Találatok a következő kifejezésre: Még mensi vagyok, a hasam (41 db)

igen, lehet, hogy terhes vagy az is, hogy gyomorrontásod vagy napszúrásod van...tesztelj
Teszt, mert nõgyógyász ilyen korai stádiumban nem tudja még megállapítani.
Tesztelj! :)
Tesztelj, ha pozitív akkor szerintem 1-2 hét múlva mehetsz nõgyógyászhoz.
terhes vagy, tesztelj!
Nekem is egy hetet késet minden tünetem utalt rá de mégse voltam terhes csak az agyam játszott velem.miután felfogtam hogy nem vagyok terhes a tesztek alapján rögtön megjött...De remélem neked nagyobb szerencséd lesz:)

Még mensi előtt vagyok, a hasam alja nagyon érzékeny, több dologtól hányingerem van, aluszékony vagyok és nagyon hamar elfáradok. Az étvágyam is jelentősen megnövekedett és folyton pisilni járok, a hőm 37, 3, a pé-em 13-án volt. Terhes vagyok?

Legjobb válasz: Nekem is ilyen tüneteim voltak+ 10 napot késett,már reménykedtem,de tegnap megjött.Valóban terhességre is utalhatnak a tüneteid,de még csomó minden okozhatja.Ha nem jön meg,csinálj egy tesztet,ha pozitív,irány a doki,ha negatív,várj még pár napot,tesztelj újra.Sok sikert!

Nekem is ilyen tüneteim voltak+ 10 napot késett, már reménykedtem, de tegnap megjött.Valóban terhességre is utalhatnak a tüneteid, de még csomó minden okozhatja.Ha nem jön meg, csinálj egy tesztet, ha pozitív, irány a doki, ha negatív, várj még pár napot, tesztelj újra.Sok sikert!
Ismerõsek a tünetek... csatlakozom az elõttem szólóhoz. Várj a késésig, majd teszt.
A tünetek terhességre utalnak. Mensi elmaradása után 4-5 nappal csinálj tesztet és mindenképp doki.-)

6 napja múlt el a mensim, de a hasam azóta is úgy fáj, mintha megint meg akarna jönni. Lehet, hogy mégis terhes vagyok?

Ma már folyásom is van, majdnem olyan mint peteéréskor, de ez nem nyúlós és nem átlátszó, hanem inkább olyan opálos.De egyébként más tünetem nincs, talán egy kicsit feszültebb vagyok. Lehet, hogy annak ellenére, hogy megjött mégis terhes lennék? Aminek nagyon tudnék örülni. :)

Legjobb válasz: Szia! Szerintem csinálj egy tesztet, ha terhes vagy akkor már kimutatja. Ha mégsem akkor se keseredj el, majd legközelebb sikerülni fog.

Szia! Szerintem csinálj egy tesztet, ha terhes vagy akkor már kimutatja. Ha mégsem akkor se keseredj el, majd legközelebb sikerülni fog.
Remélem! Na mi lett az eredmény? Ugye már pisilni mentél? :) )
lehet persze. de pl nekem is volt már hogy menzi után megmaradt a fájás. de csak 1-2 napig


Mi a kérdés? Lehetsz e terhes? Kicsit fogalmazhatnál pontosabban is... ;)
A kérdező hozzászólása: Hogy lehet-e terhes vagy ezek nem olyan tünetek?

8 hetes kismama vagyok! Az természetes hogy ugy érzem hogy mindjárt megjön a mensim? Fájdogál a hasam alja és a derekam is fáj! És mellette még iszonyu hányingerem van!

Legjobb válasz: Igen ne aggódj, énis így voltam. 4-ik hónapig minden nap hánytam. Most 27 hetesek vagyunk. SZIA, BOLDOG BABAVÁRÁST!

Igen ne aggódj, énis így voltam. 4-ik hónapig minden nap hánytam. Most 27 hetesek vagyunk. SZIA, BOLDOG BABAVÁRÁST!
Ne aggódj, nekem is volt ilyen, és én is féltem, de egy barátnõm megnyugtatott, akinek szintén ezek a tünetei voltak. A hányinger pedig természetes, a 12. hétig el is fog tartani.
Én nekem inkább csak a derekam fájt.A hányinger az normális.Ha kétségek közt vagy inkább menj el a nõdokidhoz , hogy megnyugodj.Jó babavárást!!!

A closti beállítja a rendszertelen mensit? az első closti után 24 napra pontosan jött meg. a másodikat is elszedtem de még semmi 26. napon vagyok. napok óta fehér folyásom van. ez jó jel? meg picit szurkál a hasam is

Legjobb válasz: Lehet jó jel én a 3. után a 12. naptól peteérést láttam vizeletteszten+ mikroszkópon(PG53) és akció mindennap és most kezdtem a 9. hetet. Ha egyszer beállt akkor már jó szerintem a 32-33 napon ha nem jön meg akkor teszt-és doki!! Drukkolok!

Lehet jó jel én a 3. után a 12. naptól peteérést láttam vizeletteszten+ mikroszkópon(PG53) és akció mindennap és most kezdtem a 9. hetet. Ha egyszer beállt akkor már jó szerintem a 32-33 napon ha nem jön meg akkor teszt-és doki!! Drukkolok!

Mi baj lehet? Nehany napja faj a hasam alja, es estenkent emejgek meg hanyingerem van enyhen. A mensim elott valo nap egyutt voltunk a parommal es talan lehetseges h terhes vagyok?

Legjobb válasz: A mensid rendesen megjött? Nem túl nagy a valószínûsége,hogy egy nappal a mensi elõtt teherbe ess,bár volt már ilyen. Szerintem ha rendesen megvolt a mensid,akkor nem valószínû,hogy babás vagy.

A mensid rendesen megjött? Nem túl nagy a valószínûsége, hogy egy nappal a mensi elõtt teherbe ess, bár volt már ilyen. Szerintem ha rendesen megvolt a mensid, akkor nem valószínû, hogy babás vagy.
A kérdező hozzászólása: Igen rendesen megjott, masnap. Viszont en lassan mar egy eve fogamzasgatlot hasznalok, es attol csokkent a verzes mennyisege, de most kevesebb volt az eddigieknel.
A biztonság kedvéért csinálj egy tesztet, de nem hiszem, h terhes vagy.

Két napot késik a mensim. Mostanában úgy érzem mintha a hasam felpuffadna. De ez ritkábban fordul elő. Lehetséges hogy terhes vagyok? Vagy ez a kis idő még elfogadható (2nap) más jelet nem nagyon veszek észre.

Legjobb válasz: védekeztetek? szedsz gyógyszert? amit leírtál abbol következtetve lehet de ha rendesen védekeztek nem hiszem. Melegtõl is késhet,Hasad meg attól is felpuffadhat ha olyan ételt eszel ami jó tápláló,tömény zsiros...

védekeztetek? szedsz gyógyszert? amit leírtál abbol következtetve lehet de ha rendesen védekeztek nem hiszem. Melegtõl is késhet, Hasad meg attól is felpuffadhat ha olyan ételt eszel ami jó tápláló, tömény zsiros...
Mi lett végül is?
A kérdező hozzászólása: immar 5.napja nem jon meg.... szerintetek ? baba van a dologba? de semmi arra utalo jel nincs.csak picit szur neha a hasam ennyi.hotfon tesztelek
A kérdező hozzászólása: rendben. köszi a válaszokat :)
lehetséges ha a teszt pozitiv akkor már mindenféle kép menj dokihoz
A kérdező hozzászólása: nem nagyon szeretnék még dokihoz menni. max egy hetet várok. ha akkor sem jön meg tesztelek. de mit mondotok? lehetséges? :S
Ha nem védekeztetek akkor lehetséges:/ nem jön meg akkor menj el dokihoz :/
A kérdező hozzászólása: nem diétázok és nem is fogyózok. hála isten nekem nem kell :) de viszont sokat eszek, többet a megszokottnál...
A kérdező hozzászólása: épp ez az hogy sajna nem védekeztünk. a párommal már két éve együtt vagyunk. de nem szeretnénk babát. és nem szedek gyógyszert sem. máskor is elõfordult már hogy késett. volt mikor 1hetet. és akkor majdnem... de aztán megjött. most pedig picit tartok tõle hogy becsúszik. ja és picit szúr a hasam. lehetséges szerinted? vagy te kizárod h az lenne a dologban?
Diéta, fogyókúra miatt is késhet. Mivel védekeztetek?
mi lett??

Mensim mindig rendszeres 28 napos, okt 30-an megjott es nov 10, 11 12-an egyutt voltam a parommal. Ma par napja faj a hasam meg feszulnek a melleim. Lehet, hogy terhes vagyok, vagy meg korai, hogy megerezzem a tuneteket?

Legjobb válasz: Ezek a tünetek ugyanúgy lehetnek a szokásos soron következõ mensi jelei is. Mindenkinél más és más, de ha 27-28.-ig nem jön meg, csinálj egy tesztet, az a tuti.

Ezek a tünetek ugyanúgy lehetnek a szokásos soron következõ mensi jelei is. Mindenkinél más és más, de ha 27-28.-ig nem jön meg, csinálj egy tesztet, az a tuti.
Szerintem korai még, hogy érezd, ha terhes is vagy, egy hét alatt szerintem lehet akár betegség jele vagy a következõ mensi jöhet elõbb. Várj még, ha nem jön meg, tesztelj!
szerintem is korai, varj a honap vegeig ha nem jon megtesztelj, mert hallottunk mar olyat h valaki ilyen hamar erzett tuneteket, en szemely szerint jun.9en mensiztem utoljara es julius 21en teszteltem, mert csak akkor kezdtem el mellfeszulest erezni, pedig ikreket szultem, de szerintem egyenenkent valtozo.

Hétfőn múlt el a mensim, ugyan olyan volt mint szokott! De fel vagyok puffadva és a hasam is fáj, meg a fejem, a derekam! Lehet baba vagy csak a jó idő miatt van?

Legjobb válasz: sziasztok! én is igy voltam pár hónapja mint ti! produkáltam a tünteteket! valószínüleg pszihésen! Túl sokat foglalkoztam a baba témával, a görbémet lesetem és mindent ki akartam belõle olvasni, ha már esett egy picit a hõm már mindjárt peteérésre gondoltam! ja és túl sokat voltam ezen az oldalon és sokat olvasgattam e témakörben a kérdéseket, válaszokat! és sajnos néha beképzeltem hogy nekem is ilyen tünetem van! amióta lazábban veszem és egy hétig fel sem jöttem az oldalra, megszüntek a tüneteim! minden rendbe a mensim sem késik soha, megjön rendesen! és minden oké! A bab meg majd jön ha szeretne...

sziasztok! én is igy voltam pár hónapja mint ti! produkáltam a tünteteket! valószínüleg pszihésen! Túl sokat foglalkoztam a baba témával, a görbémet lesetem és mindent ki akartam belõle olvasni, ha már esett egy picit a hõm már mindjárt peteérésre gondoltam! ja és túl sokat voltam ezen az oldalon és sokat olvasgattam e témakörben a kérdéseket, válaszokat! és sajnos néha beképzeltem hogy nekem is ilyen tünetem van! amióta lazábban veszem és egy hétig fel sem jöttem az oldalra, megszüntek a tüneteim! minden rendbe a mensim sem késik soha, megjön rendesen! és minden oké! A bab meg majd jön ha szeretne...
Sajnos én is igy jártam , mint az elöttem szóló.Kiderült, hogy beképzeltem, mert már annyira akartam a babát.Aztán jött a nagy pofára esés.Probálom lazábban venni, ami nehéz, fõleg mivel körülöttem rengeteg a kismama......
Bocsi hogy nem a kérdésedre válaszolok de én is úgyanígy vagyok nekem is most mult de a tüneteim azok maradtak amik menszi elõtt voltak!Nem tudom mi lehet!!!Lehet hogy majd ha teljesen kitisztulok holnap vagy holnapután csinálok egy tesztet
Elsõ vagyok csináltam tesztet nagyon halványan szinte alig látni de + :D:D:D:D:D most merek bizakodni mivel most mult el ugyhogy menszesztõl nem kell tartanom!!Kedden tesztelek még egyet hátha erõsebb lesz a csík!!!
Gratulálok az elsõ hozzászólónak)))))
A kérdező hozzászólása: Gratulálok nagyon!!!!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!