Találatok a következő kifejezésre: Még mindig értem ezt (96 db)

36 . héten a mehszaj értékem meg mindig 3000. Ezek szerint túl hordom majd a babamat?

Kb.3hete fáj a szemeremcsontom valamikor menni is alig tudok.de a mehszaj teljesen zárt.

Legjobb válasz: 36-ik héten még mit akarsz? A terhesség 40 hét, ezután hordod csak túl. vagy is van még 4 heted. Az elsö babámnál 3 centire nyitva voltam a 30-ik héttöl és 42-ik héten szültem. A másodiknál a szülés elötti napon még csak 1 centire voltam nyitva májd másnap megszültem 3 óra alatt, pont a kiírt napon.

36-ik héten még mit akarsz? A terhesség 40 hét, ezután hordod csak túl. vagy is van még 4 heted. Az elsö babámnál 3 centire nyitva voltam a 30-ik héttöl és 42-ik héten szültem. A másodiknál a szülés elötti napon még csak 1 centire voltam nyitva májd másnap megszültem 3 óra alatt, pont a kiírt napon.
A kérdező hozzászólása: Jolvanna.elsõ baba nem tudom hogy zajlik azért is kérdeztem. De köszönöm a valaszodat
Szia! Szerintem ez nem jelent semmit! Én úgy kezdtem el vajúdni, hogy még zárva volt, mire a kórházba értünk, akkor is még alig 1 ujjnyira voltam nyitva, pedig nagyon fájt, rá 2 órára már bõ 2 ujjnyira. Azért is tartott nekem olyan sokáig a vajúdás, mert zárt méhszájról kezdtem.
Én is pont így vagyok, mint te, de ez nem jelenti azt hogy túl fogod hordani. A szeméremcsontod meg valószínûleg azért fáj mert a baba nyomja. 36hkm
Semmit nem jelent, én is zárt voltam végig. 38 hetesen és egy naposan, éjszaka 11 órakor kb 5 perc alatt tágultam és nyíltam 4 cm-ert. Na ezt onnan tudom, hogy bent voltam a kórházba és 11-kor fájásokkal jelentkeztem a nõvéreknél, hívták a dokit megvizsgált azt mondta nyílik a méhszáj, tágulok és menni kell fel a szülészetre, mire összeraktuk a nõvérkével a csomagom, és felmentünk a szülészetre, kb 5 perc volt, 4 centire voltam kitágulva.
36. héten még nekem is 3000 volt, 38. héten már 2100.

Alacsony afp-je és minden rendben volt a babával? Az enyém 0.49 nagyon alacsony, a testsulyom meg nagy. Minden értékem jó, csak ez nem

Legjobb válasz: nekem is hasonló értékem volt. bár nekem a testsúllyal korrigált érték (ezt kell nézned, ez is alacsony?) ugyanannyi lett, mint az eredeti. nekem is minden jó volt elõtte is és utána is. megállapitották, hogy nincs gond. a geteikus kifejezetten nem javasolta, hogy magzatvizmintavételre menjek. elég gyakori sajnos az afp téves riasztása. próbálj meg nem foglalkozni vele, bár tudom, hogy ilyenkor benne van aza emberben a félsz.

nekem is hasonló értékem volt. bár nekem a testsúllyal korrigált érték (ezt kell nézned, ez is alacsony?) ugyanannyi lett, mint az eredeti. nekem is minden jó volt elõtte is és utána is. megállapitották, hogy nincs gond. a geteikus kifejezetten nem javasolta, hogy magzatvizmintavételre menjek. elég gyakori sajnos az afp téves riasztása. próbálj meg nem foglalkozni vele, bár tudom, hogy ilyenkor benne van aza emberben a félsz.
a barátnõm is ilyen értéket hozott. Sajna ott baj lett.
12: 29 de a barátnõdnek gondolom volt mellette rossz uh eredménye is, vagy valami, ami ezt alátámasztja. vagy minden ok volt és a szüléskor derült ki?
Nekem 0, 45 lett, majd a négyestesztnél 0, 33. Azonnal magzatvízvétel, ami nem igazolta a down kórt szerencsére. Még a pocakomban van a baba, de remélem, hogy nem beteg.
minden rendben volt, minden lelet, uh. és szülés után derült ki hogy down-koros a gyermek, kora baba is lett.
Nekem 0, 69 lett, én majdnem frászt kaptam, hogy alacsony. Elõtte 12 hetes UH + kombinált teszt: tökéletes. Most voltam 1 hete dokinál és rákérdeztem. Nekem azt mondta, hogy már nincs alsó határérték, merthogy az AFP nagyon megbízhatatlan vizsgálat. Inkább a magasat figyelik: ha 2.5 MoM vagy feletti az érték. Engem megnyugtatott, hiszek neki, remélem valóban nem lesz semmi baj. Nekem 11+4 hetesen csináltak UH-t, már azon szépen látszott az orrcsontja.
A kérdező hozzászólása: Felhivtam én is a dokimat, mert idegeskedtem. Azt mondta a többi érték alapján, nincs gond, mert nem csak az afp nézték most meg. Ne aggodjak. Majd kedden megyek, akkor többet mond.
Nekem is alacsony lett az Afp, kromoszóma-vizsgálatot javasoltak, és minden rendben volt. Egészséges kislányom született.

Az elmúlt hónapokban sokszor előfordul : hogy a halálra gondolok. Értem ez alatt, hogy eszembe jut hogy egyszer meg fogok halni ill. hogy utána minden megy a maga folyamata szerint a földön, de én már nem leszek soha?

Szinte minden nap eszembe jut gondolatban.

Legjobb válasz: Na ezzel én is így vagyok majdnem.. csak én mindig azt hiszem,h meg fogok halni.. sok gond volt mostanság nálunk.. nagyapám sztrókot kapott..meghalt nagymamám tüdõembóliát...meghalt.. édesapám..trombózist..túlélte..szerencsére nagynéném sztókot a múlthéten..kómában van és gépek tartják életben És ez mind apum felõl..ja és ez 1 év leforgása alatt szntem nekem ez a probléma oka...

Na ezzel én is így vagyok majdnem.. csak én mindig azt hiszem, h meg fogok halni.. sok gond volt mostanság nálunk.. nagyapám sztrókot kapott..meghalt nagymamám tüdõembóliát...meghalt.. édesapám..trombózist..túlélte..szerencsére nagynéném sztókot a múlthéten..kómában van és gépek tartják életben És ez mind apum felõl..ja és ez 1 év leforgása alatt szntem nekem ez a probléma oka...
Nincs nagy baj, csak a régebbi traumákat nem dolgoztad fel.Ha van akinek kibeszéld magadból sokat segítene, esetleg kérhetnéd szakember segítségét, hogy ne menjen el a fiatal éveid ilyen gondolatokkal.Ha nem szívesen mennél el szakemberhez, írd ki magadból ezeket az eseményeket s ne olvasd el, dobd ki vagy égesd el, meglátod segít!
én is ugyan igy vagyok nekem 1honapja halt meg az édesanyám és én is folyton ilyenekre gondolokkk!igy dolgozzafel a traumát az agy!
Üdvözöllek a klubban. Sztem nincs olyan ember aki ne jutna el erre a pontra. Innen lehet tovább lépni., A lényeg h foglalkozz magaddal Kérj segitséget is hozzá. Kineziologus , pszichologus meg vannak jo könyvek elõadások evvel a témával kapcsolatba. ..


Mit csináljak, hogy boldogok legyünk? Õ mindent megtesz értem, folyton boldoggá akar tenni. Én meg mindig megbántom ok nélkül és minden kis hülyeségén behisztizek. Mért van ez? Nagyon Szeretjük egymást. Õ 17 éves fiú, én 15 éves lány

Több mint 1 éve vagyunk együtt.

Legjobb válasz: mert teljesen más világ vagytok még te most kezdted a közepes betüméretes életet õ meg már a nagy elején jár. Normális, hogy más elfoglaltságok felé orientálodtok még, de ha mindig egy irányba néznétek akkor ellaposodna a kapcsolat. :) enged, hogy szeressen téged és ne törödj minden kis problémán hiszen amig nem mennek a kapcoslatotok rovására a problémák addig nem is árthatnak nektek :)

mert teljesen más világ vagytok még te most kezdted a közepes betüméretes életet õ meg már a nagy elején jár. Normális, hogy más elfoglaltságok felé orientálodtok még, de ha mindig egy irányba néznétek akkor ellaposodna a kapcsolat. :) enged, hogy szeressen téged és ne törödj minden kis problémán hiszen amig nem mennek a kapcoslatotok rovására a problémák addig nem is árthatnak nektek :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszod! Igazad lehet :)

Mi a különbség mudi és a Hrvatski ovcar között? Tök olyan, mint a mudi. Olvasni, hogy talány ugyanazon fajta. No meg a juhász-és pásztrokutya elnevezés. Ki érti ezt?

Én úgy tudom,hogy a pásztorkutya nagytest? és az állatokra vigyáz míg a juhászkutya kisebb és az állatok terelése a szerepe.Hajtókutya,terel? kutya?

Legjobb válasz: Megint én vagyok. :D Tovább nézegettem a képet, és az elsõ ami rögtön szembetûnik az, hogy a szõre más mint a Mudinak. Emellett csonkolják a farkát a leírás szerint. A Mudiét viszont nem (ez azt jelenti, hogy nincs standardban, viszont gyakran megteszik.) DE a Mudinál sokszor születnek farkatlan vagy csonka farkú kiskutyák. Sokkasl nagyobb százalékban, mint a többi fajtánál. A mi egyik ötös almunkban kettõnek volt csak farka. És ezt, mint tapasztaltam, elég stabilan örökítik.

Úgy látom itt a legtöbb válaszoló még nem találkozott horvát juhásszal élõben... Kinézetben lehet, h hasonlít a mudira - bár az már képekrõl szembetûnõ lehet, h a faroktartásuk teljesen más valamint a marmagasságuk is nagyobb. Az sem igaz, h csak fekete színben vannak - csupán az a leggyakoribb. Pl. létezik tan jegyes horvát is. Ellenben a legnagyobb különbség a jellemükben van. A mudi érzékenysége nyomokban sem található meg a horvátokban. Aki szeretne élõben horvát juhászt látni az látogasson ki szombaton Szigetszentmiklósra, ahol agility verseny lesz és Maygarország néhány horvát juhászából egy tuti ott lesz :o) Ott aztán mindenki megtapasztalhatja élõben, h tényleg csak nagyon távoli rokonság fedezhetõ fel a két fajta közötti jellemvonásokban.
Megint én vagyok. :D Tovább nézegettem a képet, és az elsõ ami rögtön szembetûnik az, hogy a szõre más mint a Mudinak. Emellett csonkolják a farkát a leírás szerint. A Mudiét viszont nem (ez azt jelenti, hogy nincs standardban, viszont gyakran megteszik.) DE a Mudinál sokszor születnek farkatlan vagy csonka farkú kiskutyák. Sokkasl nagyobb százalékban, mint a többi fajtánál. A mi egyik ötös almunkban kettõnek volt csak farka. És ezt, mint tapasztaltam, elég stabilan örökítik.
Ez egy elég buta kérdés, mert a mudi az egy magyar kutya a másik pedig egy horvát. Ez hasonló kérdés, mintha azt kérdeznéd, hogy mi a különbség a jonathan alma és az idared között. Javaslo ma kutyák és tények címû könyvet.
Második vagyok megint, és már ne is haragudj, de a másik kérdésed szerintem töki felesleges... Nem mindegy hogy pásztorkutya, vagy juhászkutya? Van egy fajta, és az vagy terel, vagy "õriz a farkasoktól"... Egyébként meg mi járunk a Mudikkal terelni, és ott elég sok PÁSZTORKUTYA is terel. Pl láttam kuvaszt meg komondort is, Nagyon jól csinálták, és egyéb külföldi fajtákat is láttam... A régi leírásokban is olvastam amikor a kuvasz TERELÉSI MÓDSZERÉRÕL mesélt az író. Egyébként meg most megnéztem a horvát juhászkutyát (már régebben is láttam képen), és mint nem laikusnak azonnal szembetûnõ, és ha nem tudnám, hogy milyen fajta, akkor is gyanakodnék már, hogy ez nem lehet Mudi.
Az horvát a Mudi meg magyar! A horvár CSAK FEKETE színben engedélyezett (így tudom, én csak a mudit ismerem jól), a Mudi pedig SOK színben! Pl. fekete, fekete cifra, barna cifra, fakó, fehér, izabella, barna, hamvas stb. Ez EGY nagy különbség szerintem. Ezen kívül azt olvastam róla, hogy rövidebb a teste mint a Mudinak. Megengedett hogy a füle ne álljon fel teljesen (ezt is olvastam), a Mudinál NEM. A magassága és a súlya tágabb határok között van mint a Mudié.
A kérdező hozzászólása: Én meg azt olvastam, hogy állítólag(vannak olyan nézetek)ugyanazon egy fajta a kettõ. Csak az a dráva tulsó oldalán van. Az FCI-nek jó ha több fajta van.Az nem baj ha országonként másképp nevezik. Egyesek a kuvszt, a tátrai hegyikutyát meg a szlovák csuvacsot is egy fajtának tartják. Nagy területen leszórva némi különbségekkel, de akár egy fajta is lehetne. Széthullott Jugoszlávia és érdekes módon mindegyik országnek lett külön pásztorkutyája.Amik rettentõen hasonlítanak egymásra.
Elsõ kivételével én írtam a válaszokat, és tényleg nem láttam horvát juhászkutyát, de legalább utána olvastam, és ha jól látom, akkor nem írtam semmi valótlant... Mellesleg azt is olvastam, hogy csak feketében engedélyezik, és nem is valami amatõr helyen, szóval. A többi szerzett infomációmmal is baj van? Én is azt írtam, hogy elsõ ránézésre kitûnik, -hogy ha valaki Mudinak mondaná-, hogy itt valami nem stimmel... Mivel én már hallottam a horvátról is, így a magam nevében: rögtön eszembe jutna... Azt nem tudom te rossz értelemben mondtad-e a mudi érzékenységét. Nekem nyolc éve vannak mudijaim, és mondhatom, hogy csak "rám érzékenyek. Kajára, eseményekre, kutyákra, betegségekre nem! Ja és még megsértõdni sem láttam az enyémeket... Szóval a Mudi egy nagyon erõs kutya... ha így értetted az érzékenységet...
A kérdező hozzászólása: Csak össze ne vesszetek. Én nem találtama horvát kutyáról rnedes leírást azért kérdeztem.Viszont a mudinál már olvastam, hogy talán az ottani megfelelõje. Talán egy fajta. A mudinál is a fekete a leggyakoribb.nem?
A Mudi nem talán hanem egy fajta! És igen, a fekete a leggyakoribb színe, de ez nem jelenti azt, hogy többi színnek kevesebb értéke lenne, vagy késõbb alakult volna ki. Mert amikor leírták a fajtát akkor sokkal több színt jegyeztek be, amik ma megint szabályosak lettek...
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy a Mudi egy fajta! tetszik is. A talánt arra értettem, hogy egy fajta lehet talán a kettõ. A cifra legszebb
Érdekesség, hogy a mudi legyakoribb színe a fekete, viszont kivétel nélkül MINDEN egyed hordoz barna gént is.

Már megvolta a tüszőrepedésem, de még mindig nagyon értem az ovufájdalmat. Normális ez?

Most egyébként is nagyon er?sen fájt, alig bírtam leülni, pozitív lett az ovuteszt, aztán negatív, bezáródott a méhszáj, felment a h?m, de a hasam még mindig ugyanúgy fáj.. ha nem is mindig, de sokat érzem.

Legjobb válasz: Hasonló gondban vagyok,mint te, csak én nem mérek hõt. Nálam már két napja volt fájdalom, de az igazi mensis érzés csak tegnap. A cicim is fájt, viszont az már a elmúlt, a hasam nem teljesen és nyákom is van. SZóval nem tudom,hogy meglehetett tegnap az ovum,vagy még nem! Elég egyértelmû fájdalom volt tegnap, de még csak a 12. napom volt. Ilyenkor bánom,hogy nem mérek hõt, de mivel ez az elsõ hónapunk még nem akartam!

Hasonló gondban vagyok, mint te, csak én nem mérek hõt. Nálam már két napja volt fájdalom, de az igazi mensis érzés csak tegnap. A cicim is fájt, viszont az már a elmúlt, a hasam nem teljesen és nyákom is van. SZóval nem tudom, hogy meglehetett tegnap az ovum, vagy még nem! Elég egyértelmû fájdalom volt tegnap, de még csak a 12. napom volt. Ilyenkor bánom, hogy nem mérek hõt, de mivel ez az elsõ hónapunk még nem akartam!

Van az a GGMM program a san andreashoz, és mindent jól csinálok, utána elindítom a játékot meg meg jelenik benne a kocsi nem akad semmi, és más nap mikor el elindítom mindig hiba üzenet jelenik meg nem értem mitől van ez?

Legjobb válasz: windows xp-van, már több verzióval próbálkoztam, meg több kracker de semmi mindig úgy ez van más nap :S régen kiválóan ment max-on volt az enb seriesis már azt se használom hozzá de így se jó :( a gta iv gond nélkül fut pls valaki ???

A kérdező hozzászólása: windows xp-van, már több verzióval próbálkoztam, meg több kracker de semmi mindig úgy ez van más nap :S régen kiválóan ment max-on volt az enb seriesis már azt se használom hozzá de így se jó :( a gta iv gond nélkül fut pls valaki ???
A kérdező hozzászólása: na idõ közben rá jöttem hogy a ggmm okozta a problémát, így mi után be teszem a kocsikat ki törlöm a ggmm-t és úgy müxik :D

Lenne egy olyan kérdésem hogy a fiúknak miért jönnek be annyira ezek az emos lányok? állítólag vadak és szépek meg minden, de egy nem emos csaj is lehet az nem? Ezt én nem értem, én nem vagyok emos mégis imádom a vad szexet! L/19

Legjobb válasz: Nem vagyok nagy emotológus, de ha minden igaz, itt az öltözködés, hajformázás, manikûr a lényeg, szóval, hogy sötét^^ és tornacipõben jár... Én a BME-n tanulok mérnöknek, érdekes mód erre felé nincs annyi "emos lány", de ha volna se érne fel egy okos, csinos, elegáns nõvel. Ha meg csak a szex a lényeg, akkor mindegy milyen, a lényeg, hogy lukas legyen, és akkor nem hátrány ha kicsit vad, de ez is ember függõ. Hosszútávú kapcsolatra egy olyan felnõtt nõ, aki sötét szóba sem jöhet. Hogy nézne ki egy emos anya?...

Nem vagyok nagy emotológus, de ha minden igaz, itt az öltözködés, hajformázás, manikûr a lényeg, szóval, hogy sötét^^ és tornacipõben jár... Én a BME-n tanulok mérnöknek, érdekes mód erre felé nincs annyi "emos lány", de ha volna se érne fel egy okos, csinos, elegáns nõvel. Ha meg csak a szex a lényeg, akkor mindegy milyen, a lényeg, hogy lukas legyen, és akkor nem hátrány ha kicsit vad, de ez is ember függõ. Hosszútávú kapcsolatra egy olyan felnõtt nõ, aki sötét szóba sem jöhet. Hogy nézne ki egy emos anya?...
Találkozzunk hova valósi vagy? Nekem nem az emósok, hanem te jössz be!!!
19 évesen ilyet kérdezni, bocs, de Te hülye vagy.
:D Ez kééész. És honnan veszed, hogy mindenkinek az emósok jönnek be?? HÁHÁ...
mert jók.
elég durva hogy 19 éves létedre ez a legnagyobb világfájdalmad.. és az emo már amúgy is kezd kimenni a divatból.
Azért bámulják õket a fiúk, mert feltûnõek, és azon gondolkoznak, hogy hogy nézhet ki ÍGY egy lány? Amúgy az átlagnak nem jönnek be, fõleg az értelmesebb kordbeli fiúkan, a kisfiúknak esetleg. 20/L
sztem meg pont h ez az emo invázió már csökkent:) inkbáb pár éve lehetett mindenhol õket látni, már nem nagyon
Nekem is tetszenek az emo-s kinézetû lányok, de nem a vad szexre asszociálok, amint meglátok egyet. Valószínûleg az a csaj, aki tetszik, az tetszene kicsit másabb hajjal is, nem csak mint emo.
A kérdező hozzászólása: ez jó volt.. köszi a választ, végülis jogos :)
A kérdező hozzászólása: hát nemtom, mostanság kilépek az utcára és itt egy emo-ott egy emo, a pasik meg bámulják õket mintha annyira tuti lenne hogy agyon vannak festve, ami persze kvára nem egészséges!nah mind 1 am én pest megyében lakom :) és van barátom :D
én imádom az emo lányokat:D persze az a jobbik eset ha csak úgy néz ki..O, O

Egy 13 hónapos babának miért kell még mindíg tápszert kapnia? Az egyik ismerősom még mindig azzal eteti a kisfiát, pedig már majdnem kap minden rendes kaját is. Én ezt nem értem. Én akkor már semmiképpen nem szeretnék a kislányomnak adni.

Mi még csak 4 hónaposak vagyunk, sajnos nem elég a tejem már régóta kap tápszert is a kis manó, egy hete elkezdtük a hozzátáplálást gyümivel, mert a tápszeradagot szeretném egy kicsit lecsökkenteni. De ez hogy még ennyi id?sen tápszert kap egy kicsit meglepett. Szerintem már nem kellene neki kapnia. Nektek mi a véleményetek err?l? Ja, és a kissrác elég jó húsba van.

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy kb.2 éves korig alapvetõ létfontosságú a tej,de mivel rendes tejet nem szabad adni addig marad a tápszer, valszeg reggel este.Vagy hülyeséget írok? Mi még csak 7 és fél hónaposak vagyunk...

Én úgy tudom, hogy kb.2 éves korig alapvetõ létfontosságú a tej, de mivel rendes tejet nem szabad adni addig marad a tápszer, valszeg reggel este.Vagy hülyeséget írok? Mi még csak 7 és fél hónaposak vagyunk...
3 éves koráig is ehet tápszert ill.akkor már tejpotló a neve mert a tehéntejjel jobb várni 3 évig is. A kisfiam 9 hós (még szopik)de 1 éves korában még nem fogja azt enni ami mi. A tápszerben nagyon fontos vitaminok, ásványi anyagok vannak ami pl. egy permetezett körtében nincs. Szerintem az ismerõsöd nagyon jól csinálja. Nektek nem kellene ilyen hamar elkezdeni a hozzátáplálást.
Az elsõ fiam majd 3 éves korig, a második is amíg elfogadja azt eszi reggelire. Jó, mert sok benne a vitamin és az ásványi anyag. Jó, mert ha esetleg beteg és csak folyadékot fogad el, legalább tudom, hogy evett vmit. Jó, mert sokszor a gyógyszert csak ebben oldva tudtam beadni neki. Az én gyerekeim, már 8-10 hónaposan majdnem azt ették amit, mi. Ettõl függetlenül a tápszert megitták reggelire (õ kérte, kéri). Sztem is korai még a tápszer elhagyása 4 hónaposan, neki még 4-5ször az kellene ennie. Ja és nem a tápszertõl van jó súlyban, szép is lenne ha az hízlalna (kövérségre gondolok, nem az egészséges gömbölyûségre) 30 hetes (3.)
A kérdező hozzászólása: nem elhagyni akarom a tápszert csak egy kicsit lecsökkenteni.
Mi is 4 hósak vagyunk, most kezdtem én is a leveket, nagyon szereti(csak tápszeres).De egy éves kora után én nem akarok neki tápszert adni, annyi mindent ehet akkora, miért etessem azzal, legalábbis ez az én véleményem.Én mondjuk nem tudom hivatalosan meddig eheti a tápszert, de én nem szeretném addigra adni.

Még mindig nem tudom ezt hová tenni, valaki érti a lányok fura működését?

Hát az van, hogy nem vagyok egy férfiállat, nem vagyok nagy darab, se magas, se férfiállat fejű, egy részg bombázó csaj szavaival élve. Olyan aranyos vagy! Ezzel nem tudok mit kezdeni, mert azért a tini csajoknak bejöttem már, de sokan pont emiatt tartanak rondának, kisfiús vonásaim minatha a csajok egy részének inkább hatalmas hátrányt jelentének, míg másoknál meg pont ezért vagyok vonzó, bejövős kategória. Inkább az ilyen pici, 13-15 éves csajoknak jöttem be eddig. Emiatt sokan csak pedomacinak csúfolnak, nem mintha én választottam volna, hogy épp nekik tetszek, de mindegy. Teljsen összezavarnak a csajok, néha úgy érzem, hogy helyes vagyok, máskor meg úgy, mintha valami bűnronda gyerek lennék és elkéne ásnom magam, szégyenemben. Valakinél hasonló esetleg? Meg szerintetek akkor már tényleg nincs más választásom, mint hagyni a kis tini csajok csábításának?

Legjobb válasz: Úgy sem fogadod el a tippeket, csak még nyafogsz 20 évig.... Sportolj, edzz, az aranyosság és kisfiússág pedig mind kívülrõl, mind belülrõl jöhet. Személyiségedben is elérhetnél egy érettségi szintet, kommunikációban, kisugárzásban... akkor már kevésbé lennél kisfiús. De amíg odáig nem jutsz el, és csak itt szomorkodsz addig ne várj semmit....

Úgy sem fogadod el a tippeket, csak még nyafogsz 20 évig.... Sportolj, edzz, az aranyosság és kisfiússág pedig mind kívülrõl, mind belülrõl jöhet. Személyiségedben is elérhetnél egy érettségi szintet, kommunikációban, kisugárzásban... akkor már kevésbé lennél kisfiús. De amíg odáig nem jutsz el, és csak itt szomorkodsz addig ne várj semmit....
Retardált vagy, most komolyan? Mi lenne ebben a fura, mégis?! Nem tetszhet mindenkinek ugyanaz, tudod "ízlések és pofonok"... Minek kell ezen ennyi kattogni, tépelõdni?
Fura mûködés ? inkább a te fejedben van a baj. Nem mindenkinek ugyanaz tetszik. Van aki a Justin Bieber féle kisfiúkra indul be, másnak nagy maci kell...sok ész kell bizony ehhez, hogy felfogjuk.
nem õk a furcsák, te vagy h.lye
Akkor fordítok neked: ha egy nõ azt mondja neked , hogy aranyos vagy = tetszik a belsõ értékeid (legalábbis amit eddig megismert belõle)
Ha ezt mondja neked, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem éppen te leszel az, akivel összejönne. Ez az igazság - tegyél ellene.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!