Találatok a következő kifejezésre: Még fiatal és azt (123 db)

Lenne egy kis problémám . A barátnőm 13 éves, én meg 15, és az apja nem engedné neki, hogy ilyen "fiatalon" pasija legyen. Most álljak az apa elé és kérjem el a lányát? Mert eléggé szigorúnak mondják, és bizonytalan vagyok.

Legjobb válasz: Azert nem wngedi mert felti 13 evesen meg fiatal Es hat a mai tarsadalomban mar valoszinu hogy o is dugni akar Es termeszetesen te belemennel Mivel ferfi verbol vagy

Azert nem wngedi mert felti 13 evesen meg fiatal Es hat a mai tarsadalomban mar valoszinu hogy o is dugni akar Es termeszetesen te belemennel Mivel ferfi verbol vagy
Akkor se engedné. Várj még 2-3 évet
A kérdező hozzászólása: hát még ott nem tartunk kettes, de majd egyszer... amúgy nagyon nehéz nélküle, mivel nem ugyanott lakunk(Karcag<-->Tilalmas) de azért szívás lenne "lebukni"...
Miért van idézõjelben a fiatalon? Ha 8 osztályos suliba jár, akkor a következõ félév lesz a legfontosabb. Érhetõ, hogy akarja, hogy elvonja a tanulástól valami a lánya figyelmét. Egy 15 éves gyerek nincs egy súlycsoportban a 30-40 férfival. Csak veszíthetsz, ha nagyon nagynak akarsz mutatkozni. De ha annyit vállalsz fel, amit õszintén elõ tudsz adni, akkor jól jöhetsz ki a dologból. Tehát ha a szülõk tudják, hogy hová mentek és pontosan is értek vissza, akkor pozitívum, hogy megjelentsz a szülõk elõtt. Általában az ismeretlentõl szokták félteni a gyereket.
Ezért jó, ha az após börtönbe van. Egyébként miért lenne túl fiatal? Én 16 évesen jöttem össze 13 éves barátnõmmel, bár akkor utána rá nem sokkal lett 14, de ettõl függetlenül, ha normális a csaj, akkor nincs olyan, hogy fiatal.. mi azóta meg vagyunk már 3 éve, boldog kapcsolat, nem kúr félre meg egyáltalán nem olyan mint a többi. Ha te is jó vagy, akkor még jót is teszel a lánynak, ha kitartasz mellette és nem fog el kur*ulni.. de, ha az após nem lett volna börtönbe, akkor is elé álltam volna. Bár a végsõ döntés az övé lenne, de nem hagytam volna szó nélkül az tuti. Ebbe a világba nem a kor számít, mert 18 évesen is lehet egy csaj gyerek szinten, sõt 25 évesen is azon vannak még, az meg más, hogy komolynak látszanak, de csak látszanak.. sex nélkül meg kibírod, vársz még vele pár évet, te is még fiatal vagy kibírod ha szereted õt. Sõt, ha tényleg szereted azt is kivárod, hogy az apja összeengedjen vele.
A kérdező hozzászólása: Igazatok van , csak még nem is tudom mit csináljak. Akkor beszéljek a faterjával ???
Igen, az valóban nem rossz ötlet, ha bemutatkozol a szüleinek. Kell, hogy lássák, hogy rendes srác vagy és nem "azt" akarod a lányuktól. Valamelyik hétvégén menj el hozzájuk - reggel mész, este jössz, ott alvásra ne is gondolj.

Olyan egyedül vagyok, senkim sincs és 1987-ben születtem! Még fiatal vagyok, az mellett depressziós, és utálom az embereket is. Miért lettem ilyen?

Szüleimmel se vagyok jóba,az ami szeretnék lenni sose leszek mert senki nem támogat,a fiúk többsége értéktelen a szememben,szóval azt hiszem egyedül maradok.

Legjobb válasz: Köszönd a családodnak és a társadalomnak. Nincs más hátra, a kezedbe kell venned az életedet legalábbis szellemi-érzelmi síkon és képezni magadat. Olvasd el: Fromm: A szeretet mûvészete; Buscaglia: A szeretet És ha elolvastad, tudok még javasolni mást is.

Köszönd a családodnak és a társadalomnak. Nincs más hátra, a kezedbe kell venned az életedet legalábbis szellemi-érzelmi síkon és képezni magadat. Olvasd el: Fromm: A szeretet mûvészete; Buscaglia: A szeretet És ha elolvastad, tudok még javasolni mást is.
1es igazad van.Sajnos sokan vagyunk akik pocsék környezetbe születtünk.Nekünk máshonnand másoktól kell megtanulnunk mi a szeretet törödés stb....Nem mindenki rossz, nyilj meg és figyelj a bensö hangra.
:) tudom mit érzel, de ha változtatni akarsz, változtass, ne várd h majd minden az öledbe hulljon vagy hogy más emberek tegyék meg az elsõ lépést..
Ha szeretsz olvasni és a lakóhelyed környékén van könyvtár, beiratkozhatsz vagy helyben olvashatsz önfejlesztõ könyveket.
"a fiúk többsége értéktelen a szememben" Miért? És hányat ismertél eddig?
Szabad tudni a konkrét okot, hogy mi okozhatott ilyen törést benned? Vissza tudsz emlékezni valamilyen traumatikus élményre ami mindezeket kiválthatta belõled? Le akarod írni itt a nyilvános fórumon? Ha valaki megengedi az utánam válaszolók közül - és úgy könnyebb a lelkednek - akár privátban is írhatsz... Bízzál benne, hogy elõbb-utóbb megtalálod a lelki társadat! Ha esetleg nem itt a fórumon, akkor a való életben! Írtad a kérdésedben, hogy "még fiatal vagyok." Tehát ott a remény kicsike csírája Benned!
Nekem is írhatsz, ha szeretnél.:)

A hullámos papagájomnak nem tudom megállapítani a nemét, nem rég vettem és ott sem tudták megmondani, azt mondták, hogy még fiatal és még változhat a csõre feletti rész, szerintetek milyen nemû?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Ha kék a csõre feletti rész,akkor fiú. Én a képen kéknek látom.

Ha kék a csõre feletti rész, akkor fiú. Én a képen kéknek látom.
A kérdező hozzászólása: igen felül kékes, de az alja kicsit mintha lilás lenne ahogy a képeken is látszik, fiút akartam mindenképpen és volt is amin egyértelmûbben meg lehetett állapítani, hogy fiú vagy lány, de ennek megfogott a színe :) köszi a válaszodat!
100% hogy hím. Már annyira nem is fiatal, hogy ne lehetne megállapítani róla. (A frissen leválasztott madarak csõre vége fekete, és a hullámminta egészen a csõrükig ér.) . . . Kereskedésben vetted ugye?
Igen hím nemû. Az állat kereskedésben annyira buták az emberek tisztelet a kivételnek, hogy az ilyent nem bírják meg állapítani. A gyémánt galambjaimra is azt mondták hogy egy pár de kiderült, hogy mind a kettõ hím volt...
A kérdező hozzászólása: Látszott mondjuk az eladónak, hogy annyira nem ért hozzá, csak olvasgattam hogy milyen a csõre feletti rész és láttam aminek teljesen kék volt és sokkal élénkebb, ezért kellett a megerõsítés és köszönöm a választásokat!
lány/tojó


Rosszak a linkek.
nem adja be4
nem mutatja meg. de egyszerûen ha a csõre feletti folt rózsaszín lány ha kék fiú...

Melyik magyar zene az amit a fiatalok és az idősebbek is egyaránt szívesen hallgatnak és meg tudom szerezni karaoke változatban is (nem baj ha nem ingyen)?

Néhány napon belül kellene egy számot szereznem valakinek, amit szívesen hallgatnak elsősorban a fiatalok (18-20 év körüliek, főleg a lányok) de ugyanúgy az ennél idősebbek is. Mindenképp karaoke változat kéne, mert ő akarja elénekelni szöveget a zenére. De az sem baj, ha fizetni kell érte.

Legjobb válasz: Máté Pétert, Neotont, Zoltán Erikát sokan szeretnek. Netrõl is le lehet venni a karaoket, de pl Chris midi stúdió. Egy szám nem kerülhet sokba, és megkapod mp3-ban, jó minsõgében.

Máté Pétert, Neotont, Zoltán Erikát sokan szeretnek. Netrõl is le lehet venni a karaoket, de pl Chris midi stúdió. Egy szám nem kerülhet sokba, és megkapod mp3-ban, jó minsõgében.

Most mondták a hiradoban hogy egyre több a hererákos fiatal és azt mondták önvizsgálatal meg lehet nézni de hogy?

Legjobb válasz: http://www2.hu-berlin.de/sexology/ECU3/html/a_herek_onvizsga..

Ha a saját heréidrõl van szó, akkor egyszerû, mert mindig kéznél van! Mivel ismered, mert biztos volt már a kezedben, egyszerû a feladat. Tapogasd végig, és ha olyat érzel, ami eddig nem volt ott, vagy fáj, akkor irány a dokihoz! Nagyon ne nyomogasd mert fájni fog. :-)

Szerintetek miért akarom hogy az exem megerőszakoljon? Pedig még fiatal vagyok, de mindig elképzelem ahogyan megüt, és erőszakoskodik, pedig még nagyon fiatal vagyok (nő)

Legjobb válasz: Ez egy fétis (biasztofilia) nyilvánvalóan valami régi trauma rossz élmény miatt alakult ki...amennyiben tudod normális keretek között tartani a ti kettõtök dolga párotokkal mit csináltok a hálószobában és milyen szerepjátékot játszotok. (18 felett/ amíg senkinek nem esik bántódása) Azonban ha nagyon fiatal vagy/durva ez a vonzódás javaslom pszichológus/lelki tanácsadó felkeresését aki segít megtalálni a szokatlan vonzódás okát, és feloldani az esetleges traumaélményt.

Ez egy fétis (biasztofilia) nyilvánvalóan valami régi trauma rossz élmény miatt alakult ki...amennyiben tudod normális keretek között tartani a ti kettõtök dolga párotokkal mit csináltok a hálószobában és milyen szerepjátékot játszotok. (18 felett/ amíg senkinek nem esik bántódása) Azonban ha nagyon fiatal vagy/durva ez a vonzódás javaslom pszichológus/lelki tanácsadó felkeresését aki segít megtalálni a szokatlan vonzódás okát, és feloldani az esetleges traumaélményt.
mennyire nagyon fiatal is pontosan? amúgy menj el egy orvoshoz.
10es vagyok. Bántottak téged valaha fizikailag?
Esetleg Damu Rolandra.irj rá fészen
A kérdező hozzászólása: utolsónak: de valamiért szeretném ha így zaklatna, ha elhívna este és bántani akarna, de persze jól összevesznénk, õ elkapná a hajam stb
Sokan fantáziálgatnak olyanról, hogy durvábbak velük szex közben, de sokaknál megmarad ezen a szinten és a valóságban nem tetszik nekik. Ez teljesen normális
A kérdező hozzászólása: konkrétabban nem a szexre vágyok, hanem arra hogy ráncigáljon, stb
huppsz akkor nagyon fiatal vagy nem szóltam semmit :) Menj babázni az oldal 18+
Aztaaaaaa! Te akár megsütnéd és meg is ennéd a farkát vacsorára, paradicsommal sajttal , sonkával szalonnával kisütve mi? Öntetnek meg lelocsolnád az ondójával is mi?
A kérdező hozzászólása: nem raktak a seggem alá mindent, átlag család vagyunk, és 15 alatt
Nem vagy nagyon fiatal?
mert a szüleid mindent a segged alá raktak, és fogalmad sincs az élet értékeirõl
Beteg vagy, de mindegy, majd valaki örül neked.
A kérdező hozzászólása: nem

Egyre több fiatal van az utcán, akik a kardigánjukat úgy hordják, hogy a cipzár teljesen le van tolva, a vállukon meg már esik le a kardigán. Ez lett a divat a fiataloknál?

Legjobb válasz: én fiatal vagyok (15/L) de szerintem nem divat, hanem kényelem , lazaság, hanyagság. Na jó, kicsit túlzás amikor majd leesik az emberrõl, de szerintem kénylmesebb és mindenki így hordja a korosztályból..:D

én fiatal vagyok (15/L) de szerintem nem divat, hanem kényelem , lazaság, hanyagság. Na jó, kicsit túlzás amikor majd leesik az emberrõl, de szerintem kénylmesebb és mindenki így hordja a korosztályból..:D
Ilyet sem láttam még, valahol biztos divat, de felénk nincsenek ilyenek:D
Bár én már nem vagyok az az extra fiatal:) de szerintem ez divat, bár én a cipzárt nem tolom le teljesen csak majdnem teljesen. Múltkor a pull and bear -ben vettem egy olyan felsõt amit pont úgy szabtak, hogy a vállról így le lehesen tolni. 30/f
az a lényege, hogy amikor melegebb van lehúzod a cipzárt ez automatikus dolog.nálam legalábbos!
Reggel már nem vagy fiatal?
A kérdező hozzászólása: A kor elõrehaladtával már sokkal kevésbé/lassabban regenerálódnak a sejtek...
A DNS-ben csak az információ van. a kromoszómák végén lévõ telomerek rövidülnek meg minden sejtosztódással. ha azokat helyre tudnád hozni, akkor elképzelhetõ. persze szerintem orvosi Nobel díjat kapnál érte.

Van itt olyan, aki egészen fiatal korában jött össze a párjával, és még mindig tart? Létezik, hogy fiatalon megtalálod az igazit? Esetleg láttatok-e ilyet? (:

17 éves páromnak én vagyok az els?, és annyira megszerettük egymást, hogy simán el tudnám vele képzelni az életem. 5hónapja vagyunk együtt, és minden nagyon jól megy. Létezik, hogy valaki az els? párjánál marad, vagy szerintetek el jön az az id?, mikor másokkal ki akarja próbálni, és újdonságra vágyik majd?

Legjobb válasz: én 20 évesen mentem férjhez. Nem vágyom másra. 43/N

én 20 évesen mentem férjhez. Nem vágyom másra. 43/N
nem tudom, hogy ez mennyire számít, de a nagyim 16 évesen ismerte meg a papám, ö volt neki az elsö 17 évesen szülte apát, aztán még 21 és 27 évesen is szült, most is boldogok egymással lassan 44 éva vannak együtt (tudom, nem kérek megjegyzéseket rá, hogy 17 évesen szült, de mégis boldogabb, mint itt sokan mások)
Anyum 14 volt, apum 17, összejöttek egy táborban. most Anyum 37, Apum 40. Még mindig együtt vannak, egyszer sem mentek szét... :D
A kérdező hozzászólása: milyen jó ilyet olvasni :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!