Találatok a következő kifejezésre: Még lehet az üzletekben A (23 db)

Még lehet kapni az üzletekben "A világ legnagyobb..." könyvsorozat részeit?

a párom gy?jtötte, de még nincs meg neki néhány része és ezt szeretnék venni szülinapjára.

Legjobb válasz: igen.irány Libri world!

igen.irány Libri world!

Fel lehet próbálni az üzletekben a kalapokat meg sapkákat?

Azért kérdezem mert ha fel lehet próbálni, akkor ugye elég sok ember fején megfordul, szóval higiéniai okokból talán nem szokták engedni, viszont akkor honnan tudom, hogy melyik jó a fejemre?

Legjobb válasz: Persze, hogy fellehet. A ruhát is fel próbálja sok ember. Ha nem tetszik nekik, szólnak. Azért arra érdemes figyelni, hogy nem agyon próbáltat vegyél meg. PL.ami már belülrõl koszos, alapozós... :)

Persze, hogy fellehet. A ruhát is fel próbálja sok ember. Ha nem tetszik nekik, szólnak. Azért arra érdemes figyelni, hogy nem agyon próbáltat vegyél meg. PL.ami már belülrõl koszos, alapozós... :)
Persze hogy fel lehet. De ami nem megy ra a fejedre azon ne probalkozz. Csak a fülbevalot nem lehet felvenni higéniai okokból. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:) Hogy ha már a méretnél tartunk, akkor az a jó amelyiket teljesen rá tudom húzni a fejemre vagy maradni is fog egy betöltetlen rész? Szalmakalapot szeretnék venni és gyakran azt érzem, hogy ugyan rá megy a fejemre de egy kis része "betöltetlen" marad, és hát így nem túl stabilan van a fejemen. Viszont olyan nagy fejem nem lehet, hogy egyik se lenne jó.
Mindenképpen olyant vegyél ami neked kényelmes.
Olyat vegyel ami kenyelmes és jól áll rajta. :)
persze hogy igen
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:)

Szegeden az Árkádban a Bershka üzletben lehet még fejhallgatót kapni?

Nagyon fontos lenne, mert szükségem lenne egyre. Ha lehet még kapni, kérlek árat is írnátok? köszönöm!

Legjobb válasz: Szia! Pont most jöttem az Árkádból bementem az üzletbe és volt úgy 2-3 db szóval ha szeretnél menj és csapj le rá;)

Szia! Pont most jöttem az Árkádból bementem az üzletbe és volt úgy 2-3 db szóval ha szeretnél menj és csapj le rá;)
A kérdező hozzászólása: és milyen fajtájú, milyen színû? mennyibe kerül kb?:)


Ha a Tchibo webáruházban meg akartam rendelni az egyik órát, de fehérben már nem lehet (fehéret akartam) mert azt íja ki: "Sajnos elfogyott", akkor, ha elmegyek az üzletbe van rá esély, hogy ott van fehér?

Legjobb válasz: Nem sok esely van ra mivel ami a webaruhazban van az az ami raktarban van es altalaban ha nincs raktaron az uzletben sem kapod meg.

Nem sok esely van ra mivel ami a webaruhazban van az az ami raktarban van es altalaban ha nincs raktaron az uzletben sem kapod meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
A kérdező hozzászólása: Szerencsére még volt egy az üzletben, úgyhogy megvettem. :D!
nem ugyanaz az árukészlet az üzleteké meg a webes, nem a központi raktárból megy még mindig

Meg mondja nekem valaki hogy a the sims 2 megnyitottunk vár az üzletben hogy lehet ételt árúlni?

-

Legjobb válasz: Belépsz a vásárlás módba.ott kiválasztod a felületeket (vagy ahol az az asztal van). Ott van olyan hogy polcok. Ott kiválasztod azt amelyik úgy néz ki mint egy hûtõpult. nyiss üzletet.(telefon-otthoni vállalkozás indítása). ezután amikor a hûtõre kattintasz lesz olyan opció hogy több tál étel készítése.készíts amit árusítani szeretnél. aztán rakd bele abba a szekrénybe amit elõzõleg megkerestél(elösszõr szedd ki az eszköztárból). aztán árazd be õket.

Belépsz a vásárlás módba.ott kiválasztod a felületeket (vagy ahol az az asztal van). Ott van olyan hogy polcok. Ott kiválasztod azt amelyik úgy néz ki mint egy hûtõpult. nyiss üzletet.(telefon-otthoni vállalkozás indítása). ezután amikor a hûtõre kattintasz lesz olyan opció hogy több tál étel készítése.készíts amit árusítani szeretnél. aztán rakd bele abba a szekrénybe amit elõzõleg megkerestél(elösszõr szedd ki az eszköztárból). aztán árazd be õket.

Ezeket a smink szetteket az Ázsia Centerben (üzletben) is meg lehet venni?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Én a helyedben nem venném meg õket. semmi neve, nem tudod mibõl készült, kis garancia sincs ,hogy normális az összetevõ. mindenbõl összerakott.. Inkább akkor vegyél kicsit drágábbat de jobb minõségût :D pl Az Essence márka sem drága

Én a helyedben nem venném meg õket. semmi neve, nem tudod mibõl készült, kis garancia sincs , hogy normális az összetevõ. mindenbõl összerakott.. Inkább akkor vegyél kicsit drágábbat de jobb minõségût :D pl Az Essence márka sem drága
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! Az essence termékeit szoktam vásárolni, de itt megtetszett egy korrektor paletta ami, amúgy 5600 Ft-ba kerül. Van aki ugyan olyannak látja az olcsóbbikat, mint a drágát van aki nem.... A honlapon található ecsetekkel szerinted mi a helyzet?
miért akarsz olyan õsrégi telót venni? legalább 5-öst (vagy 5c-t) vegyél.
xD
szerintem próbáldmeg a http://www.emosvagyokoljetekmegnyiregyhazan.hu oldalt!
A kérdező hozzászólása: mit izélsz itt? mi? egy normális választ kérek, tudtok olyat irni?
Van lábad? Fogod magad, kimégy a Korzóba vagy a Nyírplázába, és minden 2. boltban emos rongyokat fogsz találni. Úgy kérdezed, mintha valami fellelhetetlen ritkaságot akarnál megvenni...
Ja, és Nyíregyháza nagy betû.
xDDDDDD
az ikszdés válaszok a legjobbak :D
ugyehh :O xDDD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!