Találatok a következő kifejezésre: Még lehet az üzletekben A (19 db)

Még lehet kapni az üzletekben "A világ legnagyobb..." könyvsorozat részeit?

a párom gy?jtötte, de még nincs meg neki néhány része és ezt szeretnék venni szülinapjára.

Legjobb válasz: igen.irány Libri world!

igen.irány Libri world!

Szegeden az Árkádban a Bershka üzletben lehet még fejhallgatót kapni?

Nagyon fontos lenne, mert szükségem lenne egyre. Ha lehet még kapni, kérlek árat is írnátok? köszönöm!

Legjobb válasz: Szia! Pont most jöttem az Árkádból bementem az üzletbe és volt úgy 2-3 db szóval ha szeretnél menj és csapj le rá;)

Szia! Pont most jöttem az Árkádból bementem az üzletbe és volt úgy 2-3 db szóval ha szeretnél menj és csapj le rá;)
A kérdező hozzászólása: és milyen fajtájú, milyen színû? mennyibe kerül kb?:)

Ha a Tchibo webáruházban meg akartam rendelni az egyik órát, de fehérben már nem lehet (fehéret akartam) mert azt íja ki: "Sajnos elfogyott", akkor, ha elmegyek az üzletbe van rá esély, hogy ott van fehér?

Legjobb válasz: Nem sok esely van ra mivel ami a webaruhazban van az az ami raktarban van es altalaban ha nincs raktaron az uzletben sem kapod meg.

Nem sok esely van ra mivel ami a webaruhazban van az az ami raktarban van es altalaban ha nincs raktaron az uzletben sem kapod meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
A kérdező hozzászólása: Szerencsére még volt egy az üzletben, úgyhogy megvettem. :D!
nem ugyanaz az árukészlet az üzleteké meg a webes, nem a központi raktárból megy még mindig


Meg mondja nekem valaki hogy a the sims 2 megnyitottunk vár az üzletben hogy lehet ételt árúlni?

-

Legjobb válasz: Belépsz a vásárlás módba.ott kiválasztod a felületeket (vagy ahol az az asztal van). Ott van olyan hogy polcok. Ott kiválasztod azt amelyik úgy néz ki mint egy hûtõpult. nyiss üzletet.(telefon-otthoni vállalkozás indítása). ezután amikor a hûtõre kattintasz lesz olyan opció hogy több tál étel készítése.készíts amit árusítani szeretnél. aztán rakd bele abba a szekrénybe amit elõzõleg megkerestél(elösszõr szedd ki az eszköztárból). aztán árazd be õket.

Belépsz a vásárlás módba.ott kiválasztod a felületeket (vagy ahol az az asztal van). Ott van olyan hogy polcok. Ott kiválasztod azt amelyik úgy néz ki mint egy hûtõpult. nyiss üzletet.(telefon-otthoni vállalkozás indítása). ezután amikor a hûtõre kattintasz lesz olyan opció hogy több tál étel készítése.készíts amit árusítani szeretnél. aztán rakd bele abba a szekrénybe amit elõzõleg megkerestél(elösszõr szedd ki az eszköztárból). aztán árazd be õket.
miért akarsz olyan õsrégi telót venni? legalább 5-öst (vagy 5c-t) vegyél.
xD
szerintem próbáldmeg a http://www.emosvagyokoljetekmegnyiregyhazan.hu oldalt!
A kérdező hozzászólása: mit izélsz itt? mi? egy normális választ kérek, tudtok olyat irni?
Van lábad? Fogod magad, kimégy a Korzóba vagy a Nyírplázába, és minden 2. boltban emos rongyokat fogsz találni. Úgy kérdezed, mintha valami fellelhetetlen ritkaságot akarnál megvenni...
Ja, és Nyíregyháza nagy betû.
xDDDDDD
az ikszdés válaszok a legjobbak :D
ugyehh :O xDDD

Valaki tud mindani olyan oldalt ahol a Jojo bújócskázó nyuszi nevű játékot meg lehet venni olcsóbban mint az üzletekben? Lehetőleg Győrben?

a lányomnak kéne karácsonyra,és az üzletekben 16000ft körül mozog,már néztem neten is de sajnos csak 1000ft-ért találtam. habár az már egész jó akció,de ha esetleg valaki tudna ajánlani valamit hol vehetem meg olcsóbban,vagy eladná,azt szívesen meghallgatom. nagyon tetszik neki és nagyon vágyik rá a lányom,de ha nem találunk olcsóbbat beszállnak a keresztszülők és megvesszük 10000 vagy ha már nem lesz rá lehetőség 16-15000ft-ért. aki eladná 7-8-9000ft-ért az írjon nyugodtan privátot. nagyon szeretné megkapni szegényem már felajánlotta hogy beszáll a zsebpénzéből,de hát milyen lenne már hogy saját maga veszi az ajándékát.

Legjobb válasz: A miénk éppen most érkezett meg, a jateknet.hu oldalról rendeltem egy távirányítós villám mcqeen-el együtt. 15 890 Ft volt a nyuszi, te hol láttál 10 000 Ft-ért? Mert én is nézegettem, honnan érné meg a legjobban megrendelni, de 10 ezer Ft-ért nem láttam sehol. (ja, teszveszen egyet, de az angol nyelvû volt) A boltban 18 ezertõl kezdõdött, azért választottam a honlapot.

A miénk éppen most érkezett meg, a jateknet.hu oldalról rendeltem egy távirányítós villám mcqeen-el együtt. 15 890 Ft volt a nyuszi, te hol láttál 10 000 Ft-ért? Mert én is nézegettem, honnan érné meg a legjobban megrendelni, de 10 ezer Ft-ért nem láttam sehol. (ja, teszveszen egyet, de az angol nyelvû volt) A boltban 18 ezertõl kezdõdött, azért választottam a honlapot.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!