervezett baba lenne, de Örülnék neki!!De félek komolyabb baj van!
Annyi minden lehet, menj dokihoz. Lehet egy kis gyulladás, lehet ciszta és lehet, hogy semmi csak valami vírus miatt felborult a rendszer. Doki!

Mitől van hogy 1 hete még szurkált a hasam két oldalt felváltva, de ma már olyan mint amikor meg szokott jönni? Szúr és menzisen érzem és a cicim is fáj egy picit.

A h?m alapján nem valószín? hogy volt pé-m. Mindenesetre voltunk együtt párszor, ma vagyok a 18. napomon. Lehet hogy most lesz pé-m? A h?m föl-le ugrál 36.6-36.3 között pár napja. De most 2 napja 36.6. Az el?z? hónapban mikor clostit szedtem 36 napra jött meg. Most barátcserjét szedek, nem tudom hogy mikor lehet pé-m, de még lehet hogy nem volt? 2 napja van fehér folyásom, de nem nyúlós, csak több mint eddig. Szerintetek?

Még mindig fáj a hasam, egy pontban folyamatosan hasogat. Mitől lehet ez?

Felfáztam volna, vagy mi lehet az oka? Szerintetek menjek el egy ultrahanghra?

Legjobb válasz: Sok-sok mindentõl. Terhes vagy? Ha nem tudod, akkor csinálj tesztet!

Sok-sok mindentõl. Terhes vagy? Ha nem tudod, akkor csinálj tesztet!
A kérdező hozzászólása: Igen, bocsi, az kimaradt. :) 9 hetes terhes vagyok. :)
Helló! Szerintem ez normális. Én most 13 hetes vagyok és most is szokott szúrkálni a hasam. Van mikor egy pontban egész nap, van mikor több helyen. A védõnõm azt mondta, ez a méh növekedése miatt van és hát átalakul odabent minden.
szerintem nyom egy ideget a pici, amit kajálás után mégjobban nyom, de azért említsd meg a dokidnak.

Apukámat kb 2 hete műtötték, mert el volt záródva az epevezetéke. (+ hasnyálmirigy daganata is van, de arra majd csak később műtik. ) Volt a hasában egy cső, amin keresztül eltávozik a váladék. Egyáltalán miért folyik még mindig?

Ezt a csövet szerdán ki is vették neki, pénteken hazaengedték. De most, ahol be volt vezetve neki a cs? ott folyik ki valami sárgás szín? folyadék. Van ok az aggodalomra?

Legjobb válasz: Remélem vigyáz a sebére! http://www.orvostudakozo.hu/kerdezzen

Remélem vigyáz a sebére! http://www.orvostudakozo.hu/kerdezzen
Sajnos a hasnyálmirigy daganatnak 5% a túlélési esélye. Valószínûleg áttétet adott a májba és attól volt elzáródva az epevezeték és azt mûtötték. Ha valakit rákkal diagnosztizálnak nem mondják azt, hogy majd késõbb mûtjük a daganatot. Az epéd az elsõ...
"Sajnos a hasnyálmirigy daganatnak 5% a túlélési esélye." Ez attól függ rossz vagy jó indulatú volt-e a daganat. Mellesleg hallottam már távol keleti méregtelenítõ teáról ami hatásosnak bizonyult a rákgyógyításában..
A kérdező hozzászólása: Hál'Istennek nem áttétes, sugárkezelés után eltávolítják neki az egész daganatot.:)

Ha a terhesség meg látszana a hasadon, mit tennél nyáron? Nem foglalkoznál vele és ugyan úgy bikinit vennél fel mint eddig? Vagy egybe részes fürdõruhát hogy, takarjon?

Legjobb válasz: Én egyberészest, ami UV-szûrõs, de csak azért, hogy védjem a pocakom a naptól. Ha nem akarsz ilyet venni, és van bikinid, nyugodtan vedd fel, csak védd a pocakod a melegtõl, és a tûzõ naptól.

Én egyberészest, ami UV-szûrõs, de csak azért, hogy védjem a pocakom a naptól. Ha nem akarsz ilyet venni, és van bikinid, nyugodtan vedd fel, csak védd a pocakod a melegtõl, és a tûzõ naptól.
9# dinnyekxD amit akarsz de gondolom a gyereknek sem tesz jot a nagy UV sugarzas
A kérdező hozzászólása: [link] Szerintem például egy ilyen.
Jajj hogy megvan ezt nem lattam
UV sugárzós hülyéknek: az UV sugárzás nem éri közvetlenül a gyereket, mert elnyeli a bõr. Ti tényleg ennyire korlátoltak vagytok? Terhesen nem azért veszélyes napon lenni, mert Uv sugárzás így meg úgy, hanem mert túlmelegedhet a magzatvíz. Anyám, borogass.
Attól is függ, milyen mértékben látszik meg... El tudja ezt dönteni a barátnõd szerintem... ha nagyon zavarja, ne vegyen fel bikinit. Sajnos sok olyan ember van, akit egyáltalán nem érdekel hogy néz ki, felveszi a tangát, a bikinit, stb. Ez gáz. Nekem sajnos nagyon 'megtépázta' a hasamat a terhesség, úgyhogy bármennyire is sajnálom, soha többet nem veszek fel bikinit. Ez van.
Én szülés után is simán felfogom venni a bikinit. 24 évesen nem fogok egybe részesbe menni a strandra. Azt meghagyom az idõsebb korosztálynak. Ha látszik-látszik...ez a terhességgel együtt jár. Akinek nem tetszik ne nézzen rám. 30hkm
Esetleg 1 ilyen fazon? A 2 között van :) [link]
18: ez mindenkin szarul áll akin akár csak egy fél kiló plusz is van.
A kérdező hozzászólása: Már megvan a gyerek.Nem én vagyok az alany hanem egy barátnõm, csak tõlem kért tanácsot.Én az egybe részest javasoltam, vannak nagyon szép fiatalos darabok.
Prûd vagyok a kérdésben, de én tuti egyrészest vennék fel. Valahogy nekem ez ilyen, zavarna, hogy mutogatom a hasam. Ha te nem érzel így, nyugodtan vegyél fel bikinit, szerintem a kanos embereket leszámítva senkit nem érdekel, ki miben strandol, látni elég sok csodát, nem egy kismama lesz a fõ szenzáció. :D Mondjuk az is tény, hogy leginkább egyiket se választanám, rövidnadrág-pólóban vígan lóbálhatom a lábam a vízben, csak napozni sose mennék ki strandra, a vízbe pedig a fertõzésveszély miatt nem mennék be úgyse.
a szülés utáni állapotra gondolsz, vagy a meglévõ terhességre?
Egyberészest mindenképp.
Bikinit, simán.
Egyrészeset. Semmi értelme az elõnytelen részeket jól kihangsúlyozni.
Egy gömbölyödõ terhes has abszolút nem "elõnytelen rész".
Egy gömbölyödõ terhes has abszolút nem "elõnytelen rész". Szerinted. Az a kiálló köldök, meg az egész... te nõként nyilván túlmisztifikálod, mivel egy "születendõ kis tündér lakik odabent" de hodd el, egészséges férfiembert taszítja a látvány.
És ki akarja vajon az "egészséges férfiaknak" mutogatni magát terhesen? Engem nemterhesen sem érdekel, hogy mit szólnak a magukat egészségesnek valló férfiak a hasamról (ami egyébként nem éppen gömbölyödõ, és a köldököm sem kipúposodó). Semmi takargatnivaló nincsen egy várandós nõ hasán, nem elõnytelen és értelmes embernek nem is taszító a látvány. Azt vedd fel, ami tetszik.
Ahogy a 8-as írja, a strandra mindenki bikinit vesz, még a 80 éves mamókák és a 120 kilós dinnyék is. Nyilván ez nem mindig örömteli látvány, de a strand már csak ilyen. Az egyetlen értelmes szempont az UV védelem.
Csak 1 ötlet volt..hátha neki jól állna. De ott vannak még a strandkendõk/strandruhák is.

Mért csak a hasam meg a mellem lesz kisebb? Egy hónapja járok le szinte minden nap futni, meg ha tudok, úszom is.

Kezdek egyre jobban elkeseredni,hogy a combom mindig ilyen nagy marad.:(Mit csináljak hogy menjen az is le? 164centi vagyok,és 68-69kiló vagyok kb.

Legjobb válasz: Még többet kell edzened. Lemegy az elõbb-utóbb. Aki combra, fenékre hízó típus, annak onnan megy le legutoljára a felesleg. Aki meg hasra hízó, mint én, nekem meg onnan. :/

Még többet kell edzened. Lemegy az elõbb-utóbb. Aki combra, fenékre hízó típus, annak onnan megy le legutoljára a felesleg. Aki meg hasra hízó, mint én, nekem meg onnan. :/
Légy türelmes még.. nekem kb két hónapba telt, hogy éreztem és láttam is a változást. :) Holott barátnõm azt mondta, hogy három hónap alatt ne is várjak semmit. Az, hogy csak a hasad és melled lesz kisebb, szerintem is típusfüggõ dolog. Nekem a hasam a legnagyobb bajom, bár sajnos tudom is, hogy a kaját vissza kéne vennem. De cserébe a fenekem 3 hét után már keményebb és kerekebb volt.. :D
Ez alkat kérdése. Van egy ismerõsöm, 167 cm volt és 62 kg, teljesen normálisan nézett ki. Elkezdett fogyózni, elfogyott az összes melle, felülrõl iszonyúan lefogyott, már-már beteges, alul ugyan úgy maradt a széles csípõje, a combjai is totál eltûntek, két bot van a lába helyén. Nagyon bután néz ki, most 55 kg. Szóval nem a kg-ok számítanak, hanem az alkat.
A kérdező hozzászólása: akkor még van rá esély, hogy nyárra már nem kell szégyenkeznem miatta?nem fogom feladni, egészen megszerettem a futást is
sztem mert körte tipusú alkatod van. Nézz utána..
Szia! Alkat kérdése, nincs olyan hogy helyi fogyás, elõbb-utóbb mindenhonnan fogyni fogsz, maximum más ütemben! Szerintem mérd le a comb és karkerületeket, ha meg akarsz bizonyosodni errõl.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!