Találatok a következő kifejezésre: Még lehet az üzletekben (27 db)

Ha a Tchibo webáruházban meg akartam rendelni az egyik órát, de fehérben már nem lehet (fehéret akartam) mert azt íja ki: "Sajnos elfogyott", akkor, ha elmegyek az üzletbe van rá esély, hogy ott van fehér?

Legjobb válasz: Nem sok esely van ra mivel ami a webaruhazban van az az ami raktarban van es altalaban ha nincs raktaron az uzletben sem kapod meg.

Nem sok esely van ra mivel ami a webaruhazban van az az ami raktarban van es altalaban ha nincs raktaron az uzletben sem kapod meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
A kérdező hozzászólása: Szerencsére még volt egy az üzletben, úgyhogy megvettem. :D!
nem ugyanaz az árukészlet az üzleteké meg a webes, nem a központi raktárból megy még mindig

Meg mondja nekem valaki hogy a the sims 2 megnyitottunk vár az üzletben hogy lehet ételt árúlni?

-

Legjobb válasz: Belépsz a vásárlás módba.ott kiválasztod a felületeket (vagy ahol az az asztal van). Ott van olyan hogy polcok. Ott kiválasztod azt amelyik úgy néz ki mint egy hûtõpult. nyiss üzletet.(telefon-otthoni vállalkozás indítása). ezután amikor a hûtõre kattintasz lesz olyan opció hogy több tál étel készítése.készíts amit árusítani szeretnél. aztán rakd bele abba a szekrénybe amit elõzõleg megkerestél(elösszõr szedd ki az eszköztárból). aztán árazd be õket.

Belépsz a vásárlás módba.ott kiválasztod a felületeket (vagy ahol az az asztal van). Ott van olyan hogy polcok. Ott kiválasztod azt amelyik úgy néz ki mint egy hûtõpult. nyiss üzletet.(telefon-otthoni vállalkozás indítása). ezután amikor a hûtõre kattintasz lesz olyan opció hogy több tál étel készítése.készíts amit árusítani szeretnél. aztán rakd bele abba a szekrénybe amit elõzõleg megkerestél(elösszõr szedd ki az eszköztárból). aztán árazd be õket.


Szerintetek meg lehet gazdagodni ilyen vállalkozásokból, hogy Amway stb? Mostanában hívogatnak ilyen előadásokra, hogy szálljak be az üzletbe. De nem tudom érdemes-e.

Legjobb válasz: Ez egy összetett dolog. Meg lehet gazdagodni néhány hónapon belül is, tényleg. Amway és néhány normális cég nem tartozik a piramis játékba. Ha jól csinálod, és akarod és nem 2 napon belül akarsz milliárdos lenni, tehát nem vagy türelmetlen illetve lehetne errõl regélni... érdemes, de ha csak azért, hogy bennelegyél, nem feltétlen kell. Bár elõnye, hogy olcsóbban hozzá jutsz az amúgy remek termékekhez.

Ez egy összetett dolog. Meg lehet gazdagodni néhány hónapon belül is, tényleg. Amway és néhány normális cég nem tartozik a piramis játékba. Ha jól csinálod, és akarod és nem 2 napon belül akarsz milliárdos lenni, tehát nem vagy türelmetlen illetve lehetne errõl regélni... érdemes, de ha csak azért, hogy bennelegyél, nem feltétlen kell. Bár elõnye, hogy olcsóbban hozzá jutsz az amúgy remek termékekhez.
olyant ne vállaj, hogyvalaki alá beregsiztálnak és neked kell toborozni vásárlókat, mert egy bizonyos összeget tõled is kérnek hogy beléphess(vásárlással, amire pl soha nem islesz szükséged), másrészt, ilyen nyalizos, hihetõ mesét adnak elõ hogy valaki acsoportból biztos bekerüljön még akár 1 alkalmasvásárlásra is. ez az emberek hülyeségére van, kihasználására, a cég gazdagszik belõle, nem te. a lényeg neked is kell hülye embereket keresni ilyen melonál akik bedölnek, alád kerülnek igy vásárolnak aminek x %_át megkapod mindenféle levonással, olyannal is amirõl nem tudsz
Szerintem nem. egyszer próbáltak belerángatni ilyesmibe, azzal jött a srác hogy milliókat fog kapni heteken belül, ha még beszervez pár tagot, aztán majd a tagok is milliókat fognak kapni és így tovább. de az elõadás annyira komolytalan volt hogy még a srác se hitte el maga. ennek már néhány éve, és ez a bizonyos srác már volt minden, alkalmi melós, sofõr, amit el lehet képzelni, behajtók voltak nála, villanyt gázt kikötöttek tõle. biztos nem kapta meg a milliókat.
Meg lehet, de nem a 128. szinten, amikor már mindenki kiábrándult az Amwaybõl.
Az Amway dolgok nagyon drágák. Olyan embert se nagyon találsz, akit beszervezhetsz magad alá. Enélkül pedig nagyon kevés az elérhetõ jutalék., nem nagyon találsz olyanokat, akik vásárolnak majd tõled. Inkább ráfizetsz, de nyerni nem fogsz vele szinte semmit.
Én kb 3 ilyen dologba voltam. hát olyan gazdag lettem hogy hüha :D piramis dolgot ne vállalj mert hülyeség. az biztos meg gazdagodott aki kitalálta de más nem hiszem

Valaki tud mindani olyan oldalt ahol a Jojo bújócskázó nyuszi nevű játékot meg lehet venni olcsóbban mint az üzletekben? Lehetőleg Győrben?

a lányomnak kéne karácsonyra,és az üzletekben 16000ft körül mozog,már néztem neten is de sajnos csak 1000ft-ért találtam. habár az már egész jó akció,de ha esetleg valaki tudna ajánlani valamit hol vehetem meg olcsóbban,vagy eladná,azt szívesen meghallgatom. nagyon tetszik neki és nagyon vágyik rá a lányom,de ha nem találunk olcsóbbat beszállnak a keresztszülők és megvesszük 10000 vagy ha már nem lesz rá lehetőség 16-15000ft-ért. aki eladná 7-8-9000ft-ért az írjon nyugodtan privátot. nagyon szeretné megkapni szegényem már felajánlotta hogy beszáll a zsebpénzéből,de hát milyen lenne már hogy saját maga veszi az ajándékát.

Legjobb válasz: A miénk éppen most érkezett meg, a jateknet.hu oldalról rendeltem egy távirányítós villám mcqeen-el együtt. 15 890 Ft volt a nyuszi, te hol láttál 10 000 Ft-ért? Mert én is nézegettem, honnan érné meg a legjobban megrendelni, de 10 ezer Ft-ért nem láttam sehol. (ja, teszveszen egyet, de az angol nyelvû volt) A boltban 18 ezertõl kezdõdött, azért választottam a honlapot.

A miénk éppen most érkezett meg, a jateknet.hu oldalról rendeltem egy távirányítós villám mcqeen-el együtt. 15 890 Ft volt a nyuszi, te hol láttál 10 000 Ft-ért? Mert én is nézegettem, honnan érné meg a legjobban megrendelni, de 10 ezer Ft-ért nem láttam sehol. (ja, teszveszen egyet, de az angol nyelvû volt) A boltban 18 ezertõl kezdõdött, azért választottam a honlapot.
miért akarsz olyan õsrégi telót venni? legalább 5-öst (vagy 5c-t) vegyél.
tuti lehet. :D
Én piacon láttam tamagochi-t.másik üzletbe nem igazán.
persze, de nem csak ott.Keress rá a neten, sztem online is tudsz rendelni.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek : D

Hol lehet még állást keresni? Évek óta szeretnék munkahelyet váltani. Jelenleg az üzleti világban dolgozom.

Feliratkoztam a profession hírlevelére, cvonline-ra, stb.. de sajnos csak a jelenlegihez hasonló lehetőségek jönnek. Nagyon szeretnék más irodai munkát végezni, nem az üzleti világban, mert úgy érzem, hogy ez nem nekem való. Van ötletetek, hogy hol lehetne próbálkozni?

Legjobb válasz: Híd alá biztos bevesznek és még pénzt is kapsz :D (ha koldulsz xd)

Híd alá biztos bevesznek és még pénzt is kapsz :D (ha koldulsz xd)
Irodai munka? Sanszos hogy téged hívnának be az 1000000 jelentkezõ közül. Feltéve ha érettségid, nyelvvizsgáid vannak, diplomád és van több év tapasztalatod.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!